شما این برنامه جیفورس اکسپرینس رو چه جوری اجرا می کنید؟
من اجراش می کنم اما ظاهرا کار نمی کنه.
Printable View
شما این برنامه جیفورس اکسپرینس رو چه جوری اجرا می کنید؟
من اجراش می کنم اما ظاهرا کار نمی کنه.
این سایت (انویدیا) ایران رو تحریم کرده :n24:باید با فیلتر +ش+ کن وصل بشی تا لیست بازی ها اپدیت بشه و گرنه با ای پی ایران اصلا کار نمیکنهنقل قول:
سلام دوستان.من نسخه 20 گیگ بازی رو گرفتم با کرک reloaded .هچ مشکلی نداشت و راحت اجرا شد.
سلام.وقتی windowed میشه صفحه بازی رو انتخاب و کلید ترکیبی alt,enter رو بزنید درست میشه.
نقل قول:
سلام.وقتی windowed میشه صفحه بازی رو انتخاب و کلید ترکیبی alt,enter رو بزنید درست میشه.
نقل قول:Alt+Enter باعث میشد بازی هنگ کنه.نقل قول:
نقل قول:
آقایون میدونید نسخه بلک باکس ویرایش چندمش هست؟ 1.00 یا 1.01 ؟
من زدم آپدیت 1.01 را نصب کنم در حد 10ثانیه طول کشید (1.7 گیگ آپدیت!). بعد که دوباره زدم گفت نسخه شما آپدیت شدس. زبون فایل آپدیت هم عجیب غریب بود!
دوستان کسی ایدهای نداره؟ اصلا از کجای بازی میشه فهمید ورژن بازی چنده؟ من الان از کجا بفهمم بازیم کدوم نسخه هست؟
دوستان من با سیستم زیر این بازی رو روی medium و DX9 عملا آهسته بازی می کنم ! فریم خوب نمیگیرم ! طبیعی هست یا دوستان چیز خاصی به ذهنشون میرسه ؟! ممنون
سیستم :
cpu : AMD phenom II X6 BE
ram : 8 GB 1600
VGA : GTX 480
درایور هم هم نسخه رسمی و هم بتای آخر و پچ 1.02 رو تست کردم !
سلام . دوستان لطفا یه کمکی هم به ما بکنید
من نسخه 20 گیگی رو نصب کردم . رو حداکثر جزئیات گرافیکی تا 75 فریم میگیرم . بازی خوشبختانه سیو هم میشه . اما تنها مشکلی که هست اینه . وقتی شخصیت بازی میمیره:n28: و Load Last Checkpoint می کنم این دفعه با وضعیت افتضاح زیر 10 فریم در ثانیه اجرا میشه :n27: کرک های مختلف رو اجرا کردم . بعلاوه آپدیت 1.02 و پچ 1.02 . اما هیچ تغییری نکرد و مجبور میشم بازی رو quit to Desktop کنم و مجدد اجرا کنم تا درست بشه و باز با مردن سم فیشر همین اتفاقات میوفته
گرافیک AMD 5970 هست و سی پی یو هم AMD 8350 :n29:
آخرین آپدیت کارت گرافیک هم نصبه حتی پاک کردم دوباره نصب کردم اما نشد
خواهش میکنم نظری بدید که بتونم حلش کنم .
از آنتی ویروس هم نیست . مسیر بازی ها رو safe کردم تو آنتی ویروس که کاری با بازی ها نداره
ویندوز 7 سرویس پک 1 هست . آیا نصب ویندوز کنم یا نظری بهتر دارید :n03:
دوستان چرا سیو این بازی خرابه من دو مرحله رفتم بعد خارج شدم ولی وقتی بازم رفتم از اول اورد ؟!!!!!
سلام! اقا من هر کاری میکنم نیمتونم بالترین حد کیفیت بزنم و همیشه میم.نه روی LOW!?!
سلام
موقع نصب بازی تا 11% میره نصبش بعد این ارور رو میده :
an error occurred whiledecompressing : archive is corrupt.Unarc .dll returned an error code:-14
ERROR:this is not freeArc archive or this archive is corrupt.
مشکل چیه؟
لطفا کمک کنید
فایلهای نصبی خرابه!!نقل قول:
اگه DVD هست اول به ایمیج از اون بگیر اگه از روی اون نصب کرد که هیچ وگرنه باید تعویض بشه...
آقا مهدی شما ایدهای در مورد سوال من ندارید؟
نقل قول:
دوستان کسی ایدهای نداره؟ اصلا از کجای بازی میشه فهمید ورژن بازی چنده؟ من الان از کجا بفهمم بازیم کدوم نسخه هست؟
روی آیکون اصلی بازی راست کلیک و در قسمت properties در تب details میتونی ورژن فایل اجرایی(که همون ورژن بازی میشه) رو ببینی....این راه حل کلی هست و در مورد تمام بازیها صدق می کنه:46:نقل قول:
البته توی بعضی از بازیها در همون لوگوی start ورژن بازی رو به صورت ریز اون گوشه تصویر می نویسه ولی خوب این یکی کلی نیست و بگیر نگیر داره:دی
این مورد هم همیشگی نیست. قبلا به ذهنم رسیده بود و چک کرده بودم. به هر حال ما نفهمیدم توی این بازی چه شکلی بفهمیم ورژن نسخمون چنده!نقل قول:
برای نمونه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس نگاه کنید...نقل قول:
که میشه به راحتی ورژن بازی رو فهمید...
البته اگه بازی کرک نشده باشه که رد خور نداره دقیقه ولی اگه بازی رو کرک کرده باشید ممکنه به طور مستقیم به ورژن کرک اشاره کنه که بازم چون اکثرکرک ورژنهای خاص روی یکدیگه جواب نمیدن احتمال اشتباهش خیلی پایینه!!
بله میدونم. تا حدودی به سیستم عامل مسلط هستم. اصولا هم همیشه سعی میکنم خودم جواب سوالمو پیدا کنم به هر نحوی. اما ایندفعه واقعا نشد.نقل قول:
این روشی هم که شما فرمودید اصولا باید جواب بده اما خب خیلی مواقع هم دیدم که یا جلوی نسخه خالی بوده (عمدتا) یا حتی دیدم که صفر زده!
حالا زیاد هم مهم نیست. من که یک بار تمومش کردم و تقریبا بدون باگ بود. ارزش تکرار آنچنانی هم که نداشت به نظرم
مرسی از راهنمایی و وقتتون
دوستان من بازی رو کامل نصب کردم
موقع اجرا ubisoft رو باز میکنه برای اپدیت
مشکل چیه؟
از ایکون های دیگه هم که باز میکنی چیزی اجرا نمیشه
سلام من بازی رو نصب کردم همه چیش اوکیه فقط موقع نصب فایل data\ sounds \ pc \ common_English.uax رو بخاطر خراب بودن دی وی دیش رد کرد واسه همین بازی من صدا نداره اگه یه مرد این فایلو واسم بفرسته ممنون می شم
خیلی تو کفه بازیشم . HELP ME PLZ :n03:
سلام . دوستان من بازیو نصب کردم . بعد نصب بازی و برنامه هایی که نیاز داره وقتی بازی رو باز میکنم این ارور رو میده
لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه راهنماییم بکنه. مرسی :n03:
مشکل از کرکتهنقل قول:
یا درست نریختیش یا خود کرکت مشکل داره یا آنتی ویروست فایلاشو پاک کرده :n26:
سلام
دوستان من موقع اجرای بازی ارور
cannot start or run due to incompatibity with 64-bit versions of Windows. Please contact the software vendor to ask if a 64-bit Windows compatible version is available
دریافت میکنم.چطوری برطرفش کنم؟
ممنون
برای اجراش باید نسخه 32 bit ش رو اجرا کنی چون ویندوزت 32bit ه:n26:نقل قول:
ویندوزم64bit هست دوست مننقل قول:
راه حل این ارور چیه؟
ببخشید بر عکس گفتمنقل قول:
شما باید نسخه 64bit رو اجرا کنی
دارین نسخه 32bit رو اجرا میکنین:n02:
برنامه ای چیزی نیست اینو رفعش کرد؟نقل قول:
شما برین تو فولدر بازی فایل های exe برای اجرای حالت های مختلف توش هستنقل قول:
نیست!...........نقل قول:
چرا ماله من سیو نمیکنه ؟!
بعد هر مرحله که تموم میکنم میرم بیرون بعدا باز از اول میاد !!؟
سلام
یکی نحوه نصب 3 تا آپدیت بازی رو روی نسخه بلک باکس یاد بده
یا نصب میشه بازی close the program میده
یا میاد و یهویی پر میشه و آپدیت نمیشه
یا کلا ارور میده و نصب نمیشه
یکی یاد بده چجوریه
یه مشکل دیگه اینکه گیم پد دکمه هاش جا به جاست و تو تنظیمات جای نیست که درست شه
مثلا استارت R1 هست!!!
چه کنم؟
مرسی
نرم افزار uplay رو نصب کردین ..؟نقل قول:
سلام برای منم همش این ارو رو میده 5 بار ریختم همش این. میده کمکم کنیدنقل قول:
دوست عزیز مشکل از کرکهنقل قول:
یا انتی ویروس چندتا فایل رو پاک کرده
یا کرکت مشکل داشته:n26:
[user.1]دوست عزیز مشکل از کرکه
یا انتی ویروس چندتا فایل رو پاک کرده
یا کرکت مشکل داشته:n26:
آره مشکل از کرک بود :n20:
آقا تو بازی چندتا ماموریت هست که آنلاین چیکار کنم ؟!؟؟! پس میگفتن آفلاین داره پس کوشش؟؟؟؟:n03:
ماموریت های برک ( فک کنم اسمش این بود دقیقا یادم نیست ) فقط آنلاینه بقیه بازی رو کاملا می شه آفلاین رفتنقل قول:
اگه منظورتون ماموریت های CO-OP ه که باید بگم هیچ کدوم از بازی های Ubisoft رو نمی شه آفلاین CO-Op کرد و حتما باید به سرورشون وصل باشی ( مثل بعضی بازی های EA ):n27:
چه بد ممنونم ازت مرسی
سلام این پچ 1.2 1.3 به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا بگید.