با وایرلس وصل نمیشه :(
رمز میزنم قبول نمیکنه
میشه یه تصویر از صفحه تنظیمات وایرلسش بذارید؟
Printable View
با وایرلس وصل نمیشه :(
رمز میزنم قبول نمیکنه
میشه یه تصویر از صفحه تنظیمات وایرلسش بذارید؟
سلام دوست عزیز
راحت ترین راه اینه که فریم ور مودم تون آپدین کنید یا MTU رو روی 1300 یا 1250 قرار بدید
وای فای گوشی درست شد اما حالا با لپ تاپ تا وصل میشه چند ثانیه بعد قطع میشه و دیگه اصلا مودم رو پیدا نمیکنه. همه مودم ها پیدا میشن، وصل هم میشن اما این نه. الانم با کابل کانکت شدم:n27:
سلام دوستان
من و دوستم دو تا مودم 2730U سفید گرفتیم. چیزی که متوجه شدم اینه که قدرت مودم من از بقیه 2730 ها کمتره ( با دو تا چک کردم) ریست فکتوری هم کردم درست نشد...
مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟گارانتی هم داره ...
چکار کنم به نظرتون ؟
ممنون ....
سلام دوستان
مودممو که خاموشو روشن میکنم چراغ اینترنتم قرمز میشه و بعد از 40-45 دقیقه ور رفتن با تنظیماتش درست میشه (بعضی مواقع کلا رو قرمز میمونه ) اصلا کلافم کرده هر دفعه مودمو روشن میکنم 1 ساعت قرمز میمونه نمیدونم چیکار کنم چند روزه بعد از ریست تنظیمات اینطوری شده
مشکل کجاست؟
مارک مودم :Broadkam
اینم عکس از تنظیمات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام خدمت دوستان عزیز
مشکلی که از دو سه روز قبل برای بنده با همین مودم دی لینک 2730 یو پیش اومده به این صورت هست که :
همون دو سه روز پیش طرفای غروب مودم یهو ارتباطش با اینترنت قطع شد (در واقع چراغ اینترنت مودم خاموش شده بود) ولی چراغ لینک (یا همون دی اس ال) روشن و ثابت بود
مودم رو که خاموش روشن کردم چراغ به رنگ قرمز در اومد !
تا حدودای 15 دقیقه از بخش ریبوت در صفحه تنظیمات مودم، مودم رو ریست میکردم ولی بازم چراغ قرمز میشد !
تا اینکه مودم رو بردم و به خط اصلی تلفن زدم (بطور مستقیم و بدون اسپلیتر) و چراغ اینترنت سبز شد !
خودم احتمال دادم از اسپلیتر باشه،
ولی با آزمون و خطا به روش های مختلف دیدم که ربط چندانی هم به اسپلیتر نداشت و دفعاتی هم مودم با اینکه مستقیم به خط اصلی تلفن وصل بود باز این قضیه پیش میومد !
در واقع الان مشکلم دقیقا به این صورت هست که اگه مودم بنا به هر دلیلی خاموش بشه (حالا چه خودم خاموشش کنم یا چه برق قطع بشه) و مجدد بخوام روشنش کنم تا یه مدت زمان طولانی درگیر میشم تا چراغ اینترنت مودم سبز بشه و اینترنت وصل بشه...
ضمنا اینترنت هم از مخابرات گرفتم و سیم اصلی تلفن هم روکار (از جعبه تقسیم نزدیک درب ورودی) و به دور از سیم برق کشیدم
وضعیت خط هم به این صورت هست:
Downstream Upstream
Line Coding(Trellis): On On
SNR Margin (0.1 dB): 284 304
Attenuation (0.1 dB): 335 204
Output Power (0.1 dBm): 61 114
Attainable Rate (Kbps): 17628 1223
ممنونم میشم دوستان اگه اطلاعاتی دارن بنده هم راهنمایی کنن
سلامنقل قول:
دوست عزیز من هم یه مودم 2730u مشکی مدل c1 رو دارم و مشکل این مودم اینه که با تغییر آی پی ppoe قطع میشه و اتوماتیک وصل نمیشه مگه با خاموش کردن مودم.
یعنی اگه بخواین شب دانلود کنید حتمن باید به صورت فیزیکی دستگاه رو خاموش کنید چون بعضی مواقع با یکبار ریست کردن توسط نرم افزار هم چراغ اینترنت ش روشن نمیشه.
تنها کاری که من کردم شبها برای دانلود از یه مودم قدیمی tp-link که این مشکل ها رو نداره استفاده می کنم.
دوستان منم این مودم رو دارم...
روز اول خوب بود
اما از فرداش همینطور رو مخه وقتی وصل میکنم تا یه روز خوبه اما ازون به بعد قطع و وصل میشه دیوونم کرد.
ینی نتم فعاله دارم کار میکنم یه دفه چراغش خاموش میشه اما چراغ dsl فعاله و چشمک میزنه.
یا باید خاموش روشن کنم درست شه یا باید مودم و بلند کنم کج بزارم یا حالا هر مدلی بزارم اما فقط نباید همونطور ثابت بمونه اونجوری بی فایدس و وصل نمیشه .
در هردو صورت بعد ازینکه وصل شد دوباره قطع میشه خیلی رو مخه .
نمیدونم چه مرضی داره و مشکل از چیه
نمیدونم نویز بین سیماست یا چون با گوشی کانفیگش کردم اینطوره
خلاصه روزی صد بار قطع و وصل میشه..
بندازم تو سطل زباله؟
آقا همین الان کابل dsl رو کندم دقیقا اینجوری شد.
پس میتونه دو حالت داشته باشه یا مشکل از سیم dsl یا از اسپلیتر ..
الان یه کابل دیگه به dsl وصل کردم فعلا درسته خدا کنه ازون کابل باشه دیگه دردسر نشه برام.
بازم دم خودم گرم به یه نتیجه ای رسیدم.
دوست عزیز با آزمون و خطا میشه براحتی متوجه شد مشکل دقیقا از کجاست،نقل قول:
ضمنا طبق تجربه شخصی بگم که کیفیت سیم کشی و عدم وجود انواع اتصالات در سر راه خط اصلی میتونه کمک شایانی به بالا رفتن کیفیت خط و پایین اومدن نویز بکنه که همین موارد مسلما در کیفیت نهایی خط و در نتیجه کم شدن انواع خطاهای مودم میتونه خیلی موثر باشه !
ممنون بابت پاسخ دوست عزیز.
دقیقا چجوری میتونم متوجه بشم مشکل از کجاست؟
آخه هزارتا دلیل میتونه داشته باشه نمیتونم همه جوره تستش کنم.
میشه توضیح بدید دقیقا چیکار باید کنم؟
خواهش میکنم،نقل قول:
خب ببینید دوست محترم، شما باید یه سری مراحل رو طی کنید تا به خود ایراد اصلی برسید
برای این کار هم بهترین راه امتحان کردن همه ی اجزای شبکه تون هست (البته سخت افزاری)
اول از همه باید از بی نقص بودن سیم کشی داخلی خطتون و نصب صحیح اسپلیتر (نویزگیر) اطمینان کسب کنید
در واقع اونطور که همه ی افراد اهل فن توصیه میکنن، برای هر دستگاه گوشی تلفن (یا فکس و آی دی کالر و ...) وجود یک اسپلیتر واجب هست !
بعد ازین مورد باید برید سراغ کیفیت خط که البته اگه از صفحه تنظیمات مودمتون نمای کیفیت خطتون رو بزارید بهتر میشه نظر داد
آخرین مورد اصلی هم امتحان کردن مودم در جایی به غیر از روی خط خودتون و اگه براتون مقدور باشه، امتحان کردن یه مودم دیگه با خط خودتون هست
حالا دیگه بعد از طی کردن این مراحل میشه نظر اصلی رو درباره ی اینکه نقص در کدوم جزء وجود داره، داد.
ممنون
اول از همه فکر کنم سیم های برق از کنار سیم تلفن رد میشن .
بعد اسپلیتر هم یکی دارم که هم مودم بش وصل میشه هم تلفن .منظور از نصب صحیح چیه؟ اسپلیتر فقط سه تا کابل بش وصل میشه یکی تلفن یکی dsl یکی هم برای وصل شدن به پریز تلفن.منظورتون از نصب صحیح همینه دیگه؟
از کابل های dsl هم ممکنه باشه؟ مثلا اگه نو نباشه مشکل ایجاد میکنه؟
دو مورد دومم اگه دو مورد اول اوکی نشد تست میکنم..
بازم ممنون
ممنون
اول از همه فکر کنم سیم های برق از کنار سیم تلفن رد میشن .
بعد اسپلیتر هم یکی دارم که هم مودم بش وصل میشه هم تلفن .منظور از نصب صحیح چیه؟ اسپلیتر فقط سه تا کابل بش وصل میشه یکی تلفن یکی dsl یکی هم برای وصل شدن به پریز تلفن.منظورتون از نصب صحیح همینه دیگه؟
از کابل های dsl هم ممکنه باشه؟ مثلا اگه نو نباشه مشکل ایجاد میکنه؟
دو مورد دومم اگه دو مورد اول اوکی نشد تست میکنم..
بازم ممنون
اول از همه معذرت که دیر ج میدم، این چند روز کمتر فرصت میکنم نت بیام...نقل قول:
خب در مورد اینکه میگید سیم تلفن و برق از کنار هم رد شدن، من اینطور برداشت میکنم که منظورتون سیم کشی داخلی ساختمان هست
از اونجا که بنده تجربه ای هر چند کم (ولی به درد بخور) در مورد سیم کشی داخلی ساختمان دارم باید خدمتتون عرض کنم در اکثر ساختمان ها (مخصوصا آپارتمان های جدیدتر) سیم های اصلی برق و تلفن هیچگاه در یک لوله کار گذاشته نمیشن مگر اینکه برقکار اون ساختمان بخواد در کارش کم گذاشته باشه !
ولی اگه به این قضیه شک دارید میتونید هم از منوی تنظیمات، کیفیت خط رو مورد ارزیابی قرار بدید و در نهایت اگه نویز بالایی خطتون داشته باشه، میتونید با جایگزینی یک کابل روکار تلفن از جلوی درب ورودی ساختمان مشکل رو کامل حل کنید ! (کاری که خودم چند سال پیش انجام دادم و الان خیلی سال میشه از سیم کشی روکار تلفن استفاده میکنم و خیالمم راحته)
در مورد اسپلیتر هم همونطور که گفتید روش اتصالش همینی بود که بهش اشاره کردید
فقط در صورتی که بخواید از یک دستگاه تلفن یا فکس دیگه هم روی همین خط استفاده کنید میبایست برای اون هم اسپلیتر جداگانه تهیه کنید
کابل های متصل به اسپلیتر هم با جابجایی و وصل کردن به گوشی تلفن و عدم داشتن صدای خش خش میشه تا حدود زیادی به سالم بودنشون پی برد
به هر حال تا وقتی که کیفیت خطتون رو (از منوی تنظیمات مودم) نبینم بهتر و بیشتر ازین نمیتونم راهنمایی کنم...
مرسی دوست گلل
ازونجایی که با گوشی میام نمیتونم کامل اسکرین شات بگیرم و باید تو دو مرحله اسکرین شات بگیرم...
ایمیل لطف میکنید پ خ کنید ؟
ازینجا آپلود نمیشه لینک مشکل داره
اما به احتمال زیاد ایراد از سرویس دهی باشه وگرنه چه دلیلی داره فقط شبا قطع شه ..
روزا هم میشه اما کمتر...
به احتمال زیاد به خاطردانلود شبانه اینجوری میشه
به هرحال ایمیل رو لطف کنید پ خ کنید عکس حاضره
خواهش میکنمنقل قول:
بله متوجه منظورتون در مورد اسکرین شات گرفتن با گوشی شدم
همین الان ایمیل رو براتون پ خ میکنم
شما نفرمودید از چه شرکتی سرویس اینترنت گرفتید ؟نقل قول:
مشکلات سرویس دهی خیلی میتونه تو قطعی و عدم اتصال به اینترنت نقش داشته باشه !
مخابرات دوست عزیز .
آشنای اول.
پس اگه از مخابرات تهران سرویس گرفته باشید باید تو تاپیک مربوطه در همین فروم هم حضور داشته باشید (در واقع منظورم بخاطر مشکلات فراوان سرویس اینترنت مخابراته !)نقل قول:
ضمنا اسکرین شات هایی که فرستاده بودید هم دیدم و براتون همونجا هم توضیح دادم که اسکرین شات از چه قسمتی لازمه بگیرید
اینجا هم مجدد خدمتتون عرض میکنم :
شما به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طریق مرورگرتون وارد میشید
بعد از وارد کردن یوزر و پسورد (که بصورت پیش فرض هر دو admin هست) وارد قسمت Device Info از منوی سمت چپ بشید
سپس روی زیر مجموعه Statistics از همین بخش کلیک کنید و بعد از اون هم قسمت xDSL از زیر مجموعه همین قسمت رو التخاب کنید
که در سمت راست باید مقادیری همچون زیر را ملاحظه کنید :
Mode:
Traffic Type:
Status:
Link Power State:
Downstream Upstream
Line Coding(Trellis):
SNR Margin (0.1 dB):
Attenuation (0.1 dB):
Output Power (0.1 dBm):
Attainable Rate (Kbps):
که مورد نظر بنده هم، همین قسمت میباشد
آشغال ترین مودم همین 2730 هست بار ها به مشکل برخوردم گارانتی هم جوابی نداره بده
جالب اینه که این مودم در لیست مودم های مورد تائید مخابرات در رتبه نخست جا گرفته (گویا تمام تست ها هم پاس کرده !)نقل قول:
Model TEST TYPE ردیف Brand Port Capacity Delt Test Down stream Speed Up stream Speed Multi pvc Simultaneous PPPOE Connection TR069 Total 1 D-Link DSL-2730U 4FE+wifi Pass Pass Pass Pass Pass feature exist pass 2 D-Link DSL-2750U 4FE+wifi+usb Pass Pass Pass Pass Pass feature exist pass 3 Dlink 2640U 4FE+wifi Pass Pass Pass Pass feature exist pass 4 Dlink DSL-2730u 4FE+wifi Pass Pass Pass Pass feature exist pass
لینک جدول بالا در آدرس زیر موجود هست :
کد:http://tct.ir/?fkeyid=&siteid=1&pageid=1329
با تشکر از دوست عزیزم brothers000 مشکل مودم حل شد .
مشکل از سیم کشی منزل بود سیم برق و تلفن از یه لاین رد میشدن از اون به بعد اصلا قطعی نداشتم و واقعا باید بگم کارکرد مدم عالیه حتی بعضی وقتا تا ته کوچه هم آنتن میده .
اصلا گرم نمیشه از اون روزی که مشکلم حل شد تاحالا یه بارم نکشیدم از برق...
دی لینک بهترین مارک مودم های وایرلس هست به همه پیشنهاد میکنم.
باتشکر
با تشکر از دوست عزیزم brothers000 مشکل مودم حل شد .
مشکل از سیم کشی منزل بود سیم برق و تلفن از یه لاین رد میشدن از اون به بعد اصلا قطعی نداشتم و واقعا باید بگم کارکرد مدم عالیه حتی بعضی وقتا تا ته کوچه هم آنتن میده .
اصلا گرم نمیشه از اون روزی که مشکلم حل شد تاحالا یه بارم نکشیدم از برق...
دی لینک بهترین مارک مودم های وایرلس هست به همه پیشنهاد میکنم.
باتشکر
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
بنده هم از اینکه مشکلتون حل شد خوشحالم
همونطور که فرمودید این مودم، جز مودم های خوب هست و همونطور که بالاتر هم عرض کردم در لیست مودم های مورد تائید مخابرات جایگاه اول رو داره !
سلام دوستان
این اخرین فریمور dlink2730u هست
میشه بگین چطوری باید نصب کنم
اخه شامل چند تا فایل هست
ممنون
سلام دوست عزیز فکرکنم اشتباه دانلود کردی.این مربوط به مدل dme_2730u نه dsl.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان محترم که از این مودم استفاده می کنند، خصوصاً وایرلس این مودم
که اکثر دوستان مثل این نظر دوستمون "من یه مشکلی با این مودم دارم که تا حالا قبلا تجربه نکرده بودم!
مثلا با لب تاپ یا موبایل از طریق وایرلس به مودم وصل شدی یهو وسط کار وایرلس میپره! یعنی حتی بین وای فای های اطراف نمیتونی اسمشو پیدا کنی اما بعد از چند دقیقه دوباره اسمش ظاهر میشه و بهش وصل میشه
در ضمن سرویس دهنده اینترنت من مخابراته."
با مشکل مواجه هستند.
بنده این مودمو امروز صبح خریدم و بعد از ظهر وقتی از سر کار اومدم و مودمو نصب کردم با همین مشکل روبرو بودم،و تا ساعت 9 شب تو اینترنت دنبال راه حل بودم تا اینکه تو بعضی از سایتها نوشته بودن که Firmware باید آپدیت بشه، منم از چند تا سابت ایرانی دانلود کردم و نتونستم آپدیتش کنم در نهایت از سایت اصلی خود دی لینک به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و برنامه 3
H/W Ver.V1 F/W Ver.1.04 7Z 2.01mb رو دانلود کردم و بعد از بازکردن فایل زیپ webupload.img رو به برنامه دادم واسه آپدیت و مشکل من کاملا حل شد. که دقیقا هم این ورژن برای حل همین مشکل رو سایت دی لینک قرار گرفته "fix wireless SSID disappeared issue" امیدوارم تونسته باشم مشکل خیلی از دوستان رو حل کرده باشم
با تشکر فراوان
مجتبی جعفری
دوست عزیز برا شما ورژنش با اینی که دوستان ازش حرف میزنن فرق میکنه برا اغلب دوستان مدل u1 یا c1 هست
Sent from my HUAWEI G750-T00 using Tapatalk
سلامنقل قول:
مودمتون مشکیه یا سفید ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی
مودم من ارور میده موقع آپلود فایل:
Image uploading failed. The selected file contains an illegal image.
شما همچین مشکلی داشتین؟
سلام
من هم چنین مشگلی دارم با اینکه وای فای روشن ناپدید میشه
مدلی که نوشتید تو نامش DME هستش مدل من DSL-2730U ورژن سخت افزار V1 و ورژن فریمور هم 1.02 هست حالا این ورژن چطور باید زده شود اصولی باید باشد که مودم من این ورژن را قبول نکند ورژن شبیه هم تو لینک دانلود هست فقط C1 هست و نه V1
و اگه رنگ مهم باشه سفید رنگ!
مرسی
حسن
لطفا مشخصات مودموتن را هم قرار بدید
اینکار را کردم راستی فقط فایلwebupload را قبول میکنه و مودم کامل بالا آمد حالا ببینم مشکل پریدن و ضعیف شدن آنتن وایرلس درست شده یا نه
مرسی
حسن
اتفاقا من 3 ساله از این مودم تو محل کارم استفاده می کنم و خیلی هم راضی ام ازش ، اینکه دوستان ناراضی اند ... :n13:
Firmware رو باید Update بفرمایید به 1.5 اگر اشتباه نکرده باشم.
لیک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نت آسیاتک دارم و ماهی 120000تومن برای 2 مگ نامحدودش میدم. بعد از کلی بحث و دعوا و بعد از 2 سال یکی از پشتیباناشون بالاخره درست جواب داد و راستشو گفت و بهم گفت کیفیت خطتون عالیه و گفت کانکشن دستی بساز و مودم رو در حالت بریج و دستی ست کن. این کار رو که کردم دیدم بلــــــــــــه! متاسفانه مشکل از مودم 2730u بنده بوده. خلاصه فریمور رو آپدیت کردم به سال 2013 و تنظیمات رو از بریج برگردوندم روی همون pppoe و فعلا قطع نشده. طبق تجربه شخصیم بگم که وقتی مودمتون از چراغ dsl قطع شد و این اتفاق چندین بار تکرار شد پس شک نکنید مشکل از مودمتونه. هر دستگاهی یه عمری داره ولی من همیشه مشکل بلامنازع نتم رو آسیاتک قلمداد میکردم و مودمم رو بهترین میدونستم! ولی اشتباه میکردم ... میخوام برم یه ASUS حرفه ای بگیرم ولی متاسفانه جدیداش بالای 600000تومنه ...
سلام من همچین مودمی دارم ولی مشکل اونجاست که توی صفحه یتنظیمات مودم دو تا گزینه update داره
یکی ش نوشته update software و اون یکی هم وفقط نوشته update به نظرتون از کدوم باید استفاده کنم؟
- - - Updated - - -
سلام من همچین مودمی دارم ولی مشکل اونجاست که توی صفحه یتنظیمات مودم دو تا گزینه update داره
یکی ش نوشته update software و اون یکی هم وفقط نوشته update به نظرتون از کدوم باید استفاده کنم؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان منم همین مشکلو دارم مودمم اینه 2730U سفید الا یک ساله که کار میکنه عالیم هست ولی یک دفعه از دیشب که روشنش کردم چراغش قرمز شد همون اخریه که اصل کاره منم هرکار میکنم جواب نگرفتم حتی چندین بار خاموش روشن و ریستش کردم بازم هیچی... دوستان لطفا حل این مشکلو بهم بگین مطلع بشم تا باز مثل روال صابق بشه دیگه داره اعصابمو خورد میکنه لطفا بهترین روش جلوگیری از این مشکلو بهم بگین متشکرم...
سلام دوستان گرامی
فریمور زیرو بگیرید
مودو را با کابل لن متصل کنیدکد:ftp://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2650U/Firmware/1.0.17/20130528_1544_DSL_2650NRU_v1.0.17_cfe_fs_kernel
دکمه ریست رو چند ثانیه نگه دارید تاچراغ پاور مودم قرمز رنگ شود
به ادرس 192.168.1.1 بروید
فایل فریمور را انتخاب کنید
و بر روی دکمه آپدیت کلیک کنید (کابل را جدا نکنید تا زمانی که چراغ مودم قرمز رنگ میباشد)
مزایا:
آپدیت فریمور به آخرین ورژن ارائه شده توسط DLink (یوزر فرندلی)
رفع مشکل قطع وصل مودم
افزایش سرعت مودم و رفع ریست های بی مورد برای تغییرات جزعی
سازگاری 100% فریمور با مودم (من خودم امتحانش کردم)
این روش برای DSL 2730 C1 میباشد
فریمور روسی هست ولی زبان رو میتونید به فارسی و انگلیسی تغییر دهید
اگر با وایر لس مودم مشکل پیدا کردید باید channel وایرلس رو از advance setting--> WiFi-->Basic setting تغییر بدهید و روی United State یا All channel بگذارید.(به دلیل این که پیش فرض کانالش روی روسیه هست)
موفق باشید.
- - - Updated - - -
سلام دوستان گرامی
فریمور زیرو بگیرید
مودو را با کابل لن متصل کنیدکد:ftp://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2650U/Firmware/1.0.17/20130528_1544_DSL_2650NRU_v1.0.17_cfe_fs_kernel
دکمه ریست رو چند ثانیه نگه دارید تاچراغ پاور مودم قرمز رنگ شود
به ادرس 192.168.1.1 بروید
فایل فریمور را انتخاب کنید
و بر روی دکمه آپدیت کلیک کنید (کابل را جدا نکنید تا زمانی که چراغ مودم قرمز رنگ میباشد)
مزایا:
آپدیت فریمور به آخرین ورژن ارائه شده توسط DLink (یوزر فرندلی)
رفع مشکل قطع وصل مودم
افزایش سرعت مودم و رفع ریست های بی مورد برای تغییرات جزعی
سازگاری 100% فریمور با مودم (من خودم امتحانش کردم)
این روش برای DSL 2730 C1 میباشد
فریمور روسی هست ولی زبان رو میتونید به فارسی و انگلیسی تغییر دهید
اگر با وایر لس مودم مشکل پیدا کردید باید channel وایرلس رو از advance setting--> WiFi-->Basic setting تغییر بدهید و روی United State یا All channel بگذارید.(به دلیل این که پیش فرض کانالش روی روسیه هست)
موفق باشید.