1100 که الآن پولی نیس
پیش خریدای بالای سه تومن گوشیای اچ تی سی و سامسونگ همین چن ماه پیش
الآن 1100 بدن خوبه
دو ماه دیگه میشه 800 - 900
1100 که الآن پولی نیس
پیش خریدای بالای سه تومن گوشیای اچ تی سی و سامسونگ همین چن ماه پیش
الآن 1100 بدن خوبه
دو ماه دیگه میشه 800 - 900
ولی به نظرم اونقدرا خوب نیست !نقل قول:
اون گوشی های HTC و سامسونگ که شما میگی قیمتون اولش 3 تومن میاد قیمت های جهانیشون از 3 برابر این هم بالاتره !
این گوشی واقعا قیمتش پایینه و موتورولا اینو برای آدمای واقعا بی پول ( تو خارج ) ساخته
خب شاید خبر خوبی باشه برای کاهش قیمت این گوشی در آینده :
آل دیجیتال زده به زودی این گوشی رو میاره
همیشه موتورولا در هر سریش همین طوری بوده
تو ایران قیمتش بالاتره در حالی که با همون پول میشه از برندهای آسیای شرقی گوشی های قوی تری گرفت
ولیبعضی ها باز موتورولا انتخاب میکنند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
قیمت گوشی 850
به نظرتون 16 گیگ به 700 میرسه؟
دوستان شارژر گوشی دیگه مثا گالکسی به موتو جی میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله هر دو از درگاه microUSB استفاده میکنند.نقل قول:
دوستان کمک ؟ اس ام اس فارسی می نویسم اما برای مخاطبم اس ام اس خالی میره..بهتر بگم اس ام اس رو گوشی مخاطبم نشون نمیده و خالیه .فارسی مینویسه اما وقتی ارسال میکنم میبینم اس ام اس خالی برای مخاطبم رفته..یعنی تو گوشی ایشون اس ام اس خالیه..تو گوشی خودم هم وقتی میخوام همون پیام فارسی رو که فرستادم رو ببینم اجازه نمیده و فقط جزئیاتش رو نمایش میده!!!اندروید کیت کت روش نصبه
سلام.نقل قول:
برید توی قسمت اس ام اس و برید توی ستینگ اس ام اس و توی قسمت اینپوت مود و اتوماتیک رو انتخاب کنید. :11:
دیروز قیمت کردم یجا داشت ، 990! ینی چی:دی
آل میده 780 دو سیمشو
سلام . گوشی تک سیم خریداری شد . ::"""""؟؟>> گوشی رسید دستم 1
1-کیفیت صفحه نمایش بسیار خوبه میشه گفت عالی به نظرم از آیفون 5 اس هم بهتره
2- سرعت و عمکرد گوشی برای تماس . اس و اجرای برنامه مانند واتساپ . بسیار عالی . بازی تست نکردم
3. دوربین 5 هست و کیفیتش در خارج از خونه واقعا خوبه . یا جایی که نور کافی باشه . ولی تو اتاق زیاد خوب نیست ولی در کل خوبه .
فیلم برداریش هم همینطوره و یه چیز جالب هم دااره که فیلمبرداری اسلوموشن هم داره
4.باتری . باید بگم فراتر از عالی . تا حالا هیچ گوشی هوشمند نداشتم اینجوری باشد . شاهکار از نظر من
5. از نظر زیبایی هم بد نیست و یه جورایی آدمو به یاد نکسوز میندازه و از جلو یکدست سیاه بدون هیچ مارکی واقعا قشنگش کرده . طراحیش هم خوبه . و بهتر از همه که دست همه کس نمیبینی برعکس آیفون
از نطر من کسری نسبت به آیفون نداره که قیمت 2 ملیونه
6-معایب چیزی ندیدم که منو اذیت کنه !!11 سوالی بود در خدمتم
نقل قول:
سلام دوست عزیز دو سیمکارته این گوشی رو میخواستم بخرم از کیفیت عکس و فیلم برداری راضی هستی؟ برای وبگردی چطوره؟ شنیدم اگه sms فارسی برای کسی بفرستی خالی بهش میرسه!! لوازم جانبیش توی بازار هست؟
ممنونم
سلام . من تک رو استفاده میکنم . و مشکلی نداشتم باهاش . کیفیت غکس در محیط بیرون از خونه بد نیست ولی تو محیط کم نور خوب عمل نمیکنه . وبگردی خیلی خوبه .با داشتن وضوح صفحه نمایش برای خوندن و و و...اس هم مال من درسته و هیچ مشکلی نداره . لوازم جانبیش تو بندر نبود . ولی تهران فکر کنم گیر بیاد .نمودنمنقل قول:
ممنون دوست عزیز از لحاظ کیفیت و بلندی صدا هنگام پخش آهنگ و زمان صحبت کردن چطوره؟نقل قول:
مال من هنذفری نداشت ولی مال سامسونگ گذاشتم روش کیفیتش خوب بود کیفیت مکالمه هم از نظر من خوبه . ولی تا دست نگیری متوجه نمیشی . به نظر من .واقعا یه سرو گردن از گوشی های دیگه بالاتره .نقل قول:
وب من موندم موتورولا چیکار کرده واسه باتریش که انقدر خوبه .اگه چشش نزم .
نقل قول:
ممنون.فقط صداش به حدی بلند هست که بشه بدون هنذفری باهاش آهنگ گوش کرد؟ باتریشم شنیدم غیر قابل تعویضه!
اره صداش تفریبا بلنده ...باتری کی گفته نمیشه تعویض کرد!!!!!!!! مثل گوشی های دیگه .اچ تی سی . ایفون .سونی. توسط خود کاربر نمیشه ....:n01:نقل قول:
صدای موتو جی خیلی بلنده نسبت به پرچمدارا
همچنین clear هست!خیلی
نقل قول:
ممنون.فقط یک سوال دیگه چون بنده میخوام 8 گیگ بخرم و رم هم این گوشی نمیخوره به نظرتون برای فیلم برداری و عکس گرفتن و آهنگ ریختن روی گوشی جا کم نمیاد.
.خواهش عزیز. من 8 گیگ دارم . بستی داره چجور استفاده کنی و چقدر آهنگ بریزی و فیلم و عکس بگیری . من چون استفاده ندارم و فقط برای آهنگ و چند تا بازی ارکید استفاده میکنم مشکلی ندارم ولی توسیه میکنم 16 گیگ بگیری خیالت راحت میشه .دیگه بستگی به خودت داره ..................
پرشين تولز مدل دوسيم ١٦ گيگ ٨٢٠ تومن. هميشه ازينكه مدل دوسيم ممكنه پرفورمنس پايينتري نسبت به مدل تك سيم داشته باشه، عامل عقب نشيني بوده برام.
نظر اساتيد چيه؟ از نظر باطري و فاكتورهاي ديگه دوسيم ضدحال نميزنه؟
اینو دیگه باید از کسی بپرسی که دوسیم داشته . تک سیم دارمنقل قول:
هیچ مشکلی نداره از نظر کارکردنقل قول:
برای بازار آسیا کلا دو سیم رو زدند
هرچند طبیعیه که کمی باطری فرق میکنه
ولی گمون نکنم محسوس باشه یا اذیت کنه
چون گوشی کلا کم مصرفه
عزیزانی که دو سیمکارته این گوشی را دارند از معایب و مزایا یک توضیح کلی بدهند
من میخوام این گوشی را بخرم لطفا محتویات پک این گوشی را هم نام بببرند
با تشکر
برای یکی از دوستان گرفتمنقل قول:
مزایا:
به هیچ عنوان لگ نداری! در هیچ جایی!
براحتی چند بازی سنگین رو باهم اجرا کردم و بینشون براحتی سوئیچ کردم بدون کمترین تاخیر و لگ
فول اچ دی رو هم راحت پلی میکنه
من به شخصه فک نمیکردم اینقدر خوب باشه
محتویات:
هنزفری + شارژر با سیم متصل
گوشی و دفترچه
البته بستگی داره که برای کدوم بازار تولید شده باشه
آل دیجیتال داره که خوبه. 16ش هم الآن موجوده
منم امروز واسه یکی گرفتم واقعا خوبه، فک میکردم زیادی کلفت باشه(11mm) اما طراحیش جوریه که اصن پیدا نیست...
دوست عزیز از کجا گرفتید؟نقل قول:
گارانتی هم داره یا نه؟
سیمکارت میکرو میخوره یا معمولی؟
Motorola Moto G 4G با پشتیبانی از میکرو اس دی و شبکه 4G معرفی شد.
Moto E هم معرفی شد سی پی یو 1.2 دو هسته ای ولی فلش و دوربین جلو نداره.
من از آلدیجیتال گرفتم، گارانتی که نداره. هنوز شرکتی رو ندیدم که سری جدید گوشی های موتو رو گارانتی کنه، سیم کارتم میکرو میخوره.نقل قول:
قیمتش 50 دلار بیشتره که اصلا به صرفه نیستنقل قول:
droid mini رو هم آل آورده که عالیه!
البته قبل از اون دروید اولترا رو آورده بود که محشر بود با قیمت 1.200
کارخانه تگزاس موتو هم تعطیل شد کاملا و به چین منتقل میشه
لنوو قطعا زنده کننده مجدد موتو خواهد بود
Moto G من هم سفارش داده شد. به زودی یه مقاله و بررسی مفصل از اون را میتونید توی سایت بخونید
امشب اندروئد ٤.٤.٤ واسه موتو جي اومد . حدود ١٦٧ مگابايته . من دارم اپديت ميكنم .
راستي من موتو جي دو سيم كارت هست و از دبي گرفتم و فليپ كاور فسفري كه از المان سفارش دادم اومد. گوشي خيلي خوبيه و راضيم .
سلام
دوستان یه سوال. من وقتی گوشی را متصل میکنم به سیستم فقط گزینههای مدیا دیوایس و کمرا هست. مس استوریج ندارم اصلا. چرا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید که بسیار و اعصابه
mtp به صورت پیشفرض در اندروید بعد از 4.1(فکر کنم) جای مس استوریج رو گرفت. اگر در گوشی دیگه دیدید مخصوص رام اون شرکتهنقل قول:
به دلیل مشکلات عدم دسترسی ب مموری در حین کار و اینا
سلام
از otg پشتیباانی میکنه یعنی شما بهش فلش وصل کردی؟
چون حافظه نمیخوره مشکلی پیش نمیاد؟
راحت روت میشه؟
سلام دوستان
من یه مشکل کوچیک و البته مهم با گوشیم دارم اونم در مورد مصرف باتریه
من چون سربازم حدود 9-10 ساعتی توی روز گوشی ندارم. توی این مدت گوشی بعضی روزا تا 30-40 درصد شارژ کم میکنه و بعضی روزا دو درصد! مسلما شرایط هم توی همه حالت ها یکسانه! همچینن پرمصرف ها را که چک میکنم هم همیشه تغییری آ«چنانی توشون نیست.
مشکل از چیه؟
سلام دوستان
من یه مشکل کوچیک و البته مهم با گوشیم دارم اونم در مورد مصرف باتریه
من چون سربازم حدود 9-10 ساعتی توی روز گوشی ندارم. توی این مدت گوشی بعضی روزا تا 30-40 درصد شارژ کم میکنه و بعضی روزا دو درصد! مسلما شرایط هم توی همه حالت ها یکسانه! همچینن پرمصرف ها را که چک میکنم هم همیشه تغییری آ«چنانی توشون نیست.
مشکل از چیه؟