gilopa, جان مرسي از معرفيهات خيلي زحمت ميكشي؟
من يه سوال دارم از اين دو تا درايور كه برا ati معرفي كردي كدومو بايد دانلود كرد(من كارت گرافيكم ati7000 است)
gilopa, جان مرسي از معرفيهات خيلي زحمت ميكشي؟
من يه سوال دارم از اين دو تا درايور كه برا ati معرفي كردي كدومو بايد دانلود كرد(من كارت گرافيكم ati7000 است)
RADEON 7000 فقط CONTOROLPANELL RO ساپورت ميكنه.پس اونو دانلود كن.نقل قول:
نوشته شده توسط Ali_k
alirafaat عزيز وقتی شرکت های ديگه درايور برای کارت گرافيک ميزنان بطور مجازی Benchmark هارو بالا ميبرن يا حتی ديده شده گاهی در حد 10MHz در ويندوز کارت رو Overclock ميکنن پس بهترين حالت استفاده از خود درايور شرکت سازنده هست البته تا اونجا ايی که من تو سايت NVIDIA ديدم آخرين درايور NVIDIA شماره 71.89 هست
حميد جان لطف كن يه سر به اين سايت بزن.نقل قول:
نوشته شده توسط HamidFULL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين كدوم درايور واسه nvidia است چون من كارتم از nvidia نيست.نميتونم بگم كدوم جديدتره.يكي از دوستام كه دانلود كرده گفته اين جديدست.من تو اين صفحه واسه nvidia خيلي درايور ديدم لطف كن يه توضيحي واسه دوستان بده تا بدونن كدوما رو بايد دانلود كنند.
اينم همون صفحه اي كه من درايورجديد رو ازش برداشتم:
راستي كارت بعدي چي واسه معرفي باشه؟
gilopa عزيز اين دو ادرسی که شما دادی من سر زدم ببينيد يه موضوع رو اينجا روشن کنيم
دوستان وقتی يک درايور ميخواد بياد بيرون يک نسخه ی ازميشی يعنی Beta ازش ميدن تا مشکلاتش پيدا بشه استفاده از اين نسخه خطرناک هست چون کامل نيست
اين نسخه ی 76.50 هم همينطور هست که سايت guru3D برای دانلود گذشته
ولی آخرين نسخه کامل و بی خطر و رسمی NVIDIA فعلاً version 71.89 هست که اينم لينکش هست برای دانلود :
با سايز 19MB
از دوستان هم خواهش ميکنم از هيچ جايی به جز سايت خودNvidia برای دانلود درايور اقدام نکنن!!!!
البته اين لينك برای ويندوز 2000 XP است برای سيستم عامل های ديگه و برای پردازنده های AMD هم در سايت Nvidia موجود هست که ميتونيد به اونجا مراجعه کنيد
کارت بعدی باشه BFG GeForce 6800 GT OverclockED
ممنون از توضيحت .من درايورهاي nvidia و ati رو منتقل ميكنم به تاپيك مخصوص درايور.نقل قول:
نوشته شده توسط HamidFULL
.نقل قول:
نوشته شده توسط gilopa
شرمنده كنكور نزديكه.واقعا وقت ندارم.بررسي كارتم ميذارم واسه چند روز بعد.شرمنده از بد قولي.
مقاله ات خيلي عاليـــه
كارت من nvidia GeForce Fx 5200(128MB) GAINWARD Golden است.
مي خواستم يه كارت خيلي خوب بخرم از اين بهتر ولي زياد گرون نباشه اگه ميشه راهنماييم كن قيمت ها هم اگه داري بنويس ممنونم
تو اين رده كه گفتي فقط رادون 9550 با برد گيگا با حافظه 128 ميشه 87 هزار.نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
با حافظه 256ميشه 115 هزار.
اگه قيمت بالاي 100 هزار بخواي 6600 با قيمت 150 هزار و رادون 9600 با قيمت 160 هزار
حميد جان من تازه امروز بعد قرني درست حسابي اومدم اينترنت.بررسي كارت رو امشب شروع ميكنم.
512 Mb چیزی نیومده؟
از مقاله هاي خيلي خوبت ممنونم. من يه كارت 9200se دارم وقتي توي بازي ها ميرم بعد از چند وقت كامپيوتر هنگ ميكنه . درايور جديدم دانلود كردم ولي جواب نداد. اگه راه حلي داريد لطفا بنويسيد.
gilopa جان منتظر مقالت هستم مرسی
harrypotter 512 هم امده ولی قيمتش بالای 600.000 تومان هست همه چيز رم گرافيکی نيست! :wink:
Pooyan Assar عزيز در تاپيک اي که در اين مورد زده بوديد راهنمايی کردم جواب سؤال اتن اونجاست
512 مگی که میگی مدلش چنده
تا تابستون مرداد یا شهریور کارت های جدیدی میاد
harrypotter مدل 512MB اين هست BFG GeForce 6800 Ulttra 512MB GDDR3 OverClockED AGP PCIX با قيمت 660.000
که تو ايران هم نيست بايد سفارش بدی بيارن برات البته به جز BFG با اين مقدار حافظه Developer های ديگه هم زدن مثل Gainward
HamidFUll از راهنماییت ممنون
بچه ها نظرتون راجع به این چیه
Dual-GeForce 6800 Ultra cards debut with 1 GByte memory
با سلام خدمت دوستان
در مورد چیپ گرافیک در مورد تصاویر 3بعدی
Nvidia
حرف اول وآخر رو میزنه تا جایی که برای کنسول بازی
Ps3
چیپی طراحی کردن که هنوز برای کامپیوتر ساخته نشده ولی در مورد راهنمایی خرید کارت خوب دقت کنید 1.نوع چیپ :چون با نوع چیپ قابلیتها تغییر میکنه .2:سرعت حافظه خوب برای انتخب هم یه سری به لیست محصولات گیگا بزنید
در یه زمان مناسب تمامی اصطلاحات وخوب توضیح میدم
کارت گرافیک PS3 Nvidia هست و مال Xbox 360 ATI و هر دو 512 و هر دو هنوز برای کامپیوتر ساخته نشدن
harrypotter جان ببينيد اين چيز ها فقط جنبه تبليغات داره و به درد نميخوره چون 1GB رم گرافيکی اصلاً مورد استفاده نيست و من بهتون قول ميدم اگه اين رو با Dual 6800 Ultra 512MB مقايسه کنن هيچ فرقی نکنه ولی خوب اين کارت خوب ميتونه دلار هارو از جيب مردم معمولی بکشه بيرون! :wink:
Fery1400 جان کاملاً با شما موافقم! در اين مورد که فقط NVIDIA
harrypotter عزيز قرار نيست اين چيپ های XBOX360 و PS3 برای کامپيوتر هم ساخته بشن چون کاملاً Customize هستن و مخصوص اون دستگاه
فقط Xbox بود که از Geforce3 استفاده ميکرد که در PC هم مورد استفاده بوده
سلام
من يه چيزي مي خوام يه رندر گرافيكي بازيها رو ببره بالا ترجيحا nvidia .
يه چيز ديگه هم چون من زيادي تازه كارم(سخت افزار) ميشه يه توضيح كامل و جامع در مورد اوركلاك بگين
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
دوستان ميدونم كه بد قولي زياد كردم ولي باور كنيد اصلا وقت ندارم .مشكلات يكي يكي واسم پيش اومده الانم كه دارم مينويسم بسيار خوشحالم چون استقبال خوبي از اين تاپيك گراقيك شده .خواهش ميكنم از دوستان مطالب اين تاپيك رو بخونن و بعد سوال بپرسند .
راستي از صحت اين موضوع هيچ خبري ندارم ولي يكي از دوستان به من گفته كه در يكي از مجلات مطالبت چاپ شده .حالا راسته يا نه با خداست ولي چه بهتر اگرم شده به نام خودشون چاپ نكرده باشن.
بريم سراغ بررسي كارتي كه حقش بود زودتر از اينا در موردش مينوشتم كه البته اين بخش اول
در سال هاي اخير NVIIDIA به همراه ATI بيشترين جايگاه رو در محصولات گرافيكي از آن خود داشته اند .شركت NVIDIA با محصولات متنوع خود گوي سبقت رو در بيشتر موارد از ATI ميگيرد از محصولاتي كه در سال قبل توسط اين شركت توليد شد ميتوان به GeForce 6800, 6800 GT, 6800 Ultra اشاره كرد كه بازار جهاني با وجود اين محصولات از آن NVIDIA شد.كارت گرافيك هاي سري Geforce 6800 با هسته NV40 براي بازار محصولات گرانقيمت hi-end به بازار عرضه شدند.
6800 استانداردكارتي بسيار قوي وداراي پشتيباني از جديد ترين تكنولوژيهاي روز ميباشد .12 خط لوله به جاي 16 حط لوله از ابداعات جديد NVIDIA در اين محصول ميباشد هسته اين كارت در فركانس 375 مگا هرتز يعني 25 مگا هرتز كمتر از 6800ultra كار ميكند حافظه هم از 1100 مگاهرتز DDR3 به 700 مگاهرتز DDR معمولي تبديل شده
پشتيباني از گذرگاه PCIE x16 براي ايجاد بالاترين نرخ داده بين كارت گرافيك و چيپ ست
CORE CLOCK 425 MHZ
MEMORY CLOCK 1100 MHZ
پشتيبا ني كامل از كاربردهاي DIRECT X 9.0C
امكانMultiView براي پشتيباني از حالت دو نمايشگري
پشتيباني كانكتورهايD-Sub, DVI-I و خروجي تلويزيون
6800ultra كارتي با 16 خط لوله ميباشد كه از ديگر محصولات اين خانواده ارزشمند ميباشد.
در واقع اين كارت داراي قدرتي است كه در هر Resolution امكان بازي فوق العاده اي را فراهم مي سازد.
GV-N68U256D
Chipset nVIDIA GeForce 6800 Ultra
Memory Size 256 MB GDDR3
Core clock 425 MHZ
Memory clock 1100 MHZ
Bus AGP 4X-8X
بررسي هاي زير نشان دهنده قدرت اين خانواده ميباشند:
مقايسه اي ديگر:
نتيجه گيري:
قدرت كارت در حد فوق العادست و براي كساني كه عشق بازيند اين سري از كارتها فوق العادند.
قيمت كارت ها حول و حوش300 و خرده اي هزار ميچرخه و فرق قيمت كارتهاي مختلف در حدود 50 هزار ميباشد كه البته نوسان قيمت خيلي بالاست.
مطمئن باشيد همانند x800 اين كارت هم بسيار خوب و شايدحتي قويتر ميباشد .اميدوارم مفيد واقع شده باشه.
احتمالا يك بخش ديگه در مورد اين كارت ميذارم.
خوب geforce 7800 هم اومد هر چند که بشرای قبضه کردن بازار اومده ولی به نظرم از اولش یک شکست کامل برای انویدیا هسن چون اولا اختلافش با رقیباش مثل ایکس 850 همچین زیاد نیست و دوما ati خیلی زود مدل جدیدش رو معرفی میکنه که قطعا 7800 جلوش کم میاره
با سلام خدمت اساتید لطفا help me!!
میخواستم 1 کارت گرافیک بخرم حداکثر بودجه 100 تومن :cry:
اگر ممکن هستش درباره r 9600 توضیحاتی بدید
کدوم برد بهتر هستش؟ giga sapphire ....
اطفا قیمت ها رو هم بگید tanks
با قيمت 110 تومان بهترين كارت 9550 با برد گيگا و حافظه 256 .نقل قول:
نوشته شده توسط vampire_vn
و اگه 9600se ميخواي 160 هزار تومان با برد گيگا بازم بهترين.سفيرشم بد نيست.
مدل 9600pro برد گيگا با قيمت 140 هزار
mer30
:idea:
تشكر از راهنماي تو دوست عزيز :oops:
اگه ميشه يه لطف ديگه بكن ودرباره6200 g هم توضيح بده اون رو با r 9600 مقايسه كن
اگه نمودار هم داري كه بهتر
راستي من چند وقت پيش از يه جايي شنيدم g 6600 با برد AOPEN تقريبا 130
ايا اصلا اين برد وجود داره؟
اگه ميشه قيمت هاي مدلهاي بالا با برد هاي مختلف رو برام بزار
ببخشيد اگه زياد صحبت كردم :lol:
gilopa,
برات يه پيغام خصوصي گذاشتم منتظر جوابت هستم.
سلام استاد.
ممنون میشم اگه من رو برای یک کارت گرافیگ 256 بین 100 تا 150 هراز تومانی که عالی باشه برا بازی (البته تو این رنج قیمت) و از DirectX 9 هم پشتیبانی کنه راهنمایی کنی.
رم سیستم من 512 هست و مادربورد ماتریکسA2 هست.
باز هم ممنون.
اگه میتونی چندتا رو به ترتیب ارجعیت بگی ممنون میشم.
قربونت.
این سوالت رو گذاشتم تو صفحه.
من که تو مطلبام توضیح دادم .پس قبول کن دیگه سوالت الکیه.
6600 و 9600 128 مگو میتونی برداری.
fx 5500 یا 9550 256 مگ رو میتونی برداری.
2 کارت اول 128 مگند ولی دارای قدرت بالاترند و مخصوصا 6600 از pixwl shader3 پشتیبانی میکنه.
gilopa جان سلام عزيز
ممنونم از مطالب بسيار آموزنده شما. هر 5 صفحه رو مطالعه كردم و لذت بردم. و چند لحظه پيش با توجه به صحبتهاي شما كه كاملا روشنگرانه بود كارت گرافيك مورد نيازم رو از ebay خريداري كردم كه تقريبا نصف قيمت شد نسبت به ايران و اين به لطف شما صورت گرفت عزيز. بي نهايت سپاسگزارم...
سلام عزيزان همين الآن به سايت تام سر زدم و برام جالب بود كه كارت NVIDIA 7800 GTX وارد بازار شده از طرف كمپاني انويدا دربارش خوندم و با اين خصوصياتي كه داره واقعا رو دست نداره البته بايد منتظر موند و ديد كه ATI در برابر اين كارت جديد چه اقدامي مي كنه...
این Nvidia 7800 GTX که نیومده شکست خورده اختلافش با x850 انچنان زیاد نیست و بازی رو راحت به کارت جدید ati خواهد باخت
حداقل انویدیا برای 6800 میگفت 2 3 برابر 9800 قدرت داره ولی این 7899 خیلی دهن سوز نیست
الان ديگه دنبال كارتهاي AGP 8X يا پايينتر نباشيد!!! دنبال يك كارت PCI Expres بگرديد و مادربوردي بگيريد كه از اون پشتيباني كنه. سرعت اين سري كارتهاي گرافيك 16X يعني دوبرابر بالاترين سرعت AGP است. اگه روي انتخاب يه كارت گرافيكي AGP سماجت داريد يا پول بيشتري براي خريد مادربورد جديد نداريد به نظر من دنبال ATI Radeon 9600 باشيد كه هم از نظر Rendering و Game عاليه!!
كسي با حرف من مخالفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک توضیح درباره sis650
اینم درایور جدید ATI که همین 2.3 روز پیش اومده . آدرس دانلود:
کد:https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27
سلام
دوهفته اي هست كه درايور جديد انويديا (77.72 )اومده براي دانلود سري به سايت انويديا بزنيد
(البته اگه قبلا جايه ديگه معرفي شده معذرت مي خوام )
چون مستقيم دانلود نميشه لينك نذاشتم
علی جان یکی از دوستان تو یه تاپیک معرفی کرده بود :wink:
آقا این تاپیک خیلی داره بی رونق میشه.اصلا من احساس میکنم تو تابستون بازدیدکننده های سایت کمتر شدند نسبت به ماه های قبل.
حمید جان اگه وقت داری 5900 رو معرفی کن.تا من دوباره یه رونقی به تاپیک بدم.
آره gilopa, جان اكر برات مقدور در مورد Nvida 7800 يك مقاله بذار عزيز. بدون كه به شخصه خط به خط اين تاپيك رو مطالعه كردم و به اطلاعاتم خيلي افزوده شد و از اين بابت خيلي ممنونم عزيز.
منتظر مقالات خوب شما هستم...
دوست عزيز حتما.ولي خدا شاهده الان اصلا وقت ندارم.
اشكالي نداره عزيز take your time...نقل قول:
نوشته شده توسط gilopa