همه پست رو بخون دیگه نه فقط معایب pc رو . من اینا رو واسه گیمرهای معمولی گفتم .
قیمت قطعات رو من نسبت به کارایی و گرافیک گفتم . تو پول بیشتری میدی که گرافیک بیشتری داشته باشی . منظور من بستن یه سیستم high end بود .
امکان اجرا نشدن بازی برمیگرده به خط بالا . کسی که بخواد یه pc واسه گیم ببنده قطعا اگه با بودجه 500 دلار ببنده بعد از دو سه سال باید سیستمش رو ارتقا بده که سیستمش حتی بتونه min system بازی رو داشته باشه و همه بازی ها رو روی low بازی کنه . قطعات جایگزین شده رو هم که با قیمت ناچیز ازت میخرن و یه جورایی باید نصف پول یه کیس کامل رو بدی .
کرک نشدن یا شدن هم مهمه . چون ما داریم واسه کاربر نهایی تو ایران در نظر میگیریم که ps4 به صرفه تره یا pc . نه واسه شرکتهای بازی سازی :n02:
پورت هم بوده پورت های بازی های خوبی که هیچ جوره نمیشده درستش کرد و ماد هم روش نصب نمیشده و اپدیتی واسش نیومده و ملت ناراضی بودن . خب یه گیمر بدون دانش کامپیوتر که مثلا نتونه ماد کنه و پچ های official و unofficial نصب کنه و ... از پس pc بر نمیاد خدایی .
ولی شرایط اون گیمر رو باید بررسی کرد . گیمری که مثلا حتی زبون انگلیسی یاد نداره چطوری میخواد pc داشته باشه و حرفه ای گیم بزنه . یا میبینی دانش خرید قطعات خوب رو نداره . یا نتونه سیستمش رو نگه داری کنه . یا خیلی وقتها که کرک کردن قلق میخواد دانش لازم رو نداره واسه اینکار . بارها بوده کسی رو دیدم که به خاطر مثلا اپدیت نبودن کارت گرافیک یا نبود یه فایل dll یا تنظیم نبودن کانفیگ بازیش و ... نتونسته بازی رو اجرا کنه . مثلا همین چند روز پیش یه بنده خدایی روی سیستم high end اش نسخه gog بازی inside رو گرفته بود ولی اجرا نمیشد و رفتم واسش درست کردم که انصافا اگه به خودش بود عمرا نمیتونست اجرا کنه .
پلی استیشن یه روتین ثابتی داره واسه بازی کردن . نصب ساده . نه مادی . نه کرکی . نه تنظیمات گرافیکی . تقریبا میشه گفت install and play هستن بازی هاش .
pc خیلی سره عزیز . منتهی ما داریم واسه یه گیمر معمولی صحبت میکنیم که چی نیاز داره وگرنه گیمر واقعی فقط pc . این عکسم جالبه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]