اسکیدرو لینک های بازی رو برای PC گذاشت با حجم 9 گیگ
Printable View
اسکیدرو لینک های بازی رو برای PC گذاشت با حجم 9 گیگ
تو اين دو تا تريلر جديد لامبورگيني وننو رو هم ديديم!:n20:
حالا كرك بازي چي ميشه؟قراره مثل فيفا جون به لبمون كنن؟
برا xbox 360 هم لیک شد..............
جون مادرت آخه چی میشه 3 underground درست کنی خسته شدیم بابا اینم چنگی به دل نمیزنه.
دلم واسه underground , اویل سری اولش یعنی تا قسمت ۳, سایلنت هیل ۱ .۲ .۳ ، تنگ شده کاش سازنده ها یکم به اصل شون نزدیک بشن
واسه pc اومده؟؟؟
اومده ولی کـرک نشدهنقل قول:
تریلر جدید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ _________________________________________
دوستان دو سه روز دیگه بازی به صورت رسمی منتشر میشه
فقط یه خواهش دارم اینکه کسایی که بازیو تجربه میکنند نیان بگن مثل MW2005 نمیشه یا بگن این کجا و MW کجا
یه سری پدر ادمو در میارن هروقت NFS جدید میاد میان با MW مقایسه میکنند
یکی نیست بگه بابا جان MW تموم شد و فت تو 2012 هم که دیدید چه جوری ریبوتش کردند
پس هی نیان شیرینی نسخه جدید یه بازیو با مقایسه نسخه قبلیش تلخ کنید
مگر اینکه واقعا بازی ضعیف ظاهر شده باشه مثل RE6
نمره هایی هم که اومده درخشانند پس از این جور فازهای منفی ندیدخواهشا
Gametrailers
Despite some rough edges and aggravations, Need for Speed Rivals is still a fun and exciting ride. Hunting down your prey as the police or getting to your hideout in the nick of time is exhilarating, and constantly sharing a social sphere with other players feels like a natural step forward for a series intent on putting players on opposing side of the law.
Score: 8.4
خوشبختانه با بازی خوبی طرف هستیم . فک کنم Gameinformer هم 8.5 اینا بده ...
بازی که واسه 360 اومده!
خوبه؟
میشه ماشین اسپرت کرد؟
به نظر میاد گرافیک بازی خیلی خوبه
نسبت پیشرفتشو به HP 2 ارزیابی کنید بگید اگه می صرفه اورجینال بگیریم ، HP جدید ه رو که گرفتیم خیلی حال داد :n01:
این یارو منتقدش خوبه میشه روش حساب کرد .
خیلی از بخش چند نفره و متصل شدنش به بخش سینگل تعریف میکنن .....
یعنی این جدیده خدااااااااااااااست
فرراری - کاستومیزیشن - کنترلینگ عالی . گرافیک توپ دیگه چی میخواید ؟!
واسه pc اومده؟...اینایی که تو بازار میفروشن نسخه pc هست یا از 360 پورت شده؟
حجم نسخه pc همون 9 گیگ هست؟
دوستانی که خریدن میشه یه کم بیشتر توضیح بدن؟
باید پول جمع کنی واسه اسپرت کردن؟!تو خیابون ها آزاد میری/داستانی هست؟
ممنون:n02:
توي يابونها آزاد ميريد مثل نسخه هاي قبل ، هنوز بخش كاستوميزيشنش رو نديدم :دي
بازي هم براي pc هست و پورت شده نيست حجمش ٩ گيگ توي همه سايتها هم براي دانلود هست بخوايد بخريد هم قيمتش ٤٩ يورو معمولي ٥٩ يورو ديلوكس ورژن .
نید فور اسپید فقط 4 تا نسخش به من حال داد !
یکیش نسخه دومش بود ( NFS 2 ) که دو نفره هم میشد بازی کرد ! خیلی حال میداد یادش بخیر ! :n02:
بعدش آندرگراند 1 و 2 و بعدش هم Mostwanted !
از Mostwanted به بعد من واقعاً چیزه خاصی تو نید فور اسپید ندیدم ! به نظرم بدجور افت کرد !
تمامش نظر شخصیم بود ! اُمیدوارم این نسخه حداقلش بشه درست حسابی اسپرت کرد ماشینو ! <<
---
تو این نسخه در چه حد میشه ماشین رو اسپرت کرد ؟ اصلاً میشه اسپرت کرد ؟ :n02: اگه آره در چه حدی ؟ در حد آندرگراند یا ماست ونتد جدیده (:n21:) ؟
تو ریوالزم مثل ماست وانتد ماشینا همینجوری ریختن گوشه ی خیابونا یا مثل کربن میشه ماشین خرید؟نقل قول:
خب تقریبا دو ساعتی بازی کردم و باید بگم بیشتر از حد انظتارم خوب دراومده ....ترکیب نقش پلیس و Racer واقعا خیلی خوب دراومده ، گرافیک بازی هم عالیه ولی بازم انتظارم از گرافیک به خاطر Frostbite 3 بودنش بیشتر بود ولی باید بگم فیزیک محیط حرف نداره کلن محیط و آب و هوای بازی خیلی متفاوت و لذت بخش هست ، بازی واقعا بهینس اصلا افت فریم یا خیلی از مشکلاتی که بازی های اخیر داشتند رو نداره ، من رو High اصن افت فریمی نداشتم و خیلی روون اجرا میشد که اگه یه مقایسه کنم با MW 2012 خیلی عالیه ازین نظر ....
اگه از نکات منفی بخوام حرف بزنم میتونم ازCustomization و Tune Up بگم که نشون میده تمرکز رو این بخش کم بوده ، موزیک ها هم درحد نسخه ی قبلی که وقعا موزیکای توپی داشت ،نیستن ....
تو نقش Racer واقعا دررفتن از دست پلیس خیلی سخته و میشه گفت تو نقش پلیس برعکس هست ....البته شاید نظرم عوض شه سر این چون زیاد بازی نکردم ولی مثل اینکه تعادل خوبی برقرار نکردند ....
درکل توصیه میکنم حتما بازی کنید .
دوستانی که روی پی سی بازی می کنند چطوری میشه دسته بازی رو برای این بازی تعریف کرد ؟
ممنون میشم اگر دوستان فایل کانفیگ بازی خودشون رو که دسته بازی براش تعریف شده رو برام اپلود کنند . با کیبورد اصلا حال نمیده ! اما انصافا بازیش خیلی عالی شده و پیشرفت خوبی نسبت به نسخه های قبلی داره مخصوصا گرافیک و محیط بازی .
وستان منتظر فایل کانفیگ برای دسته یا راهنمایی برای تعریف دسته بازی هستم . مرسی .
دوستان لطف کنن بگن روند گیم پلی چگونه است آیا داستانی است؟
داستانی نمیشه گفت ، داستان تعریف نشده براش ، یه جورایی حالت Achievement ایی داره ...یعنی برا کامل کردن کریرش باس یه سری ماموریت ها با آبجکتیو های مختلف رو تموم کنی .نقل قول:
نقل قول:
دوستانی که روی پی سی بازی می کنند چطوری میشه دسته بازی رو برای این بازی تعریف کرد ؟
آره ولی اصلا جور درنمیان دی ! نمیدونم چرا تو این بازی اینطور هست دکمه ها اصن جور درنمیان باس خیلی وقت گزاشت روش تا تنظیم شه ...بازم اگه کسی تنظیم کرد ممنون میشیم اینجا هم بزاره ..
من همش 10 دقیقه بازی کرم ! هنوز خیلی باهاش ور نرفتم .نقل قول:
مثل هميشه دريفت لذت بخشه ^_^
اقا من بازی رو واسه xbox خریدم.میگه حتما باید روی هارد کنسول نصب بشه.روی فلش و اینا هم نصب نمیشه
Sent from my MT25i using Tapatalk
داداش لینک دانلودش رو میدی از سایت ایرانی ...نقل قول:
سلام.
نسخه نسخه Deluxe Edition رو پی سی دانلود گذاشته معتبر هست بدانلودیم؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
همین نسخه ی دیلاکس تو خیلی از سایتا هست منم از پی سی دی گرفتم که مثل همیشه بی اشکال بود .نقل قول:
سلام.
نسخه نسخه Deluxe Edition رو پی سی دانلود گذاشته معتبر هست بدانلودیم؟؟؟؟؟؟
بازی خیلی خوب شده و کسایی که از MW 2012 خوششون اومده مطمئنا از این هم خوششون میاد ...
دوستان مثل اينكه كرك 3DM واسه بازي اومده.كسي تستش كرده؟
آقا من واسه xbox گرفتمش
اما میگه باید HD PACK رو نصب کنی
اونم روی هارد خوده کنسول
از من هارد نداره،روی فلش هم نصب نمیشه
چه کنم؟!
سلام
دوستان این بازی ادامه Need for Speed Most Wanted 2 هستش؟یا فرق می کنه؟
اصلا ربطی به MW نداره من هنوز نگرفتم بازی رو ولی اینطوری میتونم بگم که بیشتر شبیه HP هستشنقل قول:
کیا برای pc خریدن من دانلود کردم ولی کرکش تعطیله 64 بیت میزنم صفحه مشکی میاد هیچی نمیشه 23 بیت هم ارور dll 110 میده
باید نرم افزار orignرا نصب و توش اکانت درست کنیدو کانکت شید بعد بازی رو اجرا کنید درست می شه بدون این نرم افزار و اینترنت آنلاین نمس شه ظاهرا بازی کردنقل قول:
خب منم تونستم بازي كنم.بازي چيز بدي از آب در نيومده در كل.فقط بزرگترين ضعفش از نظر من اينه كه ويرون و آگرا رو فقط تو بخش پليس ميشه برداشت.
یعنی این بازی داستان نداره؟
نه داداش نداره
مثل چند نسخه قبلی بیخوده
mw 2012 که افتضاح بودنقل قول:
اگه شبیه پرسویته که عالیه فقط مثل mw 2012 نباشه که همش یا تو دیواری یا تصادق:n21:
بچه ها كسي تونسته تايم تريلا رو گلد بگيره؟من براي باز كردن ٥٩٩ نياز به دو تا گلد تو تايم تريل دارم ولي هيچ جوره نميشه گلد گرفت توش.