حالا که SP گرفتی اگه برگردی به قبل بازم همینو میگرفتی؟:n02:نقل قول:
اگه نکته خاصی درباره گوشیت بود ایجا یا با یه تاپیک دیگه مطرح کن دوستان استفاده کنن.:n01:
Printable View
حالا که SP گرفتی اگه برگردی به قبل بازم همینو میگرفتی؟:n02:نقل قول:
اگه نکته خاصی درباره گوشیت بود ایجا یا با یه تاپیک دیگه مطرح کن دوستان استفاده کنن.:n01:
چون عمده فروشندنقل قول:
مشکل وایفای با آپدیت برا من پیش نیومد
سخت افزار اس پی از بقیه دقیقا 1سال جلوتره
در مورد سوال اول آره :n02:نقل قول:
مشکل همونی که گفتم فقط تاچشه که اونم گفتم اونجوری نیست که همیشگی باشه و اذیت کنه فقط یه بار برام پیش اومد اونم در حد چند ثانیه نه اینکه مجبور به ری استارت بشی سایت موبایل آی آر بری کاربراش گفتن که با نصب آپدیت 60mb که برای این گوشی اومده این باگ حل میشه ولی من خودم چون تجربه بدی از آپدیت کردن دارم و یه گوشی نو که به خاطر آپدیت بریک شد و خاموشه دارم نصبش نکردم که بگم درست میشه یا نه ، همچنین کیفیت عکسبرداری دوربینش یه خورده نسبت به هم رده های خودش پایین تره ولی فیلمبرداریش خوبه
دوربینش هم برای من مطرح هست یعنی میشه گفت برام مهمه با توجه به این نکته باز بین T و TX و SP کدوم رو پیشنهاد میدید؟:n13:
البته فکر میکنم که باید به خاطر دوربین از SP صرف نظر کرد اگه این طور باشه بین T و TX کدوم رو پیشنهاد میدید؟
انتخاب بین این 3 تا سخته میخواستم یه تاپیک با نظر سنجی بزن گفتم اول اینجا مطرح کنم .:n27:
خب اگه دوربین براتون مهمه T و TX گزینه های خوبین. TX تا 10 انگشت تاچ همزمان رو پشتیبانی می کنه و تاچش باید روون تر باشه. T ارزون تره.نقل قول:
مشکل من هم بین این دو مدل همینه که تاچ T چهار لمسه و TX ده لمس که اگه باطری TX قوی بود برش میداشتم چون چندجا خوندم که زود شارژ خالی میکنه، آیا درسته؟نقل قول:
همچنین گفتن پشتیبانی برای T قوی تر هست و در سایت GsmArena محبوبیت T بیشتر هست که اینا آدمو دچار شک میکنه . نظر شما چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟:n01:
من اگه بودم Xperia T رو بر میداشتم.نقل قول:
1100 هم خیلی محبوبه :n02:
فکر نميکنم 4 لامس هم مشکل ساز باشه .:n13:نقل قول:
1100 که آره:n02:
من بين T و TX گفتم.:n01:
منم کلی گفتم :دينقل قول:
Xperia T میگیرید؟
تو خرید عجله ندارم ، در حال حاضر این تاپیک رو زدم تا با اطمینان بیشتر گوشی بگیرم:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر میکنم به درد خیلیها بخوره:n01:
در قسمت نظرات کاربران تو سایت شرکت آرین خیلی از TX نوشتن. نکاتی رو گفتن که آدمو برای خرید گیج میکنه ولی برای T چیز زیادی ننوشتن و نکته خاصی وجود نداره.
چه جوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n28:
سرانجام T گرفتم:n20:
سوالی بود در خدمتیم.:n01:
مبارک باشه :n02: چطور شد T رو انتخاب کردید؟نقل قول:
رفتم علاالدین به نیت خرید TX که حداقل قیمت با گارانتی 1.160.000 بود که فکر نمیکنم نسبت به T که به قیمت 970.000 با گارانتی خریدم ارزش خرید داشته باشه اونم به خاطر چند فرق کوچیک.(SP هم 1.050.00)نقل قول:
الانم راضیم و میتونم بگم بعضی مشکلاتی رو که تو نت خونده بودم که این گوشی داره اصلا من ندیدم. مثل زاویه دید که من هرچی گوشی رو این ور اون ور کردم اصلا تغییری تو نور صفحه ندیدم( البته صفحش هم شارپه به خاطر رنگ آبیش:n04:)
4 لمس بودنش هم اصلا مشکلی ایجادنمیکنه چون من با P که 10 لمسه هم کار کردم هیچ فرق یا اذیتی نداشت
مبارکتون باشه ... دوربینش هم که حرف نداره (البته فوکوسش یه کوچولو دیر عمل میکنه)نقل قول:
TX بدون گارانتی چند بود? و همینطور T بدون گارانتی؟
آره یه کم فوکوسش اذیت میکنه.نقل قول:
TX بدون گارانتی 1.025.000 و T بدون گارانتی 920.000 کمتر نبود