دوست عزیز ممنون از اینکه جواب دادی واقعیتش اینه که ما اینجا یعنی افغانستان سنوکر میگیم نه اسنوکر و فراموش کرده بودم که ایران اسنوکر میگه به هرحال ممنون
Printable View
دوست عزیز ممنون از اینکه جواب دادی واقعیتش اینه که ما اینجا یعنی افغانستان سنوکر میگیم نه اسنوکر و فراموش کرده بودم که ایران اسنوکر میگه به هرحال ممنون
ببخشید دوباره مزاحم شدم بچه ها این آموزش را کسی نداره من خیلی گشتم ولی همش به صورت آن لاین فروشی است من متاسفانه داخل ایران نیستم که بتونم بخرم ولی اگر کسی آپلود شده داره میتونم هر چند سی دی که باشه دانلود کنم ممننون
مجموعه آموزشي بيليارد به صورت تصويري و كامل براي اولين بار در فروشگاه
یکی از پر طرفدارترین ورزشهای جهان- میلیاردها تن از جهانیان در خانهایشان-در باشگاههایشان و در صحنه های رقابت محلی ، استانی و بین المللی به این ورزش می پردازند .در این ویدئو استاد مسلم بیلیارد " جری برایزت " به شما آموزش میدهد که چگونه بایستید ، بگیرید - پل بسازید و ضربه بزنید با استاد مسلم بیلیارد جری برایزت همراه شوید و از مقام مبتدی به پله های حرفه ای ها صعود کنید یک ویدئو آموزشی بی نظیر و دوبله فارسیVCD
جری برایزت از نظر بسیاری یکی از بزرگترین مربیان بیلیارد جهان است ، قهرمانان امروز بیلیارد همه هنر آموختگان مکتبش هستند ، روش موثر و ساده او به همه علاقمندان از مبتدی گرفته تا پیشرفته کمک خواهد کرد تا چگونه بیلیارد را درست بازی کنیم .
در این ویدئو اموزش بطور کامل با جزئیات و اصول پایه ای این ورزش آشنا می شوید .
جری برایزت همراه با شما نکات زیر را به شما آموزش می دهد توجه داشته باشید که این ویدئوی آموزشی دوبله فارسی می باشد .
1- انتخاب چوب و نکات آن
2-طرز ایستادن صحیح
3-طرز گرفتن چوب
4-ضربه و سیستم صحیح ضربه زدن
5- پل و انواع آن
6- یادگیری اصول پایه
7- ضربه های برگشتی صحیح
8- یادگیری سیستم هدف گیری
9-گچ زدن اصولی
10- ضربات انگلیسی یا ضربات پیچ کناری
11- روشهای تمرین و چندین تمرین نمونه
در انجمن فیلم درخواست بدید. شاید پیدا بشه.
حاجی یه سوال
شما سرعت اینترنتت چقدره؟:دی
اگه این درخواست رو توی انجمن آموزش و مقالات می دادی بیشتر بهت کمک می شد... برو اونجا هم در خواست بده یا اینکه این تاپیک رو به مدیر انجمن بگو انتقال بده به اونجا...
ولا زیاد نیست فقط 8 ام بی 2 ام بی آپلود 6 ام بی دانلود :31::10:نقل قول:
حاجی خدایی شوخی که نمیکنی؟:دی
آخه نشنیده بودم سرعت نت رو تو افغانستان تا این حد تونسته باشن تامین کنن
بعد هزینه چقدر میدی؟
سرویس دهندت چه شرکتیه؟
خارجیه یا داخلی؟
دست مارم بگیر:دی
ها ها ها نه عزیز درست شنیدی شوخی در کار نیست من تو یه شرکت مخابراتی مثل ایرانسل کار میکنم اینترنت با هر سرعتی که بخواهی اینجا میتونند برات تهیه کنند شرکتی که ما گرفتیم یه شرکت داخلی است شرکت های اینترنت خیلی زیادن اینجا البته هزینه اش کمی گرونه فعلا چون هنوز کابل نوری درست فعال نشده ما ماهوار در حدود 20 هزار دلار پرداخت میکنیم :5:
البته قراره به زودی انشاء الله به کابل نوری وصل بشیم دیگه همه چیز حل میشه هم هزینه میاد پایین و هم اینکه سرعت میره بالاتر اینم نمونه ای از گرافی که وقتی دانلود میکنم نشون میده :31::10:
کد:http://tinypic.ws/images/16661794210405353673.jpg
سلام
چطوری این حرکاتی که با دست انجام میدن مثلا رو دست می ایستن رو انجام بدیم؟ مثلا تکنو کارا رو دست هرکاری میکنن. حتماً با یه تمریناتیدستشون رو قوی میکنن و رو دست می ایستن. حتما اگه کسی میدونی بگه ما هم یاد بگیریم رو دست وایسیم و قدرت دستمون رو افزایش بدیم. خیلی باحاله اگه بتونیم اینکارو بکنیم. من که لازمش دارم :31:
مثل اینکه بیشتر ژیمناستیک کارا راحت اینکارارو میکنن.
ممنون :10::11:
یعنی کسی اینجا نیست یاد بده؟!!!!!! :13:
سلام.
در یکـــ کلام ! "بدنسازی کن"
- شما باید ابتدا از یه مربی یه برنامه روزانه (غذایی و آمادگی جسمانی) بگیری .
- بعد فیلم ها و کلیپهای آموزشی مربوط به بریکـــ دنس (ایروبیک حرفه ای) رو تهیه کنی.
اینــکه میگم آموزشی به نوعی این حرکات افتـــ یا گامهای زیادی در طول یادگیری داره .
مثلا برای حرکت اگرول در ایروبیک شما ابتدا باید روی ساعد خودتون کار کنید سپس روی کتف و ...
موفق باشید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک کلام ما تو روستاییم هی بخواییم بریم شهر برامونم سخته ! :31:وگر نه تا حالا میرفتم.
اگه تو روستا بسازن یه کاری می کنیم :31:
راستش من نمیخوام ایروبیک یاد بگیرم فقط بتونم رو دستام یکمی وایسم حله بقیشو یه کاری میکنم :31:
آموزش که تو نت هم هست برای دانلود.
فکر کنم حرکات قدرتی برای تمرین باید باشه تا بشه رو دست وایساد.
بازم اگه کسی چیزی میدونه بگه ممنون
کسی اطلاعاتی داره؟
جالبــــــه !!نقل قول:
- قرار نیست چیزی رو بسازن !! شما خودت بدنسازی کن البته با برنامه ! سعی حتماً برنامه غذایی خوبی هم داشته باشی.
- کم کمش تو هر شهری یه باشگاه بدنسازی هست ! میتونی وضعیتت رو بهشون (مربی) بگی تا بهت یه برنامه بدن تا تو خونه کار کنی. سعی کن قبلش یه تحقیقی در مورد مربی داشته باشی.
شما از طریق آموزشها تو نت میتــونی اصولی تر کار کنی. و این اصولی کار کردن باعث میشه آسیب نبینی.
و اینکه اگر شما قصد داری ورزش کنی حتماً بیمه ورزشی رو داشته باش.
بنده خودم پارکور و بریک دنس کار میکنم و ما تو اصفهان برای ورزشمون باشگاه آنچنانی نداشتیم ! ولی عامل پیشرفتمون همکاری دوستانه و اصولی کار کردن بود .
لازم به ذکره که اسم این حرکت ؛
در ایروبیک : پاور بالانس - Power Balance
و در پارکور و ... : Handstand یا همون بالانس (تعادل)
پس همینجوری تو خونه با یه تمریناتی نمیشه انجام داد؟ باید یه بدنسازی بریم؟!! :31: دوست داشتم هیچ جا نرم و این رو دست ایستادن رو یاد بگیرم. بعدش هم کارهای دیگه که با دست انجام میدن تو پارکور و بریک دنس رو خودم یه کاری می کردم! :13:
ولی من فکر نکنم بازم بتونم برم بدنسازی اگه تو شهر بدوم مشکلی نبود. یه مشکلاتی هست که نمیتونم برم. اگه تو روستامون بود چرااااااا ! :31: ای این روستاها هم هیچی ندارن. D:
اول بدنسازی.
دوم فیلمارو دان کن.فیلم آموزشی زیاد هست در این رابطه.
درضمن با کسایی که حرفه ای هستن آشنا شو و کمک بگیر.من خودم مشکل داشتم با راه رفتن رو دست که یکی از بروبچ باشگاه یک سری چیزای ریز(فوت و فن کوزه گری) رو بهم گفت و خیلی خیلی تاثیر گذار بودن برام.
شما فیلما رو بزار اگه کامل یاد میده چطوری رو دست وایسیم.
من که تو نت سرچ کردم یکم خسته شدم. چون هر چیزی میاد آدم نمیدونه کدومو بخونه یا ببینه و اینجور حرفا لطفاً شما چیزی که برای اینکارو سراغ داری و بتونه به ما کمک کنه رو بزارین ممنون.
میگما رو دست وایسادن قدرت میخواد دیگه؟ قدرت دست ؟ به نظر من باید یه تمرینایی کرد تا دست به قدرتی که بخواد روی دستا وایسیم برسه! یا اینی که گفتم نمیخواد؟
من نمیدونم کیا حرفه ای ان! :31: شماها اینجایین پس شما باید یاد بدین!
داداش گلم ، حقيقت مطلب تو رشته من ( آيكيدو | كيوكشين ) اصلا همچين حركاتي تمرين نميكنيم .
فقط تو كيوكشين بايد 35 تا شنا روي دست بريم ، يعني اول رو دست ها وايسيم و بعد شروع به شنا بكنيم .
اول با پنج انگشت (5تا) ، بعد 4انگشت (5تا) و .. تا روي شصت دو دست فقط (10تا) .
اما اولاش كه تاز ميخواستم رو دست ايستادن رو تمرين كنيم كنار ديوار مي ايستاديم بعد دستامون رو ، روي زمين ميذاشتيم و برعكس از پشت با پاهامون خودمون رو ميكشيديم بالا تا رو دست هامون استاده باشيم و تكيه مون به ديوار باشه . بعد شروع به شنا رفتن ميكيرديم .
يكمي بعد ، يكي از همرزم ها ميومد ما رو تا وسط تشك ميبرد و پاهامون تو دست اون بود و شنا ميرفتيم .
تا ديگه كم كم يادگرفتيم تعادلمون رو حفظ كنيم .
تنها مشكل اين بود كه بعضي ها نميدونستند وقتي ميخوان دوباره عادي بايستند بايد از روي كمر قل بخورن تا بشينن رو زمين بعد بايستند ، اونا ميخواستن اول پاهاشون رو بذارن رو زمين كه باكمر و باشن محكم ميخوردن رو زمين .
شـمـا هم با يكم تمرين ميتونيد رو دستتون بايستيد اما راه رفتن رو نميدونم .
فقط قبل تمرين خـوب گرم كن .
شما جز این افرادی هستید که تو پارک بوستان سعدی از سکو ها بالا می پرند ؟نقل قول:
دوستان درست میگن .:20:نقل قول:
بدنسازی و آمادگی جسمانی از همه چی مهمتره و هم چنین داشتن برنامه غذایی مناسب و کنترل وزن .
منظورم از بدن سازی کار با هالتر و دمبل و پرس و اینا نیست ! شما بوسیله ی همین شنا میتونی عضلات سینه و سرشونه و حتی فیله ها رو پرورش بدی ! و از این قبیل ...
بدنسازی رو هرکجا که بخوای میتونی انجام بدی ! تو خیابون ، کوچه ، خونه ، پارک ، سفر (:دی) هر کجا که بخوای میتونی. به شرطی که این بدنسازی بصورت مداوم باشه ! مثلاً وسط راه بگی "من خسته شدم بیخیالش ! چه سخته ! فُلان بیسار ... " بدنت یه مدتی حالت کوفتگی پیدا میکنه ! پس سعی کن بصورت مداوم ادامش بدی.
بازم میگم کلیپها بخاطر اینه که اصولی کار کنی و از آسیب دیدگی هر چند جزئی جلوگیری کنی.
شما ابتدا برای اینکه حرکت مد نظرت رو یاد بگیری باید این حرکت رو با کمک دیوار یا یک تکیه گاهی انجام بدی و کم کم از اون دیوار فاصله بگیری و (با کمک آمادگی جسمانی و بدنسازی) بتونی رو دست خودت بایستی .
این اولین حرکتی بود که تو دوران ورزشیم در آوردم عاملشم دیدن یه فیلم ورزشی دنس بود .
بله گاهی اوقات بوستان سعدیم کار میکنم :20:نقل قول:
بدنسازی که نمیشه رفت. پس من میتونم با این شنا هم تمرین کنم؟ مثلا چند تا شنا برم یا چطوری برم. با مشت برم یا دست باز؟ یکم راهنمایی کن دربارش تا راه بیفتیم :31:
ما یه دوستی داشتیم که مربی بدن سازی بود.و امادگی جسمانی خیلی خوبی هم داشت.یکی از این شخصیت ها که امده بوده باشگاه اینا (ساعت مخصوص) به ایشون پیشنهاد میده که بادیگاردش بشه.اینم انگار میفرستنش دوره ببینه بعدش استخدام
سلام
من تصمیم گرفتم برم ایروبیک و شنیدم که اولین قدم بالانس هست.(یعنی روی 2 تا دست وایسیم)
حالا از اونایی که به این ورزش رفتم خواهش دارم منو راهنمایی کنن که چه جوری میتونم بالانس رو تو خونه تمرین کنم و وقتی تقریبا یاد گرفتم به این ورزش برم؟؟؟؟
ممنون
من زمانی که دانشجو بودم توی واحد تربیت بدنی بهمون ایروبیک یاد میدادن ایروبیک شبیه جمله سازی میمونه اول یک سری حرکات رو یاد میدن بعد با اونها زنجیره می سازیم و هر چه قدر جلوتر میریم زنجیره ها بزرگ تر و بزرگ تر میشن و حرکات هماهنگ تر و هیچ وقت هم روی دوتا دستمون واینستادیم. شاید در ورزش های هم خانواده اییروبیک روی دست بایستند مثل استپ یا ژیمناستیک و لی اونچه که به ما یاد دادند این جوری نبود.نقل قول:
مگه میشه؟؟؟نقل قول:
من خودم رفتم باشگاه و دیدم. البته اینا بریک دنس یاد میدادند .
اول نرمش بعد کم کم بالانس بعد بالانس با 1 دست و بقیه چیزا
حالا شما نمیدونی چه جوری میتونم تو خونه بالانس رو تمرین کنم؟؟؟
شما باید این حرکات رو زیر نظر یک مربی وارد به صورت عملی یاد بگیرید چون با بدن و سلامتی اون سر و کار داره و اگر یک جای کار اشتباه کنید ممکنه یه اتفاقی بیفته , شما خودتونم گفتید "" البته اونا Break dance"" آموزش میدادن که بله اون به ایستادن روی دست احتیاج داره به هر حال هر ورزشی برای یک کسی که میخواد شروع کنه احتیاج به یک سری اموزش عملی داره.نقل قول:
منم دنبال اینم که رو دستام وایسم بعد کارایی مثل زیر رو خودم یاد بگیرم !! :31:
باحاله نه؟! :31: سخته باید یه چیزایی تمرین کنیم که بتونیم اینکارارو بکنیم. یکی باید بیاد بگه چی تمرین کنیم.
منم قبلا یه تاپیک شبیه به این زدم چند تاپیک پایینتر از مال شما هست اینم لینکشکد:
http://up1.--------.com/images/pyl93pr7sq36nfbguetp.jpg
http://up1.--------.com/images/1mrgy0c2h68ypo8hm1l2.jpg
http://up1.--------.com/images/at2uhiwf0bnh6f5bz0h.jpg
http://up1.--------.com/images/49fqxkgfgylynv4arq.jpg
http://up1.--------.com/images/l521ohs8dwiyjbryntgo.jpg
http://up1.--------.com/images/kh1e8yfez3quul4zm3y.jpg
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512892
توی برنامه پارک ملت چند وقت پیش یه گروهی اومده بود به نام گروه تشریفات که توی تهران بود . کار این گروه استخدام بادیگارد بود . نیروی جدید هم استخدام می کردن .
با سلام خدمت دوستان.
می خواستم که یک مشاوره در مورد انتخاب یک ورزش از دوستان بگیرم.
من می خواستم یک ورزش رو انتخاب کنم که به صورت تفنی (نه تخصصی) به طور معمول ادامه بدم و می خواستم که اگه اون ورزشو ادامه بدم روی تناسب من هم تاثیر بزاره (ولی به دنبال ورزش بدنسازی نیستم).
اگه بتونید که منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
.....................
یک سوال دیگه اینکه می خواستم ببینم ایا مراکزی وجود دارند برای ورزش روزانه به طور معمولی نه تخصصی (gym) الیته نه باشگاه های بدنسازی.یعنی جایی که بشه رفت و حالا طبق یه برنامه ورزش های معمول رو انجام داد که نیازی هم به استفاده از کربوهیدرات (یعنی غیر از مواد غذایی) و از این قبیل نباشه.
الیته پسر هم هستم 21.اصفهان
با تشکر
با سلام به شما ورزش دوست گرامی
دوست عزیز به طور کلی هر ورزشی اگر با اصول صحیح و زمان متوالی انجام شود بر روی سلامت شما (جسم و روح) تاثیر مثبت خواهد داشت. این بستگی به شما دارد که چه چیز واقعا روح شمارا آرامش می بخشد.
ورزش های رزمی, توپی, آبی,دو و یا حتی ذهنی همگی اگر درست انجام شوند وادامه یابند شمارا به نتیجه ذلخواهتان می رسانند
موفق و ووشوکار باشید
سلام دوستان ...
در مورد پينت بال اطلاعات ميخواستم
مجوز به هر كسي ميدن ؟
(مث باشگاه بدنسازي! )
چقدر زمين مورد نياز هست ؟
و وسايلي كه ميخواد ( براي زمين )
و وسايل خود بازي ( اسلحه و جليقه و ... ) بايد از كجا تهيه كرد؟
و بايد مدرك خاصي داشت واسه مجوز گرفتن ؟
چون داور داره و ....
ممنون از همگي
سلام
در مورد زمین حداقل 1000 متر باید باشه، استانداردتر و بهترش 2000 متره
واسه تجهیزات هم، فروشندگانش تو اینترنت هم هستند،
-اسلحه و لباسها و تجهیزات فردی هم حداکثر 10 تا 12 میلیون
-بانکر (موانع بادی) حداکثر 10 میلیون
-قیمت کف پوش بستگی تصمیم شما داره:
چمن مصنوعی: شاید تا 100 میلیون هم بشه واسه 2000متر با زیرسازی و آسفالت | می تونی شن بریزی، میتونی کفپوش سالن های ورزشی بزنی و...
-یه هزینه دیگه مربوط به ساخت مکان و سالن هست که اونم بسته به تصمیم شماست. (روباز، بسته، محیط آزاد و...)
-در مورد مجوز و نوع پروانه و کارهای اداریش اطلاعی دقیقی ندارم، در واقع سوال خودم هم هست، می تونی از تربیت بدنی شهرتون پیگیری کنی.
راستی نگفتی واسه کدوم شهر می خوای؟
تشكر از لطف شما .........
واسه جنوب
پس ايني كه تو سايت فدراسيون هست كه زده 1800 متر
چيه ؟
واااااي
چمن مصنوعي چقدر زياده ؟!!
كفپوشا چقدره هزينه اش ؟
واسه زمين و مكانش هم
خود تربيت بدني زمين ميده؟
چون 1000 متر به بالا كه ديگه ميشه خدا تومن پول !
تسهيلات ميدن ؟ چه جوريه؟
سوال ديگه اينكه تو انجمن پينت بال ايران تو قوانين ثبت باشگاه نوشته هر بازي دو داور ميخواد
داور از كجا بياريم؟
كجا مدرك داوري بگيرين كلا؟
و اينكه مجوز از تربيت بدني استان هم ميشه گرفت؟
يا فقط و فقط بايد از انجمن پينت بال ايران مجوز بگيريم؟؟؟
راستش بیشتر از این اطلاع ندارم
می تونی واسه اطلاعات بیشتر بری سراغ تربیت بدنی
بوشهر میشینی؟
مرسي ....... بندرعباس
سلام دوستان
واسه تست کجا برم ؟ ؟ ؟
من خودم بچه اسلامشهرم
متولد 73
قدم 198
تمرینام همش رو سرعتی زن بوده
:10::8::8::5:
مرسی
دوستان کسی نیست یه راهنمایی کنه منو :-? :41:
با سلام
من یه تردمیل و توتال کور و شکمبند (ویبراشن)(گرفتم و حالا می خوام لاغر کنم؟؟
حدود 15 کیلو اضافه دارم؟؟؟
راه صحیح کم کردن وزن چیست؟؟؟
1سوال اساسی دارم ؟؟؟وقتی حدود 20 دقیقه رو تردمیل می ذوم خیس عرق میشم و تشنه؟؟؟آیا در این زمان باید آب بخورم یا نه؟؟
فکر کنم اگه رو این تاپیک کار بشه برای همه مفید باشه؟؟؟
با تشکر
با سلام
من یه تردمیل و توتال کور و شکمبند(ویبراشن) گرفتم و حالا می خوام لاغر کنم؟؟
حدود 15 کیلو اضافه دارم؟؟؟
راه صحیح کم کردن وزن چیست؟؟؟
1سوال اساسی دارم ؟؟؟وقتی حدود 20 دقیقه رو تردمیل می ذوم خیس عرق میشم و تشنه؟؟؟آیا در این زمان باید آب بخورم یا نه؟؟
فکر کنم اگه رو این تاپیک کار بشه برای همه مفید باشه؟؟؟
با تشکر