دانلود و نصب کردم.چجوری تنظیم کنم حالا
Printable View
دانلود و نصب کردم.چجوری تنظیم کنم حالا
از تو CONFIGURE برید تو تب SPEEDS اونجا یکی از SPEED ها مربوط به سرعت فن میشه MIN رو مثلا با 75 تنظیم کنید و MAX رو با 100 ......
TEMPERATURE هم تغییر بدی د که یکیش مربوط به سی پی یو میشه حداقلش رو 45 بذارید و حد اکثرش رو 50
انجام دادم.ولی تو تست جواب نمیده فن بالا نمیره.ولی تو بازی چرا.کریسیس رو 3 ساعت بازی کردم تا بهش فشاربیاد ببینم میره بالا یا نه.قشنگ رفت بالا دمای سی پی یو رو نمیزاشت بالاتر از 68 بره.دور فن حتی تا 4500 میرفت بالا ولی تو تست تکون نمیخوره معمولی میچرخه دما تو 8 دقیقه به 84 میرسه
یه جواب قطعی به من بدید لطفا.من این سی پی یو رو ببرم پس بدم یانه.واقعا مشکل داره یا اینا چیزه خاصی نیست رفع میشه.یه روز دیگه مهلت تست گرفتم اگه مشکل داره امشب باید پس بدم وگرنه دیگه پس نمیگیره.
سی پی یو قبلی خودمو انداختم تست کردم.تو 15 دقیقه اول دما تا 76 رسید.15 دقیقه دوم هم تا 79.5 گاهی اوقات هم 80 رسید.دور فن هم بالا نرفت همونجوری معمولی بود.اگه این تی 90 رو بندازم موقع تست دماش تا چقدر برسه تحمل میکنه.یعنی سی پی یو نمیسوزه.میخوام تست کنم ببینم دماش تو نیم ساعت به چند میرسه ولی نمیدونم به چند رسید خطرناک میشه باید خاموش کنم.
با توجه به اینکه اور نشده و از خنک کننده استوک پردازنده استفاده میکنین ، دمای بیشتر از 75 خیلی مناسب نیست.
به هرحال ظاهرا پردازنده مشکل نداره و اون بلو اسکرینی که دفعه پیش براتون رخ داده همونطور که گفتم میتونه از خیلی چیزا باشه.
پیشنهاد میکنم در آینده درصورت امکان پاورتون رو هم ارتقا بدین. پردازنده و گرافیک شما تقریبا پر مصرف هستند.
برای کاهش دمای پردازنده از کولینگ و تهیه مناسب کیس مطمئن بشین و در صورت امکان از خمیر مرغوب استفاده کنین.
برای اینکه از شر نویز و صدای فن و دمای بالای پردازنده راحت بشین در آخر پیشنهاد میکنم خنک کننده جدا براش تهیه کنین.
ممنون.در مقایسه با سی پی یو خودم کلا این سی پی یو دمای بالایی داره.تو حالت عادی 10 درجه بالاتره.تو بازی هم حدود 14 درجه بالاترهست سی پی یو 640 خودم تو کریسیس بالاتر از 54 درجه نمیشد.
اون بلو اسکرین هم فکر کنم به خاطر دمای بالا اتفاق افتاد.هنگام تست من دما رو کنترل نکردم ده دقیقه موند بعد صفحه ابی شد.وقتی تو 8 دقیقه به 84 میرسه احتمالا تو 10 دقیقه نزدیک 90 رسیده سیستم قاطی کرده
بله پردازنده 1090 دماى تقريبا بالايى داره.
به هرحال همونطور که گفتم بهتره که از خمير مرغوب استفاده کنين و در صورت امکان خنک کننده جدا تهيه کنين.
بایاس را حتما آپدیت کنید!!
وضعیت فت ها و رگولاتور های اطراف مدار pwm چطور هست؟
دماشون را با دست تست کنید ببینید بالا نباشه
باز هم تاکید می کنم بایاس را حتما آپدیت کنید چون این مشکلاتی که شما داری اعلام می کنی از آپدیت نبودن بایاس و مشکل تغذیه هست
دمای پردازنده هم نباید از 65 درجه بالاتر بره
داداش من مثله شما حرفه ای نیستم .اینایی که یعنی چی؟رگلاتورم مگه داره کامپیوتر.نقل قول:
اپدیت نرم افزاری کنم یا سخت افزاری؟؟؟
فایل بایاس رو از سایت سازنده ی برد بگیرید.....
دنبال اموزش اپدیت میگشتم.یکی اموزش اپدیت رو گذاشته بود ولی گفت هر چی بشه پای خودته.مگه اپدیت کردن هم مشکل ساز میشه؟؟؟خودم میتونم انجام بدم؟بیرون گفتن 20 میگیرن اپدیت میکنن ولی من به کاره اینا اعتماد ندارم.هیچی بارشون نیست.فقط بلدن بخرن بعد 20 درصد بکشن روش بفروشن.
راستی یه فن ورتکس 725 گرفتم .95 تومنه ولی به اندازه فن فابریک خودم خنک نمیکنه.فقط خیلی بی صدا کار میکنه.دورشم از 2100 بالاتر نمیره.فکر کنم اخرین دورش 2200 باشه.
این سی پی یو انگار میخواد واسه من گرون تموم بشه.کاش ارتقا نمیدادم.همون 640 خودم کارمو را مینداخت.
بله یه مقدار البته کم ریسک داره .....
اگه موقع آپدیت برق نوسان پیدا کنه یا برق بره دیگه بایاس سیستمت باید بره واسه پروگرم و اونجاست که دردسر شروع میشه
ولی من خودم صد دف تا حالا آپدیت کردم و مشکلی هم نبوده حالا هر طور خودت صلاح میدونی....
یه چیزی هم الان متوجه شدم.ا این برنامه تنظیم سرعت فن اصلا تاثیری روی فن نداره.هر سه تا فنی که تست کردم هرجور میخوان میچرخن.الان درصدو بردم پایین و بالا هیچ فرقی نداشت.همون 2000 دور میچرخه.فقط فن فابریک خودم هوشمندانه کار میکنه.این برنامه کارایی نداره
پس فکر نکنم به مشکل بخورم.برق ما خیلی کم پش میاد بره.راستی اموزش بایوس همه ی مادربردارو پیدا کردم به جز ازراک.شانسو میبینی.شما ادرس داری؟؟
اون برنامه قطعا با فن های pwm دار کار میکنه فن سیستم خودم که با اون برنامه الان داره کار میکنه.....
اینم یه لینک ببین خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا فن من از اینایی که میگی نیست؟؟؟vortex 725
اگه میگید با کم و زیاد شدن درصد ها فرقی نمیکنه حتما نیست دیگه
شاید.
نمیتونم فایل اپدیت مادربردمو پیدا کنم.
میرم تو سایت کلا انگلیسی نوشته.مدل 770 رو هم نداره.اگه شما ادرسشو دارید بزارید لطفا.
فایل اپدیت شده رو تو همین فلش معمولیا بریزم میشه دیگه نه؟؟؟
fat32 همین فلشایی که همه جا میفروشنه دیگه نه؟؟
ای وای خسته شدم.تو سایتش همه ی مدلای ازراک رو داره به جز 770 i cafe
بفرما داداش این لینک فایلش:نقل قول:
ضمنا آپدیت از داخل خود ویندوز انجام میشه.اینم سایتش:
ممنون داداش.کشت منو این کامپیوتر.یه سی پی یو گرفتم چند روزه دهنم سرویس شده.
فقط م یه اموزش اپدیت که گرفتم
نه عزیز من لینکش رو دادم که. ورژن 2 رو باید دانلود کنی.نقل قول:
بله من یه کم دیر متوجه شدم پستمو ویرایش کردم
فقط من اموزش اپدیت واسه فلش رو دارم نه واسه ویندوز.با ویندوز چجوری باید اپدیت کنم؟؟؟
تو این اموزش گفته که از راه فلش ساده ترو بی خطر تر میشه اپدیت کرد.
فقط تو یه قسمتش موندم که میگه (پس از استخراج روی یک فلش با فرمت FAT32 ذخیره نمایید.)
این کارو چجوری انجام بدم؟
دوست عزیز fat32 یک نوع فرمت هست
فلش شما فرمتش نباید ntfs باشه
البته حتما درون بایاس باید گزینه ای برای آپدیت باهش تا نیازی به استفاده از dos نباشه
فایل را حتما درون فلش برزید و از قرار دادنش درون فولدر خودداری کنید
انجام دادم.خیلی راحت اپدیت شد. اموزش اپدیت یه توضیحی اخرش بود اونو نتونستم انجام بدم.اف1 رو زدم ری استارت شد سیستم اومد بالا ولی تو اموزش نصب گفته این کارو بکن(پس از نصب بایوس آپدیت شده تغییرات اعمال شده قبلی مانند چگونگی بوت سیستم صفر خواهند شد پس وارد محیط بایوس شوید و تنظمیات را مجددا اعمال نمایید.)
الان باید این کارو حتما بکنم یا دیگه لازم نیست؟؟؟اگه لازمه چجوری باید این کارو کنم؟؟؟
اقایون هگی ممنون.حل شد انگار.نیم ساعت تست بدون مشکل انجام شد.فقط دما تا 88 رفت بالا اونم به خاطره دور فنه که توی تست بالا نمیره اگه بالا بره فکر نکنم اینجوری بشه.تو بازی دور فن بالا رفت دماهم بالاتر از 65 نرفت.
البته این فن استوک هست.اون فنی که 95 تومن گرفتم رو فردا میندازم ببینم جواب میده یا نه.