خبره ديگه عزيز
Printable View
خبره ديگه عزيز
اين نشون ميده كه اگر ايرانيها دست نداشته باشند هيچي نميشن.
با سلام
و با اجازه آقا مرتضی
خبرهایی جام جهانی در این تاپیک
در ضمن خبرشو گذاشتم قبلا با اجازتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اينكه بعدا سو ء تفاهم نشه ، عنوان تاپيك رو درست كردم.
حالا ديگه ربطي به جام جهاني فوتبال پايي نداره.
ضمنا خبر مربوط به هفته ي قبل هست.
;)
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mortaza
مرتضی جان من قصد توهین نداشتم
ولی به جام جهانی پایی هم ربط داره چون هر 4 سال قبل از جام جهانی فوتبال پایی برگذار میشه
در هر صورت به اگه خدای نکرده به کسی توهین شد واقعا پوزش
(من دیوانه نیستم )، دیان كارناز با تاكید بر این جمله به خبرنگاران می گوید ، عشق من دویدن است آنهم در مسافتهای طولانی ، این مرد ۴۳ ساله كه به مرد فوق ماراتن جهان مشهور است ركوردهای عجیب و غریبی را در زمینه دوی ماراتن در سوابق خود دارد؛ از دوی ماراتن طولانی در قطب شمال گرفته تا دویدن در صحرای كالیفرنیا در وسط تابستان .
(اما این بار با همه دفعات قبل تفاوت دارد این بار می خواهم ۵۰ روز متوالی بدوم، هر روز به اندازه یك مسابقه دوی ماراتن ، شاید فكر كنید كه من یك دیوانه ام اما این حقیقت دارد من می خواهم هر روز ۲/۲۶ مایل بدوم) .
محاسبه كل این مسیر خیلی ساده است ۱۳۱۰ مایل ، او می گوید : قصدم تنها ورزش كردن نیست ، این بار می خواهم توانایی های بشر را بسنجم، می خواهم بدانم منتهی الیه تحمل انسان چقدر است.
او در مصاحبه ای در كانزاس درباره تمرینات سخت و طاقت فرسایی كه برای رسیدن به این نقطه طی كرده است، می گوید: من هر هفته بین ۸۰ تا ۱۷۵ مایل در اطراف سانفرانسیسكو دویده ام، همینطور هر ماه حداقل یك بار در یك مسابقه دوی ماراتن شركت كرده ام.
او درباره رژیم سختی كه برای آماده سازی خود در پیش گرفته است گفت ، من در طی مدت آماده شدن برای این ركورد گیری عجیب و غریب تنها ۴ ساعت در هر شب می خوابیدم و بقیه را به تمرین می گذراندم ، این مسئله باعث شد نتوانم زمان زیادی را با كودكانم نیكول ۸ ساله و الكساندریای ۱۱ ساله بگذرانم ، اما بعد از پایان این ركورد گیری دیگر وقت خواهم داشت تا در كنار آنها باشم و لحظات خوبی را با آنها بگذرانم .
او درباره آغاز ركورد جدید خود می گوید : ركورد گیری را از ۱۷ سپتامبر از میسوری آغاز خواهم كرد ، به نوشته مطبوعات آمریكایی او نام این ركوردگیری عجیب و غریب را تحمل ۵۰ روزه گذاشته است و سایتی را نیز برای آن ایجاد كرده است. در طی این برنامه مردم شهرهایی كه در مسیر قرار دارند با هر توانایی می توانند با او بدوند ، او كار خود را در ۵ نوامبر در نیویورك به اتمام خواهد رساند
منبع سايت آفتاب.
متشکرنقل قول:
نوشته شده توسط mohsen khan
اما گمونم ممیز (با آقا مرتضی(ممیز) خدابیامرز اشتپ نشه) رو یک کمی اینور اونور گذاشتند........
دوی ماراتون ....طی کردن مسافت 42/196کیلومتر درکمترین زمان ممکنه ......ولی 2/26مایل اشتباهه وباید 22.6مایل باشه.......که دراونصورت محاسبات درست درمیاد...........
ضمنا...........
کاشکی یکی این واحدهارو به واحد های ملموس تر(کیلومتر واینجور چیزا)تبدیل میکرد...........آخه مایل هم شد واحد بین المللی؟
عزيز ميدوني 1310 مايل ميشه از ماكو تا چابهار ؟
يعني از شمال غربي در استان آذربايجان غربي تا جنوب شرقي سيستان و بلوچستان و چابهار !!
جام جم آنلاين: سوئيس بزرگترين جشن فرهنگ سنتي خود را كه هر 12 سال يك بار برگزار مي شود ، آغاز كرده است.
به گزارش بي بي سي ، اين جشن ابتدا در اوائل قرن نوزدهم به عنوان راهي براي متحد كردن كشور در مقابل ناپلئون بناپارت شروع شد.
در اين جشن ها مردم مدت سه روز كشتي هاي محلي مي گيرند و پايكوبي مي كنند اما مهمترين قسمت آن مسابقه انداختن سنگ است كه به عنوان يك نماد ملي محترم شمرده مي شود.
سنگ اندازي براي مردم عموما آرام سوئيس ورزش چندان مناسبي به نظر نمي آيد اما اين سنگ 83 كيلوگرمي ، يك سنگ معمولي نيست.
انگليس ملكه ، فرانسه جمهوري ، ايتاليا داود ميكل آنژ و سوئيس سنگ خود را دارند.
مسابقه سنگ اندازي خيلي ساده و بي تشريفات است. سنگ را بايد بالاي سر برد و پرتاب كرد.
هر كس كه آن را دورتر بيندازد برنده است. تنها دشواري كار بالاي سر بردن سنگ 83 كيلوگرمي است.
سلیقهیی نگاه كردن به ورزش طی دهههای گذشته تاكنون و این كه دولتمردان ما به ورزش نگاهی هزینهبر دارند؛ از مهمترین محورهایی بود كه در نشست مسوولان آموزش و پژوهش فدراسیونهای ورزشی با حضور علی كفاشیان، دبیر كمیتهی ملی المپیك مطرح شد.
:angry:
كنار بودجهی ورزش چقدر صفر بگذاریم؟!
:angry:
سلیقهیی نگاه كردن به ورزش طی دهههای گذشته تاكنون و این كه دولتمردان ما به ورزش نگاهی هزینهبر دارند؛ از مهمترین محورهایی بود كه در نشست مسوولان آموزش و پژوهش فدراسیونهای ورزشی با حضور علی كفاشیان، دبیر كمیتهی ملی المپیك مطرح شد.
علی كفاشیان در این نشست تاكید كرد: ما هم اكنون در نقطهی قرار داریم كه به هیچ عنوان نمیتوانیم لحظهای از سرعت بخشیدن به مقولهی آموزش و پژوهش درنگ كنیم. در صورت كوچكترین كوتاهی در این زمینه شك نكنید كه افتی جدی در بازیهای آسیایی و المپیك پكن خواهیم داشت و در المپیك لندن از كشورهای دیگر فاصلهای سوال برانگیز خواهیم گرفت.
وی با ابراز نگرانی از وضعیتی كه هم اكنون در بعد پژوهش و آموزش در ورزش كشور وجود دارد، ابعاد مختلف اهداف كمیتهی ملی المپیك و برنامهریزی در این زمینه را به اطلاع نمایندگان فدراسیونهای ورزشی رساند و گفت كه ما از سرمایهگذاری در آن دریغ نخواهیم كرد.
دكتر كردی نیز كه با همین هدف كمیتهی ملی المپیك به عنوان مشاور كمیتهی ملی المپیك در بعد آموزش و پژوهش منصوب شده است، نبود نگرش مثبت در فدراسیونها، بها ندادن یا كمتر بها دادن فدراسیونهای ورزشی به مبحث آموزش را خلایی جدی در ورزش كشور ذكر كرد.
وی معتقد است: در شرایط فعلی اكثر فدراسیونهای ورزشی مشغول جذب اعتبار بیشتر و یا برنامهریزی برای برگزاری مسابقات لیگ یا اعزامهای برون مرزی هستند.
وی اختلاف سلیقه و تضادهایی كه در اكثر رشتههای ورزشی وجود دارد را مهمترین مشكلی برشمرد كه اجازه نمیدهد همه یك حرف مشترك را در ورزش بیان كنند:«تصور میكنم در شرایط فعلی این انسانها هستند كه در ورزش ایران با یكدیگر مشكل دارند.»
در این نشست اكثر نمایندگان فدراسیونها حاضر اظهار میكردند كه طرحهای پژوهشی زیادی را در فدراسیونهای خود انجام دادهاند؛ اما، نوع انجام آموزش و كاربردی كردن پژوهشهای انجام شده مسالهای بود كه مورد انتقاد یكی از نمایندگان حاضر قرار گرفت و خطاب به مسوولان گفت:« شما محورهای خوبی را برای انجام امور آموزشی و پژوهشی انجام دادهاید ولی آیا بستر فرهنگی تفكر كاربردی كردن مطالعات انجام شده را در جامعه ایجاد كردهاید؟ آیا فكر كردهاید كه چگونه این پژوهشها را از داخل كتابخانه بیرون بیاورید؟»
وی عدم وجود منابع علمی به روز را از دیگر خلاهای موجود برشمرد:« ما متاسفانه منابع علمی به روز در ورزش كشورمان در اختیار نداریم و به همین ترتیب در مبحث آموزش همان روند قبلی ادامه داده میشود.»
دكتر كردی نیز این مطلب را تایید كرد:« یافتههای علمی چگونه اجرا میشوند؟ بنابراین جای كمیتهی اجرایی خالی است. آیا طرحهایی كه فدراسیونهای ورزشی استخراج كردهاند مورد استفاده قرار میگیرند یا خیر و اگر نمیشود مقاومتها چیست؟ فدراسیونها پولی را از سازمان تربیت بدنی برای آموزش و پژوهش گرفتهاند؛ اما، هنگامی كه از فدراسیونها خواسته شد طرح پژوهش ارایه بدهند تنها یازده فدراسیون طرحهایشان را ارایه كردند.»
نمایندهی فدراسیون ژیمناستیك، آماتوری بودن اساسنامهی فدراسیونهای ورزشی را مانعی جدی در این مسیر دانست: «كمیتهی ملی المپیك بودجهی خوبی از دولت گرفته است؛ اما، تصور میكنم اگر جلوی این ۲۲ میلیارد یك صفر دیگر هم بگذاریم مشكل ورزش حل نمیشود. چگونه ممكن است از فدراسیونی كه اساسنامهی آماتوری دارد انتظار مدالآوری داشته باشیم و در این مسیر به ارتقای علم ورزش بپردازیم. از طرفی در فدراسیونی مانند ژیمناستیك كه تاكنون این همه مادر داشته است شما چه توقعی دارید. ما كارهای خوبی در سطح آموزشی كه طی ۷۰ سال گذشته دیمی بوده است انجام دادهایم و با كمك فدراسیون جهانی مسابقات خود را سطحبندی كردهایم؛ اما، برای ادامهی اصولی این مسیر در آینده چه راهی را باید طی كرد؟»
نمایندهی دیگری خلاهای موجود در ورزش ایران را كه سبب شده سالها از دیگر كشورها دور بیافتیم را در نوع نگاه مسوولان عالیرتبهی كشور نسبت به ورزش دانست:« دولتمردان ما همواره به ورزش مانند موضوعی هزینه بر نگاه میكنند كه این مشكل بزرگی است.»
نماینده فدراسیون پرورش اندام نیز انجام پژوهش در ایران را موفقیت آمیز ندانست و گفت:« همین امر سبب شده در آموزش نیز از سطح خوبی برخوردار نباشیم. شما به ۳ دههی گذشته نگاه كنید و ببینید كارنامهی آموزش در كشور چه نمرهای را كسب میكند. امروز كه از پژوهش صحبت میكنند، مگر ما چقدر آموزش داشتهایم كه حالا میخواهیم دنبال پژوهش برویم. با این شرایط اگر جلوی بودجهی موجود ۱۰۰ تا صفر هم بگذاریم به جایی نمیرسیم. چرا كه راه درستی را در ورزش طی نمیكنیم. ما اول باید تحقیق كنیم كه چرا پس از ۳ دهه آموزش در ورزش چیزی نداریم و چرا سطح آموزش تا این اندازه ضعیف است.
شما اسم مربیانی كه به علم روز ورزش آشنا هستند را بنویسید! از تعداد كارت صادر شدهی مربیگری سطح علم آنها چگونه است؟ در دانشگاهها چند پژوهش انجام شده و به اجرا رسیده؟ آیا فدراسیونها از پژوهشهای انجام شده در دانشگاهها اطلاع دارند. با این شرایط ما مرحلهی آموزش را در كشور به پایان نرساندهایم بنابراین زمینه ی پژوهش در كشور ما با این وسعت آماده نیست.
نمایندهی فدراسیون تنیس نیز خواستار در نظر گرفتن ضمانت اجرایی برای پژوهشهای انجام شده در ورزش شد:« همه میدانیم كه در ورزش ما موازی كاری زیادی صورت میگیرد و همین قضیه سبب شده كه در بعد آموزش و پژوهش نیز هیچ گاه ضمانت كاری نداشته باشیم. هم اكنون هر نهادی حرف خود را برای توسعهی ورزش میزند و چنین نهادهایی مثل قارچ هر روز زیادتر میشوند كه هیچ كدام دیگری را قبول ندارند.این توصیف حلقههای مفقوده و بریده از هم زیادی وجود دارند كه اول باید آنها را پیوند زد.»
صحبت دكتر كردی پایان بخش این نشست بود، مقرر شد سمینار ویژهای برای نتیجهگیری بهتر از مباحث مطرح شده برگزار شود:« من نیز به وجود ضمانت اجرایی معتقدم. ما یك زمان انستیتو ورزش و دبیرستان ورزش را در دستگاه ورزش ایجاد كردیم. رییس بعدی خوشش نیامد و آن را از بین برد، به هر حال وقتی مدیریتها عوض میشوند، چنین مسایلی اجتنابناپذیر هستند؛ اما، این دلیل نمیشود كه ما كار را پیش نبریم. بنابراین سعی خود را میكنیم كه ضمانت اجرایی كار را نیز بیابیم.»
مايكل شوماخر راننده الماني تيم فراري كه در چند سال اخير چندين عنوان قهرماني را بدست اورده بود ، امروز با كسب يك قهرماني ديگر در مسابقات فرمول يك جهان ، اعلام بازنشستگي كرد و از دنياي قهرماني كنار رفت.
اين راننده مشهور هميشه زير سايه هم تيمي اش ايرتون سناي برززيلي قرار داشت ولي با مرگ ايرتون سنا در يك حادثه رانندگي در ايتاليا ، به يكباره قهرمان دست نيافتني اين مسابقات شد .
اصلاح میکنم شوماخر گفت که امسال آخرین فصل حضورم در فرمول وان هست
هنوز تا آخر فصل 3 مسابقه دیگه مونده
حق با شماست دوست عزيز .
ممنون از اصلاح خبر .
مراسم تجليل از برگزيدگان فراخوان سراسري پرسش مهر شش در سال تحصيلي 84-85 عصر امروز(شنبه) با حضور دكتر محمود احمدي نژاد،رييس جمهور كشورمان و فرشيدي،وزير آموزش و پروش، برگزار شد و در اين مراسم از تعدادي از برگزيدگان اين فراخوان تقدير بعمل آمد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمود احمدينژاد در اين مراسم با بيان اهميت ايجاد نشاط، نوآوري و خلاقيت در مدارس تاكيد كرد كه نسل امروز ما ميتواند به سمت قلههاي پيشرفت و عظمت حركت كرده و ايران را به جايگاه رفيعي برساند.
محمود احمدينژاد در بخش ديگر از سخنان خود با بيان اينكه ما بايد نظام آموزشي خلاق و نشاط آفريني در روش و محتوا داشته باشيم، گفت: من از اينجا از وزير آموزش و پرورش ميخواهم كه به خلاقيت دانشآموزان توجه كرده و در تدوين محتواي آموزشي از خلاقيت و ابتكار دانشآموزان استفاده كند.
محمود احمدينژاد در بخشي ديگر از سخنان خود با اشاره به اهميت مسئله عدالت اظهارداشت: يكي از ماموريتهاي بزرگ پيامبران ايجاد عدالت در سراسر جهان بوده است و جهان در حال حاضر تشنه عدالت است،بدون عدالت در جامعه نشاطي وجود نخواهد داشت چرا كه عدالت تضمينكننده نشاط، دوام، رشد و تعالي يك جامعه است.
احمدينژاد اضافه كرد: در طول تاريخ كساني ماندگار شدهاند كه در مسير اجراي عدالت تلاش كردهاند.
محمود احمدينژاد همچنين گفت: عدالت بدون توجه به امام منتظر مفهومي ندارد و تمام كساني كه در مسير عدالت حركت كردهاند به عشق امام زمان (عج) در اين مسير قدم برداشتهاند.
محمود احمدينژاددر ادامه با بيان اينكه فضاي مدرسه بايد فضايي با نشاط شورآفرين باشد، گفت: من معتقدم كه بايد جامعهي فرهنگي ما يك جامعهي بانشاط باشد.
محمود احمدينژادبا بيان اينكه وقتي فضاي نشاط بر جامعه حاكم باشد، جامعه سريعتر به سمت آبادني و ساختن پيشميرود، گفت: ملت ايران در طول تاريخ هميشه سرافراز بوده است.ملت ايران هميشه جزو كشورهاي پرچمدار علم و دانش، فرهنگ وتمدن بوده است و به جز40-50 سال پيش در دوران شاهنشاهي كه متاسفانه عدهاي نالايق مديريت امور را برعهده داشتند.
محمود احمدينژاد گفت: ملت ما هيچگاه ملت دست دومي نبوده، ملت ما هميشه خلاق و الگو بوده و اگر شما تاريخ دنيا را ورق بزنيد، اين امر را مشاهده خواهيد كرد.
محمود احمدينژاد با بيان اينكه در حال حاضر از مردم اقسا نقاط دنيا از ما انتظار دارند كه ما به آنها الگو معرفي كنيم گفت: در حال حاضر پيرزنها، دانشآموزان، دانشجويان، اساتيد ، پيرمردها و جوانان به ما نامه مينويسند و اعلام ميكنند كه دوست دارند پيام ملت ايران را در ارتباط با اداره امور جهان بشنوند.
از ما سؤال ميپرسند و ميخواهند كه به آنها تلفن بزنيم و ديدگاههاي ملت ايران را بيان كنيم.
احمدينژاد اضافه كرد: در حال حاضر بسياري از روزنامهها، خبرنگاران در صف مصاحبه هستند تا پيام ملت ايران را بشوند واين به مفهومي تشنگي آنهاست.
محمود احمدينژاد اظهار داشت: چندي پيش تعدادي از دانشجويان با من صحبت ميكردند ولي نااميد بودند ياس داشتند و ميگفتند كه ما استعداد و توانايي نسل اول انقلاب را نداريم.ما به قول معروف بچههايي هستيم كه پاي تلويزيون وكامپيوتر بزرگ شده ايم.من ميگويم اين حرفها شيطاني است و اينها را كنار بگذاريد. من معتقدم كه نسل سوم انقلاب به مراتب از نسل اول انقلاب باهوشتر، مصممتر، مؤمنتر و مقاومتر است، چرا كه من نسل اول را ديدهام.من خود نسل دومي هستم و نسل سوم را نيز مشاهده ميكنيم.
محمود احمدينژاد در ادامه با اشاره به زحمات جامعهي فرهنگي ايران گفت: جامعهي فرهنگي ما از آن جامعهاي هستند كه ميسوزد و ميسازد و زحمات زيادي ميكشد، در حالي كه از حقوق چنداني برخوردار نيستند.
محمود احمدينژاد در ادامه به اهميت ورزش در مدارس اشاره كرد وگفت: من از وزير ميخواهم كه غذاي تفريحي مناسب براي دانشآموزان فراهم كند، بطوريكه دانشآموزان بتوانند در مدارس ورزش كنند.
محمود احمدينژاد گفت: بايد شرايط در مدارس به نحوي باشد كه دانشآموزان حداقل در هفته سه - چهار ساعت ورزش كنند البته نه ورزشي كه به صورت جزوه باشد بلكه به معناي واقعي.
محمود احمدينژاد در بخش ديگر از سخنان خود با اعتقاد بر اينكه خانمها از آقايان در بسياري از عرصهها جلوترند گفت:علت آن نيز مشخص است چرا كه ماموريت آنها از آقايان سنگينتر است و آنها وظيفه تربيت نسلها را بر عهده دارند.
محمود احمدينژاد در ادامه گفت: من برنامههايي براي توسعه ورزش در مدارس در نظر دارم و با سازمان تربيتبدني نيز صحبت كرده ام ولي در اجراي برخي از آنها موانع اداري وجود دارد.
به گزارش خبرنگار سياسي ايسنا، هنگاميكه محمود احمدينژاد در بين دانشآموزان و برگزيدگان پرسش مهر سخن از عدالت ميگفت، يكي از دانشآموزان بلند شد و خطاب به رئيسجمهور گفت: ما در اين مراسم دوست داشتيم كه تمام جوايز را شما به ما بدهيد ولي اينجا به ما گفتند كه به علت كمبود وقت شما به چند نفر جايزه ميدهيد و بعدا جوايز به ما داده ميشود. رييس جمهور گفت: من در اينجا آقاي وزير را جريمه ميكنم و نصفه جريمه آن را نيز خودم ميپردازم.جريمه آقاي وزير اين است كه 479 برگزيدهاي كه اينجا هستند را با يك همراه به حج عمره اعزام كند.
محمود احمدينژاد گفت: اعزام به حج از فروردين آغاز ميشود و من از ايشان ميخواهم كه زمينهاي را فراهم كند كه شما دانشآموزان جزو گروه هاي اول باشيد كه به حج ميرويد.
در اين مراسم از تعدادي ازدانشآموزان برگزيده پرسش مهر تجليل شد و به آنها سكههايي به عنوان يادبود داده شد.
پرسش مهر سال 84- 85 كه توسط محمود احمدينژاد در سال گذشته در يكي از مدارس شهر زلزله زده بم مطرح شد حول محور عدالت، اجراي آن و موانع پيش روي اجراي آن بود.
در اين مراسم همچنين دانشآموزان شركت كننده با محمود احمدينژادعكس يادگاري گرفتند.
محمود احمدينژاد همچنين از وزير آموزش و پرورش خواست با توجه به اينكه يك ميليون و 650 هزار نفر در پرسش مهر شش شركت كرده بودند براي همگي آنها يك خودكار يا يك كتاب بعنوان هديه بفرستد تا آنها بدانند كه كارشان عزيز بوده است.
امروز
هرچند تابستان گذشته رسانههاي داخل و خارج، گزارشهاي متعددي درباره فوايد جام جهاني فوتبال منتشر كردند، به نظر مي رسد هنوز صحبتي درباره فايده اين مسابقات براي چند دانشجوي سابق به ميان نيامده است.
شنيدههاي خبرنگار «بازتاب» حاكي از آن است كه در تابستان سال جاري، شماري از دانشجويان سابق كه در كمال تعجب دوستانشان به بهانه تماشاي مسابقات جام جهاني فوتبال به آلمان رفته بودند، از پذيرايي متفاوتي بهرهمند شدهاند.
اين افراد كه گفته ميشود از كانال گروه موسوم به سازمان ادوار تحكيم و پس از خطدهي علي افشاري و اكبر عطري به آلمان دعوت شدهاند، در شهر هامبورگ در دوره ويژهاي شركت كردهاند كه توسط «مركز جمعآوري اسناد حقوق بشر ايران» برگزار شده است اما جالب اينجاست كه گويا اين مركز از جمله مؤسساتي است كه با بودجه وزارت خارجه آمريكا تأسيس شده است.
اين مركز پيش از اين هم دورهاي در اميرنشين دبي برگزار كرده بود كه همسر، دختر و يك روحاني از بستگان عمادالدين باقي در آن شركت كرده بودند.
چندي پيش، مطلبي در سايت عمادالدين باقي منعكس شد، اطلاعات جالبي درباره اين مركز به دست داد: «مركزي به نام مركز جمع آوري اسناد نقض حقوق بشر در ايران نمونه ديگري از فعاليت جمعي از فعالان سياسي است كه تحت عنوان حقوق بشر در حال فعاليت هستند. از منابعي شنيدم كه آقايان عطري، سازگارا و خانم ليلي پورزند هم با اين مركز همكاري دارند و طبيعتا در برابر خدماتي كه انجام ميدهند، حقوق دريافت ميكنند. تأييد يا تكذيب اين شنيده به عهده خودشان.
باز هم تأكيد ميكنم كه نفس قضيه، محل بحث نيست، بلكه اطلاع عموم از منابع مالي و موضع گيريهاي افراد در برابر حمله احتمالي آمريكا و تحريم و دريافت كمكهاي مالي از اين دولت توسط افراد لازم است. به استناد اين مقاله در مجله روزانه دانشگاه «ييل» به تاريخ شانزدهم اكتبر سال 2004، وزارت خارجه آمريكا بودجه دو سالهاي را به مبلغ يك ميليون دلار به مركز جمعآوري اسناد نقض حقوق بشر در ايران اختصاص داده است.
همين نشريه اضافه ميكند كه آقايان دكتر رامين احمدي، پيام اخوان و خانم رويا حكاكيان - همسر آقاي دكتر احمدي- مؤسسين اين مركز هستند.
لازم به يادآوري است كه آقاي دكتر رامين احمدي در مقالههاي متعدد مواضع سياسي خودش را روشن كرده است كه به نظر من جالب آمد كه حتما براي شناخت ايشان مطالعه كنيد.
در بخش «منابع مالي» وب سايت اين مركز ليست كمك دهندگان مركز وجود دارد كه در صدر آن وزارت خارجه آمريكاست و البته تعدادي مراكز غير دولتي ديگر. خوانندگان با توجه به رقم يك ميليون دلاري اهدايي از طرف وزارت خارجه و عدم اطلاعرساني مركز در مورد ارقام ميتوانند حدس بزنند كه بخش اصلي كمك از وزارت خارجه آمريكا دريافت ميشود. اين مركز توضيح ميدهد كه كاملا مستقل است و هيج وجهي كه آن را ملزم به رعايت سياست دولت يا نهاد خاصي بكند را نخواهد پذيرفت. باور كردن چنين ادعايي البته به عهده خوانندگان است.
اما آنچه توجه من را به اين مركز جلب كرد، مقاله غيرمنتظرهاي بود كه ديروز در روزنامه «واشنگتنپست» به چاپ رسيد. در اين مقاله ضمن بررسي خطرات احتمالي كمك 85 ميليون دلاري دولت آمريكا به گسترش دمكراسي در ايران براي فعالان داخلي مصاحبهاي هم با روزنامهنگار معروف، آقاي عمادالدين باقي ميكند... .
آقاي باقي كه ممنوعالخروج است هم خانم، دختر و روحاني جوان آقاي افصحي كه منتقد سينما بوده را همراه جواني از فاميل به دبي ميفرستد. خيلي مختصر و مفيد مينويسد كه كارگاه آموزشي كذايي به هيچ عنوان آنچه تشريح شده، نبوده است. پس چه بوده است؟ آقاي باقي ميگويد به غير از يك آموزش سطح پايين حقوق بشر در واقع، آموزشي براي چگونه برانداختن رژيمها و شورش با الگوهايي مانند آنچه در صربستان گذشت. ... آقاي باقي با يادآوري شرايط سختي كه در ايران براي فعالان حقوق بشر وجود دارد، تاكيد ميكند كه دعوت آنها به اين كنفرانس ـ كارگاه آموزشي، با پنهان كاري و عدم صداقت كار نادرستي بوده است».
اكنون مشخص نيست آقاي باقي كه دعوت پنهاني به اين كارگاه آموزشي را نادرست ميداند، چگونه همسر و دختر و يكي از جوانهاي فاميل را به آنجا فرستاده بود؟
ادعاي مخالفت باقي با اينگونه فعاليتها در حالي است كه برخي ناظران معتقدند، تشكيل انجمن دفاع از حقوق زندانيان اقدامي در تكميل راهاندازي مركز جمعآوري اسناد حقوق بشر و در راستاي حمايت بعدي از مشتريان اين مركز است، امري كه مشخص نيست آيا اصلاحطلبان مرتبط با اين مركز از آن آگاهند يا خير؟
گفتني است، جريان موسوم به «سازمان ادوار تحكيم» كه فاقد پشتوانه مديريتي قوي و تركيبي از جريانات فكري و سياسي ناهمگون است، در مواردي مورد توجه مخالفان جمهوري اسلامي قرار گرفته است.
مسئولان اين مركز كه خود را ميراثخوار جريان اصيل و دانشجويي «دفتر تحكيم وحدت»ميدانند، اكنون بايد پاسخ دهند چگونه اعضاي آنها سر از كلاسهاي طراحيشده با بودجه وزارت خارجه آمريكا درآوردند!
بازتاب
عصر روز يكم دسامبر، آخرين ماه سال ميلادي، دوحه با بارش باران ، محل برگزاري افتتاحيه بازيهاي آسيايي 2006 بود.
به گزارش خبرنگار «بازتاب ورزشي»، اين مراسم بزرگ و پرخرج، در حالي برگزار شد كه بارش شديد باران، بسیاری از تماشاگران را كاملا خيس كرده بود و موجب شده بود آنان از شيوههاي و نويني براي در امان ماندن از باران استفاده می کنند. اما آنچه در افتتاحيه سراسر حماسي و تاريخي سه ميليارد دلاري بازيهاي آسيايي مورد توجه قرار نگرفت، جعل آشكار تاريخ و گذشته علمي ايران زمين در اين مراسم بود.
گذشته از آن كه در بخش آغازین مراسم و نمايش تصويري كه الهامگرفته از داستان عربيشده سندباد بود و در آن، سيمرغ، يكي از پرندگان اسطورهاي ايرانيان مورد استفاده قرار گرفته بود، نكته عجيب، مصادره ابوريحان بيروني و ابنسينا به نفع قوم قطر بود كه حتي در جایی جالب از افتتاحيه و روي بزرگترين پرده Led جهان كه تصاوير را در اين مراسم نشان ميداد، نام بيروني به صورت البيروني نگارش شده بود!
در بخش ديگري از مراسم پرخرج، پدر قطري در حال تعريف گذشته خود براي پسر خردسالش بود كه در آن به نام «ابن سينا» به عنوان پزشك و فيلسوف عرب اشاره ميكند كه در پزشكي و علوم زمان خود زبانزد خاص و عام بود.
از نكات جالب ديگر در اين مراسم، استفاده از اسطرلاب به عنوان سمبل اين كشور بود كه به خوبي قصد استفاده از تبحر مسلمانان در علوم جوي و نجومي را داشت. در حالی که قطر از حيث استقلال حتي به عدد 50 سال هم نميرسد، در حالي که چنين مانيفست تاريخي از خود بيان كرده که در اختیار کشورهای با تمدنی مانند ایران و چین بوده است. بيشك، با چنین هزینه و تبلیغی هيچ يك از ميهمانان خارجي و بينندگان تلويزيوني در این باره كوچكترين شكي به خود راه نخواهند داد.
از طرفی، قطريها در حالی خود را وابسته به آب و دريا و موجودات آن ميدانستند، که نه در نقشه گرافيكي و نه در گفتار، هيچ گاه نامي از خليج فارس به ميان نياوردند و تنها ژست يك شهروند ساحلي را به خود گرفته اند.
بازی های 3 ميلياردي دوحه 2006، مورد توجه و استقبال هزاران بيننده در ورزشگاهها و ميليونها بيننده در سطح جهان قرار دارد ولي به خوبي نشاندهنده ضعف و اندکی عقده نداشتن سابقه و تاریخچه در دنیای امروز است.
اما اینکه یک کشور کوچک که تا همین 30 سال پیش زندگی بدوی داشتند، چگونه می تواند براحتی از مشاهیر و سرمایه علمی و دانشمندان همسایه بزرگ خود سوء استفاده کند، بی شک از کوتاهی ها و كاهلي مسئولان فرهنگي كشور و بيتفاوتي دستگاههاي فرهنگي در حوزه ورزش ايران است، چرا كه در رويداد بزرگي مانند بازيهاي آسيايي، به راحتي در برابر این اتفاقات سکوت می کنند.
در طول 10 سال گذشته بارها و بارها چندين رويداد بزرگ ورزشي در چند سال اخير با هزينههاي بسيار برگزار شده، اما دريغ از يك سوژه تاريخي از فرهنگ اصيل و كهنه كشور خودمان!
مسابقه پايتختهاي اسلامي و زنان كشورهاي اسلامي و ديگر ميزبانی هاي ورزشي، در حالي برگزار شد كه هيچ عنصر فرهنگي از سنت و گذشته كشور ما در آن وجود نداشت. البته شايد اين مسكنهاي فرهنگي براي جلب توريست و مشتي دلار ارزش داشته باشد، ولي همگان ميدانند تا دنيا دنياست، خليج فارس نامش همين بوده و ستارگان علم و هنر ايران نامشان با نام ايراني ارزش داشته و ميدرخشد.
بنابراین به جاست مسئولان ورزش و فرهنگ كشورمان كه از شدت تعجب، فعلا در حالت بيهوشي قرار دارند، اندكي به تاريخ و گذشته ايران بنگرند تا براي بازيهاي غرب آسيا، دست کم از عناصر ايراني و گذشته و تاريخ كشورمان بهره ببريم.
البته اگر چسبيدههاي فرهنگي و ناكارآمد در كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني كه حتي رفتوآمد رؤسا به حضورشان تأثير نميگذارد، دست از فرهنگ ورزشي ما دارند، شاید فكرها و ايدههاي نويني در آن دميده شود.
منبع:بازتاب ورزشي
چين قصد دارد باپرتاب چند ماهواره،گزارشهاي دقيق هواشناسي براي المپيك ۲۰۰۸پكن ارايه كند.
روزنامه ورزش چين روز چهارشنبه به نقل از اداره فضانوردي چين گزارش داد كه چين طي پنج سال آينده چند ماهواره به فضاپرتاب خواهد كرد.
"لو گه" معاون اين اداره در همايش صنعت فضا در پكن گفت: در حال حاضر چند ماهواره هواشناسي خدمات لازم را ارايه ميكنند اما قرار است تا چند روز ديگر ماهواره " اف واي - ۲دي " به فضا پرتاب شود.
وي گفت:اين ماهواره در مدار" اف واي - ۲سي " كه سال ۲۰۰۴ميلادي پرتاب شده است ، قرار خواهد گرفت.
اين مقام چيني افزود:هدف از اين اقدامات بهبود گزارشهاي هواشناسي براي بازيهاي المپيك پكن است .
وي تصريح كرد: با پرتاب ماهوارههاي بيشتر به فضا، گزارشهاي دقيق و به روز كه هر پانزده دقيقه قابل دريافت است، به ورزشكاران و مقامهاي حاضر در المپيك داده خواهد شد.
واقعا جای تاسف داره :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
مراسم گشایش بازی های آسیایی دوحه 2006 که سراسر الهام گرفته از اسطوره های فرهنگی سراسر جهان مانند اودیسه هومر از فرهنگ یونان و سیمرغ از فرهنگ ایران بود با معرفی ابوریحان بیرونی با عنوان «البیرونی» و عرب دانستن ابن سینا به اوج رسید و پس از آن مشخص شد بازهم نام جعلي خلیج عربی به جای خلیج فارس استفاده شده است، اما حالا کار به جایی رسیده که در مراسم اهدای مدال حسین رضازاده بزرگترین توهین به ملت ایران اتفاق می افتد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب ورزشی»، در مراسم اهدای مدال های وزن 105+ وزنه برداری بازی های آسیایی دوحه، گوینده زن عرب، از جمله «الجمهوریه العربیه الایرانیه» به جای «جمهوری اسلامی ایران» برای معرفی کشورمان استفاده می کند.
این حرکت غیر دیپلماتیک و توهین آمیز در شرایطی است که به دلایل نامشخصی از ابتدای بازی های آسیایی دوحه تا حال، مقامات سیاسی و ورزشی کشورمان در مورد اتفاقات رخ داده سکوت اختیار کرده اند و حتی در این مورد که حدود 60 ساعت از آن می گذرد، حتی یک اعتراض خشک و خالی هم به قطری ها نشده است.
وقاحت این حرکت زمانی بیشتر آشکار می شود، که گوینده عنوانی را برای کشورمان استفاده می کند که پیش از این برای دولت های عربی با گرایش شرقی و دارای حکومت های چپ مانند مصر، یمن، سوریه، اردن و لیبی به کار برده می شد.
غرق شدن کاروان مدیران آرزو به دل مدال طلا در دوحه به حدی بود که حتی توجهی به صدای گوینده و کلام او نکردند، تا در برابر میلیون ها بیننده تلویزیونی آشکارترین توهین سیاسی به ایرانیان صورت بگیرد.
«بازتاب ورزشی» هفته گذشته پس از برگزاری مراسم گشایش بازی های آسیایی از عملکرد قطری ها در مصادره فرهنگی مشاهیر کشورمان انتقاد کرده بود، ولی به رغم واکنش جالب توجه مردم و رسانه ها هنوز هیچ واکنشی از سوی مسئولین کمیته ملی المپیک و حتی مسئولین سازمان تربیت بدنی نشان داده نشده است.
متاسفانه این کوتاه آمدن ها و بی تفاوتی به آبرو و شخصیت ملی کشورمان راه عبور هر راهزن و دشمن فرهنگ و گذشته پرافتخار کشورمان را پدید آورده و هزینه ها و لطمه های فراوانی برای هویت ملی ما خواهد داشت.
نکته جالب در این مورد زمانی بود که گوینده انگلیسی زبان به درستی عنوان جمهوری اسلامی ایران را بیان کرد ولی پیش از او گوینده عرب از عنوان دروغین و غیرواقعی برشمرده استفاده کرد.
به جاست مسئولین ورزش کشورمان که مدعی مبارزه با فساد و تحول در سازمان ورزش هستند و مسئولین کمیته ملی المپیک که برای گرفتن بودجه و موفقیت در دوحه چندین هزار مصاحبه و وعده دادند، حداقل در کنار شکست های مختلف ورزشی و حسرت به دل ماندن برای یک مدال طلا تا قبل از رشادت رضازاده، نگاهی به اطراف خود انداخته و بیشتر به وضعیت فرهنگی این بازی ها و شیطنت های ورزشی داشته باشند، تا از کنار این رویداد ورزشی بازی های سیاسی دست چندم این کشور حاشیه خلیج فارس، هویت ملی و حیثیت کشورمان را مورد تاراج و حمله قرار ندهد.
این توهین به تمدن چند هزار ساله از سوی کشوری که سابقه تاسیس آن هنوز به 50 نمی رسد و اصلیت آنها از قومی در عربستان است که کمتر از 300 سال پیش با کوچ به منطقه کنونی قطر با برخورد به آبهاي نیلگون خلیج فارس برای همیشه در این منطقه باقی ماندند، تنها به خاطر بی تفاوتی و عملکرد ضعیف بخش های فرهنگی سازمان تربیت بدنی و به خصوص معاونت فرهنگی کمیته ملی المپیک و بخش فرهنگی ستاد بازی های دوحه است.
البته جای شگفتی دارد که تنی چند از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مقامات دیگر نیز در دوحه حضور دارند، ولی کوچکترین اعتراضی به این موضوع نشده است.
ای کاش برای دفاع از هویت ملی و حفظ ارزش خون و رشادت میلیون ها ایرانی از قرون گذشته تا عصر حاضر در راه زنده ماندن نام ایران و ایرانی به جای دادن هدر دادن بودجه میلیاردی برای این بازی ها، به اندازه هزینه گزافی که خرج رشته کبدی کردیم، آن را صرف دفاع از هویت ملی و ارزش های دینی خودمان کرده بودیم تا کسی این چنین جرات توهین به مردم و فرهنگ ایران را نداشته باشد.
در این حال امارات هم تیمی را با عنوان Arabian Gulf راهی مسابقه های بين المللي راگبی کرده و هر روز بازی های این تیم را پخش زنده می کند. به نظر می رسد کار از تحریف نام «خلیج فارس» گذشته و به تازگی نمونه های جدیدی از ضدیت و دشمنی با فرهنگ ایرانی در منطقه خلیج فارس به راه افتاده است.
براي شنيدن صداي گوينده ورزشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كنيد.
توضيح: براي شنيدن اين فايل از برنامه Real Player استفاده كنيد.
شورای المپیک آسیا به ورزشکاران ایرانی شرکت کننده در بازیهای دوحه در مورد پوشیدن پیراهن با شعارهای مذهبی هشدار داد و تهدید به محرومیت کرد.
خبرگزاری دانشجویان از قول حسین المسلم ، دبیر کل شورای المپیک آسیا نوشت : « ما به كميته* ملی المپيک ايران هشدارهايی جدی مبنی بر اين كه از اين شعارها استفاده نكنند داده بوديم. اگر ورزشكاران به اين كار ادامه دهند محروميت*های بيشتر و حتی جريمه*های مالی نيز برای آنها در نظر گرفته خواهد شد. »
ایسنا از قول مسلم ادامه ادامه می دهد: « ما تمام كميته*های ملی كشورهای آسيایی را درباره* احترام به قوانين شورای المپيك آسيایی درباره شعارهای ورزشی آگاه كرده*ايم.»
پیشنهاد دستور بازگشت كاروان ايران
مرتضی تمدن عضو کمیسیون برنامه و بودجه محلس اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری فارس در مورد تهدید شورای المپیک آسیا گفت : « محمود احمدی *نژاد، رییس جمهوری اسلامی، بايد از طريق رسانه ملی، اعلام به بازگشت كاروان ايران از دوحه كند.»
برای دستگاه ورزش و ديپلماسی ايران متاسفم كه اين همه ذلت را تحمل می *كند؛ آن هم مقابل كشوری كه نه پيشينه تاريخی، نه فضيلت علمی و نه برتری فرهنگی نسبت به ما دارد.
یک نماینده مجلس
تمدن می افزاید : «برای دستگاه ورزش و ديپلماسی ايران متاسفم كه اين همه ذلت را تحمل می *كند؛ آن هم مقابل كشوری كه نه پيشينه تاريخی، نه فضيلت علمی و نه برتری فرهنگی نسبت به ما دارد. قطری *ها فقط با اهرم پول، عرصه داوری و ورزشی را آلوده كرده اند و به شكلی غيرمستقيم به ملت ما بی *احترامی می كنند. نبايد بگذاريم ايران برابر كشوری وامانده و وابسته* مثل قطر، تضعيف شود.»
سرپرست کاروان ورزشی به دوحه : هشدار دوستانه بود
نصرالله سجادی، سرپرست کاروان ایران به بازیهای آسیایی، که در دوره های اخیر این بازی ها همواره این مسوولیت را داشته است ، در گفت و گویی باخبر گزاری کار،ایلنا، هشدار المپیک آسیا را دوستانه خواند و گفت : «شب گذشته نامه*ای به دست ما رسيد كه در آن شورای المپيك با تذكری دوستانه در خصوص عدم استفاده ورزشكاران از شعارهای مذهبی به ما هشدار داده بود، اين هشدار كاملا دوستانه و ساده بود و به هيچ عنوان مساله محروميت ايران مطرح نشده است. براساس اساسنامه شورای المپيک آسيا استفاده از شعارهای مذهبی بر روی پيراهن كار صحيحی نيست و به ما تذكر دادند كه اين مساله ديگر تكرار نشود.»
دبیر کل کمیته المپیک ایران : مجبوریم بپذیریم
علی کفاشیان، دبیر کل کمیته المپیک آسیا در این مورد به ایسنا گفت که مجبوریم شرایط را بپذیریم.
وی افزود: «شورای المپيک آسيا پس از قهرمانی حسين رضازاده و به دنبال درج عنوان «يا اباالفضل» بر روی پيراهنش شفاها به ما اخطار داد كه از تكرار اين مسايل (درج عناوين مذهبي بر روي پيراهن ورزشكاران) جلوگيری كنيم، پس از قهرمانی احسان حدادی آنها نيز مجددا اخطار دادند تا اين كه روز دوشنبه كتبا به تمام تيم*ها اين دستورالعمل را ابلاغ كردند. »
به عقیده کقاشیان، درج شعارهای مذهبی بر روی پيراهن ورزشكاران در مسابقات جهانی هيچ محدوديتی ندارد اما، متاسفانه به دليل نوع تفكرات خاص مذهبی در کشورهای عربی این دستور ابلاغ شد.
radiofarda
معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني گفت: با توجه به حمايت هاي اصولي دكتر "احمدي نژاد" رييس جمهوري نگران منابع مالي ورزش نيستيم.
بهگزارش روز سهشنبه سايت خبري سازمان تربيت بدني، مهندس " عليآبادي" كه با پاي گچ گرفته در آخرين نشست مشترك روساي فدراسيونها با مسوولان سازمان و كميته ملي المپيك در سال ۸۵حضور يافتهبود، چشمانداز برنامه و خط مشي سازمان در سال آينده را مشخص كرد.
عليآبادي گفت: از روساي فدراسيونها انتظار دارم شتاب حركت خود را افزون سازند تا با كاري مشترك و پيگيرانه در سايهي برنامهاي هدفمند و تعريف شده بتوانيم به انتظارات بحق مردم و مسوولان جامه عمل بپوشانيم.
وي تصريح كرد: استعدادها و پتانسيلهاي جوان در ورزش ايران زياد هستند و تنها بايد آنان را مورد شناسايي قرار داد و در جهت نيل به سكوهاي افتخار آنان را زير پروبال گرفت.
وي افزود: در راه نيل به جايگاهي شايسته در ورزش آسيا بايد ظرفيتهاي موجود را خوب بشناسيم و بيوقفه كاركنيم و مقام سومي بازيهاي ۲۰۱۰گوانگ جو چين را هدف بگيريم. بايد تاكيد كنم كسب مقام سوم بازيهاي آسيايي حرف غريبي نيست و ميتوان با صرف خوب فعل خواستن به آن دست يافت.
او ادامه داد: رسيدن به اين جايگاه حق ورزش ايران است و سال ۲۰۱۰ بايد جشن سوم شدن قهرمانان شايسته ايران در بازيهاي آسيايي باشد. تحقق اين امر براي ما وظيفه است و بايد با ارادهاي پولادين و توكل به خدا به جلو حركت كرد.
معاون رييس جمهوري گفت: دولت در زمينه ورزش خوب جلو آمده و ازبرنامه هاي سازمان حمايت كرده است ، شهرداريها و ديگر نهادها هم همينطور و اين همراهيها جاي تقدير دارد.
عليآبادي با تاكيد بر رسالت عظيم فدراسيونها در راه كسب سهميههاي المپيك ۲۰۰۸پكن، گفت: ما در نظام ورزش بايد قدر خود را بدانيم و پتانسيل هاي موجود را ناديده نگيريم. من در جلسهاي به روساي فدراسيونها گفتم كه اگر بودجههاي مورد نيازتان را دريافت كنيد ، توان دريافت چند مدال طلا را در بازيهاي آسيايي داريد. جوابها حاكي از اين بود كه بوكس ۴مدال، كشتي ۷مدال ، وزنه برداري ۴مدال ، كاراته چهار مدال ، جودو سه مدال ، ووشو دو مدال، دوچرخه سواري دو مدال ، شطرنج دو مدال و تكواندو سه مدال مي گيرند.
وي افزود: يعني در اين ۹رشته ۳۲مدال طلا، البته قبول داريم كه نبايد حوادث ورزش را ناديده گرفت ، اما وقتي اين باور هست كه ميتوانيم با تامين بودجه لازم مدالهاي مورد نظر را بگيريم ، بايد در اين جهت هدفگذاري كرده و به جلو حركت كنيم.
او خاطرنشان كرد كه ما در شرايط حاضر نيز ميتوانيم با مدالهاي كشتي، مقام هشتم بازيهاي آسيايي را براي خود تثبيت كنيم و وقتي چنين است، بايد مجدانه بكوشيم تا به اهداف بزرگتر رهنمون شويم.
وي در عين حال ارزيابي عملكرد فدراسيونهاي ورزشي به منظور تقدير از برترينها و ايجاد انگيزه در بين كوشندگان راستين ورزش را امري ضروري و مورد تاكيد سازمان دانست و گفت: بايد تاكيد كنم صرف مدال و مدال آوري دليل خوب كار كردن يك فدراسيون نيست چرا كه رشتههايي داريم كه با تلاش مسوولان از صفر به ۵۰رسيدهاند، ولو آنكه امروز در شرايط مدال آوري نيستند. بنابراين اين انتخابها صرف مدال آوري نيست و ما در كليت به تحولات مثبت فدراسيونها توجه داريم و معتقديم در هر فدراسيوني كه حركت رو به جلويي ديده ميشود ، توسعه ورزش صورت گرفته است و ما از اين فعل و انفعالات مثبت غافل نيستيم.
مهندس عليآبادي با اشاره به اينكه حمايتهاي اصولي رييس جمهوري موجب شده سازمان ورزش نگراني از بابت منابع مالي نداشته باشد، گفت: اعتبارات در سال ۸۶و در حالي كه همه دستگاهها با كاهش اعتبار عمراني مواجه شدهاند سازمان با ۳۰درصد افزايش اعتبار مواجه شده است. ضمن آنكه با تلاش و پيگيري نمايندگان مجلس شوراي اسلامي كه جاي تقدير و قدرداني دارد، از محل بند ط تبصره ۱۴سهم ما از ۲۰درصد به ۴۰درصد افزايش يافته و ۲۰درصد آنرا نيز به بودجه جاري ورزش اختصاص داده اند.
رييس سازمان تربيت بدني تصريح كرد: البته كار در ورزش پايان ناپذير و بدون توقف است و مدام بايد با كار و تلاش ، ورزشكاران و قهرمانان خوبي را جهت جايگزيني اعضاي تيمهاي ملي در رشتههاي مختلف ساخته و پرداخته كرد و قهرمانان را پيوسته جهت حضور در رقابتهاي آسيايي و جهاني آماده نگاه داشت و بطور طبيعي اين مساله نياز به بودجه خاص دارد.
وي افزود: درصحبتي كه با دكتر احمدي نژاد داشتم ، يادآور شدم كه ما بايد از همين امروز در برنامه هايمان بازيهاي آسيايي " گوانگ جو " ۲۰۱۰ را ببينم و حتي بازيهاي المپيك ۲۰۰۸و بازيهاي كشورهاي اسلامي در سال ۲۰۰۹ را مورد توجه قرار دهيم.
او گفت: در حقيقت بايد يك دوره ۴ساله را ديد و براي آن نيز برنامه ريزي خاص داشت تا مرحله به مرحله به سوي موفقيتهاي تازهتر در ورزش قدم برداشت. خوشبختانه رييس جمهوري ديد و بينشي بلند در اين زمينه دارد و از هر جهت ما را مورد حمايت قرار ميدهد تا اين حمايتها قوت قلبي براي دست اندركاران ورزش باشد.
علي آبادي تاكيد كرد: من به شخصه به دنبال در آوردن ريز هزينههاي ورزش هستم تا برمبناي كار كارشناسي و دقيق مشخص كنيم كه در قبال بودجهاي كه ميخواهيم، استدلال كارشناسي آن چيست.
وي همچنين بر اقتصادي شدن ورزش و صرفه مالي آن براي بخش خصوصي تاكيد كرد و گفت: طبق بند " ز " تبصره بودجه اعتبارات خوبي را براي بخش خصوصي به صورت كمك بلاعوض ( ۳۰درصد ) و وامهاي كم بهره و زودبازده تعريف شده كه اميدواريم با حمايت هاو كمكهاي اصولي سازمان، بخش خصوصي از اين فرصت ها كمال استفاده را كرده و نسبت به سرمايهگذاري و ساخت و ساز لازم در ورزش اقدام كند.
او در عين حال با اشاره به اينكه از سال ۷۴تا نيمه دوم سال ۱۵۳۶ ،۸۴ مكان ورزشي از سوي سازمان تربيت بدني افتتاح شده است، گفت: در طول ۱۷ماه گذشته ۷۵۰پروژه ورزشي افتتاح و به بهره برداري رسيده است و در خرداد ،۸۶ جشن افتتاح هزارمين پروژه را خواهيم داشت كه همه اينها حكايت از حركت رو به جلوي ورزش دارد. ضمن آنكه طي اين مدت ۱۰۰۰پروژه جديد نيز آغاز شده است كه ۷۰۰پروژه آن از محل مصوبات سفرهاي استاني رييس جمهوري است كه خيلي از آنها به مرحله افتتاح رسيده و تا پايان سال ۸۶به بهره برداري خواهند رسيد .
اين گزارش حاكيست، درپايان اين مراسم از ۱۲فدراسيون برتر با اهداي لوح و جوايز ويژه قدرداني بعمل آمد. فدراسيونهاي كاراته و كشتي بعنوان فدراسيونهاي نمونه هر يك ۵۰۰ميليون ريال جايزه گرفتند و ۱۰فدراسيون برتر ديگر شامل هندبال ، بسكتبال ، جانبازان و معلولين ، نابينايان ، بوكس ، دووميداني ، تكواندو ، جودو ، دوچرخه سواري و روستايي و عشايري جوايز ۳۵۰ميليون ريالي و لوحهاي تقدير دريافت كردند.
---> ايرنا.علي آباد.ي.ورزش.
تهران- ایسکانیوز: علیرضا دبیر قهرمان سابق جهان و المپیک در خصوص اینکه چه مسایلی باعث کنار گذاشته شدن وی و امثالهم از ورزش شد گفت: این سوال را بروید از کسانی که ورزش کشور را اداره می کنند بپرسید که دبیر یا امثالهم بالاخره هر جا که هستند باید بتوانند کارشان را انجام بدهند اما مهم این است که آنکسی که در ورزش است باید بتواند افراد توانمند را نگه دارد.
وی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی ایسکانیوز در مورد اینکه چرا پس از کش و قوس های فراوان که موفق به ثبت نام در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی شده بود به یک باره در روز آخر در انتخابات حاضر نشد اظهار داشت: یک سری مسایل در این مورد دخیل بودند و من دوست نداشتم که این مسایل باز شود و در کشتی مطرح شود و در نهایت تصمیم گرفتم که در انتخابات شرکت نکنم.
دبیر در مورد اینکه آیا این اتفاقات از درون خانواده کشتی بود یا خارج از مجموعه گفت: خدمتتان عرض کنم که این مشکلات از چندین ناحیه وجود داشت اما بیشترین مشکلات بیرون از خانواده کشتی بود اما هر چه که بود دیگر تمام شده است و باید به فکر آینده باشیم.
وی در مورد اینکه آیا در آینده برای بازگشت به کشتی بعنوان مربی ، سرمربی و یا حتی رییس فدراسیون کشتی دارد یا خیر؟ اظهار داشت: اگر اجازه بدهید در مورد مربیگری یک چیزی را خدمتتان عرض کنم که آن این است که اگر من می خواستم مربی شوم 3 سال پیش می توانستم مربی تیم ملی بشوم و خودم بشخصه علاقه ای به مربیگری ندارم.
دبیر ادامه داد: این صحبت ها دلیل بر این نست که خدای نکرده مربیگری شغل بدی است، اما من خودم این شغل را دوست نداشتم و دلیل آن این است که همیشه دیده ام که حق مربیان خورده و مورد بی احترامی قرار می گیرند و در حق شان اجحاف می شود.
وی در مورد بازگشت به ورزش خاطرنشان کرد: در مورد بازگشت به ورزش باید عرض کنم که فرقی ندارد که کجا باشم، من هر جا که باشم شاید اگر اسمی هم از من نباشد اما قطعا بدانید که به ورزش کمک خواهم کرد و در این مورد شک نکنید.
دبیر در مورد اینکه چرا امثال دبیر ، خادم ها و بسیاری دیگر از کشتی گیرانی که برای ورزش اول ما افتخار کسب کرده اند به این شکل از کشتی کنار گذاشته شده اند اظهار داشت: ببینید نه در کشتی بلکه من فکر می کنم در خیلی از جاهای دیگر باعث بوجود آمدن خیلی از عوامل می شود مسایل پشت پرده است و اگر روزی بیاید که این مسایل پشت پرده نباشند به اعتقاد من خیلی از مشکلات ما حل خواهد شد.
وی ادامه داد: من در حال حاضر به عنوان کسی که در شورای شهر مسوولیت سنگینی دارم نباید خودم به دنبال مسایل حاشیه ای باشم و من سعی می کنم تنها کمک کنم و به همین خاطر هر کاری هم از دستم بربیاید حالا چه برای فدراسیون کشتی و اصولا ورزش در خدمت این عزیزان هستم.
دبیر در مورد بحثهای اخیر در خصوص کاهش بودجه ورزش گفت: تا آنجا که من اطلاع دارم بودجه سازمان تربیت بدنی کم نشده است و فقط بودجه ملی المپیک کم شده که به اعتقاد من دلیل آن این است که صد درصد برنامه هایی که ارایه داده اند قابل توجیه نبوده است.
قهرمان سابق المپیک کشورمان در مورد اینکه آیا مسوولان این کمیته برای حل این معضل با وی، هادی ساعی و رسول خادم بعنوان نمایندگان ورزشکاران در شورای شهر تعامل داشته اند یا خیر اظهار داشت: متاسفانه کمیته ملی المپیک سراغ تنها کسانی را که نمی گیرد قهرمانان المپیک شان است و با تنها کسانی که رابطه ندارد این افراد است.
وی ادامه داد: به اعتقاد من باید اسم کمیته ملی المپیک را عوض کنند و باید کلمه المپیک را از عنوان آن حذف کنند به دلیل اینکه به تنها کسانی که در اینجا رسیدگی نمی شود مدال آوران المپیک است.
دبیر در مورد اینکه چرا در این یکی دوماهه که بحث بودجه مطرح بود از ورزشکاران حاضر در شورای شهر کمکی گرفته نشده است و یا حتی نامی از آنها برده نشده گفت: این موضوع را با تمام وجودم می گویم و اصلا مهم نیست که اسمی از من یا امثال من باشد و من دوست دارم اگر کاری انجام می دهم تنها برای رضای خدا باشد، اگر برای رضای خدا باشد آدم راحت است ولی اگر برای غیر خدا باشد بدنبال این خواهد بود که اسمش اینجا و آنجا مطرح باشد و من همیشه از خدا خواسته ام که به من کمک کند تا تنها برای رضا و کمک به خلق خدا فکر کنم.
علیرضا دبیر در خاتمه در مورد اینکه وی در شورای شهر تا چه حد می تواند مشکلات فدراسیون های ورزشی را در زمینه امکانات و بودجه حل کند اظهار داشت: اولا ما هنوز در شورای شهر شروع به کار نکرده ایم و فعالیت مان بعد از عید نوروز آغاز خواهد شد و دوما اینکه ما نمی توانیم در شورای شهر به آنها بودجه ورزشی بدهیم، اما هر کاری را که داشته باشم در خدمتشان خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: مسایل ورزشی تنها یکی از مسایلی است که در شورای شهر به آن رسیدگی می شود اما با این وجود من تمام سعی و تلاش خود را برای رفع این مشکلات بکار خواهم گرفت.
وقتی که هر رهگذری میاد و استقلال رو از آسیا حذف میکنه خب.
این قهرمان ارزشمند هم به این آسانی حذف میشه دیگه. ولی این برادر چند بار فرصت برای بازگشت داشت.
چين اعلام كردهاست كه تمامي تلاش خود را براي برگزاري المپيك ۲۰۰۸پكن در هواي پاك بكار خواهد گرفت.
به گزارش ایرنا روزنامه ورزش چين، روز جمعه نوشت: اداره نظارت بر آب و هواي چين از وضعيت هواي شهر پكن رضايت كامل ندارد و اعتقاد دارد براي بهبود آن بايد تلاشهاي بيشتري صورت گيرد.
در همين حال برخي ناظران اعتقاد دارند چين براي حل اين مشكل چالشهاي زيادي پيش رو دارد.
اطلاع رساني دقيق درباره وضعيت آب و هوا يكي از موضوعاتي است كه مقام هاي چين درصدد تثبيت آن هستند.
اداره نظارت بر آب و هواي چين افزوده است كه المپيك بين هشتم تا ۲۴ آوريل سال آينده ميلادي برگزار ميشود و براي اطلاع رساني دقيق هواشناسي در اين ماه بايد كارهاي بيشتري صورت گيرد .
در همين حال دولت تلاش ميكند تا با استفاده از ماهوارههاي پرتاب شده و پرتاب چند ماهواره ديگر روند اطلاع رساني درباره آب و هوا را در سال ۲۰۰۸ميلادي بهبود بخشد .
با وجود اين تلاشها كمبود بارش در مناطق شمال شرق چين از جمله پكن چالش نگرانكننده اي براي ميزبان بازيهاي المپيك ۲۰۰۸است .
مقامات ورزشي هند و سفير اين كشور در ايران ، صبح سهشنبه با حضور در محل كميته ملي المپيك با دكتر "رضا قراخانلو" و "علي كفاشيان" رئيس و دبيركل كميته ملي المپيك ايران ديدار و گفت وگو كردند.
در اين ديدار ، "راندهير سينگ" دبيركل شوراي المپيك آسيا ، "راج شن تومار" عضو كميته اجرايي كميته ملي المپيك هندوستان ، "مان ويل سينگ" سفير هندوستان در ايران و دكتر "لاليك" دبيركل كميته اجرايي بازيهاي آسيايي ۲۰۱۰و ۲۰۱۴حضور داشتند.
در ابتداي اين جلسه كه "عليجاني" نايب رئيس كنفدراسيون دووميداني آسيا نيز حضور داشت ، "راندهير سينگ" دبيركل شوراي المپيك آسيا با اشاره به برگزاري انتخابات شوراي المپيك آسيا و همچنين تعيين ميزبان براي بازيهاي آسيايي ، ۲۰۱۴خواستار حمايت مقامات المپيك ايران از هندوستان در اين دو رويداد مهم ورزش آسيا شد.
وي ضمن معرفي امكانات ايجاد شده ورزشي در هندوستان ، شرايط اين كشور را براي ميزباني بازيهاي آسيايي سال ۲۰۱۴مطلوب و ايدهآل توصيف كرد.
"رضا قراخانلو" رئيس كميته ملي المپيك ايران در ادامه اين نشست از شوراي المپيك آسيا به عنوان نهادي مهم و ارزشمند در ورزش آسيا ياد كرد و خواستار تقويت اين شورا شد.
وي در اينباره گفت: در شوراي المپيك آسيا همه اعضا براي رشد ورزش در اين قاره پهناور حركت ميكنند و اندك ناهماهنگيهاي موجود را نيز ميتوان با تبادل نظر حل كرد.
قراخانلو سپس با مقايسه برگزاري رويدادهاي ورزشي در قارههاي آسيا و اروپا خواستار آن شد كه از بازيهايي مانند مسابقههاي كشورهاي غرب و شرق آسيا براي شناسايي نيروهاي جوان و مستعد بهره گرفته شود و اين مسابقهها از حالت تكراري و كليشهاي خارج شود.
قراخانلو سپس از كشور هندوستان به عنوان يكي از كشورهاي دوست و تعيين كننده در زمينه ورزش آسيا نام برد و از مقامات ورزش اين كشور خواست با تهيه و ارسال بروشورها ، پوسترها و "سي دي"هاي متعدد ، زمينه آگاهي بيشتر كشور -هاي عضو شوراي المپيك آسيا را از امكانات موجود ورزش هندوستان فراهم آورد.
وي در مورد انتخابات شوراي المپيك آسيا و همچنين تعيين ميزبان براي بازيهاي آسيايي سال ۲۰۱۴اعلام كردكه مقامات ورزشي ايران با بررسي همه جانبه امكانات كشورهاي متقاضي ، نظر خود را در ارتباط با دو مقوله ذكر شده اعلام خواهد كرد.
در پايان اين نشست ، "علي كفاشيان" دبيركل كميته ملي المپيك از هيات ورزشي كشور هندوستان خواست تا در زمان حضور در ايران از امكانات ورزشي كشورمان مانند آكادمي ملي المپيك و پاراليمپيك ، مجموعه ورزشي آزادي و ديگر تاسيسات ورزشي ايران ديدن كنند.
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - سازمان ورزش
رئيس سازمان تربيت بدني در نخستين روزهاي سال 1386 احكام جديد دست اندركاران ورزش در اين سال را صادر كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، طي حکمي از سوي مهندس علي آبادي، معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني، عبدالرضا ساور رييس ستاد حجاب و عفاف سازمان تربيت بدني شد.
عبدالرضا ساور هم اكنون معاون فرهنگي، حقوقي وامور مجلس سازمان تربيت بدني نيزاست.
*** رييس سازمان تربيت بدني در احکامي ديگر، نايب رييس و دبير فدراسيون ورزشهاي همگاني را منصوب کرد.
مهندس علي آبادي دراحکامي جداگانه در آغاز سال 1386 احمد عشوري و عباسعلي اکبري را در مسووليتهاي نايب رييسي و دبيري فدراسيون ورزشهاي همگاني منصوب كرد.
همچنين رييس سازمان تربيت بدني در احکامي جداگانه مجتبي خدادادي، علي باران چشمه، و محمد باقر پيشنمازي را بهعنوان اعضاي هيأت رييسه فدراسيون ورزشهاي همگاني منصوب کرد.
اين احكام بنا بر پيشنهاد رييس فدراسيون ورزشهاي همگاني صادر شده است.
گفتني است، علي باران چشمه مسوول تربيت بدني نيروي انتظامي است و محمد باقر پيش نمازي معاون تندرستي و تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش است.
رييس سازمان تربيت بدني در حکمي ديگر رحيم جهانگيري را نيز بهعنوان خبره ورزشي اين فدراسيون منصوب کرد.
*** رييس سازمان تربيت بدني طي حکمي ديگر نرگس کلبعلي را به عنوان عضو جديد هيأت رييسه فدراسيون آمادگي جسماني و ايروبيک منصوب کرد.
اين حكم نيز بر اساس پيشنهاد رييس فدراسيون آمادگي جسماني و ايروبيک صادر شده است.
*** معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني در احکامي جداگانه سه عضو هيأت رييسه فدراسيون ورزشهاي روستايي و عشايري را نيز منصوب کرد.
مهندس علي آبادي در احکامي جداگانه رباب شهريان، مهدي آذربرزين و محمد فيروزي را بنا بر پيشنهاد رييس فدراسيون ورزشهاي روستايي و عشايري به عنوان اعضاي جديد هيأت رييسه فدراسيون ورزشهاي روستايي و عشايري در سال 1386 برگزيد.
*** معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني طي حکمي بهمن محمد رضايي را به سمت دبير فدراسيون اسکيت منصوب کرد.
*** معاون سازمان تربيت بدني و رييس مرکزتوسعه ورزش قهرماني و حرفه اي طي حکمي بازرس فدراسيون دووميداني را منصوب کرد.
کيومرث هاشمي، معاون سازمان تربيت بدني، محمد علي قدوسي را به عنوان بازرس فدراسيون دووميداني منصوب كرد.
مسوول تربيت بدني بم از تنظيم شكايتي عليه رابطين باشگاه رئال مادريد اسپانيا خبر داد.
"محسن افشارمنش " روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، علت تنظيم اين شكايت را عدم ارسال كمكها و اعتبارات باشگاه رئال مادريد توسط رابطين به بم و تعطيلي مدرسه فوتبال اين شهرستان عنوان كرد.
او افزود: در ۱۵ماه فعاليت مدرسه فوتبال رئال مادريد در بم تنها تجهيزات اوليه از سوي اين باشگاه فراهم شد و اين مدرسه شروع خوبي داشت اما طي اين مدت هيچ هزينهاي بابت فعاليت ۱۴مربي و مدرسه پرداخت نشده است.
افشارمنش با اشاره به اين كه قرار بود فعاليت مدرسه پنج ساله باشد از تعطيلي زودهنگام آن خبر داد و گفت: اعضاي اين مدرسه كه هنرجويان زير ۱۴ سال هستند همچنان اميدوارند تا فعاليتهاي اين مدرسه از سرگرفته شود.
مدرسه فوتبال رئال مادريد در بم تنها مدرسه فوتبال اين باشگاه معتبر اسپانيايي درقاره آسيا بود كه از مرداد ماه سال ۸۴با ۸۵۰نفر عضو فعاليت خود را آغاز كرد.
ایرنا
خبرگزاري فارس: معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني كشور گفت: ائمه جمعه پيامبران ورزش در صفوف به هم فشرده نماز جمعه در كشور هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، محمد علي آبادي عصر امروز با بيان اين مطلب در ديدار با نماينده ولي فقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك افزود: حضور گسترده مردم در نماز عبادي سياسي جمعه فرصت مغتنمي است تا ائمه جمعه با بهره گيري از آن نسبت به دعوت اقشار مختلف مردم به امر ورزش و هدايت جامعه در مسير سلامت جسم و روان اقدام كنند.
وي در ادامه از راه اندازي مجمع خيرين سازنده مجموعه هاي ورزشي در كشور خبر داد و گفت: سازمان تربيت بدني كشور در صدد است تا با اراه اندازي اين مجمع در راستاي توسعه فضاهاي ورزشي و مشاركت مردم در امر ساخت و ساز اين فضاها گام موثري بردارد.
عليآبادي در بخش ديگر سخنان خود ضمن ارائه گزارشي از وضعيت ورزشي استان مركزي اظهارداشت: تا پايان سال جاري عمليات اجرايي 60 پروژه ورزشي در سطح استان مركزي به پايان ميرسد كه با تكميل و بهره برداري از آنها فضاهاي ورزشي موجود در استان 5/2 برابر مي شود.
وي افزود: توجه به ورزش روستايي و تلاش در جهت توسعه فضاهاي ورزشي روستايي از ديگر اولويتهاي كاري سازمان تربيت بدني است كه با هدف احياي ورزش در اين مناطق و شناسايي استعدادهاي نهفته صورت مي گيرد.
در اين ديدار آيت اله احمد محسني گركاني نماينده ولي فقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك نيز در سخناني ضمن تقدير از اقدامات صورت گرفته در عرصه ورزش كشور گفت: سلامت روحي و جسمي جامعه جوان ايران در گرو توسعه فضاهاي ورزشي است.
وي با تأكيد بر ضرورت توزيع عادلانه امكانات ورزشي در كشور تصريح كرد: توزيع عادلانه امكانات ورزشي در كشور و فراهم كردن بستر بهره مندي تمامي جوانان از اين امكانات بزرگترين ابزار در راستاي مقابله با معضل اعتياد مي باشد.
ها ای جمله یعنی چه ؟
اخبار كوتاه ورزشي
زاهدان - ۵۰نفر از جانبازان سيستان و بلوچستان همراه با تعدادي از فرزندان شاهد به قله نيمه فعال آتشفشاني تفتان صعود كردند.
رييس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران سيستان و بلوچستان گفت: به مناسبت گراميداشت روز ملي مقاومت و سال اتحاد ملي جانبازان اين استان در مدت دو روز بام سيستان و بلوچستان را فتح كرده و پرچم مقدس و پرافتخار ايران اسلامي را بر قله تفتان برافراشتند.
"حسين جهانتاب" روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا بيان كرد:
جانبازان استان به مناسبتهاي مختلف در طول سال به قله تفتان صعود ميكنند.
قله نيمه فعال آتشفشاني تفتان به سبب دارا بودن جاذبههاي طبيعي فراوان از جمله اقليم گياهي خاص، چشمههاي معدني و خروج بخار گوگرد از دهانه آن همواره پذيراي خيل عظيم علاقهمندان به كوهنوردي است.
تفتان با ۴۰۲۰متر ارتفاع در ۱۶۵كيلومتري زاهدان و در نزديكي شهر خاش قرار دارد. ك/۳
۶۵۹/۶۵۳/۷۳۱۱
ياسوج - معاون عمراني تربيت بدني استان كهگيلويه و بويراحمد گفت:اينك ۳۶پروژه ورزشي در اين استان بدليل كمبود اعتبار نيمه تمام مانده است.
مهندس علي نقي رحماني يكشنبه در گفت و گو با ايرنا عمده اين طرحها را زمين چمن فوتبال در شهرهاي دهدشت و گچساران،سالن ورزشي ياسوج و سالنهاي ورزشي روستاها و زمين چمن فوتبال در دو روستاي سوق و لنده برشمرد.
وي گفت: عمليات اجرايي پروژههاي مذكور در سالهاي ۷۳تا ۸۵آغاز شده كه بدليل كمبود اعتبار تاكنون به اتمام نرسيده اند.
وي گفت براي تكميل و ادامه عمليات اجرايي اين طرحها به ۵۰ميليارد ريال اعتبار نياز است.
رحماني پيشرفت فيزيكي اين طرحهارا ۵۰تا ۷۰درصد عنوان كرد و اظهار داشت:
درصورت تامين مبلغ ياد شده، پيش بيني ميشود تاپايان سال ۸۷تمام پروژهها به بهرهبرداري برسد.
وي پرداخت اعتبارات دو در هزار نفت استان كهگيلويه و بويراحمد را يكي از عواملي دانست كه ميتواند در اتمام پروژههاي مذكور نقش بسزايي داشته باشد.ك/۳
۶۷۵/۷۵۳۴/۵۶۳
ساري - رييس هيات كبدي قائمشهر استان مازندران با تاكيد بر افزايش روزافزون علاقهمندان به ورزش كبدي گفت: در صورت حمايتهاي لازم، شاهد رشد و گسترش اين ورزش خواهيم بود.
"فرزاد نبيزاده" روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: ورزش كبدي در قائمشهر از سال ۱۳۸۴فعاليت خود را آغاز كرد.
وي با اشاره به اينكه تيم كبدي مازندران جزو تيمهاي برتر كشور به شمار ميرود، ادامه داد: تيم قائمشهر نيز با بهرهمندي از بازيكنان مطرح جزو تيمهاي برتر استان به شمار ميرود.
نبي زاده با تاكيد بر اينكه اين ورزش قابليت رشد را دارد، گفت: در حال حاضر تيمهاي نوجوانان، جوانان و بزرگسالان اين ورزش مشغول به فعاليت هستند.
وي گفت: به منظور پشتوانهسازي ورزش كبدي، تيم نونهالان نيز تشكيل و راه- اندازي ميشود.
/۷۳۲۹ا/ ۶۹۰/۴۰۲
گرگان - دبير هيئت تنيس روي ميز استان گلستان گفت: تيم تنيس روي ميز اين استان به رقابتهاي ليگ سراسري باشگاههاي كشور راه يافت.
"سيدنادر شيخي" روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين تيم در رقابتهاي منطقهاي باشگاههاي كشور كه هفته گذشته برگزار شد، به عنوان قهرماني دست يافت.
به گفته وي، در رقابتهاي منطقهاي تنيس رويميز باشگاههاي كشور در منطقه ۴تيمهاي "هئيت خراسان شمالي"، "داروخانه دكتر افشين بجنورد"، "هيئت گرمسار"، "هيئت شاهرود" و دو تيم از هيئت گلستان حضور داشتند.
وي تصريح كرد: ميزباني اين دوره از رقابتها را كه طي دو روز برگزار شد، هيئت تنيسروي ميز استان گلستان برعهده داشت.
وي ادامه داد: پس از تيم گلستان الف كه به عنوان قهرماني اين دوره از رقابتها دست يافت، تيم "هيئت خراسان شمالي" بر سكوي دوم قرار گرفت.
به گفته شيخي، همچنين تيمهاي "هيئت شاهرود" و "هيئت گلستان ب" بطور مشترك در مكان سوم قرار گرفتند.ك/۱
۶۰۱/۷۴۶۷
بروجرد- ششمين دوره مسابقات قهرماني آمادگي جسماني دانشجويان پسر دانشگاههاي آزاد مناطق ۱۱گانه كشور يكشنبه در سالن ورزشي شهيد محمد بروجردي در بروجرد پايان يافت.
مسوول تربيت بدني دانشگاه آزاد اسلامي واحد بروجرد گفت: در اين دوره از مسابقات دانشجويان واحدهاي شيراز، زنجان، قائم شهر، اصفهان، بروجرد، درفول، زاهدان، اسلام شهر، مشهد، عليآباد كتول و كرمانشاه به ترتيب از مناطق يك تا ۱۱دانشگاه آزاد كشور حضور داشتند.
به گزارش ايرنا، "رضا صابونچي" افزود: در پايان اين دوره از مسابقات واحد شيراز از منطقه يك با يك هزار و ۷۷۴امتياز، واحد بروجرد از منطقه پنج با يك هزار و ۷۶۳امتياز و واحد كرمانشاه از منطقه ۱۱با كسب يك هزار و ۶۹۵امتياز به ترتيب اول تا سوم شدند.
وي گفت:در نتيجه انفرادي نيز "مرتضي پورنجف" از واحد بروجرد با ۴۷۵ امتياز، "عليرضا محمودي" از واحد شيراز با ۴۴۹امتياز و "ياسين بهرامپور" از واحد كرمانشاه با كسب ۴۴۸امتياز به ترتيب به عنوان نفرات برتر اين مسابقات معرفي شدند.
۶۴۰/۵۰۷/۷۱۸۹
رشت - مسوول روابط عمومي هيات واليبال گيلان گفت: انتخابات رياست هيات واليبال اين استان ۱۹خرداد ماه برگزار ميشود.
" سياوش باقري " روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: پيش از اين قرار بود اين انتخابات بيستم ماه جاري برگزار شود كه به ۱۹خرداد موكول شد.
وي گفت: براي احراز پست رياست هيات واليبال استان گيلان سه كانديدا حضور دارند.
وي اضافه كرد: " حسين ميركشميري "، " عبدالحسين عدالتخواه " و " ناصر صادقي " بايد براي احراز پست رياست هيات واليبال استان گيلان با هم رقابت كنند.
وي اضافهكرد: هم اكنون " علي مظلوم " به عنوان سرپرست هيات واليبال گيلان تا انتخاب و معرفي رييس جديد در اين هيات فعاليت دارد. ك/.۳
۶۰۴/۷۲۸۵
رشت - دومين دوره رقابتهاي شناي قهرماني دانشجويان پسر دانشگاههاي منطقه هشت كشور روز يكشنبه با قهرماني تيم زنجان در رشت پايان يافت.
به گزارش خبرنگار ايرنا، در اين دوره از رقابتها، ۳۰دانشجو از تيمهاي شناي دانشجويان پسر دانشگاههاي گيلان، مازندران، گرگان، قزوين، تهران و زنجان در استخر دانشكده تربيت بدني گيلان در شهرستان رشت با هم به رقابت پرداختند.
در پايان اين رقابتها، تيم شناي دانشگاه زنجان با كسب ۱۰۹امتياز عنوان قهرماني را كسب كرد.
تيم دانشگاه گيلان با كسب ۱۰۲امتياز دوم شد و تيم دانشگاه قزوين با كسب ۸۸امتياز در مكان سوم قرار گرفت. ك/.۲
۶۹۰/۶۰۴/۷۲۸۵
ساري - مسوول برگزاري مسابقات فوتبال بانوان مازندران گفت : كلاس ارتقاي درجه داوران فوتبال و فوتسال بانوان در ساري برگزار شد.
"فاطمه بوداغي" روز يكشنبه در گفت وگو باخبرنگار ايرنا افزود : در اين كلاس ارتقاي درجه ۲۳داور زن استانهاي مازندران ، كرمان و سيستان و بلوچستان حضور داشتند.
وي ادامه داد : اين كلاس كه با حضور اساتيد فوتبال "بهروان" و "بهروش" برگزار شد داوران داراي كارت درجه سه براي كسب كارت داوري درجه دو شركت كردند.
" بوداغي" گفت : در پايان اين دوره آموزشي دو روزه با برگزاري آزمون تئوري و عملي ، افرادي كه با موفقيت اين آزمونها را پشت سرگذاشتند موفق به دريافت كارت داوري درجه دو شدند.
بهگفته وي اين دوره آموزشي امسال دومين دوره كلاس داوري فوتبال بانواندر استان مازندران است. ك/۳
/۷۳۲۹/۵۰۶ا/۴۰۲
كرج - مسوول دفتر مشترك هياتهاي ورزشي شهرستان كرج گفت: ۱۸دوچرخهسوار اين شهرستان مسير كرج تا حرم امام راحل را ركاب ميزنند.
"داود عزيزي" روز يكشنبه در گفت وگو باايرنا افزود: شمار دوچرخهسواران شركتكننده در اين حركت فرهنگي ورزشي بمناسبت گراميداشت هجدهمين سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوري اسلامي انتخاب شده كه به نيابت از طرف ديگر ورزشكاران اين شهرستان در حرم مطهر امام راحل حضور خواهند يافت.
وي يادآور شد: اين ورزشكاران ساعت پنج بامداد روز دوشنبه از مصلاي محمد شهر كرج با بدرقه جمعي از مردم، خانواده شهدا و مسوولان محلي به طرف مرقد مطهر حضرت امام حركت خواهند كرد.
وي گفت: مسافتي كه اين دوچرخه سواران ركاب خواهند زد حدود ۷۰كيلومتر است كه بعد از حضور در مرقد امام و برگزاري مراسم صبح سهشنبه به كرج باز خواهند گشت.ك/۳
۱۸۴۰/۵۶۱/۶۹۴
آستارا - مسابقات شطرنج دانشجويان دختر مناطق يازدهگانه كشور با قهرماني تيم منطقه هشت به پايان رسيد.
در آخرين دور اين رقابتها كه روز يكشنبه در سالن كانون شطرنج آستارا برگزار شد تيم منطقه ۸با كسب ۲۴/۵امتياز در مكاننخست جاي گرفت و تيمهاي منطقه ۳و منطقه ۵به ترتيب با كسب ۲۰/۵و ۱۸امتياز به عنوان دوم و سوم دست يافتند.
در اين رقابتها كه از هفتم خرداد ماه در شهرستان آستارا در جريان بود، ۴۴شطرنجباز دختر از دانشگاههاي آزاد سراسر كشور حضور داشتند كه ۱۱دور با يكديگر به رقابت پرداختند.
در پاياناين مسابقات خانم"سپيده مرتاض هجري"از منطقه سه با كسب بيشترين امتيازدرمقايسه با ساير حريفان به عنوان قهرمان قهرمانان شطرنج دانشجويان دختر سراسر كشور برگزيده شد.ك/۲
/۶۱۷/۷۱۰۵/۵۰۶
منبع : ايرنا
تهران IranSport.Net - نشان رسمي و تبليغاتي بازيهاي المپيك تابستاني ۲۰۱۲لندن از روز سهشنبه در مكاتبات، تبليغات و گزارشهاي مربوط به اين رويداد بزرگ ورزشي در انگليس مورد استفاده قرار گرفت. آرم المپيك لندن چهار شكل هندسي در ابعاد مختلف است كه ضمن خميدگي، هر بخش آن يكي از اعداد دو، صفر، يك و دو را به نشانه سال ۲۰۱۲نشان ميدهد. به گفته لرد "سباستيان كو" قهرمان سابق دو و ميداني المپيك و رييس كميته برگزاري المپيك لندن، براي تهيه اين نشان يك سال وقت صرف شده است.
وي در مراسمي كه روز گذشته با حضور "تسا جاوئل" وزير فرهنگ، رسانه و ورزش و "كن ليوينگستون" شهردار انتخابي لندن برگزار شد، تاكيد كرد طراحي مدرن و رنگهاي متنوع اين لوگو به صورتي است كه بتواند توجه حاميان مالي بينالمللي و جوانان مشتاق به ورزش را جلت كند.
با اين وجود، از زمان نمايش عمومي اين آرم كه در رنگهاي مختلف تهيه شده بحثهاي زيادي در بين كارشناسان هنري و علاقمندان عمومي درباره كيفيت هنري و قدرت گيرايي مخاطب آن ايجاد شده است.
برخي از منتقدان هنري در انگليس اين نشان را از نظر طراحي، رنگ آميزي و اشكال هندسي به كار رفته نمونهاي موفق از جلب سرمايه گذار و نسل جوان ميدانند.
اين در حالي است كه برخي ديگر آن را يك طرح ناموفق و پيش پا افتاده و فاقد جذابيت هنري و تبليغاتي ارزيابي كردهاند.
صرف نظر از كارشناسان هنري و تبليغاتي، افكار عمومي در انگليس نيز استقبالي از اين نشان نكردهاند.
بر اساس نظرسنجي كه بي.بي.سي انجام داده، تاكنون از بين حدود ۱۱هزار و ۵۰۰نفر، حدود ۶۲درصد با اعطاي مدال چوبي، اين آرم را غيرقابل تحمل و بيارزش دانستهاند.
حدود ۲۰درصد نيز با اعطاي مدال برنز آن را بد، ۱۰درصد با مدال نقره آن را نسبتا خوب و تنها ۸درصد با اعطاي مدال طلا نشان بازيهاي المپيك ۲۰۱۲لندن را عالي ارزيابي كردهاند.
مکلارن قلب ایتالیایی ها را شکست
سیزدهمین مرحله از مسابقات گراندپری فرمول یک در قلب خانه طرفداران فراری، مونزا برگزار شد و این بار برخلاف سالهای گذشته این خوش شانسی عدد 13 بود که باعث شد فرناندو آلونسو راننده اسپانیایی تیم مکلارن که تا کنون در این پیست مقامی کسب نکرده بود به پیروزی برسد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجموع امتيازات رانندگان (مونزا)
۱- فرناندو آلونسو(مکلارن بنز)----۱۰ امتياز
۲- لوئیز همیلتون(مکلارن بنز)----۸ امتياز
۳- کیمی رایکونن(فراری)-------- ۶ امتياز
۴- نیک هایدفلد(بی.ام.و)--------- ۵ امتياز
۵- رابرت کیوبیتزا(بی ام و)-------۴ امتياز
۶- نیکو رازبرگ (ویلیامز)--------۳ امتياز
۷- هیکی کوالاینن(رنو)-----------۲ امتياز
۸- جنسون باتون(هوندا)-----------۱ امتياز
لوئیز همیلتون راننده بریتانیایی تازه وارد تیم مکلارن پس از جدال با رقبای خود فلیپه مسا از برزیل و کیمی رایکونن از فنلاند رانندگان تیم فراری، در طول مسابقه بر رایکونن غلبه و در مقام دوم از خط پایان گذشت.
مونزا قلب خانه فراری که تا کنون شاهد پیروزی های زیادی از سوی رانندگان مختلف این تیم در این پیست بود این بار نه تنها به پیروزی نرسید بلکه نفرات اول و دوم آن هم از تیم مخالف، طرفداران پروپا قرص فراری بودند.
در همان مراحل اولیه مسا سعی کرد تا از همیلتون سبقت بگیرد ولی همیلتون در را به روی او بست، و با این که دو اتومبیل به همدیگر اصابت کردند تنها همیلتون کمی کنترل اتومبیلش را ازدست داد.
دیوید کولتهارد راننده بریتانیایی تیم ردبول در حالی که با سرعت بیش از 200 کیلومتر در ساعت رانندگی می کرد بال جلوی اتومبیلش شکست و او را به شدت به دیواره پیست زد.
اتومبیل ایمنی از جایگاه خارج شد و تا پنج دور مسابقه پشت اتومبیل ایمنی در جریان بود.
پس از اینکه مسا با وجود مشکل فنی از ادامه مسابقه باز ماند فراری سعی کرد تا با داشتن تنها راننده باقیمانده رایکونن و استفاده از یک استراتژی قوی او را دیرتر برای سوختگیری مجدد و تعویض تایرها به جایگاه بیاورد تا از دو راننده مکلارن جلو بیافتد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استراتژی آنها عملی بود و او از همیلتون جلو افتاد اما همیلتون با یک اقدام شجاعانه در یکی از پیچهای خطرناک این مسابقه از رایکونن سبقت گرفت و در نهایت رایکونن به مقام سومی رضایت داد.
تیم مکلارن که در طی هفته های اخیر بخاطر در اختیار داشتن غیرقانونی اطلاعات مربوط به اتومبیل های فراری، مورد تهدید اقدامات نهادهای بین المللی ناظر بر اتومبیلرانی بوده، این هفته پنج شنبه باید در دادگاه قانونی فدراسیون جهانی اتومبیلرنی از حق خود دفاع کند. اگر متهم شناخته شود امکان از دست دادن امتیازات قهرمانی، جریمه سنگین نقدی و صلب امتیاز از رانندگان را نیز دارد.
اما آنها در طی مسابقه تمام این مشکلات احتمالی آینده را کنار گذاشته و برای رسیدن به پیروزی نهایت تلاش را کردند و ران دنیس رئیس این تیم از پیروزی تحت احساسات شدیدی قرار گرفته بود.
پیروزی در این پیست به لحاظ دارا بودن مسیرهای مستقیم و پیچهای تند و کوتاهی که دارد، آرزو و از افتخارات رانندگان رقابتهای فرمول یک است.
سال گذشته نیز این پیست به لحاط اتفاقات تاریخی در عرصه فرمول یک از جمله پیستهایی بود که سرنوشت خیلی از مسایل خارجی فرمول یک را روشن کرد و از جمله مهمترین آن اعلام بستن کارنامه 15 ساله مایکل شوماخر قهرمان هفت دوره رقابتهای فرمول یک و خداحافظی او با رقابت در عرصه اتومبیلرانی و قهرمانی لوئیز همیلتون در مسابقات GP2 و پیوستن او به تیم مکلارن بود که مورد توجه علاقمندان این ورزش شد.
فک کنم آلونسو جای شوماخرو بگیره
آخی طفلی آلونسو بدجوری ضایع شد انگار شوماخر بودن الکیه
حالا باید رانندگی رو بذاره کنار شاید تو سیا بتونه یه کاری دست و پا کنه!
در صورت عدم رفع موانع بر سر راه محمد علی آبادی برای نشستن بر صندلی ریاست فدراسیون فوتبال كشور ، وی از ریاست سازمان تربیت بدنی استعفا و به سرپرستي وزارت راه منصوب میشود.
به گزارش خبرنگار «جهان»، یک منبع آگاه گفت: از آنجا که قرار است رحمتی در اول دی ماه باز نشسته شود، رئیس جمهوری بی میل نیست تا علی آبادی را به عنوان سرپرست وزارت راه و ترابری منصوب كند، تا مشکلی برای تصدی فدراسیون فوتبال نداشته باشد.
قرار است سازمان تربيت بدنی تمام تلاش خود را برای حل مشکلات بوجود آمده، بین ورزش ایران با فیفا به کار گیرد، اما چنانچه در این راه به بن بست برسند، اقدام مذکور را عملی ميكند تا اقدامات فیفا و برخی داخليها به نتیجه نرسد.
گفته میشود در صورت حل مشکلات فراروی ورزش ایران و فیفا، قرار است از بین کامران دانشجو استاندار تهران یا زیاری مدیر عامل راه آهن کشور یکی جایگزین رحمتی شود.
jahannews.com
اقا یکی جلوی این علی ابادی رو بگیره اگه دستش یه خورده دیگه باز بشه می خواهد جهان رو بگیره.....
صالا ازش خوشم نمیادش.اون وقت خیابانی ... مالیشو میکنه میگه پدر ورزش ایران.شرط میبندم تا حالا تو عمرش ورزش نکرده.اگر کرده بود که هیکلش این نبود
اگه اين علي آبادي سر همگي ما رو به باد نداد؟؟!!!!!!!
واقعا وقاحت هم حدي داره !!! اون از احمدي نژاد ، اين هم از اين علي آبادي ....
آخه سرپرست يه وزارت خانه مگه چقدر ميتونه براي فوتبال وقت بذاره ؟؟؟؟ رقيبامون دارن خودشونو براي مسابقات مقدماتي جام جهاني آماده ميكنن ، اونوقت ما .............
دقیقانقل قول:
...........
از این وزارتخانه بر میداره یه سمت دیگه بهش میده
خیلی مسخرس:41:
علی آبادی به ریاست سایپا منصوب خواهد شد!! به گزارش تابناک در پی مقاومتهایی که در برابر علی آبادی برای شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال و سرپرستی وزارت راه پیش آمده بود علی آبادی در مجمع آینده شرکت سایپا به مدیر عاملی این شرکت منصوب خواهد شد و جای قلعه بانی دومین شرکت بزرگ خودرو سازی کشور را مدیریت خواهد کرد. قلعه بانی در روزهای اخیر انتقادهای شدیدی علیه مجلس و ایران خودرو بیان کرده بود :18::18::18:
این فقط یه شوخیه باور نکنید