لیونم نداشت.هیچ جا x7 موجود نبود.
Printable View
لیونم نداشت.هیچ جا x7 موجود نبود.
شمارشو پیدا کردم و با هر دردسری که بود پولمو پس گرفتم.
من نمیدونم اخه این سایت چرا اینطور باید باشه رتبه زیر 400 تو الکسا که از لیون و خیلی سایتهای دیگه بالاتره... نمادشم تازه دو ستاره هست که خیلی از سایتها یه ستاره ان تعجب میکنم چرا این مشکلات پیش اومده واسه دوستان خودم میخواستم ازش خرید کنم بعدا اگه اینطوریه پس نماد و ... یعنی کشک!! تو این اینترنت خراب شده به کجا میشه اعتماد کرد. دیجی کالا خوبه ولی بازم همه چیزو نداره
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
اصلا قابل اطمینان نیست
اصلا قابل اطمینان نیستنقل قول:
نقل قول:
من خرید داشتم.تازه امروز پستش کردن.بعد از یک روز مدام زنگ زدن که دیوونشون کردم بالاخره برام فرستادن.تاریخ ارسال رو زدن واس 4روز پیش منتها امروز فرستادن
از کلماتی قبیل من شخصا پیگیری میکنم.تا یه سایت دیگه براتون میفرستیم و فرستاده شده و پیک قرار بیاد استفاده میکنننقل قول:
دیجی کالا حرف نداره...از چشاتم بیشتر میتونی بهش اطمینان کنی.من خودم نزدیک 7 تا خرید ازش داشتمنقل قول:
داداشمم کلی ازش خرید کرده.کاملا سالم بوده.خدمت رسانی هم عالی بوده
به نظرم کل موجودی هاشون دروغه...یه سایت با همچین امکاناتی باید یه شرکت باشه!!!که اینجا با چیزی که من فهمیدم فقط دوتا کارمند داشت!!!با سه تا خطنقل قول:
اس ام اس هم اصلا خبری نبود!
نقل قول:نقل قول:
تهدید کردم به پلیس فتا میگم و از طریق دادگستری هم اقدام میکنم.منتها الان نمیدونم چی فرستادن!!!
نقل قول:من باید چکار کنم؟؟؟نقل قول:
قرار فردا برام بیاد.با تیپاکس فرستادن.چک کردم دیدم درسته!!
منتها اگر همونی نبود که میخواستم چکار کنم؟؟؟برشگردونم؟؟
چطور از بانک پیگیری کردی؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟
یکی شماره این طرفو بهم بده
توروخدا کمک کنید
کسی نیست؟؟؟
سلام.دادا شرمنده پیام دادی میخواستم جواب بدم میگفت باید حداقل 10 تا پست ارسال کرده باشی.09123854467.پیگیری کن.پیله شو بهت پولتو میده ایشالا.نقل قول:
امروز به دستم رسید...دیروز کلا داشتم بهشون زنگ میزدم...اینقد زنگ زدم خانومه خودش گفت پیگیر میشم میفرستم...گفت شماره عبیری رو بده گفت نمیشه...گفتم ببین اگر قرار باشه سرکار برم یا جنس رو اشتباه بفرستین کار به شکایت میرسه..تموم ترفندهاشونو میدونستم..شوکه شده بودن...فرستادنش بالاخره منتها یه روزم خراب شد...البته بنده هم به enamed گزارش دادم..شما هم به هر کی که میتونی خبر بده این سایت رو تحریم کنن ازش نخرن..اصلا سایت نیست ..نقل قول:
فقط مونده بودم اگر جنس رو اشتباه بفرستن چکار کنم..دهن سرویسا خود بسته مودم رو فرستاده بودن..خدا روشکر بسته بندی جعبه سالم بود..
کاش زودتر این تایپیک رو دیده بودم ما هم به این مکافات گرفتار شدیم اصلا جواب نمیدن یک هفته هم گذشته! شما چجوری تونستید تماس برقرار کنید من یه روزه دارم زنگ میزنم یا جواب نمیدن یا....
بهتره همه شکایت کنند منم گول نماد رو خوردم!:n27::n27:
:n34::n34::n34::n34:
منم موندم کی به این سایت نماد داده !! تازه نمادشم ارواح عمش دو ستارست !! بابا اینجوری که نمیشه خیلی مسخرست ادم میاد به نماد اعتماد میکنه جنس میخره قرار باشه با نماد هم کلاهبرداری کنن پس فروشگاه اینترنتی یعنی کشک یعنی تجارت الکترونیک کلا تو ایران کشک
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
به جای اینکه به چیزهای دیگه گیر الکی بدند نظارت رو فروشگاه ها رو شدید تر کنند. مگرنه اصلا نمیشه از نت خرید کرد
شما چرا به enamad و پلیس فتا شکایت نمیکنید؟ کاری نداره که فرم شکایت آنلاین تو سایت هست. اگه تعداد شکایت ها زیاد بشه بالاخره رسیدگی میشه. این ساز و کار الکی ایچاد نشده.
خیلی ها گزارش دادند و اون فرم رو پر کردند! یارو نه پول رو میخوره نه جنس رو نمیفرسته فقط اذیت میکنه جنس رو میفرسته بعد ده روز معمولا هم اون جنسی نیست که تو میخواهی چون انبار نداره اصلا، بخواهی مرجوع کنی جواب تلفن رو کسی نمیده! بعد کلی اعصاب خوردی میگی ولش کن گور باباش،ولی من شکایتم رو میکنم ،جالب اینجاست ایشون دو تا سایت دارند!
09123854467
این شمارشه...
بله متاسفانه منم 21 فروردین یک باتری one m8 سفارش دادم بعد از 11 روز پیگیری که گفتن نیست و نمیشه لغو شد .و برای بازگشت پول باهاشون تماس گرفتم .بعد از هزار بار گفتن چون کارت به اسم باباته نمیشه . هیچی فردا برم کارت بگیرم به اسم خودم بهشون شماره کارت بدم . فرستادن حتما حتما بعد ش شکایت میکنم در سایت پلیس فتا و enamad دوستان از سایت کلاه بردار lapbuy.com خرید نکنید با تشکر
سلام به همه دوستان
این کاش این تاپیک رو زودتر میدیدم الان خیلی اعصابم خورده منم یک جنسی ازشون خریدن الان که روز جمعه هست سه شنبه صبح بصورت الکترونیکی پول رو به حسابشون ریختم تا الان هم نه کد رهگیری توی سایت هست و نه بهم چیزی دادن زنگم زدم بعد از 200 بار تماس گرفتم میگن بین 1 تا 6 روز تا الان چهار روز گذشته
با این صحبتهایی که دوستان کردم منم به عاقبتشون دچار میشم
به نظرتون چیکار کنم؟
اصلا عقلم کار نکرد که اول یک جستجویی چیزی بکنم بعد خرید کنم.
خدا این بارو به خیر بگذرونه من دیگه غلط بکنم خرید اینترنتی بکنم
از آنلاین پیشرو خریدی؟؟ ببین از سایت معتبر مثل دیجی کالا خریدم مشکل نبوده . از آل دیجیتالم خوبه .نقل قول:
اگه از آنلاین پیشرو گرفتی خیلی آدم های عوضی هستن پول رو نگه میدارن میگن دارن دنبال جنس میگردن .ایتقدر باید زنگ بزنی تا پول و برگردونن . تو بزنگ بگو جنس و نمیخوام پول بدین شماره کارت بده . من تو سایت enamad شکایت کن ازشون و بگو پول رو نریزین پلیس فتا شکایت میکنم .
سلام دوست عزیز، برو به صفحه اصلی سایت. سمت راست روی نماد کلیک کن یک صفحه باز میشه که نشوندهندهی اینه که ما میتونیم به این سایت اعتماد کنیم. در ضمن می تونی به این سایت بری و سایت مورد نظر را جستجو کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن شما می تونید خرید های نقدی خود را از سایت های شناخته شده تر بکنید مانند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و... بکنی.
با آرزوی سلامتی
:n18:
دوست عزیز خواهش میکنم اگه ممکنه شمارشو به منم بده بهش زنگ بزنم...کلی پول ازم رفته..گول نماد الکترونیک رو خوردم!!!!
شکایت تو سایت enamaad و پلیس فتا خیلی زودتر پولت برمیگرده. شمارش هم تو قسمت ارتباط با ما توی سایتشون هستنقل قول:
سلام
منم 8 روز پیش ازشون یه باتری برای لپتاپ خریدم هنوز نفرستادن.ای کاش زودتر این تاپیک رو میدیدم.هرچی هم زنگ میزنم جواب نمیدن.دوستان شکایت کنم به فتا بنظرتون جواب میده؟خیلی دنگ و فنگ داره؟
صبح زنگ بزن .نقل قول:
اره اولین بار شکایت کن تو سایت enamaad و بعد توی سایت پلیس فتا . توی سایت فت هم شکایت کنی. فایده نداره اینا پر رو شدن منم باید شکایت کنم مردم رو سرکار میزارن. لینک این فرومم بده بگو این همه کلاه برداری میکنن
آقا مطمئنی شمارش همینه؟زنگ میزنم جواب نمیده.نقل قول:
بارها گفته شده که نماد الکترونیکی دلیلی بر این نیست که طرف آدم خوبیه! یا کلاه بردار نیست! باز ملت میگن گول نماد رو خوردیم!
خوبه نماد رو که باز میکنی اولش بولد نوشته!
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز مینماید. مسئولیت صحت فعالیت کسب و کار اینترنتی و کلیه محتوای منتشر شده در وب سایت بر عهده صاحب کسب و کار اینترنتی می باشد.
یعنی نماد فقط اسم و آدرس طرف رو مشخص میکنه!
بله درسته.ولی وقتی شاکی زیاد داره میتونن که نمادش رو بگیرن.نقل قول:
هفته ی قبل دو شنبه بالاخره موفق شدم تماس بگیرم.طرف میگه این باطری توی ایران نیست.خیلی شکر میخورین که جنسی رو که ندارین میفروشین.قرار شدن تا 24 ساعت پول رو برگردونن هنوز دارن برمیگردونن.
دوستانی که تجربه شکایت دارن یا تونستن پولشون رو از این آدما بگیرن بگن لطفا.
ببین به من هم گفتن باتری تو بازار نبوده..پول تو حسابشون که رفت باهاش کار میکنن .بعد میگن نیست .منم بعد یه هفته برگردوند بهم ..اینقد زنگ بزن تا برگردونه بهت. تو سایت نماد هم شکایت کننقل قول:
من اینقد پیله شدم زنگ زدم تا بالاخره جنسمو فرستادن...البته همون جعبه رو واسم پست کردم!!مودم خریده بوئدم....باید پیله بشی...اگر جواب نداد تهدید کن...بگو به پلیس فتا میگم..واقعا هم اینو بگو....نمیدونم چرا تا حالا این دزدهارو مسدود نکردن...نقل قول:
دوستان از کیمیا انلاین هم خرید نکنین من 2 بار ازشون خرید داشت یک مورد هارد اکسترنال بود که معیوب برام فرستادن و مجبور شدم 4 تا هزینه بیخودی تیپاکس بدم اخرشم راضی نبودم. یک بار هم لپتاب دل برای یکی از دوستان ازشون خریدم که لپتاب باز شده بود اینقدر ناشیانه اینکارو کرده بودن که حتی پیچ نو هم ننداخته بودن خیلی تابلو بود. احیانا لپتاب ریفر بیش یا تعمیری بهمون انداختن اونجا هم کلی اذیت شدم. پیشنهاد من اینه که به خاطر چند تومن این ور اون ور گول کیمیا انلاین و خیلی از سایتهای نامعتبر رو نخورید بیشتر هزینه کن ولی مطمین خرید کن.
اها یادم افتاد یکبار هم یکی از دوستام ازشون پاور خریده بود 2 سال پیش به قیمت 25 تومان ولی پاور سوخته ارسال کرده بودند اون بدبخت هم دیگه پیگیرش نشد اخه فقط پول تیپاکس 10 تومان بود:n29:
والا تهدید به شکایت هم کردم ظاهرا که جواب نداد.چون پول برگشت نخورد.دیگه تماس گرفتن با اینا بعد از تهدید به شکایت فایده نداره.در اولین فرصت باید برم شکایت کنمنقل قول:
دوست عزیز ما فقط گفتیم تهدید کن؟؟ گفتیم برو شکایت کن توی سایت .شما اگه دو هفته پیش ک بهت گفتیم شکایت میکردی الان پولت تو جیبت بود .امسال شما ایتقدر شل میگیرید کاری ندارن باهاشون .اولین فرصت هم نداره .به جای ول چرخیدن توی سایت ها نیم ساعت بشین پولتو برگردون شکایت کن . این حرفامم سر دلسوزیه نه چیز دیگهنقل قول:
اگه منظورتون از سایت,سایت نماد هست که دوبار شکایت نوشتم.اگه منظورتون شکایت به دادسرا هست که نرفتم هنوز.نقل قول: