بازیکنهایی که تعویض میشن امتیازشون کسر میشه ،فقط امتیاز بازیکنهای داخل زمین براتون حساب میشه .نقل قول:
Printable View
بازیکنهایی که تعویض میشن امتیازشون کسر میشه ،فقط امتیاز بازیکنهای داخل زمین براتون حساب میشه .نقل قول:
مسی تا حدودی بدشانسی هامو جبران کرد ،هیچوقت مسی را اینقدر دوست نداشتم:n02:
+++
برای خالی نبودن عریضه...
اینم بازیکنهایی که بیشتر از همه انتخاب شدند:
دروازه بان
دیگو لوپز %22
کغتوآ %20
هلتون %16
دفاع
آلابا %30
دیوید لوئیز %24
تیاگو سیلوا %20
هافبک
ایسکو %33
اسکار %25
ویدال %20
مهاجم
مسی %51
رونالدو %43
مارتینز %11
آقا این Free transfers چی هست؟
واسه من زده 1 !
من یه تغییراتی انجام دادم ولی confirm نکردم و کنسل کردم
ولی پول رو کم کرده!!
چطور میتونم کنسل کنم؟
شما برای مچ دی بعدی می تونید یک ترانسفر آزاد انجام بدید ، بیشتر از یکی به ازاء هر کدام 2 امتیاز کسر میشه .نقل قول:
دارم از این تاپیک نا امید میشم ، همش شده پستهای من ...به هر حال چون مهمه میگم.
امشب و فردا شب روسها میزبانند و بازیهاشون 3 ساعت زودتر انجام میشه پس تغییراتتون را تا 7:15 باید انجام بدید.
خوب شد یادآوری کردید...من تعویضم و ترانسفرهام رو کردم ولی پارسال سر این داستان توی یک هفته بعد ضربه خوردم:n02:نقل قول:
امشب برای من مزخرف بود
دیشب نتونستم بیام نت،نه ترانسفر داشتم و نه تعویض و تیم این هفته ام با کلی محروم و مصدوم باقی موند :n28:
همش تقصیر این aluminium هستش،هی ورد میخونه،جادو جمبل میکنه :n07:
هفته قبل 100 امتیاز گرفتم و این هفته فقط 46 تا!
کلین شیتها دونه دونه پرپر ششدند و رونادو رو هم نتونستم به تیم برگردونم(به همون علت دیشب)اما جالب اینکه 20 تا با صدر فاصله دارم.تا بقیه رونالدو داشتن و کاپیتان هم کرده بودن
اگه به ترانسفر میرسیدم الان اون بالا بودم :n27:
هفته های بعد جبران میکنم :n25:
dark soul تیمت چی بود؟پارسال از مدعیان بودی :n11:
نه انگار این فصل جواب نمیده:n02:نقل قول:
همش تقصیر این aluminium هستش،هی ورد میخونه،جادو جمبل میکنه
من روی گل نخوردن یونتوس و بایرن حساب باز کرده بودم:n03: بیخودی دو تا هافبک شاختار و psg رو گذاشتم روی نمیکت تا دفاع بایرن و یونتوس بازی کنن.جالبه هر دو تا هافبک پاس گل دادن و با 14 امتیاز روی نیمکت،حسرتش رو برای من گذاشتن:n01:
من تیمم Mars ...نقل قول:
با اینکه دو تا مصدوم کله گنده داشتم اما تیم توی این هفته عالی کار کرد و تو مچ دی دیشب دوم شدم .
کلا لیگ سختی داریم و امتیاز ها خیلی به هم نزدیکه، من تو لیگ های جهانی صعود فوق العاده ای داشتم ما تو لیگ خودمون هنوز رسیدم هشتم.
اقا این بازیه یا شرط بندیه چیه ؟ :n02: بعد از ثبت نام و ... گفت تیم رو ببند . تیم رو بر چه اساس باید ببندی ؟ من تا تونستم بازیکن خوب گذاشتم توی تیم . اون پوینت توی بازی یعنی چی ؟ بعضی بازیکنهای ضعیف هم پوینتشون بالاست . بعد الان من تیم رو بستم . بعدش چی . کجا باید بازی رو انجام داد ؟
اموزش مختصری هست کسی بده ؟ پست اول رو خوندم اما واسه شروع نگفته باید چه کار کرد .
پست اول که کامل توضیح داده (یه دور دیگه بخون)نقل قول:
اگه تیمت رو بستی کارت تمومه تا شروع دور بعدی بازیها
فقط اینو بگم اتفاقات و امتیازها براساس بازیهای واقعی رخ میده مثلا دیشب دروگبا برای گالا گل زد پس 4 امتیاز (پوینت) برای اون گل گرفته ... قس علی هذا:n02:
سوال خاصی داشتی بپرس
اها پس بازی بر اساس فوتبال واقعیه . من فکر کردم مثل این بازی های اینترنتی بی مزه است که تیم میسازی هر هفته مسابقه میدی . پس یعنی تا دور بعدی جام باشگاه ها که تقریبا 20 روز دیگه است باید صبر کنیم ؟ بعدش چی میشه خب ؟ امتیاز کلی تیم مهمه که بره بالا ؟ هدف چیه برای اول شدن ؟نقل قول:
نقل قول:ضمنا:نقل قول:
و جایزه ها
در پایان هر مچ دی کسی که بیشترین امتیاز رو بیاره یک پلی استیشن ویتا جایزه می گیره .
در هر کدوم از مراحل یک هشتم ،یک چهارم ، نیمه نهایی و فینال کسی که بیشترین امتیاز رو بیاره یک پلی استیشن 4 جایزه می گیره .
و برنده نهایی در کل فصل یک پلی استیشن 4 بهمراه یک پلی استیشن ویتا جایزه می گیره .
پس یادتون باشه هروقت عضو بشید و شروع کنید همیشه شانس جایزه بردن را دارید .
البته لیگ ما جایزه نداره ولی میتونی خودت رو با بروبچ اینجا بسنجینقل قول:
ليگ
يک سري ليگ ها جهاني هستند.
مثل ليگ Overall که رتبه شما را در بين تمام افراد شرکت کننده نشون مي ده.
ليگ Iran که رتبه شما را در بين تمام ايرانيهاي شرکت کننده نشون مي ده.
يک سري ليگ ها هم شخصي هستند که هر کسي کدشون را داشته باشه مي تونه عضو بشه.
روي Join a League بزنيد و کد ليگ تون را وارد کنيد .برای لیگ خودمونکد زیر را بزنید .
P30World (F) : 251399-485365
به شما یه بودجه ای تعلق می گیره و باید با اون بودجه تیمتو تشکیل بدی و وارد مسابقات بشی . دیگه بستگی به مهارت خودت داره که چجوری تیم بچینی که بازیکنات امتیاز آور باشن . جدول چگونگی بدست آوردن امتیازات هم که تو پست اول هست . بعد امتیاز همه بازیکنا با هم جمع میشه و امتیاز کل رو نشون میدهنقل قول:
الان که شما میخوای اضافه بشی دو هفته اول رو از دست دادی و باید از صفر شروع کنی در حالی که باقی تیما امتیاز هاشون رو تو دو هفته اول گرفتن .
همه این امتیاز های هفته ها با هم جمع میشه و هر کی بیشترین امتیاز رو داشت برنده بازی میشه . جوایزی هم از طرف خود سازنده ها داده میشه که خیلی سخت هست گرفتنشون .
دوستان جدید،علاوه بر لیگ p30world
به این لیگ هم لطفا بپیوندید:
1272637-496504
:n16:
امشب،روز سوم بازیها برگزار میشه و خوشبختانه بازی ای در روسیه نداریم و تا ساعت 10 برای نقل و انتقالات فرصت هست.
البته فردا شب زسکا در روسیه بازی داره و باید حواستون باشه دیگه
ترانسفر این هفته مهم هست چون مچ دی بعدی هم همین بازی ها تکرار خواهد شد و جای میزبان و میهمان عوض خواهد شد
این لیگ و از کجا آوردی محمد خان چند تا خارجکی هم توشن !نقل قول:
واقعا نکته مهمی بود امام من کمی احساسی تصمیم گرفتم ،شالکه ای که تو خونه خودش اینجوری باخت ،خدا بخیر بگذرونه بازی برگشت را تو زمین چلسی.نقل قول:
دیشب شب خوبی نبود و نشد زیاد امتیاز جمع کرد.امشب امیدم به بایرن و psg هست
دوستان من احتمالا" بی خیال میشم....
وضعیت اصلا" خوب نیست.
ببینیم کاپیتان رونالدو امشب چی کار می کنه!
دیشب که مسی امتیاز دهن سوزی نداد به ما.
مونده بودم بین رونالدو و زلاتان و روبن کیو کاپیتان کنم ، اولش که رونالدو بود بعد گذاشتم زلاتان ولی صبح عوض کردم گذاشتم روبن :دی ! نابود شدم :دی !
بیشترین امتیازی که میشه از یک بازیکن گرفت :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هفته نزدیک 100 امتیاز گرفتم ولی به خاطر نقل انتقال زیاد 12 امتیاز کسر شد :n02:
لیگ خودمه:n02: کدش رو توی فیس.بوک لیگ قهرمانان گذاشته بودم.البته دیر گذاشتم وگرنه بیشتر میشدننقل قول:
رو نالدو و زلاتان که برات جبران کردن،تصمیمات منو ببینی میفهمی خودنابودی یعنی چی:n08:نقل قول:
بدشانسی ها ادامه داره،امسال اصلا نتونستم وقت کافی بذارم و خوب ترانسفر کنم و همینجوری رو هوا بازیکن ردو بدل کردم.
بین هر بازیکنی هم که دودل شده بودم اونی که نیاوردم عالی امتیاز میگیره اونی که آوردم یا بازی نمیکنه یا کم متیاز میاره :n14:
دوباره به امید آینده :n17:
فکر کنم به اندازه کل تیمم از زلاتان امتیاز گرفتی :n29:نقل قول:
بیشترین امتیازی که میشه از یک بازیکن گرفت :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هفته نزدیک 100 امتیاز گرفتم ولی به خاطر نقل انتقال زیاد 12 امتیاز کسر شد :n02:
عملا بین رونالدو و روبن فرقی نبود ولی با تعویض کاپیتانی زلاتان 16 امتیاز از دستم پرید :دی !نقل قول:
رو نالدو و زلاتان که برات جبران کردن،تصمیمات منو ببینی میفهمی خودنابودی یعنی چی
بدشانسی ها ادامه داره،امسال اصلا نتونستم وقت کافی بذارم و خوب ترانسفر کنم و همینجوری رو هوا بازیکن ردو بدل کردم.
بین هر بازیکنی هم که دودل شده بودم اونی که نیاوردم عالی امتیاز میگیره اونی که آوردم یا بازی نمیکنه یا کم متیاز میاره
دوباره به امید آینده
ویدال و لوچو گونزالز و جکسون مارتینز رو گذاشتم بیرون ، نه تنها تیمشون باخت کارت زردم گرفتن !
منم نقل و انتقالم زیاد بود ولی وایلد کاردو زدم ، شما نزدی ؟نقل قول:
این هفته نزدیک 100 امتیاز گرفتم ولی به خاطر نقل انتقال زیاد 12 امتیاز کسر شد
اصلآ اون لحظه یادم نبود :n03: اگه زده بودم الان سوم بودم .نقل قول:
ولی خوب در آینده به درد میخوره
منم که هفتههای دوم و سوم اینترنت نداشتم، هرچی هفته اول با رونالدو ترکوندم به باد رفت!!:n21:
عجیبه من دیشب قبل از شروع بازی ها سه تا تعویض کردم که حداقل برام 20 امتیاز می اورد مثل تغییر کاپیتان از اوزیل به آلابا ولی الان اومدم دیدم دوباره هموم ترکیب قبلیه!
کلا برخلاف فوتبال فانتزی های دیگه توی اینجا خوب نتیجه نگرفتم ، دلیلش اینه که توی فوتبال فانتزی های دیگه سایه میشل پلاتینی به این پررنگی دیده نمیشه :دی
فعلا از وایلدکارت استفاده کردم تا ببینم چی میشه...
جلل خالق...سایت یوفا را هم فیل.تر کردند.
ویرایش : درست شد .
و نکته بدتر اینکه سایت تو جمع امتیاز های من اشتباه کرده 2 امتیاز کمتر داده ،البته امیدوارم تا ساعاتی دیگر درست بشه .
+
این ابراهمویچ هم مایه ی فتنه است 4 گل توی یک بازی:n22:
شما بعدش چک کردین ببینید تغییراتتون اعمال شده یا نه ؟نقل قول:
منم دیشب چندبار می زدم اما می دیدم اعمال نشده بعد از چند بار فهمیدم برای اعمال نهایی کلید تایید را جابه جا می زدم.
قضیه این چی هست؟نقل قول:
وایلدکارت
یه توضیح بدین خواهشا: دی
با استفاده از والد کارت شما اجازه دارید ترنسفر نامحدود داشته باشید (البته فقط یه بار)نقل قول:
سایر مباحث ترنسفر به نقل از پست اول:
نقل قول:
ترانسفر
به ورود و خروج بازيکن ها از تيم مي گن ترانسفر.
قبل از شروع بازي ها شما مي تونيد هر تعداد که خواستيد ترانسفر کنيد اما بعد از شروع مسابقات به شرح زير محدوديت داريد:
هفته دوم =====>> 1 بازيکن
هفته سوم =====>> 1 بازيکن
هفته چهارم =====>> 1 بازيکن
هفته پنجم =====>> 1 بازيکن
هفته ششم =====>> 1 بازيکن
دور رفت مرحله يک هشتم نهايي =====>> نامحدود
دور برگشت مرحله يک هشتم نهايي =====>> 1 بازيکن
دور رفت مرحله يک چهارم نهايي =====>> 6 بازيکن
دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي =====>> 1 بازيکن
دور رفت مرحله نيمه نهايي =====>> 6 بازيکن
دور برگشت مرحله نيمه نهايي =====>> 1 بازيکن
فينال =====>> 6 بازيکن
*به ازا هر ترانسفر بيشتر دو امتياز از شما کسر خواهد شد.
**به هر يک از مراحل بالا MATCHDAY مي گن.
الان که سایتش بالا نمیاد!نقل قول:
با استفاده از والد کارت شما اجازه دارید ترنسفر نامحدود داشته باشید (البته فقط یه بار)
Oops! UEFA.com seems more popular than ever before.
We¹ll be restoring our regular service as soon as possible. Thanks for your patience.
In the meantime, check our [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pages for updates.
ولی میتونی بگی کدون قسمت هست این وایلد کارت؟
تو همون صفحه ای که ترنسفر انجام میدین قبل از تاییدشون میتونید انتخاب کنید که از وایلدکارت استفاده بشه یا نه
به به وحید گلم :n12:نقل قول:
چه عجب دیدیمت اینجا
پارسال که خوب پیش میرفتی وسطاش سقوط آزاد داشتی
اسم تیمت چیه؟امیدوارم امسال بالا باشی تا باعث بشه اینجا بیشتر ببینیمت
سلام :n11:نقل قول:
به به وحید گلم :n12:
چه عجب دیدیمت اینجا
پارسال که خوب پیش میرفتی وسطاش سقوط آزاد داشتی
اسم تیمت چیه؟امیدوارم امسال بالا باشی تا باعث بشه اینجا بیشتر ببینیمت
اسم تیمم همون اسم پارساله یعنی vz1369
الان فعلا اون آخرای جدول سیر می کنم در حالیکه توی فوتبال فانتزی لیگ برتر صدرم که دلیلش رو هم توی پست قبلی گفتم :دی
توی این فوتبال فانتزی چون تعداد هفته ها کمه دیگه نقش شانس خیلی بیشتره و نمیشه به طور طولانی مدت روی یه ترکیب اصرار داشت ولی ویژگی اون اینه که میشه قبل بازی های شب دوم تعویض کرد که این هفته نمی دونم چرا برای من کار نکرد و راحت 20 امتیاز رو ازم گرفت!
+
الان رفتم ترکیب تیمم رو دیدم همون ترکیب قبلیه در صورتی که دیروز کلا 12 تغییر توی تیمم دادم و اونو هم ثبت کردم :n04:
دیگه این قضیه پلاتینی کم کم داره جدی میشه :دی
ما به دلیل خدمت مقدس سربازی این هفته نتونستیم تعویض کنیم و تیم کلهم اجمعین به فنا رفت ... :n27:
اگه میدونید شب مسابقه امکان تعویض ندارید،شبهای قبلش میتونید تعویضها رو انجام بدیدنقل قول:
البته منم روز دوم مسابقات نتونستم تعویض کنم
امشب بازیهای روز چهارم انجام میشه و خوشبختانه همه بازیها در یک ساعت برگزار میشه اما فردا شب یک بازی زودهنگام داریم.
منتظر فعالیت دوستان در این دو شب هستیم :n16:
آقا روبن مصدوم هست
توی ۱۰ نفره اصلی ممکنه قرار بگیره یا نه؟
معلوم نشده لیست ترکیب تیم ها؟
من که فروختمش به جاش ریبریو آوردم ! زلاتان و آدریانو و آردا هم معلوم نیس بازی کنن !!نقل قول:
نه وقتی زده مصدومه بعید میدونم بهش بازی برسه.
زلاتان هم معلوم نیست بازی کنه.من که ریسک نکردم و بازیکن های مشکوک رو تو رد کردم رفت و به یکسری بازیکن گمنام اعتماد کردم:n02: