"هاشم بیک زاده رو چکار کنم ؟ " معضل مسی از امشب D:
Printable View
"هاشم بیک زاده رو چکار کنم ؟ " معضل مسی از امشب D:
کره و ژاپن چقد خرشانسن! مطمئنم تو خوابشون هم نمیدیدن که توی همچین گروه هایی قرار بگیرن!:n04:
از طرفی دلم واسه غنا و استرالیا میسوزه که چجوری میخوان تو گروه هاشون دووم بیارن!:n08:
هنگام قرعه کشی رفتم شبکه بیبیسی استکبار دیدم چند نفر+ اشکان دژاگه نشستن و تصویر رو هم نشون نمیدن. فقط دارن گروه ها رو مشخص میکنن
اومدم شبکه 3 دیدم ایول بابا. دارن زنده پخش میکنن!:n04: واقعا کفم برید! فک کنین چقد برنامه ریزی داشتن، وقتی که اون خانم مجری رو نشون میداد، سریع جدول رو میزاشتن رو صفحه! واقعا تو کف موندم!
======
من که تا دوشنبه صبر میکنم. ایشاالله که اسمم واسه سفر به برزیل در اومد، لحظه شماری میکنم فقط واسه رو در رویی مسی با بیگ زاده!:n09::n08:
مسی - هیگواین - توز - دی ماریا
VS
سید جلال - بنگر - هاشم - امیرحسین
خدایا خودت به مسی رحم کن تازه اول جوونیشه چجوری میخواد بیاد طرف هاشم:n02:
چهارتاشون تو دیوارن در مقابل مدافع های با همت ما:n02:
واکنش مسی پس از شنیدن خبر مواجه شدن با هاشم بیگ زاده در جام جهانی:n02:
یارو تویت کرده بود من به جای کیروش بودم شب بازی با ارژانتین چراغا رو خاموش میکردم میگفتم هرکی میخواد بره بره ! درا بازه!:n08:محتوای مخفی: ...
اقا از الان قهرمانی المان در جام جهانی بعدی، پیروزی مقتدرانهی المان بر عامریکا رو خدمت همهی المانی بازهای عزیز تبریک عرض میکنم!! این لهفخانسوا رو که یارو فرانسویه گفت، گفتم یا امام زمان این دیگه کدوم کشوره؟!! تا ملت گفتن بابا فرانسه رو میگه! :)
راستش اصلا خوشبین نیستم به گروه خودمون...
کاش میخوردیم به گروهی که ژاپن خورد...
این چش بادومی ها شانس اوردن لعنتی ها...
بیبی که کپی رایت رو نمیتونه پخش زنده بکنه!:))))نقل قول:
اومدم شبکه 3 دیدم ایول بابا. دارن زنده پخش میکنن!:n04: واقعا کفم برید! فک کنین چقد برنامه ریزی داشتن، وقتی که اون خانم مجری رو نشون میداد، سریع جدول رو میزاشتن رو صفحه! واقعا تو کف موندم!
خودمون هم داداش این برادرامون صحنهی یک صدم ثانیهای وسط بازی پر هیجان رو شکار میکنن و سان سو ر میکنن، اونوقت شما میخوای مثلا تصویری که با چند ثانیه تاخیر نشون میدن رو نتونن؟؟؟؟ داداشامون دیگه این کارشونه! :)
بواتنگا رودروي هم! لو و كلينزمن!!! رونالدو و مسعود، رده بندي 2006!!!!! گروه G هم با حال شد! سخت ترين گروه در كنار A , D! اسپانيا و هلند كه
تكليفشون معلومه! مسي هم از خوشحالي كفش طلا پيش از موعد! امشب حداقل خوابش نمي بره:n02:
ارژانتین که ولش اصلا اونو بیک زاده ، مسی رو میگیره حله
ولی در مورد بوسنی و نیجریه هم چی فکر کردید ؟ یه جوری تو همین 90 و تو نظرات تو اینترنت خوشحالن که انگار مثلا گوام و مالدیو هستن ... از همینا هم کم کمش دو سه تا میخوریم
ایران به زور میاد تایلند و لبنان میبره و بعضی موقع ها هم میبازه حالا میخواد جلوی بوسنی و نیجریه امتیاز بگیره ؟!!!
راستش من به معجزه اعتقاد ندارم ولي بهتر نيست با اين روحيه به اين بازي نگاه نكنيم ؟؟؟؟نقل قول:
دقيقا نميشه گفت ما به آرژانتين ميبازيم يا مثلا بوسني رو ميبريم .
حتي اگه صد درصد مطمئن باشيم كه ميبازيم بازم بهتره اينجوري نگاهش نكنيم . اتفاقا با يه بازي خوب ( فارغ از نتيجه) ميتونيم يه وجه و شخصيت خوب واسه فوتبالمون رقم بزنيم . اينم چيز كمي نيست . . . .
نیجریه - آرژانتین دو تا شش تا میزنن.
آرژانتین رو چرا اینقدر بزرگ میکنید شما؟ تو دفاع و هافبک تعطیله آرژانتین کلا. فقط مسی و آگوئرو خطرناکن، تازه مسی افت هم کرده خیلی. ایران شانس آورد به کلمبیا نخورد وگرنه فالکائو نابود میکرد دفاع ایرانو.
یه کم برنامه ریزی و بازی تدارکاتی مناسب و همچین قشنگ بزارن ، میتونیم امید به صعود داشته باشیم و یه بازی خوب جلو آرژانتین و مطمئنم بازیمون جلو آرژانتین تعیین میکنه عیار تیم رو ، چون خیلیا به این بازی نگاه میکنن ...
به امید موفقیت تیم .
جسارت نباشه مسی رو که همه خوب میشناسن
ولی
کلا بازیکن خوب زیاد داره ارژانتین ولی تا جایی که من بیاد دارم آرژانتین توی بازیهای جام جهانی اخیر (حداقل دو دوره اخیر) نتیجه جالبی نگرفته
مگه جام جهانی قبل مسی نبود؟:n13:
ايران - آرژانتين
ليونل مسی...
و ديگر هيچ... :n02:
واااای چه حالی میداد به جای بوسنی، پرتغال با ایران همگروه میشد، در این صورت نبرد بین لئو و رونالدو برای آقای گلی، قسمت اعظمش برمیگشت به تعداد گل هایی که این بازیکنا به ایران میزدن:n08::n02:
ایران آقای گل جام جهانی رو مشخص نکنه اجماعا صلوات :| :n02:
بدون شرح:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یکم زوده برا اینطوری نظر دادن
بازیا سال دیگه هست
الان میبینی یه تیم نسبت به هفته قبلش کلی تغییر میکنه چه برسه تا خرداد 93
:n01:
جوری میگید آرژآنتین دفاع نداره انگار ما خودمون تیاگو سیلوا رو داریم :دینقل قول:
من که چشمم آب نمیخوره اصن قیافه مدافعای آرژانتینو ببینیم توی زمین ... :دی
همون نیجریه هم کم تیمی نیست !
خوشبينا با كفاشيان نسبتي دارن گويا:n02: همه از خداشونه آرژانتين و نيجريه بد باشن! ولي ما هم در حدي باشيم كه عيار طرف مشخص بشه ديگه!
وگرنه با اين بازيهايي كه تا بحال ديديم بيشتر زنگ تفريح تيما خواهيم شد بايد سريع دست به كار بشن مسئولين. در مرحله اول ظريف رو بگذارن جاي
كفاشيان :n02:
بدون شرح:
:n08::n08::n09:
این یکی جدید بود حاجی دمت گرم! :n02:
مسی : what is your name ?
بیک زاده : مش هاشم
مسی : what are you doing ?
بیک زاده : مــَــشاشــِـم
مسی : O_o
:n08:
.
گروه ما گروه بدی نیست
بوسنی که اولین صعودش هست
نیجریه هم که تو 2010 بین 4 تا تیم اخر شده و فقط یک مساوی گرفته
میمونه ارزانتین که . .
امیدوارم هلند و یا اسپانیا قهرمان بشند:n26:
.
این آمار و احتمالات به هیچ کس و هیچ تیمی وفا نکرده .
آماده سازی پیش از مسابقات , آمادگی تیم و تا حدودی شانس ایران در این مسابقات ارتباط مستقیم با نتیجه گیری تیم داره .
فقط امیدوارم فدراسیون دوباره شروع نکنه بگه پول نداریم و بودجه نداریم و از این جور حرفا !
آرزوی همه ایرانی ها موفقیت ایران در این بازی هاست و امیدوارم برنامه مناسبی برای آماده سازی ایران ترتیب داده بشه .
دیدن ایرانی آماده و سرحال در این مسابقات آرزوی همه ماست .
بحث روحیه نیست . واقعگراییه . من خودم معتقد بودم اگه با اسپانیا میفتادیم بهتر بود . نه که تو گروه اسپانیا بلکه اسپانیا به جای ارژانتیننقل قول:
سبک بازی اسپانیا جوریه که سیستم ما و دفاع نسبتا خوبمون بهتر میتونه جلوشون دووم بیاره . اما واقعا دفاع ما کنده و راحت دریبل میخوره . چجوری میخوایم جلوی مهاجم های ارژانتین مثل مسی ، دی ماریا ، توز ، هیگوان ، لاملا ، لاوزی که همشون هم دریبلر های خوبین و هم سرعت بالایی هم دارن دووم بیاریم .
وقتی به تیم اسپانیا نگاه کنی میبینی اسپانیا اونقدرها مهاجم خطرناکی در حد ارژانتین نداره واسه همین دفاع خوب در سطح خودش شاید بتونه جلوشون رو بگیره و لااقل ما یه تساوی از بازی با سرگروه بگیریم . سیستم بازی ما هم خودش خوراکه اسپانیاست . و از طرفی خود کارلوس کی روش تجربه باخت جلوی اسپانیا رو هم داره و همچنین اسپانیا دیگه اون تیم چند سال پیش نیست .
البته نباید به تیمهایی مثل بوسنی و نیجریه اسون نگاه کنیم . اللخصوص نیجریه که به تازگی تیم U17 اش قهرمان جهان شده و نسبت به قبلا معلوم میشه تیم بزرگسالانش هم پیشرفت خوبی داشته .
البته همه از شانس خوب ژاپن و کره میگن . ایا خوب بود ما جای اونا بودیم ؟ حالا کره یه چیزی اما ژاپن خداییش از ما اسونتر نیست . کلمبیا اسونه یا ساحل عاج ؟ واسه کره ، روسیه اسونه یا بلژیک ؟
باید خوشبین باشیم که لااقل از دو تیم دیگه گروهمون امتیاز بگیریم . و البته خوش شانسیه دیگه مون اینه که اگه یه وقت از گروهمون رفتیم بالا اگه یه وقت فرانسه اول نشه به یه تیم نه چندان مطرح میخوریم .
این هم نتایج ارزانتین تو مقدماتی جام جهانی
.بهترین نتیجه اش هم 4-1 جلوی شیلی هست
و این هم جدول گلزنان ( خطرناکه )
.
نقل قول:
شروع نکنه ؟ متاسفانه فدراسیون همین رو میگه .ما حتی یک بازی تدارکاتی درست حسابی هم نداشتیم
حالا چطور میتونیم انتظار داشته باشیم ؟
ما هم امیدواریم و ارزوی هر ایرانی سربلندی تیمش هست
.
سرمربی تیم ملی از قرعه کشی راضی است
سایت گل- کارلوس کی روش، سرمربی تیم ملی ایران، از هم گروهی تیمش با آرژانتین، ابراز خشنودی کرد.
او لحظاتی بعد از قرعه کشی، به بی بی سی گفت:" ما باید با بهترین تیم دنیا بازی کنیم؛ این برای ما مثل رفتن به بهشت استو این فرصت فوق العاده ای است تا خودمان را به تیم بهتری تبدیل کنیم.
" خیلی خوب است؛ ما راضی هستیم. برای ما، این قرعه یک هدیه است، یک موهبت است که می توانیم مقابل چنین تیم هایی بازی کنیم زیرا برای چنین بازی هایی اینجا هستیم.
ما با آرژانتین بازی خواهیم کرد؛ مقابل مسی. با نیجریه که تیم بسیار قدرتمندی است و به همین خاطر خیلی خوشحالیم.
ما تمرکزمان را روی آماده سازی مان خواهیم گذاشت. ما می دانیم که کار بسیار دشواری داریم اما این هدف و جاه طلبی ماست.
بازیکنان ما به بازی در چنین شرایط آب و هوایی عادت دارند. به هرحال این بخشی از قوانین است و ما نمی خواهیم در مورد آن بحث کنیم. ما باید از آن تبعیت کنیم. ما از اینکه در جام جهانی خواهیم بود، خوشحالیم و از آن لذت می بریم."
کی روش همچنین در مورد اینکه کدام گروه از بقیه سخت تر است، گفت:"فکر می کنم گروه ایتالیا دشوارترین گروه است. اما باید کمی بیشتر فکر کرد."
ایران با آرژانتین، نیجریه و بوسنی هم گروه شده و در دومین دیدارش باید با آرژانتین روبرو شود.
شرایط گروه B (اسپانیا هلند شیلی استرالیا) از همه سخت تره
تیم دوم گروه B در همون مرحله اول حذفی با برزیل بازی میکنه که 40 ساله در خاک خودش نباخته و سرحال هم هست
در کل در صورت سرگروهی برزیل و آلمان یک سمت و اسپانیا و آرژانتین یک سمت میوفتن
سخت ترین گروه : قطعا گروه D . اروگوئه ، ایتالیا و انگلیس هر سه امید به رسیدن به پله های اخر جام جهانی رو دارند.
یکدست ترین گروه : گروه C با حضور کلمبیا ، ژاپن ، ساحل عاج و یونان گروهی هست که همه تیم ها در یک سطح هستن و رقابت بین این گروه قطعا بیشتر از بقیه گروه هاست . البته نکته جالب هم اینه که هر کدوم از این تیم ها سبک متفاوتی دارند و تقابل سبک های فوتبالی هم میتونه توی این گروه جالب باشه.
متعادل ترین گروه : گروهی که به نظرم 4 تیم به 4 درجه متفاوت قدرت داره، گروه G هست . آلمان به عنوان یک ابر قدرت فوتبال ، پرتغال به عنوان یه تیم خوب و قدرتمند ، و امریکا یه تیم متوسط و غنا یه تیم ضعیف تر.
3 تیم مورد علاقه من یعنی اسپانیا ، فرانسه و آرژانتین قرعه های خیلی خوبی اوردن . و فکر کنم هر 3 راضی باشند . تیمی مثه اسپانیا که جز بخت های اصلی قهرمانی هست مطمئنا ترجیح میده با تیم قدرتمندی در گروهش حضور داشته باشه تا محک خوبی بخوره در حالی که از صعود مطمئنه .
نگرانیم واسه فرانسه بود که بیشتر دغدغه صعود داشت که اونم توی یه گروه خوب افتاد که تقریبا همه فرانسوی ها لبخند زدند.
آرژانتین هم فکر کنم بهترین تفاضل گل در دور گروهی رو خواهد داشت.
در صحبت های دوستان یه نفر خیلی جا افتاد اون هم خوان اگوئرو بود که قطعا بعد مسی بزرگترین بازیکنی که ایران باید نگرانش باشه اونه در حالی که همه یادشون رفته انگار.
در آخر هم آرزوی بازی های دیدنی و موفقیت تیم ملی کشورمون رو دارم:n12:
اتفاقا به نظر من گروه اروگوئه از همه سخت تره .نقل قول:
حضور تیم های مثل اروگوئه - انگلیس - ایتالیا و کاستاریکا . دقیقا نمونه بارز گروه مرگ .
اروگوئه الان تیم و بازیکنان آماده ای داره و از اون طرف هم انگلیس درسته سال هاست توی جام جهانی ناموفق بوده ولی همیشه تیم خوبی داشته .
ایتالیا هم که نیاز به گفتن نیست .
واقعا هر 4 تیم کار سختی برای صعود دارن .
البته کلمبیا تیم قدرتمندی داره . چندین بازی اونو دنبال کردم و وقعا پیشرفت خوبی داشته و قوی شده :n02:نقل قول:
یکدست ترین گروه : گروه C با حضور کلمبیا ، ژاپن ، ساحل عاج و یونان گروهی هست که همه تیم ها در یک سطح هستن و رقابت بین این گروه قطعا بیشتر از بقیه گروه هاست . البته نکته جالب هم اینه که هر کدوم از این تیم ها سبک متفاوتی دارند و تقابل سبک های فوتبالی هم میتونه توی این گروه جالب باشه.
ولی من جای کیروش بودم، شب قبل بازی با آرژانتین چراغارو خاموش میکردم، میگفتم هرکی میخواد بره،بره.
گروه D و G بحث صعوده و چه اول بشن چه دوم بازی مرگی تجربه نمیکنننقل قول:
مرحله بعد به سختشون کلمبیا بلژیک روسیه میخورن
کلا بهترین حالت پیش بینی میشه گفت ایران با نیجریه 1 هیچ میخوره بعد ارژانتین یا 6 5 تایی میخوره (مسی 3 تایی گل میزنه) بعد با بوسنی مساوی میکنیم :n09:
این دیگه بهترین حالت ممکن هست :n02:
قرعه کشی جالبی بود. تقریبا تو تمام گروهها جنگ سختی خواهد بود. حداقل برای مقام دوم. اصلا نمیشه گفت تو فلان گروه دو تیم صعود کننده مشخص هستن
بازیهایی که خودم خیلی مشتاقشونم اینان
اسپانیا - شیلی و هلند - شیلی؛ این دوتا غول اروپایی باید خیلی به خودشون فشار بیارن که بتونن هردو از این گروه بالا بیان. شیلی تو بازیهای دوستانه مقابل اسپانیا، خیلی بی رحم بود و فقط تجربه به اسپانیا کمک کرد که نبازن. نمیدونم چرا ولی دو تیم خیلی با هم حداقل تو زمین مشکل دارن
ژاپن - کلمبیا؛ اگر فقط یک تیم آسیایی باشه که مستحق قرارگرفتن در یک گروه نسبتا آسون باشه اون ژاپنه. بقیه تیم های آسیایی حتی تو گروه های آسون هم نهایتا یک مساوی بگیرن. اما ژاپن یک چیز دیگه است. اگر کلمبیا رو بتونه ببره، صعودش قطعیه. اگر بتونن همون فرم بازی دوستانه با بلژیک رو داشته باشن حتما صعود خواهند کرد
انگلیس - اروگوئه؛ انگلیس بیچاره!!! ایتالیا اینقدر حرفه ای و با کلاس هست که خودش رو از این گروه بکشه بالا. اما انگلیس باید خیلی روز خوبی داشته باشه تا بتونه جلوی یکی از سازمان یافته ترین تیمهای حال حاضر دنیا با یک خط حمله ترسناک (سوارز + کاوانی + فورلان :n04:) برنده باشه
تمام بازیهای ایران؛ مخصوصا بازی مقابل نیجریه در روز اول خیلی جذاب تره. چون اگر به نیجریه ببازیم تقریبا دیگه میشه فهمید بازیهای بعدی چی میشه
تمام بازیهای آلمان و بازی پرتغال - امریکا؛ خب طبیعتا برای من طرفدار آلمان بازیهاش خیلی جذابه. فکر میکنم به راحتی از این گروه با 9 امتیاز صعود میکنه. شرایط گروه شبیه گروه آلمان در EURO 2012 شده. پرتغال بازی خیلی حساسی با امریکا خواهد داشت که وضعیت صعودش رو معلوم میکنه. (حالا یه وقت چشم نزنم آلمان رو خوبه :n02:)
داشتم ساعت بازی های ایران رو نگاه میکردم طبق محاسباتم بازی اول ساعت 23:30 میشه و دو بازی بعدی 20:30 خوبه یکی از مشکلات اساسی ما شیرازی ها که همانا زمان بازی بود رفع شد البته اگر درست حساب کرده باشم
در مورد قرعه هم خوب بود فکر کنم بتونیم یه برد بدست بیاریم . دوستان خیلی هم خوشبین نباشید مثل 2006 میشه ها ...
tapatalk
خب ايرانياي هميشه در صحنه اينبار پيج مســي رو هدف گرفتن.يه چيزي شبيه اتفاقي كه براي ايوان زايتسف افتاد.
گروه خوبی شد... البته میتونست آسونترم باشه، مثلا گروهی که فرانسه هست، یا سخت ترم مثل گروه هلند و اسپانیا... یا جای کاستاریکا با ایتالیا-انگلیس...
ولی در کل خوب بود... بوسنی رو باید ببریم! نبریم باید بمیریم دیگه
نیجریه هم قابل شکسته! اگه میخوایم درجا بزنیم که هیچی، اما اگه هدفمون صعود به دور بعد باشه باید واسه بردن نیجریه برنامه بریزیم... سخته، ولی اگه میخوایم واسه اولین بار موفق تر از قبل باشیم باید روی نیجریه خیلی کار کنیم و هدفمون بردنش باشه...
حالا اگر تو بازی اول و سوممون موفق بودیم، بازی دوم مقابل آرژانتین رو شکست خوردیمم ایراد نداره!!!:n08:
بدلیل اهمیت بسیارزیاد عکس در 3تا تاپیک گذاشتمش :n02:
:n02:نقل قول:
خدا به ما رحم کنه لااقل .
فقط خدا کنه بچه ها بی جنبه بازی در نیارن وسط بازی خواسته باشند از مسی امضاء بگیرند :n26:
ساعت بازی ایران رو تو نود گفتنقل قول:
یکی 6 بعد از ظهر هست
یکی 7
یکی هم فکر کنم 9 یا 10 هست
ایتالیای ما هم رفت تو گروه مرگ واقعی ،ولی بازم شانس اول صعوده ،انگلیس ه عادل هم اگه خوب بازی کنه میتونه شانس دوم باشه تو این گروه تیم اول این گروه در مرحله بعد میخوره به ساح عاج، ژاپن یا یونان ( اگه کلومبیا رو تیم اول اون گروه بدونیم ) که در این صورت بازم مانعی سختی برای ایتالیا برای صعود به مرحله بعدش نیست - من که از قرعه ایتالیا راضی ام خدا هم رازی باشه :n12:
.........
یه نکته خیلی جالب هم وضعیت گروه b هست که اسپانیا و هلند باید تلاش کنن تو گروهشون اول بشن چون در صورت دوم شدن مرحله بعد میخورن به برزیل مدعی ( شخصا دوست دارم اسپانیا بخوره به برزیل و همینجا حذف بشه :دی )
مسی بعد از هم گروهی با ایران گفت: از فوتبال ایران تنها شیث و نصرتی را می شناسم!!
امیر حسین صادقی گفت میخواد حال مسی رو بگیره:دینقل قول:
ایشالا یه چند ماهی خونه نشینش کنن دوباره:دی