یه مقاله فارسی میشه بدی که زبونش هم ساده باشه، این که تا صبح باید بشینیم ترجمه کنیم که!!:n01:نقل قول:
Printable View
یه مقاله فارسی میشه بدی که زبونش هم ساده باشه، این که تا صبح باید بشینیم ترجمه کنیم که!!:n01:نقل قول:
باید DVD writer/rom از لپتاپ کلاً جدا بشه و سپس HDD caddy که SSD روی آن نصب شده (سه عکس زیر) در لپتاپ نصب بشه . ویندوز و سایر نرم افزارها باید روی SSD نصب بشه نه روی HDD .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب عطا جان من تصمیم رو گرفتم که همینکار رو بکنم، راهنماییم می کنی چی بگیرم؟؟ چه مارک و مدلی، هم کدی و هم ssd. مدل لپ تاپم هم dell l502x هست، درب dvd رایترمم نقره ایه، کدی نقره ای رنگ باشه قشنگتره فکر کنم. :n01:نقل قول:
ssd رو 128G میخوام، بودجه هم رو 500 گذاشتم، حالا یخورده کمتر بیشتر شد مشکلی نیست جور می کنم، فقط ارزشش رو داشته باشه.
دمتون هم گرم.
پ ن: شرمنده، dvd رایترم رو می تونم تبدیلش کنم به اکسترنال؟
دوستان شرمنده، کسی نیست راهنماییم کنه؟نقل قول:
هارد samsung 740 120g دیدم 425 تومن میگه، آشناست، بگیرم؟سرعت و کیفیت چجوریه؟
با توجه به اینکه dvd رایترم ساتا 2 میخوره اگه درش بیارم هارد ssd رو با کدیش می تونم توش اتصال بدم؟
کدی هم چندجا پرسیدم نداشتن، گفتن باکس هارد داریم، این همونه یا فرق می کنه؟
سلام
من یه SSD کیخوام بگیرم 64GB نظرم روی Corsair Neutron هست چطوریه؟ خوبه؟ بودجه هم آنچنان ندارم
چی بگیرم میگن سامسونگ 840 proخوبه ولی قیمتش خیلی بالاست
اون کورسیر چقدر قیمتشه؟نقل قول:
پرو گرونه. ولی من پیشنهاد میکنم 840 evo بگیرین. تفاوتش با پرو خیلی کمه و در بعضی موارد بهترم هست.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
قیمت corsair حدود 300 تومنه
بهتره حدود ۹۰ تومن بیشتر هزینه کنین و 840 evo بگیرین. هم دو برابر حجم دارین. هم سامسونگ سرعت و کیفیت بالاتری داره.نقل قول:
خیلی ممنون از اینکه وقت میزارین و به سوالا جواب میدین
این سامسونگ 840 evo رو از کجا بگیرم ؟ تو بازار موجود هست؟ اگه ممکنه آدرس سایت فروشنده و تلفنشو بهم بدین
بازم ممنون
سلام
دوستان من اغلب موقع ها pc روشنه و هارد هم که کار میکنه یکم عمرش کم میشه میخوام یه ssd بگیرم -عمر اینا بیشتره ؟
من بازی نمیکنم با pc چون ps3 دارم و شاید بعضی بازی هارو انجام بدم و اینکه نرم افزار سنگینیم ندارم میخوام عمرش بیشتر باشه و اینکه توی سرعت هم تفاوت میبینم نه؟
چه مدلی پینهاد میدین ؟
میخوام هارد دوم رو وقتی pcؤوشنه غیر فعال کنم
و اینکه از ssd روش دانلود افلاین انجام بشه عمرش کم میشه؟
تا 300 اینا هزینه کنم
بله عمر SSD بیشتر هست (عمر SSD برعکس هارد ها بر اساس تعداد بیت هایی است که روش نوشته میشه و نه ساعات روشن بودن). توی سرعت تفاوت خیلی محسوسی می بینید. اکثر SSD های بازار با متوسط روزانه نوشتن 20 ترابایت (که خیلی خیلی بیشتر از حد استفاده یوزرهای عادی است) بیشتر از 3 سال کار می کنند.نقل قول:
اها پس نوشتن روی عمرشون تاثیر دارهنقل قول:
تفاوت توی صدا و سرعت کاملا مشخصه پس نه ؟ من کاره خاصی نمیکنم همه کار میکنم اما بجز بازی و برنامه سنگین پس انتخاب خوبیه بگیرم
چه حجمی بگیرم با توجه یه قیمتشون -ویندوز هم 8.1 میریزم
20 ترا بایت روزانه نمیریزم که اگه افلاین راه بندازم روزانه نهایت 50 گیگ اینا اینجوری عمرش چقدر میشه ؟:Dُسوالو حل کن :D
راستی پیشنهاد چی دارین
دوستان ssd ۲۴۰ گیگ ترنسند با قیمت خیلی خوبی نوشو پیدا کردم ولی نمیدونم واقعا ارزش داره بگیرم یا نه، مدتها تو فکر اس اس دی بودم و الان این مدل رو زیر ۵۰۰ میتونم بگیرم ، میرزه ؟ از فلش ترنسند خاطره خوبی ندارم :-D
بنظر من با ۸۰ تومن هزینه بیشتر، سامسونگ بگیرین بهتره.نقل قول:
با سلام
یه سوال داشتم در مورد ssd های موجود در بازار.
گارانتی دارن؟
چند وقت؟
من pc م ۲۴ ای روشنه
یه مدلی معرفی کنید که دوام داشته باشه برای این کار.
هارد خاویار بلکم امروز از کار افتاد ۲ترا
بعد ۳ سال حدودی
گارانتیش تمووم شده
میخوام براش اگه راه بیوفته دوباره یه باکس لن دار بگیرم و استفاده کنم ازش.
فعلا یه ssd ۱۲۸ یا کمتر میخوام
از همه مهمتر عمرشه بعد سرعتش.
یه قیمت بدین ببینم چند چندم.
ممنون.
با سلامنقل قول:
کسی نیست کمکم کنه؟
مقایسه سرعت ssd و hdd
http://hn7.asset.aparat.com/aparat-video/cc459ab12f5df6f55d057545db9688b0748397.mp4
سلام به همگی اقا یه ssd افتاده برام 128gb corsair gs میخواستم ببینم چطوره؟ خوبه؟ من یه ssd خوب میخوام و یکی از کاربرا ظاهرا رازی نبود حالا نمیدونم این مدل ssd بود یا نه
در کل این corsair چطوره؟خوبه؟ من میخوام کاملا تغییرات سیستم محسوس باشه بعد از نصب ssd
ممنون
Ssd معمولا خوبه!نقل قول:
این مدل هم فکر کنم تو بازار زیاد فروش داشته.
اگه نو میخواین تهیه کنین، پیشنهاد میکنم 840 Evo سامسونگ بگیرین که قطعا از این بهتره. البته شاید تو بازار نباشه ولی من یکی میشناسم ۳۳۰ تومن میفروشه. خواستید پیام بدین تا بهتون بگم.
نقل قول:
برند Corsair یکی از لیدر های این صنعت هست چه در تولید رم و چه در تولید SSD و ...
ولی شخصا این محصولش رو تست نکردم!
اما کاری که شما باید بکنید اینه که تحقیق کنید کسایی که این SSD رو گرفتند مشکل ناپایداری داشتند یا نه؟(ری استارت/هنگ/بلو اسکرین/...)
مخصوصا مواردی که که چیپ مادربورد با مال شما مشابه هست.
اما سرعت:
کلا ضعیفترین SSD از قویترین HDD سریعتر هست!
برخلاف بیشتر مقایسه ها که به سرعت رید و رایت تمرکز میکنن، برتری SSD بر HDD ها مربوط به سرعت رید و رایت نیست.(حتی SSD اگه سرعتش رید و رایتش کمتر از HDD باشه، باز ویندوز و نرم افزار ها رو سریعتر لود میکنه)
دلیلشم میزان IOPS خیلی خیلی بیشتر SSD هست!
یه SSD معمولی(ارزون ترین مواردی که در بازار هست) حداقل 20000 IOPS رو داره!(مدل های رده بالا مثل SX910 تا 85000 تا هم میرسه)
ولی این میزان در یک HDD ، به مرز 200~300 تا هم نمیرسه!
یعنی ضعیفترین SSD از قویترین HDD حدود 100 برابر IOPS بیشتری داره(یه تست از هارد وسترن بلک گرفته بودند که در بهترین حالت 160 تا بود)
والا یه سرچ بزنین تو گوگل "مشکلات کورسیر gs " انگار هیچ کس رازی نیست!! :(
نه دست دو برام افتاده صفرش چنده؟
سامسونک ایوو 330 تومنه 128 گیگش؟
والا امیر سرچ که زدم اونایی که ناراضی بودن میگن سرعت کپی کردنش 150 به زور میده!!
ولی از کورسیر ابی رنگه نمیدونم کدوم مدله انگار gt هست زیاد تعریف کردن هرکی داره رازیه ولی این gs انگار هیچ کس رازی نیست از سرعتش!!
بله دوست عزیز ایوو ۱۲۰ گیگ ۳۳۰. البته اگه تموم نکرده باشننقل قول:
با سلام
یه سوال داشتم در مورد ssd های موجود در بازار.
گارانتی دارن؟
چند وقت؟
من pc م ۲۴ ای روشنه
یه مدلی معرفی کنید که دوام داشته باشه برای این کار.
هارد خاویار بلکم امروز از کار افتاد ۲ترا
بعد ۳ سال حدودی
گارانتیش تمووم شده
میخوام براش اگه راه بیوفته دوباره یه باکس لن دار بگیرم و استفاده کنم ازش.
فعلا یه ssd ۱۲۸ یا کمتر میخوام
از همه مهمتر عمرشه بعد سرعتش.
یه قیمت بدین ببینم چند چندم.
ممنون.
جدی؟!! پس چرا بقیه ssd های 128 گیگی بالای 400 هستن؟ من از سامسونگ زیاد تعریف شنیدم واقعا لیدره؟نقل قول:
تو ایران قیمت قطعات تحت تاثیر خیلی چیزا هست. اینی که من میگم طرف خودش به تعداد محدود وارد میکنه و بدون گارانتی ایرانی میفروشه. واسه همین ارزون تره. البته همین مدل رو تو بازار حدود ۴۵۰ میدن.نقل قول:
بله سامسونگ یکی از بهترین ها در زمینه SSD هست.
این مسخره بازی ها و تست سرعت و ... فقط در زمان خرید هست!نقل قول:
من 2 تا SSD دارم که هر دو 128 گیگ هستند!
یکی ADATA SP600 که حدود 325 تومنه
یکی ADATA SX910 که حدود 460 تومنه
واقعا بعضی وقت ها یادم میره روی کدوم سیستم، کدوم SSD هست!
در عمل و کار های عادی که با سیستم انجام میدید هیچ تفاوتی احساس نمیکنید...
فقط وقتی با انواع نرم افزار ها تست انجام میدید، عددی که میدند متفاوت هست!
پس بهت پیشنهاد میدم زیاد به این اعداد و ارقام زیاد توجه نکن و ارزون ترین گزینه رو انتخاب کن(البته اگه مشکل مالی نداری، خوب گرونترین رو هم میتونی انتخاب کنی...:n05:)
والا اگه اینجوریه من یه سر میرم ترکیه چه چند تایی میارم :n02:نقل قول:
330 خیلی مناسبه!
والا یکی نوشته بود تستم گذاشته بود که مثلا از پوشه دانلودا به دسکتاپ کپی میزنه حد اکثر سرعت به 150 میرسه!! من رو هاردم تا 180 سرعت میگیرم!!نقل قول:
خوب منم نمیگم نیست!نقل قول:
ولی شما مثلا با هاردی که سرعتش 180 مگ هست ویندوز رو تو چند ثانیه لود میکنی؟
فتوشاپ رو چند ثانیه ای اجرا میکنی؟
ویندوز من با SSD SP600 تو حدود 7 ثانیه لود میشه! پردازنده هم i3-2350m هست.
فتوشاپ رو حدود 4 ثانیه طول میکشه اجرا کنه.
دوست عزیز اینی که شما میگید فرق داره. داره از خود درایو جامد به خودش کپی میکنه. یعنی ssd داره همزمان هم اطلاعات رو میخونه و هم مینویسه. شما همین تست رو با هارد خودتون انجام بدین امکان نداره سرعت بالای ۴۰ داشته باشهنقل قول:
درضمن من حالا از SP600 که 128 گیگش 325 تومنه تست HDtune گرفتم که میانگین حدود 295 مگ بود.نقل قول:
ولی بازم میگم این سرعت حتی 5% هم ارزش نداره! مهم زمان دسترسی و میزان IOPS هست.
من سیستمم 35 ثانیه تا اومدن دسکتاپ :( i3 3220
الان سامسونگ بهتره یا این gs؟ چون این کورسیر gs رو الان دست دومه و به من 280 قیمت داده 128 گیگ میگم اگه سامسون ایوو 330 تومنه اگه واقعا تفاوتشن زیاده 50 تومن بودجهمو زیاد کنم برم سامسونگ بخرم
بنظر من سامسونگ بگیرین بهتره. چون علاوه بر اینکه بهتر و سریعتره، نو هست، درصورتی که اون دست دومه.نقل قول:
والا منم واسه همین دودلم :n02: امیر میگه زیاد فرق نمیکنه دیگه من دودل تر :D اقا من این ssd رو واسه تست میگیرم مال دوستمه تست مست میکنم اینجا با هم ببینیم چطوره :n26:نقل قول:
اقا ssd دستمه شب تست میزارم فقط نرمافزار تست معرفی کنید :n07:
اقا ssd رو نصب کردم ویندوزو زدم روش والا همچین فرق فجیهی نکرد!! ویندوز حدود 20 ثانیه بالا میاد سرعت کپی از هارد به ssd هم 166 مگ ثابته
1:SSD رو اوپتیمایز کردی؟نقل قول:
2:روی سیستم چند تا سیستم عامل داری؟
3:مدل مادربوردت چیه؟(کلا روی دسکتاپ استفاده میکنی یا لپتاپ؟)
4:سیستم عامل چی هست؟
اپتیمایز؟ نه اصلا نمیدونم چی هست!! چجوری اپتیمایز باید کرد؟نقل قول:
من رو هاردم 7 داشتم بعد هاردو دراوردم جاش ssd گذاشتم و رو ssd ویندوزو زدم دیگه فقط یه دونه ssd با سیستم عامل 7 که روش زدم
رو دسکتاپ
MOTHERboard: GIABYTE Z77X-D3H
CPU I3 3220
RAM GIEL 4GB BASS 1600
VGA NVIDIA 2GB 640 GTX
POWER GREEN 530W REAL
SSD 128 GB CORSAIR GS
7 زدم روش
اینم فیلم بالا اومدن سیستم
اقا انصافا اگه شما میگی سیستمت رو 7 ثانیه بالا میاد محشره!! برا من تا اومدن دسکتاپ 22 ثانیه طول میکشه اینم بگم گخ کلا هاردو دراورده بودم رو سیستم فقط SSD بود
فیلم بالا اومدن سیستمم
این زمان بوت طبیعیهنقل قول:
برای امیر خان احتمالا ویندوز ۷ نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سرعت کپی کردن به هارد هم سرعت انتقال محدود به سرعت پایین هارد میشه.
اول اینکه من روی ویندوز 8 میگم 8 ثانیه لود میکنه(تو ویندوز 8 علاوه بر کرنل، یک میکرو کرنل هست که سرعت لود رو بالا میبره)نقل قول:
دوم اینکه شدیدا پیشنهاد میکنم ویندوز 8 استفاده کنید! ویندوز 7 دیگه خیلی قدیمی شده...
سوم اینکه اون اوپتیمایز که گفتم تو ویندوز 8 هست.
چهارم اینکه دور اون 1to7.9 که خظ قرمز کشیدی ربطی به امتیاز و قدرت و ... سیستم شما نداره! داره میگه امتیاز ها از به سیستم ها از 1 تا 7.9 امتیاز داده میشه که SSD شما 7.9 ذو گرفته!
پنجم اینکه در بایوس گزینه ای برای تغیر MBR به GPT هست؟(تو قسمت بوت باید باشه)
اون 7.9 رو برا یکی دیگه عکسو میفرستادم پرسید حد اکثر چنده امتیاز منم براش مشخص کردم:n01:نقل قول:
والا یه جا نوشته بود hot plug رو فعال کنید فعال کردم سیستم سنگین شد!! مثلا نصب شدن ویندوز رو ssd کلی طول کشید!!
اون چ گزسنه ایه؟ الان نگاه میکنم
من با هارد هم تا جایی که welcom مینویسه همون 22 ثانیه طول میکشه و فقط تو اوردن دسکتاپم 10 ثانیه طول میده چون کلی نرمافزار و فایل رو دسکتاپم هست! تا اونجایی که ویندوز welcom مینویسه تفاوت ssd وhdd زیر 5 ثانیهست!
با ssd های بهتر مثلا سامسونگ ایوو نتیجه بهتر میشه؟