دوستان عزیز لطفا از لحن مناسب استفاده کنید و به دیگران توهین نکنید
در صورت دیدن پست های دارای لحن نامناسب و توهین امیز برخورد خواهد شد.
با تشکر
Printable View
دوستان عزیز لطفا از لحن مناسب استفاده کنید و به دیگران توهین نکنید
در صورت دیدن پست های دارای لحن نامناسب و توهین امیز برخورد خواهد شد.
با تشکر
نمی دونم چرا یاد خاطرات زمان ممنوعیت ویدیو کاست افتادم.....:n15:نقل قول:
تو جعبه کمک های اولیه ، بتادین و باند گذاشتن ولی بچه ها میرن باهاش دکتر بازی می کنن و/یا مسابقه طناب کشی برگذار می کنن و/یا زخمی جنگی نشون میدن خودشون رونقل قول:
بخاطر این دلیل باید این وسایل رو از جعبه کمک های اولیه برداشت تا دیگر مورد سو استفاده قرار نگیره و در زمان لزوم کسی که احتیاج داره هم از حق استفاده ان محروم باشه یا اینکه وقت بزاریم بجای سرکوب کردن بچه جغله ها تلاش کنیم راهنمایی کنیم که چطور ازشون استفاده کنن تا در مواقع لزوم هم در دسترس باشه........
پ ن:
در زلزله ژاپن بخشی از راه های ارتباطی عادی قطع شد و بخشی از خطوط تلفن و شبکه های معمولی موبایلهم غیر قابل دسترس ..... خیلی ها از طریق اینترنت ( از نوع ممنوع شده اسمانی ) و مشابه همین نرم افزارها و سایت ها توانستند از احوال بستگانشون و وضعیت انجا اطلاع پیدا کنند.
اینکه بخوایم بخاطر عدم استفاده درست توسط یک گروه یک چیز را کلا ممنوع درست نیست... باید اموزش داد تا درست استفاده بشه.
ایران از این مورد خیلی صدمه دیده
آهان یعنی به نظر جنابعالی مسئولین دلشون واسه مردم و خانواده ها سوخته ؟نقل قول:
واسه همینه که کانتینر کانتینر مواد مخدر وارد کشور میشه ؟ واسه همین دلسوزی هاست که بهترین جوانان کشور یا فرار کردن یا ...
یه نگاهی به کاربرد اینطور برنامه ها بنداز ، قابلیت هاشو در نظر بگیر ، اونوقت میفهمی که کاملا 30ya30 هست قضیه .
فرهنگ مردم هم هر بلایی سرش اومده کاملا مشخصه مقصرش چه کسانی هستن ، همونایی که فیل تر میکنن .
واقعا دله همتون خوشه ها!!
هرچی از مزایا و معایب ویچت و امثال ویچت بگید و بهم فحش بدید، هیچ تاثیری تو تصمیم گیری های مربوطه نمیذاره.
کاش منم مثل شماها سرخوش بودم!
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
راه حلی داری؟!!نقل قول:
راه حل برای چی؟ برای سرخوشی ها؟نقل قول:
خب هرکی با یه چی سرگرمه، ملت ما هم با تو سر و کله هم زدن و پاچه همدیگه رو گرفتن. این بهترین راه حله، چون مشکل هرچقدر بزرگ و اساسی هم باشه اینجوری خیلی ساده فراموش میشه!
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
بیخیال راه حلی نداره! خانه از پای بست ویران استنقل قول:
سلام
دوستان برای شما هم هی قطع و وصل میشه ؟
برای من که با سایفونم درست وصل نمیشه. چیز شکن دیگه نداریم برای اندروید غیر سایفون؟
دوست من اون بچه ی 15 ساله ای که گول یه پسر 4 سال بزرگترشو خورده یا اون عده ای ک بدون شناخت از هم باهم میرن بیرون و ... فک نمیکنی اینا همه مشکلات اجتماعی رو بوجود میاره؟من نمیگم فیلتر کردن کار خوبیه ولی دقت کن که مشکلات جامعه ی ما هم همیناس...نقل قول:
شما خواهر خودتو بذار جای اون دختر15 ساله...خداییش دلت نمیسوزه؟چه گناهی کرده،حالا چون پدر و مادرش به هزار تا دلیل نتونستن بهش آموزش های لازمو بدن این باید تو سن 15 سالگی ضربه ی روحی بخوره؟
متاسفم برای خودمون ک تو جامعه ای داریم زندگی میکنیم که انسانیت داره از بین میره...خوب آخه چرا شما فقط به فکر خودت هستی؟
شما میخوای از طریق اینترنت مکالمه داشته باشی و مسیج بدی خوب کلی نرم افزار دیگه هست...وایبر،واتس اپ،کیک،فید،مسنجر یاهو و ... مشکل اونا چیه واقعا که باید مردم واقعا اینقدر عاشق ویچت بشن؟فقط چون نمیتونن پیپل نیربای رو نشون بدن یا چون شیک ندارن بدرد استفاده نمیخورن؟
حالا هی بریم به فرهنگ غنی و چند هزار سالمون افتخار کنیم،دریغ از یه خورده انسانیت...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوست عزیز این چیزایی که گفتی آیا با پاک کردن صورت مسئله حل میشه؟نقل قول:
من خودم هم گفتم ک با فیلتر کردن موافق نیستمنقل قول:
اما حالا ک فیلتر کردن کاسه ی داغ تر از آش نشدم که خوب من روی تمامی پروژه هام و همه ی مقاله هام از طریق ویچت کار میکردم و این حرفا
من مخاطبم اونیه ک ادعای روشنفکری و ادعای فرهنگ میکنه ولی حتی یه ذره برای جامعش ارزش قایل نیس...
افراد باید خودشون رو اصلاح کنن و وظیفه ی حکام هم فرهنگ سازی هست.
با راه حل های متعصبانه ای همچون اینکه "خانوم روسریتو بکش جلو که من تحریک نشم"، مشکلات حل نمیشن!
با تشکر از برنامه ی خوبتون و بحث بسیار آموزنده ـتان؛ لطفاً وقتش رو زیاد کنید
البته من هیچ کدوم از این برنامه ها که میگین رو استفاده نکردم نمیدونم چی هستن، فقط با اینکه نخوندم ولی بحث بسیار جذاب بود!
ای بابا . اهههههه . همش تقصیره یه عده بی جنبه س دیگه.
هی میرن مخ میزنن . هی میرن بد و بیراه میگن دعوا راه میندازن توو وی چت.. همین کارارو میکنید دیگه فیلتر میشه . یکم جنبه داشته باشید .
اعصاب نمیذارن واسه من. این یه هشدار بود.. اگه به همین بی تربیت بازی تون ادامه بدید یاهوو مسنجر هم فیلتر میشه .
من یه بار خواستم از تکنولوژی استفاده کنم نشد. بس کنید آخه وی چت جای مخ زنی ِ ؟
سعی کنید از تکنولوژی درست بهره ببرید . وی چت باید مکان مباحث علمی و تبادل نظر باشه . نه رد و بدل شماره .
اگر قرار باشه سودی ازش نبریم ، پس به چه دلیل وی چتو نصب کردیم ؟
نظر من این نرم افزار به درد مردم ما و فرهنگشون نمیخورد و خوب شد که فیلترش کردن!
تا بوده چنین بوده . بعضی ها درست بشو نیستن . اصلا جماعت دوس دارن گند بزنن به هر چیزی .
یادمه اوایل که تلفن ثابت برای خونه ها دادن ، جماعت اولین کاری که انجام میدادن مزاحم تلفنی بود . مزاحم گیر هم که نبود همه راحت بودن .
البته من خودم هم ید طولانی داشتم .ولی خوبیش این بود حداقل من از باجه تلفن زنگ میزدم نه از خونه مون :n02:
دوست عزیز برای هر تکنولوژی ابتدا باید فرهنگ سازی بشه و فرهنگ سازی هم وظیفه حکومته در این صورت جامعه از اون تکنولوژی به درستی استفاده می کنه ...
واقعا فکر کردی تو این زمونه فرهنگ سازی جواب میده . عمرا . شاید جواب بده ولی خیلی زمان بر هستش. چون اوضاع فرهنگی بعضی آدما از کنترل خارج شده .نقل قول:
آدم الاف و بیکار زیادن . منتظرن تقی به توقی بخوره تا گند اون کار رو در بیارن .
راه دور نمیرم . مثلا همین دانشگاه خودمون . نیم ساعت مونده به انتخاب واحد دروس ، نزدیک به 4000 هزار نفر پشت سایت منتظرن تا راس ساعت تعین شده بریزن توی سایت .
باور کن چنان اوضاع قاراش میش میشه که سایت هنگ میکنه .. چنان اروری میده که جد آباده بیل گیتس هم بیاد نمیفهمه چی شده !
دوست عزیز ما(جامعه) اگه بی فرهنگ هستیم(باشیم) تقصیر کار بیشتر از همه حکومته!نقل قول:
چی کار کنن وقتی بی کارن؟ راه کار چیه؟
اعصاب من خورد میشه از این بی توجهی خانواه ها .
بنده با این رفتارها میانه ای ندارم و تا حالا انجام ندادم (اصولاً احساساتی ندارم).
ولی آیا شهرداری شومایی؟! خوب چه چیزی دقیقاً کاری که دیگران میکنند رو به موضوعی مورد ارتباط و تحت concern شما تبدیل میکنه که شما به این حد قصد دخالت در آن را دارید؟
مشکل عظیم مردم داخل ایران به نظر من این هست که خیلی به کار همدیگه و اینکه بقیه چه کاری میکنن، دخالت کرده و در یک کلام فضول و کارشناس در همه ی مسائل هستن...
سیستم فضول هست که مردم در زندگی شخصی ـشان چه کاری میکنن و میخواد همه چیز رو ببینه.
مردم فضول و کارشناس هستن و همیشه میخوان ببینن چه خبره و نظریه میدن درباره ی اینکه فرهنگ فلان چیز رو ندارن و ندارید و فلان... خوب خود شما هم به همون فرهنگ در اینجا دست زدید. اونها در کار جنس مخالف فضولی میکنن، شما در کار اونها...
نه چنین چیزی نگفتم!نقل قول:
شما گفتی همه ایرانیا هجوم آوردن به فلان جا ... این مشکل از فرهنگ سازی نکردن حکومت و ایناست!
حکومت وظیفه اش اینه که فرهنگ سازی کنه در اینصورت از این هجوم ها بصورت دست جمعی نخواهیم داشت.
بازم برمیگیرده به حکومت که اول اون باید وظیفشو انجام بده
به نقل از سافت گذر
ویچت اگر نیست، نیسان آبی هست
احسان پیربرناش - جهان سوم جایی است که تلویزیون بیوقفه تو را به بچهدار شدن ترغیب میکند اما سه روز بعد ویچت را به واسطه ضدتبلیغات همان صدا و سیما ف ی ل ت ر میکنند که مبادا به کسی بگویی دوستت دارم. البته این اصلا بهانه خوبی نیست که بگویید چون نمیتوانستید با کسی آشنا شوید و ازدواج کنید، بچهدار نشدید. اینها همهاش بهانه است. آدم اگر فعل خواستن را صرف کند، از طریق گردهافشانی هم میتواند بچهدار شود اما به شرط آنکه نشان بدهد واقعا از گردهافشانی متنفر است و از روی اجبار تن به آن میدهد، چرا که اگر دوستان ما پی ببرند گروهی از این کار لذت میبرند، آن را هم ف ی ل ت ر میکنند و آن موقع است که برای بچهدار شدن هم باید از ف ی ل ت رش ک ن استفاده کنیم.
به گزارش سافتگذر به نقل از آی تی آنالیز؛ با این تفاسیر برای آشنایی دختر و پسر چند راه بیشتر نمیماند. در این مطلب با سه روش منحصربهفرد آشنایی خانوادهها آشنا میشویم:
آشنایی از طریق نوشتههای پشت نیسان
هر خانواده ایرانی یک نیسان آبی میخرد و پشت آن عکسی از داماد، به همراه مشخصات و مهارتهای فردی او مینویسد. پشت نیسان، بهنوعی نقش پروفایل داماد را در این روش ایفا میکند، منتها تعویض عکس و ویرایش مشخصات کاربری به راحتی ویچت و فیسبوق نیست. اگر خانوادهای دو پسر مجرد دارد، استفاده از پشت خاور میتواند کارآمدتر باشد.
دیالوگ مرتبط
مالک ماشین در استاتوسی پشت نیسان نوشته: ... ویچت اگر نیست، نیسان هست هنوز
دختر یک دل نه صد دل عاشق میشود و میگوید: وای چه رمانتیک! مامان همین خوبه دیگه... تازه شاعر هم هست.
مادر: هزار بار بهت نگفتم به این نوشتههای پشت نیسان اعتماد نکن؟ نشنیدی تلویزیون میگفت توی اروپا هزاران نفر بهخاطر اینکه فریب نوشتههای پشت نیسان آبی رو خوردن، ایدز گرفتن، بعد بلافاصله غرق شدن؟ بمیری من راحت بشم از دستت ایشاا...، آقا توام برو پشت یه خاوری، کامیونی، چیزی.... چیه دو ساعته دنبال این لگن راه افتادی؟
پدر با هزار بدبختی سبقت میگیرد. پشت نیسان بعدی نوشته شده: «حالا کی از پشت لباستو میبنده؟!» مادر و پدر از خجالت سرخ میشوند، دختر ریز میخندد.
آشنایی از طریق ارسال امواج پارازیت
با توجه به اینکه هنوز در این مملکت روستاهایی هستند که برق ندارند اما بلااستثنا پارازیت دارند، بهترین روش برای آشنایی، ارسال مهر و محبت کنترل شده از طریق امواج پارازیت است. دریافتکننده به محض رویت امواج، زن عقدی ارسالکننده محسوب میشود و حق طلاق هم طبق قانون با مخابرات خواهد بود.
دیالوگ مرتبط
دختر با خوشحالی وارد خانه میشود و فریاد میزند: مامان بیا، مامان بیا... خواستگارم دکتره.
مادر: از کجا فهمیدی ذلیلمرده؟
دختر: آخه اصلا معلوم نیست چی نوشته!
آشنایی از طریق ارسال پیامک به برنامه نود
دختر و پسر در طول پخش برنامه نود در نظرسنجی شرکت میکنند و عادل فردوسیپور با بررسی افرادی که به یک گزینه خاص رای دادهاند، دختر و پسرهای همفکر را در یک سبد قرار میدهد. سپس هوشنگ نصیرزاده عروس و دامادها را به قید قرعه انتخاب و پس از رفع ایرادات مدنظر فیفا، آنها را به عقد یکدیگر درمیآورد.
دیالوگ مرتبط
هوشنگ نصیرزاده: شماره صد و بیست و دوهزار و نهصد و نود، و شماره سه هزار و هفتصد و بیست و سه
عادل فردوسیپور: اوه اوه، به قول شاعر: کبوتر با کبوتر، باز با باز، کند هم جنس با هم جنس پرواز... نمیشه یه فرصت دیگه بهشون داد آقای نصیرزاده؟
هوشنگ نصیرزاده: وا... دست ما نیست، فیفا اگر بفهمه دوبار قرعهکشی شده ممکنه این زوج رو با محرومیتهایی مواجه کنه.
عادل فردوسیپور پوزخندی میزند و به طعنه میگوید: البته فیفا باید درنظر داشته باشه این بندههای خدا همینجوری هم توی محرومیت هستن... به هر حال مبارک باشه... بریم سراغ آیتم نود تا نود
آخه به کسی چه ربطی داره که کی چیکار باید بکنه کی چیکار نباید بکنه!!! یه عده دوس دارن برن مخ بزنن یه عده دوس دارن با دوستاشون چت کنن یه عده هم دوس دارن هر غلطی که دلشون میخواد بکنن! اصلا به شما چه!!!! شما در جایگاهی نیستی اصلا که بخوای واسه یه ملت تصمیم بگیری! حالا چه مردمش با فرهنگ باشن یا فرهنگ استفاده از یه چیزیو نداشته باشن مثل همین ایرانیا. این دیگه به خودشون مربوطه...
سلام دوستان
یه سئوال:
یوزری که توی وی چت درست شده باشه رو میشه پاک کرد؟
اگه آره چجوری؟
( کلا اهل چت کردن نیستم واسه همین نمیتونم تست کنم )
خیلی ممنون
می گویند ویچت فیلتر شد چون عده ای در آن دنبال روابط غیر اخلاقی بودند. با این استدلال ، لطفاً : - مخابرات را تعطیل کنید ، چون خیلی ها زنگ می زنند ، قرار می گذارند و بعدش می روند کارهای غیراخلاقی می کنند! - پیاده رو را را تعطیل کنید ، چون خیلی ها برای اولین بار همدیگر را در پیاده رو ها می بینند و بعد روابط غیر اخلاقی بر قرار می کنند. - دانشگاه ها را هم تعطیل کنید چون نقش شان در به فساد کشاندن جوانان ، کمتر از پیاده رو ها نیست. - خودروها رو جمع کنید چون علاوه بر آلودگی هوا و ترافیک ، برای خیلی ها شده وسیله ای برای رفتن به مکان هایی برای روابط غیراخلاقی. - حرف زدن را ممنوع کنید چون به جز کر و لال ها بقیه افرادی که روابط غیراخلاقی دارند ، اولش با حرف زدن شروع می کنند و بعد آن کار دیگر می کنند. اینا همش داستانه. هر چی باعث گسترش سریع یک خبر بشه رو برای جلوگیری از اتحاد مردم میبندن
البته یکی دیگه از دلیل هاشم اینه که از وقتی وی چت اومده 50% از میزان اس ام اس دادن ملت کمتر شده می دونی چقدر پول میشه درد اینا هم همینه
سلامنقل قول:
به این آدرس ایمیل بزن درخواستت رو بگو به انگلیسی...
support@wechat.com
نقل قول:
امیدوارم کاربران رعایت کنند.....
ممنوننقل قول:
فقط قاعده خواستی نداری که؟
چی رو باید توی ایمیل ذکر کنم؟
نام یوزر کافیه؟ کلا چی؟
ممنون
To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Cc: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Email Subject: Account Removal Request and personal information deletion
Message Body: [به زبان انگلیسی متنی بنویسید تا تیم وی چت متوجه بشوند که شما میخواهید اکانت خود را پاک کنید!]
نکته مهم این است که باید حتما، این درخواست از ایمیلی ارسال شود که در ویچت شما ثبت شده است. برای ثبت ایمیل خود در ویچت ابتدا به قسمت My Profile و سپس به My Account بروید و در قسمت Email ایمیل خود را وارد کنید.
پس از ارسال ایمیل خود، تیم ویچت این ایمیل را دریافت کرده و مطابق با آن عمل خواهد کرد.
هر کسی که میگه مردم فرهنگشو ندارن و این حرفا ، اگر راست میگه بره یقه باعث و بانیشو بگیره ! اگر نمیتونه حداقل نیاد اینجا سخنرانی کنه !
وقتی دختر و پسر رو از همون دوران بچگی از هم جدا میکنن و عقده ای بار میارن ، نتیجه اش میشه این وضعی که الان هست .
مشکلات فرهنگی هم مثل سایر مشکلات دیگه اعم از اقتصادی و فساد و مواد مخدر و غیره تو این ممکلت از یه جا ریشه میگیره . حالا همونا اومدن میخوان به بهانه همین مشکلات فرهنگی که خودشون به وجود آوردن ، مردم رو کنترل کنن .
تمام
(جماعتی هم که از اینا دفاع میکنن معلوم الحال هستن دیگه وضعیتشون واسه همه روشنه)
دوستان سلام
ببینید من با هیچ کدوم از شما ها دشمنی ندارم من به شخصه از تک تک کسانیکه به نحوی باهاشون بحث کردم و حرفی بهشون زدم عذر خواهی میکنم بی شک دوستی ما هست که میمونه و ممکنه من یا همون دوستی که باهم بحث کردیم از هم سوال و مشکلاتPC مون رو بپرسیم بنابراین بدونید حرف ما نظرات شخصی ماست و هیچکس به حرف ما گوش نخواهد کرد پس من از تک تک شما دوستان عذر میخوام
ابتدا از دوست عزیزم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عذر خواهی میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مخصوصا دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما اینجا رفیق هم هستیم نه دشمن هم اگه حرفی زدم قصد تخریب کسی رو نداشتم
من حیث المجموع منظور من به کلیه افرادی بود که از وی چت استفاده نا سا لم میکنن و من برا اونا این کار رو تایید کردم
آرزوی موفقیت برای شما دوستان رو دارم
:n12::n12::n12:
ضمنا مخابرات چند روزه روی پورت udp هم مشکل ایجاد کرده (به احتمال قوی به خاطر k e r i o این کارو کردن !) و جالب اینه که این وسط تمامی ارتباطاتی که نیاز به udp دارن مثل بازی های آنلاین هم با مشکل مواجه شدن
خب البته بازی های آنلاین هم احتمالا ازش استفاده نادرست میشه و باعث از هم پاشیده شدن خانواده هاست :n02: k e r i o که اصلا اسمش رو نیار باهاش میشه رفت تو سایتهای بدبد
کل فیل ترینگ ایران با این حرفا که ازش استفاده نادرست میشه داره توجیه میشه . که البته دقیقا فقط توجیه هست و دلیل اصلی یه چیز دیگه هست .
این وسط خیلی از بچه های 12 ساله به راحتی یه سایفونی چیزی میندازن رو سیستمشون و دور از چشم پدر و مادری که احتمالا بلد نیستن حتی کامپیوتر رو روشن کنن مستقیم میرن تو همون سایتهای بدبد (لابد با این قیافه : :n19:) ، پیدا کنید پرتقال فروش رو !
ضمن اینکه دیگه یه اکانت خریدن که کاری نداره ، حالا واسه یه بچه چه اهمیتی داره که فروشنده کیه
از اون طرف هم تو فرومی که مختص این طور چیزاست دیدم دوستان چنگ انداختن به دامن سیسکو ! :n02: در این زمینه خداوکیلی شاهد پیشرفت شایانی از فرزندان ملت هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دقایقی اینستاگرام هم فیلتر شده بود
خدا خودش به خیر بگذرونه...
از یک طرف فیلتر می کنن و از طرف دیگر با v-=p-=n دهنده ها کاری ندارن فقط برو توی یکی از سایت ها ی پر از تبلیغ بالای 40% از این تبلیغ ها مربوط به این موضوعه:n19::n20:نقل قول:
خواهشا اگر دوستان بدون فرهنگ استفاده از اینستاگرام رو دیدید بهشون بگین اون جا رو به :n21:f---kندن تا یه جا برای l--k زدن داشته باشیم.(التماس:n16: برای فرهنگ:n04: داشتن)نقل قول:
یعنی بعضیا از یه زندگی فقط
L--k
زدن رو میدونن!