یونیکدش رو هم پیدا کردم! اما جواب نداد. همش علامت سواله!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Printable View
یونیکدش رو هم پیدا کردم! اما جواب نداد. همش علامت سواله!
یونیکدش چند هست 8 - 16نقل قول:
هر دو مورد و چندتا دیگه هم داره. همشو امتحان کردم. این روش روی تلوزیپن هیچکی جواب نداده که متوصل به dlna شدند. جالبه روی تلویزیپن شما جواب داده!
با کدک های دیگه هم امتحان می کنم اگه جواب داد حتما میگم
در صورت امکان این فایل را هم تست نمایید با تشکرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با هیچکدوم از یونیکدها جواب نداد
جالب هست روی تلویزیون من جواب میده تا دو سه روز دیگه روی چند تا تلویزیون دیگه هم تست می کنم
ببینید برنامه serviio کاملا" با تلویزیونهای سونی هماهنگه من تست کردم عالی کار میکنه.سرعت استریمش از تمام برنامه های ارایه شده بیشتره و به راحتی میتونیین فیلم رو عقب و جلو کشید و قطعی و ریپ نداره.
میدونم که زیرنویس رو هم ساپورت میکنه اما مشکل اینجاست که من تا الان نتونستم تنظیمات زیرنویس فارسی رو با هاش انجام بدم.اگر اطلاعاتی دارین بذارین
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون
جواب میده:n06:
مدل تی وی سونی w904
فقط اینکه هنوز قطع و وصلی داره....البته از حالت قبل که دوستمون آموزش دادن، خیلی بهتر شده، اما باز هم قطع و وصلی داره...چیکار کنیم؟مثلا قبل شروع فیلم یه 5 دقیقه صبر کنیم و بعد استارت کنیم به نظرت تاثیر نداره؟
:n01:
سلام
جدیدن یه تی وی سونی مدل kdl-42w670A گرفتم، با این که Encoding UTF-8 رو هم داره و Encoding زیر نویس رو هم به UTF-8 تبدیل میکنم بازم زیر نویس رو مربع مربع نشون میده!!!!
اصلن بد جوری خورد تو ذوقم، آیا راهی هست که این مشکل رو حل کرد !!؟؟؟ :n03:
دوست عزیزنقل قول:
همین تایپیک را مطالعه کنید جواب سوالتان را پیدا می کنید
شدن رو که منم تونستم..اما قطع و وصل وحشتناک داره...شما پست اول رو بخون و انجامش بده...ببینیم مال شما هم قطع و وصلی اش بالاست و یا خیرنقل قول:
برای منم اولش که به صورت بی سیم پخش میکردم قطع و وصل می شد ولی با خرید یک کابل شبکه این مشکل رفع شد.نقل قول:
ضمنا به نظرم برنامه universal media server از ps3 media server بهتره.
درود
چند روزیه بین خرید یه tv سونی یا الجی موندم خیلی دوست دارم سونی بگیرم ولی بخاطر همین مشکلات زیر نویس دست نگه داشتم . با در نظر گرفتن همه این مسایل عنوان شده اگه من یه 47W804A یا 50W800B بگیرم مشکل زیر نویس برای فیلمهای MKV یا MP4 با زیر نویس SRT نخواهم داشت ؟ می خوام اطمینان داشته باشم .
دوست عزیزنقل قول:
فکر می کنم این مدل با زیر نویس مشگل دارد به این تایپیک بروید
درودنقل قول:
مگه تو سری های 2013 و 2014 سونی مدلی هم هست که با زیر نویس مشکل نداشته باشه ؟
خیالت راحت سونی زیر نویس فارسی رو اصلا" و ابدا نشون نمیده ،حداقل تا امروز .تمام زیر نویس فارسی رو بصورت مربع مربع نشون میده.چون از سیستم یونیکد UTF-16 استفاده میکنه.خواستی از زیر نویس فارسی استفاده کنی از برنامه Serviio استفاده میکنی که روی کامپیوترت فیلم با زیرنویس را یه راه حل ساده استریم میکنه و از طریق ارتباط DLNA تلویزیونت میفرسته بهروی صفحه.البته اگر تلویزیونت درگاه کابل شبکه یا Wifi داشته باشه.
البته از نظر پردازش تصویر و رنگ بعلت موتور پردازش براویا در سونی برتر از بقیه برندها هست به شرطی که هر تلویزیونش رو با کلاس همون تلویزیون تو برندهای دیگه مقایسه کنی
دوستان خواهشا یکی کامل توضیح بده تلویزیون مدل w 804 زیرنویس مشکل داره چجوری مرحله اولی انجام بدم یعنی برنامههم گرفتم بلد نیستم استفاده کنم چجوری باید این برنامه که تو لب تاب هستو از طریقDLNA به تلویزیون وصل کنم خیلی ممنون
راستی نمیشه با کابل HDMI لب تابو به تلویزیون وصل کنم فیلمه 3 بعدیو تو لبتاب اجرا کنم تو تلویزیون 3 بعدی ببینم؟
اقا تو رو خدا یکی جواب بده .من همه این کارا کردم فیلم خیلی لگ داره اصلا قابل تحمل نیس چیکار کنم؟
نقل قول:اقا تو رو خدا یکی جواب بده .من همه این کارا کردم فیلم خیلی لگ داره اصلا قابل تحمل نیس چیکار کنم؟
دوستان این کارو چه جوری باید با کابل شبکه کرد ؟؟؟
دوستان آموزش با کابل هو اگه میشه بدید ممنون
دوستان برای اونهایی که میخوان با این روش فیلمهای سه بعدی ببینند براحتی با تبدیل srt به ass و همنام کردن زیرنویس با فیلم ps3 media server زیرنویس را بدون هیچ مشگلی و تبدیلی نشون میده و نیاز به چسباندن زیرنویس به فیلم نیست.
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد ارتباط شدن با استفاده از Wireless هست و این برای فیلم های با حجم بالا بسیار مشکل ساز می شه. مخصوصا زمانی که Wireless شما سرعتش پایین باشه. برای رفع این مشکل تلویزیون و DLNA Server رو با استفاده از کابل LAN متصل نمایید.نقل قول:
باتشکر
من تلویزیون w670 دارم فیلم هایی که با پسوند mkv هستند که اصلا زیرنوس رو نمی تونم نشون بدم از خیرشون هم گذشتم با برنامه ps3 media ولی پسوند های دیگه مثل mp4 رو که با ps3 media استریم میکنم زیرنویس رو نشون میده الان یه فیلم دیگه اوردم پسوند mp4 داره هر کاری میکنم زیرنویس رو نمی تونه نشون بده اصلا نمی دونم فرقش با فایل های دیگه چیه چکار باید کنم .
تب Navigation /Share Setting را بزن بعد تو کادر پایینی آیکون سمت چپ مربوط به اضافه کردن دایرکتوری را بزن و دایرکتوری که حاوی فیلم هست را انتخاب کنید بعد از بالا آیکون Restart server را کلیک کنید . اگر این دایرکتوری را تعریف نکنید تلویزیون فیلمها را پیدا نمیکنهنقل قول:
سلام دوستان
من امروز چند ساعت وقت گذاشتم و بالاخره نتیجه گرفتم . تلویزیون من KDL-46EX700 هست و کشور سنگاپور رو انتخاب کردم که تلویزیون دیجیتالش فعال بشه و بخاطر همین زیرنویس تلویزیو ن رو غیرفعال کردم چون در این حالت فقط انگلیسی و چند تا زبان آسیای شرقی داره.
بعنوان سرور از مرحله یک پست اول تاپیک استفاده کردم ( PS3 media server ) با mezzmo همین فایل زیرنویس دار رو امتحان کردم زیرنویسش دیده نمیشد.
مرحله دوم بکارمن نیومد چون تلویزیون دو بعدی هست برای مرحله دوم که تبدیل srt به ass باشه از نرم افزار Subtitle Edit 3.3.9 استفاده کردم .
مرحله سوم هم طبق تاپیک . اینهم عکس تنظیماتش :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کسی راهی واسه سری W پیدا نکرد؟ :| من w600 دارم و از هیچ روشی به نتیجه نرسیدم، تنها راه کانورت ویدیو هست که خیلی زمان برـه
اکثر کسایی هم که میگن نتیجه گرفتیم یه راهنمای ناقص و گنگ گذاشتن اینجا!!!
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت استفاده کنید
sinab و در قسمت تلویزیون وسیستمهای تصویری بخش سونی روش پخش زیرنویس فارسی در بلوری پلیرهای سونی و تلویزیون های سونی با سرعت بسیار و بدون
با سلام
من یک تلویزیون سونی LED W85B و سینما خانگی سونی بلوری N9100W خریداری کردم و هرکار و ترفندی که بود پیاده کردم نتونستم زیرنویس فارسی رو برای فیلم mkv نمایش بدم. لطفا اگه می تونید راهنماییم کنید
سلام دوستان عزیز
تلویزیون من سونی هست. فیلم های 3D رو قبلا با زیرنویس نگاه می کردم. با روش همین تاپیک. یادمه که وقتی می خواستم فیلم و زیرنویس رو Remux کنم فونت هم می ریختم. و همینطور Charset رو تغییر می دادم. اما یادم نیست به چی>؟؟؟؟ الان زیرنویس رو نشون می ده ولی همه حروف ها تو یه کادر ؟ هستش. هر جوری هم بگین تبدیل کردم نشد. من اول زیرنویس رو به ass تبدیل می کنم بعد اون رو Remux می کنم. Charset خود زیرنویس هم Utf8 می کنم.
باتشکر
با سلام خدمت همه دوستان من اين نرم افزار و ساير نرم افزارهاي ديگه رو هم تست كردم ولي متاسفانه چون شركت سوني در كل از قانون كپي و رايت حمايت ميكنه به اين مشكل دچار شديدم اگر از فيلم هاي اورجينال استفاده كنيد مشكلي كه دوستان اعلام كردن برطرف ميشه ولي در كل اگر در كشور عزيزمان زندگي ميكنيد و ميخواهيد فيلم هاي خارجي رو ببينيد بايد زبان انگليسي رو بلد باشيد چون سوني هيچگونه قصدي براي برطرف كردن مشكل زير نوييس فارسي رو نداره :n13: با تشكر
ممنون از همه
دوستانی که تلویزیون سونی دارند مثل من و از ساپورت بسیار ضعیف سونی از فرمت های متداول ویدئویی کلافه شدند توجه کنن:
همین طوری که تو این تاپیک مطرح شده بهترین روش دیدن این فرمت های مهجور مونده استفاده از DLNA اس. من با نرم افزار Mezzmo کار کردم و خیلی ساده و راحت می تونین از آپشن های مورد نیاز تون استفاده کنین. بعد از یادگیری و استفاده از این نرم افزار تازه میرسیم به زیرنویس که اعصاب خرد کنیش ده برابر مشکل قبلیه. من همه راهکارهای ارائه شده رو خوندم و نتونستم زیرنویس رو درست ببینم. بعد از کلی سرچ و سئوال و جواب فهمیدم آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم. راهکار بسیار ساده و پیش پاافتاده است. مسیر زیر رو تو نرم افزار Mezzmo دنبال کنین:
Tools\ Options\ Subtitles
حالا از کادر وسط روی دکمه Add کلیک کنین و زبان (فارسی) Persian رو اضافه کنین. بعد با استفاده از دکمه Move Up اونو تو ردیف اول زبانها قرار بدید یعنی English دومی باشه. بعد روی عبارت Global Setting کلیک کنین و Language و Code Page رو به ترتیب روی عبارات (فارسی) Persian و ANSI Arabic -ت1256 تنظیم کنین. من اندازه فونت رو هم روی 20 گذاشتم اگه دلتون میخواد اینو هم میتونین عوض کنین.
همین!!!تموم شد!!! حالا تست کنین و لذت ببرین از فیلم و سریالتون.
منMezzmo تو پست اول اسمشو آوردم که زیر نویس رو به عکس تبدیل میکنه و کیفیتش کم میشه (sub/idx) و هدف اصلی من کار کردن رو فیلم سه بعدیهنقل قول:
حق با شماست دوست عزیز
Mezzmo کیفیت و سایز زیرنویس رو پایین میاره و تغییر فونت کارساز نبود. حداقل پنج تا نرم افزار دیگه مثل ps3, plex, serviio,... تست کردم ولی بازم گلی به جمال Mezzmo که حداقل زیرنویس رو نشون میده! روش پیشنهادی شما هم جواب نداد. دارم دنبال راهکاری می گردم که کیفیت و سایز زیرنویس رو ببره بالا
قبلا به راحتی می تونستم فیلم ها رو بوسیله DLNA نشون بدم PS3 روی w670
ولی الان هر کاری می کنم ps3 رو نشون نمی ده توی تلویزیون ولی توی برنامه راحت تلویزون رو می شناسه البته چند تا برنامه هم امتحان کردم هیچ کدوم نشون نمی دن چرا
اتفاقا دو شب قبل هم همین مورد برای من پیش اومد. اول همه نرم افزارهای DLNA رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد. رفتم IP تلویزیون رو عوض کردم و دوباره امتحان کردم. نرم افزارها بازم تلویزیون رو شناختند ولی مشکل حل نشد. اقدام بعدی نصب نرم افزارها رو لپ تاپ بود. لپ تاپم هم تلویزیون رو شناخت ولی تلویزیون نتونست لپ تاپ رو بشناسه. کلی با کابل های مودم و تلویزیون ور رفتم بعدم رفتم سراغ اتصالات بیسیم و وایرلس. اما کاری پیش نرفت. اینباررفتم سراغ موبایل اندرویدیم. دیدم ارتباط برقراره و از روی موبایل چندتا فایل پخش کردم و نتیجه گرفتم ارتباطات و کابلها مشکل ندارند. حالا دیگه سه ساعتی معطل شده بودم و هر راهی که بهذهنم رسیده بود رفته بودم الا یکی که یه کم نگرانش بودم ولی بالاخره دلمو به دریا زدم و انجامش دادم!
"بازگشت به تنظیمات کارخانه" Reset Factory" دقیقا این آخرین و تنها راه حل بود و جواب داد! فقط موقعی که تلویزیون ریست میشه باید دوباره تنظیمات اولیه رو انجام بدید. زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور انتخاب کنید و بعد از انجام مراحل کانال یابی برید سراغ نرم افزارتون رو کامپیوتر و ترجیحا حذفش کنین و دوباره نصبش کنین. قطعا این بار تو تلویزیون اونو خواهید دید. البته اگه از من بپرسین نرم افزار Wild Media Server رو توصیه میکنم. چون PS3 با این که کلی باهاش کلنجار رفتم بعضی از زیرنویس های فارسی رو نشون نمیده. تنظیمات WMS رو اگه خواستین تو تاپیک زیر آوردم.
ولی درست شد بدون ریسیت باید می رفتی توی منوی Network
توی قسمت Home Network Setup بعد Server Display تمای ایتم ها رو حذف کنید یک بار که از منو خارج بشی دوباره بیای می بینی اومدن :n02::n02:
از نرم افزار mezzmo استفاده کنیدنقل قول: