این مدل خوبه توی بازی سنگین لگ نمیزنه راستی فیلم رو میشه روش 16*9 دید یا تصویر فقط 3*4 هستش
در ضمن آیا میشه با نرم افزارهای چون viber مکالمه داشت ؟؟؟:n13:
Printable View
این مدل خوبه توی بازی سنگین لگ نمیزنه راستی فیلم رو میشه روش 16*9 دید یا تصویر فقط 3*4 هستش
در ضمن آیا میشه با نرم افزارهای چون viber مکالمه داشت ؟؟؟:n13:
نه اصلا هیچ گونه لگی نداره
من آسفالت 8 اجرا کردم بدون مشکل به همراه دد تریگر نسخه اولترا بدون لگ اجرا کرد
من تست نکردم چون کد وایبر واسم نمیاد :/
بعد از چند روز ور رفتن با این وایبر :دی خلاصه کدش واسم اومد
من تست کردم دیدم مشکلی نداره به راحتی میشه باهاش با طرف مقابل حرف زد البته یه خورده کیفیتش پایینه ولی کلا کار راه اندازه و خوب جواب میده این مکالمه از طریق میکروفون کنار تبلت صورت میگیره و صدای طرف مقابل روی اسپیکر پخش میشه البته با هندزفری هم میشه استفاده کرد
دوستان کسی تونسته از منوی ریکاوری تبلت از رام تبلت بک آپ بگیره ؟ :n13:
دوستان من این مدل تبلت a1-810 رو دارم چندتا سوال از اساتید داشتم،1.رم رو نصب کردم ولی الان میخوام رم رو خارج کنم گیر کرده،روشی برای بیرون اومدن رم وجود داره و یا این تبلت من مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n13:
میشه از شارژر های مینی یو اس بی تبلت ها و موبایلهای دیگه برای شارژ این تبلت استفاده کرد ؟ آخه قدرت خروجیهاشون با هم متفاوت هست .
کاور و محافظ صفحه نمایشش رو کجا دارن ؟
استفاده نکنید بهتره چون تحت گارانتی هست تبلت اگه مشکل واسه تبلت پیش بیاد گارانتی قبول نمی کنهنقل قول:
تقریبا هیچ جا :دی من خودم یه مدل محافظ صفحه پیدا کردم سایز 14*21 بود یک سانت واسش بزرگ بزرگ بودنقل قول:
کاور که اصلا نیست باید بدید واستون شیپ کنن ایران دلیور ...
جای رم منم یه خورده مشکل داره ولی یه بار جا زدم دیگه خارجش نکردم رمنقل قول:
ترسیدم به مشکل بر بخوره :n30:
این سایت کیف 8 اینچی داره ولی گیره هاش زشتش میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان صلوات ختم کنین سایت زیر محافظ صفحه این تبلتو آورده :n02:
نقل قول:نوش دارو بعد مرگ سهراب اینا :دینقل قول:
قرار بود از ایران دلیور سفارش بدم واسم کیف بیارن
ولی 35 روز زمان میبره تا برسه :(
این عکسی که گذاشتید کیف اریجینال a1 نیست
اوریجینال این جوریه:
بازی هایی که اجرا کردم روی این تبلت :n24:
Deus Ex
Dead space
battlefield
DEAD TRIGGER
FF6
فعلا همینااااااا بقیه در حال دانلوده :دی
دوستان برای شارژ سیم کارت که میشه از سایت اپراتور مستقیم شارژ کرد.اما برای فغال کردن بسته های اینترنت اپراتور چیکار باید کرد؟اون کدهای *# رو میشه تو این تبلت زد؟
اقا لطف کن بازی room two رو هم امتحان کن ببین چطور میاد واسه من که با تیک اجرا میشهنقل قول:
سلام
دوستان میخواستم این تبلتو بخرم ولی از شانس ما همه فروشگاهها معتبر تموم کردن
میخواستم بدونم کسی فروشگاهی سراغ داره که این تبلتو داشته باشه
نه صفحات گذشته گفتم این تبلت از کد های USSD به هیچ عنوان پشتیبانی نمی کنه چون اصلا قبلیت مکالمه ندارهنقل قول:
شما از My Irancell استفاده کنید واسه بسته ها هم من معمولا با یه گوشی دیگه بسته ماهانه میگیرم
البته دنبال روش دیگه ایی نرفتم شاید راه دیگه ایی هم باشه
باشه میزارم دانلود بشه تست می کنم خبر میدم :n01:نقل قول:
راستی
Call of Duty®: Strike Team
بدون مشکل اجرا شد
سلامنقل قول:
بله تو بیشتر سایت هایی که این مدل برای فروش داشتن اصلا موجود نیست
والا یکی می خواست واسه فروش بیاره نمیدونم تو بازارچه انجمن ببیند شاید طرف موجود داشته باشه یا اینکه با سازگار یه تماس بگیرید و بگید تو سایت های که مجاز برای فروش محصولات سازگار کی موجود میشه
The Room Two اجرا شدنقل قول:
ولی موقع بالا اومدن کند اجرا شد ولی داخل بازی مشکلی نداشت :n05:
به نظر من مشکل تبلت نیست واسه اجرا چنین بازی چون اولا نیاز به نت داره واسه وصل شدن به گوگل پلاس و قند شکن هم می خواست تا وارده بازی بشه این خودش کلی زمان مصرف میکنه تا اطلاعات با این سرعت آبکی ایران بخواد بین تبلت اون سرور قند شکن و سرور گیم و... اینا متنقل کنه خودش ایجاد کندی می کنه
یه مطلب دیگه هم هست نوع کد نویسی بازی هست
همین بازی Call of Duty®: Strike Team با دیتا نزدیک 2 گیگ میشه ولی خیلی خیلی تمیز اجرا میشه :دی تازه کرک شده هم هست
یک سوال این دیتا هارو کجا میریزین حافظه داخلی ؟
برا من که 8 گیگ هست و 5 گیگش با بود و تا الان 1 گیگ هم نرم افزارریختم توحلقش و همچنان روونه راستی تا الان یک 7 مگ یک 77 مگ یک 56 مگ آپدیتش کردم به صورت OTA ,و در حال حاظر آخرین آپدیتش هست :)
کیف چیزی واسش گیر میاد اززاین کیبورد دارا ؟
من که خیلی ازش راضیم بخصوص مصرف باتریش ضمنا همین چند روز پیش از دیجیکالا خریدم و لایسنس 1 ساله بیت دیفندر هم از سازگار گرفتم یک کلام فوق العاده است :)
فقط یک کیف بگیرم واسش حله!:n06:
بله تو حافظه داخلی بریزیدنقل قول:
دوستان من دوباره آسفالت 8 ریختم چون قبلا نسخه معمولی نصب داشتم این دفعه نسخه آنلاک گرافیکی نصب کردم به راحتی اجرا شد ولی تو بعضی از پیش نمایش ها لگ داره که زیاد مهم نیست داخل خوده بازی اصلا لگ نداره به هیچ عنوان
اینم یه شات از این بازی
محتوای مخفی: آسفالت 8 گرافیک آنلاک
اینارو ولش کنین من مشهدو زیرو رو کردم یک کیف پیدا نشد که بهش بخوره چه زیپ دار چه غیر زیپ دار!اصا ی وضعی!!!
:n08:
با عرض سلام خدمت دوستان.کسی میدونه این دستگاهو (a1 811 ) رو چه جور میشه روت کرد
سلامنقل قول:
از این آموزش می تونید استفاده کنید
من میخوام بدونم شماره خط رایتلی که الان روی این تبلتم هست چنده ؟ چطور میتونم بفهمم ؟
شماره رایتل معمولا توی سند نوشته شدهنقل قول:
بله میدونم . ولی میخوام بدونم توی کجای اندروید نوشته . سیم دیتا رو میگم .
فکر نکنم بشه پیدا کرد :n05:نقل قول:
سلام دوستان انگار یکی این تبلت نسخه سیم خورش واسه فروش تو پرشین تولز گذاشته کسی خواست می تونه بخره این جوری که من متوجه شدم تو بازار اصلا این سری A1 اصلا موجود نیست :n05:
سلام
من نوع سیمکارت خورشو چند ماهی هست گرفتم. کیفشم سایت چاره داشت الانو نمیدونم
ولی مشکلی که داره سریع شارژ خالی میکنه شاید در حد 4 تا 5 ساعت دوام داشته باشه و البته شارژ شدنش هم خیلی طول میکشه.
کسی از دوستان این مشکلو داره؟
سلامنقل قول:
نه کیفیش کلا هیچ جا موجود نیست
در مورد شارژ بستگی به مصرف شما هم داره واسه من یه روز کامل ج میده البته با سیم کارت رایتل یک روز ج میده اگه ایرانسل باشه تا دو روز هم راحت ج میده چون نسل دوم مصرف انچنانی نداره
شاید به خاطر باز بودن بعضی برنامه ها باشه که باعث میشه شارژ بیشتری مصرف بشه
سلام دوستان یه خبر خوب دارم
قراره که اندروید کیت کت برای تبلت های A1-810-811 منتشر بشه ولی هنوز تاریخ دقیقی مشخص نشده براش ولی ایسر گفته که حتما منتشر می کنه
یک سوال از دوستانی که این تبلخو دارن میخاستم یک چک بکنین ببینین وقتی تبلتو مستقیم با کابلش به کامیپوتر میزنین شارژ میشه یا نه ؟چون من که میزنم ۸۱۰دارم شارژ نمیکنه فقط با شارژرش شارژ میشه با کامپ نمیشه میخاستم شما ها هم یک تستی بکنین ببنم ماله من مشکل داره یا کلا همینجوریه؟
مرسی:n16:
شما برید تو تنظیمات بخش about tablet بعد روی build number چند بار تاچ کنید تا بخش Devolopers Options به منوی سمت چپ اضافه بشه توی اون بخش می تونید گزینه USB debugging رو فعال کنیدنقل قول:
رفتم فعال بودش ولی یک بار فعال و غیر فعالش کردم درست شد ولی باز که دوباره دی اکتیوش کردم بعدش هرکاری کردم نشد :(نقل قول:
دوستان حالا تبلت شما هم اینطوریه یا فقط ماله منه ؟ هرچند با کامپیوتر که بخای شارژ کنی صبر عیوب میخاد که با ادن امپراژ پایین باتریشو پر کنه و فک نکنم کسی هم ازش استفا ه کنه حالا به نظرتون ارزش داره دنگو فنگ شو تحمل کنم بدمش گارانتی و تبلتو باز کننو و..... یا کلا بیخیالش بشم چون همه چیش اوکی هست باتری و....
راستی اگه بدم گارانتی عوضش میکنن یا بازش میکنن گند میزنن توش اخرشم هیچی به هیچی !
راستز کسی بلده چجوری این تبلت فلش میشه فایل رامشم کشیدم بیرون ولی نمیدونم چجوری فلش کنمش!
راستی دیجیکالاانواع مدل های این تبلتو اورده و فقط کیف رو نیاورده :( من که ایمیل دادم بیاره شما ها هم بدین !
سلام . من میخوام این تبلتو بخرم. یک سوال دارم
قابلیت مولتی تسکینگ در این تبلت چه جوری است؟اصلا داره؟
سلام دوستان
سایت دیجی کالا محافظ صفحه این تبلت رو آورده!!!!!!!
بر چسب چیز واجبی نیست مشکلمون از اولشم برچسب تبود کیفشو ور داره بیاره لطفا شما هم پیام بهشون بدین بگین کیفشو بیارن!
بچه ها یک خبر خیلی خوب برا تبلتم کیف گیر اوردم !!
نقل قول:منم همین مشکل دارم ولی فک نکنم مشکل خاصی باشه :ذینقل قول:
کیف تو سایت رایانستان موجود هست ولی اورجینال نیست
نه دوست عزیز مشکل نداره چون اندروید خام گوگل روی این تبلت نصب هست خیالتون راحتنقل قول:
نقل قول: