امروز برای یکی از فوتبالیست های عزیزمون که دوستم هم هست ویلایی که دنبالش بود رو پیدا کردم.
وای چقدر این فوتبالی ها سختگیرن!:n28:.
واقعا دم پژمان جمشیدی گرم.دقیقا اخلاق و روحیات یه فوتبالیست رو با زبان طنز خیلی شیرین نشون داد:n08:
امروز برای یکی از فوتبالیست های عزیزمون که دوستم هم هست ویلایی که دنبالش بود رو پیدا کردم.
وای چقدر این فوتبالی ها سختگیرن!:n28:.
واقعا دم پژمان جمشیدی گرم.دقیقا اخلاق و روحیات یه فوتبالیست رو با زبان طنز خیلی شیرین نشون داد:n08:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- کاخ صاحبقرانیه کاخ محل زندگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود. در حال حاضر این کاخ در ضلع جنوبی مجموعهٔ کاخهای نیاوران به عنوان موزه در معرض بازدیدکنندگان قرار دارد.
این کاخ میان باغی وسیع در یکی از کاخهای مجموعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در شمال شرقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساختمانی قرار دارد که قدیمیترین کاخ این مجموعهاست و تاریخ ساخت آن به عهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط میشود.- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- محله فَرمانیه در شمال شرق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در منطقهٔ ۱ شهرداری تهران واقع شدهاست.
محله فرمانیه از اختیاریه شمالی شروع میشود و تا خیابان شهید لواسانی ادامه پیدا میکند. فرمانیه در قسمت شرق دزاشیب واقع است و از شمال به حصار بوعلی و نیاوران، جنوب به رستمآباد، غرب به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از شرق به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محدود است. دو رشته قنات دارد. یکی داخل باغ و یکی بیرون و از بین این ده جاده آسفالت از تجریش به سلطنتآباد و نیاوران متصل است.- توضیحات تکمیلی و جالب
- این ملک متعلق به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده است. نامبرده که دارای همسران متعدد و دهها فرزند بود، برای آنکه فرزندان همسر اولش به سایر فرزندان حسادت نکنند، در زمان حیات، بخش بزرگی از اموال خود را میان فرزندان همسر اولش توزیع نمود. از جمله این ملک به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فرزند ارشد) رسید. نصرتالدوله که به ولخرجی معروف بود مجبور به فروش ملک خود به سفارت ایتالیا شد.
- قیطریه که در جنوب شرقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقع شده است، از شمال به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از جنوب به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از غرب به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از شرق به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محدود میشود.
بسیار جالب توجه
در کاوشهای مربوط به ارتفاعات قیطریه درسال ۱۳۴۷، آثاری متعلق به انسانهایی به دست آمده که ۳۰۰۰ سال پیش از این زندگی میکردند و در میان آنها، ظرفهای سفالین قرمز و خاکستری و زرد از داخل گورهای کهنه کشف شده است. همچنین، کشف یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قدیمی با ۳۵۰ گور، با مساحت بیش از ۵۰۰۰ مترمربع در این منطقه، سابقه ۳۰۰۰ ساله به آن داده است.
گفته میشود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گروه زیادی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زندگی میکردند و رسم داشتند که مردگان خود را رو به آفتاب و در نقاط مطمئن و به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دفن کنند و چون به زندگی بعد از مرگ معتقد بودند، در پایین و بالای سر جسد ظروف پر از غذا میگذاشتند.
انتخاب این منطقه به عنوان گورستان به دلیل آهکی بودن خاک آن بوده است. قیطریه کنونی (پارک قیطریه و خیابان قیطریه) بر روی این گورستان بنا شدهاست و ویلاها و خانهها جای آن را گرفتهاند.
- کامرانیه نام محلهای است در شهرستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بخش شمالی شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
این محله باغ و عمارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسر سوم ناصرالدین شاه قاجار و نایبالسلطنه او بوده است.- این محله از شمال به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از شرق به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از جنوب به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از غرب به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محدود است.
بسیار جالب توجه
خستین خط تلفن شهر تهران در این محله نصب شد که ناصرالدین شاه با دارالحکومه تهران صحبت کرد. همچنین اولین بیمارستان حیوانات خانگی ایران با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این محله واقع است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سفارت کشورهای لیبی و ایرلند در این محله واقعند.
- گُلابدره نام دره و محلهای در کنارهٔ آن دره است که به همین نام خوانده میشوند. این دره از کنارهٔ باختری (طرف غرب) به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از کنارهٔ خاوری با دره در بند همسایه است.
دره گلابدره از جمله ییلاقهای خوش آب و هوای شمال شرقی شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.
جدا از ساکنان محلی، مسیر کوهستانی گلابدره، هر هفته میزبان کوهنوردانی است که راه خاکی و خلوت آن را انتخاب میکنند. در تابستان ۱۳۶۶ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ده گلابدره سرازیر گشت و بسیاری از خانههای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ویران کرد و تعداد زیادی نیز کشته شدند.- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- محمودیه به محلهای در شمال شهر تهران گفته میشود که از شمال به محله زعفرانیه، از جنوب بزرگراه چمران و چهارراه پارک وی، از شرق خیابان ولیعصر و از غرب به محله اوین محدود می شود. این محله نسبتا مرتفع است و در بلندی ۱۶۰۰ متری از سطح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دارد.
- منظریه نام محلهای است در شمال تهران. مهمترین بخش این محله باغ منظریه است.
این منطقه که در دامنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دارد از نقاط بکر و خوش آب و هوای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و منطقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محسوب میشود .
منظریه منطقه ای مرتفع و کوهستانی است که در ارتفاع ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ متری از سطح دریا واقع شده است .- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- نیاوران نام یکی از مناطق شمالی تهران است که در دامنههای جنوبی رشتهٔ کوه البرز قرار دارد. این منطقه از غرب با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از جنوب با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از شرق با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هممرز است.
- جالب
- مجموعههایی چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت شده است، همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از قدیمیترین و مشهورترین تکیههای تهران است، در این منطقه واقع شده اند.
- کاخ نیاوران، واقع در گوشه شمال شرقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کاخ اصلی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به حساب میآید که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقع شده است.
- طراح بنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که طرح خود را بیشتر از معماری ایرانی و تلفیقی از هنر پیش و پس از اسلام الهام گرفته بود. همچنین گچبری توسط استاد عبداللهی، آینهکاری توسط استاد علیاصغر و کاشیکاری نمای خارجی توسط استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام شده است.
- جالب
مجموعه قهوه تلخ به کارگردانی مهران مدیری نیز در این مکان تصویر برداری شده است.
- محله ولنجک در شمال شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در منطقه یک شهرداری تهران واقع شده است و یکی از ٣٧٥ محله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهران می باشد.
محله ولنجک از شمال به ارتفاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از جنوب به خیابان مقدس اردبیلی و از شرق به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از غرب به بلوار دانشجو محدود می شود. این محله در ناحیه دو منطقه یک شهرداری تهران قرار دارد و جمعیت آن بر اساس آخرین سرشماری برابر با ۲۲۷۴۲ نفر بوده است. محله ولنجک یکی از مناطق مرفه نشین شهر تهران بوده و اماکن مهمی نظیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واحد سما ، کهف الشهدا ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی ، مرکز علمی کاربردی صنایع دستی ایران ، اداره مخابرات شهید جعفری و... در این محله واقع شده است و سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ایستگاه شماره ٦٤ و کلانتری ۱۶۳ ولنجک در این محله قرار دارد.در حال حاضر این منطقه یکی از مرتفع ترین مناطق مسکونی ایران محسوب می شود. این محله دارای یک پمپ بنزین بوده و بانک های مختلفی نظیر بانک پاسارگاد(دو شعبه)، بانک پارسیان ،بانک سینا، بانک سامان، بانک دی ، بانک اقتصاد نوین، بانک شهر(دو شعبه)، بانک آینده، بانک کارآفرین ، بانک تجارت ، بانک کشاورزی ، بانک مسکن ، بانک ملی(دو شعبه) ، موسسه مالی اعتباری فرشتگان و موسسه اعتباری توسعه در ولنجک شعبه دارند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات مربوط به محلات منطقه 1 تموم شد.
حالا بحث تحلیل و ارزیابی قیمتی این منطقه هنوز باقی مونده.متاسفانه هنوز نتونستم یک برنامه برای رسم نمودار که هم گرافیک زیبا داشته باشه و هم کار باهاش ساده باشه پیدا کنم.البته یه چندتایی دانلود کردم ولی کار باهشون رو اصلا متوجه نمی شم.حالا قراره یکی از دوستان از این برنامه های اضافی فتوشاپ برام بیاره که برای رسم نمودار ها روی عکس در فتوشاپه.
راستی ما هم مثل کارمندان بانک مدام باید جابجا بشیم و شعبه عوض کنیم.به دستور رییس من هم باید کوچ کنم به یه شعبه دیگمون.فکر کنم یه 3 تا 4 هفته ای کمتر بتونم بیام.و مطلب نمی رسم که قرار بدم.ولی هر کس سوالی بپرسه در اولین فرصت جوابشونو می دم.
پس مطالب بعدی که انشاالله بعد این جابجایی غول آسا خدمتتون ارایه می کنم به این شرحه:
1)تحلیل قیمتی منطقه
2)شروع معرفی منطقه 22 (به درخواست یکی از دوستان-منطقه بعدی رو شما می تونید انتخاب کنید و اگر بعد از معرفی کامل منطقه 22 کسی درخواستی نذاشته باشه من به ترتیب پیش می رم یعنی منطقه 2 و 3و 4 و......)
3)خانه گران یا ارزان--ادامه
4)وام ها
5)انواع اسناد و روش های معامله و قوانین پایه
6)ادامه معرفی محلات قدیم و تکمیل مباحث قبلی
7)ادامه سرمایه گذاری کوتاه مدت سرمایه گذاری بلند مدت
8)مختصری از مسکن مهر
بچه ها هیچ ترتیبی هم وجود نداره ممکنه شماره 8 رو زودتر بگم.درخواست شما تو اولویت تکمیل مباحث بالا تاثیر مستقیم داره.
سلام عزیزان.فقط اومدم بگم که به یاد همتون هستم و دوستتون دارم.خیلی سخت مشغول کار هستم تازه الان یعنی ساعت تقریبا 2 صبح رسیدم خونه.به محض اینکه جا بیفتم و کارها سر و سامان بگیره دوباره در خدمتتون هستم.تقریبا هر شب اینجا رو چک می کنم هر سوال و یا کمکی خواستید در خدمتم.
راستی دیروز اخبار 18:30 کانال 5 رو دید؟یه سری قیمت در مورد مناطق مختلف ارایه داد که من نمگیم که غلطه یا درست این به خودشون و منابع تهیه اطلاعاتشون بستگی داره.ولی قیمت هایی که ما می دونیم متفاوته اونم خیلی زیاد.مثلا میگفتن ارزان ترین آپارتمان متری 500 هزار تومان اونم تو تهران معامله شده که من سال هاست به همچین موردی برنخوردم یعنی فکر کنم سال 84 هم یه همچین قیمتی کمتر پیدا می شده.بالاترین هم یادمه متری 22 میلیون تومان گفته شد که من مورد متری 35 میلیونی هم سراغ داشتم که معامله شده.کلا از واسط 89 من متری کمتر از 2 میلیون تومان کمتر دیدم( کمتر از 3 مورد شاید.)ای کاش آدرس می دادن بچه های فروم همگی بریم آپارتمان متری 500 تومانی بخریم کلا اونجا زندگی کنیم در کنار هم:n02:.
یه جیزی که جا داشت بهش اشاره کنند قیمت های اجاره بود که خیلی پرمخاطب تر و مورد استفاده افراد بیشتری هست.
منطقه 3 مرداماد
کجای میرداماد از همه جاش گرون تره ؟ و کجا ارزون ترین خونه هاشو داره . ممنون میشم بگین . نفت چطوره ؟؟ بیشتر چه کسایی نفت میشینن ؟؟:n16:
یه چیز دیگه اینکه ما 250-300 تومن داریم بابام میخواد برام خونه بگیره کجای تهران بهتره ؟؟ یه خونه 70 80 متری
آقا یه سوال
حدود قیمتی خونه تو سعادت آباد چطوریه؟
5 سال ساخت ایناش متری چنده؟
حوالی شهرک غرب چطور؟
کدوم منطقه از نظر عرفی بالاشهر تر محسوب میشه؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
حدود قیمت سعادت آباد بین متری 9 تا 12 میلیون برای آپارتمانه.نقل قول:
شهرک غرب هم از 8 تا 20 میلیون .
عرفا هر دو محله بالاشهر محسوب میشه شاید اگر بخواهیم بالاشهر تر رو انتخاب کنیم بشه گفت در هر 2 محل خیابان های شناخته شده بالاشهرتر میشن:n02:.
شما برای سرمایه گذاری مایلید خرید انجام بدید یا برای سکونت؟نقل قول:
منطقه 3 میرداماد از 6 تا 8.5 میلیونه.نوسازها گرونتر هستند.ممکنه متری 10 میلیون یا حتی یه مقدار بیشتر هم باشه.فکر نمی کنم کمتر از 5.9 هم چیزی گیر بیاد.نقل قول:
برا سکونت :n02: 3-4 سال دیگه میخوایم بریم زندگی کنیم خودمون :n09::n02: حالا به نظرتون با 250-300 کجا بگیریم ؟؟نقل قول:
خب به سلامتی.:n20:نقل قول:
دو تا گزینه پیش روی شما هست:
اول چون مدت طولانی بعد خرید مایلید ساکن بشید بهتره جایی که در حال رشد هست خرید انجام بدید و بعد با رشدی که طی 4 سال می کنه اونجا رو بفروشید و جاب بهتری بخرید.
دوم از همین اول جایی رو بخرید که رشد معمولی داشته باشه و بعد تو این 4 سال با اجاره دادنش یه کمک خرجی هم داشته باشید.
کدوم یکی رو بیشتر ترجیح می دی؟
سلام .
سوال من در مورد برخی وظایف مشاور املاک هست . ما ملکی رو اجاره دادیم و با مستاجر برای 5 مین سال تمدید کردیم موقع تمدید هم خوشبختانه پشت نویسی نکردیم و قولنامه جدید تنظیم کردیم با کد رهگیری . یه چک تخلیه هم ازش داریم . ملک رو به صورت رهن اجاره واگذار کردیم الان مدت سه ماه هستش که اجاره پرداخت نمیکنه و اجاره ی این سه ماه برابر با پول رهنی هست که داده بود . باهاش تماس نگرفتم و احتمال میدم شاید مشکلی داشته باشه ولی مبنا رو بر بدترین حالت بگذاریم و فرض کنیم دیگه نخواد اجاره بده ( 4 ماه هم از زمان تنظیم قرارداد گذشته ) حالا با این فرض من میتونم به مشاور املاک بسپارم که کارهای تخلیه ی خونه رو انجام بده و تسویه حساب کنه (اب برق گاز ...) و کلید رو تحویل من بده و من کمترین دخالت رو داشته باشم ؟ و برای اینکه بدهی هایی که مستاجر به ما داره رو ازش بگیرم از چه راه قانونی باید برم ؟
ببخشید سوالم ربطی به موضوع تاپیک نداشت .
سلام
من قصد دارم یک سالی توی تهران خونه اجاره کنم و نمی دونم کدوم منطقه و کدوم محله برای زندگی بهتره
به نظر شما کدوم منطقه و محله برای زندگی خوبه؟ میخوام جای آرومی باشه و آنچنان شلوغ نباشه
نظر من روی منطقه 6 است که شامل ایرانشهر، میدان ولیعصر، نصرت، بهجت آباد، کشاورز غربی، میدان جهاد فاطمی و شریعتی و ....... میشه
به نظر شما کدوم منطقه و محله بهتره؟ قیمتش هم مناسب باشه
ممنون
سلام خسته نباشید واقعا تاپیکه خوبیه
عزیز یه سری سوال دارم مربوط به خرید زمینه در چند سال پیش که الان مساءل حقوقی داره ومن فقط قسمت سند و قولنامه و ....رو سوال دارم براتون پ .خ میکنم
سلام دوست عزیز بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی منو پذیرا باشید.نقل قول:
شما بزرگترین اشتباهی که انجام دادید این بوده که هیچ تماسی با ایشون نداشتید و این مساله رو سخت می کنه چون در هر مرحله برای دفاع از خودش میگه که ایشون انقدر وضع مالی خوبی داره که حتی تو این 3 ماهه اصلا متوجه نشده که من اجاره پرداخت نکردم در حالی که از بزرگواری شما بوده نه بی نیازی شما.می تونید از مشاور املاک برای برطرف کردن اختلاف کمک بخواهید ولی وظیفه ای قانونی متوجه ایشون نیست.
هیچ وقت ملکی رو از 2 سال بیشتر اجاره ندید به دلیل بعضی مسائل قانونی که گریبانگیر شما میشه.
بهترین کاری که شما می تونید انجام بدید.اول با مستاجر تماس بگیرید و از ایشون جواب بخواید و طلبتون رو مطالبه کنید و یه فرصت حداکثر 2 هفته ای که فرصتی بسیار زیاد هم هست به ایشون بدید.اگر کار انجام نشد مراحل قانونی رو پیگیری کنید.
البته بهترین کار در اصل همین مراحل قانونی هست ولی به دلیل کندی انجام کارها و اینکه در حال حاضر مستاجر از نظر جامعه یه آدم بدبخت بیچاره داغون خسته هست(که البته این دیدگاه به کل غلطه و هر 2 طرف حقوق قانونی خودشون رو دارن) به نظر من اول بتونید راه مسالمت آمیز رو پیش بگیرید بهتره.
مهمترین مساله بودجه شما هست.دقیقا با چه مقدار پول و اینکه چه متراژی مدنظر دارید؟
من ولی عصر و فاطمی رو می پسندم.ولی بودجه؟؟؟
خواهش می کنم حتما اگر کمکی ازم بربیاد در خدمتتون هستم.
البته اگر از وکیل کمک بگیرید خیلی بهتره ولی منم می تونم تا حدی که بتونید در جریان قضایا از نظر قانونی قرار بگیرید کمکتون کنم.(البته قانون هر روز عوض میشه:n09:)
آقا اطراف ونک و ملاصدرا اینا خونه 6-7 سال این حدودا نه داغون نه سوپر لوکس چجوریه قیمتاش؟
الان بازار چجوریه؟یعنی داره میره بالا،میاد پایین؟وقت فروش کیه؟
دستت درد نکنه بابت تاپیک
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
سلام .نقل قول:
امیدوارم مشکلی براتون پیش نیومده باشه و همین که جواب میدین (هرچقدرهم دیر) کلی ارزش داره .
خدا رو شکر بنده خدا اومد تصفیه کرد . خطر برطرف شد :n01: اگه لطف کنید به صورت خیلی کوتاه هم در مورد پیگیری قانونی این جور موقعیت ها هم توضیح بدین کلی ممنونتون میشم .
تشکر.
بله مشکلات فراوانی برام به وجود اومده که بعدا در یک پست مفصل براتون شرح میدم.متاسفانه فعلا شغلم رو هم از دست دادم به خاطر همین مشکلات و درگیر هستم حالا براتون میگم در فرصت مناسب.احتمالا باز هم تا آخر هفته نتونم بیام.نقل قول:
خب خدا رو شکر که خودشون اومدن.این نشون میده که نباید زیاد هم بدبین بود حتما مشکلی براشون پیش اومده و انسان شریفی هستند ولی بهتر بود تلفنی برای شما مساله رو شرح میدادن.
اولین مرحله که باید تشریف ببرید شورای حل اختلاف و از اونجا اقدام کنید و اگر حل نشه کلانتری و بعدش دیگه باید مراحل شکایت و ..... طی کنید.با اینکه پروسه وقتگیر هست ولی حتما نتیجه بخش هست و نیازی به درگیری فیزیکی و لفظی نیست.و باید مطمئن باشید اگر قراردادتون بی نقص باشه هم حقوق شما و هم حقوق مستاجر هرگز ضایع نمیشه شاید پولتون رو دیرتر بدن ولی مجبور هستند که پرداخت کنند و حتی جریمه هم باید بدن که این قضیه دیگه به قرارداد برمیگرده.
اگر مساله طولانی بودن پروسه هم ازار دهنده باشه یه وکیل می تونه تمام مراحل رو طی کنه و توجیه اقتصادی هم داره یعنی نگران دستمزدش نباشید.
الان بازار راکد شده.یعنی از حدود بگیم 3 هفته پیش راکده.یعنی نه افزایش نه کاهش نه خریدار نه فروشنده.البته بعضی مناطق هم خیلی عادی روال کار ادامه داره.نقل قول:
من پیش بینی می کنم طبق روال هر ساله تا اوایل اسفند(دهه اول) هم وضع همینطوری باشه معمولا از 10 ام اسفند بعضی ها شروع به خرید می کنن ولی رکود هست تا بعد عید.
بعد عید یعنی از 20 فروردین به بعد شاید یخ بازار بشکنه و مطمئنا از اردیبهشت رشد قیمتی شروع میشه و تا اواخر شهریور همینطوری ادامه پیدا می کنه.من خودم اگر فروشنده یا خریدار باشم اردیبهشت یا اواخر تیر اقدام می کردم.امیدوارم تورم عید امسال تو بخش مسکن تاثیر زیادی نزاره تا رکود ادامه پیدا نکنه چون اگر ادامه پیدا کنه این رکود تا آخرای آبان سال دیگه ادامه دار میشه که اصلا به نفع هیچ کس نیست.
خواهش میکنم نظر لطف شماست.
برای سوالتون در مورد ونک و ملاصدرا هم اجازه بدید دقیق بپرسم ولی ملاصدرا با شرایط مد نظر شما حدود متری 8 تومن و ونک هم بین متری 7.5 تا 8.5 میشه گفت .می تونید دقیقتر بگید کجای ونک یا ملاصدرا؟
دوستان دقت داشته باشند که هر معامله ای اعم از خرید و فروش و ..... دارند قبل از 15 اسفند یعنی حدود 2 هفته دیگه انجام بدن که به مشکل بر نخورن عملا از 15 به بعد هیچ معامله ای انجام نمیشه.
سوالی هم دارید من در خدمتتون هستم فقط به خاطر مشکلات خیلی زیاد فعلا مطالب تاپیک رو که قول داده بودم نمی تونم ادامه بدم ولی پاسخگوی سوالاتتون هستم.
کرایه خانه گران شد
اقتصاد > مسکن - در حالی که نقل قول های معاون وزیرراه و رئیس اتحادیه مشاوران املاک از کاهش قیمت اجاره خانه خبر می داد ولی گزارش مرکز آمار تایید می کند که نرخ اجاره خانه در تهران و شهرهای بزرگ افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رئیس اتحادیه کشوری مشاوران املاک اعلام کرده بود، میزان اجاره بها 10 درصد کاهش داشته است ولی گزارش مرکز آمار از اتفاقاتی دیگر خبر می دهد. میزان رشد اجاره بها در تهران و شهرهای بزرگ در پاییز سال جاری به شرح زیر است:
عنوان میزان رشد
شاخص بهای مسکن اجاری در مناطق شهری 21.3درصد افزایش متوسط شاخص بهای مسکن اجاری در نه ماه اول سال 92 20.4 درصد افزایش شاخص بهای مسکن اجاری در دوازده ماه منتهی به آذر ماه 1392 19 درصد افزایش شاخص بهای مسکن اجاری در شهرهای متوسط در سه ماهه سوم سال 1392 19.1درصد افزایش شاخص بهای مسکن اجاری در شهرهای کوچک در سه ماهه سوم سال 1392 21.4 درصد افزایش
به نظر خود من هم خبر کاملا صحیحه فقط عدد 20 درصد به عنوان یه میانگین کل قابل قبول می تونه باشه و گرنه تو خیلی مناطق این افزایش اجاره و کلا قیمت مسکن و ..... از مهر ماه تا الان بیشتر از 50 درصده.
جایی که خودم مشغول بودم مهرماه اجاره یه آپارتمانه 120 تا 150 متری حدود ماهی 1700 بود الان حدود 2200 یعنی فکر کنم حدود 30 درصد افزایش.
دوستان قیمت ملکی که در موقعیت تجاری قرار داره و عملا سال هاست که به صورت قانونی به عنوان کارگاه
مورد استفاده قرار گرفته و حتی برق سه فاز هم دارد اما سند آن مسکونی می باشد. چه تفاوتی با یک ملک
مسکونی عادی دارد؟؟
سلام.نقل قول:
آیا در تهران قرار داره؟کجای تهران؟
ببینید کلا فرقی از نظر قیمت با مسکونی نخواهد داشت حتی شاید به خاطر فرسودگی که بالاخره کار در یک کارگاه ایجاد میکنه یه مبلغ ناچیزی هم ارزون تر باشه ولی اگر واقعا موقعیت خاصی داشته باشه مثلا با اینکه مسکونی هست در یه موقعیت ویژه خیلی خاص مثلا وسط یه محل که تمام دور و اطراف بازار مبل و پارچه هست باشه و طرف مقابل هم بتونه با اینکه مسکونیه استفاده تجاری رو توش ادامه بده بدون مشکل و درگیری قانونی(می دونید که جریمه های خیلی سنگین داره)خب اینطوری قیمتش خیلی بالاتر از مسکونی میشه.
الان سمت عباس اباد -مفتح-بهشتی
میشه با 20 پیش ماهی 600 اجاره خانه ای هر چند قدیمی پیدا کرد؟
60 متر به بالا
با عرض سلام.نقل قول:
فکر نمی کنم باشه ولی اجازه بدید فردا یا شنبه بپرسم.فکر کنم محدوده مورد نظر شما حدودا 10 تا 15 پیش +ماهی 1.2 تا 1.5 م باشه.ولی مطمئن نیستم باید بپرسم.اگر رهن کامل هم بخواید که اگر خیلی قدیمی هم باشه دیگه بعید می دونم از 80 تا 85 کمتر باشه برای حدود 100 متری.
همونطور که قبلا گفتم از 15 ام هیچ معامله ای نیست حالا چه اجاره چه فروش و .... .بهتره تا اردیبهشت صبر کنید البته برای اجاره حالا میشه یکاریش کرد که مشکل خاصی پیش نیاد.
با 70 میلیون میشه جایی زمین یا آپارتمان کوچیک خرید ؟
جای آینده دار
متراژ مهم نیست
مستاجر در شرایط عادی بعد چند ماه می تونه خونه را تخلیه کنه و حق فسخ به او تعلق بگیره؟
سلام.نقل قول:
با 70 م که نه ولی با وام که جدیدا 45 م شده یعنی 45+70 شاید یه آپارتمان بشه در اسلامشهر خریداری کرد.(ولی آینده دار بودن یا نبودنشو نمی تونم نظر بدم.)
زمین هم باز دماوند و گیلاوند و رودهن رو می تونید بررسی کنید.گیلاوند از نظر آینده دار بودن فکر کنم بشه گفت که بهتره ولی نمی دونم متراژ مناسب با بودجه شما باشه یا نباشه.
یه راهنمایی میشه منو بکنید. این دوست من داره یه آپارتمان تو سعادت آباد میسازه، فقط طبقه اولش پارکینگ نداره یعنی کسری پارکینگ داره. حالا میخوایم بدونیم که شهرداری چقدر جریمه میگیره برای این کسری پارکینگ؟ کل مجموعه هم پنج طبقه تک واحدی هستش.
نمی دونم.بستگی به منطقه و نظر شهرداری همون منطقه و ناحیه داره و من اطلاعی ندارم.باید از کسی که کارشناس شهرداری هست بپرسید تا راهنماییتون کنه.نقل قول:
حقیقتش من تا حالا فقط 1 بار به همچین موردی برخورد کردم که در ادامه بهتون توضیح می دم .نقل قول:
اولا چیزی به اسم حق فسخ از نظر زمانی که مثلا بعد فلان مدت شما می تونی قرارداد رو فسخ کنی نداریم مگر اینکه در اجاره نامه ذکر شده باشه که معمولا ذکر نمیشه.حق فسخ در موارد قهری وجود داره مثلا شما خانه مسکومی به خانه فحشا تبدیل کنی یا مثلا استفاده تجاری کنی و .... در این صورت موجر می تونه قرارداد رو فسخ کنه یا برعکسش مثلا خونه در اثر زلزله خراب بشه یا مثلا خونه یه ایراد خیلی ناجوری داشته به شما موقع اجاره گفته نشده این ایراد هم به اندازه ای بزرگه که کاربری ملک رو با مشکل مواجه میکنه اونوقت شما می تونی فسخ کنی.
این 1 مورد هم زن و شوهر جوانی بودن که بعد از 7 ماه طلاق گرفته بودند و دیگه نیازی به اجاره ملک نداشتند و تازه موجر(صاحب ملک)هم از بستگان دور هر 2 بود. یه مقدار از مبلغ ودیعه به عنوان ضرر و زیان کسر شد(البته مبلغش در اجاره نامه پیش بینی شده بود.)و تا زمانی هم که مستاجر بعدی پیدا بشه یعنی حدود 2 ماه با اینکه منزل تخلیه کامل بود ولی اجاره خانه توسط مستاجران پرداخت می شد و احتمالا از نظر قانونی هم همین درست هست و تازه صاحب ملک فکر کنم خیلی هم همکاری کرده چون شما قرداد بستی که این ملک رو تا فلان تاریخ اجاره کردی نمی تونید فسخش کنید باید تا روز آخر پول اجاره رو بدید.
ماده 3 قرارداد اجاره مدت قرارداد رو نوشتید.هر وقت مستاجر موارد تعهد رو رعایت نکنه موجر از محل ودیعه جبران خسارت بکنه.یکی از تعهدات طرفین همین مدت قرارداد هست.نقل قول:
من جایی را اجاره کرده بودم که بنا به دلایلی بعد چهارماه تخلیه کردم.مشکلاتی داشت خونه.مثلاً یه تیغه زده بودن به دیوار حال و مغازه درست کرده بودن.مغازه دار نفس می کشید صداش تو خونه ما بود
یا اینکه برق و گاز مغازه با ما مشترک بود.من اونجا را تخلیه کردم اما قرارداد فسخ نشده
این موارد می تونه کمک کنه به فسخ قرارداد؟
من واقعا اطلاعاتم در این زمینه مشکل شما کم هست و مساله بعدی اینه که شرایط دقیق ماجرا رو نمی دونم که بتونم راهنمایی کنم.تا جایی که می دونم و با اطلاعاتی که به من دادید نظرم به شرح زیره:نقل قول:
اگر از قبل اطلاع داشتید و شرایط رو دیده باشید خیر.(چون با وجود این شرایط قرارداد رو نوشتید.)
ولی اگر مشکل خیلی جدی هست بهتره برید حل اختلاف کارشناس بخواید و شکایت کنید(اگر مطمئن هستید که شکایتتون به جا هست چون همین مرحله حدود 300 ت هزینه داره که اگر حق با شما باشه بهتون بر میگرده و گرنه که یه ضرری هم کردید.)
در کل حتما دنبال این قضیه رو بگیرید چون با اینکه تخلیه کردید ولی تحویل ندادید و قرارداد سرجاشه و موجر می تونه هر موقع که بخواد برای دریافت اجاره اش اقدام کنه(مگر اینکه کلید خونه رو به صورت رسمی تحویلشون داده باشید حتی اگر خودشون هم تحویل نمی گیره می تونید برید دادگاه یه برگه پر کنید که من به این دلایل خانه رو تخلیه کردم و تا پایان فلان روز هم تسویه کردم و برای تحویل اقدام کردم ولی ایشون کلید رو تحویل نمی گیره بعد کلید رو تحویل دادگاه می دید و دادگاه در مدت 24 ساعت به موجر اطلاع میده این میشه تحویل قانونی در صورتی که موجر به هر دلیلی خونه رو تحویل نمی گیره."""""")
بد نیست با یه وکیل هم صحبت کنید(قطعا اطلاعات مفیدتری نسبت به من دارند و توصیه اکید من قبل هر اقدامی مراجعه و مشورت با یه وکیل آگاه هست) شاید با اینکه شرایط به ضرر شما ست بتونه یه راهی پیدا کنه چون حقیقتش با اینکه این مشکلاتی که در بالا ذکر کردید مشکلات خیلی جدی و ناجوری هست برای زندگی ولی مساله اینجاست که از قبل اطلاع داشتید و شرایط رو دیده بودید.
خب همونطور که می دونیم اگر اشتباه نکنم از فروردین ماه بهای برق مصرفی 25 درصد افزایش داره.این افزایش واقعا ضروری بود با توجه به قیمت منطقه ای برق و با توجه به هزینه های گزافی که تولید برق داره و همچنین باعث افزایش تولید برق هم میشه من نمی گم 25 درصد مبلغ کمی هست ولی برای بقای شرکت های تولید برق لازم بود هنوزم نسبت به برق منطقه(کشور های اطراف)برق ما هم کیفیت بهتری داره و هم حتی با این افزایش قیمت بهتری داره من این رو از یه مهندس سد ساز حدود 2 سال پیش شنیدم که برای برابری نرخ برق ما با منطقه یه افزایش 150 درصدی لازمه.
اولین تاثیر افزایش بهای برق طبق روال روی آهن آلات هست(مثل میلگرد و تیر و ....)یعنی فکر کنم تو همین چند روزی که خبرش دراومده حدود 30 درصدی رشد قیمت داشته باشیم.یواش یواش این تاثیر روی بقیه مصالح اولیه هم خودشو نشون میده.از سرویس بهداشتی یه خونه تا شیرالات و سیمان و گچ و شیشه و...... همه گرون میشه.این گرونی در کل باعث افزایش 10 تا 15 درصدی قیمت مسکن میشه.فکر کنم با این تفاسیر سال دیگه رکود مسکن ادامه دار باشه.البته نا امید نیستم و این قضیه افزایش بهای برق هم چیزی بود که دیر یا زود باید اتفاق می افتاد چه بهتر که قبل عید رخ داد که باعث میشه اثر تورمی کمتری هم داشته باشه.
دوست عزیز همونطور که قول داده بودم براتون سوال کردم.فعلا موردی با این شرایط نیست.نقل قول:
یه سوال بی مورد هم دارم.آیا سگ و گربه رها شده که نیاز به کمک و سرپرستی دارند رو می تونید بهشون کمکی بکیند مثلا کمک هایی مثل پیدا کردن صاحب جدید یا بردنشون پیش دامپزشک و .......؟