----------------------------------------------
Printable View
----------------------------------------------
الان همین تاپیک هم به بنیان خانواده اسیب وارد میکنه و باید فیلتر بشهنقل قول:
الان تو امریکا طرف با 7تا دوستدخترش و زنش و بچه هاش دارن این تاپیک رو مطالعه میکنن و از فساد سرشار میشن و این با فرهنگ ما منافات داره و باید تاپیک فیلتر بشه
برادر اگه قرار بر فیلتر کردن هست شما خودتون چرا نمیتونین خودتون رو فیلتر کنین تا لازم نباشه کسی دیگه فیلتر کنه؟
برادر مشخصه مشکل شما چیه و اصلا مشکل فرهنگ و اخلاق و خانواده نیست پس بحث بی ارزشه با امثال شما
ولی درباره موضوع تاپیک من از اون دسته نیستم که ایه یاس میخونن و میگن نمیشه و ...
ولی اینو در نظر داشته باشید که سیستم حکومتی ما در مقابل مسائل خیلی مهمتر بین المللی به هیچ وجه جوابگو نیست چه برسه سر همچین موضوعی بخواد به سازمان ملل جوابی بده
پس در علم این کار فایده خاصی نخواهد داشت
----------------------------------------
:n24::n24::n24:
لطفا بزارید دوستان به جمع بندی از این تاپیک برسند !
داداش حرفت کاملا درست ولی خدایی نمیتونم دس رو دست بذاریم واقعا باید یه کاری کردنقل قول:
خدایی اخه چقدر پول بدیم و هیچی نگیریم واقعا باید یه حرکتی انجام بدیم
هرکس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند
هرکس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند !
نظری راجع به موضوع ندارم اما بچه ها فکر نمیکنید دارید به این دوستمون بی دلیل حمله میکنین . چرا جامعه ما اخیرا اینطوری شده که اگه یه نفر توی فضای مجازی عقیده اش رو بگه و با عقیده اکثریت جور درنیاد میکوبوننش .
نمیدونم چندتا پست خوندم از اول ولی نصف پستهای تاپیک شده توهین به این دوست خوبمون masoud_62005 . ایشون نظرشون رو اول گفتن . فوقش کسی که مخالفه جواب نده و نقل قول نکنه . هر چی توهین بود دیدم به ایشون شده تو این تاپیک . این دوستمون که از اون اعضای فعال بوق که نیست اینطور صحبت میکنین . این جا رو با فیس اشتباه گرفتین ؟
میدونم الان سیل توهین ها احتمالا میاد سمت من . هر چی پست از اول خوندم دیدم همش شده توهین . دریغ از چندتا پست حمایتی از این کار دوستمون که میخواد نامه بده به سازمان ملل . کی میخوان این ملت ادم بشن .
ببینید دوست من منم قبول دارم باید کاری کرد حتی کاری که درصد خیلی پایینی برای به هدف رسیدنش وجود داشته باشهنقل قول:
و همین عمل نامه نگاری رو هم تایید میکنم و ردش نمیکنم و کار بدی نیست ولی باید واقع بین هم بود و در حد تلاشی که میکنیم انتظار موفقیت داشته باشیم
اگر واقعا کاری باید کرد در پستوی خانه نهان دیگه جواب نمیده و باید کار عملی انجام داد البته مسالمت امیز و اصولی که متاسفانه در سوری طرف مقابل نه مسالمتی دیده میشه نه اصولی
ببیند دوست عزیز بنده که این 3صفحه رو خوندم توهینی و فهاشی ندیدم شاید پاکسازی شده تاپیک ولی ایشون هم برخلاف حرف شما نیومدن فقط نظرشون رو بدن بلکه دنبال تحمیل کردن نظرشون بر اکثریت هستننقل قول:
درخواست قفل شدن تاپیک زشتترین متعصبانه ترین و متهجرانه ترین تفکر ممکن هست و اظهار نظر نیست بلکه تحمیل نظر هست که متاسفانه همین تفکر قدرت رو در دست داره و به قول دوستانه یه فرهنگ لغت رو هم فیل.تر میکنه
والا من از ایشون طرفداری نمیکنم و اگه هم ایشون همچین حرفی زد به خاطر توهین هایی بود که داشت بهش میشد . تاپیک رو نمیدونم پاک سازی شد یا نه ولی تا همین سه پست قبل به ایشون توهین شده . احترام هم دیگه توی این فروم رو خواهشا نگه دارین . شما توهین نکردی اما چند نفر از صفحات قبل به شدت حالا جدا از فحش کوبوندن این بیچاره رو . اگه جوابشو نمیدادن سنگینتر بود و ایشون هم مجبور نمیشد بگه تاپیک رو ببندید . هر چند به دعای یه نفر که بارون نمیاد حالا شماها جبهه گرفتین علیه یه نفر . به موضوع تاپیک بپردازین به جای توهین . ایشون هم اگه از این به پست بی ربط داد توی این تاپیک اسپمه و ریپورت کنین نه که توهین .نقل قول:
بیاید از ته دل و صمیم قلب به تفکر و اندیشه عشق بورزیم .مشکل همین جاست.وقتی ذهنمون به بن بست میخوره ، وقتی حد اطلاعاتمون بسته و کمه مشکل از ماست . نیایم با توهین به دیگران خودمون رو موجه جلوه بدیم.
به جای جدال اشخاص به جدال اندیشه ها و عقاید بپردازیم.
جا داره ازبه خاطر مسایلی که پیش اومد و حرفهایی که زده شد دلجویی کنیم فارغ از موضع ما نسبت به عقاید ایشون.:n16::n16::n16:
به نظر من ایشون باید بیان از بچه ها معذرت خواهی کنن بخاطر صحبتهای دور از نزاکتشون
آقا یا خانم مثلا روشنفکر، شما که سنگ برادر مسعود رو به سینه میزنی و به دوستان ادب یاد میدی ، خودت که به کل ملت توهین کردی. واقععا کهنقل قول:
سلام
وقتی یه نفر میاد با طعنه و ریشخند میگه "بعدش حتما به شورای امنیت نامه بزنید ..." باید منتظر واکنش بقیه هم باشه
وقتی یه طوری حرف می زنیم که انگار ما چیزی رو می فهمیم ولی بقیه نه ، حتی اگه واقعا هم همین طور باشه ، واکنش منفی به وجود میاره
ابراز نظر آزاده . کسی هم منکرش نیست ولی دیگه نباید شور یه چیزی رو در بیاریم و دم به دقیقه اظهار نظر کنیم
واکنش ها هم بعد از عرایض ایشون شروع شد
از دوستان مخالف که نظرشون رو هم گفتن خواهش میکنم که ادامه ندن و امر خطیر دفاع از منافع نظام رو به کسانی که وظیفه شون هست بسپرند.
یاد مطلب یکی از دوستان ارزشی در مورد فیلــتــرینگ و فرصت های ایجاد شده توسط اون افتادم که چقدر خوبه جی میل فیلتـــــر بشه تا سرویس های ملی راه اندازی بشه و کار آفرینی و اینها...
باقی دوستان هم رعایت کنید تاپیک بسته نشه. بگیرید بخوابید نصف شبی :n02:
دوست ندارم نظر کسی رو پاک کنم پس لطفا همکاری کنید، سانسور به تنهایی بد هست. سانسور گرایی بدتر از اون.
یعنی من فقط منتظرم این اینترنت رو بخوان ملی کنن که نشه سایت خارجی رفت
تمام ملت و همه ی سایت ها تمام دیوار و تمام دنیا برای این دولت فحش مینویسم
چنین کاری نمیتونند بکنن..... ولی کاری میکنن که از رفتن به سایتهای خارجی ذله بشی....نقل قول:
همین کاری که فاز اولش رو اسیاتک اجرا شده و معنی وبگردی با سایت های خارجی رو نمیفهمیم از بس که اوضاع ***:n15:.....
ساندیس طعم جدید چی اومده؟نقل قول:
با کلیت پستتون موافقم،اما توی هر دو قسمت هایلایت شده،شخص خودتون هم یه مقدار غیرمنصفانه اعلام نظر کردین.نقل قول:
پست اول من رو بخونین ببینین اعلام حمایت هست یا نه.
قسمت دومی که هایلایت کردم رو هم که در موردش حرفی نزنم بهتره.از شما بعیده این ادبیات.
یا حق.
بسیار کار خوبی هست
عزیزان خواهشا توجه کنید بعضی افراد فقط قصدشون این هست که بیان یه چیزی بگن بقیه واکنش نشون بدن بعد بیان ادرس رو ریپورت کنند برای کمیته فــیلـــترینگ
البته اکثر این افراد شناخته شده هستند و خدا رو شکر هم تعدادشون اینجا خیلی کمه ولی خب ...
لطفا با جواب ندادن به این افراد انها را از رسیدن به نیت شوم شان محروم کنید
دوستان جواب ساندیسی ها رو ندید! بحث شیرین و زیبای این تاپیک را فارغ از افاضات این دوستان ادامه بدید...فضای مجازی مال ماست...
Power Of People
نکته جالب ایمیل ملی که دقیقا یک هفته پیش راه اندازی شده اینه که اسکریپت و کد آن اصلا ملی نیست و مربوط به سایت زیر است :نقل قول:
برنامه نویس این وب میل چند روز پیش از استفاده دولت ایران از نسخه قدیمی تر RoundCube که مربوط به 4 سال پیش است تعجب کرد ! چون پر از باگه . معلوم نیست چرا از آخرین نسخه این وب میل در راه اندازی ایمیل ملی استفاده نشده است.
این بی شعور هایی که این همه بلا سر اینترنت میارن آیا یکم فکر خودشون و خونوادشون نیستن! ولله خیلی سر سختن که هر ثانیه میلیون ها از میلیون ها نفر فحش و ناسزا دریافت میکنن.
دوستان بحث و موضوع تاپیک رو به خاطر یک دونه نفر اینجوری نکنید طرف امده بجای وضع موجود و عنوان موضوع یعنی اینترنت ایران رفته چسبیده به فرهنگ و زندگی خارجه بگذریم
بله این امر بسیار پسنیده هست و من بسیار امید دارم اعتراض جمعی و نامه همگانی راه گشاست در دنیا
منتظرم ارایه نسخه اولیه این نامه هستیم زودتر اماده بشه :n01:
دوستان ظاهرا دولت پاکستان از ما جلو زده :
من ابتدا فکر کردم خبر شوخیه ولی مثله اینکه کاملا جدیه !
این شما و این هم نسخه حلال از موتور جستجوی گوگل :
به نام آدرس دقت کنید : Halal + Googling
اینم شعار سایت که خیلی جالبه :
Halalgoogling is the World's unique Muslim search engine that has a built in system to filter Haram content
اون تیکه قرمزه خیلی باحال بود :n08:نقل قول:
دوستان وقتی به ما وعده افزایش سرعت میدن و به جای فروش پهنای باند بین الملل به ما دارن اینترانت میفروشن خوب ما هم گاگولیم دیگه مگه نه.امدن سرویس ایمیل ملی راه اندازی کردن با 1000 تا باگ صبح از ملت یک عالمه هزینه هنگفت میگیرن همین الانش گوگل داره 10 گیگ فضا میده به صورت رایگان.تمام سایت های الپلود فایل رو ف ی لتر کردن.سایت های رو ما شاهد فیلترینگشون بودیم گه اصلا موضوعی برای فیات رینگ نداشتن سایت های مثل xfire.com سایت گیم اسپات و....... من نمیدونم بعضی از ادم ها که ادعای مسلمون بودشون میشه یکم فکر کنید یزید و معاویه هم مسلمون بودن امام جماعت مسجد بودن مردم پشت سر این ها نماز میخودن اما واقعا این ها مسلمون بودن.یکم دید خودتون رو باز کنید و جامعه رو با دید جهان بینی نگاه نکنید.
واقعا فکر کردی کدوم مسعول یا حتی کدوم کارمند مسعول بیاد این تاپیکو بخونه ؟ خیلی خیلی جاشون محکمتر از این چیزاست که با چند تا صحبت قرار باشه به خودشون بیاد
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۳
بسمه تعالی
ریاست جمهور منتخب؛
جناب آقای دکتر حسن روحانی
با سلام و احترام
در این روزهای سرنوشتساز که مشغول بررسی سوابق و سلایق و انتخاب افراد شایسته برای پستهای اجرایی کشور هستید، ما، بهعنوان جامعهای میلیونی از کسانی که به شعار اعتدال و عدالت شما رای دادهایم، لازم دانستیم در کنار خواستههای مشروع خود نکتهای را به شما یادآوری کنیم.
امروز بدون شک تحقق حماسه اقتصادی بدون توجه ویژه به زیرساختهای ارتباطی امری غیرممکن و بیهوده است. در دنیایی که توسعه اینترنت و سرعت آن رابطه مستقیمی با شاخصهای اقتصادی هر کشور دارد، آیا میتوان از این امر مهم چشمپوشی کرد؟ امروز وضعیت اینترنت در کشور ما به جایی رسیده است که جز افسوس و حسرتِ دل میلیونها کاربر آن، چیز دیگری نمیتوان بیان کرد. سرعت اینترنت در ایران حتی دهها برابر کمتر از سرعت اینترنت در کشورهای جنگزده و یا اشغال شده مانند عراق و افغانستان و حتی کشورهای کوچک آفریقایی است که شاید اسم آنها را در طول عمر، کمتر از تعداد انگشتان دست خود خواهیم شنید. آیا واقعا شایسته مردم و فرهنگ و تمدن ایرانی است که در حوزه ارتباطات ایران را به عنوان دشمن شماره یک اینترنت بشناسند؟ واقعا چه شد که امروز مردم دنیا برای اینترنتی با سرعت چند گیگابیت انتظار میکشند و در ایران میلیونها نفر در حال انتظار برای باز شدن یک ایمیل؟
جناب آقای دکتر روحانی؛ ما به عنوان میلیونها جوانی که به شما رای دادهایم درخواست ویژهای برای رسیدگی به وضعیت اینترنت داریم. سرعت اینترنت در کشور ما تاسفبار است. *****ینگ اینترنت مانع باز شدن ایمیل و حتی سایت گوگل میشود و امروزه کاربر ایرانی، برخلاف تمام مردم جهان، از اینترنت چیزی بجز محدودیت و سرعت کم و ناراحتی اعصاب نمیداند.
آقای روحانی! ما سخنان پیش از انتخابات شما را از یاد نخواهیم برد؛ سخنانی که در آنها اشاره داشتید که پهنای باند کنونی اینترنت در شان ملت ایران نیست. گفتههای شما را از یاد نمیبریم؛ اینکه عنوان کردید سانسور اینترنت ناکارآمد است. ما از شما میخواهیم در کنار توجه به مسائل سیاسی و معیشتی مردم، توجه بسیار ویژهای به بهبود وضعیت اینترنت و سرعت و کیفیت آن داشته باشید.
امروزه اینترنت در کشور ما به کالایی انحصاری در دست شرکت زیرساخت تبدیل شده و داشتن اینترنتی که کمتر قطعی دارد،کالای لوکس قلمداد میشود! این وضعیت تا کی میتواند ادامه پیدا کند؟ چرا ما باید برای اینترنتی با سرعتی دهها برابر کمتر از کشورهای همسایه خود و با قطعیهایی صدها برابر بیشتر، هزینه دهها برابری پرداخت کنیم؟ چگونه است که شرکت زیرساخت برای خرید یک مگابیت پهنای باند، با تمام هزینههای آن، ۱۵ دلار میپردازد، اما همین اینترنت را با فیلترینگ افسارگسیخته و قطعیهای بسیار با قیمتهای ۲۵۰ یا ۳۰۰ هزار تومانی به شرکتهای اینترنتی میفروشد؟
آقای روحانی؛ شما در اولین مصاحبه مطبوعاتی خود به شور و غوغایی اشاره کردید که جوانان در فضای مجازی پدید آوردهاند. امروز نوبت شماست که پاسخی درخور آن شور و غوغا بدهید. بهبود اینترنت نهتنها تهدیدی برای امنیت کشور نیست، بلکه فرصتی برای آشتی کاربران میلیونی آن و زمینهسازی برای توسعه اقتصادی کشور است. امید است این نامه مورد توجه و عنایت شما قرار گیرد.
فرستنده: سینا شهسواری - عضوی از خانواده دهها میلیونی کاربران اینترنت ایران
چه جالب ! سایت پربازدید تابناک نامه ی بچه ها رو انعکاس داد ، تبریک دوستان!
عزیز شاید این تاپیک رو نخونند اما همین الان یک نگاه به سایت تابناک بنذازید ! نامه ی بچه ها رو انعکاس داد....نقل قول:
آغا این نامه تون بالاخره به کجا رسید ؟ سرعت اینترنت زیاد شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به قیمت کور کردن گوش جهان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yeah, انگار سیستم ایران، حقوق بشر و تعهدات بین المللی رو رعایت کرده تا حالا و به حرف نهادهای جهانی گوش میده...!
شما دقیقاً در کجا زندگی میکنید یا چه چیزی مصرف کردید که به این ایده ی ناب رسیدید؟
سازمان جهانی ارتباطات، بدون نیاز به شکایت شما، سال هاست به ایران فشار میاره که سرعت اینترنت رو افزایش بده و فعالیت های ناقض حقوق و آزادی های مردم از قبیل فیلترینگ و پارازیت انداختن روی ماهواره های بین المللی رو متوقف کنه (که مورد دوم باعث مشکل برای باقی مردم جهانم میشه).
ولی ایران هیچ اهمیتی به این سازمان های بین المللی که بهشون تعهد داره و قوانینشون رو امضا کرده، نمیده.
بعد شرکت های بین المللی، به خاطر رفتار ایران و ایجاد مشکل برای سرویس های جهانی، پخش شبکه های تلویزیونی صدا و سیمای ایران (به زبان های مختلف با پول مفت مفت) رو قطع میکنن، ایران تازه طلبکارم هست...!
lol
دقیقاً موشکل مسئولین با اینترنت همینه.نقل قول:
اینکه رسانه ای وجود داشته باشه که حد و مرزی نداره و قابل کنترل و شنود کامل نیست، برای این افراد هضمش مشکله...
سرعت اینترنت تو ایران هیچ مشکلی نداره تاکید میکنم هیج
بلکه مشکل پهنای باند،فــیــلترینگ،قطعی و قیمت فوق العاده زیادشه
شما 128 نامحدود میگیری سرعتت بالای 50-60 هست در صورتی که عملا بیشتر از 16 نباید داشته باشی...
این ها اصلا سازمان ملل رو قبول ندارن بعد شما میخوای به اون ها شکایت کنی :n08:.در کشور ما دمکراسی برقراره همه چی هم خوبه :n08:.ما حتی این جا میایم و اعلام میکنیم مردم جهان هیچی از دمکراسی رو ندارن و برای تحقیق دمکراسی همه کشور ها باید از الگوی ما استفاده کنن تا مردم شون رنگ دمکراسی رو ببینند:n08:
نقل قول:
شما مزاح می فرمایید کافیست جدول سرعت اینترنت در کشورها را ببینید , سرعتی که تو ایران به اسم اینترنت پرسرعت می دهند ,در دنیا 8 سالی هست کلا منقرض شده و در موزه ها به ثبت رسیده جهت بازدید دانشجویان از سیر تحول سرعت و تاریخچه اینترنت.
میانگین سرعت در کشورهای اروپایی 30 mb می باشد که 3 MB در ثانیه هست
من دوستی اروپایی داشتم که سرعتش 100 mb معادل 10 MB در ثانیه بود, می گفت زمان دانلود فایلی تو عمرش هیچ وقت فایلی را کمتر از 4 الی 5 ثانیه دریافت نکرده بود و به من می گفت مگه دقیقه هم وجود داره؟ :n29:
باید بهش میگفتی ما تو ایران روز و یا حتی هفته ام داریم:n28::n14:نقل قول:
من فکر کنم ماه هم داشتم اگه اشتباه نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته اون پروژه اسمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستنقل قول:
میگم میخواین یه نامه هم به گوگل بنویسیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اسمشو میدونم loon هستش بخاط balloon گذاشت loon. اما این طرح اتفاقا برای مناطق محروم هستش مثل کشور ما ممکنه تو کشورهای همسایه قرار بده تا ما هم بتونیم فیض ببریم.نقل قول:
شما هم بیکارید این جور نامه ها به هیچ جایی نمیرسه
اینقدر چیزایی دیگه ای هست که تو این دنیا(نه فقط مملکت ما) داره اتفاق میفته سازمان ملل هیچ کاری نمیکنه اونوقت شما به فکر اینترنت هستید
اینا همش بازیه
هیچ کس هیچ کاری واسمون نمیکنه خودمون باید واسه خودمون کاری کنیم
کاشکی فقط حوزه ارتباطات بود ... گزارش های اخیر احمد شهید در مورد حقوق بشر تو ایران خیلی واضح و شفاف بود منتها معاون امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه محمد جواد لاری جانی که بر حسب تصادف یک داداش رئیس قوه قضاییه داره و یک داداش رئیس قوه مقننه!!:n09: این گزارشات رو غیر واقعی , سیاسی و در مجموع کشک تلقی کرد!:n08:حالا دیگه ما اینجا 6 روز از 7 روز هفته باید سر سرعت پایین کیلوبایت و پینگ ثانیه و ... دعوا و بحث کنیم!!:n18:نقل قول:
دقیقا!تاثیر این نامه ها و شکایتها و ... حداکثر در حد نشان دادن اعتراضه اونم به شرط اینکه تعداد زیاد باشه و البته مقام مسئول اینو صرفا اعتراض به یک موضوع خاص تلقی کنه نه تلاش برای براندازی نظام!:n09:... وگرنه کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!نقل قول: