عحب بازی ای
دقیقه 121 گل تساوی ... فکر کنم دیرترین گل تاریخ فوتبال باشه :n02:
Printable View
عحب بازی ای
دقیقه 121 گل تساوی ... فکر کنم دیرترین گل تاریخ فوتبال باشه :n02:
خوب بایرن در ضربات پنالتی برنده شد و قهرمان سوپر کاپ شد
این بازی منو یاد بازی معروف لیورپول - میلان انداخت
تبریک به طرفدارای بایرن
عجب بازی نفس گیری شده بود.... واقعا عجب توپی رفت توو گل ... همون موقع که لمپارد نتونست توپو خوب دور کنه گفتم بلای بارسا الان سرمون میاد ... به هر حال بازی قشنگی بود و تبریک به هواداران بایرن ... انتخاب لوکاکو واسه پنالتی پنجم اشتباه بود....
مورینیو با چه شور و هیجانی تماشاچی ها رو کوچ می کرد :n02:
اولین سوپر کاپ اروپایی بایرن رو به هواداران این تیم تبریک میگم
این گواردیولا با مونیخ چکار کرده :n08:
دوست داشتم چلسی ببره،اما..............
بایرن بهتر بازی کرد،بیشتر حمله کرد،تاکتیکای بهتر و برنامه ریزی شده تری داشت،حقشم بود ببره.............
+
خدائیش با نویر حال میکنم،نیمه دوم وقتای اضافه واقعا به جای یه سوئیپر بازی میکرد:n02:
اون هدی هم که زد که دیگه استثنایی بود وجدانا.................
این مورینیو با بارسا چه کرده که انقدر طرفدارا بارسا از شکستش خوشحال میشن :n02:
هم بایرن خوب کار کرد و هم چلسی ولی خب میشه گفت بایرن به حقش رسید
قطعا این چلسی با مورینیو خیلی بهتر و کامل تر از تیم فعلیش میشه و بایرن هم در همون حدی که زمان هاینکس بود بشه خوبه :n02:
پ.ن : فوتبال ماشینی یعنی اینکه تا 10 ثانیه مونده به آخر بازی ناامید نشی و بازی در نهایت ببری
سبک بازی بایرن زمان هاینکس هم بیشتر دوست داشتم
بازی فوق العاده ای بود...
مخصوصا دونیمه وقت های اضافه.بایرن چه توگی میریخت روی دروازه
مبارکه بایرنی ها و پپ باشه
محتوای مخفی: محض خنده!!!
عجب بازی بود
کل وقت اضافه سر پا بودم،نویر خوب توپایی رو گرفت تو بازی ولی گل بدی خوردش
چک عالی بودش،مث فینال 2012،دقیقا اون لحظات آخر بازی یاد بازی بایرن ختافه تو یوفا 2008 افتادم که بایرن تو وقت اضافه 1-3 عقب افتاده بود و تو 5دقیقه آخر بازی 2تا گل زد((گل آخرش دقیقه 120)) و صعود کرد،اون بازی که اولیور کان دقایق آخر همش تو محوطه جریمه ختافه بودش :دی حالا نویر تا اون حد جرات نداشت بیاد که کار خوبیم کرد
و کوچینگ پپ افتضاح بود،گذاشتن فیلیپ لام تو هافبک دفاعی باعث شده بود تیم تو ضدحملات به شدت آسیب پذیر باشه،از قرار معلوم نخواسته بود به مارتینز 90 دقیقه بازی بده.
تعویض روبن هم آخرت اشتباه بود،شکیری واقعا رو اعصاب بودش.
+
رامیرز و بازیکنای چلسی دقیقا به چی داشتن اعتراض میکردن بعد اخراجش؟بابا خوار پای گوتزه رو خاشاک کردش:دی
فراموش کردین یک طرف اسطوره بارسا و موفق ترین مربی تاریخ این باشگاه بودنقل قول:
این مورینیو با بارسا چه کرده که انقدر طرفدارا بارسا از شکستش خوشحال میشن :n02:
پپ بی دلیل دست رو نیمار نزاشته بود
تمام کننده و شوتزن فوق العاده ایه
که بایرن امشب دقیقا کم داشت
چه بازی دراماتیکی شد:n01:
به جان خودم من طرفدار هیچ کدوم از تیما نیستم ولی انصافا هر دو تیم بازی سریعی انجام دادن و موقعیتای زیادی ایجاد کردن
ولی برای من واقعا یه سوال باقی موند از طرفدارای چلسی میپرسم
به نظر شما چلسی اشتباه نمیکنه وقتی عقب میره؟
آخه وقتی توی زمین خودشون تقسیم میشن و پرس میکنن و دنبال توپ گیری و شروع حملاتشون هستن خیلی بهتر بازی میکنن
اما وقتی رفتن دفاع واقعا دیگه بازی شد بایرن چک
چلسی وقتی رفت توی دفاع خیلی موقعیت گل به بایرن داد هر حمله ای میتونست یه گل باشه چک تقریبا گلای صد در صد رو بیرون میکشید
به نظر من چلسی حتی با یه نفر کمتر هم نباید میرفت توی 18 جمع میشد
مورینیو عملا زیر فشار حملات بایرن کاری نکرد جز هیجانی کردن تماشاگرا که از یه مربی مدعی تاکتیک بعیده
چلسی حتی با ده نفره شدن هم نشون داد میتونه جلو بمونه پرس کنه و حتی گل بزنه اما خب من نفهمیدم چرا یه هو رفتن توی 18 و فقط موقعیتهای بایرن رو یکی بعد از دیگری تماشا میکردن
حرکت رامیرز یه ضرب کارت قرمز نداشت؟ به نظر من داشت کم مونده بود پای گوتزه بشکنه
به هر حال بازی خیلی سریعی بود اما اشتباهات فردی در دو تیم هم خیلی زیاد بود
من احساس کردم(البته مدتهاست این احساس رو دارم) که مورینیو در دقایق پایانی بازی بیشتر احساسی بازی رو دنبال میکرد و همین باعث رفتن تیمش به دفاع به اون شکل و شکستش شد
چنتا بازی حساس با رئال هم همینجوری بود
من نمیخوام تلخی باخت رو برای دوستدارای چلسی بیشتر کنم اما واقعا برای یه تیم انگلیسی که توی پریمیر تربیت شده زشته که اینقد بره عقب که دروازبان حریف بیاد سر خط نیمه توپا رو جمع کنه
تبریک به بایرنیها
برام جالب بود که میفهمیدم بایرن برای اولین بار این جام رو میبرد
من هنوز تو کف اون هد شیرجه ای نویرم....! :n09: مثل موشک یدفعه اومد تو تصویر ...!
ولی انتظار میرفت بایرن با این مهره ها به بازی مسلط تر باشه....
این تیم بایرن روی ضده حمله ها خیلی آسیب پذیره.
دانته یه سوتی داد که نوئر جمش کرد وگرنه من هیچ وقت این حرکت ناشیانش رو یادم نمی رفت.. نوئر یه سر توپ زد، این رو هم جو گرفت : دی
گوتزه خیلی نا آماده هست.. شکیری هم قربونش برم از روبن بدتره..
فعلا خیلی خوشحالم، نه به خاطر این جام کشکی به خاطر این 120 دقیقه فوتبال بازی کردن و آخرش بردن
نوئر هم گل دوم با اینکه خیلی مشکوک بود ولی اشتباه بدی کرد از اونور چک نامرد گل نمی خورد!!
این حرکتای نوئر کپی رایت داره : دینقل قول:
خدائیش با نویر حال میکنم،نیمه دوم وقتای اضافه واقعا به جای یه سوئیپر بازی میکرد:n02:
اون هدی هم که زد که دیگه استثنایی بود وجدانا.................
روحیه ای که آدم میگیره از کارای نوئر بی اندازه هست
گزینه دیگه ای نبود این وسط..نقل قول:
و کوچینگ پپ افتضاح بود،گذاشتن فیلیپ لام تو هافبک دفاعی باعث شده بود تیم تو ضدحملات به شدت آسیب پذیر باشه،از قرار معلوم نخواسته بود به مارتینز 90 دقیقه بازی بده.
خیلی بد شانسیه که شواینی و مارتینز هر دو مصدوم بشه!
خدا کنه پپ این سیستم رو کنار بزاره، مولر کلا خودش هم نمی دونه باید چکار کنه اون وسط زمین
نوئر تو یورو جلوی ایتالیا هم شده بود دفاع آخر و روی خط وسط زمین توپ دفع می کرد..نقل قول:
من نمیخوام تلخی باخت رو برای دوستدارای چلسی بیشتر کنم اما واقعا برای یه تیم انگلیسی که توی پریمیر تربیت شده زشته که اینقد بره عقب که دروازبان حریف بیاد سر خط نیمه توپا رو جمع کنه
عادی هست تیم ده نفره بره توی دفاع و داشتن قهرمان هم می شدن همینطوری
من که تو پنالتی ها چسبیده بودم به صفحه..............نقل قول:
کاملا مافقم...........نقل قول:
شکیری تو اون تایمی که بازی کرد حداقل 5 تا موقعیت خیلی خوب رو از دست داد،مطمئنن اگه روبن بود خیلی زودتر بایرن به گل میرسید.................
دوست عزیز تو اینجور بازی ها 10 نفره بودن خیلی روی تیم فشار میاره منچستر 10 نفره جلوی رئال در اولترافورد 10 دقیقه هم دوام نیاورد و شکست را پذیرفتنقل قول:
اما چلسی امشب عالی بود و 10 ثانیه با بردن جام فاصله داشت فراموش نکنید با تیمی بازی داشت که بارسا و یووه و ... را به راحتی برده بود و 2 ماه قبل پایان لیگ قهرمان شده بود!
در ضمن چلسی با همین بازیکنان چند روز پیش بازی مشکلی جلو یونایتد در لیگ برگزار کرده بود اما بایرن به بازیکنان اصلیش استراحت داده بود
اما باز هم از لحاظ بدنی چلسی بهتر از بایرن ظاهر شد
گوستاوو رو رد کرد رفت،تیموشچوک رو رد کرد رفت،امره کن رو داد رفتنقل قول:
گزینه دیگه ای نبود این وسط..
خیلی بد شانسیه که شواینی و مارتینز هر دو مصدوم بشه!
خدا کنه پپ این سیستم رو کنار بزاره، مولر کلا خودش هم نمی دونه باید چکار کنه اون وسط زمین
معلومه دستش یوهو خالی میمونه اگه مصدومیتی پیش بیاد
از کروس استفاده میکرد بهتر بودش،کروس حداقل زمان فن خال یه سری بازی تو هافبک دفاعی میکرد و تو فینال 2012 هم کنار شواینی بود ولی بازی دادن به یه مدافع کناری تو اون پست حساس که از نظر فیزیکی نمیتونه تمام جنگای میونه میدون رو ببره کار صددرصد اشتباهی بود،یعنی بواتنگ رو حتی اگه میزاشت اون وسط خیلی بهتر بود یا از کیرشهوف هم میتونست استفاده کنه ولی چسبیده به این لام بدبخت
لو یه بازی جلوی نمیدونم قزاقستان یا آذربایجان لام رو گذاشت هافبک دفاعی دیگم اینکارو نکرد ولی این بشر درس نمیگیره
خب جای کروس اون جلو مجبور بود گوتزه رو بزاره که اصلا آماده نیست.نقل قول:
از کروس استفاده میکرد بهتر بودش،کروس حداقل زمان فن خال یه سری بازی تو هافبک دفاعی میکرد و تو فینال 2012 هم کنار شواینی بود ولی بازی دادن به یه مدافع کناری تو اون پست حساس که از نظر فیزیکی نمیتونه تمام جنگای میونه میدون رو ببره کار صددرصد اشتباهی بود،یعنی بواتنگ رو حتی اگه میزاشت اون وسط خیلی بهتر بود یا از کیرشهوف هم میتونست استفاده کنه ولی چسبیده به این لام بدبخت
لو یه بازی جلوی نمیدونم قزاقستان یا آذربایجان لام رو گذاشت هافبک دفاعی دیگم اینکارو نکرد ولی این بشر درس نمیگیره
در اینکه گذاشتن لام توی هافبک دفاعی اشتباهه، اصلا بحثی ندارم.. حتی قبل بازی به معراج می گفتم که خدا کنه لام رو نزاره هافبک دفاعی. اما اون فروختن ها کار دستمون داد... واقعا حیف شد گوستاوو رو فروختن.\
+
بعد بازی ریبری رفت تو تماشاگرا، لیدر بایرن بهش بلندگو داد، در گوشش هی شعار می گفت، ریبری هم تو بلندگو تکرار می کرد.
پپ یه جور خوشحالی بایرنی ها رو نگاه می کرد که انگار براش تازگی داره این کارا : دی
+
ریبری بعد بازی گفته:
وقتی گل زده و رفته سمت پپ، بهش گفته که "I told him this is a goal for you, against Mourinho."
معنیش واضحه اومدم ترجمه کنم کلمات جالبی تو ذهنم نیومد : دی
چلسی قبل ده نفره خیلی خوب بود و تاکتیکای مورینیو هم بهتر از گواردیولا جواب داده بود
ولی وقتی ده نفره شد و بعدش هازارد هم گل زد دیگه کاری نمیشد کرد و مجبور به دفاع کردن بودن
یعنی هر تیمی حتی بارسا و رئال و ... هم توی این شرایط بودن مجبور به دفاع کردن بودن!
دیگه دل به ضد حمله هم نمیشد بست چون بازیکنا خسته شده بودن و وینگرها هم همگی تعویض شدن که به نظرم شورله نباید بیرون می رفت
چلسی یکمی هم بدشانس بود مثل اون صحنه تک به تک اسکار ولی در کل رمیرس نباید اون خطا رو می کرد و کلا ده نفره شدن توی همچین بازی هایی کارو خیلی سخت می کنه!
گل دوم هم که بایرن زد دیگه به نظرم رسید که احتمالا چلسی بازنده ست
چون بازیکنای خاصی رو نداشت که پنالتی بزنن و بعد از پنالتی پنجم نوبت دفاع وسط ها و میکل میشد!
در کل بایرن انتقام گرفت ولی خوبه توی سوپر کاپ این اتفاق افتاد و ایشالا توی لیگ قهرمانان امسال اگه دوباره چلسی به بایرن بخورره اون جا ما انتقام می گیریم :دی
تبریک میگم به طرفداران بایرن...
فقط یه چیزی که وجود داره اینه که چلسی به تیم بایرن آماده و اشتباهات خودش باخت یعنی در کل به تیم باخت نه به فرد خاصی
بعضی از افراد کلا زحمت های افراد دیگه رو به اسم خودشون تموم می کنن و بعدها هم از بعضی طرفداران لقب های الکی می گیرن :دی
این افراد اگه تونستن پورتو و اینتر رو بدون فوق ستاره ها قهرمان کنن اون موقع هست که میشه این لقب ها رو بهشون داد :دی
احتمالا شما بازی رو کامل ندیدی :دینقل قول:
ولی برای من واقعا یه سوال باقی موند از طرفدارای چلسی میپرسم
به نظر شما چلسی اشتباه نمیکنه وقتی عقب میره؟
آخه وقتی توی زمین خودشون تقسیم میشن و پرس میکنن و دنبال توپ گیری و شروع حملاتشون هستن خیلی بهتر بازی میکنن
اما وقتی رفتن دفاع واقعا دیگه بازی شد بایرن چک
چلسی وقتی رفت توی دفاع خیلی موقعیت گل به بایرن داد هر حمله ای میتونست یه گل باشه چک تقریبا گلای صد در صد رو بیرون میکشید
به نظر من چلسی حتی با یه نفر کمتر هم نباید میرفت توی 18 جمع میشد
مورینیو عملا زیر فشار حملات بایرن کاری نکرد جز هیجانی کردن تماشاگرا که از یه مربی مدعی تاکتیک بعیده
چلسی حتی با ده نفره شدن هم نشون داد میتونه جلو بمونه پرس کنه و حتی گل بزنه اما خب من نفهمیدم چرا یه هو رفتن توی 18 و فقط موقعیتهای بایرن رو یکی بعد از دیگری تماشا میکردن
حرکت رامیرز یه ضرب کارت قرمز نداشت؟ به نظر من داشت کم مونده بود پای گوتزه بشکنه
به هر حال بازی خیلی سریعی بود اما اشتباهات فردی در دو تیم هم خیلی زیاد بود
من احساس کردم(البته مدتهاست این احساس رو دارم) که مورینیو در دقایق پایانی بازی بیشتر احساسی بازی رو دنبال میکرد و همین باعث رفتن تیمش به دفاع به اون شکل و شکستش شد
چنتا بازی حساس با رئال هم همینجوری بود
در مورد این بالا هم توضیح دادم
اگه شرایط برعکس این بود مطمئن باشید بایرن هم تقریبا همین کارو می کرد
اگه دقت کنید در حین 90 دقیقه چلسی دفاع مطلق نکردو موقعیت های خطرناکی هم ایجاد کرد
موقعیت های خطرناک بایرن هم بیشتر توی همون دو تا نیمه وقت های اضافه بودش که این یه جورایی طبیعی بود...
کم اهمیت ترین جام اروپایی رو از دست دادیم ... ناراحتی از از دست دادن این جام در مقابل اون بازی معروف جلسی بارسا یک صدوم نیست .... بازی منچستر چلسی و از از دست دادن اون پنالتی معروف تری .... ما از این زخما زیاد دیدیم :n06: چلسی توو این بازی کاملا حرفه ای و خوب بازی کرد ... با اضافه شدن اتوئو و ویلیان تیم عالی میشه .... مطمئن باشید این تیم با مرور زمان بهتر و بهتر هم میشه .... تیم خیلی جوون هست و نیاز به هماهنگی و کار بیشتر داره ....
انصافا آلمان ها توو ضربات پنالتی حرف ندارن ... :n16: بازم تبریک به هواداران بایرن مونیخ
منظورت که اصلا پپ نیست؟ : دی همون تیم پپ رو دادن دست یکی دیگه نتونست باهاش تو سی ال به جایی برسه و به زور خودشو تا 4 تا کشید بالا..نقل قول:
بعضی از افراد کلا زحمت های افراد دیگه رو به اسم خودشون تموم می کنن و بعدها هم از بعضی طرفداران لقب های الکی می گیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این افراد اگه تونستن پورتو و اینتر رو بدون فوق ستاره ها قهرمان کنن اون موقع هست که میشه این لقب ها رو بهشون داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بی انصافی نکن، اون سال که اینتر قهرمان شد ستاره هایی مثه اشنایدر، لوسیو، اتوو، زانتی، مایکون و میلیتو داشت.. درسته فوق ستاره نداشت ولی11 تا بازیکن تاپ داشت که بهتر از هر بازیکن دیگه ای تونستن تفکرات مورینیو رو پیاده سازی کنن..
تیم پورتو هم که قهرمان شد مسیر قهرمانیش واقعا خیلی تاثیر داشت تو قهرمان شدنش، نمی خوام زیر سوال ببرم ولی اگه فوق ستاره نداشت اما بجاش شانس داشت :دی گرچه هموجا هم دکو، مانیش، کاروالیو رو داشت
نه من نمی شناسمش :دینقل قول:
منظورت که اصلا پپ نیست؟ : دی همون تیم پپ رو دادن دست یکی دیگه نتونست باهاش تو سی ال به جایی برسه و به زور خودشو تا 4 تا کشید بالا..
دیگه بی انصافی نکن، اون سال که اینتر قهرمان شد ستاره هایی مثه اشنایدر، لوسیو، اتوو، زانتی، مایکون و میلیتو داشت.. درسته فوق ستاره نداشت ولی11 تا بازیکن تاپ داشت که بهتر از هر بازیکن دیگه ای تونستن تفکرات مورینیو رو پیاده سازی کنن..
تیم پورتو هم که قهرمان شد مسیر قهرمانیش واقعا خیلی تاثیر داشت تو قهرمان شدنش، نمی خوام زیر سوال ببرم ولی اگه فوق ستاره نداشت اما بجاش شانس داشت :دی گرچه هموجا هم دکو، مانیش، کاروالیو رو داشت
اگه بحث شانس باشه هم که اون سالی که چلسی کامل هیدینگ توی نیمه نهایی اسیر تام اوبرو و پلاتینی و اینا شد که اگه این قضایا وجود نداشت الان همین مربی شما سه تا جام مهم رو به خاطر همین از دست داده بود :دی
کلا بحث شانس باشه مورینیو توی همین چلسی حداقل یه CL رو با بدشانسی تموم از دست داد یعنی همون سال 2005 که توی همین تاپیک در موردش توضیح دادم...
+
آره پورتو و اینتر هم ستاره داشتن ولی فوق ستاره هایی که چندین سال در کنار هم بازی کردن رو دیگه نداشتن به اضافه اینکه اینا تیمای حاضر و آماده و قهرمان اروپا نبودن که یه مربی بیاد اونو تحویل بگیره :دی
برای مقایسه دو مربی اینا خیلی مهمه
وحید جان اینجوری بخوای حساب کنی
گل اسکولز که 2004 اشتباه آفساید گرفته شد تا پورتو جای منچستر صعود کنه
گل آفساید میلیتو برای اینتر که 2010 در نهایت بارسا رو حذف کرد
اینا اسمش شانسه و مورینیو رو زیر سوال میبره؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------
مورینیو: تیم بهتر باخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گواردیولا: هاینکس معمار و خالق این عنوان است، این جام رو به او تقدیم می کنم
----------------------------------------------------------------------------------------------------
ریبری: به پپ گفتم این هم یک گل، مقابل مورینیو، برای تو!
این بال تکنیکی مدال دیگری به افتخاراتش افزود.
سایت گل – فرانک ریبری سوپرجام اروپا را تقدیم کرد به پپ گواردیولا.
بایرن مونیخ توانست سوپرجام را در ضربات پنالتی مقابل چلسی ببرد.
ریبری پس از بازی گفت: «تا آخرین لحظه جنگیدیم. این افتخاری بود که کاملا شایستهاش بودیم. این پیروزی برای پپ هم مهم است.
من رابطهای فوقالعاده با گواردیولا دارم. پس از گل که به سمتش دویدم لحظهای خارقالعاده برایم بود.
به او گفتم این هم یک گل برای تو. آن هم مقابل مورینیو.»
Ribery: Super Cup for Pep
همون تیم نبود!نقل قول:
مسی و ژاوی مصدوم و نا آماده + خط دفاع ناقص
بازی فوق العاده جذابی بود، سناریوی بازی سال 2012 برای بایرن تکرار شد، یعنی ارائه یه بازی تهاجمی و برتر مثل اون فینال اما این دفعه با کسب نتیجه، اون هم با انتقام در همون ضربات پنالتی.
جدیت و خشونت در بازی به خصوص از سمت بازیکنان چلسی بسیار بالا بود و مشخصا میشد احساس کرد که اهمیت بازی برای طرفین از یک سوپرکاپ معمولی به مراتب بیشتر بود.
حضور پرشور طرفداران باواریایی در این استادیوم کوچک به خاطر همسایگی چک (از سمت غرب) با آلمان و صحبت کردن به زبان آلمانی به عنوان یکی از زبان های پر استفاده در این کشور بود.
چلسی نسبت به بازی روز شنبه خودش خیلی بهتر ظاهر شد و در مجموع بازی خوبی رو ارائه کرد، واکنش های مورینیو هم در نوع خودش جالب بود، مثه این می مونه که توی اون سه سال در رئال و به خصوص دو سال آخر کمی از خود واقعیش فاصله گرفته بود و آرام تر شده بود، اما تعداد واکنش هایی که دیشب داشت شاید به اندازه کل واکنش های فصل قبلش بود و میشه گفت دیشب همون مورینیوی سابق رو دیدیم، مثل اینکه از قفس فشارهای سنگین رئال آزاد شده بود!
ستاره میدان برای بایرن، ریبری و برای چلسی، بدون شک پیتر چک بود.
واکنش ریبری بعد از گل و تقدیم گل به پپ و واکنش پپ به ریبری هم در نوع خودش جالب بود!
هازارد در عین اینکه گل مهمی رو به ثمر رسوند، به اعتقاد من بر خلاف گل ریبری ، بیشتر روی اشتباهات مکرر مدافعین در آزاد گذاشتنش و واکنش نامناسب نوئر گل رو به ثمر رسوند.
نوئر هم اون حرکات معروف خودش رو انجام داد، حرکاتی که برای هواداران شالکه/بایرن/تیم ملی آلمان کاملا عادی شده و دیگه اگه اونها رو انجام نده جای تعجب داره!
صحبت های پپ در مورد لام که این روزها ازش در هر پستی استفاده می کنه: "لام به احتمال زیاد باهوش ترین بازیکنی هست که در دوران مربی گریم باهاش کار کردم، او در یک سطح و level دیگه هست!"
در مورد بایرن نتیجه کسب شد اما این نتیجه به سختی کسب شد، مثل اینکه بایرن کار خودش رو سخت کرده باشه، کاملا میشد اون "اصطکاک" ایجاد شده در اثر تغییرات زیادی که در ساختار تیم ایجاد شده رو دید، پپ خوب می دونه سطح توقعات خیلی بالاتر از این هست و این بایرن از نظر انسجام تیمی با بایرن فصل قبل فاصله خیلی زیادی داره، قابل پذیرش نیست برای تیمی که در چهار بازی آخر دور حذفی لیگ قهرمانان گلی رو دریافت نکرده به یکباره در فاز دفاعی تا این حد آسیب پذیر بشه (در بازی با دورتموند و بازی های لیگ هم این مسئله رو به وضوح بیشتری دیدیم)، البته غیبت شواینی (و مارتینز از ابتدا) هم مطمئنا در این مسئله دخیل هست تا حدی که حتی بعد از آمدن همون مارتینز نا آماده به میدان، انسجام تیمی و آرامش در حرکات بایرن به طور محسوسی بهبود پیدا کرد. در ادامه و بازی های آینده و بازگشت شواینی باید ببینیم پپ از چه ساختار و چه نفراتی استفاده می کنه، اون موقع می تونیم قضاوت بهتری داشته باشیم.
وحید این برداشت درست نیست و واقعا خیلی ها ازش ساده عبور می کنن، بحث داوری مسئله جدایی هست، اما از نظر فوتبالی بخوایم بگیم تیمی که پپ تحویل گرفت تیمی بود که دو سال پشت سر هم لیگ رو واگذار کرده بود، سال آخر حتی در لیگ معمولا "دو اسبه" اسپانیا بعد از رئال و ویارئال پیگرینی سوم شده بود! تیم بارسایی که سال 2006 قهرمان اروپا شده بود با بارسای پپ تقریبا هیچ شباهتی نداشت، حتی بازیکن های فیکس این دو تا تیم رو نگاه کنی فقط سه/چهار مورد مشترک وجود داره، قبل از اومدن پپ این صحبت های بازیکن سازی لاماسیا و استفاده از اونها به این شکلی که امروز می بینیم مطرح نبود، مثلا از فینال 2006 تنها بازیکن هایی که از تیم های پایه ای بارسا حضور داشتن پویول و والدز بودند(کمتر از خیلی از تیم های دیگه اون زمان) و پپ بود که به ژاوی، اینیستا و بعدها پدرو، بوسکتز و پیکه ... فرصت داد و از اونها استفاده کرد و امثال رونالدینیو، دکو، ادمیلسون و ... رو کنار گذاشت.نقل قول:
من یه جا به اشتباه گفتم تیکی تاکا سبک گواردیلایه ، عذر میخوام ، آخه یه مطلب قبلا خونده بودم تو پیج توتال فوتبال (ویکی پدیا فارسی) که نوشته بود، تیکی تاکا سبک پیشرفته ی توتال فوتبال که توسط پپ به وجود اومده ولی الان که رفتم دیدم این رو پاک کردن :n02:
داش وحید مهمترین بد شانسی توی CL اون گل گارسیا ( لیورپول ) که از خط رد نشد ولی داور گل گرفت ... اون صد در صد میتونست قهرمان اروپا بشه ... ما زیاد زخم خوردیم ... :n27:نقل قول:
آقا من بعده چند سال بازی 2تیم اروپایی رو دیدم. اونم در 20دقیه آخر نیمه اول دیگه نیمه دوم خوابم برد.
بابا عجب بازی بوددددددددددد جیگرم حال آمد.:n19::n19:
واقعا لذت بردم. اینا زیبایی و هیجان واقعی فوتبال رو اثبات کرده
از بازی ریبری واقعا خوشم :n09:
دیدین چلسی چقدر از حمله سریع به دفاع می آمد؟ این نشون میده که آقای مورینیو واقعا از بایرن شناخت داشته که به طور کامل به لاک دفاعی نرفته. اگر شما یادتون باشه بازی های رئال و بارسا تیم مورینو کامل به لاک دفاعی میرفته ولی این بازی چون میدونست بایرن مثله بارسا( بازیکنانی مثله ژاوی و اینیستا و مسی رو نداره) ترسش کمتر شده بود. البته تو این شکی نیست که پپ مربی بزرگی هستش
در کل بنظرم چلسی تیمه بهتری نسبت به بایرن بوده. :n05:
خوزه مورینیو درباره خطای رامیرز بر روی گوتزه:
درسته که بر طبق قانون، خطای رامیرز کارت زرد داشت ولی داور نباید فینال رو با اخراج کردن رامیرز میکشت.اگر یه داور انگلیسی بودش بازی رو متوقف میکرد و به رامیرز میگفتش که ببین تو به هیچ کسی آسیب نزدی ولی دیگه نباید تکرارش بکنی و بعدش هم به بازیکنای بایرن میگفت که انقدر شیرجه نرید و انقدر سعی نکنید بقیه رو تحریک کنید و جوانمردانه بازی کنید.
اینم عکس امروز از ماریو گوتزه بعد از خطایی که به قول مورینیو نباید بابتش رامیرز اخراج میشد چون فینال بوده و رامیرز هم به کسی آسیبی نرسونده بوده
پی نوشت:
آرین روبن و خاوی مارتینز هم از بس شیرجه رفتن بین 3روز تا یک هفته مصدوم شدن!
متاسفانه بعضی ها سبکی از بازی رو چنان با افتخار به دنیا ارایه دادن و آونقدر هم رسانه های زرد و درپیت انگلیسی (که یکی از آفتهای فوتبال انگلیس هستن) این قضیه رو یزرگ کردن که دیگه بازی ای نیست که یک طرفش یه تیم انگلیسی باشه و توش این حرکت معروق "با استوک رو پای مهاجم رفتن" رو نبینی.نقل قول:
واقعا برای من خیلی سخته بفهمم چطور یه آدم خودش رو راضی میکنه با اون سرعت و شدت بره رو پای یه آدم دیگه. مگه فوتبال آمریکاییه که یه بازیکن به همچین چیزی افتخار کنه؟
جالبه تا دیروز یه دفاعی مثل بلان یا همین امروز تیاگو سیلوا، وقتی میتونستن توپ رو با ظرافت از جلوی مهاجم بقاپن تشویق میشدن. الان مثلا تو انگلیس وقتی یه مدافع با دو پا تکل 10 متری میره و توپ و مهاجم رو با هم میفرسته اوت، تماشاگرا مثل تماشاگرای جنگهای گلادیاتوری روم باستان حنجره پاره میکنن
یعنی واقعا از اینکه بازیکن های ظریفی مثل گوتزه مصدوم بشن و مدام بین زمین فوتبال و بیمارستان در رفت و آمد باشن به این ورزش ضربه نمیخوره؟
به نظرم فیفا و یوفا وقتی اینقدر روی یه حرکت ساده آرنج و دست سخت گیری میکنن و فقط به خاطر یه لمس کوچیک کارت میدن، باید روی این حرکت متمرکز بشن و علاوه بر اخراج مستقیم جریمه جداگانه هم درنظر بگیرن
جریمه میکنن ولی فقط در مواقع خاص به نفع تیم های خاصنقل قول:
فرانک ریبری سال 2010 توی بازی نیمه نهایی جلوی لیون به خاطر خطای مشابه همین خطای رامیرز،یه ضرب از زمین بازی اخراج شد و بعدش یوفا هم محرومیتشو بیشتر کرد تا توی فینال جلوی اینتر مورینیو نتونه بازی کنه،رومینیگه بعد اینکه فرجام خواهی بایرن رد شد گفتش که چون تیم مقابلمون یه تیم ایتالیایی هستش ما به جایی نرسیدیم.یادم نمیاد مورینیو اون موقع حرفی زده بود که ریبری به کسی آسیبی نزده پس نباید اخراج میشده یا از بازی جلوی تیم من تو فینال محروم میشده.
ولی بعد ها دیگه هیچکسی به خاطر همچین خطایی نه اخراج مستقیم شد نه محرومیت شد،نمونشو میخواید؟((حداقل من یادم نمیاد))
کوین پرینس بواتنگ با خطایی تقریبا مشابه توی انگلیس میشاییل بالاک رو چند ماه خونه نشین کرد و از جام جهانی محرومش کرد ولی فقط کارت زرد گرفت،سرخیو راموس تو نیمه نهایی جلوی آلمان با استوک رفت رو پای پودولسکی ولی گمونم کارت زرد هم نگرفتش،یه کم برم سرچ کنم نمونه های دیگه هم میتونم مثال بزنم ولی خب.
کلا قضاوت و داوری تو این زمینه ها سلیقه ای هستش چون تفسیرا فرق میکنه دیگه