سلام گرامی
پاناسونیک 50 اینچ مدل ایکس 60 در گناوه بین 2 ملیون الی 2 ملیون 20 است
سلام گرامی
پاناسونیک 50 اینچ مدل ایکس 60 در گناوه بین 2 ملیون الی 2 ملیون 20 است
سلام ببخشید این ک میگن تلویزیون های سامسونگ درسته ک کیفیت تصویره بهتری دارن اما عمر کمتری نصبت به تلویزیون های ال جی دارن حرف درستیه یا نه؟
اینا حرفهایی فروشنده هایی که میخوان جنس خودشون رو بفروشن و دنبال سود بیشتر هستن
ببین اول ال جی و بعد سونی سود خیلی خوبی براشون داره و اختلاف زیادی هم بین قیمت نمایندگی ها و شهر های مرزی دارن ، به همین خاطره که همچین چیزایی رو میگن تا بتونن جنسی که سود بیشتری براشون داره رو بفروشن
ممنون بعد ببخشید full led بهتره یا edge Led?
فول بهتره ولی مشکل اینجاست که شرکت های برتر مثل سونی و پانا وحتی شارپ ازش استفاده نمی کنن و حتی سامسونگ هم همینطور.تنها الجی با سری نانوش مثل 9600 این نوع پنل رو زده.که متاسفانه الجی به غیر از oled هاش تلویزیون هاش با میان رده ها مقایسه میشن نه های اند ها .نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست اصلا دنبال سامسونگ نزو
کیفیت تصویرش نسب به سونی خیلی خیلی خیلی غقب هستش و نسبت به الج ی خیلی خیلی عفب
در نظر اول تصویر خیلی شفاف هستش که جلب توجه می کنه
ولی در واقع مشکل اصلی همینه که روشنایی بیش از حد در سامسونگ باعث محو شده خیلی از جزعیات میشه
توضیح بیشتر بخوای در خدمتم
نقل قول:
من توضیح بیشتر میخوام با دلیل و مدرک معتبر
داداش سامسونگ 100% کیفیتش از ال جی بهتره تو قیمت های یکسان و هم ردهنقل قول:
نقل قول:
مدل X60 فقط اسم پلاسمای پاناسونیک رو داره و به هیچ وجه کیفیت تصویرش در حد ZT60 / VT60/ GT60/ ST0 / S60 نیست. مدل X60 یک مدل با امکانات پایین و کیفیت معمولی هست برای خریدارانی که بودجه ی کمی دارن.
[QUOTE=tntboy_001;8153338]سلام ببخشید این ک میگن تلویزیون های سامسونگ درسته ک کیفیت تصویره بهتری دارن اما عمر کمتری نصبت به تلویزیون های ال جی دارن حرف درستیه یا نه؟[/
جواب این سوال در پست های قبل داده شده. هر دو شرکت سامسونگ و ال جی Reliability بسیار خوبی دارن و عمر و دوام تلویزیون هاشون قابل قبول و مطلوبه. در مورد کیفیت هم تفاوت زیادی ندارن؛ از دو تکنولوژی متفاوت استفاده میکنن؛ ال جی پنل های IPS میزنه و سامسونگ در ساخت ال سی دی هاش از پنل های VA استفاده میکنه. پنل های IPS زاویه دید بهتری داره و در عوض پنل های VA کنتراست بالاتری داره.
در مورد اون مطلب Full LED هم که گفتی باید بگم که LED با قابلیت Local Dimming بهتره که بعنوان مثال مدل F8880 این قابلیت رو داره که باعث بوجود آمدن کنتراست تصویر بسیار بالا میشه
نقل قول:
ما از هیچ فروشگاهی و سایتی و مرکز خریدی اسم نبردیم! اون مدلهایی که در تهران موجوده میگیم از اونجا بخرن و اون مدلهایی که موجود نیست میگیم از بانه بخرن. بنابراین واضحه که هیچ تبلیغی در کار نیست؛ نقاط قوت و ضعف همه ی تولید کننده ها رو هم گفتیم. دیگه نمیدونم سود فروش ال جی بیشتره یا سونی!!!
اصلا نیست این مدل ها؟نقل قول:
سلام خسته نباشید.من چندتا سوال دارم.1.تلوزیون tcl خوبه؟اسمشو نمیدونم درست گفتم یا نه!همون مارک کولرش ک معروفه.2.همه تلوزیونا مالزین و مونتاژ ایران؟سونی که اینجور بهم گفتن.3.بهترین تلوزیون 42اینچی که میشه خرید با گارانتی چیا هستن؟2تا حداکثر3تومن.ممنون میشم راهنمایی کنین
نقل قول:
یه شرکت چینی هست که به تازگی بازار خوبی تو زمینه ی فروش تلویزیون پیدا کرده . شرکتهای چینی برخلاف تصور ما ایرانیها اکثرا محصولات با کیفیتی تولید میکنن و از آخرین تکنولوژی روز هم استفاده میکنن. هرچند که به نظر من کیفیتشون به پای 4تولید کننده ی برتر تلویزیون (پاناسونیک سامسونگ ال جی و سونی) نمیرسه.
مونتاژ رو شما کاری نداشته باش، مهم جلوی تلویزیونه که چی نوشته باشه! حالا مثلا اگه جلوش نوشته سونی شما مطمئن باش که این همون شرکت ژاپنی معروفه و فرقی نمیکنه پشت تلویزیون نوشته باشه ساخت چین یا سنگاپور یا مالزی یا کره یا هرجای دیگه. اینا همه شون تحت مدیریت و لیسانس شرکت مادر هستن و فقط هم توی ایرانه که به این چیزا توجه میشه و پشت تلویزیونو نگا میکنن ببینن مونتاژ کجاست
بهترین از نظر هرکسی یه چیزه و نیازها و سلیقه ها فرق داره ولی در مجموع توی اون رنج قیمت دو مدل ساخت ال جی LN5300 و LN5700 انتخاب های خوبی هستن و از خریدشون پشیمون نمیشین. البته اینها سه بعدی نیستن و برای خرید مدلهای سه بعدی اون هم با گارانتی باید بیشتر هزینه کنین
سلام دوست عزیزنقل قول:
این فروشگاه که میگید کدام شهر هست و شماره تماسش چیه؟
نقل قول:
جای تاسف داره که تا این حد توزیع محصولات پاناسونیک توی ایران ضعیفه. الان خیلی ها رو میشناسم قصد خرید تلویزیونهای سری 6 پاناسونیک رو دارن ولی توی ایران پیدا نمیشه. اینطور که معلومه دو راه بیشتر نداریم یا اینکه صبر کنیم تا شاید امسال این مدلها وارد ایران بشه یا اینکه بریم شهر اوزاکای ژاپن و اونجا مدل مورد نظرمونو از خود شرکت پاناسونیک خریداری کنیم!
نقل قول:
نمایندگی های اصلی پاناسونیک توی کرج هستن. این آدرس سایتش هست که شماره تلفن و آدرس و اسم مدلهای جدید توش هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گارانتب که نیست درستهنقل قول:
مطمین هستین تیو بانه هم نیست؟ چون اونجا فلیپس اینا پیدا میشه گفتم شاید این سری هم باشه
نقل قول:
شاید به زودی وارد بشه. توی بانه فعلا سری 5 هست. این هم سایت نمایندگی پاناسونیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیو کرج میدون کرجش یه نمایندگی هست اشناس یجورایینقل قول:
اونا میتونن بیارن ؟
بانه شاید 6 باشه ها
سوال رایج:
آیا درسته که تلویزیونها و محصولات توی بانه تقلبی هست؟ آیا درسته که تلویزیون های توی نمایندگی های رسمی مونتاژ ایران و بی کیفیت هست؟
جواب: شما نباید هرگز به حرف یه فروشنده توجه کنین؛ هیچ فروشنده ای نمیاد از کالای خودش بد بگه و مشتریها رو تشویق به خرید از جاهای دیگه بکنه! کاملا طبیعیه شما اگه به یه نمایندگی رسمی فروش تلویزیون مراجعه کنی بهت میگن که تلویزیون های توی بانه تقلبیه و قابل اعتماد نیست و از اون طرف شما اگه به فروشگاههای بانه مراجعه کنی به شما میگن که تلویزیونهای موجود توی نمایندگی های تهران و شهرستانها مونتاژ ایران، غیر اصلی و بی کیفیت هستن. خب کدامیک راست میگن؟ جواب اینه که هیچکدام. هردو به فکر فروش محصول خودشون هستن و واقعیت اینه که هم تلویزیونهای توی شهرهای مرزی و هم توی نمایندگی ها اصلی و قابل اطمینان هستن
با سلام
من از اول تایپ تا اینجارو کامل و با دقت خواندم و واقعا هم لذت بردم و هم اطلاعاتم در ضمینه تی وی کامل تر شد. یه سوال؟
خرید از بانه مخصوصا خرید تلویزیون به صرفه است؟
یا دیگر لوازم خانه؟
کسی تازگی ها رفته اونطرف قیمت داشته باشه؟
جنس اصل بیشتر اونجا پیدا میشه یا تقلبی؟
پلاسما هم اونجا پیدا میشه؟
اگه تایپ مخصوصی در مورد خرید از بانه موجود مممنون میشم معرفی کنید
نقل قول:
به صرفه که هست و بعضی مدلها سه چهار میلیون تومن ناقابل از نمایندگی های رسمی تهران ارزانتره!
منتها توی بانه بدون گارانتی هستن و هیچ جای دنیا مردم جنس بدون گارانتی نمیخرن ولی توی ایران ما از همه نظر وضعیت و شرایط بدتری داریم و خیلی وقتا برامون بهتر و به صرفه تره که بدون گارانتی بخریم
اجناس اونجا معمولا اصلی هستن
پلاسما هم پیدا میشه. به خصوص در سایز های بزرگ مثل 55 و 60 و 65 اونجا پلاسما زیاده که خب قیمتش نسبت به سایزهای کوچیک بیشتره
من نمیتونم اسم و آدرس فروشگاههای بانه رو بگم چون ممکنه تصور غلط ایجاد بشه که قصد تبلیغ دارم
درودنقل قول:
*
دوست خوبم من هم تاپیک زدم و جوابم این شد که پولم برای اون خریدی که میخوام انجام بدم کمه وباید یا برم بانه یا برم گناوه و دیلم
منم دنبال سایز 55 و 60 پلاسمای پاناسونیک و یا 55 سونی W904 , سامسونگ 55 f8000 هستم که خیلی گرون هستند
اگر میتونید آدرس و سایت و یا شماره تماس چنتا از این دوستان فروشنده توی بانه رو برای من پیام خصوصی کنید کمک بزرگی میکنید:n12:
*
سپاسگزارم
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفا برای من هم آدرس و سایت و یا شماره تماس چنتا از این دوستان فروشنده توی بانه رو پیام خصوصی کنید :n01:
دوستان پیام خصوصی نمیرسم جواب بدم. اگر کسی مایل بود توی گوگل عبارت "بانه پلاسما" رو جستجو کنه و از سایتها و محصولات فروشگاههای اونجا دیدن کنه. دو تا از فروشگاهها معتبرترن و تنوع کالای بیشتری دارن که من اسمی نمیبرم خودتون پیدا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای کنید لطفا
نقل قول:
برای خرید ال ای دی سامسونگ و ال جی هردو خوبن. اون 6850 که نوشتی مدل خوبیه. قبل از اینکه خرید کنی دم دمای غروب که هوا نسبتا تاریک شده برو فروشگاه و تصیرشو نگاه کن چون در نهایت این تو هستی که میخوای ازش استفاده کنی. اول بودجتو مشخص کن (که مشخصه) و بعد سایزی که میخوای. توصیه میکنم زیر 46 نگیر. خرید از برند سونی رو هم توصیه نمیکنم. یه زمانی توی ساخت نمایشگر حرف اول رو میزد ولی حالا جا مونده از سامسونگ و ال جی و پاناسونیک
پلاسما ارزش خرید داره؟ کیفیت تصویرش درمقایسه با ال سی دی چطوره؟ (بودجه من 1500 هست نمیدونم واسه خونه 75 متری ال ای دی 32 خوبه یا نه از طرفی هم میتونم با این بودجه پلاسما43بگیرم که اونم باز نمیدونم کیفیتش ارزششو داره که ال ای دی ولو32 رو بیخیال شم؟)
نقل قول:
صد در صد تلویزیون 43 اینچ به 32 مرجح هست و صد در صد پلاسما هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت تصویر بهتر از ال ای دی هست. شما اگه یه مدت پلاسما داشته باشی دیگه بعدش حتی برای تماشای یه بازی 90 دقیقه ای هم نمیری اون بازیو با یه ال ای دی ببینی. قبلا هم گفتم که کیفیت تصویر پلاسما رو نمیشه توی مغازه با اون همه نور و لامپ تشخیص داد و باید توی خونه متوجه کیفیت تصویر بالای پلاسما شد.
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه tv میخوام تا قیمت 3ملیون تومان
42 یا 47 یا 50 اینچ
فقط و فقط هم کیفیت تصویر برام مهم هست و هر برندی هم که باشه مهم نیست
اگه پلاسما هم باشه خوبه
فقط زود از بین نره که بعد 2 سال مجبور باشم یه tv جدید بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان:n12: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بهترین مدل پلاسما پاناسونیک زیر4000000 تومان که تو ایران هم موجود باشه معرفی بفرمایید
نقل قول:
Samsung plasma 51F5850
Panasonic P42VT30نقل قول:
مرسی 50 اینچش هم هست ؟قیمت چنده ؟
نقل قول:
50اینچش هم هست ولی شما گفتی زیر 4 میلیون
کسی در مورد این سری H سامسونگ که میگن 2014 ارائه شده اطلاعاتی داره؟ مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره بنظرتون.
میشه یه مقایسه بین این مدل و مدلهای مشابه بدید. بنظرتون این مدل بهتره یا قبلیای سامسونک سری e یا f.
در مقایسه با سری های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ال جی چطور؟
به جای ............ digikala
سلام
قبل از هر صحبتی این رو بگم که پلاسما های پاناسونیک بهترین هستند اما در واقع الان در بازار کم هستند و اگر هم باشند خیلی گران هستند و مقرون به صرفه نیستند پس دوستان عزیز لطف کنند درباره پاناسونیک کلاً از بیخ بی خیال شوید :n01: و لطف کنید پلاسما (تلوزیون) ال جی یا سامسونگ را کاملاً تشریح (با تشکر) :n06:
مورد تلوزیون برای استفاده خانگی با قیمت مناسب
1-پلاسما بــاشد.
2- سه بعدی نــداشته باشد.
3-اینترنت نـــداشته باشد.
4-گیرنده دیجیتال داخلی داشته بــاشد . (----T)
5- کیفیت HD
6- زیر دو میلیون تومان باشد.
7- سایز بین 42 تا 51 اینچ باشد.
بهترین تلوزیون های پلاسما در بازار با مشخصات فوق
1-Samsung Plasma PS43F4850 سامسونگ 43 اینچ 1280000 تومان
2-Samsung Plasma PS51F4850 سامسونگ 51 اینچ 1900000 تومان
3-LG Plasma 42PN45000 ال جی 42 اینچ 1394000 تومان
4-LG Plasma 50PN45000 ال جی 50 اینچ 2230000 تومان
با توجه به مشخصات بالا
حالا فقط یک سوال باقی می ماند :
سلام دوستان عزیز
می خوام تجربه خودم رو در اختیار دوستانی که قصد خرید تلویزیون دارند قرار بدم.
من تلويزيون ال جي مدل LG 47LA66100 دارم (که از نظر عملکرد مشابه مدل های LA66000 42LA6000 47LA66000 42LA66100 LA66100 هست). تلويزيون هاي ال جي داراي يک عيب بزرگ مي باشند و آن اينست که در تصاويري که دوربين حرکت مي کند کيفيت تصوير بسيار پايين است به گونه اي که احساس مي کنيد صفحه نمايش داراي لک و کثيفي فراوان است. اين لکه ها به صورت نوارهاي عمودي نامنظم در تمام صفحه پراکنده هستند و بسيار آزار دهنده مي باشند. اين اثر که به "پديده صفحه کثيف" Dirt Screen Effect يا DSE معروف است در برخي از تلويزيون ها وجود دارد. اما در تلويزيون هاي ال جي و به ويژه اين مدل بسيار شديد است به طوري که به عنوان مثال ديدن فوتبال در آن عذاب آور است. نمايندگي ها علیرغم پذیرش این مشکل، آنرا عیب به حساب نمی آورند (همینی که هست!)
کليپ هايي که در فروشگاه ها بر روي تلويزيون ها نمايش داده مي شوند طوري انتخاب مي شوند که اين پديده قابل مشاهده نباشد. چون همانطور که گفتم اين اثر در حالتي که دوريبن حرکت مي کند (panning) و عمدتا در رنگ هاي روشن ديده مي شود. نمونه بارز آن وقتي اتفاق مي افتد که در مسابقه فوتبال سانتر بلند انجام مي شود و دوربين بايد به سرعت آنرا دنبال کند. در این حالت لکه ها ی آزار دهنده به وضوح در زمین چمن دیده می شوند.
بنابراين در انتخاب خود دقت کنيد تا از خريدتان پشيمان نشويد.
پلاسمای پاناسونیک دیگر با کیفیت ترین تلویزیون دنیا نیست!
بله درسته و امسال سایت cnet اعلام کرد که شماره یک کیفیت تصویر توی تلویزیون ها به یک تلویزیون OLED ساخت شرکت ال جی تعلق میگیره و این یعنی پایان حکومت پلاسماها و اول بودنشون توی کیفیت تصویر!
دوستانی که ما رو متهم میکردن میگفتن از پلاسما جانبداری میکنی این هم دلیلی بر اشتباه بودن نظرشون و اونها هم که میگفتن من نمایندگی پاناسونیک دارم و از پاناسونیک طرفداری میکنم بفرما این هم برند ال جی و اتفاقا این مدل توی ایران و توی نمایندگی ها موجوده و فقط هم سایز 55 اینچ داره و قیمت نمایندگی 14980000 تومان هستش. بفرمایید این گوی و این میدان!