سلام دوستان
من یک مشکل دارم
بعضی از برنامه ها رو مثل Instagram باز میکنم صفحه خود به خود 90 درجه به سمت راست میچرخه
میخواستم بدونم چه جوری غیرفعالش کنم؟
بعد چه جوری میشه توی برنامه فارسی نوشت؟
Printable View
سلام دوستان
من یک مشکل دارم
بعضی از برنامه ها رو مثل Instagram باز میکنم صفحه خود به خود 90 درجه به سمت راست میچرخه
میخواستم بدونم چه جوری غیرفعالش کنم؟
بعد چه جوری میشه توی برنامه فارسی نوشت؟
من هم همین ارور میده برایمنقل قول:
سلام
وقت بخیر و ممنون بابت زحماتتون
من از ورژن BlueStacks 0.8.7 Build 3069 Beta 1 استفاده می کنم ولی اینترنت سیستممو نمیشناسه و همش نتورک ارور میده چکار کنم ؟
و این که مخاطبینم که با نصب ویندوزز جدید از بین رفتند آیا قابل بازگشت هستند ؟
یعنی راهی برای بازگرداندن یا ریکاوریشون هست ؟
:( کمک کنین لطفا
برای حل مشکل سیا شدن صفحه ی اولیه ی برنامه کافیه یه برنامه ی لانچر نصب کن تا مشکل پرش کردن تصویر حل بشه
من برنامه Apex Launcher رو توصیه میکنم چون خیلی سبکه و زود اجرا میشه و محیط منسبی داره
من هم این مشکل رو داشتم و دقیقا نمیدونم مشکل از چیه اما وقتی ویندوزم رو دوباره نصب کردم و درایورها و برنامه ها رو دوباره ریختم رو کامپیوتر مشکل حل شد و برنامه بدون مشکل نصب شدنقل قول:
سلام
وقت بخیر و ممنون بابت زحماتتون
من از ورژن BlueStacks 0.8.7 Build 3069 Beta 1 استفاده می کنم ولی اینترنت سیستممو نمیشناسه و همش نتورک ارور میده چکار کنم ؟
و این که مخاطبینم که با نصب ویندوزز جدید از بین رفتند آیا قابل بازگشت هستند ؟
یعنی راهی برای بازگرداندن یا ریکاوریشون هست ؟
:( کمک کنین لطفا
اینترنتش وصل نمیشهههههههههههههه
کسی کمک نمیکنهههههه:n03::n03::n03::n28::n28::n2 9::n29:
من از ورژن BlueStacks 0.8.7 Build 3069 Beta 1 استفاده می کنم ولی واتس آپ نمیبینم... با این میشه چت کرد؟
سلام . من با BlueStacks دارم روی pc بازی Clash of clan رو بازی می کنم ولی هر دقیقه ارور you lost server conection میده!
جدا بودن حروف فارسی در bluestacks
HELP ME
سلام
رو لپتاپ HP 4540s دوستان نصب کردم ارور معروف آپدیت گرافیک میده!
رفتم سایت اچ پی آخرین نسخه درایور گرافیک این لپ تاپ نزدیک به 500 مگ هست! خودش ADSL نداره منم وقت ندارم!
داشتم جستجو میکردم یکی گفته بود روش کلیک راست کن، تیک ران رو بزن بزارش روی وین 7 درست میشه ولی نشد!
حال چه کنیم!؟؟
دوستان نرم افزار واتس آپ واسه پی سی اینه؟ من ورژن 8 نصب کردم... ولی هیچی ندیدم فقط بازی اندروید بود؟
آقا مال من شروع کرده به اخطار دادن که 12 دلار بده برای یک ماه و فلان انگار فری تایمش تموم شده چکار کنم ؟
سلام
من همین دیروز بلواستک رو نصب کردم. بعد از نصب موقع اجرا پیام میده که کارت گرافیکت رو باید آپدیت کنی. هیچکدوم از روشهایی که تو این تاپیک گفته شده واسه این مشکل، واسه من کاربرد نداشت. با این حال، بدون اپدیت کردن کارت، بلواستک اجرا میشه. الان مشکل من اینه که اپلیکشین اینستاگرام رو نصب کردم، ولی وقتی می خوام اجراش کنم، بلواستک هنگ می کنه و بسته میشه. چند بار امتحان کردم و باز همین اتفاق افتاد و من نمی دونم مشکل از کجاست.
اگر راهی به ذهنتون میرسه لطفا منو راهنمایی کنید.
مرسی
هر کاری میکنم که بی تالک نصب کنم نمیشه تا اونجایی که شماره وارد میکنی پیش میره ولی بعدش برمیگرده به صفحه اصلی BlueStacks
کسی تونسته نصب کنه؟
با تشکر از شما حالا چه طور روت رو برداریم
چون بازی کلش نصب کردم
لینک دیوایس نمیشه
واسه روته فک کنم
با بیت دیفندر مشکل داره : (
چه جوری میتونم حلش کنم ؟ : )
سلام
من نسخه جدید نرم افزار BlueStacks رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم ولی وقتی اجرا و وارد سیستم عامل میشه صفحه سیاه میشه ولی کلید های پایین و ساعت دیده میشه
نسخه درایور مخصوص کارت گرافیک لپ تاب رو هم از سایت nvidia دانلود و نصب کردم ولی درست نشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید
متشکر
میشه کانفیگ لپ تاپتون رو بگید؟
من هم همین مشکلو دارم مال من هم لپتاپه مال من وقتی حدود یه ربع تو برنامه باشم و به اینترنت متصل باشم درست میشه ولی هر دفعه باید این کارو بکنم:n03:
مدل لپتاپ MSI GE 620
CPU core i7 2670QM @ 2.20 GHz 2.20GHz
NVIDIA GT 540M 1G DDR3
RAM DDRIII 8GB
HDD 750GB
Windows 7 64 bit
کسی نبود چواب بده؟
ali_mohandes ؟
با این که صفحه سیاهه ولی یه کارایی میشه کرد مثلا نرم افزار ها رو نشون میده اگه بشه بازشون کرد!
مثلا فیس رو از گزینه ی شیر باز کردم و یه چیزای دیگه هم با کلک!
فکر کنم مشکلش با لانچر هست
به عکس های زیر توجه کنید
کد:http://img.upload724.com/images/59541710400709384162.png
کد:http://img.upload724.com/images/98713527343598861185.png
کد:http://img.upload724.com/images/00196351394941926210.png
کد:http://img.upload724.com/images/18094450249143940589.png
کد:http://img.upload724.com/images/97174443957558474241.png
کد:http://img.upload724.com/images/67111818827058373814.png
کد:http://img.upload724.com/images/85354158214067677202.png
اون مشکلم با BlueStacks حل شد و همون طور که حدس زدم مشکل با لانچر بود و لانچر ADW رو نصب کردم درست شد ولی حالا همون مشکلی که با نسخه قدیمی بلو استکس داشتم هست و خدمات گوگل پلی کار نمیکنه و یه دوستی گفت که باید بازی clash of clans رو از گوگل پلی دانلود کرد ولی نمیتونم به خاطر نبود ... شکن
باسلام خدمت دوستان عزیز
از این پس میتونید سوالات خودتون راجع به نرم افزار BlueStacks App Player در این تاپیک مطرح کنید.
این روزها، بازار سیستم عامل های موبایل و تبلت بسیار داغ است. به گونهای که هر کدام از سیستم عاملها سعی دارد از دیگری سبقت بگیرد. در این میان آندروید به خاطر متن باز بودن و فراوانی مدلها، محبوبیت بیشتری دارد. مطمئناً شما هم جزء کسانی هستید که شاید دلتان بخواهد آندروید را بر روی لپ تاپ یا PC خود تست کنید! به دلیل این که آندروید فقط پردازنده های ARM را پشتیبانی میکند، آن را به عنوان سیستم عامل پیش فرض نمیتوان بر روی پردازندههای x86 و یا x64 اجرا کرد. بنابراین باید به نحوی سیستم عامل آندروید را شبیه سازی کرد. البته پیش تر این امکان توسط خود گوگل فراهم شده بود ولی به دلیل مشکل بودن کار با آن، تیم BlueStacks دست به کار شدهاند و نرم افزار BlueStacks App Player را تهیه کردهاند تا آندروید و برنامههای آن به راحتی بر روی ویندوز اجرا شوند.
قابلیتهای کلیدی نرم افزار BlueStacks App Player:
- اجرای بازیها و برنامههای آندروید در ویندوز و تبلتها.
- کاربرد آسان و سریع.
- دارای تمامی ویژگیهای آندروید.
- پشتیبانی از بسیاری برنامههای آندروید.
- دارای گرافیک بالا و پشتیبانی از بازی و برنامههای HD.
- قابلیت همگام سازی برنامه.
- امکان پشتیبان گیری از اطلاعات ذخیره شده.
- امکان اتصال به اینترنت.
نحوه عملکرد برنامه BlueStacks چگونه است؟
نرم افزار BlueStacks در واقع یک تبلت شرکت Samsung که بر روی آندروید 4.0.4 نصب شده است را تمام و کمال شبیه سازی میکند و این حس را به شما میدهد که واقعاً یک تبلت آندرویدی در دست دارید.
این برنامه از تمام ویژگیها و امکانات سیستم عامل آندروید پشتیبانی میکند و به شما اجازه میدهد هر برنامهای که بر روی موبایل خود دارید را نیز بر روی سیستم عامل ویندوز تجربه کنید. هر قدر که سخت افزار سیستم شما قویتر باشد، برنامه روانتر و بهتر عمل خواهد کرد.
- این نکته را به فراموش نکنید که این برنامه همچنان در فازهای اولیه آزمایشی میباشد در نتیجه ممکن است در حین کار با آن مشکلاتی وجود داشته باشد که البته در انجمن پی سی فروم سعی شده تا حد توان به کاربران برای رفع مشکلات کمک شود.
- قبل از اجرای برنامه حتماً آخرین نسخه درایور کارت گرافیک خود را نصب کنید، اغلب مشکلات کاربران به خاطر آپدیت نبودن درایور کارت گرافیک آنهاست.
- همیشه از آخرین نسخه برنامه استفاده نمایید.
- پیشنهاد میشود بعد از نصب برنامه «بازار» را نصب کرده و برنامهها و بازیها خود را از طریق آن دانلود و بروزرسانی نمایید.
مشخصات و لینک دانلود :
شرکت سازنده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود این نرم افزار ابتدا به لینک دانلود بالا مراجعه کنید سپس شماره موبایل خود به همراه کشور خود را بنویسید و روی دکمه SEND TO PHONE کلیک کنید تا لینک دانلود اصلی این نرم افزار برای شما ارسال شود.
باتشکر :n16:
دوستان سیستم عامل کامپیوترتون پایینه.
باید گرافیکو رمتونو اپدیت کنین اگه CPU رو هم اپدیت کنین سرعتش زیاد میشه و زود براتون بالا میاد:n06:
فک کنم مشکل از فیلتر شکن یا همون شیلدتون باشه اونو غیر فعال کنین:n13:نقل قول:
سلام,من ورژن 0.8 رو که داشتم روی کامپیوتر به خوبی کار میکرد,ولی از وقتی ورژن BlueStacks.0.9.0.4049 رو نصب کردم هنگی داره و دیر میاره app ها یا صفحه هایی رو که وا میکنم,لطفا اگه راهی هست واسه افزایش سرعتش بهم کمک کنین,مرسی
سلام من از وقتی که انتی ویروس بیت دفندر رو نصب کردم دیگه بلواستیک اجرا نمیشه هر وقت روش دابل کلیک میکنم یک صفحه آبی میاد intializing میزنه بعد سریع میپره بیرون و وقتی که نرم افزار restart میکنم پیغامی مثل شکل زیر میاد و میگه cannot start bluestacks ممنون میشم اگر که راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلو استیک رو یه بار دیگه نصب کنید .
اگه باز مشکل پا برجا بود . تو exclude (املاش دقیق یادم نیست ) انتی ویروس فرارش بدید .
آقا یکی کمک کنه...
این برنامه از هر 10 بار 9 بار کامپیوتر منو خاموش میکنه (بعضا هم حالت اماده باش)
(( در اصل بصورت دستوری حالت های خاموش شدن و ... رو میزنه ))
لطفا یکی کمکم کنه... این مشکل رفته رو اعصابم...:angry:
شما مطمعنی این برنامه اینکارو میکنه . این همچین قابلیتی نداره که کامپیوتر رو خاموش کنه . حذفش کنید ببینید درس میشه ؟؟؟نقل قول:
یه سوال؟؟!!
اگه خودت اسمارت فون نداشته باشی, بعد بخوای از طریق کامپیوتر از وایبر استفاده کنی توی چند تا تاپیک قبلی گفته که باید از گوشی یکی استفاده کنی جوری که:
اگه روی موبایلش وایبر داشته باشه باید اونو پاک کنی، بعد دوباره اینستال کنی، بعد برای خودت یه اکانت بسازی، وقتی که رو موبایل طرف ساختیش باید باblue stacks واردش شی و بعد وایبو از گوشی اون شخص پاک کنی ،خب اینجوری اکانت خود طرف که از بین میره، درسته؟؟؟!!!!
نه نه اشتباه متوجه شدید. شما فقط باید یه گوشی معمولی داشته باشید که یه کد رو از طرف وایبر ( به صورت اس ام اس) بیاد بگیرید .نقل قول:
نه، منظورم اینه که اگه اون شخص روی وایبر تو گوشیش اکانت داشته باشه؛ خب وقتی ما وایبرو پاک و دوباره نصبش میکنیم که اکانت خود اون شخص پاک میشه!!
راهی نیست که بدون پاک شدن اکانت طرف برای خودمون اکانت توی گوشیش بسازیم؟؟؟
هر سیم کارتی اجازه یه اکانت داره . شما بالاخره باید یه سیم کارت داشته باشی تا بتونی از وایبر استفاده کنید.نقل قول:
میتونید سیم کارتتون رو تو گوشیش بزارید بعد از اینکه کد براتون اس ام اس شد سیم کارت تون رو از گوشیش بردارید . دیگه اکانت خودشم پاک نمیشه.
یعنی وایبر (مثلا) مثل فیس بوک میمونه؛ که هر کسی باهر شماره تلفنی به عنوان یوزر و پسورد میتونه بره به اکانتش (توسط یک گوشی)سر بزنه وبعد نفر بعدی وبعدی....؟؟؟؟
یعنی وایبر (مثلا) مثل فیس بوک میمونه که هرکسی با شماره تلفن خودش به عنوان یوزر و پسور میتونه توسط موبایل یک شخص دیگه وایبرشو چک کنه و بعد بعدی وبعدی و...؟؟؟
مگه هرکسی با شماره موبایل خاص خودش وارد وایبر نمیشه؟؟ پس چجوری با کامپیوتر امکان پذیره(داخلش که سیم کارت نیست!!)؟؟؟
فیش بوک رو که نمیدونم.
وایبر شمارو از طریق شماره تلفن ثبت نام میکنه . که بصورت اس ام اس میاد و شما رو میشناسه . بعدش دیگه برنامه هرجا نصب باشه چه رو کامیپورت چه شبیه سازی چه خود گوشی شما میتون استفاده کنی
یعنی از طریق کامپیوتر (ایترنت) میتونی زنگ بزنی؟؟
اره جرا که نه . بلو استیک هم میشه . اگه سیستمتون قویه حنیموژن بنظرم بهتره ولی سیستم قوی تری میخادنقل قول: