دقیقا واسه کارهای گرافیکی میخوام چون برای پروژه های ارشدم لازم دارم...بازی رو هم که هستم...پس ردش می کنین ؟..:n30:نقل قول:
Printable View
دقیقا واسه کارهای گرافیکی میخوام چون برای پروژه های ارشدم لازم دارم...بازی رو هم که هستم...پس ردش می کنین ؟..:n30:نقل قول:
ظاهرش شبیه همین باشه؟یکم زودتر میگفتی یه مدل عین همین سراغ داشتم اما خب کمیابه ممکنه دیگه گیر نیاد!!
پست تکراری شد
خب ؟...ولی قیمت تا 2و نیم میلیون !...بیشتر از این نمی خوام هزینه کنم ...نقل قول:
پس z500 بگیرین مدل i7نقل قول:
z500 modele A ya Eنقل قول:
config i7 ram 8 e
قیمتش رو داری؟
با گارانتی سازگار 2600نقل قول:
مدل A وB نداره اون برای بعضی فروشگاهاست برای تفکیک راحت تر جنسهاشون
اما اون کانفیگی که گفتین با گرافیک 635 که قدیمی تره من ندیدم اونی که الان تو بازار هست:
i7 3612
gpu 740 2G
ram 6G
hard 1T
البته دوتا اسلات رم داره یکی 4 و یکی 2
میشه 2 ورداشت جاش 4 گذاشت اما از 8 بیشتر نمیشه
رم 8 گیگ آمادش تو بازار هست یا حتما باید یکیشو بر داریم جاش 4 بزاریم؟؟؟نقل قول:
مرسی
دیجی کالا یه فروش ویژه زده...یه نگاهی بندازین مشخصاتشو ..چه طوره ؟نقل قول:
IBM Lenovo IdeaPad Z500-H
2199000 تومان گارانتی ویستا (الماس) | رنگ شکلاتی | بدنه فوق العاده باریک، زیبا و سبک | قاب صفحه کلید آلومینیومی | مجهز به گرافیک قدرتمند با حافظه اختصاصی ۲ گیگابایت Nvidia GeForce GT 740M | کیبورد مجهز به نور پس زمینه
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3230M Core i5 2.6GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 3 MB
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:1024 GB 5400rpm
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 740M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
این مدل با کانفیگ i7 هم در دیجی کالا با قیمت 2500 موجودهنقل قول:
گفتم الان z500 جدید چه i5 چه i7 رم 6 دارننقل قول:
اگر خواستین رم رو به 8 ارتقا بدین باید 2 بردارین جاش 4 بزارین
البته این کار گارانتی رو ساقط میکنه چون دستگاه باز میشه
2200 فروش ویژست؟ تو بازار 2.160 میدن
کانفیگی که میگی G هست تو دیجی کالانقل قول:
ولی رمش 6 هست باید بگردیم رم 8 پیدا کنیم یا باید مثلا به فروشنده بگیم آیا ؟؟؟؟
:n05:
ینی اینایی که تو دیجی زده رو 8 ه گارانتی نداره ؟؟؟؟نقل قول:
پس چرا زده با گارانتی؟؟؟
به نظرتون حتما باید کانفیگ i7 رو بخرم ؟...این اولین لپ تاپ منه و...راهنمایی کنین !:n13:نقل قول:
اگه قصد دارین لپ تاپ تا چند سال براتون بمونه و قدیمی نشه حتما i7 رو انتخاب کنید.در غیر اینصورت ci5نقل قول:
شما کاربردت هرچی باشه رم 6 هم کافیه!! بعید میدونم بتونی رم 8 پیدا کنی مگه اینکه بدون گارانتی یا گارانتی معتبر نباشه که اونم ریسک خرید رو میبره بالا!!نقل قول:
البته که نمی خوام زود قدیمی بشه ...پس 7 میخرم !نقل قول:
بهترین لپ تاپ تو این رنج قیمت فقط و فقط لنوو z500 هست که هم گرافیک و هم پردازنده خوبی داره مخصوصا اینکه این سری که وارد ایران شد دیگه با گرافیک 740M بود.که این گرافیک توانایی اجرای خیلی از بازی ها رو داره.
بعضی ها نظرشون اینه که کیفت صفحه تصویرش خوب نیست ...شما خودتون از نزدیک دیده این ؟...رنگهاش زنده هستن ؟..نقل قول:
این دوستمون که z500 رو معرفی کردند خودشون این مدل رو دارن .کیفیت تصویرش بد نیست...
سلام واقعا چیزایی مثل Apple Sony asus اسم دارن و قسمتشون 2 براره من خودم Apple ZONM0003x داریم هیچ فرقی ندارن الان بهترین لپ تابی که میتونی بخری Acer و Hp هست اگه هزینه بیشتر کنی میتونی ACER S7 بگیری که حرف نداره الان ACER 5742 i7 با گرافیک 2 انویدیا 2 تومنه بهترین انتخابه
از راهنمایی همه ممنون...زد 500 آی 7 رو سفارش دادم ...رنگ شکلاتی اش واسه اینکه بک لایت داشته باشه ...فردا میرسه ..از همه دوستان ممنون !:n16:
پیشاپیش مبارک باشه:11:
ولی یه ضررره بیشتر تحقیقمیکردی بهتر نبود به نظر من انتخاب های بهتری هم میتونسی انجام بدی
تو این رنج قیمت بهترین انتخاب رو کردی .
مبارک باشه
وای نه دیگه ...دودل بودن رو دوست ندارم...از این انجمن هم واقعا ممنونم ...راستش واسه خرید تلویزیونم هم از اینجا کمک گرفتم و نهایتش سامسونگ خریدم و خیلی خیلی راضی هستم...این مدل هم انشاء الله که خوبه...وقتی اکثریت راضی باشن نمیشه بخاطر بدشانشی یه تعداد محدود دودل شد !:n18:نقل قول:
بعللللله دیگه...واسه یه ریزه بهتر بودن یه میلیون باید بیشتر میدادم .... :n01:نقل قول:
با توجه به اینکه گرافیک برات مهمه و یه پردازنده خوب میخوای که حالا حالاها جواب بده برو سراغ hp 4540s با کانفیگ core i7اش . یکم کمیاب شده ولی هنوزم میشه توی بعضی از نمایندگی ها پیداش کرد . حدود 2600 تومان باید باشه .نقل قول:
ممنون ...زد 500 رو خریده ام ...چند روزی میشه ...بازم ممنون !نقل قول:
الان فقط اسوس لب تاب با پردازنده هاسول زده
فوق العادست فقط قیمتش بالاست
n55
دوست عزیز لپ تاپ های دیگه هم هستند مثل y510 از لنوو.نقل قول:
فکر کنم لنوو موفق تر باشه و بازار رو توی دست میگیره
فکر کنم تا 1 ماه دیگه بازار پر میشه از لب تاب جدید با پردازنده هاسول
البته این مدل گرونتر هم هست اما در این شکی نیست که لنوو بازار رو تو دست میگیره مثل همین الان که با لپ تاپ هاش این کار رو کرده.نقل قول:
معمولا لب تاب ها 1 تا 2 ماه بعد از عرضه یک مقدار افت قیمت دارن
البته ارش جان باید این و هم در نظر داشت که لپ تاپ مثل بعضی محصولات دیگه نیست که خیلی افت کنه اما خوب مسلما افت رو که میکنه اصلا به امید اینکه یه روزی همه جنس ها افت افت افت کنه تا ارزونی شه.ای خداااااااااانقل قول:
اره منظور از افت همون 200 الی 300 تومان است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لب تاب های جدید لنوو
مهر ماه وارد باار می شوند
می خواستم بدونم بین ASUS N46 JV و HP ENVY DV6T-7214 کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟