چرا کسی در مورد اپیزود 4 حرفی نمیزنه؟
Printable View
چرا کسی در مورد اپیزود 4 حرفی نمیزنه؟
حالا چرا کسی در مورد اپیزود 5 حرف نمیزنه ؟:n02:نقل قول:
خیلی عجیبه فصل یک تموم شد هیچکس اظهار نظر نمیکنه . تو همه فرومهای بازی بحث اپیزود 5 بدجور داغه . دو تا تئوری در مورد پایان داستان هست . چرا کسی در موردش بحثی نمیکنه نمیدونم .
در مورد اپیزود انصافا خیلی قشنگ بود . پر از صحنه اکشن . فقط اخرش گیج کننده بود یه کم .
اومد؟ :n13:نقل قول:
من الان فهمیدم اومده، میذارمش واسه دانلود تا فردا بازیش کنم :n12:
آره منم گیج شدم آخرش نفهمیدم کی را کشتم کی را دستگیر کردم...نقل قول:
منتظر بودم که آخرش یه چیزی از سیزن 2 نشون بده که یدفه نوشت ادامه داستان را در کامیک ها دنبال کنید...نمیدونم یعنی منظورشون اینه که سیزن 2 در کار نیست؟ :n15:
نه فکر کنم منظورش این بود که اگه میخواین داستان رو بدونین سری هم به کامیکها بزنین . دلیلی بر این نبود که فصل دومی در کار نیست .نقل قول:
محتوای مخفی: دو تئوری در مورد پایان بازی
اپیزود 5 خیـــــــــــــــــــــــ ــلی قشنگ بود! :n12:
تنها بازی بوده که تونسته واقعا منو تحت تاثیر قرار بده... از همه لحاظ. همون حس Care که میخوای از اطرافیانت مواظبت کنی. به شدت دنبال میکنم بازی رو و امکانش هم زیاده که برای پشتیبانی هم که شده، بازی اورجینالش رو هم بخرم...
صحنه های عوض شدن به نوع Fable خیلی قشنگ هست مخصوصا این آخریش که دیگه خدا بود :n19: خیلی حس خوبی داشتم اونموقع که بیگ بی به فرم اصلی خودش یعنی Big Bad Wolf در اومد و یه بار دیگه هم بزرگ شد :n19: اصلا انتظار نداشتم که این قسمت اینقدر قشنگ باشه.
Glamoured as Human -> Wolverine -> Werewolf -> Big Bad Wolf
خیلی عالی بود... نمیدونم دیگه چجوری تمجید کنم :n02:
داستان هم جالب شد... ایندفعه برای اولین بار بیگ بی مرکز توجه مردم قرار گرفت و از اون حس بدی که مردم نسبت بهش داشتن خیلی کمتر شد...
محتوای مخفی: نظر شخصی
محتوای مخفی: دو نتیجه بازی
این Special Stats و دیالوگ های بازی احتمال وجود فصل 2 رو به شدت تقویت میکنن... :n12::n16:
لینک دانلود trainer :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محشر بود این قسمت 5 . WOW ! چه پایانی ! چه اکشنی ! چه داستانی ! بالاخره The Big Bad Wolf واقعی رو دیدیم ، چه ابهتی !
قسمت جرجی و Vivian هم پرفکت بود توی P&P .
همون طور که Gregar جان گفتن 2 تا تئوری هست که در اصل دومی خودش 2 شاخه میشه . کلا پیچیدن به خصوص دومی . دیگه چون Gregar جان کامل گفتن تئوری ها رو نمیگم فقط یه کم مطلب اضافه می کنم :
محتوای مخفی: تئوری ها
کلا جریان پیچیدست و امیدوارم فصل 2 ـی باشه(با توجه به انتخاب آخر داستان) تا بفهمیم جریان دقیق چی بوده .
سلام اين بازي تو پي سي فقط؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
میگم این سریال GOT که فعلا قسمت جدید ندارهنقل قول:
بیا داستان یک چنتا بازی ( همونایی که خودت بازی میکنی ) رو به صورت متن بزار تا همه مثل تاپیک GOT فیض اکبر ببرن :n16:
مردیم از بس بازی کردیم و فقط نصف داستان رو فهمیدیم :n02:
سلام ، خیر واسه iOS هم هست .نقل قول:
سلام اين بازي تو پي سي فقط؟
بازیای من همه آنلاینن و بدون داستان !(که اونارو هم 3 ماهه بازی نکردم ، کلا توی 3 ماه اخیر این اولین باری بود که وقت کردم دوباره بازی کنم !)نقل قول:
تاپیک GoT همچنان من اخبار میذارم ، به محض معرفی بازیگرای جدید فصل بعدم شروع می کنم یه معرفی بدون اسپویل از کاراکترشون میذارم ، مثل اوبرین که سال قبل گذاشتم .
یه چندماه دیگه هم که بازی GoT میاد ساخت همین Telltale Games :n12:
چه خوب که اشاره کردی به این ابهامات . به نظر من هم باید فصل دومی هم باشه .نقل قول:
TWD بازیش با این فرق میکنه . این بیشتر کاراگاهیه ولی اون نه . اصلا دوست ندارم بازی های TT رو دوبار برم اما به خاطر روشن شدن قضیه از اخر مجبور شدم بازی رو دوبار دیگه از اول برم . یه دور با خشونت و یه دور با کمال مهربونی تا شاید سر نخ هایی بدست بیاد .
هر چند این ابهامات همچنان باقی موندن اما هر بار که بازی کردم تئوری دوم بیشتر قوت گرفت .
محتوای مخفی: پایان بازی
محتوای مخفی: رد تئوری اول
نه آخری نقض نسست . الآن تاپاتاک م اسپویل نداره اما قسمت 2 یا 3 یادمه سر یه کاراکتر دیگه که مرده هم اینو گفت . مربوطه به اون جادو . احتمالا دلیل اینکه حتی جسدا رو هم آینده نشون نمیده زنده بودن منبع جادوئه .
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
من که کاراکتر دیگه ای رو ندیدم که مرده باشه و بیگبی از اینه پرسیده باشه و نشونش نداده باشه . کدوم کاراکتر رو میگی .نقل قول:
کلا ما فکر کنم سه بار با اینه صحبت میکنیم . دفعه اول تو اینه میتونی فیث و پدرش و شوهرش رو ببینیم . دفعه دوم فکر کنم میشه وودی و توییدل دام رو تو اینه دید . و دفعه بعد هم موقعیه که اینه رو دوباره سر هم میکنیم و اول کرین رو میبینیم و بعد محل کروکد من رو .
محتوای مخفی: اسپویل
من 2-3 روز بود این رو بازی می کردم. به نظرم کلا بازی خوبی بود.(البته تو ژانر خودش دیگه) از کمپانی تل تیل تا حالا همه واکینگ دد های موجود و همین رو بازی کردم و راضی بودم البته اگر بخوام بگم به ترتیب با چی حال کردم بیشتر از همه با سری اول واکینگ دد بعد با همین گرگ در میان ما و 400 روز و واکینگ دد 2 هم آخر قرار می گیره. جالبیش اینه داشتم فکر می کردم آقای گرگ این قصه از نظر شخصیتی شباهت زیادی با لی واکینگ دد داره. یک کسی که گذشته خوبی نداشته. گذشته هم گناه قتل رو مرتکب شده اند هر دوتا گناهی که معمولا قابل بخشش نیست. اما در همین حد نگه داشته شده و به ما آگاهی کاملی از شخصیت گذشته این دو ندادند. هر دو توی یک هرج و مرجی قرار می گیرند که معلوم نیست دقیقا چی شده. مثلا تو واکینگ دد هم اپیزود اول معلوم می شه که زامبی ها اومدند. هر چند ما می دونستیم با چنین فضایی روبرو می شیم اما برای لی جدید بود. هر دو یه چیزی پیدا می کنند کهباید ازش نگهداری بشه. یعنی برای لی کلم مهم بوده و برای آقای گرگ محافظت از اونچه ک توی دنیای جدید همنوعانش ساختند محافظت از مردم و شهرش. البته اگر توجه بشه خیلی از سریال ها یا فیلم ها با همچین شخصیتی مخاطب رو جذب می کنند. شخصیتی که گناهی رو بدوش می کشه و در ضمن سعی دارهکار درست رو انجام بده هر چند همیشه ممکن نیست.
داشتم کلا به این فکر می کردم که واقعا انتخاب هایمن انتخاب شخصیت گرگ می تونست باشه یا نه. به هر حال من با پیشینه زندگی خودم دارم انتخاب می کنم. همه جا تا اونجایی که می شد غیر خشن ها رو انتخاب می کردم با ایت استدلال که اگر بسه اول راه غیر خشن رو پیش بگیریم اگر نشد همیشه می شه بعدا زور به کار برد. اما خوب بازی همیشه نتیجه رو تو همون راه بدون خشونت بهم می داد به خشونت نمی رسیدیم. خوب البته عنصر زمان هم مهم بود چون مهم نبود پروسه چقدر طول بکشه خیال من راحت بود اما خوب واقعا تو برخی موقعیت ها اگر زمن مهم باشه ممکنه من انتخاب های دیگه ای بکنم. در هر حال فکر نکنم بیگ بی با پیشینه ای که داشته اینقدر مثل من نرم و نازک عمل می کرده. این برام جالب بود که اکثر مردم هم معمولا انتخاب های غیر خشن رو انتخاب می کردند. اما اگر مثلا می گفتند ما یه همچین شخصیتی داریم بیا براش داستان بنویس من بیشتر به خود شخصیت بیگبی توجه می کردم که شخصیت خشنی بوده.
کلا اما اگر بخوایم این ژانر رو تقسیم بندی بکنیم من میزارمش تو قسمت قصه ها تا بازیا :) قدیما یه سری کتاب بودند که شبیه همیت بازیا بودند. یه سری فصل شماره گزاری داشتند بعد تو شرو می کردی فصل اول تهش می رسیدی به یک انتخاب بعد می گفت اگر گزینه یک و انتخاب کردی برو این فصل رو بخون ار دو رو اون یکی فصل رو بخون اینام جالب بودند برای خودشون.
اینم کل افکار بهم ریخته من تا به حال درباره این بازی منتظر فصل بعدش هستم :n06:
باز
راستی از بچه هایی که بقیه بازی های این کمپانی رو انجام دادند سوال دارم که آیا بازی دیگه هم هست که بیارزه بازیش کنم یا بقیه به خوبی اینا نبودند خوشحال می شم جواب بدید:n16:
بازی Tales From The Borderlands و Game of Thrones .نقل قول:
اولی از روی یک بازی دیگه ساخته شده و تا اینجای کار فان ترین بازی از بین این 4 بازی بوده . شاید هم بهترین بازی . فعلا سه اپیزودش اومده .
بازی دیگه هم از روی سریال Game of Thrones یا در واقع کتابهای a song of ice and fire ساخته شده . مثل The Walking Dead که از روی سریالش ساخته شد ولی داستانش مجزاست از سریال این هم همینطوره .
در کل از نظر من تمام این 4 بازی خوب بودن در نوع خودشون . اما این یکی رو ممکنه خوشت نیاد . اونهم چون سریالش رو ندیدی . شایدم دیدی . نمیدوم . ولی اگه سریالش رو دیدی قطعا از بازیش هم لذت میبری . حتی اگه اولی رو هم بازیش رو کرده باشی بازم بیشتر لذت میبری . از این 4 بازی فقط TWAU بود که از روی فیلم یا سریال یا بازی ساخته نشد و مستقیما از روی کمیک ساخته شد .