من که کلاً معروفم به تغییر سرویس و تست سرویسهای مختلف:دینقل قول:
تازه امروز اینو گرفتم.امشب و فرداشبم شبکارم.در نتیجه از پسفردا تست میکنم و در موردش نظر میدم.:n16:
Printable View
من که کلاً معروفم به تغییر سرویس و تست سرویسهای مختلف:دینقل قول:
تازه امروز اینو گرفتم.امشب و فرداشبم شبکارم.در نتیجه از پسفردا تست میکنم و در موردش نظر میدم.:n16:
داون استریم چنده ؟نقل قول:
تا چند گیگ محدود نمی شی؟نقل قول:
نه داداش های وب هم داره داغون میشه:n22:نقل قول:
128 بعد از 10 یا نهایتا 20 گیگ محدود میکنه و سرعتت از 16 دیگه بیتر نمیشه و در حقیقت Burst خطت تموم میشه دیگه باز تا سر ماه بعد .....نقل قول:
10 یا 20 ؟نقل قول:
اختلافش زیاده
بحث 10 گیگه
فکر کنم 10 گیگ برای سرویسای 128 بود و 20 گیگ برای سرویسای 128نقل قول:
چون بین 10 و 20 شک داشتم هر دو رو گفتم :n09:
فکر کنم برای 128 حداقل 10 گیگه یعنی اگه 10 گیگ استفاده کنی اصلا سرعتت محدود نمیشه ولی ممکنه مثلا حداکثرش 12 گیگ باشه .نیدونمنقل قول:
نقل قول:هر دو که 128 هستنقل قول:
فکر کنم 10 گیگ برای سرویسای 128 بود و 20 گیگ برای سرویسای 128
این معنی حداقل ترافیک رو ما آخر نفهمیدیمنقل قول:
من که نفهمیدم منظورتون از این حداقل و حداکثرا چیه بهتره بگیم شانسیه(یا 15گیگ-یا 10گیگ-یا 20گیگ)یکی از این سه تا بهتر نیست؟
دان استریم روی 1024 هستش.آزاده.هر چی باشه دانلود میگیری.نقل قول:
سرویس 128 نامحدود تا 20 گیگ محدود نمیشی.نقل قول:
سرویس 256 نامحدود تا 33 گیگ
سرویس 512 نامحدود تا 67 گیگ.
یعنی حداکثرش دست ما نیست خودشون میدونن اما حداقل داره مثلا شرکت میگه برای 128 حداقل 10 گیگ ترافیک داری یعنی تا 10 گیگ تضمینی سرعت محدود نمیشه اما بعد از اون دیگه شانسی هست روی چه مقداری محدودش کنن چون شرکت این مقدار حداکثر رو هر چند وقت یکبار تغییر میده برای همین همیشه حداقل رو میگه .ولی فکر نمیکنم حداکثرش از حداقل فاصله زیادی داشته باشه..نقل قول:
OK ???
بهتره بگیم حجمیه:n16:نقل قول:
ایمان چندین تا سوالات:n14:
1- مطمئنی نامحدود ها هم ولنگو وازن ؟ شاید مثلا تا 1 مگ محدود شدن ؟
2-اشتراکی بودن پهنای باند در نامحدود ها چگونه است ؟ ایا نوسانی داره یا نسبت به حجمی ها کند تر عمل میکنه ؟
3-پارس داون استریم و اپ استریم رو هر چقدر که بخوای واست میبنده یا اونم مثل مخابرات مقدارهای مشخصی داره ؟ مثلا میشه اپ رو 256 و داون رو 3 مگ گذاشت ؟
4-قطعی داره ؟ یا همیشه مثل مخابرات اینترنتش انلاینه ؟
5-یه تست جدید بزار ببینیم این پارس افلاین شما چند مرده حلاجه
6-ممنووووووووون:n16:
ایمان در کل پیشنهاد میدی؟نقل قول:
1. 128 نامحدود تا 1 مگ بازهنقل قول:
256 نامحدود تا 1.5 مگ
512 نامحدود تا 2مگ
این طبق قرارداده.اما پشتیبانیش ابایی نداره که بیشترم ببنده.
2.واسه من که در طول روز سرعت عالیه.شبها هم زیر 100 نمیاد.فقط گاهی یه مقدار دچار نوسان میشه.اما با توجه به اینکه سرویس 128 هستش راضی هستم.
3.طبق پروفایلهای تعریف شده س فکر کن.آخه واسم پیش نیومده.اما فکر کنم بتونن ویرایش کنن.آخه من اول 4 مگ بودم.خطم نویز داره.2گش کردن.بعد 1024 دان و 1024 آپ.بازم نکشید.الان 1024 دان و 256 آپ.
4.واسه من در طول این مدت اصلاً قطع نشده.
5.اینم تست همین الان:
6.فدای تو:n16:
بستگی داره به استفاده ت.اگه از اینترنت مخابراتت راضی هستی که بمون.اما من واقعاً از پارس بیشتر راضی هستم.نقل قول:
در کل پیشنهاد میدم.امتحانش کن.ضرر نداره.
سلام به برو بچه ها خوزستانی و همشریهایه عزیزم کسی اطلاع داره کدوم شرکت تو اهواز کمترین پینگ رو داره؟؟ خیلی واسم مهمه:n12:
الان وای مکس دارم افتضاحه پینگش رفتم از شاتل اینترنت 8 مگ گرفتم اون از وایمکس بدتره:n21:
یعنی کلاه بردار تر از شاتل ندیدم بعد کلی تضمین برایه گرفتن اینترنت 8 مگ اکثر اوقات بین 256 تا 2 مگه بعضی وقتا میشه 5 مگ :n21:
تعریف های وب رو زیاد شنیدم کسی میدونه سرویساش چطوریه ضمنا اهل دانلود نیستم و نداشتن اینترنت شبانه اصلا واسم مهم نیست :n05:
چیزی که واسم مهمه پینگ هرچی کمتر بهتر:n02: زیر 160
سلامنقل قول:
کلا پهنای باند به صورت اشتراکی بیشتر از 1 مگابیت توصیه نمیشه چون وضعشون کاملا مشخصه و هر چی بره بالاتر نوسانش هم بیشتر میشه و کیفیت میاد پایین .این کلیت موضوع بود . اما راجب پینگ در حال حاضر های وب و مخابرات پایین ترین پینگ رو دارن .مخابرات که دیگه حسابی خرابکاری کرده و های وب هم گاهی خوبه گاهی نه و به نظر میاد موقتا سرعتا بالا باشند به مرور از کیفیتش کاسته میشه.اگر اینقدر پینگ براتون مهمه که باید سراغ وایرلس برید.ولی اگر بر روی بستر adsl میخاید مخابرات یا های وب پینگشون خوبه و روی سرعتشون دیگه نباید حساب کنی .انتخاب با خودتونه .
الان پینگ من بین 450 و 650 در نوسانه با اینترنت شاتل وای مکسم نهایت 300 الان مخابرات و های وب اوضاعشون چطوره شما اگه به جا من بودیم کدومشون رو انتخاب میکردین چون تا اونجایی که میدونم پشتیبانی مخابرات ضعیفه نسبت به شرکتایه خصوصینقل قول:
سلام دوستان من 10 روزه از شرکت اکسین مخابرات اینترنت 1 مگ نامحدود گرفتم سرعتش از 7 صبح تا 11 ظهر 100 هست بقیش همش بین 20_40 کیلوبایته پینگش هم افتضاحه لطفا میشه یه شرکت خوب بهم معرفی کنید؟
(دانلود هم برام مهمه پینگش هم یه طوری باشه که حداقل با لگ بشه بازی کرد ! )
نقل قول:
شاتل که خیلی پینگ بالایی داره بهتون میده .اینم بگم گاهی وقتها مشکل از مراکز مخابراتیه و از هر شرکتی بگیرید پینگ بالا خواهد بود .مطمئنا های وب فعلا از مخابرات بهتره من اگر در جایگاه شما باشم (البته اگر قابل بدونید) های وب رو انتخاب میکنم اما در جایگاه خودم میرم دنبال پارس انلاین چون کیفیت خدماتش از هزینه ای که میدید بیشتره .من سرعت بالا برام مهمه و پینگ نرمال اما شما چون پینگ واست مهمه های وب رو بگیر از پارس پینگش کمتره.
پارس انلایننقل قول:
بعد های وب
مخابرات خوزستان با افتخار تقدیم میکند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ با روسیه 450 ! سرعت دانلود 20 !(با دانلود منیجر)
1 مگ نا محدود
روی گیت وی ترکیه چه جوریه ؟نقل قول:
اختیار دارید ممنون از راهنماییتون شاید به قول شما مشکل از مرکز مخابرات باشه چون نزدیک به سه سال مشترک پارس بودم دقیقا همین مشکل رو با پارسم داشتم اینم از تست سرعت من:نقل قول:
اینم یه تست دیگه (سرور رو روسیه گزاشتم) که اوضاع خراب پینگ ما دستون بیاد!
128 نامحدود پارس آنلاین - همین الان
سلامنقل قول:
ایمان
1.سرعت دانلود در شب چه قدره؟ 1 به بعد
2.بیشترین سرعت در روز
3.کمترین سرعت در روز
خیلی ستمه حسابی اوضاع برات پوکیده:n04::n22::n27:نقل قول:
سلام داش ایماننقل قول:
پس حسابی راضی هستی
اگه زیاد دانلود کنی بعداز یه مدتی محدودیت برات ایجاد نمیکنه پارس انلاین
طبق قرارداد برای 128 تا 20 گیگ - 256 تا 33گیگ و 512 تا 67 گیگ دانلود با سرعت بالا میده بهت.نقل قول:
1.برای سرویسهای حجمی یا نامحدود؟چون پروفایلاشون جداس.نقل قول:
2.واسه من 140
3.واسه من 70
میدونی چره میگم واسه من؟چون کیفیت خط تلفنم پایینه.مثلاً یهویی نویز میکشه بالا و اوضاعم به هم میریزه.در نتیجه تنها من،مرجع خوبی واسه انتخاب نیستم.اما کیفیت سرویسهاش بهتر از مخابراته.
اطلاع داری برای 1 مگ سرعت روی چند بسته شده و ترافیک منصفانه چقدره؟نقل قول:
تو سایتش که چیزی نیست منظورشون اینه که بی انصافانه میشه دان کرد؟
طرف میگفت 2مگ دارم روی 9مگ بستن:n04:نقل قول:
میگن بعضی از شهرا اوضاح خوبی دارن
:n10:
اصلا یکی از علتایی که رفتم اینترنت 8 مگ گرفتم این بود که پیش خودم فکر کردم پینگش نسبت به وایمکس باید کمتر باشه!!نقل قول:
اما در عمل دیدم خیلی بدتره:n21:
اینم تست امروز من
فردا میرم نمایندگی های وب که باشون قرارداد ببندم راستی نمایندگیش کجاست؟؟ یکی به من گفت تو بازار بزرگه!! یه مورد دیگه
الان تمامی سرویسایه های وب پینگشون پایینه یا بعضی سرویساش ؟؟ من میخوام کمترین پینگ رو داشته باشه
دان استريم 1024 ؟؟ يا 1120 ؟!نقل قول:
چون گفتم چطور ميشه 1024 باشه بعد سرعت 140 باشه!
گيف بذار:n02:
برای تو شب سرعت پایین نمی یاد؟نقل قول:
دوستم 1 مگ حجمی داره میگه سرعت دانلودم روی 400 هستش.نقل قول:
1مگ نامحدود مشمول طرح مصرف منصفانه نمیشه.در واقع مصرف منصفانه یعنی با سرعت چند برابر سرعت اسمیت دانلود کنی و بعدش سرعتت برگرده به سرعت اسمیت.
من خودم میخوام 1مگ حجمی رو هم تست کنم ببینم کیفیت اون چطوره.کلاً من دوس دارم تمام سرویسها رو تست کنم.:n02:
ممد میدونی چیه؟فکر کنم اینا واسه من بیشتر از 1024 گذاشتن اما خط من نمیکشه و گاهی 1024 تا رو میگیره و گاهی بیشتر.چون همین الانشم گاهی سرعتم از 150 تا هم بیشتر میشه.نقل قول:
نمیدونم همیشه اینطوره یا فقط این روزای تعطیل،اما توی روزای تعطیل و شبها سرعت افت داره.حتی واسه من که نامحدود هستم.اول اینطور نبود.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
برای دوستانی که نمیدونن طرح مصرف منصفانه چیه،عین توضیحات شرکت پارس رو قرار میدم.همونطور که میبینید نوشته حداکثر تا فلان مقدار.یعنی ممکنه این نوسانات سرعت(توی شبها) پیش بینی شده باشه.
« جایزه مصرف منصفانه » چیست؟
شرکت پارس آنلاین در جهت افزایش سطح رضایتمندی مشترکین و کاربران خود همواره کوشا بوده و در این راستا و به منظور پاسخگویی به نیاز ایشان، این بار نیز اقدام به تعریف سرویس های جدید با حجم ترافیک نامحدود ماهیانه نموده است. بر این اساس، مشترکین و کاربران اینترنت پرسرعت از این پس می توانند هریک از سرویس های جدید و نامحدود این شرکت را با سرعت های 128Kbps, 256Kbps, 512Kbps انتخاب نمایند.
این خدمات با هدف پاسخگویی به نیاز مشترکین برای استفاده از سرویسهای با ترافیک نامحدود طراحی شده است. مضاف بر این شرکت پارس آنلاین همواره در تلاش است تا بتواند نیاز مشترکین را بیش از پیش شناسایی و نسبت به افزایش سطح خدمات رسانی، افزایش رضایتمندی و وفادار سازی مشترکین خود اقدام نماید، از این رو شرکت پارس آنلاین برای اولین بار در کشور اقدام به ارائه سرویس های نامحدود با " جایزه مصرف منصفانه " نموده است.
جایزه مصرف منصفانه
تجربه استفاده بخشی از ترافیک نامحدود ماهیانه با سرعتی چندین برابر سرعت سرویس خریداری شده می باشد. که در جدول زیر این میزان و سرعت جایزه مشخص شده است.
• هدف از ارائه این جایزه، امکان تجربه ای متفاوت از سرویس های اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکین می باشد تا بدون نگرانی از مصرف ترافیک ماهیانه اقدام به استفاده از سرویسهای نامحدود نمایند.
• نحوه ارائه این جایزه، بدین شکل می باشد که مشترکین از ابتدای قرارداد به میزان مشخصی می توانند با سرعتی چندین برابر سرویس خریداری شده و سرعت اسمی، از قرارداد خود اقدام به استفاده نمایند و با عبور از این میزان مشخص شده، مشترکین همچنان امکان استفاده از سرعت اسمی سرویس خود را با ترافیک حجمی نامحدود دارند.
الان سرعت دوباره اوکی شد.اینم تست الان:
توجه کنید که سرویس من 128 هستش و این سرعتمه و در بدترین حالت هم سرعتم به اندازه ی سرویس 512 مخابراته.