احتمالا من خیلی حساس شدم، چون من اکثر تحقیقاتی که داشتم روی گیمینگ ها بوده...نقل قول:
مثل اینکه لنووها. تو سری آفیس و بیزینس خیلی خوب هستن، من حرفمو پس میگیرم. :-)
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
Printable View
احتمالا من خیلی حساس شدم، چون من اکثر تحقیقاتی که داشتم روی گیمینگ ها بوده...نقل قول:
مثل اینکه لنووها. تو سری آفیس و بیزینس خیلی خوب هستن، من حرفمو پس میگیرم. :-)
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
لنوو بدنه رو عالی میسازه ومخصوصا تینکپدنقل قول:
ولی در مورد سخت افزار داخلی تو این قیمت سخت افزار داخلی کیفیت پایین تری نسبت به ایسوس و سونی دارند که همین باعث می شه قیمتش پایین بیاد مثل زد 500
سری وای 500 وسری تینکپد کیفیت سخت افزار داخلی بهتری دارند
ولی سونی همه چیز رو عالی می سازه که قیمتش هم بالا تر میره
مثل زد 500 و وایو فیت ای 15 تقریبا یکین ولی سونی به خاطر کیفیت بیشتر قیمت بیشتری داره
ممنون از توضیحاتت:n16:نقل قول:
اقا درمورد کیفیت تصویر و صدا هم مبشه یکم توضیح بدی؟؟(وضوح تصویر,روشنایی,کیفیت تصویر تو محیط باز...)
راستش این لینک رو میبینم دل سرد میشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تصویرش 69% داده!!!
من ی لب تاب میخوام با این تفاسیر که هیچ کاره تخصصی ندارم فقط کیفیت ساخت و تصوبر و صدا برام مهمه
بهترین پانل هارو سونی میزنه و شما که کیفیت تصویر برات مهم هست یه سونی با صفحه فول اچ دی بهترین گزینه هستش( تا اونجایی که یادم میاد سری F بهترین صفحات رو دارن) در آخر هم اینکه زیاد حساس نشو دست آخر یه مانیتور فول اچ دی هم میگیری( که البته در اینصورت با دسکتاپ فرق چندانی نمیکنه)نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
از من میشنوین سونی نخرین سونی های الان مثل سری F یا سری های قبل نیست
چه 2 تومانی چه 6 تومانی
الان بهترین مدل ها سری N ایسوسه با سری Y یا E لنوو
اینو از خودم نمیگم کسانی خریدن ناراضی بود
حتی مدل svs یا Z
حتی از فروشنده سونی هم پرسیدم سری E الان بهتره یا F23 ؟ گفت کیفیت E هم خوبه اما نه به اندازه F های قدیم
نقل قول:
شما نیاز ها رو هم باید ببینید
الان ایشون باکیفیت ترین لپ تاپ رو میخوان نه بالاترین سخت افزار رو
الویت میشه کیفیت
اگه یکی گفت می خواهم بالاترین سخت افزار رو بخرم asus n550jv و lenovo y510 بهترین ها بودن
منم vaio fit e15 دارم
بهترین امکانات یک لپ تاپ تا این قیمت داره
اقا امید درمورد کیفیت تصویر و صدا هم مبشه یکم توضیح بدی؟؟(وضوح تصویر,روشنایی,کیفیت تصویر تو محیط باز...)
راستش این لینک رو میبینم دل سرد میشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تصویرش 69% داده!!!
کیفیت تصویر که بسیار بالاست
روشنایی صفحه نمایش عالیه و کمتر مو قعی پیش میاد که تا 100% ببرم
اگر در محیط باز با لپ تاپ در روشنایی 100% کار کنید کوتاه مدت اذیت نمی شوید ولی اگه بیشتر در محیط باز هستید یک محافظ آنتی رفلکس تهیه کنید
بلندگو ها کیفیت بسیار بالایی دارند و صدای خوبی تولید می کنند
کیبورد وتاچپد هم اذیت نمی کنند و به کیبورد خارجی نیازی نیست اما اگر بازی میکنید به موس خارجی احتیاج دارید
احتمالا به خاطر نیمه براق بودن آن است که با محافظ انتی رفلکس حل می شود
من در محیط بسته مشکلی ندارم در محیط باز در طولانی مدت اذیت میکند
اصولا، هرچیز گرونتری، بهتر نیستنقل قول:
به شخصه، چو استفاده زیادی از لپتاپ میکنم، و نیاز به کانفیگ و کیفیت سختافزاری مناسب هم دارم، سراغ تینکپد دارم، که حتا مدلهای Idea Pad هم مدلهای خوبی هستن، و به سایر برندها، ترجیح میدم
اپل یه چیز دیگه هست، درسته، ولی تو ایران بابتش پول نمیدم، چون قیمت حبابی داره
سونی، بشدت ظریف هستش، و برای کارهای سنگین، مناسب نیست، ولی شکی در خوب بودنش، نیست
نیاز نیست برای یه لپ تاپ، برین و پول گزافی جهت شکل ظاهری، و کانفیگ نسبا بالا بپردازین، نیازهاتون رو تا دو سه سال آینده چک کنید، و نسبت به نیازاتون، پول بپردازین
یه عده میان چندین میلیون پول میدن، که فقط بگن این لپ تاپ رو داریم، در حالی که همه کاراشون رو یه سیستم 1.5ی هم انجام میداد برای سالها، لطفا همه دوستان، از این مرحله بگذرید، پول بی زبون رو الکی حروم چیزهای بیهوده نکنید
شما هر مدل ایسوس و لنوو چک کنین، با همون مشخصات، در انتخاب سونی یک میلیون اضاف باید بدین، در صورتی که خرابیهای سونی نسبت به لنوو و ایسوس بیشتر هستش
در لپ تاپ های اپل در ایران خیلی بیشتر از کانفینگ و کیفیت پول می گیرننقل قول:
برای نیاز شما لنوو بهترینه
من خودم سونی دارم ولی با توجه به ظرافت قدرت کم نیست و همین asasins creed iv رو گرافیک بالا اجرا میکنه
با این پول سونی می شه لنوو وای510 خرید ولی ایشون برای کارهای سنگین نمی خوان و به همین خاطر سونی بهتر می شه
اصلا با حرفتون که سونی زیاد خرابی داره موافق نیستم و سونی خیلی بیشتر از ایسوس و لنوو عمر میکنه
حرفِ شما درستِ اما من عقیدهای به اینکه سونی بیشتر از لنوو(سری تینک پد به خصوص) عمر میکنه ندارم و از روی نمودار هایی که منتشر شده معلوم هستش میزان خرابی سونی زیاد نیستنقل قول:
اما نسبت به لنوو بیشتره.
پیشنهاد من p253 ایسر هست.
کانفیگ خوبی داره و قیمتش 2600 تومان است.
پردازنده: Intel Ivy Bridge® Core™ i7
حافظه: 6 گيگابايت
هارد ديسك: 750 گيگابايت
گرافيك: 2 گيگابايت NVIDIA GeForce 710M
سلام دوستان
خوبید؟
من دانشجوی عمرانم چند وقته دنبال یه لب تاب خوبم
ولی اصلا تخصصی تو این زمینه ندارم
میشه کمکم کنید یه لب تاب تا قیمت 3500 بگیرم
من خودم نظرم
HP Envy dv6t 7300
یا
HP ProBook 4540s-H
هستش راهنماییم کنید
راستی چیزی باشه که بتونم چند سال باهاش کار کنم
در کل یه لبتاب میخوام با مشخصات
core 7
ram 8
و یه گرافیک خر، از کارت گرافیک کامپیتر چیزی سرم نمیشه
ممنون میشم اگه زودتر راهنماییم کنید
من لپتاپ Lenovo Y510P رو بهتون پیشنهاد میدم. تو این رنج قیمت انتخاب خیلی خوبیه.نقل قول:
قیمتش چقدره؟
با کانفیگ ها مختلف قیمت فرق داره. یه جوستوجو توی گوگل بکنین دستتون میاد.نقل قول:
مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز بازار رضا بودم
از
3300 قیمت گرفتم تا 3180
با چه کانفیگی؟نقل قول:
y510p
8G ram:3.100
16G ram: 3.400
با گارانتی
سلام به همه.من یه لپ تاپ تا رنج2900میخام-1T-ram : 8 or 6-I7-VGA2با پرت فراوان- بدنه محکم داشته باشه-با نمایشگر خوب مثلا شنیدمZ500زاویه دید و کیفیت نمایشگر خوبی نداره
الان من چند هفته است که سردرگمم هرچی بیشتر میگردم سردرگم تر میشم-در ضمن چند سال میخام لپ تاپ رو داشته باشم -توی اینترنت گفته بود رم 4 بسه اما میترسم چندسال دیگه به کار نیاد.سرتون رو درد آوردم .ببخشید:n27:
hp envy dv6 7300این سری گزینه مناسبیه و همه انتظاراتتون رو میتونه بر آورده کنه .چندین مدل کانفیگ های مختلفی داره قیمتش هم از 2900شروع میشه(با پردازنده ci7).نقل قول:
سلام
من شنیدم این لب تاب تو گیمینگ سنگین کم میاره
راسته؟
سلام
من شنیدم این لب تاب تو گیمینگ سنگین کم میاره
راسته؟
سلام
من شنیدم این لبتاب تو گیمینگ سنگین کم میاره
درسته؟
بله شما از لب تاب های فوق حرفه ای هم نباید انتظار کشیدن بازی های سنگین رو داشته باشید چه برسه به اونی که در نظر داری
بین این 2 تا کدوم؟
HP ENVY dv6-7300
Lenovo IdeaPad Y510p - A
؟
خواهش کمکم کنید
بدون طرفداری از برند
مشخصاً Y510نقل قول:
ولی من شنیدم تو گیمینگ سنگین کم میاره
بستگی داره چه گیمی باشه و تو چه رزولوشن مثل high low med ultra
y510نسبت اون اچ پی جدیدتر و قوی تره.بین این دو لنوو بهتره.
تو همین قیمت یه ذره بالا یه ذره پاینن بهتر از لنوو نیست؟
شاید این مدل لنوو مشخصات به روز تری داشته باشه اما کیفیت برند لنوو با برند hp قابل مقایسه نیست و اچ پی کیفیت ساخت, سیستم صوتی و طراحی بهتری داره و همچنین زیباتره.من به شما hp رو پیشنهاد میکنم.
تو مدل های هم رده n550jv و z510 i7 که هنوز تو بازار نیستن البته msi هم هست اما نظری در موردش ندارمنقل قول:
آقا اخر من چه کنم؟
صبر کن تا n550jv بیاد بازار همونو بگیر تو چی شک داری کیفیت یا کارایی ؟نقل قول:
نمیدونم من یچیزی میخوام که راحت از بس کارای مهندسی و گیمم بر بیاد باسم چند سالیم کار کنه
یا y510 یا hp dv6 7300 یا msi eg60 2oc یا n550jv
کدوم؟
اصلا یه سر به اینجا بزن
اونجا که سانسور زده به جاش
------------- بزار
اگه یه لپ تاپ خوب و کامل میخوای N550 بگیر که از بابت کیفیت دستگاه هم خیالت راحت باشه
به نظرت از اینجا بگیرم یا عمارات یا ترکیه؟
ظاهرا تحریم های جدید اومده نمی شه پیش بینی کرد قیمت می ره بالا یا پایین .
در ضمن تا دی و بهمن نمایشگاهها دیگه تموم می شن و مدل های جدید وارد بازار می شن .
لذا نمی شه با اطمینان گفت فلان مدل رو بگیرین بهتره ، از کجا بیگیریم بهتره .