نقل قول:
واین بازی فوتبال منجیر 14 مشکل نداره مثل قبلی نیست
Printable View
نقل قول:
واین بازی فوتبال منجیر 14 مشکل نداره مثل قبلی نیست
ببین دوست عزیز فوتبال منیجر کلا یه روند منطقی و ثابتی داره....من از سال 1998 دارم این بازی رو انجام میدم...بیش از 10 سال...و میتونم بگم یکی از اعتیاد اورترین بازی های تاریخه...شبیه ساز مربیگری فوتبال...بدون هیچ زرق و برق گرافیکی...فیفا منجیر بعد از سال 2002 افت فاحشی کرد و فقط گرافیک و زرق و برق داره..اگر فوتبال رو حرفه ایی دنبال میکنی فوتبال منجیر فقط...
نسخه Mac هم برای دانلود اومده ؟
اقا مشکل بیرون اومدن را ندارهنقل قول:
نه با این کرک آخریه مشکل حل شدنقل قول:
تو سایت اسکیدرو یه نفر نوشته با این کرک جدید هم 30 سپتامبر فریز می شه
من به اکتبر هم رسیدم و فریز نداشتمنقل قول:
من نمیدونم چرا چون ورژن 13 من اورجینال هستش این fm.exe 2014 رو میزنم یهو برنامه استیم من وا میشه و میگه این برنامه تو لیست بازی های شما در استیم نیست...وا نمیشه...در حالی که همه چی مرتبه....
گذاشتم برای دانلود ، امیدوارم مشکلی در نصب و راه اندازی نداشته باشه
من همین نسخه top2download رو دانلود کنم بدون مشکله ؟(یعنی خوده بازی و اون آپدیتی که تو سایت گذاشته که میشه ورژن ۱۴٫۱٫۳٫۴۵۵۱۹ )
آره همینا رو دانلود کنی حلهنقل قول:
رئال برای خرید آرتتا این درخواست را به من داده.یعنی چی این عبارات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور از fee چیه؟
می خواد پول را در 36 قسط 6 میلیونی بده؟؟؟!!!!
نقل قول:
نه دوست عزيز، اين ميگه كه در حال حاضر 2/1 ميليون رو رئال ميده، بقيه پول اين انتقال رو هم كه 6 ميليون ميشه رو در اقساط 36 ماهه بهت ميده. يعني در واقع همون طور كه پايين نوشته ، ارزش كلي اين انتقال 7.2 ميليونه. :n01:
یعنی رئال ثروتمند نداره 6 میلیون رو یهو بده؟؟؟!!!!شما جای من باشید قبول می کنید؟نقل قول:
نقل قول:اصلا، چون علاوه بر اينكه زير قيمت هم ميخواد بخره، 2.5 درصد از اين پول هم به باشگاههاي قبلي آرتتا تعلق ميگيره. فروشش منطقي نيست.
اقا من بازی رو با تیم ساوهمتون شروع کردم که یه تیم بی افتخاره
اگر حالت مذاکره کار میکنه میتونی سر قیمت چونه بزنی ، ولی فکر نمیکنم بیشتر از این پیشنهاد بدن ( بستگی به وضعیت بازیکنت داره )نقل قول:
اصلاً رئال انگار منو قاق گیر آورده الآنم دست گذاشته رو مرته ساکر اونم با قیمت پایین و با اقساط 36 ماههنقل قول:
وین رونی جان من فک میکردم تو قدیمی این بازی باشی...این پیشنهادی که مادرید داده پیشنهادی که به هر گیمری میده که....
یکی بیاد بگه بازی چطوری کلا....
توی تنظینات ترانسفر بازیکنت نگاه کن ببین asking price مبلغش چقدره شاید اون پایین باشه ( این قیمتی هسته که باشگاه یا مربی برای بازیکنش میزاره که اگر باشگاهی خواست بر سر بازیکنی مذاکره کنه بدونه تقریبا چه پیشنهادی باید بده واگر قیمت پایینی باشه عمرا باشگاه خریدار بیشتر بده ، که معمولا با قیمتی پایینتر هم شروع میکنند )نقل قول:
این آپدیته چطور نصب میشه ؟! آخه به قیافش نمیاد یه کپی ساده باشه . حجم پوشه data ی بازی چند گیگه ولی data آپدیت خیلی کم حجمه .
اجرا هم نمیشه و نصبی نیست .(میزنمش هیچی نمیشه)
ویرایش : باهاش بیشتر ور رفتم . حالا اجراش میکنم میگه یه فایل dll میخواد . اونو که دانلود میکنم میریزم یه فایل دیگه میخواد و الی آخر !
یه ذره عکس بزارین ببینم چجوری شده بازی
لیگ ایران رو داره ؟
گفتم که تغییر چندانی نسبت به 13 نداشته
گیم پلی همون 13 هست و هیچ تغییری نداشته
فقط Scott ها کمی فعال تر شدند و البته ایرادی هم دارن اینه که مثلاً منکه آرسنال را برداشتم یهو میان یه بازیکن تاپ از رئال یا بارسلون پیشنهاد میدن
البته نقاطی که نیاز به بازیکن دارم را خوب می فهمند و می دونن برای کدوم پست دنبال بازیکن باشند
توصیه های کمک مربی در هنگام بازی را با زدن دکمه apply زیر توصیه میشه سریع اعمال کرد
اطلاعات آماری و نموداری خوبی هم در مورد تمرینات و نوع تمرین و اینکه تمرین بیشتر در چه زمینه ای تمرکز داشته وجود داره
فعلاً همین
یه چند تا عکس بزار ببینیم کجای کاری
بالاخره درستش کردم !
دوستان توی بازی وقتی در حالت سه بعدی هستم هی بازی وای میسه ! مشکل از چیه ؟(تماشاچیا حرکت میکنن ولی بازیکنا همه ثابت میشن و معمولا Mouse ـم هم ثابت میمونه)
بعدش این تاکتیک چیدن چطوره ؟ من دو تا تاکتیک ساختم . وقتی ترتیب بازیکنا تو یکیو عوض میکنم تو اون یکی هم عوض میشن(ترتیب و نه خود بازیکنا) . مثلا تو یکیشون که 1-3-2-4 هست کاکا رو وقتی میذارم هافبک وسط تو اون یکی(که چهار سه سه هست) میره سمت چپ ! وقتی تو اون یکی میذارمش وسط اینور میره چپ ! جریان چیه ؟
سوال آخرم این که برای میلان چه بازیکن ارزونی پیشنهاد میکنید ؟ و کلا چه خطی به نظرتون باید تقویت بشه ؟(خیر سرم میلانم ، اونوقت کلا 7 میلیون دارم برای خرید بازیکن !!!)
من چون خیلی در طول روز این بازی رو انجام نمی دم از پریروز که بازی رو شروع کردم با آرسنال هنوز به لیگ نرسیدم و فعلاً دارم دوستاه بازی می کنم.ولی چندتا عکس می ذارم به زودی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما در چه پستهایی نیاز به بازیکن احساس می کنی؟بگو تا معرفی کنیم
برای من هم بعضی مواقع بازی تیکهای لحظه ای داره
در مورد تغییر جای بازیکنان در فورمیشن های مختلف من چیزی نمی دونم
داوید استوری رو از کالیاری بخر دفاع عالیهنقل قول:
سلام بچه ها!
فقط میخواستم بپرسم ببینم کسی مشکل crash dump رو تو fm14 نداشته؟؟؟
یعنی همین لینک top2download رو دانلود کنم و آپدیت بریزم کاملا درست میشه؟؟؟
دوستان اگه ميشه يه نفر مراحل نصب بازي رو به طور كامل توضيح بده تا ماهم بتونيم بازي كنيم.
خودم بیشتر توی هافبک هجومی چپ/وینگر چپ نیازمند بازیکنم با دفاع چپ و وسط .(البته هافبک رو میخوام کسی باشه که ذخیره باشه ناراحت نشه . یه کسی که وقتی روبینیو خسته شه جای اون بفرستمش تو)نقل قول:
تیک های من لحظه ای نیستن ! تقریبا سر هر پاس اینطور میشه . مشخصات کامپیوترمم خوبه و ایراد از اون فکر نکنم باشه .
دوستان fmrte این ورژن نیمده؟؟؟ من تو یه سایت خوندم که یه برنامه مثلش هست مال خوده بازیه در واقع یه افزونست باید بخریش بعد از توی خود بازی هر موقع که خواستی ادیت میکنی
بازیکنای به در بخور هم معرفی کنید
نقل قول:
ميشه بگيد چه جوري درستش كردي؟ آخه منم دقيقا همين مشكل شما رو دارم.
من خیلی زیاد باهاش ور رفته بودم قاطی پاتی شده بود . فایل اصلی بازی رو Extract کنید . بعدش محتویات پوشه Update رو کپی کنید توی جایی که فایلای بازی هست(همون جایی که fm.exe هستش) . بعدم محتویات پوشه کرک رو همونجا کپی کنید . حالا بازیو اجرا کنید .نقل قول:
من همچنان این گیر کردن رو دارم که بازیو نابود کرده واسم . هر یه پاسی که میدن به هم بازی 30 ثانیه وای میسه . اصلا مزه بازی رفته برام .
گرافیک : GTS 450
رم : 4 گیگ
CPU : Core i5 3.00 GHz
از داخل پوشه _CommonRedist جایی که بازی نصبه directx را نصب کنیدنقل قول:
جزئیات گرافیکی بازی را هم کم کنید
ببینید با این دوکار درست میشه
نه تست کردم . خود بازی هم پیشنهاد شدش واسم روی ماکسیمم همه چیز هست .
برای من هم پیشنهادی داده بود اما بازی سنگین اجرا میشد که من جزئیات را کم کردم بهتر شد اجرای بازینقل قول:
این هم چندتا عکس:
آقا چی کار کنم این مونتولیوو سر عقل بیاد ؟ : دی
هر کاریش میکنم نمیشه فقط شوت می زنه . تمرین اختصاصی بهش دادم ، پستشو قشنگ مشخص کردم و خلاصه هر کاری به ذهنم رسید انجام دادم ولی بازم تا توپ بهش می رسه شوت میزنه سریع !
این جزء خصلت بازیشه در قسمت تمرینات بازیکن جایی که از کمک مربیت میخواهی برای بازیکنت تمرینات خاص بگذاره در قسمت پاس دادن روی گزینه ای که نوشته بیشتر پاس بده تا شوت بزنه کلیک کن اگر هم کمکت نظر دیگه ای داشنت گزینه ای که میگه ، همینی من میگم انجام بدید رو انتخاب کن شاید دست از شوت زدن بردارهنقل قول:
البته یادم رفت بگم یک مدتی طول میکشه تا ببینی تمرینات به کجا میرسه
یک چیزی که به بازی اضافه شده اینکه میتونی کمک مربی خودتو بفرستی تا باشگاه مقابل رو متقاعد کنه که بازیکنشون رو به تو بفروشن ( اگر درست ترجمه کرده باشم )