سرکنکور از فیزیک 2 که از کلش سوال میدن.نقل قول:
فیزیک 1 ـه که فقط 2 فصل آخرشه!
سرکنکور از فیزیک 2 که از کلش سوال میدن.نقل قول:
فیزیک 1 ـه که فقط 2 فصل آخرشه!
كسي نگفته كه فقط از 2 فصل آخر فيزيك 2 سوال مياد. بقيه فصل هاي فيزيك 2 در پيش دانشگاه تكرار ميشن. كار و انرژي هم هست كه اونم همه بلدن.
دوستان به نظرتون گسسته ی پیروزان (نیما مهدی زاده) خوبه؟
سلام میشه یرای سوال پرسیدن در مورد این dvdها ایمیلتون رو داشته باشیم .من به راهنماییتون نیاز دارم.ممنون
اقای علیرضا شما dvdهای (کنکور اسان است ) ریاضی اقای اکبری رو استفاده کردین؟
نظرتون در مورد تدریسش چطوره؟
اقا علیرضا در مورد دینی و عربی چه dvd هایی خوب هستش .(اموزش مفهومی و تکنیکی ) لطفا راهنمایی کنید.
براي ديني هيچي خوب نيست فقط و فقط كتاب تست + كتاب آيات و نكات گاج. هفته اي 3 ساعت بخوني كافيه. براي عربي هم والا همه چي ديدم ولي چيز به درد بخور تا اين لحظه نديدم
سلام برا کنکور زبان هم تخصصی هم عمومی dvd امورشی جامع هست چی کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند سالی از ذرس دور بودم میخوام تازه شروع کنم سال پیشم قبول نشدم
براي زبان متاسفانه چيز خيلي خوبي سراغ ندارم. لغت رو كه با سي دي نميشه ياد گرفت بايد اونقدرتست بزني كه ماهر بشي. گرامر هم كه كتاب مبتكران - انار شهابي رو بخري بهتره.
کسی دی وی دی های ونوس که جدیدا تو شبکه 3 برنامه داره رو دیده؟ چطور بوده؟
من زيست و فيزيك و شيميشو دارم. زيستش در مقايسه با دادگستري هيچه شيميش هم در مقايسه با بازرگاني و فيزيكش هم در مقايسه با رحماني و مسعودي هيچه. فيزيكش كه بيشتر به درد تشريحي نمره گرفتن ميخوره تا تست كنكور
از دوستان گرامی ریاضی منتظری با تخفیف ویژه کسی برای فروش داره؟ مثلا کسی که پارسال استفاده کرده.
هر pack هزینش چه قدر میشه؟
کسی dvdهای عمومی ونوس رو خریداری کرده؟ چطور بوده؟
در شيمي هم محصولات مهندس رضا سيروس رضايي مخصوصا براي پيش دانشگاهي بسيار عاليه. ايشون براي سال سوم محصول جديدش ناقص هست فقط فصل 1 سوم رو داره
آقاي بازرگاني هم براي سال دوم و پيش 1 محصولاتي داره كه خيلي عالي تدريس كرده منتهي خيلي قديمي هستن و نياز شديدي به ويرايش دارن.
اقا علیرضا شیمی بازرگانی ویرایش شده رو استفاده کردین و میخوام بدونم هنوزم رضایی خوب هستند در پیش؟
بازرگاني شيمي 3 و پيش 2 مطابق كتابهاي جديد هستن.نقل قول:
من میخوام رشته پزشکی قبول شم و نیاز دارم که زیست و ریاضیشو بالا بزنم و به منبعی نیاز دارم که مباحثی که در کتاب به صورت جداگانه گفته شده را به صورت جامع و مرتبط به هم اورده باشد به نظر شما پکیج اموزش 100رو بگیرم یا موسسه ونوس را؟
من سال 91 در دانشگاه دولتی قبول شدم ولی رشته پزشکی میخوام یعنی 2 سال عقب افتادم لطفا هزینه ایم که میتو نم بکنم 1میلیون هست که اونم نتیجه کلی کار پس کمک کنید که منابع خوبی بتونم گیر بیارم تمام امید پدرمادرم به اینکه امسال قبول شم لطفا کمک کنید مخصوصا زیست محصولات دادگستری خیلی گرون
نقل قول:
ریاضی مهر و ماه رو بگیر و بخون ، هیچ راه دیگه ای هم نداره !
هر پولی هم که پای این دی وی دی ها بدی مطمئن باش جز پر کردن جیب یه مشت سی فروش شیاد چیزی عایدت نمیشه .
این دوموردی که نام بردی هم بدردنخور هستن
به نظر من شما اين يه مليون تومن رو بيخودي تلف نكن چون الان ديگه ديره. رياضي پيش دانشگاهي مبتكران + رياضي دوم مبتكران + رياضي تجربي گاج ميكروطبقه بندي رو تهيه كن DVD هاي رياضي فقط براي چند مبحث مناسب هستن و نميتون كفاف درصد بالا رو بكنن.نقل قول:
در مورد زيست هم الان تضميني نيست كه با تماشاي كامل دادگستري بتوني درصد بالا بياري چون زيست يه درس طولاني اثر هست و سوال هاي اخير هم طوري طراحي ميشن كه با رد گزينه نميشه جواب داد و تست هاي دام دار زياد طرح ميشه. به هر حال توصيه ميكنم كتاب هاي درسي رو كامل بخوني و بعدش تستاي خط به خط خيلي سبز و بعدشم مفهومي ها رو حل كني. DVD به درد كسي ميخوره كه خودش در حد درصد بالا باشه و بخواد درصد بالاتر به دست بياره. يا اينكه نهايتا تا اواسط سال شروع كنه به ديدنشون نه اينكه بعد عيد تازه بخواد تماشاي فيلمها رو شروع كنه.
البته ميشه الان هم توي زيست و رياضي درصد بالاي 80 آوردا ولي مجبوري روزي 7-8 ساعت واسه اين دوتا وقت بزاري و اينطوري درساي ديگه رو بايد رسما بيخيال بشي !
درس من بد نیست و فقط با یه بار نگاه کردن مطلب میگیرم و نیاز نیست وقت زیادی صرف خوندن کنم لطفا منبعی تصویری معرفی کنید در ضمن من کتابارو خوندم ولی به منبعی نیاز دارم که نکات مهم و کلیدی که تو فصلای جداگانه زیست اومده به هم مرتبط یه جا جمع کرده باشه؟
بچه ها محصولات شركت رهپويان براي جمع بندي عالي هستن مخصوصا زبان و عربي و زيست و رياضي و فيزيك.
محصولات پارسالشون رو بيشتر توصيه ميكنم بهتون. هم قيمتشون خيلي پايينه هم كيفيت عالي دارن و تعداد تست هاي زيادي هم در هر فيلم وجود داره.
از سايت اردو دات آي آر ميتونين مشاهده كنين
خوب الان ما که نفهمیدیم چی شد ًًً:n27: یعنی تااینجای کار کنکور آسان است خوبه ؟؟ زیست محصولات دادگستری ؟شیمی مبتکران ؟فیزیک مسعودی ؟
بعدش شما توی پستی نوشته بودید که با قیمت پایین هم این دی وی دی ها هم قابل تهیه هستند ، خوب ممکنه راهنمایی بفرمایید؟ خوب البته میدونم شاید کار درستی نباشه ولی خوب انصافاً بازار گرمی ها نباید صرفاً برای کسانی باشه که تمکن بالای مالی دارند ، آقا سپاسگزار میشم زود پاسخ بدید ؛ :n03: گناه داریم خو
نقل قول:
سلام دوست عزیز
محصولات کنکور آسان است همش به جز فیزیک مسعودی و کمی هم دادگستری آشغاله
اینم بگم دادگستری فقط برای کسانی خوبه که تو عمرشون معلم خوب نداشتن و تو باغ نبودن! برای حرفه ای ها و متوسط ها اصلا توصیه نمیشه
فیزیک مسعودی هم اگه قیمت یک پنجم نوش رو گیر بیارین (که زیاده) خوبه! هیچکدوم از محصولات کنکور اسان است ارزش اون پولی رو که میدین ندارن!
شیمی مبتکران که خود بازرگانی تدریس کرده خیلی توصیه میشه هم قیمت خوب هم کیفیت فوق العاده!
اگاه باشین که تو گول بسته های اموزشی رو نخورین!
شیمی بازرگانی رو جدا میشه DVD ـش رو خرید ؟ هر جا رفتم گفتن فقط همراه با کتاب .
آره چرا نشه پُرِ:دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تهرانید میتونین از خود انتشارات بگیرین: انقلاب - خیابان فخر راضی ....
خودم هم از انقلاب گرفتم هم اینترنتی خریدم.
دوستان نظرتون چیه من پکیج کامل ریاضی کنکور آسان است رو بگیرم
آقای محمود اکبری چطورن ،دبیران هندسه و آمارش چی؟
اوقت بعضی ها میگن این تکنیک های آقای مسعودی دیگه بکار نمیان نظر شما چیه؟
ممنون میشم:n26:(رشتمم ریاضیه)
عاليه. مسعودي دوسالي ميشه كه تكنيك رو گذاشته كنار و داره رياضي رو مفهومي تدريس ميكنه. اكبري هم خيلي خوبه من لگاريتم و ماتريس و تابع و احتمال و تركيبات و ... رو دارم ازش خيلي عالي هستن. مسعودي هم كه من حد و مشتق و تصاعدشو دارم خوب هستن انتگرالش فقط خيلي قديميه و تكنيك به درد نخوره ولي بقيه عالي هستنقل قول:
.................................................. .. .
دبیر هندسش چطوره؟نقل قول:
و اینکه شما کلاس کنکور خوب میشناسین؟
ممنون
سلامنقل قول:
من تازه عضو شدم و اکان ارسال پیام خصوصی ندارم
و به شدت دنبا دی وی دی خوب برای شیمی پیش میگردم
شما گفتی ماله آقای سیروش رضایی خوبن ولی من تو گوگل گشتم ولی پیدا نکردم
اگه امکانش هس شما تو یه پیام خصوصی یه شماره ای از ایشون به من بدید یا نشونه سایتی چیزی
ممنون میشم اگه زود جوابمو بدین
دی وی دی های رضایی در برابر خود بازرگانی اشغال محسوب میشن
تا وقتی که بازرگانی داره از اون استفاده کنین
سلام به همه دوستان و کنکوری های عزیز
تو این پست میخوام یک نرم افزار ایرانی ویژه برنامه ریزی درسی بنام شاگرد زرنگ رو به شما معرفی کنم که تاییدیه فنی شورای انفورماتیک و گواهی ثبت وزارت ارشاد رو هم داره
در ادامه مزایای نرم افزار شاگرد زرنگ را به شما معرفی می کنم
1- اولین نرم افزار برنامه ریزی درسی کنکور در کشور که با بررسی دفاتر برنامه ریزی قلم چی , صفر کلوین , خودم میتوانم , هفته های من و ... طراحی شده است
2- قابل استفاده برای تمامی رشته های هنرستانی , دبیرستانی و دانشگاهی
3- قابل استفاده برای همه کنکورها در تمامی مقاطع( کارشناسی پیوسته ,کاردانی ,کاردانی به کارشناسی,کارشناسی ارشد و دکترا )
4- متناسب با تمامی آزمون های دانشگاه های دولتی , آزاد , علمی کاربردی و پیام نور
5- ثبت برنامه مطالعه شده با جزئیات کامل
6- برنامه ریزی مطالعه در آینده بطور دقیق و منظم تا روز کنکور
7- امکان تعریف درس و فصل به تعداد نامحدود برای مطالعه
8- قابل استفاده مجدد برای تحصیل در دوران دانشجویی و شرکت در کنکور مقاطع بالاتر
9- گزارش گیری هوشمند و امکان تهیه 57 گزارش عددی و نموداری مهم و کاربردی
10- خطاگیری هوشمند برای جلوگیری از اشتباه در ثبت اطلاعات
11- ظاهری ساده با طراحی کاربرپسند و یادگیری سریع نحوه کار با نرم افزار
برای اطلاعات بیشتر ,دیدن تصاویر نرم افزار , قیمت و نحوه خرید نرم افزار حتما به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید.
دوستانی هم که سوالی داشتند میتونند برام پیام خصوصی بفرستند یا با شماره موبایل من که در سایت هست تماس بگیرند
نسخه ویژه مدارس هم طراحی شده که قابلیت استفاده در مدارس برای چند هزار دانش آموز را دارد
دوستان برای عربی و ریاضی تجربی دی وی دی کی را پیشنهاد میکنید؟
واسه عربی آقای واعظی را خیلی ازش تعریف شنیدم.
ولی هر چی بهشون پیام میدم جواب نمیدن. پیشنهاد شما چیه؟
عربی واعضی جمع بندی هست به درد آموزش نمیخوره برای بعد از عید مناسبه.نقل قول:
برای ریاضی تجربی منتظری برای آموزش اولیه خیلی خوبه. مسعودی و اکبری هم عالی هستن.
ممنون پس برای عربی دی وی دی آموزش کدوم یکی از اساتید را خریداری کنم؟نقل قول:
و اینکه اگه آموزش های ریاضی مسعودی مال سال 91 باشه تفاوتی داره؟
محصولات قدیمی اون موسسه که مسعودی توش تدریس میکنه به درد نمیخورن تکنیک های به درد نخور هستن همشون فقط محصولات جدید آموزش تست زنی مفهومی رو بگیر.نقل قول:
برای عربی آموزش عربی استاد کرمی خیلی خوبه از صفر صفر شروع میکنه تدریس کردن رو . بقیه ولی از همون ابتدا شروع میکنن تست های کنکور رو حل میکنن.
سلام
میشه بهم کمک کنید که ببینم این دی وی دی هایی که از فیزیک مسعودی خریدم،جز محصولات جدیدش هست یا نه؟
حرکت شناسی چند DVD هست و از چه مطلبی شروع میکنه تدریسش رو ؟
من مبحث خازن و مدارش رو گرفتم فعلا....10 تا دى وى دىه. اولشم از تعرىف خازن و فرمول خازن تخت که تو صفحه اول جزوشه شروع مىکنه.... جدىدترىن سوالى که تا الان من دىدم حل کرده واسه سراسرى 91 بوده!!
من مبحث خازن و مدارش رو گرفتم فعلا....10 تا دى وى دىه. اولشم از تعرىف خازن و فرمول خازن تخت که تو صفحه اول جزوشه شروع مىکنه.... جدىدترىن سوالى که تا الان من دىدم حل کرده واسه سراسرى 91 بوده!!مىشه سرىعتر جواب بدىد لطفا ؟