آقا داوود مشکل تبلت حل شد؟
در مورد بلوتوث: نمیدانم اشکال کار کجا بود ولی نه من با گوشی و نه با لپ تاپ، نمیتوانستم با بلوتوث فایل منتقل کنم، تا بالاخره همین برنامه ای که گفتم را نصب کردم.
Printable View
آقا داوود مشکل تبلت حل شد؟
در مورد بلوتوث: نمیدانم اشکال کار کجا بود ولی نه من با گوشی و نه با لپ تاپ، نمیتوانستم با بلوتوث فایل منتقل کنم، تا بالاخره همین برنامه ای که گفتم را نصب کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [----------.com].zip
با این تبلت میشه نرم افزار و بازی بلوتوث کرد؟
در بالا توضیح دادم که با نرم افزاری که در صفحه قبل معرفی کردم، میتوان فایلها را با بلوتوث منقل کرد.
سلام اگه مموری کارت نداشته باشه می شه با کابل از کامپیوتر به تبلت فایل ریخت؟
بله. میتوانی بطور مستقیم فایل از روی هارد اصلی تبلت روی کامپیوتر کپی کنی و برعکس.نقل قول:
جایی خوندم فقط سه تا فرمت فیلم MP4/H.264/H.263 رو اجرا میکنه. یعنی خیلی از فرمتهای ویدیویی رو نمیشه باش اجرا کرد. درسته؟
فرمت ویدیویی به کدکی که نصب میکنی و نرم افزارش بستگی دارد.نقل قول:
من که فیلم MKV , avi, mp4 را امتحان کردم. فقط مشکلی در صدای DTS داشت که آن هم با نسخه جدید کدک Mx player که در صفحات قبل توضیح دادم حل شد.
قبلا هم گفتم، هارد 1 ترابایت پاسپورتی هم بهش وصل کردم و راحت فیلم 6 گیگی را هم اجرا کرد.
آیا این تبلت 3g داره یعنی رایتل روش کارمیکنه یا نه
بله دوست عزیز.نقل قول:
بابا این تبلت غوله به خدااااااا :n19::n19::n19::n19::n19:
یه آپدیت ۴۰ و خورده ای جدیدا براش نمایاش شده چیه؟ دانلود کنیم؟
من دیگه میترسم آپدیت ماپدیت روش بریزم. دفه ی قبلم که به آندروید 4.3 کمی اوضاش به هم ریخت
البته شایدم اینطوری نبوده باشه
شاید آپدیت رفع مشکلات 4.3 هست .
کسی میدونه تو لینک زیر منظور از دیتای بازی چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آپدیت را من هنوز فرصت نکردم بگیرم ببینم چیه.نقل قول:
ولی در مورد سوال شما، بازی ها و برنامه های آندرویدی یک فایل APK نصب دارند که اول باید نصبشان کنی.
بعد همراهش یک فایل جداگانه است که مربوط به اطلاعات بازی است که باید در پوشه مخصوصی که گفته شود، کپی شود تا بازی اجرا شود.
فایل های APK معمولا حجم خیلی کمی دارند در حالیکه اطلاعات بازی، حجم بالایی دارند.
لینکی هم که دادی خراب است و معلوم نیست، شما باید آن فایل پرحجمی که دانلود کردی را طبق راهنمایی که گفته شدی در پوشه ای در حافظه تبلت کپی کنی، تا بازی اجرا شود.
دوستان واقعا این تبلت یه غوله.
من بدون اثبات حرف نمیزنم.اینم سایت 3dmark اگه باز کنید و تبلت فون پد رو پیدا کنید می بینید از تبلت های مشهور جلوتره. اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که به اندروید 4.3 آپدیت کردند و مشکل وای فای و ... دارند. یک آپدیت جدید فیرم ور از طرف ایسوس رلیز شده که مشکلات رو برطرف کرده
در صورتی که دریافت نکردین سری به قسمت آپدیت ستینگ دستگاه بزنید و آپدیت رو روی اتوماتیک قرار بدین.( 44 مگ دانلود )
منتظر آپدیت کیت کت در سه ماه دوم سال 2014 باشید. :)
از نظر سخت افزاری، از نکسوس 7 (2012) بهتره؟
نقل قول:
Asus Nexus 7 (2013 رتبه 53
Lenovo IdeaTab A3000 رتبه 417
Acer Iconia Tab A1 رتبه 426
Lenovo IdeaTab S6000 رتبه 456
Asus FonePad ME371MG رتبه 510
بعد
Asus Fonepad 7 رتبه 110
بله دوست عزیزنقل قول:
تو لینکی که تو تاپیک قبلی گفتم برید میبینید واقعا این یه غوله اصلا نکسوس ول کن.نقل قول:
دوست عزیز لطفا دیگه بحث تعریف این تبلت رو تموم کنید . من الان دارم با این تبلت تایپ میکنم و بگم در کل تبلت راضی کننده ای هست . هر قشر رو بخوبی میتونه راضی کنه اما دیگه نه در حد محشر و فوق فوق العاده
مثلا کیفیت دوربین و اسپیکراش بده و من با اینکه ۷۰۰ تمن دادم به این تبلت اما نمیخوام از خریدم خیلی تعریف کنم. اما در کل نسبت به قیمتش خیلی عالیه و خریدن همرده هایی مثله برند سامسونگ کار غیر عاقلانه ایه
دوستان گرامی در مورد این تبلت من یک گروه ایجاد کردم هرکس بخواد میتونه در گروه ثبت نام کنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر همه دوستان
من یه تبلت می خواستم بگیرم تا 800 تومن با تشکر از کامنت های همتون نتیجه گیریم موند سر این دو مدل
asus fonepad 7 me372cg and lenovo a3000h
با توجه به کانفیگشون ایسوز خیلی قوی تره اما من سره چند مورد نمی تونم تصمیم قطعی بگیرم
1- با اینکه تمامی شواهد نشون میده مانیتور ایسوز بهتره اما سایت نت بوک چک بهش امتیاز 74 رو داده در مقابل 84 لنوو برای من هم مانیتور خیلی مهمه چون اصلا میخواستم گوشی بگیرم اما سر کوچیکی مانیتورشون نظرم اومد رو تبلت
2- کیفیت ساخت بدنه لنوو که ضاهرا بهتره مخصوصا قسمت پشت
3- 100 تومن اختلاف قیمت
4- هارد 16 لنوو
لطفا با جوابهای منطقی و کارشناسیتون کمکم کنید
کامنت های قبلی رو بدقت بخونید بعد سوال کنین.....درمورد نوت بوک چک بگم که زمانی که من میخواستم لپ تاپ بگیرم به این سایت مراجعه کرده بودم و اونجا کلا لپ تاپ من رو تو وضعیت بدی نشون میداد و حتی برای بازی bf3 نمره 24 داده بود ولی من الان bf4 رو اولترا بازش میکنم هدف از این حرفم این بود که بگم به اونا ربطی نداره خودتون کانفیگ های دو تبلت رو جلوتون بزارین و بدون ارفاق مقایسه کنین تو این زمینه بنچ مارک از اهمیت بالایی برخورداره.:n16:
سلام دوستان خوبم
من مدتی هست این تبلت رو خریدم
میخوام بدونم چطور باید نرم افزارها رو روی مموری کارت نصب کنم چون حافظه داخلی فقط 4 گیگابایت ظرفیت داره و سریع پر میشه
در ضمن من تبلت رو اپدیت کردم ورژن آندروید شد 4.3 چطور میتونم برش گردونم همون 4.2 ؟
ممنون
واسه چی میخوایی برگردونی به 4.2؟
کسی آسفالت 8 رو رو این تبلت بازی کرده؟
حرف شما متین اما سایت نت بوک چک هم سایت معروف و معتبری است شما خودت شده مانیتوراشون رو کنار هم مقایسه کنی من گیرم همین مانیتوره برای بقیه موارد میشه با رم و کاور قضیه رو حل کردنقل قول:
وقتی بری تنظیمات و از اونجا برنامه هارو لمس کنی لیستی از برنامه های نصب شده رو برات میاره و میتونی با کشیدن صفحه به چپ و راست لیست دانلود شده ها و ریلودد و ... رو ببینی.نقل قول:
حالا با انتخاب هر برنامه ای که تو لیست نصب شده ها یا دانلود شده ها قرار داره میتونی از صفحه ی باز شده گزینه ی انتقال به مموری رو انتخاب کنی و در این صورت به حافظه منتقل میشه
یه آپدیت ۴۰ و خورده ای مگابایت هم ریلیز شد ک با نصب اون مشکلات 4.3 برطرف میشه
راستی دوستان این باطریش خراب نمیشه؟ اگه خراب بشه چیکار باید کرد؟
من نصب کردم. ولی اجرا نمیشود.نقل قول:
فکر میکنم برای اجرا باید یک اکانت وارد کنیم.
خراب شدن که بله میشه ولی عمر باتری اش خیلی طولانیه.نقل قول:
اتفاقا یکی از ایراداتی که به این گونه تبلت ها میگیرند، همین باتری غیرقابل تعویض آنهاست..
در جواب یکی از دوستان :
MHL ساپورت نمیکنه شما در دو صورت میتونی این تبلت رو به تلویزیون ارتباط یدی :
1 - از طریق wireless display ( در صورتی که تلویزیون ساپورت کنه . در تلویزیون های ال جی به اسم miracast شناخته میشه )
2- اگه تلویزیون به شبکه وصل میشه ، میتونی گزینه مدیا سرور رو تو تنظیمات روشن کنی و در سورس تلویزیون اسمی رو که برای مدیا سرور تبلت انتخاب کردی انتخاب کنی و لذتشو ببری
کلا اگه زیاد شاژر و ده شارژ بشه چی؟نقل قول:
سلام
با این همه نظرات مختلف و پرس و جو متقاعد شده بودم که 372 رو بگیرم اما امروز نوت 8 سامسونگ رو دیدم گفتم نظر شما رو هم بدونم درسته از نظر قیمت 350 بالاتره . اما تا نظر شما چی باشه؟
ممنون از راهنماییتون:n01:
توی اون رده بندی که دوستان گذاشته بودن، fonepad 7 از galaxy note 8 هم قدرتمند تر بود، یعنی این fonepad 7 اینقد غوله دیگه؟ یا حضرت فیل!:n04:
دوستان تفاوت این تبلت با Asus Fonepad ME371MG New - 8GB که دیجی کالا می فروشه چیه؟ من مقایسه این دو تبلت رو می بینم چیزی دستگیرم نمی شه:
من خودم 7 اینچ یه کم برام کمه و می خوام حدود این قیمت acer iconia 811 رو بخرم. اینقدر فون پد سر هست که از یه اینچ صرف نظر کنم؟
ممنون
پردازنده اینتل شنیدم با بعضی از برنامه ها مشکل داره، درسته؟
نقل قول:
دوست عزیز این که دیجی کالا میفروشه Fonepad با سی پی یو 1.6 atom هست ولی اینجا تاپیک Asus Fonepad 7 .
درواقع این بعضی از برنامه های مالتی مدیا هست که برای سی پی یوی این تبلت سازگاری ندارننقل قول:
نمونش پلیر ویدیو ههست
سلام
بچه ها یه سوال دارم
من بعد اینکه اندروید رو به 4.3 آپ کردم
اولا هات اسپات کار نمی کنه
دوما بعد از نصب آپدیت 44 مگ هم هر سری روشن کردنی لانچرش رو انگار تازه نصب کردی آموزشش رو نشون میده
و تو لانچر ایسوزش هر بار تعداد صفحات رو کم می کنم بعد ریستارت باز برمیگرده ...
نه تنها من ، دوستمم از این تبلت داره که دقیقا همین مشکل ها هست
کسی میتونه به جای تعریف کردن کمکموم کنه ؟ لطفا ...
(هممون میدونیم تبلت خوبه ، لطفا سوال و جواب تخصصی بدین )