سلام.
ما وقتي نصب كرديم موقع اجرا گفت كه فايل xxx.dll را پيدا نميكنه.
اسم فايله يادم نيست.كسي نميدونه مشكل از كجاست؟
مگه ميشه بازي به طور كامل نصب بشه ولي يه فايل نصب نشه؟
حالا اگه لازم بود من نگاه ميكنم و اسم فايل رو ميگم.
Printable View
سلام.
ما وقتي نصب كرديم موقع اجرا گفت كه فايل xxx.dll را پيدا نميكنه.
اسم فايله يادم نيست.كسي نميدونه مشكل از كجاست؟
مگه ميشه بازي به طور كامل نصب بشه ولي يه فايل نصب نشه؟
حالا اگه لازم بود من نگاه ميكنم و اسم فايل رو ميگم.
آقا فايل d3dx9_25.dll رو نميتونه پيدا كنه.
اگه حجمش زياد نيست بي زحمت يه جا آپلودش كنيد تا كار ماهم را بيفته.
از اينجا بگير عزيز!نقل قول:
نوشته شده توسط Batman1
براي دانلود كردن فايل هاي دايركس به اين آدرس بريد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اين بازي جديدترين دايركس را مي خواد بعد از ارر d3dx9_25.dll ارر d3dx9_29.dll مي ده احتمالا !
سلام دوستان
خوشبختانه مشکلم با کمک Nvidia جان حل شد
و من تونستم بازی رو به صورت سینگل پلیر اجرا کنم
تنها مشکلی که مونده اینه که یکم که بازی میکنم از بازی میپره بیرون و ارور Dont Send میده :sad:
آیا کسی این مشکل رو داره؟
فکر کنم اگه ویندوز رو عوض کنم مشکلم حل شه اگه خدا بخواد :blush:
پس تا یک یا دو روز دیگه تو اصفهان این بازی رو پخش میکنم توسط شرکت علی بابا :biggrin:
یا حق
;)
اینم آموزش به زبان انگلیسی
Step 1 Unpack, mount/burn, install the game, use the keymaker from the \Razor1911 dir
or any of the following keys:
U6F7-WMAU-I1I5-V8X7-1911
NESJ-48XZ-I8S2-A3F4-1911
PS9H-H4RE-E7A5-Y8P6-1911
NPJS-CAKF-K5G5-W5U6-1911
QMRH-UJRE-U0N7-R2Q5-1911
Step 2
Copy the crack from the \Razor1911 dir into your installation directory.
Step 3
Unpack Default_profile.zip into %USERPROFILE%\My Documents\Battlefield 2142\.
Then open %USERPROFILE%\My Documents\Battlefield 2142\Profiles\0001\Profile.con
with a text editor and change its content to your likings.
The following fields might be of interest:
//name of the in-game user:
LocalProfile.setName "Razor1911"
//login username:
LocalProfile.setEAOnlineMasterAccount "Razor1911"
You might also want to have a look at the other files in this dir!
Step 4
Start the game, when prompted by the login prompt, enter whatever you used for
LocalProfile.setEAOnlineMasterAccount. If you didn't change anything in
Profile.con this will be "Razor1911". You will be prompted by a box telling
you are playing in offline mode, press 'OK'. Now select your profile and the game
will start!
حامد جان این مشکلت فکرک نم دیگه حل نشدنی باشه تا وقتی که اون کارت گرافیکتو عوض کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
یه خبر دیگه : مشکل آنلاین بازی کردن حل شد و ازا ین به بعد میتونیم آنلاین بازی کنیم !
فقط مشکلی که هست خارجیها خیلی خطرن و من تا رفتم تو بازی یه sniper منو زد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چی میگیانقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
وقتی یکم از بازی رو بدون مشکل بازی میکنم بعد میپره بیرون چه ربطی به کارت گرافیک داره؟
اوکی !
حالا ویندوزتو عوض کن تا بعدا به حرف من برسی
حالا فعلا بیخیال انویدیا جان
یه پچ جدید و تازه برای بازی چند ساعت پیش منتشر شد
.کد:Battlefield 2142 Releases This Week!
10.17.06
We are all very excited with the release of Battlefield 2142 this week. Like you we are eager to play online and start collecting our Dog Tags. To be more proactive in our patching we are releasing a 1.01 patch to address a performance issue. This is a small patch, but well worth the stability it will give. Battlefield 2142 will notify you at the login screen if there is a newer version of BF2142 out. EA Downloader will then start if you have it installed. We are doing everything possible to ensure the best experience for BF2142s first patch and appreciate your understanding
البته من نمیدونم چکار میکنه کسی فهمید خبر بده
حجمش هم 18 مگ هستش
;)
اگه وقتی آنلاین هستی بازیو اجرا کنی این پیغام رو میده
مشکلا احتمالی بازی رو برطرف میکنه !
راستی
کاوه جان
تو وقتی بازی رو نصب کردی آخر بازی یه پیغام به تو نداد که یه فایل کپی نمیشه و یه دکمه cancel و یه دکمه retry داشته باشه؟
مرسی
;)
نه والا فکر نکنم ! شایدم یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تو دیگه کی هستینقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
تو این رو چند ساعت پیش نصب کردی
ولی به من این پیغام رو داد
نه فقط روی سیستم من بلکه روی سیستمهای شرکت هم همینطور شد
واسه همین احتمال میدم بیرون پریدن از بازی مشکلش همین بوده
واسه من که مشکلی نداره !
آقا راستی جمع شین آنلاین بزنیم !
حامد شما تو سرکت علی بابا دست داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم پایه آنلاین بازی هستمنقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
فقط اگه مشکلم حل شه
آره همین بازی رو من براشون مشکلش رو حل کردم فردا یا پسفردا هم میدیم تو بازار :biggrin:
چطور؟
هیچی شرکت خوبیه ! چندتا کاراشو دیدم ! خوب بوده
محسن و مهدي عزيز دستتون دردنكنه.
مشكل فايل dll حل شد.ولي حالا فقط خطاي don,t send ميده.
مشكل از كارت گرافيك نيست.
D3DX9_29 را هم نصب كردم.
بازي به اين كليدي نديده بودم.اين بازيهاي جديد چرا انقدر گيرن؟
دوست عزیز شما هم مشکل من رو دارینقل قول:
نوشته شده توسط Batman1
من احتمالا امروز ویندوز رو عوض کنم
اگه درست شد میگم شما هم برو عوض کن
;)
سلام يه سوال
شماره ي قبلي اين بازي اسمش چيه ؟
درضمن شماره قبلي بازي فقط واسه انلاين بازي كرده هستش يا مرحله هم هست ؟
و با چه سيستمي اجرا ميشه ؟ نخسه ي قبلي
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط H @ M I D
نسخه قبلی اسمش Battlefield 2 هستش
که اون هم دست کمی از این نداره یعنی به همین اندازه قشنگ هست من تا قبل از این معتاد اون بودم
راستی البته یه سری نسخه های دیگه هم داره که روی همین 2 نصب میشه مثلا Battlefield 2 spical force
نه شماره قبلی هم راحت اجرا میشه و مرحله ای هم نیست فقط باید وارد یه نقشه بشی و عملایت رو توی اون نقشه انجام بدی
البته حال و هوای آنلاین بازی کردن یه چیز دیگست که من هم هنوز آرزوش به دلم مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستمش رو دقیق نمیدونم
ولی فکر کنم رم 512 بخواد با گرافیک 128 بقیه رو نمیدونم
;)
دوستان شماها که ان قدر تعریف می کنید و بحث می کنید یه Screenshot از وسط بازی بگیرید بزارید دیگه من هنوز دستم نیمده میخوام ببینم چه جوریه.
راستی دوستا توجه داشته باشند که این بازی امتیازش از باتلفیلد 2 کمتره
امتیاز این ورژن یعنی Battlefield 2142
و امتیاز Battlefield 2
ولی خودمون باید قضاوت کنیم
;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
من که فعلا تو بازی مشکل دارم نمیتونم عکس بگیرم و گر نه میگرفتم
ولی اینجا هم کلی عکس تو بازی هست
سلام
اون ارور بود که گفتم موقع نصب داد
این بود:
حالا به نظر شما امکان اینکه از بازی میپره بیرون میتونه این باشه؟
راستی من ویندوز رو عوض کردم تغیری نکرد :sad:
فعلا حق با Nvidia بوده
ولی فردا حقیقت روشن میشه
چون من دارم میرم پک سالم رو فردا از علی بابا بگیرم و نصب کنم خدا کنه مشکلم حل شده
شما هم دعا کنید به خدا بد جور ت تو کف بازی هستم
ضد حال بدتر اینه که میرم تو بازی دو تا هم میکشم تا میام سوی رو بکشم میپره بیرون خیلی ضد حال میخورم یا اومدم سوار آدم آهنی بشم ببینم چه حالی میده باز پرید بیرون
من اصلا شانس ندارم
اگه فردا درست نشه........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:sad:
سلام.
ما كه هنوز نتونستيم خطاي Dont send را برطرف كنيم.
من به مانيتو مشكوك شدم.آيا احتمال داره كه مانيتور براي اجراي بازي ضعيف باشه يا اصلا ربطي نداره؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Batman1
میگم شما موقع نصب همون پیغامی رو که به من داده به شما نداد؟
چون مشکل منم حل نشد
راستی گرافیکت چیه؟
سلام
خبر خوب برای اصفهانی ها این که بازی توسط علی بابا پخش شد
و شما الان میتونید برید بخرید
من HELP فارسی رو از روی پک شرکت براتون آپلود میکنم تا کسایی که هنوز طریقه نصب رو بلد نیستند یاد بگیرند ;)
man battlefield 2 ra rahat ejta mikonam inam mishe rahat ejta she ati radeon x press 200m 512 mb ram intel celeron m420
سلام
خدا یا شکرت
الان نمیدونید که من چقدر خوشحالم
سیدی سالم رو که نصب کردم مشل ارور حل شد
الان حدود 1 ساعت داشتم بازی میکردم
ولی خیلی سخته
بدون ترینر یکم اعصابت خورد میشه
حد اقل برای اینکه تیرهات زود تموم میشه
ولی کلا بازی عالی هست
حتما بازی کنیدش
آخرش هم من باختم بس که بازی سخت بود کلا گروه ما باخت :sad:
حالا من پایه بازی آنلاین هستم
کاوه جان حاظری؟
ALI_PERS!@N جان والا نمیدونم ولی هم رمتون کمه هم cpu از گرافیکت هم سر در نیاوردم من بیشتر از geforce سر در میارم
ولی یه تست کن شاید جواب داد خدا رو چه دیدی
;)
سری بازی های BattleField توانسته است برای شرکت Digital Illusions، شهرت بسیاری را به همراه داشته است. بازی هایی که میدان های جنگ را به نمایش می کشند و به شما اجازه می دهند تا با استفاده از نیرو های مختلف، تلاش کنید تا بر دشمنان خود غلبه کنید. پس از عرضه نسخه دوم این بازی و موفقیت فوق العاده آن، شرکت سازنده این بازی، دست به ساخت نسخه ای جدید از آن را زده است. نسخه ای که سال ها بعد از دو نسخه قبلی به وقوع می پیوندد وBattleField 2142 نام دارد.
---------------------------------------------------BattleField 2142 داستانی از مرگ و زندگی را روایت می کند. ماجرای بازی از سال 2105 شروع می شود که به صورتی غیر منتظره یخ ها، شروع به در برگرفتن کره زمین می کنند. در طی سال ها، این یخ ها کم کم پیشروی می کنند و قسمت های بیشتری از زمین را غیر قابل سکونت می کنند. در این بین مردم نیز مجبور به سفر به مکان های قابل سکونت می شوند. در سال 2142، درست 200 سال بعد از BattleField 1942، تنها منطقه ای کوچک برروی زمین باقی مانده است و مردم نیز به سوی آن هجوم می آورند. اما در این مکان کوچک تمام جمعیت جهان، نمی تواند زندگی کند. به این دلیل جنگ هایی سخت شروع می شود که تنها هدف آن ها زنده ماندن است. این طور که ذکر شده در طول بازی دو قدرت اصلی وجود خواهند داشت که هنوز نام آن ها فاش نشده است ولی به احتمال زیاد اروپا و آسیا خواهند بود.
خود را آماده نبرد هایی سخت و سرنوشت ساز کنید.
---------------------------------------------------
BattleField از همان نسخه اول یک بازی چند نفره بوده است و قسمت تک نفره آن هیچوقت نمی تواند برای بازیکنان مانند این قسمت جذاب باشد.خوشبختانه برای نسخه دوم این بازی در ایران نیز سرور هایی وجود دارند که البته مشکلات فراوانی هم دارند. طبق گفته سازندگان این نسخه از بازی، به قدری عالی است که حتی نمی توان آن را وصف کرد. آن ها برای نام بردن اسم این بازی از ریاضی استفاده کرده اند و گفته اند که اگر جذر عدد 4588164 را بگیرید یا عمل 3213÷3×2 را انجام دهید نام بازی را به دست می آورد. هنوز دلیل اینگونه اسم بردن از بازی برای هیچکس مشخص نیست.
مانند قبل نقشه های مختلفی برای بازی وجود دارند که علاوه بر حالت چند نفره، می توانید در آن ها به صورت تک نفره و تمرینی به بازی بپردازید. BattleField 2142 می تواند در هر نقشه از 64 نفر به صورت چند نفره پشتیبانی کند. در این نسخه علاوه بر حالت معمول بازی، conquest که در آن باید مناطق بیشتری را با برافراشتن پرچم خود در آن ها کسب می کردید، حالت جدیدی به نام Titan نیز به این نسخه اضافه شده است. در این حالت یکی از گروه ها باید از شی ای به نام Titan محافظت کند و گروه دیگر باید آن را نابود کند. برای اینکار گروه دوم ابتدا باید با استفاده از موشک هایی دفاع Titan را از بین ببرد تا بتواند به آن صدمه بزند. پس از این با یک بمب گذاری Titan نابود خواهد شد.
در BF2142 شما می توانید از بین 4 نیروی مختلف یکی را انتخاب کنید. نیروی شناسایی که در واقع ترکیبی هستند از نیروی ویژه و تک تیر انداز و کار هر دو را انجام می دهند. مهندس ها که برای مقابله با تانک ها و همچنین پشتیبانی استفاده می شوند. نیروی حمله که وظیفه جان رسانی را نیز به گردن دارند. نیروی پشتیبانی که برای تعمیر وسایل و پشتیبانی از دیگر نیرو ها استفاده می شود. اینطور که گفته شده شما حتی می توانید نیرو های مورد علاقه خود را با تجهیزات دیگر بسازید.
---------------------------------------------------با توجه به اینکه این نسخه در زمان آینده به وقوع می پیوندد، در طول بازی سلاح ها، تجهیزات و وسایل پیشرفته بسیار گوناگونی هم وجود دارند. همانطور که انتظار می رود اسلحه ها دارای تکنولوژی بسیار پیشرفته ای هستند و از قدرت بالایی برخوردار هستند. همچنین وسایل بسیار جالبی از قبیل ربات ها، تانک های لغزنده و وسایل پرنده جالبی نیز در بازی دیده می شوند. یکی دیگر از نکات جالب در بازی وجود یک پوشش برای استفاده است که شما را در برابر تمام افراد نامرئی می کند و از این راه می توانید به درون نیرو های دشمن نفوذ کنید. نقشه ها و محیط هایی که در BF2142 وجود دارند بسیار بزرگ هستند و معمولا هم سراسر پوشیده از یخ هستند و سرما در آن ها بیداد می کند.
با توجه به اینکه بازی در زمان آینده به وقوع می پیوندد شما دارای تجهیزات پیشرفته ای هستید.
---------------------------------------------------
از نظر گرافیک و صدا هنوز چیز زیادی از بازی معلوم نشده است اما از فیلم های منتشر شده تا کنون پیدا است که بازی دارای گرافیکی خارق العاده است. همچنین شایعاتی در مورد ساخت یک قسمت جلو رفتنی برای قسمت تک نفره به گوش می خورد. در مجموع BF2142 بازی ای فوق العاده است که قرار است پاییز امسال وارد بازار آمریکا شود. این بازی شما را وارد مبارزاتی مرگبار برای مرگ و زندگی خواهد کرد. فکر می کنید می توانید در این مبارزات پیروز شوید؟
----------------------------
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون Knight- جان
دوستان برای آنلاین بازی کردند باید این صفحه رو پر کنید
من به مشکل برخوردم
از کاوه جان چون این بازی رو آنلاین بازی کرده میخوام این صفحه رو کامل توضیح بده و در مورد آنلاین بازی کردن هم یه توضیح بده
راستی کشور ایران جزو کشور ها نیست پس ما کجا رو انتخاب کنیم؟
مشکل اصلی من تو zip-postal cod هستش
ممنون میشم
;)
سلام
حامد جان میخواستم بدونم علی بابا این بازی رو تو چند سی دی داده بیرون؟
راستی الان از کجای اصفهان میشه این بازی رو گرفت؟
من خودم بچه فولاد شهر هستم...
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Evolution37
بازی در 5 سیدی منتشر شده
مرزکز اصلی علی بابا:
اصفهان - چهار راه نقاشی - از طرف چهار راه نقاشی که به طرف خاجو بیای سمت راست خیابون ساختمان حامد طبقه پایین شرکت نارسیس- نارسیس اسم مغازه هستش
هواست باشه بعد از یه لوازم التحریر معروف هست اسمش فکر کنم محمود باشه یادم نیست و قبل از یه دبیرستان که فکر کنم صارمیه باشه بازم یادم نیست
بگردی پیدا میکنی
جاهای دیگه نمیدونم کجا آوردند
;)
ممنوووووووووون
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
والا نه.پيغام خاصي نداد.
گرافيكم 256 جي فورس.
ناراحت که نمیشی من جوابت رو بدم؟نقل قول:
دوستان برای آنلاین بازی کردند باید این صفحه رو پر کنید
من به مشکل برخوردم
از کاوه جان چون این بازی رو آنلاین بازی کرده میخوام این صفحه رو کامل توضیح بده و در مورد آنلاین بازی کردن هم یه توضیح بده
راستی کشور ایران جزو کشور ها نیست پس ما کجا رو انتخاب کنیم؟
مشکل اصلی من تو zip-postal cod هستش
ممنون میشم
شما واسه آنلاین بازی کردن تمام بازی های EA نیاز به یه اکانت EA داری و داشتن بازی کامل. یعنی اریجینال که کرک نشده یا اگه کرک شده روی سرور مجازی بازی کنی. واسه ساختن اکانت EA هم بهترین کار اینه که تو سایت خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اکانت بسازی تا دیگه لازم نباشه تو بازی دردسر داشته باشی
دوستان اگه من یکی دوبار بازی رو آنلاین بازی کردم واسه کرکی بود که واسه آنلاین بازی کردن اومده بود که متاسفانه الان کار نمیده !
ولی حامد جان واسه ثبت نام من کشور رو usa و کد پستی رو 95698 زدم. بقیشم که خودت میدونی !
نه عزیز چرا باید ناراحت بشم خیلی هم ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط Knight-
اگه کسی راهی پیدا کرد که بشه راحت آنلاین بازی کرد بیاد اینجا آموزش بده که یه وقت قرار بزاریم با هم بازی کنیم
;)
ممنون کاوه جون
;)