براس سبک هایی مثل الکترونیک و هاوس راک مناسبه یعنی؟نقل قول:
مبارک باشه :n16:نقل قول:
از کجا گرفتی دقیقا ؟
کلا هدفون حرفه ای تک بیشتر گیر میاد یا سعدی؟
منتظر بررسیـشم هستم رفیق :n12:
Printable View
براس سبک هایی مثل الکترونیک و هاوس راک مناسبه یعنی؟نقل قول:
مبارک باشه :n16:نقل قول:
از کجا گرفتی دقیقا ؟
کلا هدفون حرفه ای تک بیشتر گیر میاد یا سعدی؟
منتظر بررسیـشم هستم رفیق :n12:
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
تک برید نمایندگی سونی رگا قیمتاش دقیقا مثل سایت ایران رهجو و بعضا کمترم هست! :)
تا اینجا که از کیفیت صداش در مقایسه با بیتس تور خیلی راضی ام ولی قراره چند روز دیگه پسر خالم بیاد و با پاور بیتس مقایسه کنیم (البته از اونجایی که قبلا صدای پاور رو شنیدم از الان میگم قطعا بیس این پایینتر خواهد بود قبل از خرید هم اینو میدونستم ولی من کلا بیس بالا دوست ندارم و خب قیمت پاور هم 4 برابر اینه)
فعلا کلی میتونم بگم در فرکانس های بالا و مید بهترینه با این قیمت ولی در بیس هستن مدل هایی از پاناسونیک و فیلیپس (فیلیپس رو خودم دارم و ارزونتر هم هست) که بیس قویتری دارن
نویز ایزولیتینگ این هدفون با ایرباد های فومیش فوق العاده است تو خیابون اتوبوس پشت سرم گاز میداد متوجه نشدم بوق زد تازه دیدمش!
نکته مهم اینکه منو مجبور کرد تمام آهنگ های قدیمیم رو دوباره دانلود کنم که البته بعضی هاش پیدا نشد (وسط آهنگ های قدیمی گاهی صدای خش یا سوت و صداهای مبهم میاد که با بیتس ها نمیومد)
علتش رو در سایت های خارجی جویا شدم میگن این یک مزیته و نشون دهنده دقت بالاست آلبوم های اوریجینال بگیری حل میشه! ولی ما ایرانیا که کلا تو کار کپی هستیم چیکار کنیم؟ با تنظیمات پلیر های آندرویدی میشه نویزهای آهنگ رو کاهش داد؟
درود
چندین روز هست که سایت ها نقد و بررسی هایی همچون Head-fi رو بالا و پایین می کنم تا یک In-Ear مناسب پیدا کنم.
برندهای Klipsch ، Sennheiser و Monster رو از همه بیشتر پسندیدم ولی متاسفانه در ایران قیمت های بسیار بالایی حتی برای مدل های 30 دلاری اونها پیدا میشه.
پس از مدتی به برند Jays رسیدم و از اون طریق همین تاپیک رو پیدا کردم. از اساتید محترم می خواستم بپرسم آیا a-Jays One+Plus رو پیشنهاد میدید؟
همچنین اگر قیمت و نمایندگی فروش این مدل رو در ایران می دونید، ممنون میشم بفرمایید. (ساکن تهرانم)
Earphone قبلی بنده هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده. سبک Progressive Rock و Prog Metal گوش میدم. در کنارش گه گاهی هم ممکنه Electronic گوش بدم.
اگر ممکنه اول بودجتون رو مشخص کنید دوست عزیز
نکته ی دیگه اینکه من تنها همین مدل jays که بررسی کردم رو صداش رو شنیدم
ضمننا اینکه چه صدایی از هدفونتون مد نظرتونه نسبت به همین هدفونی که داشتید؟
موفق باشید.
سلام دوستان
من رد تاپیک راهنمایی خرید هدفون پرسیدم از این دو مدل کدوم مناسب تر هست
Sennheiser CX 175 In-Ear
و
JBL J22 in-ear
یکی از دوستان Sony XBA-10 رو پیشنهاد دادن برای زیر 150 تومن.
میخوام نظر شما رو هم بدونم....من فکر میکردم که سونی زیاد جالب نیست نسبت به سنهایزر و JBL من فکر میکردم اون ها در صدا قوی تر هستن...
میشه کمی راهنمایی کنید؟
سبک هایی که بیشتر گوش میدم...پست راک و آلت راک و ....کمی پاپ و دنس!
ممنون عزیز بابت پاسخ. یادم رفته بودجه رو بگم. تا زیر 200 تومان می خواستم.نقل قول:
امروز بعد از دو هفته تحقیق بالاخره مدل Sennheiser CX 300-II Precision از نامداران خریدم. به جرات میگم بهترین خریدی در باب Earphone ها کردم بوده. واقعاً برای سبک مورد علاقه ی من عالی هست. حتی ممکنه کمی از دوستان به Bass این مشکل داشته باشن ولی خیلی راحت میگم Bassـش هم راضی کننده ـست.
دوست عزیز همینطور که بالاتر گفتم. اگر Post / Prog Rock گوش میدید و بیشتر با سبک Ambient سر و کار دارید، Sennheiser CX 300-II Precision رو بخرید. به هیچ وجه پشیمون نمی شید. همین امشب قیمت مشکیش از نامداران 196 بود.نقل قول:
این مدل صدای خیلی خوبی نسبت به قیمتش دارهنقل قول:
ولی ممکنه برای بعضی بیس ضعیفی داشته باشه که بیشتر به سلیقه ی خود فرد بر می گرده
سونی هدفونهای بسیار خوبی داره و یکی از بزرگترین نامها در صنعت هدفون هستش
ضمن اینکه کیفیت صدای یک هدفون گم نام هم ممکنه حسابی خوبی باشه
سلیقه ی شما رو هدفون قبلیتون یا هدفونی که صداش رو شنیدید مشخص می کنه
هدفون قبلیتون چی بوده و صداش براتون چجوری بوده؟
موفق باشید.
عزیز ممنون ولی 196 تومن دیگه خیلی گرونه..اینقدر نمیخوام هزینه کنم! نهایت 140نقل قول:
بیس رو با تنظیمات خود پلیر به نظرم میشه جبران کرد....با اکولایزر و ...نقل قول:
من بیشتر برام این مهم هست که صدای باس خود هدفون بیش از حد بر صدای موسیقی چیره نشه چون در آهنگ های راک و پاپ خوب نمیشه
من ایرفون خاصی نداشتم....هدفون خود سانسا کلیپ پلاس زیاد عالی نیست و چون ایرفون هم نیست و داخل گوش نمیره دقیقا...اطراف گوشم درد میگیره راحت نیستم...میخوام حتما ایرفون باشه...
من هدفون سایز بزرگ پایونیر M390 دارم که راضی هستم منتهی خب هدفون های بزرگ قابل حمل نیستن و یه ایرفون خوب برای سانسا کلیپ میخوام
میخوام بین این سه ایرفون انتخاب خوبی داشته باشم چون به راحتی هم نمیشه از کنار اسم JBL و سنهایزر گذشت...امتیاز های خوبی هم دارن.
معمولا اختلافات کوچیک رو با اکولایزر میشه حل کردنقل قول:
تفاوت زیاد با اکولایزر قابل رفع نیست و سیگنال صدا رو هم دچار مشکل میکنه
هدفون m390 بیس قوی داره
اگر بیس این هدفون به نظرتون به اندازست بیس مدل سونی به نظرتون کم خواهد بود که تا حدودی با اکولایزر قابل حل خواهد بود.
مدلها jbl هنوز خیلی مطرح نیستند متاسفانه و بررسی ازشون به راحتی پیدا نمیشه
من بهترین مدلی که خودم باهاش تجربه داشتم و میدونم به سبک صدایی مد نظرتون میخوره میتونم همین cx300 رو بهتون معرفی کنم
و کریتیو ep830 هم ایرفون خوبی هست و در رنج قیمتیتون قرار داره
موفق باشید.
نظری راجع به اون سنهایزر ندارید؟نقل قول:
اگه بیس زیاد برام مهم نباشه همون سونی بهتر از سنهایزر مورد نظر و اون کریتیو هست؟
من میخوام بهترین رو انتخاب کنم..آیا واقعا میشه از بین سونی و سنهایزر و کریتیوی که گفتید مقایسه ای انجام داد ؟
190 تومن واقعا نمیخوام هزینه کنم وگرنه x300 میگرفتم
اگر مقدار بیس براتون مهم نباشه از لهاذ تکنیکی سونی به راحتی با ایرفونهایی تا دو برابر قیمتش رقابت میکنهنقل قول:
مخصوصا در قسمت مید سونی خیلی خوب خودشو نشون میده
سنهایزر و کریتیو بیس قوی تری دارند ولی در بقیه ی بازه ی فرکنسی از سونی عقب هستند.
در کل این مدل سونی به مقدار کمی موجود شده و انتخاب بسیار خوبی هست
یعنی اگر مقدار بیس کمش نسبت به بقیه ی ایرفونهای این رده برای ما کم اهمیت باشه بهترین انتخاب در بین تمام ایرفونهای این رده همین ایرفون خواهد بود
موفق باشید.
Ali_softcenter عزیز..کاملا نکاتی ک تی جیز عزیز گفتن درسته در مورد xba-1 (ک گویا xba-10 اپدیت همین مدل هست) . فقط من تجربه ی شخصیم رو اضافه کنم ...صدا خیلی خیلی پر جزییات پخش میشه توسط این ایرفون ..بیس صدا بعد از مدتی استفاده کاملا راضی کنندس (بازم شخص به شخص فرق میکنه) اما صدای هدفون خیلی مواقع برای من تیز بود(نمیدونم چی میکن بهش ..هارشی؟؟) و منفی ترین نکته دراز بودن سری ایرفون هست که قراره توی گوش جا بگیره... من هر 2 یا 3 دقیقه یکبار با دست توی گوشم سفتش میکردم ..مخصوصا موقع قدم زدن... همش حس افتادن داره..... البته من گوشام یک مقداری کوچیکه (بقیه اینطور میگن!)! ممکنه توی گوش بقیه افراد خوب وایسه...
به نظرم خوش گوش بودن هدفون هم خیلی مهمه که تو این زمینه من به xba-10 نمره خوبی نمیدم... cx300 از اونجایی که شباهت زیادی به ep600 داره مطمعنا توی خوش گوش بودن رو دست نداره (با کمی اغراق البته)
نهایتا xba-1 ما گم شد :|
موفق باشید.
shs 8100 فیلیپس داشتم بیسش کم بود ولی عاشقش بودم تا گم شد :| بعد she6000 خریدم که بیسش زیاد بود صدا یه حالت محو شدن داشت برام توی موزیکای تند ( که زیاد گوش می دم ) کلا صدای " زیر رو مشکل داشت " که خب اونم امشب دزدین ازم :| پیشنهاد بدین لطفا تا 100- 120 ... نظر خودم روی SHE 9000 فیلیپسه
Gothic metal و symphonic metall هم زیاد گوش می دم و البته در برخی موارد هم Heavy و Alt.
ممنون عزیز...نقل قول:
خب اینجوری بد شد! چون منم گوشام کوچیکه و بزرگ نیست! و ممکنه برای منم دردسر بشه...
چه کنیم الان؟ :n27:
دوستان کسی میدونه xba 10 تو اصفهان از کجا میتونم بگیرم؟
ممنون
سلام دوستان.من یه هدفون میخوام که صداش کیفیت خوبی داشته باشه.زیر 100 تومن.ممنون میشم کسی کمکم کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت:85 هزار تومان(2014/1/19)
درایور داینامیک، مقاومت 16 اهم، حساسیت 104 دسی بل، پاسخ فرکانسی 6hz تا 24khz
وسایل جانبی(1/5): در بسته بندی این هدفون فقط 3 سایز سری موجود هست، که حداقل وسایل جانبی همراه هر ایرفون محسوب میشه.
کیفیت ساخت(3/5):سیم مقداری به نظرم جنس خشکی داره و مقداری هم نازکه. در قسمت خود ایرفون کیفت ساخت نسبتا بالاست و بستها هم با کیفیت به نظر می رسند، و در قسمت سوکت کاملا تقویت شده هستند تا نگرانی ها را در رابطه با قطعی کابل به حداقل برسونه.
کلا در این قسمت به غیر از کابل بقیه ی موارد رضایت بخش هستند.
ایزولیشن(3.5/5): در این قسمت با اینکه انتظار داشتم با ایزولیشن متوسطی رو به رو بشم بر خلاف انتظارم ایزولیشن رو کاملا مناسب دیدم. سری این ایرفون به صورت دو مرحله ی هستش و میتونید در هر دو حالت قرارش بدید که البته در حالتی که سری بیشتر در نازل فرو می رفت هم ایزولیشن بهتری داشت و هم بهتر داخل گوش می ایستاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میکروفونیک(3/5): میکروفونیک مقدار نسبتا زیادی داره ولی یکی از ویژگی های جالب این ایرفون این هستش که با استفاده از بستی که داره سیم از پشت گردن رد میشه که باعث میشه مقدار میکروفونیک مقدار کمتری به خودش بگیره.
راحتی(3/5): ایرفونها در اکثر موارد بسیار راحت هستند. ولی در مواردی که کشیدگی به سیم وارد میشه به علت طراحی این ایرفون این کشیدگی فشار خودش رو به دیواره ی گوش وارد می کنه که در مواردی درد اور خواهد بود. بهترین راهکار برای این مورد استفاده از بست پشت گردنی کابل هستش تا هدفون محکم در جای خودش قرار بگیره.
صدا(6/10):
این ایرفون همیشه جزو ایرفونهایی بوده که در ردهی قیمتی خودش به افراد مختلف توصیه میشده. علات این محبوبیت در سبک صدای این هدفون و قیمت مناسب اون نهفتست.
این هدفون دارای بیس قدرتمند و تقوت شده هستش که برای دوستانی که به دنبال بیس متعادل هستند به هیچ عنوان مناسب نخواهد بود.
بیس بیشتر تمایل به بومی بودن داره تا پانچی بودن ، البته این قضیه بیشتر حالت سلیقه ای داره. البته بومی بودن بیس باعث میشه که در این زمینه برای موسیقی هایی که سرعت بالایی دارند t-jays one ایرفونی بهتری باشه تا hje350. البته مقایسه ی این دو ایرفون با این تفاوت قیمتی اصلا عادلانه نیست. در مقایسه با giriffin بیس حالت کنترل شده تری داره و جزئیات بیس به طرز بهتری اجرا می شوند.
مید حالت نسبتا فورواردی داره البته نه در اون حدی که بخواد با earpod مقایسه بشه. به نظر من در این قسمت باید در همون جایی قرار داشته باشه که قرار داره و به ترتیبی tune شده تا رنج وسیعی از سلیقه ها را راضی نگه داره. ابته به نظرم کیفیت مید به خوبی بیس نیست که باعث میشه تا صدای خواننده حالت شفافی نداشته باشه و مقداری مبهم به نظر بیاد. و به طور کلی هدفون در این قسمت هدفون در بازپخش جزئیات متوسط عمل میکنه و بعضی از جزئیات رو پخش نمیکنه.
های مقدار مناسبی داره که باعث میشه از سایه ی بیس بر روی پاسخ فرکانسی کاسته بشه. های در عین اینکه مقدار خوبی داره کنترل خوبی هم داره که باعث میشه هیچگاه صدای هارشی تحویلتون نده.
ساند استیج اون در حدود ایرفونهای رده ی قیمتی خودش است. ولی ایمجین و تفکیک ساز نسبت به ایرفونهای هم رده ی خودش خیلی بهتره که باعث میشه با دقت بیشتری بتونید جای دقیق نوازنده ی مورد نظرتون رو بر روی صحنه پیدا کنید.
ارزش(9/10):
این ایرفون یکی از با ارزشترین ایرفونهای این تاپیک محسوب میشه. تنها افرادی که این ایرفون مناسب اونها نخواهد بود افرادی هستند که به دنبال بیس متعادل هستند و یا موسیقی انها سرعت بالایی دارد. این ایرفون برای سبکهایی مثل pop و rap بهترین بازده رو خواهد داشت هرچند که ممکنه شفافیت پایین فرکانسهای میانی و بالایی تا حدودی اذیت کننده باشه. این ایرفون همچنین قابلیت هایی مانند رد کردن کابل از پشت گردن را داراست که در مواردی بسیار سودمند خواهد بود، مخصوصا برای افرادی که ایرفون رو برای تمرینات ورزشی استفاده می کنند. نکته ی مهم این قسمت اینه که این ایرفون در هیچ یک از قسمت ها بهترین نیست ولی همینکه ضعف بزرگی نداره باعث میشه تا برای رنج وسیعی از مصرف کنندگان توصیه بشه.
نکات مثبت: کیفیت ساخت بالای ایرفون، کیفیت کلی صدا با توجه به قیمت مناسب
نکات منفی:بیس قوی ، راحتی متوسط، کیفیت متوسط فرکانسهای مید
با تشکر فراوان از کاربر گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اینکه این هدفون رو مدتی در اختیار بنده قرار دادند.
سلام
جناب t-jays لطف میکنید ایرفون creative ep-630 رو هم مورد بررسی قرار بدین ؟! ممنون
سلامنقل قول:
متاسفانه این ایرفون رو خودم ندارم
ولی در صورت موجود شدن حتما بررسی خواهم کرد.
موفق باشید.
سلام
خوب بالاخره منم بعد از فراز و نشیب هایی که باهاش مواجه شدم ... موفق به خرید یک فروند :n02: ایرفون t-JAYS Three شدم ... به قیمت ۳۴۵ هزار تومن
از کاربر محترم t-jays عزیز که منو تمام کمال راهنمایی کردن و وقت گذاشتن مچکرم ... در حق من لطف زیاد داشتن ... تشکر ویژه از ایشون دارم ...:n16:
خوب اینم از جعبه ...
من در حدی نیستم که بخوام ریویوی خاصی انجام بدم ... اما خوب در حد درک و فهمم نظراتم رو میگم ...
راجع به ایرفون بگم که بسیار خوشکل ... هم از لحاظ طراحی و هم از لحاظ راحتی ...
کاملا درون گوش جا میگیره و برای استفاده ی طولانی مدت مشکلی بوجود نمیاره ... اما بعد از یک ساعت کم کم غضروفای گوش شروع ب درد اومدن میکنن ...
راجع به صدا بگم همونطور که t-jays عزیز قبلا گفتن که بیس از نوع پانچی هست ... کاملا تفاوت با ایرفون قبلیم رو میشه حس کرد ... به نظر بیسش کمتر میاد ... اما من شاید چون گوشم عادت کرده به بیس بووومی برا همینه که به نظرم بیسش کمه ...به نظرم این مشخصه بیشتر سلیقه ای باشه ...
راجع به تفکیک بگم که واقعا صداها رو خوب تفکیک میکنه ... و قشنگ معلومه که لایه های صدا ها رو مجزا پخش میکنه ... انگار یکی صداها رو جدا کرده و هم زمان داره پخش میکنه و هیچ کدوم برا صداهای دیگه مزاحمت ایجاد نمیکنهو تداخلی صورت نمیگیره ... مید به نظرم خوبه ... اما های یذره تو فرکانس های بالا اذیت میکنه ... یذره البته ...
یک نکته که میخوام بگم اینه که وقتی به لپتاب وصل میکنم صداش خیلی فرق داره تا سورس خودم که گوشیم باشه HTC One S ... وقتی به لپتاب وصلش میکنم صداش بم میشه و کیفیت افت میکنه ... اصلا قابل مقایسه با سورسم نیست ... اما ایرفون قبلیم هیچ فرفی نمیکرد بین سورسم و لپتاب ... حتی ۱۰ درصد هم با ایرفون قبلیم میشه گفت بهتر بود ... دلیلشو واقعا نمیدونم ...:n13:
کیف بسیار شیک و خوشکلی داره ... اما کوچیکه به نظر من ... و اگه قرار باشه خود ایرفون با سیم افزایش طولش درون کیف قرار بگیره ... جا نمیشه ... خود ایرفون بدون کابل افزایش طول هم ب زور میره تو و فشار زیادی به کابل خود ایرفون میاد که منو نگران میکنه که نکنه چند مدت دیگه اتصالی یا قطعیو وصلی ب وجود بیاد ....:n29:
در کل از ایرفون راضیم ... اما قیمتش زیاده لا مصب ... و به نظر شخصیم قیمتش نسبت به صدای ایرفون بالاتره ... حدود ۲۵۰ هزار تومن میرزه به نظرم ...نسبت به قیمت Creative ep630i میگم ... اما خوب من صدای اکثر ایرفونا رو نشنیدم و نمیتونم درست مقایسه کنم که ببینم فلان ایرفون نسبت به قیمتش میرزه یا نه ...
اما مهم اینه که ازش لذت می برم ...
بازم ممنون از t-jays عزیییز ...:n12:
^^^^^^^^^^^
سلام
بسیار خوشحالم که راضی هستید:n16:
در مورد فشار به گوشتون اگر از یک سایز کوچکتر سری استفاده کنید مشکلتون حل میشه
در مورد تفاوت صدای لپ تاپ و موبایل هم t-jays جزو ایرفونهاییه که صداش بستگی زیادی به سورس مورد استفاده ی شما داره
موفق باشید.
دوستان تو رنج قیمت 150 نظرتون راجع به Sennheiser CX 175 چیه،چنتا review خوندم در موردش،به نظر خودم که بد نیومد،بیشتر سبک کلاسیک و پاپ گوش میدم،خودم نوازنده هستم تفکیک صدا برام خیلی مهمه،بیشتر با گوشی Htc One میخوام استفادش کنم،اگه تو این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای دارین خوشحال میشم بدونم.
سلام یه هدفون ارزون میخوام حدود 100 تومن یا حتی کمتر سورس هم cowon D2 هست
روی سبک خاصی نیستم ولی تا جای ممکنه میخوام بیس متعادلی داشته باشه و تفکیک صدای خوبی داشته باشه حتی شد عالی
ممنون
منتظر ادامه و معرفی هدفون های جدیدم .
به نظرتون از هدفون های معرفی شده در صفحه قبل تا 80 تومن بهترینش کدومه با بیس قوی و کیفیت بالا
Creative ep630i بگیر ...پشیمون نمیشی ب هیچ وجه...نقل قول:
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
بیس متعادل، میشه مونوپرایس. ولی توی گوش قرار گرفتنش ممکنه یکم اذیت کنه.نقل قول:
گزینۀ دیگه فیلیپس 3590 هستش که صدای تقریباً U شکل داره.
بعدش هم کریتیو 630 که بیس زیاد و تریبل کاملاً نرم داره
سلام !
دوستان من یه Jays داشتم خراب شد ... صداشو خیلی دوست داشتم ... کلا هدفون خوبی بودش ... الان یه JBL دارم اینم صداش خوبه و بلندتر و بیس بیشتری هم داره ...
میخواستم یه هدفون بگیرم برای دوویدن .. نمی خوام این هم به همون سرنوشت دچار شه ۲۰۰ تومن دیگه خراب شه ...
یه هدفون می خوام زیر ۱۰۰ ۱۲۰ تومن .. از اونجایی که همه سبکی گوش می کنم .. تفکیک صدا برام مهمه .... بیس هم مقداری باشه :دي
ممنون ...
یه سئوالی از همه دوستان داشتم Creative ep630 بهتره یا Sony XB30EX ؟نقل قول:
دوستان تا حدود 100 تومن چیو پیشنهاد میدید ؟ سبک موسیقی هم که گوش میدم هوی متال و راک هست
سلامنقل قول:
حقیقتش در حال حاظر به علت مشغله های شخصی به ندرت می رسم که به سایت سر بزنم
برای همین مقداری کند شدم:n02:
با این حال به زودی کار بر روی بررسی sony mh1 رو شروع میکنم که دوست عزیز rave-87 زحمت کشیدن در اختیار بنده قرار دادن.
در مورد بهترین ،خوب بستگی زیادی به سلیقه ی فردی داره و علت نوشتن ریوی هم همین سلیقه ی شخصی هستش
وگرنه یه عدد برای هر ایرفون انتخاب میکردیم و بهش میدادیم
در هر صورت به نظر من با ارزشترین ایرفون در این رده ی قیمتی hje-350 از پاناسونیک هستش
خوب بالاخره بهترین ایرفونها هم خراب میشن در هر صورت t-jays one برای من بیشتر از یک سال کار کرد که بعد از اون هم تعمیرش کردم و به زندگی بازگشتنقل قول:
برای دویدن هم تنها ایرفون مورد بررسی قرار گرفته که در برابر رطوبت مقاومت داره همون earpod هستش
البته میتونید از ایرفونهای معمولی هم استفاده کنید اما عمر مفید اونها کاهش میابه
از ایرفونهای مخصوص ورزش فیلیپس یه چند مدل در این بازه ی قیمتی داره ولی متاسفانه هیچ تجربه ای باهاشون ندارم
توی این بازه ی قیمتی ایرفونها شباهت های زیادی با هم دارندنقل قول:
شما همون بررسی hje-350 رو بخونید. اگر خوشتون اومد همون رو تهیه کنید
موفق باشید.
جناب t-jays اگر وقت داشتید لطف کنید ایرفون ep-630 رو هم تو برنامتون جهت بررسی قرار بدین . این ایرفون خیلی خیلی معروفه و کیفیت باورنکردنی داره نسبت به قیمت . :n16:
با اجازه ی تی جیز جان ...نقل قول:
ایشون گفتن من این ایرفون رو در دسترس ندارم... اگه امکانش فراهم بشه براشون در اولین فرصت دریغ نخواهند کرد...
ممنون از استارتر تاپیک و همراهان .
ی ایرفون نیاز دارم که تفکیک صدای خوبی داشته باشه . اغلب موسیقی سبک instrumental (new age) گوش میدم صدای ساز ها را دنبال می کنم , وضوح صدا برام مهمه ( همه صدا ها رو میخوام ) , چندان روی باس حساس نیستم که حتما باس قوی داشته باشه , حدود قیمت 100 تومن .
اینطور که دوستان فرمودند ep630 و ep830 و اکثر مدل های creative بیشتر روی باس مانور میدن , آیا وضوح صدای خوبی هم دارند ؟
یکی از دوستان به سری سونی اشاره کردند , چه پیشنهادی برای من دارید که بتونم تو ایران پیدا کنم , حتی خرید اینترنتی .
برای گوشی HTC desire vc می خوامش .
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه چیزی بگم ...سونی تو رده های بالا هیچ رقیبی نداره و حتی بیتس هم نمیتونه رقابت کنه باهاشنقل قول:
اما تو رده قیمتی پایین اصلا ایرفون های خوبی نداره ...... اگر تفکیک صدا میخواید که دیگه نباید ایرفون بخرید . اگر از هندزفری همراه محصولات گالاکسی استفاده میکنید و از کیفیت ان راضی هستید بدونید که ایرفون EP-630 دقیقا مثل اونه اما با این تفاوت که :
1- بیس عمیق و قدرتمندی داره
2- وضوح صداش خیلی بالاتره
3- کیفیت باورنکردنی داره
به نظر من فقط یکم میدش ضعیفه ...یعنی صدای خواننده زیاد واضح نیست .
درسته كه خيلي ها مي گن بيس محوره، ولي شما از كجا مطمئنيد كه مناسب شما نيست. هدفوني كه براي من بيسش زياده، ممكنه براي شما مناسب باشه يا بالعكس،نقل قول:
شما يا بايد تجربه شنيداري اين مدل ها، يا مدل هاي ديگه ايي رو كه بنده هم گوش داده باشم، داشته باشيد تا بتونيم از نظرات همديگه در مورد زياد يا كم بودن بيس يا ... استفاده كنيم. خيلي ها رو ديدم كه بيس ٦٣٠ رو متعادل و خيلي مدل هاي ديگه رو داراي بيس كم مي دونن.
گزينه هاي ديگه، فيليپس ٣٥٩٠ هست كه تريبل بيشتري از كريتيو داره و مقداري بيسش كمتره، مونوپرايس با قيمت ٧٠ تومن، كه صداي كاملا متعادلي داره، سوني mh1c كه حدود ١١٠ تومنه و بيس در حد ٦٣٠ ( البته مقداري كمتر احتمالا، چونكه در كنار هم تست نكردم) ولي با كيفيت صداي بسيار بيشتر داره
این مونوپرایس که میگید چیه؟
یک بابایی چند وقت پیش توی فروم همسایه آورده بود. امیدوارم هنوز داشته باشه
سلام...
ی سؤال داشتم از t-jays عزیز...
میگم که من وقتی مابل افزایش طول رو متصل میکنم ب ایرفونم... (t-JAYS Three ) ... احساس میکنم صدا ی افت ۵ الی ۱۰ درصدی داره...
ب نظرتون امکان پذیره همچی چیزی یا اینکه من وسواس دارم و توهم میزنم...
البته بگم که مابل افزاریش طول روی تختم بود و من با زانو محکم رفتم روش و نزدیک ب چند دور کابل دور خودش گره خورد... بعد ک تست کردم همچین حسی بهم دست میده ک افت ناچیزی وجود داره وقتی از کابل افزایش طول استفاده میکنم
اگه ممکنه ی توضیح کلی میخوام راجع ب جنس کابل تی جیز three ... از چه جنسی هست؟ و دوامش چقدر میتونه باشه؟
مچکرم...
سلام ممنون میشم تا 60 تومن بهتین گزینه رو بگید که باسش هم قوی باشه