آقا .ممنون استفاده کردیم.........ادامه بده...
Printable View
آقا .ممنون استفاده کردیم.........ادامه بده...
بزار برادر. دارم دارم حساب نیست گذاشتن گذاشتن حسابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آهنگ فيلم هزار دستانم دارم
باشه حتما هزاردستان رو مي گذارم ولي بايد از روي نوار رو كامپيوتر ضبط كنم در اولين فرصت اينكارو مي كنم.نقل قول:
چهارمضراب ماهور ساخته استاد بزرگ درويشخان.به نظر من قشنگترين چهارمضراب همينه.اين آهنگي كه آپلود كردم با زخمه هاي استادانه استاد محمدرضا لطفي هست كه البته كمي دخل و تصرف توش كرده(خيلي ناچيز).اگه كيفيتش عالي نيست بخاطر اينه كه حجمشو آوردم پايين كه راحت تر دانلود كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين آهنگ رو با اجراي استاد ابوالحسن خان صبا هم دارم اگه خوشتون آمد بگيد از رو نوار ضبط كنم.
حالا كه صحبت از درويشخان شد يه تصنيف ازش آپلود مي كنم كه حتما تو تيتراژ باغ مظفر شنيديد ولي اين كجا و اون كجا اين يكي با صداي استاد شجريان هست البته همرا با سازهاي ديگه هم خونده كه اگه خواستيد آپلود مي كنم.
اينم آهنگ كامل تيتراژ اول سريال هزاردستان كه خود سريال ساخته مرحوم علي حاتمي هست و موسيقيش اثر استاد مرتضي حنانه(1368-1301).حجمش يكم زياده ولي ارزش داره هم قشنگه هم پر از خاطره:
قطعه زيبايي از ماهور با تار هوشنگ ظريف:
درضمن خيلي بي حاليد نه آهنگ ميزاريد نه نظر ميديد.
قطعه ديگري از آهنگ قبل:
بازم يه قطعه ديگه از آهنگ قبل:
سلام
ممنون از آهنگای زیباتون
چه عجب يكي تشكر كرد!! بقيه كه فقط دانلود ميكنند
دست همگي درد نكنه واقعاً حال كردم لطفاً از چهارگاه هم بذاريد
دوست عزیز محشر بود آهنگهات دستت درد نکنه .اگه آهنگی که میخونه : میرن آدما از اونا فقط خاطرهاشون بجا میمونه . راداری برابذاری ممنون میشم.
اينم چهارگاه:نقل قول:
چهارمين چهارگاه:
رسم زمونه با صداي رسول نجفيان:نقل قول:
اقاي مهدي زاده ي عزيز مرسي
عاليه
واقعا ممنونم
ان شاالله بتونيم جبران كنيم.
خواهش مي كنم. قابلي نداشت.دادن نظر باعث دلگرميه بيشتره.نقل قول:
ei baba man keh roharchich click kardam pigham mideh file delet shodeh
man chizi natavanestam daryaft konam keh hala bekham javab bedam mamnon
تمام لينك هايي كه من گذاشتم درسته!! دوباره چك كردمنقل قول:
سلام کارت درسته:blush:
آقا دمت گرم...
اينو هم از من داشته باشيد...بوي باران استاد شجريان
آقا بدجوري يون مثبت اينجا تو فضا معلق شده ... كلي انرژي گرفتيم ... خيلي ممنون :)
متاسفانه اينا كه فرهنگ ماست خيلي كم پيدا ميشه و آدم خيلي بايد زحمت بكشه تا پيدا بكنه . كلي تشنه بوديم :happy:
اين هم يه قسمت از آهنگ نادر گلچين...قشنگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.من چند وقته سرم شولوغه اگه وقت کردم باز آهنگ می زارم بقیه هم اگه داشتن دریغ نکنند
دوستان من یه عالم اهنگ جدید دارم که تا هفته دیگه میزارم امیدوارم به این تایپیک سر بزنین
هيچ كس آهنگ جديد نداره؟؟؟؟
به زودي يك سري آهنگ جديد ميگذارم
سلام لینکش خالیه دوباره آپلود کن لطفانقل قول:
mehdizadeh62 جان سلام
بابات زحمت شما وسایر دوستان بسیار بسیار بسیار ممنون وسپاس عالی بودن
اما یه مطلب اکثر لینکهای شما پاک شده اگر یه بررسی بکنید محبت را در حد کمال رسوندید
دوستان سلام
متاسفانه من چند وقتی گرفتار بودم.
الان که برگشتم دیدم تمام فایل ها پاک شدن حالا هر کدوم رو که خواستید بگید دوباره آپلود کنم.
--------
چرا این جا دکمه تشکر نداره عالی بود همین پست بالا که دوباره اپ کردی خیلی میارزید
این چند تا رو هم اگه ممکنه برام دوباره بزار
آقا جون مادرت همشو دوباره بذار من خیلی تو کفم همشو می خواستم دانلود کنم اما فقط یک رو که دوباره اپ کردی تونستم
آقا جون مادرت همشو دوباره بذار من خیلی تو کفم همشو می خواستم دانلود کنم اما فقط یک رو که دوباره اپ کردی تونستم