عزیز اونا اشتباه کردن بخودشون مربوطه فقط خدارو شکر کن که والیبالارو نشون میدهنقل قول:
Printable View
عزیز اونا اشتباه کردن بخودشون مربوطه فقط خدارو شکر کن که والیبالارو نشون میدهنقل قول:
آخه قبلا اگه دقت کنی اکثرا برای زدن سرویس برشی، توپ رو خیلی بالا مینداختند و درصد بالایی که موفقیت توی سرویس، پرتاب خوب توپه. حتی دیده می شد بازیکنای حرفه ای هم تو بازی های مهم توی پرتاب اشتباه می کردن و مجبور میشدن فقط توپ رو رد کنن... البته هنوز هم خیلی ها همینطوری سرویس میزنن و عالی هم می میزنن!نقل قول:
سرویس زدناشون سبک خاصی داره و تو تیمهای دیگه ندیدم با یه پرش کوجیک یه بازیکن چنین سرعت و شتابی رو به توپ منتقل کنه که نشان از توان عجیبشون داره .
حالا وقتی توپ با ارتفاع کمتری پرتاب بشه، مشخصا هم درصد خطاش کمتره و هم اینکه ضربه زدن به توپ راحت تره
مثلا ساوانی هم همینطوری سرویس میزنه و خیلی پرتاب بلندی نداره سرویس هاش.
ساوانی تا اونجایی که من بازیهاش رو نگاه کردم ارتفاع بالا انتخاب میکنه اما فقط یه بازیکن دیگه از ایتالیا و فکر کنم کوبا تو ذهنمه این مدلی سرویس میزنند اما به هیچ وجه انقدر شتاب ندشتند .حالا جالبیش اینه که بازیکنای سرویس زن برزیل همگیشون چندین بار سرویس پرشی ارتفاع پایین با سرعت بالا زدند ( اتفاقا چقدر دریافترهای ما جز زرینی قوی هستند که بارها این سرویسهای وحشتناک رو به راحتی دریافت کردند )نقل قول:
راستی موسوی هم خیلی سعی داره سرویس پرشی ارتفاع پایین بزنه که متاسفانه اکثرا به تور برخورد میکنه .
در مجموع بازی خوبی بود متاسفانه عادت شده بد شروع میکنیم بازی های اول هر تورنمنت رو!این بازی هم ست اول و دوم ضعیف و پراشتباه بودیم مخصوصا دفاع روی تور
با بیرون رفتن استاد حمزه!-که بارها با دریافت اول و سرویس توی تور و اسپک توی اوت توانایی های خودش رو به رخ همگان کشید-کمی بهتر عمل کردیم مخصوصا ست سوم اون جنگ بر سر تک امتیازها(چیزی که تو این چند سال زیاد دیدیم) دوباره انجام شد و برزیل رو خوب تعقیب کردیم و تو امتیازات پایانی بالاخره پیش افتادیم و بردیم میتونستیم حداقل 1 امتیاز بگیریم اما غفور دو صحنه حساس خراب کرد ست چهارم 18-20 جایی که باید با دست دفاع بازی میکرد محکم زد و دفاع شد و 20-21 هم بعد از تذکر ولاسکو برعکس جایی که مدافع کنار خوب نرسیده بود باید محکم و مستقیم میزد اومد با دست دفاع بازی کنه زد تو اوت :دی برعکس اون والاس سوخته پدر هرچی توپ برگشتی تو سخت ترین شرایط بود رو امتیاز میکرد :n23:تجربه رقابتهای بین المللی تیمی مثل برزیل هنوز خیلی بیشتر از ماست این تجربه ها باید کسب بشه
اعتبار چندانی نداره این رقابتها مثل لیگ و جام جهانی یا المپیک باید بهش به چشم بازی های تدارکاتی با بزرگانی نگاه کنیم که تو شرایط عادی نمیتونیم باهاشون بازی تدارکاتی داشته باشیم!
سرمربی برزیل هم چند صحنه در آستانه سکته بود که خب نشد :دی
درسته البته من بیشتر بازیکنان بلند قد رو دیدم اینطوری میزنن چون با پرش کم و قد متوسط والیبال با ارتفاع و زاویه مناسب نمیشه توپ رو از تور رد کرد:n13:نقل قول:
آخه قبلا اگه دقت کنی اکثرا برای زدن سرویس برشی، توپ رو خیلی بالا مینداختند و درصد بالایی که موفقیت توی سرویس، پرتاب خوب توپه. حتی دیده می شد بازیکنای حرفه ای هم تو بازی های مهم توی پرتاب اشتباه می کردن و مجبور میشدن فقط توپ رو رد کنن... البته هنوز هم خیلی ها همینطوری سرویس میزنن و عالی هم می میزنن!
حالا وقتی توپ با ارتفاع کمتری پرتاب بشه، مشخصا هم درصد خطاش کمتره و هم اینکه ضربه زدن به توپ راحت تره
مثلا ساوانی هم همینطوری سرویس میزنه و خیلی پرتاب بلندی نداره سرویس هاش.
تو ادامه امیدوارم دفاع روی تور بهتر بشه مخصوصا موسوی که به نظر نمیرسه آمادگی همیشگی رو داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا حیف این تیم ها نیست که تو همچین ورزشگاههای خالی بازی میکنن؟:n15:
ویرایش 1:
ست اول رو بچه ها 26-24 بردن من که خواب بودم:n02:
ست دوم هم تا وقت استراحت اول بازی پایاپای بود ولی ایتالیایی ها با سرویساشن بدجور ما رو تحت فشار گذاشتن و دریافت اولمون به مشکل خورد
نکته خیلی بد بی انگیزگی بود
حالا این درست که 17-12 رو جلوی تیم ایتالیا خیلی سخت میشه برگردوند ولی دلیل نمیشه که اونقدر شل بازی کنی که 25-16 ببازی!
فعلا 1-1
ویرایش 2:
:n02:that's my boy
دوستان در جریان باشید ست سوم ما 22-18 عقب بودیم ولی 25-23 بردیم
به لطف ولاسکو، به لطف همت بچه ها و به لطف تورنومنتهای درخشان قبلی که وقتی ایتالیا کارش گره خورد نتونست از ذهنیت باخت فرار کنه
ویرایش 3:
ست چهارم؛ نتیجه 5-1 برای ایران؛ زایتسف بعد از سه بار پیاپی که دفاع شد از زمین بیرون رفت:n09:
استراتژی ست چهارم مون جالب بود 13-10 عقب بودیم بعدش فقط و فقط سرویس های بادقت میزدیم به امید دفاع که تا امتیاز 20 جواب نداد که هیچ اختلاف هم 4 شد! ولی یه دفعه با استفاده از همون برنامه 21-17 تبدیل به 21-21 شد و در امتیاز برابر 22 سرویس قائمی میلیمتری بیرون رفت که اگه خوابیده بود شاید 3-1 برده بودیم
تو ست پنجم هم میرزاجانپوری که تو ستهای قبلی نخودی بود :31: یه دفعه اومد 5 امتیاز رو گرفت چنددفاع خوب از موسوی و تمام
اینم ایتالیا ...
خوب ایتالیایی که دیروز روسیه را به راحتی برده بود ، شکست دادیم تبریک میگم:n16:
امروز از نظر روحی روانی شرایط بچه ها کلا با دیروز فرق داشت و یه انگیزه مضاعفی جلو ایتالیا داشتیم
نکته آخر واقعا ولاسکو خیلی خوبه :n02: یه نفر مثل میرزاجانپور را رو کرد ، چه کرد :n09:
چه کرد این میرزا جان پور یک دونه از موهاش میارزه به صدتا زرینی و مباشری
تبریک میگم برد شیرینی بود واقعا خوب بودن این عادل غلامی وجودش نعمتی هست واسه تیم ست 3 از امتیاز 20 -22 رو خط سرویس بود تا 24-22 بازیشم خیلی کم به چشم میادولی واقعا عالیه سرویساش یا مستفیم به امتیاز تبدیل میشه با نقشه تیم حریف به هم میریزه بهترین بازیکن زمینم که انتخاب شد تو دفاع هم که عالی بود امروز:n02:
برد رو تبریک میگم :n12: میتونستیم 3 امتیاز بگیریم بازم باید رو توپهای برگشتی بیشتر کار کنیم ست چهارم باید بازی تموم میشد!نکته خوب دفاع امروز بود که خیلی بهتر شد نسبت به بازی برزیل و امتیاز زیادی گرفتیم + سرویس های فوق العاده کنترلی غلامی و معروف که مخصوصا ست سوم رو برگردوند 18-22 شد 23-22 عالی بود!:n19:
حمزه همچنان نوسانی و پر افت و خیز در غیاب غفور نسبتا بد کار نکردن محمودی البته کم هم خراب نکرد!ولی میرزاجانپور با روحیه و انرژی اومد و امتیازهای بسیار حساسی گرفت جالبه انقدر دفاع روی تور خوب بود که زایتسف بعد از چندین بار دفاع شدن رفت نشست رو نیمکت :n07: موسوی هم نسبت به دیروز بهتر شد
لیگ جهانی از قرعه بد و بازی اول با روسیه گله کردیم حالا بعد از یک روز استراحت جمعه ساعت 10:40 با روسیه بازی داریم امیدوار بتونیم جبران 2 شکست رو بکنیم و امتیاز بگیریم
+
البته چندان اهمیت نداره ولی در پایان رده چهارم(یا حتی سوم) کاملا در دسترس و قابل قبوله موقتا با 2 امتیاز رده چهارم هستیم به قول دوستان روز آخر باید حسرت تک امتیاز مقابل برزیل یا 3 امتیاز کامل امروز رو بخوریم! :دی
پ.ن:تو روزایی که فوتبال ساحلی و والیبال با قهرمانی در قاره آسیا به رقابتهای بین قاره ای صعود کردن و مقابل بزرگان میدرخشن تیترهای جالبی در مورد صعود مقتدرانه! تیم ملی فوتبال به جام ملتهای آسیا میخونیم!!:n09:
دقيقاً به نوعي فوتبال به صورتي كاملاً بي دليل و كليشه اي بزرگ شده و اهميت رقابتي سطح پايين مثل بازي با لبنان از بازي هاي بزرگ واليبال و فوتبال ساحلي در نظر چند مافياي رسانه اي چه صوتي تصويري و چه نوشتاري به مراتب بيشتره و اين ميل شخصي اين افراد را متأسفانه احاد ملت بايد تحمل كنن و دم نزنن.نقل قول:
واقعاً الآن كه ما مقابل ايتاليا پيروز شديم محك خوبيه براي روزنامه هاي فردا.
ببينين چند درصدشون تيتر اصلي و عكس بزرگ صفحه اولشونو به واليبال يا فوتبال ساحلي كه انصافاً كار بزرگي كردن اختصاص ميدن. حتي همين امروز هم بايد تيتر هاي درشتي را در مورد بازي واليبال با برزيل ميزدن چون با وجود باختن بازي قابل توجهي بود. اما اين كارو نميكنن.
ای بابا چقدر حیف شد این بازی رو از دست دادم!!!!!!!!!!!!!
بازی بعدی چه ساعتی هست؟
یعنی یکم شانس و استرس بچه ها تو ست چهارم کمتر بود و تمرکز بیشتری داشتن راحت میشد 3 امتیاز این بازی رو گرفت
با اینحال عالی بودن
خوب خبر شهادت مهمه دیگه !!! البته تعریف شهادت یه چیزه تحریفش یه چی دیگه !نقل قول:
نقل قول:
جمعه 10.40
-----------------------
حسرت یه امتیاز رو باید خورد ! یه وقتایی وحشتناک عالی ایم یه وقتایی ....
یه جورایی شاخترین تیم برامون برزیل شده : باقی رو که میشه برد !
fb زایتسف خبری نبود ؟:دی
=========================
تمجيد فدراسيون جهاني واليبال از مدافع ايران
سايت فدراسيون جهاني واليبال (FIVB) طي مطلبي در مورد ديدار امروز (چهارشنبه) ايران و ايتاليا به تمجيد از عملکرد محمد موسوي پرداخت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت فدراسيون جهاني واليبال، تيم ملي واليبال ايتاليا که بازي اول خود در جام بزرگ قهرمانان را برده بود مقابل تيم مصمم ايران که بازي اول خود را به برزيل واگذار کرده بود، متوقف شد. اين 2 تيم پيش از اين 5 بار ديگر هم مقابل هم قرار گرفته بودند که ايتاليا در 4 بازي پيروز شده بود. آخرين ديدار 2 تيم در ليگ جهاني 2013 بود که ايتاليا در شهر ساساري 3 بر 2 ايران را شکست داد اما اين بار ايران در سالن شهر کيوتو با نتيجه 3 بر 2 ايتاليا را شکست داد.
امتياز آورترين بازيکن ايران در بازي با ايتاليا محمد موسوي بود که عملکرد بي نظيري در دفاع روي تور داشت. او 8 پوئن از مجموع 17 امتيازي را که در اين بازي ثبت کرده، بابت دفاع روي تور بوده است. در تيم ملي ايتاليا هم 5 بازيکن بيش از 10 امتياز گرفتند که جيري کووار با 17 امتياز پيشتاز بود. موسوي در ست پنجم يکي از عوامل متوقف کردن لوکا وتوري، قطر پاسور موثر ايتاليا بود. او همچنين با 3 دفاع متوالي در اوايل ست چهارم نشان داد که چرا بايد در بين مدافعان روي تور جهان به او توجه ويژهاي کرد.
جمعه 10:40 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مربی ایتالیا این طوری از زیر باخت در رفته که ما تو این مسابقات داریم به جوونامون فرصت میدیم!
لازم به ذکره امروز میانگین سنی بازیکنای ایتالیا 24.8 و میانگین سنی بازیکنای ما 26.1 بود (بازیکنایی که حداقل یه ست کامل در زمین بودن)
اون گنده هاشون ساوانی و پارودی و تراویکا که بدتر باختن باز اینا پایاپای بازی کردن اونا تو خونه خودشون 3-1 باختن این جووناشون خیلی بهتر بودن کوار که امتیازآورترین بازیکنشون شد و لانزا شماره 10 هر دو عالی بودن دریافتشون از ساوانی خیلی بهتر بود :n02:نقل قول:
چه باحال، ایران تو والیبال این سه روز رو با برزیل-ایتالیا-روسیه بازی کرد. تو فوتبال ساحلی هم با روسیه-برزیل-ایتالیا :دی
در پایان روز دوم رقابت ها:
امتیازآورترین بازیکن: Anderson آمریکا (موسوی هشتم)
بهترین اسپکر: Spiridonov روسیه (محمودی یازدهم)
بهترین مدافع: Holt آمریکا (موسوی دوم)
بهترین سرویس زن: قائمی ایران (Kovar ایتالیا دوم)
بهترین توپ جمع کن: Da Silva Pedreira برزیل (ظریف یازدهم)
بهترین دریافت کننده: Lucarelli Santos برزیل (ظریف ششم)
بهترین پاسور: Grankin روسیه (معروف سوم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط دوست دارم آمریکا و ژاپن و رو 3 امتیازی ببریم (آمریکا واقعا سخته بردنش) و از روسیه هم امتیاز بگیریم
چیز زیادی نمیخوام ها :n02:
من نتونستم این بازیها را ببینم.فقط در حد اخبار.
ولی اینقدر که احتمال برد روسیه هست احتمال برد امریکا نیست.ایران همشه مقابل تیمهای قدرتی مشکل داره.مثل برزیل-امریکا
+
عفور مصدوم شده که تو بازی با ایتالیا نبوده؟
اگه دفاع روی تور ما مثل امروز یا بهتر باشه امریکا رو هم میشه شکست داد مخصوصا بچه ها با روحیه مضاعف میرن و خبری از نرمش قهرمانانه نیست!:n09:مصدومیت غفور هم ممکنه تشدید بشه بهتره دیگه بازی نکنه تو این مسابقات :n13:نقل قول:
غفور: شهرام هست. نگران نیستممصدومیت "امیر غفور" اگرچه جدی نیست و پزشک تیم ملی درمان قطر پاسور ایران را آغاز کرده ولی بعید به نظر می رسد که این بازیکن ارزشمند، بتواند ایران را در ادامه جام قهرمانان قاره ها همراهی کند.
دکتر سیامک افروزی به روابط عمومی فدراسیون والیبال می گوید: " علائم تورم و التهاب استخوان تَلوس (بالای استخوان پاشنه) در مچ پای راست غفور دیده شده و ما درمان او را آغاز کرده ایم. گزارش کار را فردا به خولیو ولاسکو اعلام می کنم و اوست که باید تصمیم بگیرد بازیکنش می تواند به بازی ها ادامه بدهد یانه. اگرچه خودم پیشنهاد می دهم که تا در پای غفور نشانه های بهبودی حاصل نشده، روی پایش نباید فشار بیاورد."
امیر غفور هم حضورش در ترکیب تیم ملی را منوط به نظر پزشک و سرمربی تیم می داند و از اینکه نتواند به مسابقات ادامه بدهد، نگران نیست. او می گوید: "خدا را شکر شهرام (محمودی) هست. نگران نیستم. او مقابل ایتالیا بهترین بازی اش را انجام داد. در بقیه بازی ها هم همینطور خواهد بود. اصلا تیم روی یک چهره نمی چرخد که اگر نباشد تیم لنگ بزند. دیدید که مقابل ایتالیا نه فقط اصلی ها بلکه بازیکنان جایگزین ما هم عامل برد بودند و وقتی به بازی می آمدند می درخشیدند."
به نظرم اصلاً كار درستي نيست كه بگيم چون فلان بازيكن تو فلان تيم نبوده پس برد ما ارزش نداره يا زياد مهم نيست. به قول يكي از دوستان برزيل هميشه برزيله و ايتاليا هم هميشه ايتالياست.
گفتگو با سید مدافعین عالم
موسوی: خوب بازی کردن بس است
باید به فکر نتیجه گرفتن باشیم
سید محمد موسوی؛ با هشت دفاع کُشنده در برابر ایتالیا بهترین مدافع روز دوم رقابت های جام قهرمانان قاره ها بود. روزی که سایت فدراسیون جهانی برایش نوشت: "موسوی ایتالیا را دفاع کرد". حالا او در میان همپست های تخصصی خودش آقایی می کند و در هر تورنمنتی که باشد، یک پای بهترین های دفاع مسابقات است.
روابط عمومی فدراسیون والیبال در توکیو و در آستانه بازی های ایران مقابل روسیه، ایالات متحده و ژاپن از دور دوم جام قهرمانان قاره ها با این سیدِ مدافعینِ عالم؛ سید محمد موسوی که از نگاه فدراسیون جهانی؛فوق ستاره تیم ایران نیز هست، گفتگویی انجام داده که در پی می آید.
به نظر شما چه عواملی باعث شد ایران بتواند ایتالیا را شکست بدهد؟
خب ما از برد لیگ جهانی مقابل ایتالیا یک اعتماد به نفسی داشتیم که همین باعث شد وقتی وارد زمین شدیم حس بدی نسبت به حریف نداشته باشیم. بازی ما هم به بازی ایتالیا می خورد. ما حتی می توانستیم 3 بر صفر ایتالیا شکست بدهیم ولی خب بازی رو ندارد. انها هم تیم خیلی خوبی هستند که تلاش می کردند برنده از زمین بیرون بیایند.
چه اتفاقی اگر در زمین و بازی ایران می افتاد می توانستیم 3 بر صفر ایتالیا را ببریم؟
ببینید ما الان داریم در دفاع روی تور، سرویس و توپگیری خوب کار می کنیم. ولی حملۀ اول ما هنوز به درصد موفقیت همیشگی اش نرسیده. ما نیاز داریم که در اسپک 60 تا 65 درصد موفقیت داشته باشیم ولی الان 40 درصد هستیم. البته این هم دلایل مختلفی دارد. شاید به خستگی بازیکن ها برگردد یا اینکه قبل از مسابقات تمرینات کمی داشته ایم و هماهنگی همیشگی را نداریم.
آنالیز ایتالیا از شما چقدر در بازی شان تاثیر داشت؟
آنها دقیقا بازی ما را آنالیز کرده بودند. دفاع وسط های شان کامل با سرعتی زن های ما می پریدند و دفاع های کناری شان هم به دفاع وسط ها کمک می کردند. ولی حسن کار ما این است که یک مدل بازی نمی کنیم. می توانیم در طول بازی تاکتیک عوض کنیم و شرایط را تغییر بدهیم. ایتالیا در برابر ما هم انگیزه داشت که ما را ببرد. هم از باخت لیگ جهانی مقابل ما استرس داشت که نکند دوباره ببازد. به هر حال بازیکن های ما کار ارزشمندی انجام دادند. آنها کاملا متمرکز شدند و در اکثر لحظه ها روی بازی سوار بودند.
آنها پاسورشان را هم مقابل شما تغییر دادند. بارانوویچ جای تراویسای باتجربه را گرفت و سه دنده هم چرخیدند.
بله. ولی واقعیت این است که بارانوویچ از تراویسا بهتر کار می کند. من که به عنوان دفاع وسط، مستقیما با پاسور حریف کار دارم، می توانم بگویم خواندن دست پاسور جدید ایتالیا کار دشواری است. در حالی که اگر تراویسا به ایتالیایی ها پاس می داد ما راحت تر بازی را می بردیم.
درباره پاسور برزیل هم همین نظر را دارید؟
بله. من اگر جای سرمربی برزیل باشم رزنده را فیکس نمی گذارم. فکر می کنم رابطۀ پدر و فرزندی باعث شده که رزنده، پسرش را فیکس بگذارد. چون پاسور دوم برزیل؛ رافائل، هم تجربه بیشتری دارد و هم خیلی بهتر از رزنده پاس می دهد. اکثر پاس های رِزِنده به قول معروف؛ سایز نیست و همین باعث می شود اسپکرهای برزیل، بیشتر جا بیندازند و تقّه بزنند تا اینکه اسپک بزنند.
شرایط ایران را در سه بازی آینده جام قهرمانان قاره ها چطور می بینید؟
احساس می کنم اگر 6 امتیاز از سه مسابقه مان بگیریم، می توانیم روی یکی از سکوهای بازی ها بایستیم. چون قطعا تیم ها برد و باخت دارند و امتیازاتی که از یکدیگر می گیرند در رده بندی نهایی مسابقات تاثیر دارد.
یعنی ما می توانیم امیدوار باشیم که اولین سکوی جهانی والیبال را فتح کنیم؟
راستش من قبلا هم گفته بودم که دیگر خوب بازی کردن برای ما بس است. ما باید به فکر نتیجه گرفتن باشیم. ما تمام تلاش مان را می کنیم و امیدوارم که در همین مسابقات این اتفاق بیفتد تا ما با مدال جام قهرمانان را تمام کنیم.
من نمیدونم چرا ما همیشه باید یه بازیکن خوبمون در مسابقات نباشه ..
درسته خودم شهرام محمودی رو خیلی دوست دارم اما حیفه غفور نمیتونه در ادامه مسابقات حضور داشته باشه . حتی در بازی با ایتالیا هم چند بار جای خالیش در صحنه های حساس حس شد و فردا در مقابل روسیه امیدوارم به مشکل برنخوریم
اونا اگه فلان بازیکن رو نداشتن ما هم غفور رو نداشتیم!!نقل قول:
داشتن چرا نداشتن :دی بهترین و موثرترین بازیکن ایتالیا حداقل تو 2013 کسی نیست جز ایوان زایتسف که اگه اشتباه نکنم تو هر سه بازی مقابل ایران بود حداقل 3 ست! اینجا هم بود دیگه داشت بد دفاع میشد برای اینکه بازیکن روحیه ش رو از دست نده تعویضش کرد ... بعد همونطور که اشاره شد سطح برزیل و ایتالیا و روسیه همیشه بالاست و متکی به بازیکن نیستند خیلی چیزی که کم کم ما هم داریم بهش میرسیم درسته نبودن غفور به چشم اومد ولی خیلی تضعیف نشدیم و جایگزین های خوبی داریم!:n16:نقل قول:
ولاسکو به غفور استراحت دادسرمربی تیم ملی کشورمان تا پایان رقابت های جام قهرمانان قاره ها به امیر غفور استراحت داد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، پس از انجام معاینات لازم با تشخیص و توضیحات سیامک افروزی پزشک تیم ملی درباره وضعیت مصدومیت امیر غفور، خولیو ولاسکو تا پایان جام قهرمانان قاره ها به این بازیکن استراحت داد.
البته شهرام محمودی هم کم نمیاره از غفور چه بسا اینکه باهوش تر هم بازی میکنه ولی سرویسای غفورو از دست میدیم فردا.
بچهها محمودی اینقدرا هم بد نیستا,حداقل خیلی باهوشتر از غفور بازی میکنه,با توجه به شرایط ضربه میزنه!
راستی جای محمدکاظم خیلی خالیه!
ای خدا...
تو این 2 تا ست اول دقیقا تا امتیاز 20 پا به پای روسیه رفتیم اما با 2 تا اشتباه ست رو دادیم به اونا:(
خیلی حیفه...
دلیل تعویض معروف با مهدوی چیه اخه؟
ست سوم هم که دیگه ول شد...محمد موسوی اصلا خوب نبود.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
این بازی اصلا تیم سرحال نبود...نه غلامی و نه موسوی.فکر کنم بخاطر موزرسکی بود.
من نصفه و نیمه بازی های قبلی روسیه با ژاپن رو دیدم موزرسکی بازی نمیکرد.نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم.خیلی دوست دارم بازی روسیه و برزیل رو ببینم، ببینم چه جوری برزیل موزرسکی رو مهار میکنه.یا ایتالیا چه جوری این رو مهار کرده:n13: که تونسته بازی رو ببره.
البته راه داره و اونم زدن سرویسهای هست که توپ گیری مناسب نداشته باشه تا پاسور نتونه سرعتی پاس بده ولی مگه میشه یک تیم همه سرویسهاش اینجوری باشه؟!؟
باخت بدی برای تیم بود اما بازم در کل خوب بودیم جلوی تیمی مثل روسیه و جز ست آخر اگر انقدر نزدیک بازی نمیکردیم ناراحتیمون کمتر بود ...
اینکه ایران عادتش شده از بعضی تیمها 3-0 یا 3-1 میبازه و بالعکس 3-2 میبره برای آینده خوب نیست ! اگر به فکر سکو هستیم حداقل امتیاز از بازیها رو باید بگیریم و به راحتی هم امتیاز ندیم دیگه نمیشه گفت تجربمون کمه که انقدر راحت 3-0 میبازیم... شماره 13 روسیه یه انسان استثنائیه و شاید امروز هم روز خیلی خوبش بود . کلا روسیه فقط با تکیه با همین بازیکن تونست مارو ببره و انصافا هم بچه ها نمیتونستند کاری کنند اما مساله آزار دهنده که باعث شد دو ست اول رو راحت واگذار کنیم و سه بر صفر ببازیم ضعف همیشگیمون در توپهای برگشتیه ! چند بار یه تیم میتونه در امتیازهای حساس اینجور توپها رو خراب کنه ؟؟؟ باید یه فکر جدی برای این موضوع بشه امروز چندین بار میتونستیم با توپهای برگشتی 2 امتیاز یا بیشتر جلو بیفتیم اما همش اشتباه میکردیم و راحت و مفت ازشون باختیم..
و اما قائمی چرا انقدر اسپکهاش ضعیف شده ؟ تو بازیهای آسیایی هم اسپکهای همیشگیش رو نداشت تو این مسابقات هم اسپکهاش یا میره بیرون یا دفاع میشه...
امیدوارم باخت امروز روحیه بازیکنا رو خیلی پایین نیاورده باشه و بدونند ازشون راضی هستیم و دمشونم گرم :n12:....
خوب همانطور که انتظار میرفت بازی باختیم منم نرسیدم دو ست اول ببینم ولی اون چیزی که به نظرم خیلی زشت و زننده اومد توهین مجریای توپ وتور به شعور مخاطب برگشته میگه داشته های ما همینه این 12 بهترینن!!! من چندتا بازیکن مثال بزنم که به دلیل مصدومیت یا نظر ولاسکو نتونستن تو تیم باشن یه جا دیگه میگه زورمون همینه من نمیخوام بازی دوستانه رو با رسمی مقایسه کنم ولی مگه همین تیم ما نبود که 2 ماه پیش روسیه رو شکست داد یا تو لیگ جهانی یه ست گرفت البته نبود غفور بسیار تاثیرگذار بود ولی باید حداقل یه ست میگرفتیم در هر صورت ما به این تیم و این مربی افتخار میکنیم :n12:
اما خدمت دوستانی که گفتن شهرام محمودی بهتر از غفور باید بگم اولا اگر پستای قبلی منو دیده باشین من با بازی هرجفتشون مشکل دارم یعنی این دو بازیکن در مقیاس جهانی با مقایسه با هم پستای خودشون تو تیم ایتالیا بلغارستان صربستان آمریکا فراسنه لهستان خیلی خیلی ضعیف هستن ولی نقطه قوت غفور سرعت دسته بالا و پرشای خوبی که داره شهرام محمودی ممکنه بتونه به عنوان جانشین 4-5 امتیاز بازی بکنه و با دقت وباهوش ولی اصلا نمیشه بار حمله تیم به دوش اون گذاشت و بارها شده که توپای بدون دفاع رو تو اوت زده وفقط با دست دفاع بازی میکنه در واقع تو اینکار افراط میکنه در والیبال قطر پاسور حکم نوک حمله فوتبال داره و اگه قطر پاسور نتونه واسه تیم امتیاز بگیره مثل این میمونه که یه مهاجم گل نزن داشته باشیم با رجوع به آمار تیم ملی هم میشه به این نتیجه رسید از اونجایی که همیشه امتیازآورترین بازیکن با اختلاف زیاد نسبت به بقیه موسوی میشه که دفاع وسط ماست این درحالیکه در بقیه تیما اینطور نیست و دفاع وسطشون تا این حد بار حمله تیم به دوش نمیکشه به نظر من برای اینکه بتونیم اختلاف خودمون با برزیل و روسیه کم کنیم باید یه قطر پاسور تراز اول به تیم اضافه بشه حالا یا محمد کاظم رو هرچند که ناآماده هستش با تمرینات ویژه برگردونن یا از بازیکنای جوانان مثل حسین آبادی استفاده کنن که خیلی خوبه غفورم بشه قطر دیگر تیم، تیم کامل تر میشه
حرف خیلی قشنگ و درستی زدی هم غفور و هم محمودی صدر درصد نیستند و ایراداتی دارند ..نقل قول:
شهرام محمودی کلا قدرتی زن نیست و بالاجبار فنی به توپ ضربه میزنه اما بازیکنیه که حتما باید در تیم حضور داشته باشه و در مواقع حساس میتونه مفید واقع بشه و برعکس غفور قدرتی زن خوبیه اما استعداد فنی ضربه زدن به توپ نداره .در مورد محمد کاظم هم بازیکن خیلی خوبیه اما به نظرم قدرت دست بالایی نداره و ایشون هم زیادی رو فنی ضربه زدن اصرار داره .
شاید اگر زرینی انقدر بگیر نگیر نداشت بهترین مهاجم تیم میشد چون در مواقعی هم کنترلی خوب ضربه میزنه هم قدرتی .اما اونقدر این بشر بالا پایین داره بازیش نمیشه بهش اعتماد کرد .
پ.ن : کاش بهنام محمودی بنده خدا که یه زمانی تنها مهاجم برتر آسیا بود الان و در این دوره با تیم بازی میکرد و بیشتر دیده میشد .
نقل قول:
قطر پاسور باید خوش پرش باشه تا بتونه در مواقعی که جزو سه نفر عقب از پشت خط رو توپ سوار بشه زرینی اصلا از اول قطر پاسور بوده منتهی تو جوانان پستشو عوض کردن چون هم بازیکن نداشتن هم اینکه زرینی به اون صورت نمیتونه بپره ولی در کل در صورت نبود بازیکن مناسب پیشنهاد خوبیه:n01:
کل قطر پاسورایی که داریم اینان امیر غفور-مهی بازارگرد-محسن عندلیب-محمد محمدکاظم- میکاییل تاجر-رضا قرا-فرهاد پیروت پور-مجتبی غیاثی-شهرام محمودی- سهیل احمدی-رضا صفایی- جواد خسین آبادی(تی ملی جوانان جوانان)
بازم در مجموع قابل قبول بود مخصوصا دو ست اول کاملا نزدیک پیش رفتیم اما دوباره تو امتیازهای حساس اشتباه کردیم! امروز دریافت اول خوب بود (عجیب اینکه دیشب در ورزش 2 بیشتر اعتقاد داشتن دریافت اول و توپگیری ضعیفه!) و مشکل همیشگی ما که تو امتیازهای پایانی به ویژه به چشم میاد توپهای برگشتی هست که باید روش کار بشه (وقتی توپ برگشتی زیاد هست یعنی توپگیری خوبی داریم!)...فکر میکنم همه متوجه تفاوت این روسیه با روسیه لیگ جهانی شدند پس خیلی انتظارات رو غیر منطقی بالا نبریم گرفتن ست یا یک امتیاز از برزیل و روسیه کاملا خوبه!موسوی دیروز مصاحبه کرد که دیگه خوب بازی کردن کافیه وقت نتیجه گرفتنه اما باید برای نتیجه گرفتن عالی بازی کرد وگرنه هیچ کدوم از 10 قدرت برتر والیبال دنیا بد بازی نمیکنن!تک تک امتیازها مهمه و واقعا باید حرفه ای بازی کنیم امروز خطاهای فردی بازیکنان ایران خیلی بالا بود تو سرویس موسوی و غلامی زیاد خراب کردند حمزه که تا اومد دو گانه رو انجام داد(سرویس تو تور دریافت اول خراب) فرصت به اسپک تو اوت نرسید :دی و توپهای سرعتی هم چندین بار غلامی تو اوت زد جاخالی های معروف هم نشد و دفاع روی تور هم چندان خوب نبود با توجه به قامت موزرسکی یا پرشهای بلند و از بالا زدن توپ توسط روس ها!
در مورد قطر پاسور و مقایسه محمودی و غفور درسته هیچ کدوم کامل نیستن و به طور ثابت نمیتونن نیازهای تیم رو برطرف کنن زمانی که غفور باید با دست دفاع بازی کنه تواناییش رو نداره و دفاع میشه و محمودی باید با قدرت ضربه بزنه که با یک سرپنجه راحت توپش جمع نشه!محمد کاظم هم با فرض اینکه مصدومیت طولانیش کاملا رفع بشه به دوران آمادگی کاملا برسه (؟)خیلی تفاوتی با غفور نداره اونم کمتر با فکر ضربه میزنه ...
امروکا هم 3-2 ایتالیا رو برد و گرفتن امتیاز حتی پیروزی ممکنه!خوبه که بچه ها روحیه رو از دست ندن و با انرژی به مصاف استکبار جهانی برن :دی
مقابل امریکا هم باید از ابتدا مثل ست سوم و چهارم برزیل بازی کنیم سرویسی که دریافت اول رو خراب کنه و دفاع روی تور عالی!:n16:
کلا برنامه های تلویزیونی اینطورین یه چیزی مثل نوار کاست بیست سال تکرار میکنن اگر مثلا دریافت 5 سال پیش نقطه ضعف ایران بود الان دیگه نیست ولی اونا همش همینو تکرار میکنن در حالیکه این خط حمله ایران که نقص داره یکی از همین کارشناسا مصاحبه کرده بود گفته پاسور ایتالیا تو بازی با ایران ضعیف بود ولی واقعیت اینه که از پاسور اولشون بهتر بودنقل قول:
اما دوست عزیز من وقتی میگم محمد کاظم بیاد اولا باید در نظر داشته باشیم داشته هامون همینه وبعدشم اگر بر فرض محمد کاظم در سطح غفورم باشه خوبه که؟! چرا که دیدید با نبود اسپکری بتونه با جسارت توپارو بخوابونه تیم چقدر ضربه میخوره میتونه در کنار غفور بکار گرفته بشه ولی نظر شخصی من اینه شما در مورد محمد کاظم اشتباه میکنید دارید آمادگیشو زمانی که معدنی مربی تیم ملی بود با بازیکنایی که زیر نظر ولاسکو تمرین کردن مقایسه میکنید خود موسوی هم زمین تا آسمون بازیش با زمان معدنی فرق کرده محمدکاظم بازیکن کمی نبوده و یکی از بهترین اسپکرای تاریخ والیبال ایران که متاسفانه تو دو سال منتهی به مصدومیتش به دلیل در جا زدن تیم ملی در اون سالها افت فاحشی داشت ولی خود واقعی محمد کاظم همونیه که سال 2006 رقابتهای قهرمانی جهان یه تنه از ایتالیا یه ست گرفت و اون زمان چندباشگاه ایتالیایی از جمله پروجا خواهان جذبش بودن در هر صورت مشکل این پست با ظهور حداقل یک پدیده برای اینکه مکمل غفور باشه یا استفاده از بازیکنای قدیمی باید حل بشه اگر ایران میخواد از این سطحی که هست بالاتر بره
خب همین که محمد کاظم بیاد یک اگر بزرگه سطح آمادگی فعلی و اعتماد ولاسکو خیلی مهمه!بازی هایی که من ازش به یاد دارم خیلی تفاوتی نداره با غفور آماده!ضمن اینکه تو سرویس واقعا غفور عملکرد خوبی داره و ما داریم به قول شما گذشته (2006) صحبت میکنیم باید دید الان در چه وضعیتیه!استفاده از نیروها هم به شکلی هست در والیبال امروز ایران در سطح فنی نزدیک شانس با بازیکن جوانتر هست وگرنه امثال نادی رو میتونستیم چند سال دیگه در تیم ملی داشته باشیم!:n01:نقل قول:
مثال خوبی نزدی اگر نادی رفته یکی مثل غلامی اومده که داره خوب بازی میکنه هرچند نادی بهتر بود ولی منحصرا در این پست ما فقط غفور با تمام ایراداتش در بین 20 بازیکنی که ولاسکو دعوت میکنه واسه اردوها داریم که در سطح بالا بتونی بازی کنه در هر صورت بحران در این پست باعث میشه ما به گذشته برگردیم محمد کاظم یکی از همون خصوصیاتش سرویس خوب ببینید آماده نبودنش چون دو سال مصدوم بوده و این شوخی نیست مارکو وان باستن بعد از اون مصدومیت شدید دیگه بازیکن سابق نشد پس این ربطی به بزرگی بودن نداره!!!ببینیند همانطور که آرش کمالوند پس از یکسال مصدومیت بدون بازی در لیگ به تیم دعوت میشه برای لیگ جهانی چون ولاسکو ازش شناخت داره باید یه شرایطی فراهم بشه این شناخته از محمد کاظم هم بوجود بیاد باوضعیتی که من مربیای ایرانی سراغ دارم عمرا بتونه برگرده ، بازگشتش تنها با حضور در اردوهای تیم ملی و تمرینات ویژه با مربیای تیم ملی امکانپذیر ولاغیرنقل قول:
درثانی اوج دوران والیبال یه بازیکن 27-35 ساله ولی جووانگرایی بیش از اندازه و رسوندن سن بازیکنا به 20-21 عوارض خودشو داره محمد کاظم 28 سالشه و همدوره ایی زرینی و معروف تو تیم جوانان 2005 هم همبازی موسوی بوده سنی نداره!!! ولی نادی 34 سالشه(بدون صغر سن) که غلامی 27 ساله جاشو گرفته! با احتساب این حرفی که زده معروفهم باید از تیم ملی بره به نظر من این اشتباه هستش! اکثر قهرمانای جهان والمپیک نظیر استنلی گربیچ برناردی موریلو جیبا عمده قهرمانیاشون تو سن بالای 30 بدست اوردن میانگین سنی تیمهای روسیه برزیل آمریکا تو دوتا المپیک قبلی بالای 28! من مخالف کودکستان راه انداختنم :n02:
الان فقط در یک صورت می تونیم سوم بشیم اونم اینه که آمریکا و ژاپن رو سه امتیازی ببریم
دوست عزیز اول اینکه شما اشتباه برداشت کردی من نگفتم نادی رفت چون 34 سالشه یا معروفم باید بره گفتم اگه رقابت تو یک پست باشه اختلاف خیلی زیاد نباشه بازیکن جوانتر الویت داره همونطور که غلامی جای نادی رو گرفت!ولی الان پاسور نزدیک به معروف داریم انصافا!؟نه لیبرو نزدیک به ظریف داریم نه!:n06:نقل قول:
اصلا محمد کاظم جیبا بوده خوبه؟:دی من هم که اصلا یادم نمیاد بازیاش رو تو آسیایی و ... مهم وضعیت فعلیش هست به نیروی جوانتر امثال محمودی فیاضی و ... فرصت داده بشه بهتره به نظر من!:n06:در ضمن میانگین سنی تیم ما 26-27 هست نه 20-21!اگه قرار بود با این تفکر والیبال جلو بره که خب الان باید پیمان اکبری و ترکاشوند هنوز بازی میکردن و امثال میرزاجانپور غفور و فیاضی تشکری و قائمی و داوودی ... هیچ وقت دعوت نمیشدن!کودکستان چیه :n09:حالا مشکلی که نداریم محمد کاظم آماده باشه ولاسکو قطعا میبینه و دعوت میکنه!:n01:
در کنفرانس خبری ایران – روسیه چه گفته شد
سعید معروف (کاپیتان ایران): ما در برابر یکی از بهترین تیم های جهان بازی کردیم. تیمی که قدرتمند است و والیبال را خوب بازی می کند. دو ست اول بازی خیلی نزدیک بود ولی در ست سوم مل نتوانستیم انگیزه دو ست گذشته را حفظ کنیم. ما باید یاد بگیریم که چطور از توپ های برگشتی استفاده کنیم.
سرگئی ماکاروف (کاپیتان روسیه): ما امروز توانستیم خوب بازی کنیم. به نظر من عامل برد ما در بازی برابر ایران سرویس های خوبی بود که بازیکنان مان به زمین حریف زدند.
آندری ورونکوف (سرمربی روسیه): ما می دانستیم که ایران تیمی است که در دفاع و توپگیری خوب کار می کند و بازیکنانش هم والیبال را سطح بالا بازی می کنند. بنابر این باید با تمرکز کامل بازی می کردیم تا برنده باشیم. همان اتفاقی که در بازی اول برابر ایتالیا برای ما نیفتاد. در مقابل ایران دو ست اول می توانست نتیجه برعکس باشد ولی به دلیل همان تمرکز ما توانستیم ببریم.
خولیو ولاسکو (سرمربی ایران): همانطور که در کنفرانس خبری دیروز هم گفتم ما برای برد مقابل یکی از بهترین تیم های دنیا بازی می کنیم. جام قهرمانان قاره ها بهترین فرصت برای ماست که در مقابل بهترین های جهان چیزهای جدید یاد بگیریم و توان و قدرت خود را افزایش بدهیم. بازیکنان ما هنوز استقامت ذهنی برای ادامه بازی با قدرت های والیبال را به طور کامل به دست نیاورده اند ولی نسبت به گذشته خیلی پیشرفت کرده اند. امروز دفاع ما تحت تاثیر فیزیک منحصر به فرد روس ها بیشتر منتظر اسپک های قدرتمند آنها بود. در حالیکه بازیکنان روسیه هم با تکنیک هستند. هم با هوش. می دانند که چطور از توپ بهترین استفاده را ببرند.
امروز من از مجتبی میرزاجانپور به عنوان بازیکن اصلی استفاده کردم. چون در برابر ایتالیا خیلی خوب بازی کرد. او آینده خوبی دارد و من این شانس را به او دادم که در برابر روسیه هم به میدان برود و تجربۀ بازی در این سطح والیبال را کسب کند.
:n26:
1-شما که چیزی از بازیش یادت نمیاد خوب چرا اصلا با غفور مقایسش کردی :n01:نقل قول:
28 سال سن شروع دوران اوج یه بازیکن میتونه باشه اگر پاسوری نزدیک معروفم داشتیم باید معروف حفظ میکردیم چون تجربه الویت داره بر سن ما راجب فوتبال حرف نمیزنیم راجع والیبال صحبت میکنیم تو والیبال بازیکنا هرچی سنشون بیشتر میشه جا افتاده تر میشن و بهتر بازی میکنن
2- درباره میانگین سنی که صحبت کردی خوب منم همین میگم وقتی میانگین سنی تیم 26(که خیلیم خوبه واسه المپیک بعدی) نباید بازیکن 28 سال رو ورداری بزاری کنار ترکاشوند بازنشسته مقایسه بکنی و به بهانه جوونگرایی توجیه برای حذفش بیاریم :n01:
3- شما اصلا دقت نمیکنی ما داریم راجع منحصرا قطر پاسور صحبت کنیم که خصوصیات خاصی میطلبه قد بالای 195 پرش بالا فیاضی با قد 190 کجا میتونه قطر پاسور باشه که شما به عنوان جایگزین بهش اشاره کردی :n04: اصلا دریافت کنندس، داشته هامون تو این پست رو هم بالای صفحه گذاشتم اگر تو این پست مشکلی نداشتیم بحثی نبود مشکل اساسی داریم و باید حلش کنیم و تمام حرف من اینه که همانطور که برای آرش کمالوند شرایط خاص قائل شدند و بدون حتی یه دقیقه بازی واسه لیگ جهانی دعوت شد و جز 12 تا بازی با کوبا هم قرار گرفت این شرایط برای محمد کاظم قائل بشن تمرین با تیمای لیگ هیچ کمکی شرایط این بازیکن نمیکنه باید بصورت ویژه حمایت بشه
4- تفکر والیبال استفاد از داشته و بهره حداکثری نه اینه که بازیکن 28 ساله خونه نشین بشه به هوای پیری که گفتم ستاره های دنیا تازه دوران اوجشون از بالای 30 سال شروع میشه امسال غفور حالاحالاها وقت دارن ولی الان تایمشون نیست
نباید به بهانه جووانگرایی هر جوونی در هر پستی استفاده بشه تا الان هر جوانی تو پست دریافت کننده اومده جواب داد چون درون مایه این پست اعتماد به نفسه ولی تو یه پست دیگه یه شرایط دیگه میطلبه ولاسکو چندین نفر برای قطر پاسور امتحان کرده هیچکدوم جواب نداده فقط امیرغفور اونم تازه باشرایط خاص که خودت میدونی تمام این بازیکنایی هم که اشاره کردی اومدن جواب دادن دفاع وسط و دریافت کننده بودن :n01:
کنایه رو متوجه نشدی!:دی خیلی هم خوب بازی هاش یادمه ... کمی داری اغراق میکنی + شما حرفت تناقض داره یه جا میگی بازیکن دوران اوجش از 30 به بالا شروع میشه و تجربه خیلی مهمه
یه جا میگی نادی 34 ساله چون مسن بود کنار رفت و غلامی 27 ساله جاشو گرفت در حالی که قبول داریم نادی تازه دوران اوج پختگی و تجربه فراوانش بود و تو رقابتهای بین المللی اخیر مخصوصا در دفاع روی تور میدرخشید و واقعا یک وزنه سنگین روحی و تجربه بود برای تیم یک کاپیتان کامل!حتی پیشنهاد از تیمهای خارجی هم داشتنقل قول:
4- تفکر والیبال استفاد از داشته و بهره حداکثری نه اینه که بازیکن 28 ساله خونه نشین بشه به هوای پیری که گفتم ستاره های دنیا تازه دوران اوجشون از بالای 30 سال شروع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی نادی 34 سالشه(بدون صغر سن) که غلامی 27 ساله جاشو گرفته
حالا در مورد چرایی کنار گذاشتن نادی و کلا نحوه کنار گذشتن با تجربه ها شنبه شب ورزش از نگاه 2 با حضور داورزنی و نادی :دی
در مورد میانگین سنی شما رقم 20-21 رو گفتی عرض کردم این نیست حدود 27 هست که کاملا مناسب و قابل رشد برای المپیک آینده!بعد جوان گرایی بهانه حذف نیست آمادگی شرطه!اگه تفکر کودکستان نامیدن بازیکنان زیر 28 حاکم بود امروز این تیم رو نداشتیم! ...
بله قبول دارم ترافیک بالایی تو قطر پاسور نداریم اگه نیاز باشه حتما ولاسکو از همه نیروها استفاده میکنه اما تفاوت بین آرش کمالوند و محمد کاظم چیه!؟باید به آخرین دوران حضورشون در تیم ملی و سرمربی وقت رجوع کنی بعد هم اگه کمالوند دعوت شد و تمرین کرد چقدر بازی بهش رسید؟این رو هم بگید!
خلاصه بگم یکی از مهمترین بازیکنان اخیر تیم ملی والیبال(نادی) به سادگی کنار گذاشته شد به هر دلیلی و فشار و جدل زیادی نشد مطمئن باشید ولاسکو مشورت میکنه اطلاعات میگیره و همونطور که تا حالا دیدیم در تقریبا همه رقابتهای این سالها بازیکنان جوان و کم نام و نشانی رو کرده که درخشیدند (قائمی غفور فیاضی و ...)ولی امکان نداره بازیکنی بهش تحمیل بشه!
انقدر هم دیگه پینگ پنگی بحث رو ادامه نداره 1 2 3 4 :دی محمد کاظم خوب باشه بیاد عالیه غفور هم کم رو اعصاب ما نمیره بعد از حمزه :n09: