نقل قول:
ویندوز من 64bit هست عزیز
Printable View
نقل قول:
ویندوز من 64bit هست عزیز
ویندوزم 7 ، 64 bitنقل قول:
عجب حالی میده با این سگه
اصلا این یه دنیای دیگست :n02:
دوستان بیاید بگید رو 32 بیت اجرا شده یا نه؟!
گشتم نبود نگرد نیست:n02:منم ویندوزم 32 بیت هست.همه میگن باید 64 باشه.حتی از مغازه ای که خریدم گفت 64 باید باشه.منم فردا ویندوز رو عوض میکنم تا بتونم بازی رو نصب کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
اینو نگاه کن...:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا امکان نداره!!!!تازه رمش 2گیگه!!!بعد ویندوز 32 باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:شاید fake باشه خب:n13:نقل قول:
داداش شما فردا رو 32 نصب کن خدارو چه دیدی شاید شد...نقل قول:
اگه نصب شد خبرش رو بده..
فردا چیه همین الان میزنم نصب بشه.اجرا شدن یا نشدنش رو همین امشب میگمنقل قول:
باشه من فردا صبح نتیجه رو میبینم....
امیدوارم اجرا شه...
گه ویندوزت 64bit باشه و یه برنامه در حالت 32bit در حال اجرا باشه وقتی task manager رو بازی میکنی،درتب process در قسمت image name کنار اسم نرم افزار میزنه *32....نقل قول:
این حرفارو از کجاتون در میارید میگین؟32 64 شرکت یعنی اینقده نفهم بوده فکر ویندوز ملتو نکرده؟دوتا از دوستام یکی 32 سون یکی 32 ایت داشته و دارن بازی میکنن
منم امشب میخواستم بخرم که فرصت نشد بیرون برم فردا میگیرم
نقل قول:
نه برای من روی 64 اجرا میکنه بازی رو
ما که گرفتیم فقط برای۶۴ بیت فایل داشت
در ضمن موقعی که گفتن رم از ۶ گیگ بیشتر بعدا با پچ میشه با ۴ گیگ هم بازی رو اجرا کرد فک نکنم دیگه بیان بگن خب یه عده هم ۳۲ بیت دارن
ولی عجب بازییه خیلی باهاش حال کردم
ستم رو نگاه.تا Dvd5 نصب کردم و روی dvd6 گیر میکنه و 1فایل رو نمیخونه.هرکاری کردم نخوند و کنسل کردم.روی هاردم نمیریزه.فردا باید ببرم پس بدم یکی دیگه بگیرم ضد حال خوردم اساسی:n15:
اگر کسی با کارت Directx 10 بازی رو بالا آورده لطفا خبر بده.
ممنون
Ram Fix رو دانلود کنید با رم 4 اجرا میشه.نقل قول:
Ram Fix اضافه شد . با Ram فیکس میتونید با 2 GB رم هم بازی رو اجرا کنید. سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n19:
سلام دوستان
چنتا مساله حل نشده مثل اینکه هست و باید حل شه
1- بازی فقط رو ویندوز 7 و 8 ، 64 بیت اجرا میشه
2- بازی فقط رو Directx 11 اجرا میشه
3- بازی نیازمند GPU قویتری نسبت به نسخه های قبل هست
4- با رم فیکس میشه بازی رو ، رو رم های بالای 2 گیگ هم بازی کرد
5- دوستانی که میخوان برن بازی رو بخرن ولی نمیدونن سیستمشون می کشه یا نه برن به لینکی که تو امضام هست و طبق آموزش سیستمشونو چک کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
داداشم الان بازی رو تموم کرد (نامرد )
منم الان شروع می کنم
:v:n05:
دوستانی که میگفتن روی 32 تست کردید اعلام کنید.2ساعت نشستم نصب کردم و وقت اجرا با این ErrO0R بسیار زیبا مواجه شدم:
دوستان یه سوال با کارت گرفایک 620m GT 1GB این باز میشه بارم 4 ؟ با حساب اون فیکسی که برای رم اومده ؟؟:n13:
تو اون سایت که زده نمیشه ولی دوستان کسی میدونه بگه !! یعنی انقدر این کارت گرافیک ضعیفه که رو کمترین حالت باز نمیشه بازی ؟
یا اینم الکیه مثل اون رم ؟؟:n24:
دوستانی که بازیو نصب کردن یه زحمت بکشین تو فایل های بازی این چندتا فایلو پیدا کنید و اگه میشه اینجا آپلودشون کنید من نیازشون دارم ...
ممنون از همه
نام فایل ها :
Imagefile10.pak
Imagefile23.pak
Imagefile60.pak
jungle-ghost-load.bik
حذف شه لطفا ریلود صفحه بود
شما بیا برو تو لینکی که تو امضام هست اونجا روش کار گفته شدهنقل قول:
دوستان یه سوال
رو ویندوز 7 ، 32 بیتی نصب و اجرا میشه؟
باو :| چرا 32بیت نمیشه؟:| من 1ترا هاردم فوله عوض کنم ویندوزو دارو ندارم میپره :(
راه دیگه نیست؟
نه نیست.منم نصب کردم نشد.الان کلی فیلم دانلود کردم و دانلود منجرم هم پره ولی خب مجبورم جابجا کنم و ویندوز رو امشب عوض کنمنقل قول:
چرا بپره؟مگه پارتیشن بندی نکردی؟فقط c پاک میشه دیگه
داش منم سره همین فیلمو بازیا درگیرمنقل قول:
درایوا هم فوله + درایو C که درایو ویندوزه و نمیشه عوض کرد :| نزدیک 200GB تو C پره فقط :| شما جا به جا کنی حله ولی من جا ندارم که جا به جا کنم :(( :n28:
من هاردم 500 هست ولی بگو دریغ از یذره جا.چندتا Dvd باید رایت کنم و یذره جابجا کنم تا به فنا نرم.شمام یه فکری بکن.مسخره بازیشونه دیگهنقل قول:
50 تا دی وی دی گرفتم :| حسش نیست رایت کنم :| تقریبا میتونه 200GB رو خالی کنه دیگه :|نقل قول:
همون C رو میگم دیگه
هرچی فیلمو بازی دانلودی دارم رو دسکتاپه :| بقیه درایوا هم که جا نداره
نه بابا بیشتر خالی میکنه.بالاخره باید یکاریش بکنی تا بتونی نصبش کنی.منم الان میرم ویندوز رو عوض کنم.داستانی داریم:n15:نقل قول:
نقل قول:
عزیز این فایل هایی که میخواید حجمشون 1 DVD میشه
4 گیگ حجم این فایل ها هست کسی فکر نمیکنم توی اینجا بتونه 4 گیگ رو براتون با این سرعت های لاکپشتی نت ایران آپلود کنه
عزیز دل گفتم من رفتم ولی گفت این کارت گرافیک نمی کشه حالا سوال من اینه احتمال داره مثل 6 گیگ رم اینم سر کاری باشه ؟یا با این کارت گرافیک محاله باز شه ؟:n13:نقل قول:
با ویندوز 64 در خدمت شما هستیم:n02:مجبورمون کردن عوض کنیم دیگه.لامصب باید پشت بندش هم براش برنامه دانلود کنی.آپدیت کارت گرافیک و net framework و...واسه نسخه ی 32 بیتی دارم ولی باید 64 باشه.دارم دانلود میکنم دیگه.امشب برسم بازی رو نصب میکنم اگه نصب بشه:n15:
روی 32 بیت نصب نمیشه؟
نه ارباب.چک کردم ErRo0r میدهنقل قول:
یه دفعه این سری بازی ها خفن شدن ... قبلیا رو اجرا میکرد اما امسال هر چی بازی اومده سیستم خفن میخواد .... اون از فوتبالش که سیستم نمیکشه اینم از کال آف ...نقل قول:
انگار مردم سر گنج نشستن هر روز آپدیت سخت افزاری کنن ....
پس با اینم باید خداحافظی کنم :n03:
بچه ها حتما آخرین درایور amd رو دانلود کنید من درایور 13.4 داشتم می پرید بیرون و می نوشت amd catalyst didnot risponding الان دارم از سایتش 13.9 دانلود می کنمنقل قول:
نه متاسفانهنقل قول:
من Geforce 560 ti دارم دارم رو Medium بازی میکنم
رم رو میشه با این پچه یه کاریش کرد ولی گرافیک رو اگه بگه نمیشه یعنی نمی شه
دیگه battlefield4 هم چنین سیستمی نمیخواست.حتما 64بیت و حتما 6گیگ رم و ramfix و...نمیدونم چرا COD اینجوری کرد.بنظرم درست نیست.من دارم الان نصبش میکنم ببینم بالا میاد یا نهنقل قول: