m_etalic_a jan dastet mer30 moshkelesh hamin bood bazam manon.
Printable View
m_etalic_a jan dastet mer30 moshkelesh hamin bood bazam manon.
حالا واقعا ميشه صداشو تقويت كرد اگع ميشه براي گوشياي ديگه چي؟؟؟ ميشه ؟؟؟
من دوستم این کار رو کرده ولی کیفیتش کم میشه
ولي به نظر من خيلي عاليه . اينكه ميشه اينكارو كرد. چون صداي پيش فرض خودش واقعا ضعيفه بايد با سمعك گوش داد. يه سوال صداي سامسونگ د600 هم اينجوري ضعيفه ؟
ببینید دوستان ، با این کار صدای گوشی افزایش پیدا می کنه و لی به قیمت از دست دادن کیفیت .
ضمنا به نظر من این صدای بلند می تونه به گوشی آسیب برسونه . اگه قرار بود این گوشی چنین صدایی داشته باشه ، خود کمپانی اون رو براش می گذاشت !
ولى به نظر من بعضي مواقع وقتي يه شركتي يه محصولي رو ميده بيرن دست مشتري رو واسه اعمال يه سري تغييرات باز ميزاره. تا هم مشتري به محصول دلخواهش برسه و هم يه تعداد محصول دقيقا مثل هم وجود نداشته باشه... اين شيوه خيلي مرسومه. مثل نرم افزار هايي كه با نصب پلاگين يه سري امكانات بهشون اضافه ميشه.
درسته ولی شما اگه دقت کرده باشید در حالت عادی ، وقتی صدای یک گوشی را انتها زیاد می کنید ، پیغام میده که ممکنه به گوشی آسیب برسه .حالا چه برسه به این که اون رو بیش از حد هم زیاد کنیم .
آقا بدینوسیله تصحیح می کنم که همه تقصیرات از سیستم خودم بوده و احتمال میدم به علت این بوده که درایور های k750 و v3 و v3x با هم روش نصب بوده .نقل قول:
نوشته شده توسط amertad2000
در عین حال اگه همه کار ها رو درست انجام بدین و همه چیز درست باشه و با علم کامل پیش برین مطمئن باشید که هیچ چیز خراب نمیشه .
salam
man ye v3x gereftam vali nemitonam tosh harchizi shabihe new folder dorost konam ke tosh etela atam manande axs ya film ,... ro berizam mishe komakam konin
اينم آ موزش نحوه فلش نمودن V3x براي دوستداران اين گوشي دوست داشتني :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چرا فیملبرداری کردن و صحنه آهسته نمایش می دهد یعنی بعد از اینکه فیملبرداری کردم هنگام پخش ان فیلم آهسته آهسته نمایش داده شد چرا؟
salam doostan..MAN YE BARNAME VOICE RECORDER MIKHAM VASE V3X.YE KHAHESHE DIGE HAM DARAM :YE NOTEPAD AGE DARIN VASAM BEZARID VASE INKE BETOONAM MATN BA BLUETOOS BEFRESTAM.MAMNOON MISHAM AGE KESI KOMAKAM KONE.BYE
چگونه مي توان در گوشي موتورولا مدل v3x مسيج فارسي دريافت كرد؟
سلام و خسته نباشید
من یه گوشی موتورولا v3X دارم که ازش هم راضی هستم . فقط صداش کم بود که با اون فایلی که درباره تقویت صدا با نرم افزار LaederGL flex editor روش ریختم درست شد .
چند روز پیش گوشی رو reset کردم . اول master clear و بعد هم master reset . بعد از اون مشکل پیدا شد و اینکه ولوم صدا فقط 1 و 7 دارم . همه application هم پاک شد و تم هایی هم که روی گوشی بود ( البنه اونهایی که همیشه بود و قبلا با reset کردن هم پاک نمیشد ) پاک شده .
در ضمن وقتی توی قسمت multimedia هستم و option رو میزنم به جای storage device همش مربه میزنه ولی منو کار میکنه .
خواهش میکنم منو راهنمایی کنین .
البته با ریختن فایل مربوط به صدا ولوم درست شد ولی بقیه مشکلات هنز هست
با سلام در باره برنانه تقویت صدا v3x تمام راه حلها را انجام دادیم usb گوشی معرفی نشد چه کار کنیم با تشکر
سلام دیگه کلافه شدم . الان چهار روزه نه خواب دارم نه خوراک ، هر کاری بگید انجام دادم ولی این گوشی v3x من connect نمیشه که نمیشه ، چندین بار از سایتهای مختلف انواع و اقسام درایور دانلود و نسب کردم همیشه هم بدون مشکل کامپیوتر usb modem motorola رو می شناسه ولی بازم این برنامه leadergl flexeditor از خر شیطون پایین نیومد که نیومد نا گفته نماند که این برنامه رو هم چندین بار از سایتهای مختلف دانلود و نسب کردم حالا موندم چکار کنم خواهش می کنم خواهش می کنم اگر کسی چیز دیگه ای غیر از اونچیزایی که تا حالا گفته شده می دونه بگه . پیشاپیش ممنون .
سلام...
آیا پرت ها رو عوض میکنید؟>؟
آیا همه چیز رو پاک میکنید و بعد درایور ها رو نصب کنید؟؟؟
آیا درایور شما کامل و سالم است؟؟؟
سلام اگه منظورتون از پورت ها همان ورودی های مختلف usb است آره از بس کابلمو تو این ورودی ها جابجا کردم فکر کنم دیگه گشاد شده باشند . منظورتون از همه چیز مثلاً چه چیزاییه ، لطفاً توضیح بدین . بالاخره باید از 10 - 15 درایوری که دانلود کردم یکی سالم و کامل باشه ، در ضمن اون آدرسی که برای دانلود درایور بصورت لینک تو صفحات قبلی بود خرابه و کار نمی کنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام....نقل قول:
در مورد پاک کردن باید بگم...تمام درایور ها و برنامه های که در مورد موتو است رو باید پاک کنید و اون وقت گوشیتون رو وصل کنید و سپس با درایور ها نصب کنید
اين روش روي V3i هم كار ميكنه ؟نقل قول:
سلام من تمامی این مراحل ( نسب نرم افزار و درایور مودم گوشی ) را بارها انجام دادم حتی تا حالا چندین ویندوز نسب کردم ( بیش از سه بار و هر بار برای اطمینان از تداخل با نرم افزارهای دیگر اوّل به سراغ مراحل کار تقویت صدا رفتم ) حتی ویندوز ویستا هم نسب کردم و برای آن هم درایور مودم گوشیمو که مخصوص ویندوز ویستا بود پیدا و دانلود و نسب کردم ولی بازم افاقه نکرد . ضمنا برنامه flex editor من همیشنه در کنار دکمه نرمال not connected میزنه . تا حالا و تو این چند سالی که کامپیوتر دارم با چنین برنامه ناسازگاری برخورد نرده بودم . حسابی حالم رو گرفته مثل کسیکه که صاحبخونه جوابش کنه .
ببین این برنامه اصلا ناسازگار نیست تقریبا همه ما مثل شما این مشکل رو داشتیم ... ولی اگه روش کار دستت بیاد خیلی راحته ... ببین اول از همه تمام درایور ها و برنامه های مربوط به موتورولا رو پاک کن. ( مخصوصا برنامه motorola phone و درایورهایی که از سی دی خود گوشی نصب کردی...
بعد سیستم رو ریست کن و گوشیتو به سیستم وصل کن ( رو حالت data connection ) ... خوب حالا ویندوز گوشی رو میشناسه و از تو درایور میخواد. تو باید آدرس اون پکیج درایورهایی که دانلود کردی ( MotPCSDrivers ) بدی تا خود ویندوز سرچ کنه و درایور مناسب رو نصب کنه. بعد از اتمام نصب حالا برنامه leader gl رو باز کن. باید برنامه رو حالت modem mode باشه...
خوب اگه مراحل بالا رو انجام دادی و هنوز برنامه رو حالت modem mode نرفته بود مشکل احتمالا از کابل یو اس بیه...
اگه برنامه رو حالت modem mode بود.دکمه normal رو بزن. بعد از چند ثانیه دوباره ویندوز یه درایور دیگه واسه نصب میخواد که بازم باید آدرس اون پکیج رو بدی تا خودش سرچ کنه ... فکر کنم سه تا درایور نصب بشه که برای هر سه تا باید همون آدرس پکیج رو بدی و اجازه بدی خودش سرچ کنه.
بعد از اینکه نصب هر سه تا تموم شد برنامه رو حالت normal mode میره و میتونی باهاش کار کنی ...
سلام خیلی ممنون واقعاً شرمنده ام ، تمام مراحلی که فرمودید رو مو به مو اجرا کردم ولی بازم برنامه حالت modem mode رو نشون نداد شاید اشکال از کابلم باشه ( یک made in CHIINA گنده روش نوشته ) باید بگردم یک کابل بهتر پیدا کنم . البته در تمامی درایورهایی که من دارم ( تقریباً 20 سری ) هیچکدوم بنام MotPCSDrivers نیست آیا این اسم فایل درایور است یا فقط یک اصطلاح برای درایورهای موتورولا . آدرس و سایتی که شما برای گرفتن درایور استفاده می کنید و جواب گرفتید چیه . ( البته بغیر از آدرسی که تو این توضیحات و در ابتدای آن دادن ، چون هر چی میرم اشتباه است و به سایتی نمیره )
البته یادم رفت بپرسم آیا ممکنه مشکل از ویندوز باشه ؟ ، روشن بودن آنتی ویروس اشکال نداره ؟ کابل خوب در بازار هست به چه مارکی ؟
MotPCSDrivers مجموعه ای از چند درایور برای گوشی های نوکیاس... p2kdriver هم یه چیزی تو این مایه هاس... من یه سوال دارم ازت ... وقتی که کامپیوتر گوشیتو میشناسه و میخواد درایورش رو نصب کنه تو چیکار میکنی ؟
سلام من در منوی اولی گزینه yes this time only رو انتخاب می کنم و بعد next در منوی بعدی گزینه دوّم رو انتخاب مکنم بعد next سپس در پنجره بعدی گزینه دوّم رو انتخاب می کنم و بوسیله browse آدرس فولدری که قبلاً درایور رو توش ریختم ( بیشتر از طریق دانلود ) را انتخاب کرده ( یاد تعلیم آشپزی افتادم ) بعد ok می کنم و سپس next و بعد از شناختن مودم گوشی که معمولاً بعد از چند لحظه و با کپی شدن فایلها همراه است در پنجره آخر که اعلام اتمام نسب درایور است گزینه finish را انتخاب می کنم . امیدوارم درست رفته باشم .
سلام مجدد ، در تکمیلش باید بگم در device manager مودم یو اس بی گوشیم درست کنار مودم کامپیوتر نمایش داده میشه و موقع قطع و وصل کردن گوشی به کامپیوترم اونم همراه با آن ظاهر یا ناپدید میشه .
کدوم درایور رو توش ریختی ؟
ببین دوست عزی شما باید این درایورها رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی درایور اصلی که از روی cd نصب کردی اپدیت کنی بعد گوشیت رو هم date conection و هم memory card به کامپیوتر وصل کنی که در هر کدوم چند درایور نصب میشن باید ادرس همین درایورهایی که لینکشو گزاشتم رو بدی
در نهایت برنامه P2kCommander-V3.3.0 هم میتونه در تبدیل به حالت نرمال کمک کنه به این صورت که این برنامه رو هم موقعاتصال به کامپیوتر اجرا کن که بصورت ستاره قرمز رنگ در systemtry قابل مشاهده است که وقتی گوشی نرمال بشه به رنگ زرد در میاد.
من V3i دارم و تمام اين كارها رو كردم حتي حالت MODEM MODE نيز فعال ميشود اما گوشي نرمال نمي شود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من به زحمتش نمي ارزه
سلام ای داده بی داد مشکل چند تا شد قبلاً یه درایور داشتم که نمی شناخت حالا شد سه چهارتا ، اولیش می نویسه motorola accessory دومیmotorola mcu data logger سومی motorola test command ، اینا رو چیکار کنم خواهش می کنم در این رابطه هم راهنمایی کنید . ( البته یک لحظه connect شد همون یک لحظه هم خیلی خوشحالم کرد ، بازم یک قدم به جلو بود ) ممنون .
ببین وقتی این 4 تا رو خواست یعنی مشکلت حله دیگه. تو فقط باید برای هر کدوم از اینها آدرس همون motopcdriver رو بدی تا خودش سرچ کنه ... باور کن اصلا چیز مشکلی نیست خیلی آسونه ...
در مورد اینکه گفتی یه لحظه کانکت شد من فکر کنم همون مشکل از کابلت باشه... چون من هر گوشی موتورولایی که دیدم کابل فابریکش خراب بود ... یه کابل سالم بگیر مشکلت حتما حل میشه ...
سلام ، من درایوری که گفتید رو نسب کردم ولی در مراحل نسب اون سه درایور این پیغام رو میده
Windows could not load the installer for usb . contact your hardware vendor for assistance
و درایور رو نسب نمیکنه ، در ضمن یک کابل دیگه ( البته کابل مربوط به یک دوربین ) رو امتحان کردم ولی بازم همین پیغام رو میده . ( منو ببخشید امیدوارم خستتون نکرده باشم )
دوست عزیز با توجه به اینکه این مشکلات رو خیلیها دارند شما میتونی از این تایپیک یک پک
رو که از اول دارای صدای بلندی است رو روی گوشی بریزی اموزش کامل فلش ردن هم در یک تایپیک جداگانه قرار دارد.
چرا اتفاقا خیلی خسته شدم ( شوخی بود )نقل قول:
جای کابل رو عوض کن و به یه یو اس بی دیگه بزن...
سلام ، من همه یو اس بی هامو امتحان کردم ( فکر کنم باید بعد از تموم شدن کارم مرخصی بگیرم برم تعطیلات استراحت ) نشد که نشد ، یک چیز جالب : تو ویندوز ویستا بصورت خودکار این سه تا درایورو شناخت ( جل الخالق ) ولی متاسفانه احتمالاً بدلیل اینکه برنامه leadergl مخصوص ویندوز ایکس پیه جواب نگرفتم ، آیا این برنامه مخصوص ویندوز ویستا هم گیر میاد ؟ کسی سراغ نداره ؟ ( بخدا وقتی گتید خسته شدید دلم هُری ریخت پائین ) .
ببین ویندوز ویستا رو ولش کن. بیا تو ویندوز اکس پی کارتو ادامه بده... در ضمن پیشنهاد امیر هم بد نبودا ... شما میتونی یه مانسترپک نصب کنی که تقویت صدا رو با خودش داشته باشه...
سلام ، ممنون ، آخه متاسفانه بنده حقیر سراپاتقصیر اصلاً نمیدونم مانسترپک چیه و چطور میشه اینکارو کرد ، می ترسم تو اون کارم مثل ...... تو گل بمونم ، البته برای دانلود اون رفتم ولی از شانس خوبم خراب بود و سایت مورد نظر اونو دانلود نمی کرد اگه جایی آموزشش و محل دانلودشو می دانید به منم بگید .
سلام ، از همه شما ممنونم ، امروز دوباره یک ویندوز جدید نسب کردم و پس از سب درایورای مادربرد و کارت گرافیک بلافاصله رفتم سراغ نسب leadergl و توی نسبش گزینه چهارم یعنی p2k driver رو غیر فعال کردم بعد از فعال کردن برنامه و وصل کردن گوشی میدونید چی شد ، حدس بزنید چی شد ، سه درایور دیگرو مثل آب خوردن نسب کرد و برنامه خیلی خیلی خیلی خیلی راحت نرمال شد ( آخیش ) خستتون نکنم ، الآن صدای گوشیم توپ توپ و اینم مدیون شماهام ، خیلی کارتون درسته . انشاءالله بتونم جبران کنم .:40: :40: :40: :11: :11: :11:
من که بهت گفتم اصلا کار سختی نیست اگه روش کار رو یاد بگیری خیلی آسونه... به هر حال خوشحالم که کارت راه افتاد....