مثل اینکه باید حالا حالاها تو کفش بمونیم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Printable View
مثل اینکه باید حالا حالاها تو کفش بمونیم
امروز زنگ زدم یکی از نمایندگی های سازگار ارقام مشهد گفت موجوده : 3.500.000 .:n03:
جای تعجب داره چرا پایین نمیارن دلار شده 3050 !؟
بخاطر اینه که خرید قبلیه باید فروش بره تا سری جدید رو با قیمت جدید وارد کنن هرچند که فکر می کنم با درهم خرید و فروش می کنند تا با دلار
سازگار میگه حالا حالاها تصمیم به وارد کردن سری y نداریم،دو هفته پیش گفتن وارد میکنیم حالا میگن اصلآ برنامه ای وسه وارد کردن سری y نداریم
دوستان ل ی و ن کامپیوتر این لپتاپ رو با گارانتی آورده
فکر نمیکنم این حرف که ما خریدمون قدیمه پس گرون بدیم قابل قبول باشه اونم واسه شرکتهای وارد کننده که سودهای کلان میبرند ! حالا اگه یه خرده فروش باشه چرا میشه این حرف رو قبول کرد. خوب همیشه تو تجارت ریسک هستش و ضررهم جزئی از تجارت . البته ضرر که نه فکر نکنم .نهایت بعد از اینکه وارد کردن جنسی ارزون شد قیمت خرید میدن بازار . البته اینم بگم مملکت صاحب نداره الان جوری شده هرکی هرکاری دلش بخواد میتونه بکنه . همین هفته پیش سایت Digikala مدل Z500 رو زده بود 2599000 اما چند روز پیش کردش 2699000 !! علتش رو من نمیدونم ! یکی نیست ازش بپرسه چرا گرون کردیش !!؟ . نظارت تو این مملکت 0 هستش .همه سو استفاده میکنن . خصوصا ما ایرانیا که انتهای وجدانیم .نقل قول:
شما پست من رو انگار نخوندی :n02: . سازگار موجودی داره ازش :n01:نقل قول:
.نقل قول:
.
.
اره داره اما زده فروش ویژه :n02::n08: اونم 3699000 !!. من دیشب زنگ زدم یکی از نماینده های سازگار مشهد گفت موجوده 3570 . باز خدا پدر اینو بیامرزه 130 تومان ارزونتر میگه :n02: .نقل قول:
بی صاحب که باشه این میشه دیگه . منم فردا یه مغازه میزنم میگم 4000000 .:n02:
سلام من امروز رفتم پاساژ ایرانیان y510p یکی گرفتم 3590
گارانتی 2 ساله سازگار
16 گیگ رم
750 2گیگ
4700 MQ
HD......................
چون میخوام ویندوز 7 بریزم دارم امشب درایور هاشو دانلود میکنم..
سوالی هم بود جواب میدم
مبارکت باشه ، لپ تاپ بسیار خوبیه منم دارم ولی بنظرم بهتر بود 8 میزیدی.نقل قول:
مبارکت باشه . ایشالاه روزای خوبی رو با هم داشته باشین :n01::n02: .نقل قول:
این پست من رو جواب میدی . ممنون
1. بدنش و قسمت زیر صفحه کلید و تاچش مثل بدنه های براق هستش که اثر انگشت روش میافته ؟!:n28:از بدنه براق متنفرم .امیدوارم اثر انگشت روش نیافته و یه جورایی مات باشه .:n01:
2. در مورد شارژ نگه داشتنش نظرت رو بگی ممنون میشیم؟!
روی بدنه لک می اوفته مثل چربی.....اما از نظر من مهم نیستنقل قول:
شارژ هم من با باتری تا3:30 که داشتم برنامه میریختم و هی ریستارت میکردم جواب داد
داداش واقعا حیفه روی این لپتاپ 7 نصب کنینقل قول:
من روی Y500 یه زمانی 7 داشتم ، بعد یکی دوماه 8 نصب کردم اصن از این رو به اون رو شد ، 8.1 رو خبر ندارم ولی خداوکیلی 7 نصب نکن !!!!!!!!!
علیرضا ممنون .فقط اگه بتونی این تستارو رو در مورد باطری انجام بده عالی میشه .
1. بذاز شارژش کامل بشه بعد برو تو یه بازی سنگین و بازی کن . میخوام بینیم در حالت کار تو بالاترین حد باطریش چقد دوام داره ؟!
2. نور صفحه نمایش رو اگه بذاری مثلا رو 70 چقد شارژ نگه میداره ؟!
سپاس .
داش من کلا بازی ندارم سنگین.... بازی 2تا انجام میدم..وارکرافت .که سنگین نیست....نقل قول:
با این انجام میدم بهت میگم
دوست عزیز مبارکت باشه ، انشا... فنش برات بچرخه
یه سوال داشتم
پاساژ ایرانیان کجاست ؟ تو تهرانه ؟
ممنون
الان اینی که شما خریدی 16 گیگ رم داره . میخواستم بدونم مدل 8 گیگ رم هم موجود بود تا نه ؟!چون پیکربنذی داره این مدل توبازار .نقل قول:
Model Y510p 59367400 Y510p 59367287 Y510p 59367273 Processor Core i7-4700MQ Core i7-4700MQ Core i7-4700MQ GPU GeForce GT 750M SLI GeForce GT 750M SLI GeForce GT 750M RAM 8 GB DDR III 16 GB DDR III 8 GB DDR III Hard drive 24 GB SSD + 1.000 GB HDD 24 GB SSD + 1.000 GB HDD 24 GB SSD + 1.000 GB HDD Optical drive not included not included Blu-ray RW-drive Display Full HD matte Full HD matte Full HD matte OS Windows 8 64 Bit Windows 8 64 Bit Windows 8 64 Bit Price 1100 Euro 1200 Euro 1100 Euro الان مدل این که شما خریدی کدومه ؟!:n13:
اگه مدل با رم 8 گیگ تو بازار ایران باشه خیلی عالی میشه چون من هرچی بیاد پایین تر برام بهتره خریدش چون اونقدر ندارم نهایت بتونم 3.200 جور کنم . به نظر شما مدل 8 گیگ رم از مدل 16 گیگ رم چقد ارزونتره ؟! فقط خداکنه تو بازار باشه :n14: .
آره..خیابون ولیعصرهنقل قول:
هیچکدوم از اینا نیست......نقل قول:
اما اون وسطیه با تغیراتی شبیه...یعنی sli نیست گرافیکش صفحه اش HD است ویندوز و 24 گیگ ssd هم نداره
جالبه تو سایت Lenovo هم این مدلی که شما میگی نیست؟! :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا اون شاپ آمریکاست...دوما برا من کیبورد عربی هم داره..سفارش خاور میانه است...نقل قول:
سوما این لینکی که دادین اولین نوت بوک از سمت چپ مثل همینه فقط ویندوز نداره و رمش 16 است
دوستان آیا y410p هم تو بازار یافت میشه؟
جایی رو سراغ دارید بفروشه؟
نقل قول:
خیلی خوب دعوا که نداریم . :n02:
من رفتم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اونجا تو Laptops تو قسمت IdeaPad . سری Y فقط Y500 و Y400 رو داره و خبری از Y510P نیست .!
نمیدونم شاید من نتونستم پیداش کنم .:n01:
فقط امیدوارم قیمتش بیاد پایین تا عید برسه نزدیک 3 تومن بتونم بخرمش .:n28:
داش لحن من دعوایی نبود ////////:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: :n02:نقل قول:
والا من تو چندتا سایت گشتم ندیدمش .نقل قول:
کانفیگ فول اچ دیش نیس تو بازار ؟
چرا هست !
دوستان این گرافیک دومش کلا گیر نمیاد مثل اینکه درسته ؟
چون توی خارج از کشور هم مثل این که دنبالش بودن و نیست !
فکر کنم حدود 200 دلاری هم پولش باشه !
بالاخره دی جی کالا هم آوردش :n02:
آره اما چه سود با اون قیمت فضایی !نقل قول:
وقتی منطقی فکر میکنی و این رو با Z500 مقایسه میکنی میبینی اصلا ارزش نداره واسه این 1 ملیون بیشتر بدی تازه اونم با پیکربندی جدید Z500 که گرافیک GT740 M گذاشته و قدرت گرافیک بازی رو خیلی برده بالاتر . من 2.5 واسه Z500 میدم بعلاوه یه هارد اکسترنال و یک مانیتور LCD برای لذت بیشتر از فیلمها و بازیها میخرم . :n05:
خوب این لپ تاپ را من برداشتم با قیمت 3700 !
فول اچ دی و اس اس دی 24 گیگ
8 گیگ رم
ویندوز 8 اورجینال
فقط چند تا سوال برام پیش اومده
1 : شارژش با اونی که توی نوت بوک چک دیدم متفاوته !
2 : 24 اس اس دیش که قابل دسترسه ؟ و الان میشه فایل روش ریخت ؟
3 : برای بک آپ اولیه ازش چکار کنم ؟
4 :یه صدای خر خر ضعیفی ازش میاد مال چی میتونه باشه ؟
عکس و ... هم به زودی ازش میزارم
دوست عزیز مبارک باشه. ولی به نظرم یه خورده گرون خریدی .با این قیمت رمش باید حداقل 12 می بودنقل قول:
بعضی دوستان میگن z500 از این بهتره در صورتی که اینطور نیست. بهتره این مدلو با y500 مقایسه کنیم.گرافیکه y510 ddr5 با پردازنده قویتره
در مورد گرافیک دومش توی ایران فعلا هیچ شرکتی نیاورده اما توی خارج از کشور کانفیگ هایی ازش هست که گرافیک دوم رو داره ولی رایتر نداره. قیمتش حدود 100دلاره
مبارکه.نقل قول:
کی گرفتی و ازکجا گرفتی؟:n01:
اگه من رو میگی من نگفتم بهتره ! :n01: میگم 1 ملیون و 100 تومان بیشتر اصلا نمیچربه ! اگرنه در قدرت Y510 هیچ شکی نیست .نقل قول:
بعضی دوستان میگن z500 از این بهتره در صورتی که اینطور نیست.
نه دوست عزیز من کلی گفتم آخه جاهای دیگه هم خوندم که همچنین مقایسه ای انجام دادن:n16:نقل قول:
این از مشخصات مال من
نقل قول:
کسی که به سوالات ما جواب نداد :دی !
حداقل دوستانی که دارن یه عکس از شارژرشون بزارن یا کمکی بکنن :دی
سلامنقل قول:
ممنونم
16 گیگ رمش هم داشت 3500 اگه اشتباه نکنم ولی اس اس دی نداشت - فول اچی دی هم نبود فکر میکنم ویندوز اورجینال هم نداشت !
گرافیک دوم هر موقع پیدا کنم حتما تهیه میکنم + فن جایگزینی که میشه گذاشت و ... !
ممنونمنقل قول:
دیروز
اصفهان
-----
یکسری عکس میزارم پیشاپیش از بابت کیفیتشون عذر میخوام !
رام گوشیم ریخته بهم مجبور شدم با گوشی دیگه بگیرم که اونم کیفیت نداشت :دی
(با کیفیت بالا براتون میزارم بعدا)(از شارژرم گذاشتم)
داش برا منم شارژرش همون شکلی است که شما گذاشتینقل قول:
سلام کوروش جان
ادرس یا شماره تلفن اون مغازه رو لطف میکنی ؟ منم میخوام این مدل رو !
شرمنده تعداد پست هام برای پی ام دادن کافی نیست :دی
مرسـی کوروش جان
زنگ زدم میگه 3750 ! میگم یکی از دوستان گرفته 3700 از خودتون . میگه قیمتا روزانه بالا پایین میشه :دی حالا فردا زنگ میزنم ببینم میگه چقدر :))))))) lol ولی فردا میگیرمش :دی
خب دوستان من این مدل رو گرفتم . مرسی از اقا کوروش عزیز که راهنمایی کرد . دقیقا مشخصات اقا کوروش هست ُ از همون فروشگاه تهیه شد .
فقط یکی دو تا سوال .
یک این که موقع اجرای بازی اگه تو شارژ نباشه بازی خیلی لگ داره و هنگ میکنه ولی به شارژ وصل میکنی خوب میشه !مشکل از کجاست ؟؟ :n28:
حس میکنم نور صفحه اتوماتیک کم و زیاد میشه از کجا قطعش کنم ؟
بعد هم اگر نکته ی خاصی هست ممنون میشم بگین .
و در اخر واقعا لپ تاپ خوب و زیبایی هست به همه عزیزان پیشنهاد میکنم تهیه کنن ..
لگ تو بازی به خاطر اینه که تو power option تعریف شده که وقتی تو برق نباشه کارایی سیستم بیاد پایین ، اگه بزاری تو high performance حل میشه . اما توصیه میشه تو حالت باتری بازی نکنی.
نو صفحه هم اگه تو شارژ باشه که حداکثر نور هست تو حالت باتری از اتوماتیک در بیار .
خواهش میکنم مبین جان
اون اتومات صفحه هم منم باهاش مشکل دارم :دی !
باورت میشه هنوز باهاش بازی نکردم ؟ (چی نصب کردی - بگو که منم تست کنم)
سعی کن از الان گاهی وقت ها اون dust remover را بزنی که همیشه ..... :دی !
راستی ویندوزت هم از استور به رایگان آپ کن به 8.1