دوستانی که از ایران خودرو ماشین گرفتن معمولا مهلت تکمیل وجه پس از اومدن دعوت نامه چند روزه ؟؟
Printable View
دوستانی که از ایران خودرو ماشین گرفتن معمولا مهلت تکمیل وجه پس از اومدن دعوت نامه چند روزه ؟؟
۳ تا ۵ روزنقل قول:
سلام دوستان کدوم شرکتهای داخلی فروش فوری داره یعنی کمتر از ۱ ماه تحویل بدن؟؟
ممنون
سلام میشه ماشین ثبت نامی ایران خودرو رو رنگش رو موقع ارسال دعوت نامه عوض کرد...
فعلا اصلا فروش فوری در ایرانخودرو و سایپا وجود ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
بله امکانپذیر هست البنه در صورت موجود بودن اون رنگ ....
10-14 روز معمولا فرصت داره ....نقل قول:
دوستان به نظر شما بعد از تعطیلات نوروزی فروش شرکت های خودروساز داخلی مخصوصا ایرانخودرو چطور میشه؟ قیمت مثل قبل از عید میشه؟ اصلا ممکنه فروش نقدی باشه یا نه؟ وضعیت بهتر یا بدتر از قبل از عید میشه؟
قیمت که توی ساده ترین حالت نه،چون هم بیمه گرون شده هم مالیات 2%افزایش پیدا کرده و حداقل بین700-1 میلیون تومان افزایش قیمت بایت این موضوع داریم...برخیخودروها هم که دوایربگ و داشبورد جدید باعث افزایش قیمتشون میشه....دیگه فقط مونده کمپانی که همینطوری بخاد قیمتها را بالا ببره
از دوستان کسی اطلاع داره که اگر بخواهم از نمایندگی ملشین بگیرم (سمند) البته بدون ثبت نام. یعنی نقدا خرید انجام بدهم، قیمت سمند چند هست؟
قیمت بازار اما بعضی وقتا بعضی نمایندگی ها انصاف دارن و قیمت مناسب تری نسبت به بازار میدننقل قول:
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
چطوریه؟ یعنی خودشون برای فروش نقدی ماشین دارن؟ یا مشتریانی که ماشینشون تحویل داده شده، میگذارن تا نمایندگی براشون بفروشه؟نقل قول:
بله بعضي ها كه اغلب از دوستان نمايندگي شايد هم كارمندا شايد هم صاحب نمايندگي ماشينشون رو كه گرفتن ميزارن داخل نمايندگي واسه فروشنقل قول:
سایتی، چیزی هست که بشه قیمت های بازار را برای سمند داخلش دید؟نقل قول:
کسی بخشنامه جدید ایران خودرو رو نداره. مربوط به فروش نقدی ه مناسبت روز زن
خیر ، روز زن ؟نقل قول:
ایران خودرو سال گذشته و امسال هم به هیچ مناسبتی هیچ رقم فروشی نداشته ، گاهی به تعداد محدود فروش نقدی و بعضا پیش فروش داشته که الان 2 ماهه همونم نیست .
ایران خودرو داره سمند پسش فروش میکنه. به نظر شما الان از توی بازار نقد بخرم یا ثبت نام کنم.
10 تومان الان میگیره.
5 تومان تیرماه
تحویل هم مرداد و البته به قیمت روز.
به نظرتون قیمت ها چطور میشن؟ افزایش پیدا میکنن؟ (مخصوصا حالا که میخواد بنزین گرون بشه!)
اگر اشتباه نکنم از امروز باز شده سایت ایران خودرو.نقل قول:
تا جایی که من توی سایتها دیدم ایران خودرو لطف کرده و به خاطر روز زن ( الکی میگه ) پیش فروش انجام می دهنقل قول:
تو سایتهای خبری زده بودن فروش نقدی تحویل 30 روزه به مناسبت روز زن
ولی تو سایت فقط پیش فروش هستش
جناب رودی،خوب زده باید قیمت بیمه مشخص بشه تا شرایط فروش برقرار بشه که هنوز نشده
قيمت بيمه كه مشخص شد. اما تو سايت فقط پيش فروش هست. خواستم بدونم شايد دوستاني كه بخشنامهها دسترسي دارند اگر بخشنامه فروش فوري درج شد خبرمون كنن.نقل قول:
با تشكر
ایران خودرو از شنبه فروش فوری داره.
برای سمند ef7 و وانت باردو و سورن ef7 و 206 تیپ 5 و 206 وی 8 و تندر 90 اتومات
ممنون بخشنامه اش رو نداريد ببينيم قيمتا چجورياستنقل قول:
سلام دوست عزیز اگه ممکنه بفرمایید این بخشنامه ها رو از کجا گیر میارید؟نقل قول:
به نظر من جاش اصلا مهم نیست مهم اینه که لطف میکنن و زودتر از نمایندگیهای محترم و نسبتا محترم اینجا در اختیار عموم امت شهید پرور قرار میدن
چرا مهم هست شاید یکی به این بخشنامه ها نیاز داشته و اونوقت هم masooumi عزیز در دسترس نباشه اونموقع حداقل خودمون بلد باشیم و بخشنامه ها رو پیدا کنیم.نقل قول:
بعید میدونم به این راحتی که تصور شماست دسترسی ممکن باشه.نقل قول:
امیدوارم سربازان گمنام همیشه پاینده باشن
دوستان،
من یک LX بنزینی یورو 2 و 2 ایربگه که کارتکس بوده و مدل 92 میخوره خریدم بیست و نه میلیون و هفتصد هزارتومان. نظرتون در مورد قیمتش چی هست؟ گرون خریدم؟ (از نمایندگی تحویل گرفتم)
خیلی خوب خریدید ، تقریبا با قیمت دوچرخه برابر است .نقل قول:
:n02:نقل قول:
قیمت تصحیح شد (بیست و نه میلیون و هفتصد هزارتومان)
درود
کسی میدونه قیمت نهایی کارخانه پژو پارس LX با رنگ سفید با موتور (TU5) و كيسه هواي راننده و سرنشين و هندزفري و ايموبيلايزر و ترمز چرخهاي عقب ديسكي و يورو 4 چقدر هست؟
چطوری میشه ثبت نام کرد
چون چند روز سایت فروش ایران خودرو بسته بود و همین که بمناسبت روز زن بازشد همون روز من رفتم برا ثبت نام ولی در عین ناباوری ظرفیت رنگ سفید پر شده بود!!!!:n04:
من فکر میکنم خود کارمندان ایران خودرو و نمایندگیها همه خوردرو ها رو میخرند و بعد حواله یا خودرو را با قیمت بالاتر به مردم بدبخت غالب میکنند
حالا کسی میدونه که چطور میشه از کارخانه یا نمایندگیها و یا سایت این مدل رو با رنگ سفید تاکید میکنم (رنگ سفید )خریداری کرد؟
قیمت دقیقش 35.304.500 هست که کدکلاس 28509 هست
این هفته سایپا پراید و تیبا را فروش نقدی با تحویل سی روزه گذاشته.پنل فروش هر روز ساعت یازده باز میشه و در عرض پنج دقیقه بسته میشه.
سايپا هم زرنگهنقل قول:
بازار وحشتناك كساده و قيمتا اومده پايينتر
به گزارش ايكوپرس، هم وطنان مي توانند با مراجعه به سايت مذكور و يا يكي از نمايندگي هاي مجاز ايران خودرو براي ثبت نام در اين فروش ويژه اقدام كنند.
آغاز فروش ويژه و گسترده محصولات ايران خودرو
گروه صنعتي ايران خودرو،ضمن عرض تبريك به مناسبت سال روز ميلاد باسعادت مولاي متقيان حضرت علي عليه السلام و گرامي داشت مقام پدر، در راستاي مدیریت بازار و تامين نياز مشتريان، شرايط فروش گسترده و ويژه محصولات خود را از ساعت 10 صبح روز يكشنبه 21 ارديبهشت بر روي سايت اينترنتي فروش محصولات خود به نشاني ikco.iranecar.com فعال مي سازد.
در این روش خانواده خودروهای سمند، 206، 405، پارس وتندر به صورت فوری با موعد تحویل 30روزه عرضه می شود.
اين گزارش حاكي است، در این شرایط فروش، ثبت نام برای هر فرد، فقط یک دستگاه از سبد محصولات ایرا ن خودرو میسراست. همچنین انتخاب خدمات ویژه کارت طلایی گروه صنعتی ایران خودرو با شرایط خاص و آپشن رهیاب برای مشتریان گرامی فراهم شده است.