تا اونجا که من اطلاع دارم جایی هنوز این سرویس ها به دلیل نبود بستر ارایه نشده...نقل قول:
مخابرات شهر ماه گفته احتمالا تا دو یکی دوماه دیگه سرویس های 10مگ رو ارایه میدن......
Printable View
تا اونجا که من اطلاع دارم جایی هنوز این سرویس ها به دلیل نبود بستر ارایه نشده...نقل قول:
مخابرات شهر ماه گفته احتمالا تا دو یکی دوماه دیگه سرویس های 10مگ رو ارایه میدن......
من که خطم تا 24 مگ رو جواب میده اما مشکل اینجاست که مخابرات ما 2 مگ رو داره به زور میده و 2مگو رو همون 2مگ میبنده که 1.6مگش به ما میرسه چه برسه به اینکه بخواد 10 مگ بده.2مگ حداقلش باید رو 3مگ بسته بشه که 260 کیلوبایت سرعت بده
نمیدونم برا اینکه بیشتر ببندن باید از جیب خودشون پول بزارن؟
این سرویس محدودیت حجمی داره به درد نمی خوره من الان می تونم بگیرم این اکانت ولی با 400 گیگ ماهی 400 هست در حالی که با یک دو مگ ماهی 500 گیگ می زنم .
دلتونوخوش نکنید مطمعن باشی ایناهمش سرابه ایناهرقلطی میخوان بکنند میان توبوقوکرنامیکنند که انگارچه خبره اینافقط یاد گرفتندملتویه جورایی زجربدن.
اینا اولش ازاین حرفا زیاد میزنند ولی موقع دادن هزارجورفیلم وسیانس درمیارن اگه بخوان 10 مگ بدن که محاله به کاربر میگن طبق قانون سندخونه بزارین تا بهتون بدیم.:n04::n28:
من این سرویس الان تهران دارم سرعت دانلود یک مگ در ثانیه هست :n04:
ولی محدودیت داره برای وب گردی اینها عالی هست .
شما کدوم مرکز هستید؟
نقل قول:
تا 2 ماه آینده نمی تونید بگرید باید مراجعه کنید ساختمان شاهد .نقل قول:
ميشه چند تا تست هم بذاريد ؟نقل قول:
ساختمون شاهد کجاست و برای خونگی هم میدن یا نه؟نقل قول:
تست سرعت با سرور خارجی هم بذاری خوبه
از خارج نهایت 2 مگ هم نمی شهنقل قول:
ببند این جمی هست شبانه نداره فقط درد شرکت می خوره من هم برای شرکت گفتم با این شرایط
شما از شرکت شاتل یا پارس بگیری بهتره .
شما لطف كنيد از همون سرور داخلي چند تا تست بذاريد.نقل قول:
ممنون
طرح الماس
و
نمونه این اینترنت اما ( با توجه به سخت افزار ها ) بر روی 6 ! تنظیم شده دوستان خریداری کردن و سرعت 600 - 700 رو بدست آورده ...
چون خریدش به تعویق افتاده دلیلش همینه که از نظر سخت افزاری در حال آپدیت هستن ... و فروش چند وقته دیگه انجام میشه . .
متاسفانه خطم فیبره و فقط از مخابرات میتونم بگیرم.نقل قول:
این سرویس رو هم برای خط دومم میخوام.توی وبگردی تاثیرش مشخص هست یا نه؟
و اینکه گفتید دو ماه دیگه عرضه میشه،از خودشون شنیدید؟
شما شهرستان هستید ؟ اسم این طرح تجاری هست بعضی شهر ها دیدم اجرا شده ولی نامحدود با قیمت خیلی بالا .نقل قول:
عرضه شده بعضی شهر ها هم الان ارایه می شه در تهران ساختمان مرکزی مخابرات پیگیری کردم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @
الماس 3 مگ هست نه 6 مگ خیلی وقت هست استان هایی مثل مشهد اجرا می شه دوستان یک ساله استفاده می کنن .
چون مطمئن نبودم اسم هر 2 رو آوردم ..نقل قول:
بله الماس دوستان با سرعت حدود 350 دانلود دارند ..
اما طرح 6 مگ رو از مخابرات نیز خریداری کردند که درخواست ارتقا به 10 رو هم دادند و سرعت حدودیه 700 رو هم دارند ..
با تشکر
مخابرات ؟ 10 مگ ؟:n04:
مخابرات 24 مگ هم میده :n09:نقل قول:
جا داره بگيم:
روحاني مچكريم
كشتي مچكريم (كه لنگرت به كابل نميخوره)
---
تو سرويساش نگاه كردم هنوز ١٠مگ اضافه نشده.
Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش با این خط های آشغال زیاد امید نداشته باشید من خطم 2مگ هم نمیکشه مجبور شدم 1 بگیرم دیگه 10 که......
این سرویس های 5 مگ 10 مگ رو میشه خانگی گرفت؟اگه نه! با چه روشی میشه دور زد ... و برای خانگی گرفت :n02:
تایم رایگان داره؟
کسی تاحالا گرفته؟ راضی هست؟ پینگ ؟سرعت سرور خارجی خوبه؟
آقایون تا حالا کسی از این تعرفه های نگرفته؟
اینتزنتی که نامحدود نباشه اصن اینترنت نیست...از نظرمن مخابرات همون
512 نامحدود رو بذار سرعت بالا نخواستیم
این طرح ارائه شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارائه شده ولی برای شخصی باید شیتیل بدی
Sent from my iPhone using Tapatalk
وقتی دانلود شبانه رایگان نداره 2 زار هم بدرد منه کاربر خونگی نمیخوره:n24:
همون برای شرکتا خوبه:n22:
تا وقتی این قانون مسخره محدودیت سرعت برای کاربر خانگی و محدودیت حجم هست اینترنت ایران درست شدنی نیست شما بگو 50 مگ ؛وقتی به کاربر خونگی نمیدن اگه بدن هم مثلا با حجم 2 گیگ قیمت خون پدرشونه چه به دردی میخوره
تایم رایگان ندارهنقل قول:
نه نامحدود داره نه تایم رایگان دلمون به چی خوش باشه
اینترنت سرعت بالا میخوایید اگه کیفیت خطتتون خیلی خیلی خوبه اینترنت حجمی بگیرید با isp صحبت کنید سرعت را تا 20 مگ هم براتون باز میکنه
سلام کدوم isp این کارو می کنه من می خوام
دوست من بچه ها الان فروم دارن ماهانه یک ترابایت دانلود شبانه می کنن شما در این باید برای هر گیگ 1.600 بدی برای همین فقط برای شرکت مناسب هست که روزانه فعایت محدودی داره به درد کاربر خانگی نمی خوره .نقل قول:
همه که دانلود نمی کنن شاید اینترنت سرعت بالا با همون حجم ۸ یا ۱۰ مگ کافی باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
من تو كشور تركيه اينترنت فيبر نوري گرفتم.
پهناي ٥٠ مگ با حجم نامحدود البته تا ١٥٠ گيگ هستش بعد از ١٥٠ گيگ پهنا مياد روي مثلا ١٠ مگ.
سرعت دانلودم با دانلود منيجر ٦ الي ٨ مگ هستش.
ماهيانه پول ايران ١٠٠ تومن ميدم.ولي ارزش داره.
پينگ از ١٥ ميلي ثانيه بالا نميره.
كلا اينجا فيبر نوري ١٠٠٠ مگ هم كه فعلا آخرين پهناشون هستش ميدن با قيمت ماهي ١.٥٥٠ ميليون تومان.
سرعت دانلودش ١٠٠الي ١٢٠ مگ در ثانيه هستش.
فيلم ١ گيگ رو ١٠ ثانيه دانلود ميكنه.
این مخابراتم معلوم نیس چه کار میکنه 2 تا سرویس جدید گذاشته تو هیچ شهری ارائه نمیشه :n15:
ما هم نت 2مگ دارم از همین مخابرات ماهی 74تومن داریم پیاده می شیم فکر می کنیم اینترنت داریم.... فکر می کنیم فقط...نقل قول:
سلام
پاک شود.
خوشبحالت..حالا ترکیه اینجوریه دیگه وای به حال اروپا و آمریکا..ماهی 30 تومن نامحدود از شاتل میگیرم باسرعت100 اونم با محدودیت دانلود! وقتی دانلود میکنم همش باید حواسم باشه که محدود نشم اینهمه پول میدیم باترس و لرز دانلود میکنم(30 تومن ماهی برای این اینترنت مزخرف خیلی زیاده)نقل قول:
مصرف شما ماهی چقدره؟ و بااین سرویس نهایت چقدر میشه مصرف کرد؟
سلام ساسان ..من سعیدم متولد 68..نقل قول:
میگم داداشم شما که داری 30 میدی با ترس و لرز خوب بیا مخابرات 38 بده با سرعت 120 نامحدود دانلود کن ...:11: چاکر تو سعید :n11: