خوب منم دان کردم :دی بازی واقعا توپه یعنی حرف حامد که نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته خیلی بیشتر از 100% :دی یه ذره بیشتر بازی میکنم میام دوباره :دی
Printable View
خوب منم دان کردم :دی بازی واقعا توپه یعنی حرف حامد که نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته خیلی بیشتر از 100% :دی یه ذره بیشتر بازی میکنم میام دوباره :دی
دوستان یه سوال...فوتبالش سینگل نمیشه؟
الان اصلا نمیفهمم...فوتبالش مولتی پلیر با یه pc هست (مثل ماداگاسکار :دی) یا انلاینه؟
سلام
منم از همون لینکی که گذاشتم دانلود کردم،خیلی بازی خوبیه
گرافیکش عالیه،گیم پلیشم خیلی سریعو روونو دلچسبه خیلی دلچسب.
مخصوصا مرحله هایی که از پشت سرمون همه چی خراب میشه ،تعداد مرحله هاش خیلی زیاده،قهرمانهاشم زیادن(هیروها)
خلاقیت هایی که توی بازی به کار بردن باعث میشه برا آدم تکراری نشه،مثا بعضی جاها که کوچیک میشیم یا بعضی جاها که اردک(!)میشیم،
اون زنبوره که بعضی جاها کمکمون می کنه،مراحل متفاوت با حال و هوای متفاوت
این که میشه چند نفره بازی کرد(البته من فقط آفلاینشو دیدم)
این بازی نسبت به همه بازی هایی که تاحالا بازی کرده بودم یه چیز دیگست !
----------
اول بازی خودش دکمه هارو پیشفرض گذاشته برا دسته،من هر دفعه که بازی رو میارم میارمش رو کیبورد،وقتی بازی رو از اول میارم دوباره برمیگرده رو دسته،مشکل از کجاس ؟
پیشنهاد دوستان حرفه ای توی این بازی برای چینش دکمه های کیبورد چیه؟من هر طوری می چینم تو بازی سریع زدنشون سخته !
راستی این بازی بخش آنلاینم داره ؟ با کرک ریلود میشه بازی کرد ؟ با این اینترنت میشه بازی کرد ؟ پهنای باند 4مگ پینگ سرور ایرانی تقریبا روی 80 سرور خارجی تقریبا روی 230
یکی از بهترین بازی ها الکی نیست امتیاز 9.5 گرفته.
اخ حرف دلمو زدی :دی گرافیک عالی..***گیم پلی سریع و روونو دلچسب :دی خیلی خوب و کوتاه و منظور رو رسوند :دینقل قول:
به نظرم دکمه های پیشفرض کیبوردش خیلی خوبه..و من خیلی سریع باهاشون کار میکنم :دی
سوال اخرت سوال منم هست :دی
میشه دکمه های پیشفرض کیبوردشو بگید آخه برا من فقط پیشفرض جوی استیک داره
سلام. دوستان این جام را چطوری میشه گرفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که پیداست هم 72 تا چیزا! را نجات دادم و البته توی تمام مراحا هم 600+ یا 300+ Lum ها را جمع کردم. چیکار باید کرد برای این جام؟
کسی نمیدونه؟اساتید؟نقل قول:
ویرایش: فک نکنم انلاین داشته باشه من با گیم پد فوتبالشو بازی کردم به یکی از اساتید :دی
Many Legends in One Featurette
پسورد: p30world
حیف برا من که داره کم کم تموم میشه فقط مرحله های Origins مونده با اون بخش آخری(فکر کنم Living Party بود اسمش)
به نظر من مرحله های آخر هر بخش از بهترین مرحله های این بازین یه جورایی موسیقی پوبا دارن که با کارهای ما تغییر می کنه
اون مرحله ای که توی تریلر پست اول هست رو هم رفتم،فهمیدم اون یارو واقعا وارد نبود چون خودم ازش بهتر رفتم !
بازی ته خلاقیت و جذابیته
هیچوقت از این جور بازیا سیر نمیشم
هنوز مرحله سومم ولی واقعا دارم لذت میبرم.
از الان نگرانم که زود تموم شه
بازی از بس دلچسب و زیبا بود که خیلی زود تمومش کردم و همه مراحلشو رفتم. الان دیگه دارم تک تک ایتم های مونده برخی مراحل رو میرم تا کلا کامل بشه.
فقط نکته ای که منو ازار داد این بود که من از اورجین خیلی خیلی لذت بردم و اما اینجا اون لذت عالی قسمت قبل بهم دست نداد.
احساس میکنم یک مقدار مراحل کوتاه تر شده و سریع تموم میشد و این که بیشتر از این که روی گیم پلی کار کنن روی موسیقی مراحل توجه داشتن.
اره واقعا مخصوصا اون مرحله ای که تم موزیک مکزیکی داره واقعا دلربا بودنقل قول:
به نظر من مرحله های آخر هر بخش از بهترین مرحله های این بازین یه جورایی موسیقی پوبا دارن که با کارهای ما تغییر می کنه
بازی واقعا عالیه بهتره در مورد art صحبت نکنم چون واقعا بینظیر کار شده ! در مورد میزیک هم واقعا هماهنگ و عالی هست مخصوصا اهنگ مرحله 1 اپیزود 2 ! لول های اخرم که مثلا Mariachi یا چیزای دیگه هست که حرف نداره و خیلی حال میده !
به طور کل امیدوارم از این بازی ها زیاد تولید بشه !
راستی کسی درمورد بخش آنلاین نگفت ، کرکی براش اومده ؟ با کرک ریلود میشه آنلاین بازی کرد ؟
می ترسم امتحان کنم یه وقت بفهمه نسخه کرکیه دیگه نتونم بازی کنم
من زدم میگه سرور یوبی قطعه ! فکر کنم نمیشه ! منم ریلوددم
من هنوزم نتونستم نسخه ی درست و حسابیه این بازی رو برای 360 پیدا کنم:n02:
یه جورایی شده گربه سیاه اینروزای من....
سلام
امروز با خودم عهد بستم مرحله های زمانی رو برم...آقا این مرحله ها چه قدر سختن !
باید اعتراف کنم هیچ وقت هیچ مرحله ای رو توی هیچ بازی ای به اندازه مرحله های زمانی Rayman از اول نرفتم ! حالا یا به دلیل باختن یا به دلیل این که خوب نرفته بودم بعضی هاشونو ده دوازده بار رفتم،البته ارزششو داشت
راستی بخش Living Dead Party رو هم آزاد کردم راستش داخلش انتظار مرحله جدید داشتم وقتی دیدم تعداد زیادیشون ریمیکس(!) مرحله های قبلین یه کم جا خوردم که مرحله هام تموم شده ! البته اینا هم خوبن و بعضی هاشونم خیلی سختن هنوز بعضی از مرحله های Origins هم موندن
-----------
توی تعریفایی که از بازی کردم یادم رفت به معماهاش اشاره کنم،خیلی معماهای قشنگی داره،مخصوصا اونایی که باید به مورفی بگیم یه دسته رو بچرخونه
بچه هایی که اورجینال گرفتن بازیرو، آیدی یوپلی منو ادد کنید سر Challenge ها با هم کل کل کنیم D: حال میده D:
Mr.S3cr3T
Rayman Fiesta Runدوستان این یه بازی جدید از سری ریمن هست که برای PC و اسمارت فون ها و تبلت ها در حال ساخت هست.
Debut Trailer
پسورد: p30world
Nice ! ایول !
مثل بازی اندرویدش هست؟؟
من که با اون اندرویدش خیلی حال کردم .مخصوصن موزیکش:n02:
یعنی همین ورژن Rayman Legands اندرویدیش ساخته شده ؟ لینک دانلودشو می ذارید ؟ فک کنم برای صفحه های لمسی باید تعدادی از دکمه هارو فاکتور بگیرن آخه نمیشه این همه دکمه رو با صفحه لمسی زد که !
راستی این وزغا که دوربین سم فیشری دارن از رو سم فیشر الهام گرفته شدن ؟(وزغ سم فیشری :n08::n08: ) یه صدایی هم میدن شبیه صداهای ابزار سم،خیلی باحالن :n02:
آقا شاهکار! عالی! ایول داره! خیلی بهتر از origins ! اصلا نمیدونم چی بگم در رابطه با این بازی فقط میتونم بگم که چرا نمره 10 نگرفت؟:n15:
نه همین ورژن نیست ، اسمش Rayman Jungle Run هستش که برگرفته از نسخه Rayman Origins هستش که کنترل بازی برای تبلت ها بهینه شده و با یک تاچ انجام میشه ، تقریبا گیم پلی بازی به سبک دیگه ای هستش.نقل قول:
یعنی همین ورژن Rayman Legands اندرویدیش ساخته شده ؟ لینک دانلودشو می ذارید ؟ فک کنم برای صفحه های لمسی باید تعدادی از دکمه هارو فاکتور بگیرن آخه نمیشه این همه دکمه رو با صفحه لمسی زد که !
اقا جون من بگین بازی بعد از Legends میاد؟ برای من داره تموم میشه ! اگه نیاد من به فنا میرم بدجور عاشق بازی شدم ! بعیر از اون Fiesta Run چیزی برای pc دوباره میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه میاد کی ؟ :دی ! چقدر سوال ! ممنون میشم یکی جواب بده
سلام
امن 2 بار دانلودش کردم ولی موقع نصب این این ارورو میده
مشکل چیه ؟
ریپک بلک باکس رو گرفتین؟نقل قول:
برای اجرای ستاپ بازی باید NET Framework 4.5 رو نصب کنین،که ستاپ نرم افزار هم باید تو فولدر نصب بازی باشه اگه نبود یه سرچ بزنین دان کنین
این بازی تاحالا انحصاری Wii U بوده ؟ نه ؟نقل قول:
فک کنم یه جا خوندم یوبی سافت گفته بود که دیگه Rayman رو انحصاری نمی سازن،همین نسخه هم اگه اشتباه نکنم قرار بود اولش انحصاری باشه بعد یوبی تاخیر زد و برای PC هم ساخت،چند مرحله هم بهش اضافه کرد.
احتمالا از این به بعد هرچی ادامه براش بسازن برا PC هم باشه،اگه اشتباه می کنم دوستان درستشو بگن لطفا
ممنون ، نصب کردم ولی حالا موقع اجرا همید ارور رو میده ؟ :n03:نقل قول:
شورتکاتی که تو دسکتاب ایجاد شده کار نمیکنه،بازی رو باید از محل جایی که نصب کردین اجرا کنین،و قبل از اون uplay رو اگه ندارین سرچ بزنین دان کنیننقل قول:
اوه پسر
من یه زمانی روی PS1 اینو بازی میکردم
ورژن اولش ماجرا جویی بود و خیلی بهم حال میداد و ورژن دومش گروهی بود و مسابقه میذاشتن با هم
هی روزگار
اون موقع بهد از کراش بهترین بازی من بود
خوشحالم که دوباره زندش کردن
باید مراحل دیگه رو همه ی Teensey ها رو آزاد کنید تا مسابقات زمانی براتون باز بشه و اونا رو هم ببرید تا جام ببرید ...نقل قول:
سریال اصل بازی رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
سلام بچه ها.
آقا ویندوز من 8 هستش و نسخه بلک باکس زو دانلود کزدم
ولی وقتی میرن برای نصب و setup.exe رو هم بصورت عادی و هم بصورت sun as admin میزنم وقتی میره برا نصب همون اول stop working میده و پنجره نصب بسته میشه.آخرین درایور گرافیک هم نصبه البته من دارم رو لپ تاپ نصب میکنم.
سلام ، نرم افزار Microsoft .Net Framework 4.5 رو دانلود کنید مشکلتون حل میشه :n16:نقل قول:
سلام
چطور میشه با یک pc بازی رو دو نفره اجرا کرد؟
میشه با یک دسته و کیبورد این کارو انجام داد؟
سلامنقل قول:
آره میشه فکر کنم تا چهار نفر میشه بازی کرد ، ما که سه نفره بازی کردیم
بله میشهنقل قول:
تو قسمت Option کنترل 1 تا 4 نفر رو می تونید تعیین کنید ...
از دوستان کسی هست 700 تا دونه ابی یا LUM گرفته باشه و اون مرحله از تابلو اخر سمت راست رفته باشه؟
اگر کسی رفته و پایان جالبی داره بگید که من مراحل اورجین رو بازی کنم اگر نه واقعا حس و حال دوباره بازی کردنش نیست
من که بازیو کلا هرچی داشت رد کردم رفتم خیلی حال داد بم خیلی !!!!!! الانم شما اگه حال داری برو بازش کن ! من اگه بودن این کارو میکردم! بستگی به خودت داره !