دو سه موقعیت اسپانیا تا پاس اینیستا به سیلوا همه کار ژاوی بودنقل قول:
اتفاقا تحرک زیادی داشت ولی کسی نبود استفاده کنه
پدرو هم که اومد دیگه دیر شده بود
Printable View
دو سه موقعیت اسپانیا تا پاس اینیستا به سیلوا همه کار ژاوی بودنقل قول:
اتفاقا تحرک زیادی داشت ولی کسی نبود استفاده کنه
پدرو هم که اومد دیگه دیر شده بود
اووووووووو اسپانیا ترکید :n02:
باید مارتینز و کوکه و فابرگاس به جای بوسکتس و ژاوی و آلونسو بازی کنن. ژاوی 35 ساله آخه چرا فیکسه؟ تورس هم فیکس باشه تا شادمون کنه :n08:
اسپانيا اول به هلند باخت! بعد به خودش بعد به داور بعد هم به گل سرسبدش تورس عزيز! تو اون شرايط كه تيم نابود شده فقط تورس شير دل!توانايي نه گفتن بهدروازه خالي رو داشت!
هلند انتقام 4 سال پیش رو گرفت
فن پرسی اشک کاسیاس رو در آورد
9.کلاس بازی اسنایدر ، روبن و فن پرسی این نتیجه رو رقم زد ، ازادی عمل زیاد این سه ، محوریتشون در تیم هلند کاملا مشهود بود و مشخص بود که سایرین در خدمت این سه بازی میکنن.
10.هلند تونست اون انسجام وسط میدان اسپانیا رو با بزرگ کردن زمین از بین ببره و خب این یکی از نقاط کلیدی بازی بود و هر موقع هم که توپ رو از دست میدادن به شدت پرسینگ سنگینی رو انجام میدادن که خب هم خودشون ابزار های لازم اینکار رو داشتن و هم اینکه این روش یکی از بهترین روش های مقابله با سبک اسپانیا ست.
11. تیمی که از یه هافبک وسط و دو هافبک دفاعی بازی میکنه یعنی باید صاحب مطلق میانه زمین خودش باشه و اصلا چنین چیزی رو ندیدیم توی پست قبلی اشاره کردم به ارور های هر گل اما مرحله قبل از هر کدوم اینها ضعف هافبک دفاعی های در بازی تحریبی بود که اجازه میداد این پاس های تو عمق و چند ده متری فرستاده شه. واقعا صحنه گل ها رو ببینین و جایگیری بوسکتس ، النسو و ژاوی رو ببینید کجاست!!
12.کلام اخر اینکه موقع قرعه کشی گروه ها من خودم به شخصه ابراز رضایت کردم که یه محک جدی رو میخوریم مقابل هلند و این باخت هیچی که نداشته باشه ، مطمئن باشین برای اسپانیا فوق العاده زیاد انگیزه ایجاد میکنه و این برای تیمی که توی سال های اخیر به همه جام های مهم دست پیدا کرده و دیگه انگیزه نمونده میتونه دلیل خوبی باشه واسه اینکه دوباره خودشون رو اثبات کنن
مثل اینکه هلند خیلی دل پری از اسپانیا داشت :n10: رسما نابودش کرد :n08:
دیگه داور چرا؟ :دینقل قول:
اسپانيا اول به هلند باخت! بعد به خودش بعد به داور بعد هم به گل سرسبدش تورس عزيز! تو اون شرايط كه تيم نابود شده فقط تورس شير دل!توانايي نه گفتن بهدروازه خالي رو داشت!
+
کاسیاس عجیب سوتی وحشتناکی داد
فک کرد نوئر هست :دی
من طرفدار اسپانیا هستم ولی نمیدوم چرا از باختش ناراحت نشدم!!
مشکلات این تیم بسیار زیاده، مخصوصا تو خط دفاع، کاسیاس هم اصلا دروازه بان مطمئنی نشون نمیده و اینو تو فینال اروپا هم دیدم، درسته چندتا سیو خوب داشت ولی اشتباه هم کم نداره
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
من از باخت اسپانیا ناراحت نشدم و عوضش از بازی بسیار عالی هلند لذت بردم
ولی به عنوان یه رئالی عملکرد کاسیاس و راموس ناراحتم کرد . کاسیاس چنتا توپ خوبم گرفت ولی اشتباه مفتضحانه ای داشت و رو گل استثنایی RVP هم خیلی جلو اومده بود و الان همه مقصر اول این باخت میدوننش
راموس و پیکه هم بسیار ضعیف بودن و پیکه حتی قبل از صحنه شوت آخری روبن که کاسیاس گرفت نتونست یه دفع توپ ابتدایی داشته باشه راموس هم که سر توپ خوردنش شده بود تفریح روین
2 تا گلر محبوب من بوفون وکاسیاس هستن که اولی خیلی بد بود . امیدوارم ایکر خودشو پیدا کنه
خستگی ساقهای بازیکنای رئال و اتلتیکو مشخص بود و ظاهراً ریکاوری خوبی نداشتن
لحظه فان این جام رو هم تورس با هنرمندی تمام به نام خودش کرد
گل سوم خطا رو کاسیاس مشخص بود...ولی از اونور هم پنالتی به نظرم درست نبود...انگار کاستا پاشو گیر داد به حریف.
در مجموع اسپانیا با همون بازی تکراری همیشه اومده بود و هلند متنوع تر به نظر می رسید.
سلام
به نظر من هلند انگیزش برای برد بیشتر بود چون می خواست انتقام فینال ۴ سال پیش رو از اسپانیا بگیره ! اما اسپانیا هم خیلی بد بازی کرد اصلا اسپانیا همیشگی نبود به زور می تونست از خط دفاع هلند رد بشه و موقعیت ایجاد کنه فقط از جناحین سانتر می کردند.
خدا عمری بده ببینیم 4 سال بعد هم اسپانیا طرفداری داره یا همه شدن برزیلی و آرژانتینی و ایتالیایی ؟:n02:
چهار سال پیش که گفتیم بارسلونا قهرمان جام جهانی شد همه خندیدن الان دیدیم اسپانیا بدون ژاوی و اینیستا هیچی نیست
حیف شد بازیکنای هلند میخواستن همه تو این جشنواره گل سهیم باشن اگر تو ضربات آخر از خود گذشتگی داشتن الان هفت تا خورده بودن ماتادورها:n02: تورس هم که میبینمش اعصابم خورد میشه! انگار افسردگی داره لامصب! عجب گل خالی خراب کرد کرکر خنده بود:n02: مگر اینکه معجزه بشه تا بالا بیان از گروه اونم با تفاضل منفی 4 ! باید استرالیا رو له کنن! از اینیستا خوشم میاد ولی وقتی هلندی ها داشتن پاسکاری میکردن و اینیستا عصبی شد رفت زدشون یکم خوشحال شدم چون بلایی که سر بقیه تیم ها میوردن امشب به شکل وحشتناکی سر خودشون اومد:n06:
اوه اوه... چه خبره توی بازی شیلی-استرالیا
استرالیا چی به سرش اومده اینجور شده؟!
نیمه ی اول این بازی رو که میبینی یه جوری برای ایران نگران میشی فرض کنید ایران جلوی مسی و... با استرس بازی کنه :n02:نقل قول:
تبرييييييييك
پ.ن : اين دوستون كجاست كه منتقد بليند بود؟!!!! رسما بهترين بازيكن بعد از رابين و روبن بود....
Sent from my iPad using Tapatalk
اسپانیا مطمئنا صعود خواهد کرد اما در مرحله بعد باید با برزیل روبرو بشه!
هلند هم بتونه اول بشه در مرحله بعد با مکزیک یا کرواسی بازی خواهد کرد.
اسپانیا با این باخت کارش خیلی سخت شد.
شیلی در این گروه میتونه کمی اذیت کننده باشه مثلا شاید صدرنشینی رو از هلند بگیره و اسپانیا به صدر بره یا حتی ممکنه برای اسپانیا دردسر ساز بشه و باعث حذف این تیم بشه.
اما در حالت عادی اونقدر قدرت نداره که براحتی بالا بیاد
استرالیا هم امیدش به بازی امشب هست.در دوبازی بعدی حتی یک امتیاز گرفتن هم براشون رویا خواهد بود.
سرنوشت اين گروه همين امروز معلوم شد! شيلي با اين بازي فكر نكنم جلوي اسپانيا بتونه ايستادگي كنه و البته مقابل هلند زدم پيش بيني رو 6-0
به نفع هلند:n02: با احترام خدمت طرفداران شيلي كه خودمم جزشون بودم!:n02:
تیم های اروپایی قهرمان جام جهانی در جام بعدی تا اونجا که من یادم بوده آخر گروه شدن! فرانسه قهرمان 98 در 2002 آخر گروه شد. ایتالیا قهرمان 2006 در 2010 تیم چهارم گروه شد. اسپانیا قهرمان 2010 تیم بعدی؟ :n02:
بازی هلند و اسپانیا که هیچی. دیگه حرفها رو همه گفتن.
ولی من بازی شیلی و استرالیا رو دیدم. درسته نتیجه 3-1 شد ولی استرالیا بد بازی نکرد. یه فوروارد داشتن تیم کیهیل که براش سانتر میکردن ولی واقعاً خیلی تلاش کردن و خوب سعی میکردن از دفاع به حمله منتقل شن. بهتر از اونچیزی که فکر میکردم بازی کردن و البته بدنهاشون هم نسبتاً آماده بود ولی خوب تکنیک بالایی نداشتن.
شما بازی جام قبلی اسپانیا رو با بازی این جام مقایسه کنید. هیچ فرقی نکرده.
نقطه مقابلش هلنده که همیشه حرف تازه ای برای گفتن داره.
عاملی که هلند رو از خیلی از تیمها متمایز میکنه اینه که اگر هلند 4 تا گل هم بخوره بازم شما از بازیش لذت میبرید ولی اسپانیا دیشب افتضاح بود
(فارق از تعداد گلهایی که دریافت کرد)
شیوه بازی اسپانیا قدیمی و تکراریه.اینطوری بعید میدونم در مقابل شیلیِ با انگیزه دووم بیارن.
الانه که دل بوسکه رو برکنار کنن و به جاش ناصر الجوهرو بیارن :n08:
دم هلند خودم گرم :n02:
نقل قول:
مگه قرار بود جایی برم؟!!
این حرف من بعد از بازی تو تاپیک تیممونه :
و چقدر خوب که حرف های من در مورد بلیند اشتباه بود.نقل قول:
همین اول هم بگم خوشحالم پیش بینی ها و حرف های من در مورد بلیند نادرست بود و دنی بلیند در کنار 5 مدافع هلند و روبن و ... نه در کنار همه و تک تک بازیکن های هلند بهترین زمین بود و 2 تا پاس گل استثنایی داد.
نوكرتم داش حميدنقل قول:
اسپانیا باید کاسیاس رو از ترکیب بزاره کنار و به جاش از دخیا استفاده کنه که در حال حاضر اماده ترین دروازه بان اسپانیاست...
به نظر من باید بیشترین اعتبار رو به لویی فان خال داد ، که بعد از عقب افتادن از اسپانیا با اون پنالتی مشکوک مثل همیشه خونسردی خودشو حفظ کرد و نشون داد که چرا اینقدر مربی متفاوت و متمایز و برجسته ای هست
با کمال احترام به دلبوسکه ی دوشت داشتنی ، دل بوسکه واقعا چیز جدیدی برای ارایه کردن در موقعیتهای دشوار نداره
و به نظرم در فینال کنفدراسیونها زنگ خطر برای اسپانیا و دلبوسکه به صدا در اومد
و اینکه روبن عملکردی داشت که نشون میداد کاملا حواسش به این هست که ممکنه فان خال هرلحظه کنار زمین ممکنه ارشادش کنه دوباره !!! [emoji2]
Sent from my GT-S7272 using Tapatalk
هلند همیشه اینجوری بوده بازیش بگیره تیم مقابل بدجور نقره داغ میکنه:n01:
جام ملت های اروپا سال 2008 بو د که در مرحله گروهی 3تا به ایتالیا زد 4تا به فرانسه 2تا به رومانی با 9 امتیاز رفتن بالا بعد 1-3 به روسیه هیدینگ باختن حذف شدن:n02:
نتیجه عجیبی بود!
اول بازی که ترکیب هلند و بازیشو دیدم فکر می کردم حتی نمی تونه بازیو ببره و پیش خودم گفتم این چه وضع بازی و دفاعه و دیگه کدوم تیم با سه دفاع بازی می کنه :دی
یعنی اسپانیا حتی نیمکتش هم از ترکیب اصلی خیلی تیم ها بهتره ولی فکر کنم اینجا مربی نقش خیلی اساسی داشت
کلا این مربی های هلندی بعضی هاشون خیلی شاخن. آدم فن خال رو می بینه یاد گاس هیدینگ می افته :دی
دلبوسکه می تونست یکمی ترکیب هجومی تری و جوون تری بچینه و لازم نیست همیشه دو تا هافبک بازیساز رو هم توی گوشه استفاده کنه و می تونه چند تا از هافبک وسط هاشو بذاره بیرون و به جاش توی گوشه از بازیکنای سرعتی تر استفاده کنه
درسته کاسیاس اشتباهات بدی داشت ولی این وسط پیکه و بقیه بازیکنا هم اصلا خوب نبودن و جایگزینای بهتری برای اونا وجود داشت
در کل با این اوصاف شیلی شانسش برای صعود زیاد شد و حتی یه مساوی هم از اسپانیا بگیره شاید صعود کنه
اسپانیا رو از همین الان حذف شده بدونین ، هلند و شیلی از این گروه میان بالا
نتیجه شیلی استرالیا هم درست پیشبینی کردم :دی 10 امتیاز مثبت
به نظر من نبايد اينقدر زود و فقط با يك بازي قضاوت كرد... يادمون نره اسپانيا قهرمان جهان و تا قبل از بازي ديشب در كنار برزيل و ألمان شانس هاي قهرماني بودن...
من بازی شیلی -استرالیا رو دیدم
استرالیا تیم برتر بود و اصلا این نتیجه عادلانه نبود ...
بخصوص بعد از اینکه دو گل سریع خوردند ، خوب روحیه خودشونو حفظ کردند و به بازی برگشتند .
شیلی هم تیم چندان خطرناکی نشون نداد...
پس از دقیقه 15 که دو گل زدند دیگه بعد از اون فقط به فکر حفظ نتیجه بودند... (حالا شما اینو با هلند مقایسه کنید که تمام لحظات بازی تشنه گل زدن بود)
شیلیایی ها در وقت کشی هم نشون دادند حرفهایی برای گفتن دارند
+ اینکه بازی ای که من از شیلی دیدم یک ضعف بزرگ هم داره اینه که نمیتونه ضد حمله های سریع رو ترتیب بده ... در حالیکه بازیکنهایی رو در نقاط خوبی از زمین دارند نمیتونند توپ رو به اونها برسونند و ترجیح میدند توپ رو در بین بازیکنهای نزدیک خودشون جریان بدند ، شاید نوعی تقلید ناشیانه از اسپانیای سالهای پیشه (که به اعتقاد خیلی دیگه روشی منسوخ و از مد افتاده است) با این اوصاف جلوی تیمی مثل هلند و حتی اسپانیا قدرت مانور آن چنانی نخواهند داشت .
بنظر من دیشب نمیشه گفت فقط این اسپانیا بود که ضعیف بود ، بلکه این هلند بود که خیلی عالی بود
و اگر اسپانیا به خودش بیاد و قدر 6 امتیاز پیش رو رو بدونه ، شانسی برای شیلی و استرالیا نباید قایل بود...
البته در صورت اینکه اسپانیا بخواد نمایش دیشبو ادامه بده ، مسلما شیلی با 3 امتیازی که گرفته بخت دوم صعوده .
و حتی اگر اتفاقات جالب توجهی در ادامه رقم بخوره استرالیا هم میتونه پا به دور بعد بگذاره... در کل بر خلاف اون چیزی که در مورد استرالیا قبل از جام شنیده بودم و از باخت های سنگینش در بازیهای دوستانه گفته شده بود ، تیمی منسجم و حرفه ای نشون داد از نظر من .
هلند هم که نه تنها بخت مسلم سرگروهی هست که با مربی اعجوبه و جوونای جویای نامی که داره باید اونو یکی از مدعیای اصلی قهرمانی هم دونست .
پ ن : ولی در کل فکر میکنم اگه اسپانیا به بازیها برگرده بازی اسپانیا با برزیل خیلی مهیج تر خواهد بود تا برزیل با یکی از دوتیم شیلی یا استرالیا ...
امیر حاج رضایی : برای هلند شانسی قائل نیستم :n09:
خودتون میگید تا دیشب :n09:نقل قول:
2 سال از قهرمانی اروپاش میگذره .... افت داشته و ما افتش رو ندیدیم ... یه شبه که اینطور نشده انتظار داشته باشیم برگرده ...
البته همچنان قبول دارم اسپانیا پرقدرته و فکر میکنم بازی دیشب بیشتر قدرت هلند بود تا ضعف اسپانیا ... به هر حال باید منتظر بازی اسپانیا برزیل باشیم ... تا ببینیم اسپانیا واقعا همون اسپانیا هست یا اینقدر ضعیف شده
دوست عزيز من خودم طرفدار هلند هستم :دي ولي أخه دوستان ميگن كه اسپانيا حتي از گروه هم صعود نميكنه! بأيد ببينيم بازي اسپانيا-شيلي چي ميشه :)نقل قول:
داشتم نظر سنجی رو نگاه می کردم ، فقط دو نفر به برد هلند با بالای دو گل رای دادن :n02: چه امتیازی زدن به جیب :n02:
بازی هلند رو نتونستم ببینم .
کسی میتونه خلاصه وار بگه حقش این برد بود ؟
5 بر 1 اونم اسپانیا رو زده !
هلند و شیلی از این گروه صعود میکنن و اسپانیا و استرالیا خوش اومدن بسلامت
سلامنقل قول:
به نظر من که واقعا حقش بود ببره. خیلی قشنگ بازی کردند. روبن که مثل همیشه مثل جت می دوید و ون (فن) پرسی هم گلش خیلی قشنگ بود. گل سوم هلند رو میگن خطا رو کاسیاس بوده ولی در عوض پنالتی اسپانیا هم که باعث تنها گل اسپانیا شد به نظرم اشتباه گرفته شده بود