شما dx رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت کن ببین درست میشه...نقل قول:
Printable View
شما dx رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت کن ببین درست میشه...نقل قول:
خواستم بگم این ارور directx و کلی رور دیگه با آپدیت اول درست میشه ماله سیستماتون نیست
دوستان شما می تونید تنظیمات گرافیکی رو انجام بدین ؟!؟!؟!
من روش که کلیک می کنم می پره بیرون ....
توی بازی بعضی اوقات افت فریم پیدا می شه در حد همون 1 ثانیه و درست میشه ...
آپدیت اول رو هم نصب کردم
کارت گرافیکم AMD هستش همین الان آپدیت 13.9 رو از خود سایت AMD گرفتم و رو کامپیوترم نصب کردم اما وقتی میرم توی Catalyst میگه که درایورت نسخه 13.1 هست
سلام ، یه دفعه نشد یه بازیو بدون دردسر بازی کنیم:n30:
هر کاری میکنم باز نمیشه ، سیستم از لحاظ سخت افزاری خوبه همه چی نصب شده ولی نمیشه که نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک ، کمک ، کمک
چک کن ببین آنتی ویروست فایلی رو قرنطینه نکرده؟c++ نصب کردی؟نقل قول:
شما باید حتما کرک reloaded رو بریزی و ویندوزت هم 64 بیت باشه!نقل قول:
بله ویندوز من ۸.۱ و صد البته ۶۴ بیتی هست ...نقل قول:
کرک رو نصب می کنم به امید اینکه درست بشه ...
با سلام دوستان. در باره بازی battlefield 4 من در هر مرجله مشکل کراش و پریدن بازی را داشتم. بعد از چند روز این کرک را گیر آوردم سالم بود و الان آخر بازی هستم. حتما قبل از کرک نمودن آخرین آپدیت گرافیک را نصب کنید من ati 6970 دارم. آپدیت 13.10 beta را ریختم و هر برنامه دیگر نصب کردم ولی نشد اما کرک به خوبی جواب داد. البته یک تنظیمات خاصی در video بود آنجام دادم یادم نیست ولی هم تصویر بهتر شد و هم انگار بازی رو آمد.windows 7 64 x البته اینهم بگم بخاطر این بازی windows 8 را پاک کردم. نمی دونم چند مرحله رفتم و بعد از نصب این کرک موفق شدم. امتحانش ضرری نداره. ولی فکر کنم گرافیک نسبتا خوبی باید داشته باشید تا مشکل لود شدن نداشته باشید یا پیغام خطا..
لینک دانلود کرک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من این کرک رو دانلود کردم و به تمام دوستانی که مشکل افت فریم دارن پیشنهادش می کنم !
این کرک و رو آپدیت 1 کپی کردم روی high براحتی و بدون افت فریم اجرا شد ...
البته لینکی که دوستمون گذاشتن یه مشکل کوچولو داره که من اصلاح شده اش رو میذارم :
پسورد فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من تست کردم و هنوز افت فریم لحظه ای هست متاسفانه
دوستان کسی تونسته این مشکل لگه بازی رو حل کنه؟من بازی برام روونه ولی بعده چند دقیقه تیک میزنه
فعلا همه این مشکل رو دارن باید هم صبر کنیم یا پچ یا آپدیت برای بازی بیاد که این مشکلات رو حل کنه عزیزنقل قول:
ما که به سختی و با همین تیک ها 2 روز پیش تموم کردیم بازی رو رفت پی کارش
سلام
اقا چرا صدای بازی اینطوره؟!
یهو قطع میشه و فقط صدای ادم ها میاد!!
عزیز اگه اولش بازی روونه ولی بعد یه مدت(مثلا یکی دو دقیقه) لگ میفته توش حتما حین بازی با نرم افزار HWINFO و MSI AFTER BURNER میزان مموری سیستم و گرافیک رو چک کن..چون این ایراد به شرطی که انجین و کرک بازی سالم باشه قطعا به سرریز شدن یکی از اونها برمیگرده!!...البته اگه ویندوز 32 بیت یا بازی در حالت 32بیت در حال اجرا باشه رسیدن مموری سیستم به عدد 3000MB هم به معنی سرریز شدن اون هست!!نقل قول:
اصلا دوستانی که مگن بازی لگ داره حین بازی توی قسمت PROCESSES TASK MANAGER چک کنند که بازی حتما در حالت 64BIT در حال اجرا باشه!!
عاغا سلام
عاغا من مرحله ی سوم رسیدم که باید توی دریا بری با قایق داخل کشتی که در حال سوختنه...
هر کاری میکنم سوار کشتی نمیشن :n29:
یکی کمک کنه....
ممنون :n01:
دست راست کشتی رو یکم برو جلو یجاش ترکیده و بازه و با قایق برو اون تونقل قول:
سلام دوستان
امروز بلاخره وقت کردم بازی رو تموم کنم:3:
بنظر من بازی از نظر گرافیک و فیزیک و صدا خیلی خوب بود ( تقریبا 8.5 از 10:12: ) ولی از نظر داستان ضعیف بود ( 4 از 10 یه نمه شبیه فیلمای ایرانی بود :n15: )
مثلا چجوری بعد انفجار سد کیلومتر ها بعد زنده موندن و همشون یه جا با هم بودن
یا چجوری PAC زنده فرار کرد و خودشو رسونده بود به کشتی
یا چجوری Dima تو اون زندان پیداش شده بود و بلا فاصله گفت خب پاشو فرار کنیم ( این قسمتش کپی COD Black ops بود ولی مدل خیلی ضایع )
یا دیالوگ هاشون مثلا مرحله آخر قسمتی که PAC میگه شما باید زنده بمونین این یه فرمانه:n21:
در ضمن دوستانی که مشکل لگ دارن توجه کنن
برای تنظیمات Medium باید رم 4 گیگ داشت
برای تنظیمات High باید رم 6 گیگ و
برای تنظیمات Ultra باید رم 8 گیگ داشت:n26:
ربطی نداره ، مشکل فریز شدن از خود بازی هست هرچند میشه با پایین آوردن Core Clock و Voltage مدت زمان بیشتری بازی کرد ...نقل قول:
در ضمن دوستانی که مشکل لگ دارن توجه کنن
برای تنظیمات Medium باید رم 4 گیگ داشت
برای تنظیمات High باید رم 6 گیگ و
برای تنظیمات Ultra باید رم 8 گیگ داش
مشکل لگ و تیک هم از ضعیف بودن کلی سیستم ناشی میشه که با پایین آورن جزئیات حل میشه .
شما برعکس بقیه هستین :n02:به اونوریا میگیم بیایید اینجا مشکلات رو مطرح کنید به شما هم باس گفت تو تاپیک خود بازی مطرح کنید این موارد رو و حتما هم از Spoiler استفاده کنید .نقل قول:
امروز بلاخره وقت کردم بازی رو تموم کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من بازی از نظر گرافیک و فیزیک و صدا خیلی خوب بود ( تقریبا 8.5 از 10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی از نظر داستان ضعیف بود ( 4 از 10 یه نمه شبیه فیلمای ایرانی بود :n15: )
مثلا چجوری بعد انفجار سد کیلومتر ها بعد زنده موندن و همشون یه جا با هم بودن
یا چجوری PAC زنده فرار کرد و خودشو رسونده بود به کشتی
یا چجوری Dima تو اون زندان پیداش شده بود و بلا فاصله گفت خب پاشو فرار کنیم ( این قسمتش کپی COD Black ops بود ولی مدل خیلی ضایع )
یا دیالوگ هاشون مثلا مرحله آخر قسمتی که PAC میگه شما باید زنده بمونین این یه فرمان
+
این بازی رو باید بخش چند نفرش رو تجربه کرد که شاهکاریه برا خودش ...بخش داستانی چند ساعته اهمیت چندانی نداره .
حمید بسه! چندبار میگی؟:n15::n02: دیگه همه میدونن که بتل یعنی مولتی و کال آو یعنی سینگل و مولتی! اینو همه قبول دارن!:n09:نقل قول:
این بازی روی ویندوز xp sp3اجرا میشه یا نه؟
کارت گرافیکم 630 هستش خوبه برای این بازی؟
نصف یازی رو دانلود کردم اگه مشکلی هست بگید بدونم!
شما سیستم کامل رو بگید تا بهتر راهنمایی کنیم ...نقل قول:
حمید عزیز گفت.باز سیستمتون رو کامل بگید ولی فکر نکنم روی xp جواب بدهنقل قول:
سایتی نیست که سیستم رو detect کنه و بگه تو چه تنظیماتی میشه بازی رو اجرا کنه ؟!
آقا کمک ۶-۷تا Directx نصب کردم باز این ارور میاد چی کنم؟
windows 7 sevice pack 1
vga:geforce 260GTX Dx 10 suport
گفتم دیگه داستانش ارزشی نداره که بخوام بزارم تو اسپویلنقل قول:
من مگه گفتم بخش مولتیش مشکل داره ؟:n09:
در مورد تنظیمات که شما هم حرف مارو زدی :n26:
شما مشکلت تو کتاب خونه های c++ هنقل قول:
باید اونا رو نصب کنی
چرا یه سایت معرکه سراغ دارمنقل قول:
شما برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو پیدا کن یه کم پایین تر تو صفحه بازی یه جا برای دادن مشخصات سیستم هست:n26:
شما بر اساس رم تعیین جزئیات گرافیکی کردید!!!نقل قول:
ربطی به داشتن و نداشتن نداره ...تو فروم باید به بقیه احترام بزارید و داستان رو توی Spoiler قرار بدید .
موفق باشید .
شما فایل زیپ رو دانلود کنید از طریق لینک زیر و کپی کنید به پوشه System 32 (همچین چیزی) تو ویندوز .نقل قول:
آقا کمک ۶-۷تا Directx نصب کردم باز این ارور میاد چی کنم؟
شما سیستمتون رو مطرح کنید من راهنمایی می کنم ، اون سایتی که دوستمون معرفی کردن همچین دقیق نمیگه .نقل قول:
سایتی نیست که سیستم رو detect کنه و بگه تو چه تنظیماتی میشه بازی رو اجرا کنه ؟!
خب هرچی تنظیمات گرافیک رو ببرید بالا رم بیشتری مصرف میکنه
cpu:e8500 3gig dualنقل قول:
ram 3 gig
vga : gt630 gigabaye 2 gig
ببنید بعضی بازی ها مثلا نیاز به نت فریمورک 4.5.دارند که روی اکس پی نصب نمیشه این باز ی هم ایا همینجوره مثلا؟
سلام دوستان
بازی رو سیستم من اجرا میشه ؟ 5 تا DVD هست .
Cpu Amd X4 955
Gpu: Amd Radeon 5670 HD
آره باید 4.5 نصب باشه رو سیستم ....اگه به 7 ارتقا بدید میتونید رو Low بازی کنید .نقل قول:
Ram رو نگفتید ....ولی اجرا میشه .نقل قول:
سلام دوستان
بازی رو سیستم من اجرا میشه ؟ 5 تا DVD هست .
Cpu Amd X4 955
Gpu: Amd Radeon 5670 HD
از جوابت ممنونم ولی می خوام یه سره کوچ کنم برم تو ویندوز8.1.دانلود کردم نصبش می کنمنقل قول:
دوستان مرسی بازی بالا اومد :n16:
تنظیمات گرافیکو رو Ultra گذاشتم میانگین ۳۲ فریم میده (نمیدونم چطوری با این گرافیک ، ultra ؟!) gerforce gtx260
آپدیت جدید بازی رو هم نصب کردم
فقط نمیدونم چرا بعضی جاها مس سقوط کردن هلیکوپتر ، افت فریم میگیره بازی ، لحظه لحظه ی تصویر فریز میشه 2 ثانیه 2 ثانیه از بازی رو نمیبینم
مشکل کجاس؟
ممنون
اوه اوه
نمیدونستم یه موضوع کوچیک اینقدر لگ و فریز تولید میکنه :n21:
رزلشن 1680x1050 59.85hz با 1680x1050 59.95hz کلی فرق داره لامصب:n27:
الان بازی روون شد:n19:
سلام من بازی را نصب کردم و اجرا هم شد چند تا مشکل داره یکی اینکه نمیدونم چرا بازی تمام صفحه نیست و وقتی اجرا میکی از حالت فول اسکرین درمیاد و نوار پایین صفحه و... دیده میشه.
مشکل بعدی هم اینه که وقتی میخوام اسلحه را روی هدفی بگیرم دقیق و روون رو هدف نیست و یجورایی تیراندازی به اهداف و نشانه روی حال نمیده حالا نمیدوم ربطی به تنظیمات کنترلر و موس داخل بازی میشه یانه؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
این ارور چه جوری حل میشه ؟!؟!؟!؟!
نقل قول:
برین به ادرس زیر :
C:\Users\Me\Documents\Battlefield 4\settings
و بعدش PROFSAVE_profile رو با نت پد باز کنید
گزینه ی GstRender.FullscreenEnabled رو پیدا کنید و عدد جلوش که 0 هست رو بکنید 1 بعد هم سیوش کنید و برین تو بازی ....
Ram 4 GB DDr3نقل قول: