Xbox one گرافیکش بیشتره یا ps4?
Printable View
Xbox one گرافیکش بیشتره یا ps4?
من که gow judgment رو انلاین بای کردم اصلا لگ نداشتم اصلا بقیه بازی هارو هم همینجور ولی یه بازی pc رو انلاین بازی کردم با همون نت وحشتناک لگ داشت
من منظورم این نیست اصلا ربط نداره اره یاو قلب امریکاست پینگش 10ه ولی با پینگ مثلا 300 که اینجا از کنسول میده که نمینویسه باز هم هیچ مشکلی حس نمیشه
صرفا برا بازی که اصلا سراغ pc نرو...بنظر من کنسول نسل جدید رو فعلا باید صبر کرد تا قفلشون شکسته بشه... اصلا بصرفه نیست برا هر بازی 30 تومن دادن... و....
۳۰ ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!نقل قول:
بازیهاش 150 تومنه حداقل .نقل قول:
دادا آخرین بازی که من کردم Pes 2006 بود. از سال 2006 به بعد دیگه هیچ بازی نتونستم رو سیستم فعلیم بازی کنم . هیچی اجرا نمیشه روش.نقل قول:
رم 512
سی پی یو سلرون 2.4 تک هسته ای
گرافیک به رحمت ایزدی رفته
ناشکری نکن پسر .. ناشکری نکن من 8 ساله بازی به خودم ندیدم . :n30:
بازی ۲۳۰ تومنهنقل قول:
منتظر هَک شدن هم نباشید
هم مایکروسافت هم سونی می دونن که اگر هَک بشن خیلی زود سیلی از امولاتور های دستگاهاشون وارد بازار میشه و به خاطر همین موضوع با حداکثر توانشون از کنسول دفاع می کنن
به هر حال من که هنوز با بازی های میکرو زندگی می کنم :n02:
!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
یه موضوعی هست، کسایی که میگن pc بعد یه مدت ارتقا می خواد، خوب بعد همون مدت مگه کیفیت بازیای کنسولها پایین تر اجرا نمیشه که روون باشن؟ (یعنی هرچی هم بازیا پیشفرت کنه کنسولها با همون کیفیت خوب اجرا میکنن؟ :) )
اره دیگه
تمام بازی هایی که تا چند ساله دیگه هم بیان مخصوص هر کنسول اون رو درست میکنن حالا شاید تو pc بالاترین کیفیت رو ببینی یا روی ps4 بهتر از xone باشه ولی تفاوت کنسول با pc در اینه که همیشه بازی رو طبق مشخصاتش میسازن پس هیچ وقت مشکلی تو این مورد نداری مثالش هم همین ps3 و xbox 360 هستش که بعد از چند سال همه بازی ها روی اون ها اجرا میشه ولی واسه pc چونکه 100 ها مدل از هر تیکه از سیستم با قدرت های مختلف وجود داره نمیتونن واسه همه اون ها بازی رو بهینه کنن در نتیجه میان واسه تقریبا جدید ترین مدل گرافیک و ... بازی های جدید تر رو میسازن که اگر الان 3 میل هم بدی فقط واسه یه گرافیک فوقش بعد از 2-3 سال نمیتونه بازی ها با بهترین کیفیت اجرا بکنه
البته ناگفته نماند که حتی اون موقع که نتونی با بهترین کیفیت بازی رو انجام بدی حداقل از کیفیت اون بازی رو کنسول بهتره :n09:
کلا این موضوع ذهن من رو هم درگیر کرده... الان من بخوام یه سیستمخوب برا بازی ببندم لااقل 3 تومن باید هزینه کنم....برای اجرای روونتر بازی هم که مسلما بیشتر باید هزینه کرد... الان یه pd4 حدود یک و نیم هست... بازیهای انحصاری سونی هم واقعا زیبا و غیر قابل گذشت هست... منتها قیمت 200 تومنی بازیهاش رو هم باید حساب کرد... البته یه راه هایی برای کاهش هزینه هست... مثل تعویض بازی و خید بازیهای دست دوم و یا خرید بازیها بصورت دو نفره و غیره... ولی خوب باز قیمتشون زیاد درمیاد.
البته الان هم بوی -- نشدن برخی بازیها برای pc میاد که کمی ناامید کننده هست...و ادم رو به سمت ps4 خریدن مجاب می کنه.
هر چی هم کنسول به بازار بیاد حتی نسل بیستم باز هم به پای PC نمیرسند !!!!! اون انعطاف پذیری که PC داره هیچ کنسولی نداره !!!!
اگر بازیهای ورزشی مثل فوتبال و nba زیاد انجام میدید صد در صد فقط کنسول بگیرید .به جرات میتونم بگم هیچ وقت یه فوتبال درست و درمون شبیه نسخه کنسولی برای pc نیومده .
بله کاملا درسته.نقل قول:
بازی ها با کیفیت پایین تر اجرا میشه.
البته بخاطر برنامه نویسی کنسول ها بعضی مواقع این قانون نقض میشه.:n04:
تفاوت این 2 پلتفورم تنها در 2 چیز هست :
1) پول جیب شما
2) بازی های اختصاصی کنسول ها که روی پلتفورم PC عرضه نمیشند . ( البته کمی این موضوع کمرنگ تر شده )
پول جیب شما برای یک PC مناسب و کارآمد باید حداقل 3 میلیون تومان باشه تا بتونید سیستمی قابل توجه بگیرید
از اون سمت هم قیمت مناسب کنسول ها همیشه وسوسه خریدار رو قلقلک داده .
در کل شما همیشه برای انتخاب هاتون چندین معیار دارید , که برای یکی یکسری معیار رو از دست میدید و برای دیگری یکسری معیار دیگه ! هیچ وقت نمیشه که تمامی معیار ها براتون وجود داشته باشه .
کـرک ها, انواع RunTime ها ونصب برنامه های مختلف , آپدیت VGA + امکان آپگرید قطعات دائما مثل خوره لذت کامل بازی رو برای یکی مثل من سلب میکنه و گاهی Error های شگفت انگیز که برای حلش هر کاری باید کرد .
در عوض Object ها با آخرین جزئیات میتوانند قابل اجرا باشند
اما خب در کنسول همچین موضوعی مطرح نیست !
1) بازی های بدون دردسر
2)اجرای روون و با کیفیت بازی نسبت به قیمت کنسول !!
3) شبکه آنلاین فوق العاده قوی
4)کمترین درصد امکان خطاهای سیستمی در زمان اجرای بازی
5) بازی های اختصاصی کاملا با کیفیت که نسخه PC ندارند !
ووو
به نظر من پی سی خیلی بهتره خرجشم زیاد تفاوتی نداره مثلا شما یک ps4 با دوتا بازی بگیری حدود 1700 برات درمیاد یه مانیتور هم 700 تا 900 باید بگیری بعد یه پی سی ارزون هم باید بگیری بهر حال بدون کامپیوتر نمیشه اینم حدود 1000 بدون مانیتور جمعا برات درمیاد 3500 تا 4 میلیون
حالا با همین پول میشه یه سیستم خوب بست که سی پی یوش چندین برابر کنسول و گرافیکش حداقل دوبرابر ps4 و 3 برابر x1 قدرت داشته باشه کلا اینجوری بگم کنسولها رو میخوره
تازه لذت بعضی بازیها که معمولا بهترین بازیها هم هستند تو پی سی بیشتره مثلا همین far cry4 فرق بازی کردن تو پی سی با کنسولها زمین تا آسمون هست
من خودم الان ۱۲ سال هست که با پیسی بازی میکنمنقل قول:
شما خیلی با اغراق صحبت میکنید!!! بزرگترین مشکل پیسی اینه که پایداری نداره نهابت تاا۳ سال برای شما جواب میده بعدش باید ب فکر ارتقا باشی مثلا شما قیمت ۳ سال پیش ps3 رو نگاه کن و با اون ی سیستم کامل اون موقع بخر ایا اون سیسنم میتونه cod:aw رو احرا کنه؟؟؟در حد فریم ریت کنسول؟؟
من خودم ولفنشتاین را با ps4 دوستم بازی کردم یک اپشن بیسیار خوب کنسول راحت بازی کردنشه راحت روی مبل لم میدی و بازی میکنی نیازی نیست مثل سیستم یا لپتاپ قوز کنی پیشت سیستم..
دز ضمن شما فرض کن ابر رایانه داری وقتی یک بازی نهایتش یک cpu i5 نیاز داره بقیه قدرت cpu بحساب نمیاد...پس اینکه بگیم قدرت پردازنده pc بیشترع پس ی حسن هست اشتباه هست..فرض کنید من بگم قدرت پردازه لپتاپ من بیشتر از موبایل شماست پس لپتاپ من بهتره؟؟!!!! خوب این حرف کاملا غلطی هست!!!!
به نظرم هم pc در قیمت بازی و قابل ارتقا بودن بهتره ...
اگر هم خوایتید کنسول بگیرید فقط و فقط PS سونی.
این یه چیز سلیقه ای هست.
شما کنسول را فقط برای بازی میگیرید و.راحتیه کنسول را بهترین pc دنیا هم نداره درسته الان ps4 کپی نشده و ارزش خریدش کمه ولی اگه کپی بشه.که احتمال میدم تا سال آینده این اتفاق میفته.
از طرفی هم pc کاربردهای فراوان تری داره که همه کارات با یه pc قوی به سرعت انجام میشه که خیلی خیلی توی روزمره pc بیشتر به کار میاد.
ولی آخرش همه چیز به کنار کلا یه مانیتور خفن با یه کیس مناسب در میاد با اعصاب خوردکنی ها برای اجرای بازی ها براتون کم کم 4 تومن تازه لذت کنسول را نمیبری اصلا.درسته الان قیمتش 1.5 ولی وقتی کپی بشه رو 2.5_3 قیمت میخوره.
اینا را گفتم ولی در کل سلیقه ایه آخرش.
دوست عزیز :دینقل قول:
الان مسئله سر خرید کنسول یا PC برای بازی هست ! این چیزی که شما میگی یه چیزی تو مایه های جهیزیه و خرید وسایل خونه هست ! :دی
مسلما کسی که بین کنسول یا PC تردید داره وسایل جانبی رو تو منزل یا جایی که میخواد استفاده کنه از قبل داشته و فقط در خرید سیستم اجرایی به مشکل بر خورده .
و مسئله آخر از اعداد و ارقام بی اساس این مورد رو به عرض شما برسونم که Base ساخت بازی ها در 90% موارد کنسول ها هستن و نسخه PC معمولا یا دیر میاد به خاطر مسئله Port شدن نسخه کنسول روی PC و یا همزمان با جزئیاتی کمی بالاتر یا حتی یکسان در جزئیات و فقط متفاوت در میزان Resolution اجرایی تفاوت دارند Release میشوند .
شما اینطور فکر نکن که تفاوت PS4 با یک PC خوب برای گیم مثل تفاوت FIFA 98 با 2015 FIFA هست !!!
حکم قطعی واسه همه نمیشه داد، همونجور که دوستمون گفتن هرکس باید به معیارهاش و انتظاراش نگاه بندازه، اگه کسی بیاد واسه دیگران 100% کنسول یا PC رو پیشنهاد بده اشتباهه و از روی تعصبشه و فقط برای خودش میتونه این حرفو بزنه
من خودم به شدت طرف PC ام و با اینکه با کنسول هم بازی کردم اما اصلا باهاش راحت نیستم، دوستان مثال زدن که کنسول راحته و آدم لم میده و ... اما واسه من اینجوری نیست (به دلیل عادت یا هرچیز دیگه) وقتی دسته رو دست میگیرم و لم میدم انگار کنترل روی بازی ندارم و مسلط نیستم، اما پشت PC یه دست رو کیبورد یه دست روی موس مانیتور هم نزدیکمه احساس کنترل و تسلط کامل روی بازی دارم، مخصوصا واسه بازی های جهان باز مثل GTA و بازی های شوتر، به خودم گفتم شاید چون عادت ندارم یا بازی توپ زیاد بازی نکردم اینجورم و گفتم GTA V رو خیلی باهاش حال میکنم رو روی کنسول بازی میکنم که تست کنم، حتی GTA V هم نتونست احساس خوبی بهم بده و منتظر نسخه PCاش هستم
انحصاری های کنسول هم به خاطر همین حسی که میگم ندارم بهم نمیچسبه پس برام مهم نیست
از طرف دیگه من اصلا از ارور و مشکلات نصب و اجرای بازی خسته نمیشم و یه جورایی سرم واسه این چیزا درد میکنه!
اینارو از خودم مثال زدم که بگم همه اینا معیارهایی هستن که واسه هر شخصی متفاوته و همه مثل هم نیستن و یکی ممکنه دقیقا برعکس من باشه، مسائل منطقی و ثابتی هم نیستن که کسی بخواد بیاد استدلال کنه که نه حتما اینجوره، سلیقه ایه، در نهایت این مهمه که با انتخابت حالشو ببری، آدم باید به خودش نگاه کنه و تصمیم بگیره
دوستان یه سوال
من میخوام ps4 بگیرم.سایت دیجی کالا معتبره؟ به نظرتون از چه راهی خرید کنم معتبرتره؟
اگه دسترسی به بازار نداری شاید خوب باشه ولی من ترجیح میدم از بازار بگیرم چون قیمتها 50 تا 100 تومان از دیجیکالا ارزونترهنقل قول:
رجین 2 اروپا بگیری بهتره
اگه میخوای برای بازی کردن بگیری حتما کنسول بگیر....
ولی اگه مقصودت یک چیزه دیگست که معلومه pc بهتره ولی برای بازی فقط کنسول دوست عزیز