نکسوز 7 جدید در حال حاضر در کشورهای «انگلیس و آلمان و فرانسه و اسپانیا» و اخیرا در «ژاپن» وارد شده.
منبع:
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نکسوز 7 جدید در حال حاضر در کشورهای «انگلیس و آلمان و فرانسه و اسپانیا» و اخیرا در «ژاپن» وارد شده.
منبع:
مگه این سری سیمکارت خور نیست؟:n17:
من تهران دیدم 13600000 تومن بود ولی سیمکارت نمیخورد!! 32 گیگ هم بود.
دوست عزیز شما این مدل رو تو تهران دیدین؟ :n04:اخه این مدل که هنوز وارد ایران نشدهنقل قول:
اره ولیعصر نزدیک پارک ساعی.نقل قول:
ولی 3G نبود دقیقا همین مشخصات بود دوربین cpu رم و...
اول من هم شک کردم ولی بود دیگه .
من فکر میکردم تمام این مدل جدید سیمکارت خورد 3G هست .
ولی من که باورم نمیشه هنوز چون اگه میومد تو اخبار سایت ها میگفتن اما حالا اگه میشه ادرس دقیق رو لطفا بگین.نقل قول:
پیغام خصوصی زدم براتون .نقل قول:
مرسی فردا حتما پیگیرش میشم.نقل قول:
آقا این ادرسو برا منم پخ کننقل قول:
ممنون
فروم پرشین تولز هم ظاهرا یکی 16 گیگ رو آورده نمیدونم چند میگه
براتون پیغام خصوصی زدم :n11:نقل قول:
شرمنده. بی زحمت به منم بفرست.نقل قول:
دشمنتون. پیغام ارسال شد:n16:نقل قول:
دوستان من یادم رفت که امروز بزنگم به این مغازه برای اینکه ببینم گوگل نکسوز 2013 رو اورده یا نه.حالا اگه کسی زنگ زده لطفا بگه که داشت یا نه؟
با سلام
دوستان مدل 3G این تبلت اگه وارد ایران بشه چقدر قیمت میخوره؟ اگه قیمتش بالا باشه همون مدل 2012 رو بخرم.
سلام.نقل قول:
قیمت مدل 3G این تبلت، 349 دلاره.
ولی اگه بیاد ایران، میشه حدود 1400 تا 1500.
یکی از دوستان که می گن، مدل 32 گیگ -سیمکارت نمی خوره- رو تو تهران دیدن، قیمتش 1360000 بوده.
خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که درباره ی این تبلت نوشته که هنوز مدل سیمکارت خورش نیومده! نوشته coming soon! دیگه نمی دونم پس کی قراره بیاد ایران!!!
به نظرتون از علاالدین بخرم خوبه؟
راستی گارانتی چی خوبه؟
دوستان اگر میخواید این تبلت رو خریداری کنید
و از علاالدین هم میخواید بخرید مراقب باشید سرتون کلاه نره دیدم که میگم:n01:.
بهترین گزینه همون پایتخت هستش که من دیروز رفتم و این مدل رو پیدا نکردم.
به نظرتون نسخه سیم کارت خورش به زودی عرضه می شه یا ما بریم سراغ یک چیز دیگه؟
پیغام خصوصی تون رو چک بفرمایید یک آدرس دادم اونجا من دیدم بدون سیمکارت داره .نقل قول:
حداکثر تا 20-30 دیگه باید عرضه بشه به بازار مدل سیمکارت خورش.نقل قول:
من خودم هم سیمکارت خور رو میخوام بخرم .
اگه مثل من 4G براتون مهمه یکم صبر کنید .
Xo0oX عزیز پاسختون رو دادم.
بین سونی اولترا و نکسوز 7 جدید گیر کردم از طرفی اولی کوچیکه ولی دومی بزرگ تره ولی تو بقیه چیزا انصافا سونی بهتره!
من بیشتر برای این می خام که چیز بخونم و چیز تایپ کنم بخاطر همین هم سونی میشه با مداد روش نوشت ولی دومی رو نمی دونم یکی هست کمککنه؟
نظر شما چیه؟
بچها راستی من می خام یک روز برم علاالدین یا پایتخت از نزدیک اون هایی رو که مد نظرمه ببینم به نظر شما کدوم برم؟
دوستِ من زد اولترا با نکسوس ۷ حدید از زمین تا آسمون فرق میکنن
اولی فبلت هستش و دومی تبلت
به نظر من اگر میخواید ۲ تومن هزینه زد اولترا کنید یه مقدار بیشتر هزینه کنید و یک نکسوس ۷ جدید و یک اکسپریا اس پی بگیرید.
می دونم ک اون فبلت و این یکی تبلت ولی انداز اولترا 6.4 و انداز نکسوز 7 ست من از این لاظ می گم اگ چیز دیگ این ب نظر تون مناسب بگید نیاز امم ک در بالا شر دادم ممنون.
بر حسب نیازتون الان بهترین گزینه همون ZUltra هستش اما اگه عجله ندارید و میتونید صبر کنید به نظرِ من بهترِ منتظر گلکسی نوت ۳ باشید.
کیفت هاشون که تقریبا در حد همه. ولی با توجه به بزرگتر بودن صفحه ی نکسوز، واقعا کیفیتش بی نظیره.نقل قول:
از نظر اندازه هم که شما می خواین تایپ کنید و چیزی بخونید، برای خوندن خب... اولترا هم جواب میده ولی برای تایپ راحت تر، خب معلومه هرچی صفحه بزرگتر باشه تایپ هم راحت تره.
اینی هم که می گید، میشه با مداد روی اولترا نوشت، روی نکسوز هم میشه با قلم نوری نوشت.
درباره ی نکسوز هم باید بگم که چون مال خود گوگله. سیستم عاملش بیشتر بهش می خوره و جدیدترین اندروید ها اول روی اون میاد.
انتخاب با شماست.
من همین الآن که دارم این پست رو می ذارم، یعنی ساعت 13:51 روز 15 شهریور 92 زنگ زدم، کسی گوشی رو جواب نداد... شاید ساعت اداری شون گذشته.نقل قول:
البته من فکر کنم، اینطوری که شما می فرمائید زمین تا آسمون فرق می کنن نیست. نظر من اینه که فرقشون بیشتر توی اسمشونه که یکی فبلته و اون یکی تبلت به خاطر اینکه یکیشون 6.4 اینچه و اون یکی 7 اینچ. و این که فبلته سیمکارت می خوره و تماس صوتی داره. ولی تبلته 3g یا 4g ش، (فکر کنم) تماس صوتی نداشته باشه (نکسوز رو می گم.)نقل قول:
راستی میشه یک ویدیو از تست صفحه نمایش نکسوز بگذارید؟
مثلا تست با مدادو ... اینا!
من زنگ زدم، یه بنده خدایی گوشی رو برداشت، سؤال کردم که دارید یا نه... گفتن باهاتون تماس می گیریم!نقل قول:
این جایی که شما داری میگی، چه جور جاییه؟
یعنی مثلا فروشگاه لوازم گوشی موبایل و ایناست...؟ یعنی چه جور چیزایی می فروشن؟
یه لینک برات گذاشتم، ولی این تست صفحه نمایشش نیست، تست یه چیز دیگه شه!! تست سقوط! drop testنقل قول:
اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست اینجا نکسوز جدید داشته باشه؟
خیلی بعیده کسی داشته باشه.نقل قول:
به خاطر اینکه این تبلت تازه حدود دو هفته یا (شاید هم یه هفته) است که وارد انگلیس و اسپانیا و آلمان و فرانسه و اخیرا ژاپن هم شده. تا بخواد بیاد ایران طول می کشه.
البته یکی از دوستان (Xo0oX) چند تا پُست گذشته گفتن که توی تهران، دیدن این تبلت رو که به قیمت 1,360,000 تومن 32 گیگش رو می فروختن، اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بله دقیقا .نقل قول:
دیروز هم تماس داشتم قیمت جدید شده 1320000 همون 32 گیگ .:n19:
فعلا هم معلوم نیست 4G کی وارد بازار بشه ..
آقا منم باهاشون چند روز پیش تماس گرفتم، یه بنده خدایی گوشی رو برداشت؛ گفتم نکسوز 7 2013 سی و دو گیگ دارید؟نقل قول:
یه خرده مکث کرد، بعدش گفت که صبر کنید باهاتون تماس می گیرم خبر می دم....
بعدش هم تا فرداش هم صبر کردم و زنگ نزد که نزد!
راستی، این جایی که اسمش رو گفتین (پیغام خصوصی زدین) ، چه جور جاییه؟... یعنی توش چی می فروشن؟
چه جور جای هست رو نمیدونم ! یه شرکت هستنقل قول:
قطعات کامپیوتری لپ تاپ تجهیزات شبکه و تبلت و لوازم جانبی کامپیوتر میفروشه .
والا اون جور که من رفتم تعریف کرد این بار نکسوس 2013 از خودشون نیست خودشون وارد نکردن کسی دیگه وارد کرده اینا هم میفروشن شاید واسه این بوده گفته صبر کنید و..
توسط سایت آل دیجیتال هم وارد شده
بدون گارانتی ۱۶ گیگ حدود ۱۰۵۰ بدون سیم کارت هم هستش.
16 گیگ ؟ بدون 4G ؟نقل قول:
اگه به نظر شما 16 گیگ بدون 4G باشه که 1,200,000 زیاده!نقل قول:
مال AllDigitall.ir بهتره! 16 گیگ بدون 4G با قیمت 1,050,000 !
ملت نظر داده بودن -به آل دیجیتال- که چرا 32 گیگ نمیارید؟ جواب داده بود که 32 گیگش یه سری مشکلات که داشته برطرف نشده و ... خلاصه گفته بود که 16 گیگ بهتره و یه دلیل دیگه ای که نیاورده بود می گفت که هنوز توی بازار منطقه نیومده.
والا من که نظرات رو خوندم به همچین چیزی برنخوردم که یکسری مشکلات داره !نقل قول:
تنها دلیلشون این بود که هنوز وارد بازار منطقه نشده.