Printable View
خبرگزاري فارس: كنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي نامزدهاي شركت كننده در مراسم انتخاب بهترين فوتباليست زن را منشتر كرد.
به گزارش خرگزاري فارس و به نقل از وب سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا از كوالالامپور، طي مراسمي در 4 روز آينده، توپ طلايي برترين فوتباليست زن آسيا به نفر برتر خواهد رسيد.
اين اولين سالگرد مراسم انتخاب فوتباليست برتر زن آسيا است و حاميان مالي قابل توجهي در اين مراسم حضور دارند.
اسامي زنان برتر فوتبال آسيا:
- موفو كوموتو (ژاپن)
- گاريك هيتر (استراليا)
- كاژواژو (چين)
- كالت مك كالم (استراليا)
- اونيو شينوبو (ژاپن)
- ري كوم سوك (ژاپن)
- ساليبوري چرلي (استراليا)
- ري اون سوك (كره شمالي)
- ساوا هومار (چاپن)
- ژي كاي چا (چين)
تصميم فدراسيون اتومبيلراني درباره "صديق" كي اعلام و اجرا ميشود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقدام"لالهصديق"اتومبيلــ ان تيم سايپا كه در جريان مسابقات سرعت قهرماني كشور با تعويض موتور ماشين خود تخلف كرده و قصد شركت در مسابقات را داشت، جامعه ورزش اين رشته را در انتظار تصميم فدراسيون قرار داده است.
احمد قلعهباني و حسين شهرياري رييس و نايب رييس فدراسيون اتومبيلراني كه خود مديرعامل شركت خودروسازي سايپا و عضو هيات مديره باشگاه سايپا هم هستند ، بايد در مورد كسي تصميم بگيرند كه عضو تيم اتومبيلراني اين شركت است.
صديق قصد داشت در پنجمين دوره مسابقات سرعت قهرماني كشوردريازدهم آبان ماه با اتومبيلي شركت كند كه بدون اطلاع مسئولان موتور آن را تعويض كرده و پلمپ آن را نيز شكسته بود.
اين اقدام در اين رشته تخلف بزرگي محسوب ميشود.
هفته گذشته كميته انضباطي فدراسيون موتورسواري و اتومبيلراني تشكيل شد و اعضاي آن به اتفاق آراء صديق را محكوم كردند،اما با گذشت يك هفته ازاين موضوع هنوز اطلاع دقيقي از راي صادره و ميزان آن نيست.
خبرهاي تاييد نشده از۶ماه تا يك سال محروميت صديق حكايت دارد كه بايد به تاييد رييس فدراسيون موتورسواري و اتومبيلراني برسد.
برخي رانندگان شركتكننده درمسابقات نگران هستند كه عضويت لاله صديق در تيم سايپا باعث شود تا ميزان محروميت وي كاهش و يا به اجرا گذاشته نشود.
اكنون مسئولان فدراسيون در مقابل آزموني سخت قرار گرفتهاند كه آيا از قوانين پيروي كنندوراننده شركت خود را محكوم كنند و يا اينكه با تاخير در اجرا، حكم را شامل مرور زمان قرار دهند.
تلاش خبرنگار ايرنا براي گفت و گو با مسوولان اين فدراسيون راه به جايي نبرد و انان گفتند كه منتظر نظر رييس فدراسيون در اينباره هستند كه شايد به همين زوديها اعلام شود.
منبع :کد:http://www1.irna.ir/fa/news/view/line-11/8608277406123618.htm
محروميت يك ساله لاله صديق از اتومبيلراني به علت تقلب در مسابقه
داستان برمي گردد به پنجمين مسابقه سرعت قهرماني كشور در پيست استاديوم آزادي؛ جايي كه لاله صديق در كلاس GT1600 با رانندگان مرد رقابت مي كرد، اما هر قدر كه به پدال گازش فشار آورد، دست آخر نتوانست بين سه راننده برتر كلاس از خط پايان بگذرد. پس از پايان مسابقه كه كارشناسان فدراسيون اتومبيلراني يك به يك موتور اتومبيل ها را چك مي كردند، فهميدند كه لاله صديق در پيست نمانده و رفته. همه آن را به حساب ناراحتي صديق از شكست گذاشتند اما محمدرضا پازند يكي از رانندگان كلاس GT1600 كه در مسابقه صداي عجيبي از موتور اتومبيل صديق شنيده بود، اعتراض مي كند كه صديق تقلب كرده و اصلاً براي همين از تست كارشناسي آخر مسابقه فرار كرده. اعتراض پازند به جايي كشيد تا كارشناسان فدراسيون اتومبيلراني قانع شوند به پاركينگ اختصاصي صديق بروند؛ پاركينگي در چند كيلومتري مجموعه ورزشي آزادي. وقتي كارشناسان فدراسيون به آن پاركينگ مي رسند، مي بينند كه دو اتومبيل يك شكل در آنجا پارك شده. اتومبيلي كه پيش از مسابقه GT1600 تست شده و موتور آن را پلمب كردند و اتومبيلي كه موتور آن تقويت شده است. نمايندگان فدراسيون از سر و وضع اتومبيل ها مي فهمند كه صديق با اتومبيل تقويت شده آن روز مسابقه داده و اصلاً اتومبيل GT1600 آن ساعت در پاركينگ بوده.
محمدرضا پازند رقيب صديق در آن مسابقه مي گويد؛ «به خاطر اينكه مسابقات از شبكه سوم مستقيم پخش مي شود، پيش از آغاز مسابقه كارشناسان فدراسيون وقت نمي كنند موتورها را چك كنند. براي همين روز پيش از مسابقه كارشناسان فدراسيون تمام اتومبيل ها را بازرسي مي كنند و پس از بازرسي موتور تمام اتومبيل ها پلمب مي شود تا روز مسابقه پس از گذشتن از خط پايان باز هم كارشناسان مي روند و پلمب اتومبيل ها را چك مي كنند تا تقلبي اتفاق نيفتاده باشد.» اما روز يازدهم آبان ماه نه تنها صديق پس از پايان مسابقه اجازه نداد موتورش را چك كنند كه حتي در مجموعه ورزشي آزادي هم نماند و پس از آن بازرسان فدراسيون فهميدند كه او اتومبيلش را عوض كرده. در دنياي اتومبيلراني وقتي كسي دست به اين كار زده باشد، يك جور «دوپينگ» به حساب مي آيد و براي همين پس از گذشت بيست وپنج روز از آن مسابقه بالاخره كميته انضباطي فدراسيون اتومبيلراني او را براي يك سال از حضور در مسابقات اتومبيلراني محروم كرد. وطن دوست مسوول كميته فني فدراسيون كه در جلسه كميته انضباطي هم حضور داشته مي گويد؛ «هم خود خانم صديق و هم مكانيك ايشان اعتراف كردند كه در مسابقه يازدهم آبان تقلب كردند. كار آنها بي شباهت نيست به اينكه در مسابقات كشتي يك كشتي گير 68 كيلويي روز وزن كشي روي باسكول برود و در وزن 68 كيلوگرم قرار بگيرد، ولي روز مسابقه يك كشتي گير 90 كيلوگرمي جاي او روي تشك بيايد.» با اين حساب او در كميته انضباطي محكوم مي شود و البته چند روز بعد رئيس فدراسيون اتومبيلراني و موتورسواري حكم محروميت يك ساله او را امضا مي كند. حكمي كه هنوز به دست رسانه هاي عمومي نرسيده ولي در فدراسيون همه از آن باخبر هستند.
اين در وضعي است كه پيش از اين رسوايي هم، رانندگان پيست ايران در سال هاي گذشته به تقلب هاي لاله صديق اعتراض داشتند ولي اين اعتراضات هيچ وقت از سوي فدراسيون جدي گرفته نمي شد. حتي در مسابقات رالي هم كه ديگر رانندگان پس از جمع امتيازات مثبت و منفي رده بندي مي شوند و كسي پس از پايان رالي نمي داند چندم شده، همه رانندگان به پارتي بازي داوران براي مقام آوردن صديق اعتراض داشتند. به هر حال با اين اتفاقات احتمال اينكه ديگر لاله صديق از اتومبيلراني ايران اوت شود، كم نيست.
احمد قلعه باني رئيس فدراسيون اتومبيلراني، مديرعامل شركت خودروسازي سايپاست. حسين شهرياري نايب رئيس فدراسيون هم در هيات مديره باشگاه سايپا عضويت دارد و با توجه به اينكه صديق در زماني كه عضو تيم سايپا بوده دست به اين تقلب زده، اصلاً عجيب نيست مقامات فدراسيون كه از مديران سايپا هم هستند، به خاطر بدنام نشدن شركت شان او را از اين ورزش كنار بگذارند. نبايد فراموش كرد صديق دو سال پيش هم ادعا كرد در مسابقات جهاني فرمول سه شركت كرده ولي پس از پيگيري همه فهميدند كه او تنها در پيست فرمول سه بحرين ركوردگيري كرده و هيچ مدركي بابت حضور او در مسابقات فرمول سه وجود نداشت. اين اتفاقات در وضعي افتاده كه حتي ديگر دختران اتومبيلراني ايران چندان دل خوشي از صديق ندارند. او كسي است كه ادعا داشت آمده تا حق زنان را در اتومبيلراني از مردان بگيرد. ولي حالا پس از مدت كوتاهي همه فهميدند كه او با تقلب دنبال اين كار بوده و حتي اين اتفاق باعث شده كه ديگر رانندگان زن خواستار حذف او از مسابقات سرعت ايران شوند. به هر حال اين پايان كار براي دختري است كه ارتباط خوبي هم با رسانه ها دارد و شايد براي همين باشد كه دوستان مطبوعاتي او فعلاً چندان علاقه يي به انتشار خبر تقلب او ندارند.
سلام
من متوجه نمی شم
چرا این خانوم چنین خطایی کرده؟
وضعیت ایشون به گونه ای بود که در هر حال سرشناس بودند
این کار چه معنایی داشت؟
ایشون چجوری سرشناس شدن؟خب معلومه تقلب و استفاده از یک سری جذابیتهای .... برای سرپوش گذاشتن روی اونا.نقل قول:
اگر كارشناسان و مدیران فدراسيون اتومبيلراني کارشون رو درست انجام میدادند الان این وضعیت پیش نمیومد.
نمیتونم دقیقا منظورم رو بگم اما میتونید با خوندن این تاپیک منظورم رو بفهمید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=180779
سلامنقل قول:
والا منظور من از سرشناس بودنشون
به خاطر زن بودنشون هست
البته من اصلا اطلاعاتی در این باره ندارم
و فکر می کنم ایشون تنها یا شاید از معدود بانوان راننده ایرانی باشند.
باز هم می گم اصلا اطلاعاتی ندارم..
واقعا حيف شد كه محرومش كردن .
0.علیکم السلام و رحمت ...نقل قول:
1.اون سوال رو پرسیدم که بعد جوابشو بدم. منظورم این بود که میدونید این خانوم چجوری معروف شده؟
2.با این گندی که ایشون بالا اوردن تا چند سال دیکه خبری از راننده های زن نیست.:41:
3.البته نباید سهم بعضی روزنامه ها رو در این قضیه نادیده بگیریم. اولین عامل معروفیت ایشون روزنامه هایی مثل شرق(مرحوم شرق!!) و الان هم اعتماد هستن. از اونور آب هم بی بی سی فارسی مشغول بوده.
"لاله صديق " : به راي فدراسيون معترضم
اتومبيلران زن تيم سايپا تهران كه در جريان مسابقات سرعت قهرماني ايران با تعويض موتور اتومبيل خود تخلف كردهبود به راي كميته انضباطي فدراسيون موتورسواري و اتومبيلراني درباره محروميت خود اعتراض كرد.
فدراسيون موتورسواري و اتومبيلراني وي را يكسال از شركت در مسابقات محروم كرده است.
" لاله صديق " روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهارداشت : اين حكم كاملا مغرضانه صادر شده و پايه و اساس درستي ندارد ، اگر من دلايلم را در هر محكمهاي بازگو كنم متوجه ميشوند كه نه تخلفي و نه تقلبي صورت گرفته است.
وي گفت : كار من تخلف نبوده اگر كار من تخلف بوده پس چرا حضور شركت- كنندگان بدون ماشين پلمپ شده در كلاسهاي آزاد تخلف محسوب نميشود.
اين راننده زن تصريح كرد: اتومبيل من بعد از تايمگيري دچار ايراد شد و تعميركاران نتوانستند آن را آماده كنند و مجبور شدم با ماشين ديگري در مسابقه حضور پيدا كنم.
صديق تاكيد كرد: من تا آخرين لحظات در پيست بودم و بهرغم جنجالهاي صورت گرفته مبني بر خروجم در خلال مسابقه اين امر نشان ميدهد همه چيز غرض ورزي بوده است .
وي گفت : طبق كدام قانون مرا محروم كردهاند.
وي افزود: براي رفع اين محروميت هر كاري كه بتوانم انجام ميدهم و از فدراسيون ميخواهم از كارشناساني كه دانش كافي دارند براي رسيدگي به اين موضوع استفاده كند.
وي با اشاره به تصميمگيريهاي نادرست مسوولان فدراسيون اظهارداشت :
انتخاب برخي از افراد فاقد شرايط لازم براي شركت در كلاسهاي آموزشي خارج از كشور باعث ميشود فدراسيون ، قهرمانان خود را از دست بدهد افزون بر آن ميان ورزشكاران دودستگي ايجاد شود.
اين راننده زن تاكيدكرد: اتومبيلراني هوادار چنداني نداشت اما در پي حضور خانمها دراين رشته توجه رسانهها به آن بيشتر جلب شد و اكنون موضوع محروميت يك راننده حل نخواهدشد تا فدراسيون ضمن قانونمند شدن از افراد با تجربه و متخصص در كميته فني استفاده كند.
صديق گفت : با توجه به اينكهنيمي از جمعيت كشور را بانوان تشكيل مي- دهند ، پس بايد به فكر سلامتي آنان و ايجاد زمينه حضورشان در ورزش بود .
منبع : خبرگزاری ایرنا
کد:http://www2.irna.ir/fa/news/view/line-13/8609053986133922.htm
راست میگه تا وقتی پارتی و زابطه هست قانون معنی نداره.نقل قول:
وي گفت : طبق كدام قانون مرا محروم كردهاند.
خوش به حال مدیران سایپا که این خانم حاضره هر کاری بکنه تا محروم نشه.اگه محرومیتش لغو شد نباید زیاد تعجب کنیم.خودتون میدونید که...نقل قول:
وي افزود: براي رفع اين محروميت هر كاري كه بتوانم انجام ميدهم و از فدراسيون ميخواهم از كارشناساني كه دانش كافي دارند براي رسيدگي به اين موضوع استفاده كند.
ورزش کردن هم مثل غذا خوردن و مسواک زدن باید در برنامه های روزانه خانواده ها گنجانده شود
دست اندرکاران ورزش در ایران اعلام کردند، توان حرکتی دختران ایرانی معادل زنان 40 ساله فرانسوی است.
محمد علی آبادی، رئیس سازمان تربیت بدنی ایران با انتقاد از کم بودن سرانه ورزش در ایران گفت، یک تحقیق دانشگاهی نشان داده توان حرکتی دختران ایرانی معادل توان حرکتی بانوان 37 تا 40 ساله فرانسوی است.
به گفته آقای علی آبادی هر چقدر زنان ضعیف باشند، فرزندان و خانواده های آنان نیز دچار ضعف خواهند بود و نتیجه، افزایش فرزندان و جوانان ضعیفی خواهد بود که در برابر بیماری ها، نا هنجاری های جسمی و اعتیاد آسیب پذیرند.
آقای علی آبادی معتقد است که دست اندرکاران باید هزینه ورزش را در ایران کاهش دهند تا همه مردم قادر به استفاده از امکانات ورزشی باشند.
این نخستین بار نیست که دست اندر کاران امور ورزشی از کم تحرکی یا وضعیت نامناسب ورزش جوانان و نوجوانان به ویژه دخترها در ایران خبر می دهند.
برخی کارشناسان امور ورزشی می گویند، به طور مرتب و منظم ورزش کردن باید به صورت فرهنگ در خانواده ها رواج پیدا کند و تا زمانی که ورزش در زندگی مردم نهادینه نشود، تفاوت وضعیت جسمی، از این دست که در این تحقیق معلوم شده، دور از انتظار نیست.
لیدا رزاقی، کارشناس تربیت بدنی در این باره می گوید، ورزش کردن هم مثل غذا خوردن و مسواک زدن باید در برنامه های روزانه خانواده ها گنجانده شود.
بچه ها به ویژه دخترها چون قرار است در آینده مادر شوند، باید از همان ابتدا که خودشان را می شناسند ضرورت ورزش و نرمش کردن را هم بشناسند.
خانم رزاقی می گوید، اگر به موضوع ورزش به صورت جدی توجه شود حتما فرزندانمان نسل به نسل سالم تر خواهند شد.
این کارشناس تربیت بدنی همچنین می گوید در مقوله آمادگی جسمانی در کنار ورزش حتما باید به تغذیه درست هم توجه کرد.
از فرانسه چه خبر؟
در همین حال، س.ب خانم میانسال ایرانی ساکن فرانسه درباره برنامه زندگی و ورزش خانم های فرانسوی که در تحقیق مورد نظر رئیس سازمان تربیت بدنی ایران هم به آنها اشاره شده می گوید: در پاریس وحومه اگر بعد ازظهرها به اماکن و سالن های ورزشی مراجعه کنید حتی جا برای پارک کردن اتومبیل تان هم پیدا نمی کنید چون خانم های فرانسوی به سه موضوع توجه ویژه دارند: ورزش، پیاده روی، تغذیه سالم و استفاده از انواع و اقسام قرص های ویتامین.
به گفته این خانم ، سبک زندگی خانم ها در فرانسه مانند برخی شهرهای بزرگ دیگر دنیا به گونه ای است که به غیر از برنامه مرتب ورزشی که برای خود دارند، در طول روز هم خواه ناخواه فعالیت جسمانی دارند.
اشاره وی به سفرهای میان شهری و استفاده از مترو، بالا و پایین رفتن از پله ها در ایستگاههای مترو و پیاده روی برای رسیدن به ایستگاههاست.
او همچنین می گوید در مدارس هم به غیر از ساعات ثابت ورزش، شنا حتما جزیی از برنامه هفتگی دانش آموزان است.
خانم س.ب می گوید شهرداری های مناطق در شهرهای مختلف فرانسه علاوه بر امکانات ورزشی رایگانی که در اختیار شهروندان قرار می دهند به خانواده های کم در آمد کمک می کنند تا بدون دغدغه های مالی به فعالیت های ورزشی مورد علاقه شان بپردازند.
در هر حال به نظر می رسد افزایش میزان فعالیت جسمانی و سالم سازی نسل جوانان و نوجوانان یک شبه اتفاق نمی افتد بلکه باید برای آن برنامه ریزی های بلند مدت انجام گیرد تا پاسخی مناسب و درخور عاید شود.
به نظر شما چه اقداماتی در جهت رسیدن به این اهداف موثر است؟ شما چند روز در هفته ورزش می کنید؟ آیا به تغذیه خود توجه کافی دارید؟ آیا در کنار درس و کلاس های علمی مختلف برای فرزندانتان برنامه ریزی ورزشی دارید؟ در محله ای که زندگی می کنید چقدر امکانات ورزشی در اختیار دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرات شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من این مشکل در ایران فقط مخصوص دختران نیست. پسران نیز میل چندانی به ورزش کردن ندارند. در دانشگاهی که من درس میخوانم حدود ۱۰۰۰۰ دانشجو دارد، و امکانات مرزشی مختلفی نیز دارد. اما به طور قطع میتوانم بگویم کمتر از یک درصد دانشجویان از این امکانات استفاده میکنند و سالنهای ورزش همیشه خالی است. بنابراین مشکل نه حجاب است و نه کمبود امکانات ورزشی. مشکل اصلی فرهنگ ورزش کردن و درک لزوم آن برای سلامتی و شادابی است. امین - تهران
زنای ایرونی میتونن تو خونه ورزش کنن تا جلوی نا محرما .پس حجاب دلیل نمیشه که زنا نتونن حرکت کنن . البته درسته که یکم سخته اما این طوری خدا راضییه . اگه خدا ازتون راضی باشه بدونین که سالم ترینین. رویا - تهران
به نظر من نبود ویا کمبود مکانهای ورزشی و سطح پائین دانش فردی از اصلی ترین علت های این موضوع است. مصطفی الموتی
من خودم مدتی است در انگلستان زندگی می کنم. قبول دارم که اینجا شرایط و امکانات به گونه ای است که همه بیشتر به فکر ورزش هستند، ولی من در ایران هم خیلی مشکلی در مورد ورزش ندیدم. تقریبا همه اعضای خانواده ام در ایران باشگاه می روند. چراکه از ابتدا پدر و مادرم اعتقاد زیادی به ورزش داشتند. تا جایی که خواهر و برادرم به صورت نیمه حرفه ای در مسابقات تکواندو و چند رشته دیگر شرکت می کنند. حتی خواهرم فوتبال داخل سالن هم کار می کند. به نظر من آنچه که در این زمینه قابل انتقاد است فقدان فرهنگ ورزش در کل جامعه و به خصوص در خانواده هاست. خیلی از خانواده ها! ایرانی تنها به ورزش در سطح مدارس و تماشای تلویزیون بسنده می کنند ومشکل اصلی همین است. باران - لندن
ما در تهران امکانات ورزشی داریم ولی هزینه زیادی باید بپردازیم که در توان بیشتر مردم نیست. محمد - تهران
مسلم است که در مانتو يا چادر نميتوان تکان خورد و بتدريج قابليت عضلانی دختران ايران ضعيفتر و ضعيفتر ميشود. مگر آنکه خود آنها رقاص باشند يا ورزشکار. حجاب مايه عقب افتادگی کل جامعه ايران و مايه خجالت قرن بيست و يکمی های ايران است. تا حجاب است نه توريستی به ايران ميايد نه دختران ايران عضلانی و چابک بار ميايند نه اجتماع پسران از متلک گفتن دست برميدارند. نوانديشی اسلامی ملاک ترقی ايران است. محسن - هلسینکی
اگه به تاریخ ایران در 100 سال گذشته نگاهی بندازیم میبینیم که زنان همیشه اکثریت خاموش و منفعل جامعه بودند و بجرات میشه گفت که در 99% خانواده ها تحرک و ورزش فقط مخصوص آقایون بوده وبرای خانمها یک نوع سبکسری محسوب میشده. مسایل مذهبی هم طبق معمول مزید برعلت! در دهه های 20-50 بخاطر اجباری بودن سپاه دانش و ظهور گرایشات غربی، وضع ورزش و آزادی بانوان بهتر شد تا اینکه با اومدن انقلاب، محدودیتها در ورزش و نوع پوشش بانوان ورزشکار بیشتر شد. همینطور در مورد پیاده روی و نرمش صبحگاهی در پارکها که هر از چندگاهی منکرات؛ بخاطر پوشش و سایر مسایل انگیزه ورزش رو در افراد کور میکرد. خود من سال اول دبیرستان موقع ورزش که یکیش دو 36 متر بود پام توی مانتوم گیر کرد و با ملاج خوردم زمین طوریکه هم پام شکست هم سرم! اما جدای از این مسایل زنان ایرانی بیشتر از قبل به تندرستی اهمیت میدن و هرچند بیشتر بخاطر تو فرم موندن سعی میکنن با انواع روشهای لاغری از قافله عقب نمونن. ولی خوب به هر دلیلی هم که هست بهتر از ورزش نکردنه! فقط امیدوارم بزودی استفاده از متد کاذب لاغری مثل قرصهای رنگارنگ و رژیمهای سخت و غیر سالم که این روزا در بین جوونای ایرانی بشدت رایج شده، از بین بره و جای خودش رو به ورزش اصولی بده... سارا ن. - سوئد
اين نتيجه حجاب افراطی اسلامی اجباری است. درهمه جوامع اين چنينی دختران با اين مشگل دست به گريبانند. ... پیمان - رشت
درود،وقتی خانمهاودوشيزه گان ايرانی اجازه وحق ورودبه ورزشگاههای کشورراندارندچه انتظاربيجاييست که فرزندان آينده کشور راتندرست وپويا بخواهيم؟نه ؛تازمانيکه درقانون وهم دربرداشت جامعه زنان رامساوی وبه چشم يک انسان نبينيم مشگلات زيادی خواهيم داشت زيرادختران امروزمادران فردای ايرانند. مصطفی شیرازی - دوسلدورف
من تا وقتی درایران بودم نمیدانم چرا اصلا حال و حوصله ورزش کردن نداشتم اصلا محیط ایران منو افسرده کرده بود از وقتی آمدم کانادا سرشار از انرژی شده ام و ورزش یکی از کارهای روزمره ام به شمار می آیدکاری که در ایران اگر هم خانم ها انجام بدهند بیشتر به خاطر چشم و هم چشمی است تا سلامتی . نیلوفر - هلیفکس کانادا
بنام خدا , حجاب به هیچ عنوان جلودار ورزش بانوان نیست زیرا خیل عظیم ورزشکار زن که با حجاب به ورزش حرفه ای حتی فوتبال والیبال و اسکی میپردازند مشاهده میشوند . این عدم تحرک به تعصبات غلطی است که قبلا در دوران قبل از انقلاب بیشتر رایج بوده است اتباط دارد . من نمیدانم چرا عده ای منتظر بهانه ای هستند تا مشاهده اندام زنان را تجدد و مدرنیته و تمدن بنامند.
م ورزشکار - تهران
آخر کجای دنيا دختران جوان چنين لباس وحشتناکی مجبورند بپوشند تمام مسئله به حجاب و پوشش و فرهنگ اسلامی که زن را موجودی منفعل فرض ميکند دارد تازه اگر علاقه هم داشته باشند در زمينهای سرپوشيده است و هرگز هم در سطح بين الملل و کسب افتخار نخواهد بود همه جا بچه ها را تشويق ميکنند يک رشته ورزشی انتخاب و ادامه دهند. بیتا - آمریکا
در ايران امكانات ورزشي سالني در حد متوسط است ولي فقط ورزش سالن به درد خانمها نميخورد و سرانه ورزشي رو باز هم كه براي خانمها در سطح خيلي پاييني هست و اين يكي از دلايلي است كه توان حركتي دختران بسيار كمتر است. علیرضا - تهران
نه تنها زنان فرانسوی بلکه اینجا در افریقا یخصوص زنان سفید پوستی هستند که بیش از 70 سال دارنداما به علت تغذیه درست و ورزش- بدور از ارتروزو پوکی استخوان که بیماری شایع زنان ایرانی است براحتی راه می روند. زهره - آفریقای جنوبی
در بسیاری از کشورهای جهان شرایط برای انواع و اقسام ورزشها خود بخود مهیاست . مثلا در بسیاری از کشورهای جهان خانمها هم مثل آقایان در خیابانها می دوند یا دوچرخه سواری می کنند . خوب در مورد این ورزشهای ساده و بسیار مفید دولت این کشورها که سرمایه گذاری خاصی انجام نداده بلکه مثل ما مردم ایران گرفتار محدودیتهای مذهبی و فرهنگی نیستند لذا خیلی راحت بانوان می توانند ورزش کنند و فقر تحرک نداشته باشند متاسفانه این مشکل گریبانگیر بسیاری از کشورهای اسلامی است . این هم از ثمرات و برکات فرهنگ مذهبی است. بهنام
همانطور که دوستان دیگر هم خاطرنشان کرده اند تا زمانیکه خانمها در زندان لباس نامناسب (مانتو و چادر) گرفتار باشند به شکلی درست به وضعیت جسمانی خود نمی توانند بپردازند. همچنین نبود فرهنگ ورزش و تحرک برای بانوان مشکل را دو چندان می کند. . ش.ا - تهران
وقتی شکم گنده و اندام ناموزون و اضافه وزن و سر و وضع ناآراسته را به راحتی می توان زیر چادر پنهان کرد دیگر چه انگیزه ای برای ورزشو تناسب اندام می ماند؟ علیرضا - تورنتو
با سلام؛ مقايسه خوبی است فقط قبل از نتيجه گيری بايد بدانيم که توان حرکتی مردان ايرانی در مقايسه با فرانسوی ها چگونه است؟ شايداصلا توان حرکتي ايرانيها کمتر از فرانسوی هاست. البته حجاب ممکن است بی تاثير نباشدولی تنها عامل نيست. کیان - کانادا
اول تشكر از آقاي علي آبادي عزيز كه واقعيت از جامعه را به درستي بيان كرده است و اين موضوع راكاملا درست گفته اند. در اين ارتباط من هميشه در خانه ام بحث داشته ام و هميشه مادرم و مادر خانمم را با خانم خود مقايسه كرده ام با اينكه 25 سال اختلاف سن دارند ولي تحرك و شادابي نسل قديم بيشتر از نسل جديد خصوصا خانمها است و هميشه به اين نتيجه رسيده ايم كه نسل قديم چون در لباس پوشيدن آزادتر بوده اند لذا هميشه سعي كرده اند كه با ورزش اندام خود را قويتر و زيباتر نگه دارند ولي چون نسل جديد درپوشيدن لباس آزاد نيستند هيكل آنها نيز زير چاد ر پنهان است و لذا ا! لا به ورزش علاقه مند نيستند.كمبود ورزشگاهها براي خانمها گران بودن ورزش مثلا استخر كه بليتش 10هزار تومان است نيز مزيد بر علت است عدم پخش ورزش بانوان به دلايل شرعي نيز از تلويزيون نيز موجب شده است كه ورز ش بين خانم كمتر باشدورزش تلويزيون ايران كانال 3 فقط ورزش مردان را نشان مي دهد و در روز حتي نيم ساعت نيز ورزش بانوان را نشان نمي دهندمن پيشنهادمي كنم كه آيات عظام در اين مورد نظر بدهند پارك ورزش بانوان در تمام محله ها و شهرها درست كنند.تلويزيون نيز بيشتر ورزش بانوان كشورهاي مسلمان را نشان دهد. حمید
آقای علی آبادی بهتره به جای نگرانی از سلامت خانمها،تیمهای بانوان را با آن پوشش مسخره!به مسابقات بین المللی نفرستد که باعث خنده دنیا شود. امیر حسین - تهران
ردهبندی تیمهای ملی فوتبال زنان جهان: ایران بیستم آسیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیفا امروز تازهترین ردهبندی برترین تیمهای ملی فوتبال زنان جهان را اعلام کرد که در این رده بندی تیم ایران در رده 124 جهان و 20 آسیا قرار گرفته است.
در تازهترین ردهبندی برترین تیم های ملی فوتبال ملی زنان جهان تیم ایران با کسب 1454 امتیاز 124 تیم دنیا و این تیم تا پیش از حضور در رقابتهای مقدماتی جام ملتهای آسیا در مکان 20 برترین تیم های آسیا قرار گرفته است. در ردهبندی برترین تیمهای آسیایی کره جنوبی، ژاپن و استرالیا به ترتیب مکانهای اول تا سوم را در اختیار دارند.
این در حالیست که ویتنام اولین حریف ایران در رقابتهای مقدماتی جام ملتهای آسیا در رده 8 آسیا و 37 جهان قرار گرفته است.
گفتنی است، تیم ملی زنان ایران پنجم فروردین ماه در هوشمینه ویتنام به مصاف تیم ملی این کشور خواهد رفت
کد:http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=SportContent&news_num=147185
:31::31::31:
واقعا افتضاحه
براي پسران رو هم مينوشتي
سلام...
خوب راستش هرچی در تالار جستجو کردم تاپیک خاص ورزش بانوان ندیدم... با اجازه این تاپیک را ایجاد کردم...
انشاالله دوستان هم کمک می کنند...
نمی دونم چه کسی این فرهنگ را در بین مردم جا انداخته که وقتی در کاری نام یک زن به عنوان مسئول کار مطرح می شود ،موضوع از همان ابتدا با کمی تردید روبرو می شود مثلا تا یادم می اید همیشه توی رانندگی صحبت از ناشی بودن خانمهاست ، توی آشپزی صحبت از ته گرفتن غذای تازه عروسهاست در سایر مشاغل هم وضع همینطور است خلاصه یک حالت جوک بودن را به نوعی می توانی مشاهده کنی،امروز سرمربی تیم ملی زنان ایران میهمان من در گفت وگوی ورزشی بود چند نکته از این گفت وگو
- تفاوت بین فوتبال آقایان و خانمها در ایران از زمین است تا آسمان از بودجه بگیر تا توجه مسئولان، به عنوان مثال فقط پیش قرار داد یک بازیکن لیگ برتری برابری می کند با کل بودجه یک تیم فوتسال زنان ایران در سال۸۶
- دیگر به جدی نگرفته شدن عادت داریم مثلا وقتی توی هواپیما به طرف ویتنام می رفتیم عده ای از هموطنان از ما می پرسیدند مگر ما تیم ملی فوتبال زنان ایران داریم ؟ وبعد هم با لبخندی از سر ...موضوع را فراموش می کردند
- رئیس فدراسیون فوتبال سر تمرین تیم ملی امد گفت مهم حضور است و من توقع دارم به جمع هشت تیم برتر بروید در حالیکه ما فقط دو ماه برای اماده شدن وقت داشتیم و معلوم بود این تیم خیلی برای ایشان اهمیتی ندارد که شرایط تیم را نمیداند
- بیشتر اعضای تیم ملی بچه های شهرستانی از گیلان ، مازندران ،هرمزگان،ایلام ،کردستان،خوزستان و خراسان هستند که بدون حقوق و مزایای خاصی در خدمت تیم ایران هستند
- بی اعتمادی به مربیان زن به حدی است که گاهی خود مسئولان زن فدراسیون فوتبال هم ترجیح می دهند از مربیان مرد استفاده کنند تا خانمها !
حرف مفت زده مطابق قوانين IGFبانوان جودو كار ميتونن زير جودوگي (لباس جودو )يك تي شرت براي پوشش بهتر بپوشند مرجعشم سايت
کد:www.judo-ref.ir
تو ایران با چادر جودو می گیرن (فعلش چیه ؟؟:دی ) ؟؟؟
-++++++++++++
این تایپیک رو از کجا کشیدی بالا ؟؟؟؟
مال 2 سال پیشه .....
بابا اینا رو باید یکی بگیره
راست میگه ماله 2006 هست
فکر کنم تا الانم مشکل حل نشده.:d
عجب حوصله ای داشتی رفتی تاپیک خاک خورده رو کشیدی بیرون
هفته نامه تایم سارا خوش جمال را با عنوان شیرزن ایران معرفی می کند
مجله آمریکایی تایم، نام سارا خوش جمال فکری نماینده ایران در مسابقات تکواندو زنان در المپیک پکن را در جمع ورزشکاران برتر از دید این نشریه منتشر کرد.
این هفته نامه که در فهرستی نام 100 ورزشکار برگزیده خود را تحت عنوان "ورزشکاران المپیکی که باید آنها را زیر نظر داشت" اعلام کرده، سارا خوش جمال را در مکان بیست و دوم قرار داده است.
تایم بر این مسئله تاکید کرده است که سارا خوش جمال اولین زن ایرانی است که سهمیه حضور در رقابتهای المپیک را کسب کرده است، هرچند نام او در میان ورزشکاران آسیایی حاضر در این فهرست، پس از پنج ورزشکار از کشور چین قرار دارد.
نام لبرون جیمز، ستاره تیم بسکتبال آمریکا در صدر این فهرست اعلام شده و پس از او دارا تورس، شناگر زن 41 ساله آمریکایی و مایکل فلپس، امید کسب مدال آمریکا در شنای مردان قراردارند.
سارا خوش جمال فکری: "شیرزن"
هفته نامه تایم سارا خوش جمال را ورزشکاری 19 ساله معرفی کرده که "پس از راهیابی به رقابتهای المپیک پکن به شیرزن ایرانیان مبدل شده است."
تایم متذکر شده که خانم خوش جمال در تبعیت از موازین مذهبی "محافظه کارانه" ایران، با حجاب تمرین می کند و مسابقه می دهد.
این هفته نامه می نویسد: "دختران ایرانی او را تشویق می کنند و پوستر عظیمی از او در فدراسیون تکواندو ایران نصب شده است."
تایم که تکواندو را ورزشی پرطرفدار در میان زنان و دختران ایرانی معرفی می کند، می نویسد "بیش از 120 هزار دختر ایرانی به تمرین این ورزش مشغولند."
هفته نامه تایم در نهایت با یادآوری این که سارا خوش جمال برای کسب سهمیه المپیک در رقابتهای ماه مارس در ویتنام، نفر اول جهان در دسته سبک وزن زنان را شکست داد، می نویسد: "او به واسطه منع دینی از تمرین کردن با مردان، در اتاق نشیمن خانه خود با برادر بزرگترش تمرین می کند."
سارا خوش جمال فکری در روز چهارشنبه ۳۰ مرداد (۲۰ اوت) در المپیک پکن در رقابتهای وزن زیر 58 کیلوگرم (سبک وزن) برای کسب مدال به دیدار حریفان خواهد رفت.
نظرات خوانندگان:
- نرگس زمانی، اتریش: من فقط ميتونم بگم که سارا جون تو افتخار تمام زنهای مسلمانی دوستت دارم و به توافتخار ميکنم . اميدموفقيت برات دارم.
- رضا، تورنتو: از اينکه يک شيرزن به جمع ورزشکاران پرافتخار ايران عزيزمان اضافه شده بسيار خرسندم و براي تمامی ورزشکاران تيم ملی آرزوی موفقيت دارم. به نظر من فدراسيون ورزشی ايران بايد زمينه را بيشتر از پيش برای بانوان مهيا کند. ما بايد مکانهای ورزشی مخصوص بانوان را گسترش دهيم. با تشکر
- احمد زکی: برای دختر لازم نیست که در محضر عام در مقابل مردان تمرین کند و یا مسابقه بدهد البته برای یک دختر مسلمان دولت ایران باید برای وی این اجازه را نه می داد.
- پ: با آرزوی موفقيت برای خانم جمال فکری. در کشوری که زنان ما حتی اجازه انتخاب لباس خود را ندارند و از کمترين امکانات برخوردار نيستن، شيرزنانی همچون سارا جمال فکری پيدا ميشوند که باکوشش و زحمت پرچم کشورمان را درميادن بين المللی سرفراز ميکنند.
- حسن، دبی: به تو شيرزن ايرانی افتخار ميکنم و آرزو ميکنم موفق باشی و سلامت.
کد:http://www.bbc.co.uk//persian/sport/story/2008/07/080725_ba-khoshjamal-time.shtml
کی همچین حرفیو زده؟نسیم حسن پور توی دوره قبل بود.این دوره هم هستش فکر کنمنقل قول:
تایم بر این مسئله تاکید کرده است که سارا خوش جمال اولین زن ایرانی است که سهمیه حضور در رقابتهای المپیک را کسب کرده است، هرچند نام او در میان ورزشکاران آسیایی حاضر در این فهرست، پس از پنج ورزشکار از کشور چین قرار دارد.
شاید حق بااین روزنامه باشه چون یک یا دوتاسهمیه همینجوری میدند (اسم خاصی داره )به تیمها که بدون سهمیه هم بتونند شرکت کننددوالمپیک قبلی لیدافریمان والمپیک قبلی هم نسیم حسن پوررفتند اون قبلی در46نفر45 م شد(نفرآخر یک آذربایجانی بودواگریادتون هم باشه پرچم ایرانو هم دادند به همین خانم لیدافریمان .اون موقع هم رقیبش همین نسیم حسن پوربوداگراشتباه نکنم) ونسیم حسن پورهم درسته رتبه بهتری به نسبت لیدافریمان آوردامابازهم رتبه خوبی نبوداین نشون میده که احتمالا این هم ازسهمیه وِیژه استفاده کردهنقل قول:
تا جایی که یادمه نسیم حسن پور توی 2004 که آرش میراسماعیلی پرچمدار بودش تونسته بود رکورد ورودیو بگیره.
شاید منظور این روزنامه توی این رشته خاص هستش نه به طور کلی
آخه اینجوری دیگه خیلی ضایع هستش
ولی یه چیز دیگه علاوه بر اینا
من دوست دارم مسابقات محمد علیرضایی توی المپیک رو با رقبای قدر خارجیش ببینم
یا قادرمیزبانی
یعنی میشه ایران تو دوچرخه سواری یا شنا بتونه یه روزی مدال کسب کنه یا حداقل در آستانه کسب مدال باشه؟
باحال بود . ممنون
بله، فقط یک شوخی بود.نقل قول:
با این حال دخترها هم حق دارن بیان داخل استدیو
اگه دختر ها بیاند داخل استادیوم؟
اگه سوال باشه جوابش معلومه: پسرا ميگيرن م....
yeki az ghashangtarin posta bud mer30 aziz
قابل نداشت.....نقل قول:
yeki az ghashangtarin posta bud mer30 aziz
احمدينژاد در جشن رونمايي خودروايراني مينياتور مطرح كرد؛سايپا اولين مينياتورها را به 2 كاراتهكاي محجبه ايراني اهدا ميكند
خبرگزاري فارس: رئيسجمهور از رئيس كارخانه سايپا خواست كه اولين خودروهاي مينياتور توليدي را به دختران ورزشكار ايراني كه به خاطر حفظ حجاب از مسابقات جهاني محروم شدند، اهدا كند.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، محمود احمدينژاد رئيس جمهور كشورمان، كه در جشن رونمايي و افتتاح خط توليد خودروي كاملا ايراني مينياتور سخن ميگفت با تاكيد بر اين كه اين خودرو انصافا زيبا است اظهار داشت: غصهاي در دل من از يك ماه پيش پس از آنكه خانمهاي ورزشكار ايراني را از مسابقات جهاني كاراته به خاطر حجاب محروم كردند به وجود آمد كه در اينجا از رئيس كارخانه سايپا ميخواهم كه اولين توليد مينياتور را به اين دو دختر ورزشكار هديه كنند.
رئيسجمهور ادامه داد: جوانان بسياري در عرصه ورزش ميدرخشند كه بايد قدر آنها را دانست.
تبریک میگیم بهشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گروه ورزشي: مسئولان فدراسيون فوتبال با انجام رايزني هاي مختلف تلاش تازه اي را به منظور جلب رضايت مقامات تصميم گيرنده براي حضور بانوان در ورزشگاهها آغاز کرده اند. به گزارش مهر، هر چند بحث حضور بانوان در ورزشگاهها بارها در کشور مطرح شده و هر بار نظرات موافق و مخالف خود را برانگيخته است اما با فضاي تلطيف شده فعلي و ذهنيت مثبت مسئولان ورزش کشور تحقق اين روياي ديرينه دست يافتني تر از هر زمان ديگري به نظر مي رسد. تاکنون وضعيت نابسامان ورزشگاههاي کشور از نظرامکانات و تسهيلات موجود براي تماشاگران و شرايط فرهنگي حاکم بر ورزشگاهها مهمترين موانع و محدوديت ها براي حضور بانوان در استاديوم ها عنوان شده است. با وجود آنکه نمي توان اينگونه کمبودها را در ورزشگاههاي کشور ناديده گرفت ولي به نظر نمي رسد اين مشکلات موانع جدي و غيرقابل حلي براي اين حضور باشد. بحث فرهنگ سازي در ورزشگاهها مقوله اي است که حتي در حال حاضر که آقايان اجازه ورود به ورزشگاهها بويژه مسابقات فوتبال را دارند کاملا احساس مي شود و نمي توان آن را مانعي جدي بر سر راه حضور بانوان در ورزشگاهها تلقي کرد. اين در حالي است که حتي عده اي از صاحب نظران مسائل اجتماعي بر اين باورند که حضور بانوان در محيط هاي ورزشي مي تواند به کاهش ناهنجاري ها و سالم سازي فضاي ورزشگاهها کمک کند.از سوي ديگر تجربه موفق حضور بانوان تماشاگر در ورزشگاه در رشته هايي نظير واليبال و بسکتبال اين روزنه اميد را در دل نيمي از پيکره جامعه همچنان زنده نگه داشته تا با نگاه تازه و تغيير ديدگاههاي منفي و تاحدودي تعصب گونه بتوان فضاي تازه اي را پيش روي ميليون ها بانوي علاقمند براي تماشاي زنده مسابقات فوتبال فراهم کرد. درهمين حال نگاه مثبت و حمايتي مسئولان سازمان تربيت بدني ازحضور بانوان درعرصه هاي مختلف ورزشي اين اميد را نيز قوت بخشيده که مي توان پيچيدگي هاي موجود را برطرف کرد و با فراهم کردن برخي امکانات لازم و بکارگيري ابزارهاي مناسب بتوان شرايط مساعدي براي حضور تماشاگران زن در ورزشگاهها فراهم کرد.در فضاي ترديدها و نگراني ها و ابهامات موجود از فدراسيون فوتبال خبر مي رسد که تلاشها و رايزني هاي تازه اي براي حضور بانوان در ورزشگاهها آغاز شده و چراغ سبز مسئولان ارشد فوتبال اين اميدواري را بوجود آورده تا بار ديگر و اينبار بطور جدي به اين مسئله پرداخته شود.کميته بانوان فدراسيون فوتبال که به جهت ديدگاههاي مثبت علي کفاشيان نسبت به توسعه فوتبال بانوان جزو فعال ترين کميته هاي فدراسيون تلقي مي شود و بواسطه همين نگاه حمايتي تاکنون اغلب تيم هاي فوتبال بانوان در رويدادهاي بين المللي حضور فعال و دائمي داشته اند، با هماهنگي کميته فرهنگي فدراسيون فوتبال، کانون هواداران و حراست سازمان تربيت بدني تلاشهاي تازه اي را براي ورود بانوان به ورزشگاه آزادي آغاز کرده اند و گام هاي موثري نيز در اين زمينه برداشته شده است.کميته بانوان چندي است در نشست با مسئولان حراست سازمان تربيت بدني موضوع حضور جمعي از کارشناسان، مربيان، داوران و بازيکنان فوتبال را براي تماشاي مسابقه ايران و کره جنوبي در ورزشگاه آزادي مطرح کرده اند که اين رايزني ها مي تواند به نقاط روشني در برداشته شدن ممنوعيت حضور بانوان در ورزشگاهها منتهي شود.اگر چه حضور گسترده بانوان در ورزشگاهها ملزم به زمينه سازي فرهنگي وموافقت مسئولان مربوطه است اما به نظر مي رسد با حضور محدود و کنترل شده بانوان نيز بتوان گام هاي موثري در اين زمينه برداشت و حداقل مسئولان را به اين انديشه واداشت که با يک برنامه ريزي اصولي شرايط و امکانات مناسبي را براي حضور بانوان در ورزشگاهها فراهم کرد.
روزنامه ابتکار
فدراسیون فوتبال اسپانیا موافقت خود را با حضور بهناز خیاط در رقابتهای سوپر لیگ فمنینا اعلام کرد. طی یک اردوی تدارکاتی و برگزاری چند دیدار تدارکاتی در اسپانیا، بهناز خیاط دروازه بان تیم ملی فوتسال و عضو تیم تجارت خانه کیش، مورد توجه مسئولان تیم تریپا چپکو قرار گرفت.
فدراسیون فوتبال اسپانیا با پوشش این دوازه بان برای حضور در مسابقات سوپر لیگ فمنینا موافقت کرد و قصد دارد برای مدت یکسال با وی قرارداد منعقد کند. ولی خیاط هنوز موافقت خود را برای پیوستن به این تیم اسپانیائی ،به مسئولان باشگاه اعلام نکرده است.
منبع: پارس فوتبال
ايشون که با مانتو نميتونن اونجا برن
از همين الان يا تبعه ميشه يا قيد اونجارو ميزنه : اولي بهتره تا دومي
دلیل نمیشه می تونه همین طوری با باس ورزش شرکت کنه لباس دروازه بان ها که پوشیده است بلوز شلواره
اما هريكسون 100 ساله در يك مسابقه بولينگ در استاديوم ملي بولينگ رنو در نوادا. وي پيرترين شركت كننده تاريخ مسابقات قهرماني بولينگ زنان آمريكاست كه به مناسبت پنجاهمين سال خضور پياپيش جايزه ويژه اي به اين مناسبت دريافت كرد. (AP)
آخی .....چندم شده حالا؟
احتمالا 100م شده......