عجب تاپیکیه :دی
منم تبریک میگم :n16:
Printable View
عجب تاپیکیه :دی
منم تبریک میگم :n16:
منم تبریک میگم میلیونی شدن سایت رو...
به تمام کاربران P30WORLD تبریک میگم
منم به عنوان یه کاربر کوچیک بین این یک میلیون کاربر ... تبریک میگم یک میلیونی شدن این انجمن دوست داشتنی رو ... :n01:
+
اولین و اخرین انجمنیه که نمیشه دسترسی به اینترنت باشه .... و حدود 3.4 تا تب از مرورگر رو به خودش اختصاص نده :n06:
+
و به قول اون دوستمون تو پست 9 هیچ شبکه ی اجتماعی و انجمن و ... دیگه ای نتونسته جای اینجارو بگیره برا بنده و خیلی از دوستان دیگه ... :n12: :n11:
سلام
بنده هم تبریک عرض می کنم...یه سری عکس از سال 2004-2005 دارم ببینم میتونم پیدا کنم بذارم.
راستی یه عنوان هم بدید به یوزر 1 میلیونیوم
راستی مهران مافیا تو سالی یبار آفتابی نمیشی چطویاست همون اول سریع پست زدی سوپر VIP
ساقی جان شما هم همینطور کم پیدایین
ميليون خيلي عدد بزرگيه ...بايد به اين انجمن افتخار كنيم ...
به همه اون 1 ميليون تبريك ميگم اين افتخار رو
سلام
منم تبریک میگم به همه که بدون هیچ چشم داشتی و فقط به خاطر عشق و علاقه اینجا فعالیت میکنن
دست همگی درد نکنه مخصوصا کسائیکه این فروم رو به اینجا رسوندن
:n16:
یوزر 1 میلیونیوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه ... درسته ؟؟؟
واقعا تبریک ... هیچ انجمنی به اندازه پی سی ورلد تخصصی نبوده و این گستردگی انجمنها در هیچ جای دیگه وجود نداشته.
امیدوارم روز به روز پیشرفت انجمن رو شاهد باشیم :n12:
نه. شماره لینک پروفایل کاربرها بطور دقیق شماره عضویت کاربر نیست و چون پی سی چندبار ارتقا ورژن داشته این عدد دو سه باری جابجا شده...نقل قول:
فکر میکنم همون darkoob باشند که خودشون اعلام کردن.
تبریک میگم...
واقعا بهترین و ریشه دار ترین انجمنی که دیدم همین پی سی ورلد هستش ...
من خودم به شخصه خیلی چیزا اینجا یاد گرفتم ...
اینجا جایی هستش که خیلیا بدون هیچ چشم داشتی و با صرف وقت ارزشمندشون ، دانسته هاشون رو برای بقیه به اشتراک میزارن ...
راستی خیلی وقته این رکورد جابجا نشده :
بيشترين تعداد کاربران آنلاين 03-07-2007 ,15,871 نفر در ساعت 23:26 بوده.
به به بسیار عالی مایه مباهات هست:n16:
تبریک به همه اعضا
منم تبریک میگم. تقریبا نصف عمرم رو اینجا بودم. پیسیورلد اطلاعات منو توی همهی زمینهها ارتقا داد.:n16:قدرشو بدونید خواهشا.:n18:
منم با تاخیر یک میلیونی شدن پی سی ورد رو تبریک میگم!:n01:
سلام
خیلی خوشحالم که از اولین روزهای این سایت با شما بودم
به نوبه خودم تبریک میگم
همگی در پناه حق باشید:n16:
:n16: اول تبریک میگم
دوم خسته نباشید به همه دوستانی که انجمن رو مرتب و سر پا نگه میدان
واقعا ایول دارین:n12:
:n12:مبارک باشه:n12:
تبریک به همه از کوچکترین عضو مثله خودم تا مدیران ارشد.
تو ی مدت کوتاهی که توی این انجمن عضو بودم چیزی های زیادی یادگرفتم.
موفق و پیروز در پناه حق
با سلام
اول به نوبه ی خودم 1 میلیون کاربری شدن انجمن رو تبریک میگم
ولی خوب شاید خیلی وقت ها خیلی ها مثل خود من میخواستن حرف بزنن و خیلیان حرف زدن ولی هیچکس گوش ندادن مدیرانی که یه زمانی خیلی با کاربرا دوس بدون خیلی به نظراتشون احترام میزاشتن این روزا از کاربراشون فرسنگ ها دور شدن شاید چون مطمئن شدن اگه منی نباشن 10 ها نفر دیگه هستن که جای منو بگیرن
پی سی ورد شده یه دژ نظامی هر کسی که میتونه و میخواد یه لقبش بهش میدن خیلیا خیلی زود به قدرت مرسن و جالبه کل انجمن شده انجمن اونا خیلی از کاربرا اصلا" نمیتونن حرف بزن اصلا" نمیتونن ابراز وجود کنن اصلا" نمیتونن راحت باشن راحتی انجمن فقط برای کاربرای سابق انجمن مونده که خوب خیلیاشون خیلی وقته که توی انجمن نیستن یا اگرم میان فقط برای احوال پرسی با دوستای سابقشون هستش
میدونید خیلی دلم برای مدیران سابق انجمن تنگ شده خیلی هاشون الان یه لقب به عنوان کاربر حرفه ای داده شده ولی اونا خیلی زود فهمیدن که پی سی ورد دیگه اون P30 ورد سابق نیست مدیراش اون مدیرای سابق نیست ادمیناشم اون ادمین های سابق نیستن
پی سی ورد دیگه اون جو دوستانه رو نداره ولی من هنوزم دوست دارم چون سالهاست دارم باهاش زندگی مکینم با اینکه خیلی وقته از انجمن رونده شدم و خونه ی من نیست ولی هنوزم از دور که نگاش میکنم میبینم که هنوزم توی قسمت هایی از این انجمن عزیزانی هستن که مثل همون مدیران سابقا" یا هنوزم بعضی از اون مدیران سابق موندن
یادش بخیر یه زمانی وقتی جشنی بود از کاربرای تازه عضو شده تا مدیران ارشد همه سر و دست میشکوند که بیان و تبریک بگن چون اینجارو خونه خودشون میدونستن ولی توی 6 صفحه ی اخیر که از این جشن گذشته من همچین چیزی ندیدم دیگه انجمن پی سی ورد خونه ی خیلیا نیست
ببخشید دلم خیلی پر بود جایم بهتر از اینجا ندیدم برای حرف زدن شاید پستم حذف بشه شایدم نشه ولی من حرفمو زدم غمبادی که کرده بودم گفتم از طرف خیلی از دوستداران پی سی ورد
موفق و پیروز باشید
مبارک باشه با تاخیر:n12:
خیلی دوست داشتم بدونم انجمن چند کاربر فعال داره؟!/مثلا چند یوزر حداقل یه بار در هفته یا حتی یک بار در ماه وارد سایت میشن.مطمئناً فاصلش با یک میلیون زیاده ولی بازم عدد خیلی بالاییه که بین انجمن های ایرانی تکه!:n16:
بنده هم به سهم خودم این اتفاق مبارک رو خدمت همه ی دوستان تبریک میگم
جا داره تا بیش از پیش قدر چنین گنجینه های آنلاینی همچون این فروم رو بدونیم
P30World = 1.000.000 Users
یعنی چی ؟ :ديخوشحال می شیم :n02:
منم به عنوان یه یوزر 2006ــی تبریک میگم :n02:
اینم یه سری تصاویر خاطره انگیز از صفحه اصلی فروم در طول تاریخ (روی تصاویر کلیک کنید تا سایز اصلیشو ببینید):
(ساعت ها رو مجبورم به حروف بزنم که تبدیل به اسمایل نشه عددها و پست بهم نریزه )
تاریخ June 19, 2004 ساعت سه و 42 دقیقه و 6 ثانیه (70 کاربر عضو)بقیشو دعوت میکنم خودتون ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ December 12, 2004 ساعت چهار و 50 دقیقه و 38 ثانیه (1876 کاربر عضو)
درست یک سال بعد ... تاریخ December 12, 2005 ساعت پنج و 22 دقیقه و 27 ثانیه (19801 کاربر عضو)
تاریخ December 14, 2006 ساعت شانزده و 29 دقیقه و 26 ثانیه (64450 کاربر عضو)
.
.
.
تا به امروز و یک میلیون یوزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه تو این آدرس 499 تا snapshot از صفحه اصلی فروم در زمان های مختلف وجود داره :n01:کد:http://web.archive.org/web/20040201000000*/http://forum.p30world.com
این هم آدرس این چهار صفحه (به ترتیب) که گذاشتم اگه میخواهید به صورت زنده (نه به صورت عکس) ببینید:
کد:http://web.archive.org/web/20040619034206/http://forum.p30world.com/
http://web.archive.org/web/20041212045038/http://forum.p30world.com/
http://web.archive.org/web/20051212052227/http://www.forum.p30world.com/
http://web.archive.org/web/20061214162926/http://forum.p30world.com/
سلام
منم به نوبه خودم تبریک میگم
ایشالله جشن 100 میلیونی انجمن:n02:
سلام.
من هم به همه دوستان تبریک میگم.
با آرزوی سلامتی و موفقیت برای تک تک افراد انجمن. :n01:
سلامتبریک عرض میکنم به ادمین محترم،مدیران ،ناظرین ،کاربران فعال و همه اعضای این فروم مییونی.خیلی خوشحالم که منهم به عنوان عدد کوچکی از جمع شما عزیران هستم.امیدوارم همواره شاهد پیشرفت p30world باشیم.
درود فراوان.
من شاید خیلی قدیمی نباشم،البته خیلی هم جدید نیستم :دی
اما واقعاً استفاده های بیشماری از این سایت کردم.چه اون زمانی که بخش هنرهفتم محدودیتهای حال حاضر رو نداشت و چه الان از بخش نرم افزار و اینترنت و شبکه که خوراکم شده.کلاً امسال خیلی بیشتر معتاد اینجا شدم.
خدا قوت.
من هم بابت میلیونی شدن تبریک میگم.
من شاید خیلی قدیمی نباشم اما در این مدت چیزهای زیادی تو این فروم یاد گرفتم و تا اونجایی که در توانم بوده یاد دادم.
دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایراداتی رو مطرح کردن با تم درددل. من هم با تعدادی از اونا موافقم.
ولی در کل اهداف این فروم برای من مقدس هست و حداقل روزی 2-3 بار به فروم سر میزنم.
حتی زمانهایی که اینترنت به دلایل معلوم مشکل داشته به هر نحوی که تونستم اولین کار بعد از چک کردن ایمیل ها چک کردن فروم بوده.
سلام به دوستای گل انجمن..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما برقمون قطع بود...یه روز نیومدیما........:n02:
منم تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ............و همین طور تشکری ویژه دارم از کاربران عزیز که باعث پشرفت این سایت شدن.....و فعالیت مفیدشون رو تو انجمن ادامه دادن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از مدیران عزیز به خاطر زحمات فراوانی که کشیدن بسیار سپاسگذارم...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم موفق و پاینده باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا کسی ازین که p30world تو الکسا نزدیک 3 رقمی شدنه هیچ حرفی نمیزنه.و سایتایی مثل فیس نما جزو تاپ 10 میشن
من خدمت دوستان نظرم رو بطور کلی در مورد کل سیستم فرومی در تمام جهان وب بگم...زمانی فرومها خیلی بیشتر از الان جای قرار و مدار بود و پروفایلها نقش وال فیس رو داشتن و خیلی از تاپیکها محل چت و گپ و کل و... بود. الان انجمنها و تاپیکها بامسماتر شدن و بیشتر به نقش تخصصی برگشتند، تو اون دوران طلایی:n02: خبری از شبکه های اجتماعی نوین نبود.
حالا تازه کار به مصائب مصادیق جرایم و اینا نداریم، که ما اینجا باید باهاشون کنار بیایم و جاهای دیگه این مشکل رو ندارن.
...الان هم بزرگترین فروم وی بی جهان آف تاپیک و اسپم آزاده.
ولی من که اینجوری بیشتر دوست میدارم شما چطور؟:n02:
سلام. من هم به عنوان یه عضو نه چندان فعال اما وفادار به پی سی ورلد، میلیونی شدن تعداد اعضا رو تبریک می گم. امیدوارم این سایت روز به روز فعالتر و پربارتر شود و فعالیت آن تا نقطه ی انتها!!؟:n13: ادامه یابد.
زنده باد پی سی ورلد!!!
موفق باشید.
من هم از طرف هر سه نام کاربری ای که در این سایت دارم میلیونی شدن اعضای سایت رو تبریک میگم.
همش لحظه شماری میکردم که چرا این سایت این 20-30 هزار عضو جدید رو نمیگیره و ثبت نام نمیکنن که جشن یک میلیونی شدن بگیریم؟!!!
واقعا پیسیورلد بزرگترین و بهترین انجمن گفتو گوی ایرانه...
توش همیشه بحث های عالی صورت گرفته و اعضا واقعا باسواد هستن....
این سایت جنبهی تفریح خیلی عالیی هم داره(غیر از علمیش که خیلی هامون مشکلاتمون رو توش حل میکنیم!) و اون هم کلماتی بودش که اینجا ابداع شدن!!!!
من خودم چیزی مثل دی! رو اینجا دیدم اولین بار و چقدر در طول اون چند سال استفاده کردیم...
یادم نمیاد اکانت اولم که گمش کردم چی بود، مهم هم نیست...
چیزی که مهمه اینه که این سایت مثل برخی سایتای دیگه به جنگولک بازی و گذاشتن قالب عجیب غریب و کودکستانی رو نیاورد!!!!
خیلی کم پیش میاد و تقریبا بعیده که یه نفر، مدیر چند انجمن باشه!! و کم پیش اومده که مدیری سواد بحث کردن در انجمن مورد مدیریتش رو نداشته باشه!!!!
خیلی عالیه که سطوح دسترسی مثل همکار مدیر و کاربر فعال فلان بخش و اینجور چیزا هست و تند تند کاربرها مدیر نمیشن که تعداد مدیرا از کاربرا بیشتر باشه!!!!...:n02:
خسته نباشید به همهی دوستانی که با هر سطح کاربریی برای این سایت زحمت کشیدن و اینجا نیگرش داشتن....
تبریک بسیار زیاد به همه اعضاء:n19:
مارو باش فکر میکردیم میثم تاپیک رو شب میزنه پست اول رو خودم میفرستم ! از صبح 8 صفحه جلو رفته :n02:
دوستان خوبم ، منم این رکورد رو تبریک میگم
این انجمن با تلاش همه ماها و مدیریت خوب به اینجا رسیده مطمئناً از این پس هم موفقیت های خوبی بدست میاره
دست تک تک دوستانی که با علم و دانش خودشون تونستن جایگاه علمی انجمن رو ارتقا بدن رو به گرمی می فشاریم ، عزیزانی که بدون انتظار و چشم داشتی به کاربرها کمک میکنن ، رفقایی که بی تامل سعی در کمک رسانی و فعالیت مفید دارند ، مدیران و ناظران و همه اعضای تیم مدیریت انجمن که واقعا بدون هیچ کمک مادی دارن در این انجمن کار میکنن ، دست همگی درد نکنه خسته نباشید :n12:
مبارک باشه به همه دوستان و مدیران و برو بچ p30world .
تبریک میگم :n12:
چه زود پی 30 یه میلیونه شد ، انگار همین دیروز بود که 500-600 هزاره بود :دی
من به شخصه بعد از عضو شدن اینجا دیگه توی هیچ انجمن دیگه ای نتونستم فعالیت کنم و کلا از همون اول به جمع معتادین پی 30 پیوستم! :دی
واقعا بدون تعارف هیچ انجمنی پی 30 نمیشه...
با سلام خدمت کاربران P30World
با آرزوی خوشی و موفقیت در تمامیه امور زندگانی
منم به نوبه خودم 1.000.000 میلیونی شدن اعضای انجمن P30World رو به همه و مخصوصا اعضای این انجمن تبریک میگم.
از همه کسایی که در اینجا فعالیت دارن و همیشه زندگیشون اینجاس تشکر میکنم.
از همه کسانی که تو این انجمن به بهترین نحو دوستان رو یاری میکنن و با اطلاعات دقیق بهشون کمک میکنن تشکر میکنم.
دوستت داریم P30World
منم بیشتر اطلاعات کسب شدم رو از این انجمن دنیایی بدست آوردم و تا جایی که خدا صلاح بدونه و زندگی بهم امید بده با P30World می مونم و باهاش زندگی میکنم.
دست همه کسایی که برا P30World زحمت میکشن پربرکت باشه.
باتشکر مسعود
1392.4.26
22:22
به مدیران و همه کاربران عزیز این موفقیت رو تبریک میگم!
به نظر من این انجمن محبوب ترین انجمن فارسیه که می شناسم!
حالا باید به فکر جهانی شدن انجمن بود ! :n05:
گفتنی ها دوستان گرامی گفتن :n12:
منم به همه برو بچ P30World تبریک می گم و آروزی روزهای خوش براشون دارم مخصوصاااا ادمین های اصلی انجمن :n12:
به به الکس خان گلنقل قول:
حتما پسوردم رو دادم میثم جای من پست بزنه:n02:
اما نه جدی هماهنگ کرده بودیم نکاتی رو