واقعل ایرانیه
احسنت دارید
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Printable View
واقعل ایرانیه
احسنت دارید
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
برو باو,حالا حالاها باید جلو شما شاگردی کنیم :n06:نقل قول:
آقا واقعا حرفی نمی مونه بزنم جز اینکه استادانه کار شده
عجیبه تو ایران که هیچ منبعی برای شیدر وجود نداره یه همچین شاه کارهایی رو تونستی خلق کنی
خیلی خیلی خیلی حرفه ای شده (کلا از سطح سواد من زد بالا تر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بله با اجازتون کاملاً ایرانیه,البته به جز مدلِ خود کله(تست گرافیکی همینه دیگه), ولی چند نفری پیدا کردم در این حد بتونن کاراکتر بزنن که در صورت اوکی شدن حتماً روی کاراکتر ایرانی شیدر رو قرار میدم و عکس ازش میذارم :n06:نقل قول:
واقعل ایرانیه
احسنت دارید
راستی احتمالاً با توجه به اینکه یونیتی 5 به شدت روی Physical Shader ها مانور داده* و همین الان هم یونیتی 4 ساپورت میکنه یه سری از قابلیت های این شیدر رو به صورت Physical پیاده سازی کنم که باعث میشه کار طبیعی تر از اینی که هست در بیاد :n12:
*این پروژه تا یونیتی 5 که چه عرض کنم شاید تا 5.5 هم طول بکشه :n02: باید از الان آماده بشیم براش :n10:
پیام شیدره دیگه. خیلی عالیه
میشه از صورت اولی با همون تکسچر <همونی که تو پست اول هست> اما باشیدر جدید یه عکس بگیری تفاوتش رو ببینیم؟
خیلی ممنون نظر لطفتونه :n11:نقل قول:
پیام شیدره دیگه. خیلی عالیه
میشه از صورت اولی با همون تکسچر <همونی که تو پست اول هست> اما باشیدر جدید یه عکس بگیری تفاوتش رو ببینیم؟
متاسفانه اون شرایط نوری رو دیگه ندارم چون محیط تستی بود و کاملاً عوض شده بعد از این همه مدت :n06:
ولی این کله رو با شیدر جدید ببینید متوجه میشید که کار چقدر طبیعی تر شده, هر چند شیدر قدیمی قشنگ بود ولی طبیعی نبود و همه چیز رو با اغراق بسیار نشون میداد,از Spec گرفته تا SSS همه چیز وحشتناک بود :n02: تازه خطا هم داشت,کله سمت راست اولین عکس رو ببینید متوجه میشید نور از سمت راست اومده ولی توی سوراخ بینی سمت چپ نور وجود داره که کاملاً اشتباه بوده. :n02:
البته یه نکته هم وجود داره که اگر رعایت بشه شیدر جدید از عکس پایین به شدت بهتر عمل میکنه و در حد کله جدید میشه,اونم اینه که تکسچرهای ساخته شده مثل Specular و Glossiness و Depth و AO و غیره همه باید متناسب با شرایط شیدر دچار تغییراتی بشن که واقعاً در حال حاضر به دلیل وجود چیزای مهمتر امکانش موجود نیست :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی به زودی یک سورپرایز باحال در مورد کله دارم بازم , این بار کله خیلی متفاوته :n19:
جوشش روی گونش یک جوریه انگار با ماژیک کشیدی
زیر چشاشم خیلی چین و چروک غیر طبیعی داره ( یارو از بدو تولد شیشه میکشیده ؟ )
این که اصلاً کاراکتر اسکن شدس یعنی آدم واقعی رو اسکن کردن :n06:نقل قول:
جوشش روی گونش یک جوریه انگار با ماژیک کشیدی
زیر چشاشم خیلی چین و چروک غیر طبیعی داره ( یارو از بدو تولد شیشه میکشیده ؟ )
راستی اصلاً هیچ دقت کرده بودین تا حالا توی روز رندر نذاشته بودم؟
به ظاهر محیط فعلاً کاری نداشته باشین و رندر رو در یابین :n06:
راستی اینم تست بهینه بودن ,Performance test که عمداً گذاشتم Stats خود یونیتی نصف کله رو بگیره که مطمئن باشین کلکی در کار نیست :n06:
1218 فریم در ثانیه میدونی یعنی چی؟!؟
تازه با این نورپردازی و سایه پردازی غول که تو یونیتی بسیار کم نظیره,حالا پست پراسس ها رو هم اضاف کن روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی هنوز سورپرایزی که گفتم مونده, یه تکنیک به ذهنم رسیده دارم روش کار میکنم + چند چیز دیگه که میذارم همه حالشو ببرید :n11:
:n04:
و دیگر هیچ ..........
منتظر تکنیک جدیدت هستم
:n04:
تکنیک جدید پیاده شد, چیز خیلی عجیبی نبود,BBSSS اسمش رو گذاشتم یعنی Bump based Sub Surface Scattering به این معنی که میتونه از قسمت های بسیار فرورفته و برجسته ی نرمال مپ استفاده کنه و SSS روی مدل بزنه :n05:
در ضمن یه چیزایی هم که از قدیم تر مونده بود کامل کردم, خودتون میتونید توی صفحه قبل تست مو که زده بودم رو با این جدیده مقایسه کنید(تفاوت اندازه اتوبانه :n02: ).
3 مدل موی مختلف رو توی تصویر میتونید ببینید.
در ضمن مدل هم به خاطر داشتن چین و چروک های زیاد عوض کردم که SSS روی چروک هایی که نرمال مپ ساخته دیده بشه :n06:
این دفعه Gizmos رو فعال کردم که محل نورها رو هم بتونید ببینید,تصویر دوم از سمت چپ هم یه نور پشت کله کاراکتر هست که کمرنگ بین ابروهاش دیده میشه برای نشون دادن SSS واقعی توی گوش هاش هست.
اگر تصویر نیومد یا اگر خواستید تصویر رو توی سایز خیلی بزرگ ببینید از لینک زیر استفاده کنید(توصیه میکنم لینک رو باز کنید عکس خیلی بزرگ و خوبه) :
حالا نظرتون چیه؟؟؟
شیدر و مو عالی شده مخصوصلا مو خیلی خوبه ایلول پیام, فقط یه کاراکتر کامل نیاز داری با شیدر هات تو یه صحنه خفن رندر بگیری :n02:
شدیدآ تو کف مو سمویم از سمت چپ
خیلی بیست شده
منم عاشق کچله شدم :n08:اصن یه وضعی
خیلی خوب شده عالی
خیییییلی توپ شده مخصوصا مو هاش :n02: منتظر کارای جدیدت هستم :n11:
انگار به موهاش ژل زده :n02:نقل قول:
شدیدآ تو کف مو سمویم از سمت چپ
خیلی بیست شده
نقل قول:
منم عاشق کچله شدم :n08:اصن یه وضعی
خیلی خوب شده عالی
ممنون,قابل شما رو نداره :n06:
ممنون لطف داری شما :n01:نقل قول:
خیییییلی توپ شده مخصوصا مو هاش :n02: منتظر کارای جدیدت هستم :n11:
بچه ها در کل ممنون از نظراتتون ولی اگر ایرادای منطقی بتونید بگید که برطرف کنم خیلی خوب میشه :n05:
راستی منتظر کاراکتر با چشم هم باشید,به زودی سیستم Hybrid Animation هم به صورت کامل راه اندازی میکنم(تست هاش رو زدیم کاملاً عملیه ) به این صورته که بدن کاراکتر رو با Bone انیمیشن میدیم که بهینه باشه و صورتش رو با حرکت نرم ورتکس ها و بدون Bone که طبیعی تر بشه :n06:
شیدر چشم هم برا خودش عذابیه ها:n04:
راستی سورپرایز اصلیه مونده ها , اگه بشه خیلی عالی میشه , اگر هم نشه کلاً به روی خودم نمیارم :n07:
بالاخره وقتِ سورپرایز فرا رسید:
همونطور که خیلیاتون میدونید جمعه 4ام مهر ماه ساعت 16 در سالن آمفی تئاتر کانون پرورشی فکری واقع در تهران، خیابان حجاب قراره که اختتامیه جشنواره بازیسازان برگزار بشه.
حالا یه تایمِ 10 دقیقه ای قراره من برم و راجع به مسائلی صحبت کنم که در کنارش قراره برای اولین بار تصاویری از محیط داخل بازیمون نشون بده که تا الان هر کی به صورت خصوصی دیده نتونسته فرقش رو با واقعی پیدا کنه :n05::n04:
میخوایم بگیم تو ایران هم میشه از این کارا کرد.
البته برنامه بسیار فشرده هست و اولویت با نمایشِ بازی هایی هست که به زودی قراره عرضه بشن ولی فعلاً احتمالِ 90 درصد نمایشمون قطعیه :n06:
چه شود؟!!!:n19:
یه اشتباهی صورت گرفته بود تو پست قبلیم گفتم مراسم ساعت 16 هست ولی از ساعت 14 شروع میشه و حدودای 14:30 من میرم برای صحبت و ارائه مطلب :n05:
خب دیروز برنامه اجرا شد,فوق العاده بود,نمایش های قشنگی از بازی های مختلف دیدیم و یه تعداد از بازیسازان که چندتاشون هم همین انجمن هستن جایزه و تندیس بابت کارای قشنگشون گرفتن.
در نهایت یه عده هم که از نمایشِ ما خوششون اومده بود بعد از برنامه باهام صحبت کردن شماره و ای-میل رد و بدل کردیم برای همکاری های بعدی, از بازیسازای تازه وارد و مستقل گرفته تا افراد بسیار با سابقه ای مثل آقای رضایی(مدیر پروژه میرمهنا) اومدن و راجع به تکنولوژی هامون صحبت کردیم.
اتفاقاً از تکنولوژیِ انتقالِ حرکاتِ صورتِ واقعی به کاراکترِ داخل بازی هم نمایشی ارائه دادیم.
حینِ صحبت هام تصاویری از کارامون پخش شد که بعداً یه عده گفتن تا قبل از اینکه بگی رندر داخل یونیتی هست فکر میکردیم واقعی هستن :n04: :n05: باور ندارید از احسان بپرسید, با حضورِ گرمش واقعاً من رو خوشحال کرد :n01:( احسان اون پرینتر 3بعدیه داخل یونیتی که یادته؟ )
ویدئویی چیزی از برنامه نیست ؟!
خیلی خوشحال شدم :n06:راستش خیلی دوست داشتم بیام ولی حیف که مدرسه بودم تو اون ساعت :n28: ایشالا شاهد موفقیت های بعدی شما باشیم :n16:نقل قول:
خب دیروز برنامه اجرا شد,فوق العاده بود,نمایش های قشنگی از بازی های مختلف دیدیم و یه تعداد از بازیسازان که چندتاشون هم همین انجمن هستن جایزه و تندیس بابت کارای قشنگشون گرفتن.:n04::n05:
در نهایت یه عده هم که از نمایشِ ما خوششون اومده بود بعد از برنامه باهام صحبت کردن شماره و ای-میل رد و بدل کردیم برای همکاری های بعدی, از بازیسازای تازه وارد و مستقل گرفته تا افراد بسیار با سابقه ای مثل آقای رضایی(مدیر پروژه میرمهنا) اومدن و راجع به تکنولوژی هامون صحبت کردیم.
اتفاقاً از تکنولوژیِ انتقالِ حرکاتِ صورتِ واقعی به کاراکترِ داخل بازی هم نمایشی ارائه دادیم.
حینِ صحبت هام تصاویری از کارامون پخش شد که بعداً یه عده گفتن تا قبل از اینکه بگی رندر داخل یونیتی هست فکر میکردیم واقعی هستنباور ندارید از احسان بپرسید, با حضورِ گرمش واقعاً من رو خوشحال کرد:n01:( احسان اون پرینتر 3بعدیه داخل یونیتی که یادته؟ )
خلاصه ای از برنامه قراره هفته دیگه جمعه ظهر از شبکه 3 برنامه ی بروز پخش بشه :n06:نقل قول:
ویدئویی چیزی از برنامه نیست ؟!
ممنون,ایشالا دفعه بعد میبینیمت :n11: در ضمن این که هنوز موفقیت به شمار نمیره :n02: اصلِ موفقیت اونه که بازی عرضه بشه و بازیکن ها ازش تعریف کنن :n01:نقل قول:
خیلی خوشحال شدم :n06:راستش خیلی دوست داشتم بیام ولی حیف که مدرسه بودم تو اون ساعت :n28: ایشالا شاهد موفقیت های بعدی شما باشیم :n16:
سلام
شهاب چندتا از تصاویری که اونجا نمایش دادی میتونی واسم پی ام کنی؟ مشتاق شدم ببینم به چه سطح گرافیکی رسیدی
سلام,نقل قول:
سلام
شهاب چندتا از تصاویری که اونجا نمایش دادی میتونی واسم پی ام کنی؟ مشتاق شدم ببینم به چه سطح گرافیکی رسیدی
پیام هستم :n02: متاسفانه در حدی محیط ها آماده نیستن که بشه به کسی نشون داد اونجا هم یکم دورِ تصاوی رو بریده بودم و توی سالن جو خاص بود کسی متوجه چیز خاصی نمیشد, فقط در این حد بدون که به واقعی رسیدیم من تا حالا همون مدل 3بعدی پرینتری رو که گفتم احسان هم دیده به چندین نفر نشون دادم گفتم میخوام این رو بخرم به نظرت خوبه, همه هم شروع کردن نظر دادن آخرش گفتم حالا نظرت راجع به کیفیت رندرش چیه همه نابود شدن :n02: با احسان هم همین کار رو کردم :n02: اگه بخوای میتونیم جلسه بذاریم حضوری کلِ کارها رو نشون میدم به خاطرِ اینکه پرسیدی و احترامی که برات قائل هستم :n11:
ولی این قول رو میدم(قول 80 درصد) که تا یکی دو ماه دیگه تصاویری از محیطِ بازی به نمایش خواهیم گذاشت.
اما موقعی که اولین تصاویر بازی پخش بشن حداقل 80درصد قسمت فنی کامل شده درست مثل اولین نمایش بازی های خارجی(این قسمتی از حرفام توی جشنواره بود) اما اکثر بازی های ایرانی رو میبینیم که حینِ کار پیشرفت میکنن و چون همزمان روی محتوا هم کار میکنن تمرکز روی هر دو قسمت میاد پایین و گند میخوره به کار پس ما اومدیم تیم تحقیق و توسعه درست کردیم اول گرافیک و گیم پلی رو در آوردیم الان هم داریم محتوا رو کار میکنیم و همونطور که گفتم محتوا در بیاد تصاویر هم در میاد.
به هر حال ما بازیساز هستیم و وظیفمونه که برای بازیکن ها بازی های با کیفیت بسازیم و بازیسازهایی که میگن "گورِ بابای بازیکن فقط بسازیم بدیم بره زیادشونم هست " رو اصلاً بازیساز حساب نمیکنم, اگه مشکل داری بازی نساز برو یه جا دیگه بلکه شکوفا بشی و مشتری ازت راضی باشه تو هم از مشتری راضی باشی.(این قسمت آخر رو با شخص خاصی نبودم و کلی گفتم)
بالاخره یه شرکت تو ایران پیدا شد که ارزش واقعی این کارها رو بدونه, از اونجایی که بازی پیشینیان خیلی کارِ سنگین و بزرگی هست و بودجه و زمان بسیار وحشتناک میخواد چه بهتر که تعدادی از قابلیت هاش که ممکنه به مرور زمان معمولی تر به نظر بیان رو در یه سطح مناسب تو یه بازی ایرانی دیگه که خیلی هم به نظر میاد خوب کار شده استفاده کنیم.
فعلاً نه اسمی از شرکت سازنده میتونم ببرم, نه اسمی از خود بازی, فقط در این حد بگم که قابلیت های DX11 از توی تمام افکت ها برداشته شده, یه سری قابلیت که تا حالا راجع بهشون چیزی نگفتم هم آماده شدن و توی این بازی استفاده میشن.
یک نمونه SSAO Payam Version هست(اسم بهتری پیدا نکردم :n02: ) که بسیار از SSAO های خود یونیتی بهتر و کم لرزش تر عمل میکنه. احتمالاً چند قابلیت جدید رو به زودی بیام اینجا معرفی کنم. :n01:
راستی من اصلاً یادم نبود این خبرها رو قرار بدم.
گزارش به روز از اختتامیه جشنواره بازیسازان مستقل
http://www.aparat.com/v/B84vo
به روز ۱۶۴ گیم ایران در هشت ماه نخست سال
جفتش از شبکه 3 پخش شده, تو جفتش هم من رو چند بار نشون میده :n02: که دارم بازی پیشینیان رو معرفی میکنم و تریلرش رو نشون میدم, البته یه قسمت هایی هم ویدئو از همین تست های گرافیکی هست که اینجا گذاشتم,برای مثال تو ویدئوی دوم 3:30 همین کله کچله رو نشون میدم دوربین دورش میچرخه.
3:37 هم یه تیکه از بازی رو نشون میده.
تو ویدئو اولی هم 0:55 و 3:39 و 6.59 من هستم , قسمتی که تو تماشاچیا نشون میده هم حساب نکردم :n31:
احسان هم تو تماشاچیا نشسته کنار من نشونش میده :n10:
عالیه دوست عزیز.
سلام ببخشید تو این تاپيک مطرح میکنم، دنبال یه بازی قدیمی میگردم که فکر کنم 8 یا 9 سال پیش تموم کردم ولی هر چی داخل سی دی و دی وی دی هام میگردم پیداش نمیکنم میخوام ببینم ورژن جدیدی از بازی اومده اسمشم نمیدونم چی بو ولی داستانش میگم کسی میتونه اسم بازی بهم بگه ...
داستان از این قرار بود که یه فردی (یا بهتر بگم یه سرباز زندانی یا اسیر میشه) برای اینکه فرار کنه از زندان (فکر کنم زندان آلمانی بود) یا قرارگاه، کارهای مختلفی انجام میده مثلا یادم مرحله یک بازی بعد حرف زدن با اسیرای دیگه که همه از فرمانده ها و نظامی های اسیر شده بودن یه بیل پیدا میکنه از پشت قرارگاه شروع به کندن زمین میکنه (یه شرایطی بود که داخل نورافکن دشمن نباید قرار میگرفتیم) موفقم میشه ولی باز گیر میفته ... (مرحله اول)
مرحله دوم تو یه قرارگاه با محافظت بیشتر قرار میگیره برای اینکه بتونه فرار کنه به هر حال یه کارایی انجام میده نهایتا یه جا با بلندگو همه محافظا رو یه جا فرا میخونه بازم موفق میشه فرار کنه اما تو این مرحله هم دستگير میشه ...
به همین ترتیب مراحل سخت میشه ... یادم گرافیک بازی خیلی قوی بود و برای ساختنشم از موتور گرافیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده شده بود. کسی میتونه کمک کنه اسم بازی بهم بگه.
اتفاقا جای خوبی مطرح کردی الان پیام یه نسخه جدید ازش میسازه میده بهت بازی کنی :n02:نقل قول:
این بازی که میگی من یادمه اسمش فرار بزرگ بود (The Great Escape) خیلی قدیمیه یارو هی از زندان فرار میکرد و باز گیر می افتاد و بازی واقعا عالی بود و منم خاطره زیاد دارم باهاش
جو خیلی سنگین و خاصی داشت اما نسخه جدیدی ازش ساخته نشده فکر کنم!
دستت درد نکنه ... الحق که زدی به هدفنقل قول:
این چه وضعیه عاخه :n32:
خب دیگه وقتش رسید که SSAO ورژن پیام رو بهتون معرفی کنم :n04: :n05:
عکس زیر خودش همه چیز رو میگه ولی با این حال یه توضیح مختصر میدم:
بالایی SSAO ی هست که من زدم که به طرز عجیبی تمیز اجرا میشه(دون دون نمیشه),کیفیت تو جاهای مختلف یکسانه و سایه بسیار نرمی میده که تو همه جهت پخش میشه نه مثل ورژن داخل یونیتی که فقط تک جهتی هست(به دیوار نگاه کنید میفهمید چی میگم), در ضمن به طرز وحشتناکی بهینه تره که میتونید تفاوت فریم ریت رو ببینید, مال من 1527.4 فریم در ثانیه و مال یونیتی 96.1 فریم که حدود 15 برابره و با اندکی کم کردن کیفیتش حتی میشه برای موبایل استفاده کرد :n24:
اگر عکس رو نمیبینید از لینک زیر استفاده کنید.
منتظر نظرهای حرفه ایتون هستم :n11:
اووف عجب کاری زدی پیام کف کردم خدایی
البطه با اینکه حدف نورپردازی نبوده ولی نورپردازی دیفالت یونیتی شرایتش خیلی بده :n02: مثل پیام ورژنش بهش نرسیدی
نظر لطفته :n11: :n12:نقل قول:
اووف عجب کاری زدی پیام کف کردم خدایی
البطه با اینکه حدف نورپردازی نبوده ولی نورپردازی دیفالت یونیتی شرایتش خیلی بده :n02: مثل پیام ورژنش بهش نرسیدی
کلاً هیچ نوری توی صحنه نبوده و فقط Ambient کاملاً سفید + متریال کاملاً سفید روی مدل ها هست.
اگر هم کسی خواست مدل ها رو میدم بره توی یونیتی یا نرم افزارها و انجین های دیگه تست بزنه ببینیم چجوری میشه :n06: به هر حال نتیجه اش توی جاهای دیگه میتونه خیلی آموزنده باشه :n05:
با تشکر
حتما بزار لینکشو منم طلبه شدم روش تست بگیرم
:n12::n12::n12::n12::n12:
Jaw Dropping Version : )))))))))))
خیلی خفن شده . شیدر رو چطوری می نوشت زبانش مثل سی هست ؟
کار تمیزی شده واقعا من همیشه به احسان میگفتم اون SSAO که توی Quest3D بود حتی تو انریل هم تکرار نشده خیلی تمیز و خاص بود این کار هم عالی شده ولی میدونم بهترشم میتونی بکنی :n10:
منم مشتاق بخش شیدر نویسی شدم فک نمیکردم اینقدرا به درد بخور باشه (:n02:) کلا علاقم هم بیشتر سمت خلق گرافیکه تا برنامه نویسی خشک
راستی مطمئنی روی اندروید جواب میده تست کردی ؟!
این لینک Scene بصورت FBX برای اینکه هر جا میخواید ببرید تست بزنید.نقل قول:
حتما بزار لینکشو منم طلبه شدم روش تست بگیرم
حجم 198 کیلوبایت :n02:
اگر کسی هم حالش رو داشت ببره توی 3Dmax یا نرم افزارهای Pre render دیگه تست بزنه خیلی خوب میشه.
هایپ که میدونی چیه :n02:نقل قول:
Jaw Dropping Version : )))))))))))
البته یه نکته هم خیلی مهمه و اونم اینه که تا جایی که میدونم الگوریتم SSAO یونیتی از موقعی که اومده دست نخورده و قدیمی هست برای همین بدیهیه که خیلی بهینه و با کیفیت نباشه.
زبون هایی که در اختیار ماها هست مثل HLSL و GLSL همه C Base هستن فقط باید مفاهیم گرافیکی مثل بحث هایی که تو Direct X میشه رو یه مقدار بلد باشی که وقتی مثلا گفت sampler2D بدونی یعنی چی :n02: البته اینا رو توی آموزش های شیدر نویسی میگن خیلی درگیر DX و OGL نشی بهتره.نقل قول:
خیلی خفن شده . شیدر رو چطوری می نوشت زبانش مثل سی هست ؟
در ضمن برای این کار چند ماه تحقیق و چیزی حدود 300 خط کد شیدر زده شده + 150 خط #C که بشه به Camera پارامترها رو فهموند, البته از کد SSAO خود یونیتی خیلی کمک گرفتم.
نقل قول:
کار تمیزی شده واقعا من همیشه به احسان میگفتم اون SSAO که توی Quest3D بود حتی تو انریل هم تکرار نشده خیلی تمیز و خاص بود این کار هم عالی شده ولی میدونم بهترشم میتونی بکنی :n10:
منم مشتاق بخش شیدر نویسی شدم فک نمیکردم اینقدرا به درد بخور باشه (:n02:) کلا علاقم هم بیشتر سمت خلق گرافیکه تا برنامه نویسی خشک
راستی مطمئنی روی اندروید جواب میده تست کردی ؟!
من که کوئست چیزی بارم نیست و اصلاً ندارمش برای همین شما بی زحمت اون مدل 198 کیلوبایتی که لینکش رو دادم دانلود کن بذار تو کوئست با این تصویر من مقایسه کنیم خیلی جالب خواهد بود :n06:
در مورد بهتر کردنش هم نظر لطفته, فعلاً دارم روی یه قابلیت کار میکنم که بتونه رنگ SSAO رو عوض کنه, برای مثال توی روز با هوای صاف دقت کنی سایه ها آبی دیده میشن پس باید SSAO هم بشه آبی کرد.
روی اندروید که این ورژن جواب نمیده ولی برای 2.0 Open GLES میشه نوشت و با توجه به بهینه بودن الگوریتم و فریم ریت بالایی که میده اصلاً چیز عجیبی نیست پیاده سازیش, فقط گوشی های قوی و 4 هسته به بالا میتونن از عهده اش بر بیان دیگه.
خودت حساب کن اولین بازی که توش SSAO به صورت Realtime استفاده شده Crysis بوده :n04: و چنین گرافیکی روی گوشی رفت چندین سال دیگه :n02: البته مثل اینکه Modern Combat 5 روی گوشی داره چنین قابلیتی رو ولی مطمئن نیستم شاید عکسی که دیدم تستی بوده.
استفاده کردن شیدر تو کوییست واقعا دهن سرویس کنه ولی اگه شد حتما این کارو میکنم ببینیم چی میشه نتیجه جالبیه :n06:نقل قول:
من که کوئست چیزی بارم نیست و اصلاً ندارمش برای همین شما بی زحمت اون مدل 198 کیلوبایتی که لینکش رو دادم دانلود کن بذار تو کوئست با این تصویر من مقایسه کنیم خیلی جالب خواهد بود :n06:
ولی من اولین بار توی unchacter فک کنم این قابلیتو دیدم بعد اونقدر ور رفتم تا توی کوئیست پیادش کردم ولی کلٌی شیدر دیگه رو به خاطر اجرای این باید بیخیال میشدی :n29:نقل قول:
روی اندروید که این ورژن جواب نمیده ولی برای 2.0 Open GLES میشه نوشت و با توجه به بهینه بودن الگوریتم و فریم ریت بالایی که میده اصلاً چیز عجیبی نیست پیاده سازیش, فقط گوشی های قوی و 4 هسته به بالا میتونن از عهده اش بر بیان دیگه.
خودت حساب کن اولین بازی که توش SSAO به صورت Realtime استفاده شده Crysis بوده :n04: و چنین گرافیکی روی گوشی رفت چندین سال دیگه :n02: البته مثل اینکه Modern Combat 5 روی گوشی داره چنین قابلیتی رو ولی مطمئن نیستم شاید عکسی که دیدم تستی بوده.
درسته منم تا حالا توی گوشی ندیدم SSAO رو ولی واقعا میتونه توی ایجاد یه گرافیک خفن تاثیر گذار باشه. امیدوارم موفق باشی
منم تستامو گرفتم
اولین حرکت رندر تو Vray بود اونم Vray 3
شرایت برابر با یونیتی بدون هیچ نوری
ambiance light 100% رنگ متریال هم gray 30%
عکس اول رندر Vray بود حالا رندر SSAO دیفالت یونیتی با کانفیگ برابر
حالا مقایسه کنید هر دو رو با شیدر پیام عرب زاده
فرق رو دیدید ؟
من خودم که کف کردم :n02:
نتیجه :
یکی از مهم ترین نقطه های قوت شیدر پیام عرب زاده قدرت نمایش جزیات ریزه
@احسان
دستت درد نکنه خیلی خوب شده ؛ مال Vray خیلی خفن شده فکر کنم تقریباً از نظر جزئیات تونستم خودم رو نزدیک کنم به Vray :n13: تو بعضی جاها البته (مثل cylinder خط خطیا) :n02: ولی این خیلی خوبه :n04: چند دقیقه طول کشید رندر؟ :n10:
راستی تو تاپیک اشتباهی زدی کاش میذاشتی تو تاپیک من کنار هم ببینن بقیه هم :n31:
انقدر هم از فامیلیم استفاده نکن همون پیام خالی باحال تره :n05: :n11:
رندر Vray حدود 14 ثانیهنقل قول:
دستت درد نکنه خیلی خوب شده ؛ مال Vray خیلی خفن شده فکر کنم تقریباً از نظر جزئیات تونستم خودم رو نزدیک کنم به Vray[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو بعضی جاها البته (مثل cylinder خط خطیا)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی این خیلی خوبه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چند دقیقه طول کشید رندر؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیدر پیام عرب زاده که همه توضیحاشو خودش داده و مشخصه چقدر بهتره
از لحاظ زمان و کار رو جزیات کوچیک خیلی خیلی جلو تره
شیدر دیفالت یونیتی هم پر از نویزه و فشار زیادی روی GPU میاره
Vray هم که اصلا درست نیست بیاریمش تو مقایسه ولی نیاز بود به بهترین تا ادم متوجه بشه چقدر از بهترین فاصله داره
من به پیام از 100 120 میدم چون بهترین گرافیک 14 ثانیه طول کشیده ولی کار پیام یک 900 ام ثانیه رندر گرفته
پیام برای بالا اومدن اسمت تو سرچ گوگل لازمه داداش :n12: هرچی که کمک کنیم شما شناخته تر بشی کلاسی که با اسمت میزاریم پیش مردم بزرگ تر میشه :n02:نقل قول:
انقدر هم از فامیلیم استفاده نکن همون پیام خالی باحال تره[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]