تبریک به همه دورتموندی ها
:n16:
+
اون تیکه آخر پستمم کاملا جنبه شوخی بود چون مطمئنا بعد از بایرن که قهرمان شد، دورتموند قوی ترین تیم اروپا بود و اینو بارها ثابت کرد تو فصل قبل..
Printable View
تبریک به همه دورتموندی ها
:n16:
+
اون تیکه آخر پستمم کاملا جنبه شوخی بود چون مطمئنا بعد از بایرن که قهرمان شد، دورتموند قوی ترین تیم اروپا بود و اینو بارها ثابت کرد تو فصل قبل..
بایرن با ترکیب اصلی اومده بود؟
عالیییییییی بودیم عالییییییی!
فوق العاده بازی زیبا بود و دیدنی !
تبریک به همه دورتموند دوست ها ، درس بزرگی بود واسه کل فصل بایرن که خودشون رو زیاد بالا نبینن :دی اون برد 7-0 برابر بارسا یکم هایپ ایجاد کرده بود :n06:
وایدنلفلر تو این سن چابکیش بی نظیره ! خیلی زیبا کار کرد چند صحنه ...
روز خوب همولز نبود ، و بلاژ و رویس بهترین هامون بودن ولی یه نفر خیلی خیلی موثر بود اونم گوندغان بود .
اشتارک هم در نقش والدز ظاهر شد :دی بد نبود :) امان از این روبن....
فک کنم به خاطر گرمای بی سابقست و استثنا بوده...
(شاید بشه در آینده این حرکت رو به صورت یک قانون در فوتبال در آورد:n02: از آلمان ها بعید نبود این ابداعات، قبلا هم جاهایی دیده بودم ولی یادم نیست دوستانه یا رسمی )
تبریک به همه دورتموندی ها .. :n12:
الان به جرئت میتونم بگم تیمی که بایرن بیشتر از همه ازش میترسه دورتمونده !
بازی خیلی خوبی رو به نمایش گذاشتیم و هممون میدونیم این که بگیم این بازی تشریفاتی بود و مهم نبود و اینا همش حرفه !
من متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم و فقط خلاصش رو دیدم .. برای همین الان خیلی حسرت میخورم :31:
برای بایرن نویر و ریبری نبودن و به نظرم با این مهره هایی که بایرن داره نباید آسیبی میدید از این قضیه .. البته بحث نویر جداس و نبودش کاملا حس میشه ولی با وجود این همه هافبک خلاق و خوب فقط میتونم بگم ترکیب استفاده شده از طرف پپ اشتباه بوده وگرنه ضعفی روی نیمکت نداره بایرن ..
از اون طرف هم ما پیژچک رو نداشتیم که با توجه به این که بازی رو ندیدم نمیتونم بگم چه قدر به تیم ضرر رسوند ولی گل هایی که خوردیم جفتش از سمت چپ دفاعمون بود ..
و نبود میختاریان هم با رفتن یه خط جلوتر گوندوغان و بازی نوری شاهین حس نشد .. در حالی که با توجه به نیمکت ضعیف تر دورتموند من فکر میکردم نبود دو بازیکن بیشتر به ما لطمه بزنه تا بایرن !!
باز هم رویس داره بهتر و بهتر میشه و پیشرفتی که این بازیکن توی این دو فصل داشته تقریبا هیچ کس دیگه ای توی آلمان حداقل نداشته ..
خط دفاع هم همونطور که ایمان گفت به نظر میومد هوملز روی گل اول اشتباه جای گیری کرد و گل دوم هم توپ از بین پاهای سوبوتیچ رد شد !
گل اول تیم هم که روی اشتباه دروازه بان بایرن بود ولی گل دوم اگه ون بویتن هم نمیزد لواندوفسکی کار رو تموم میکرد ..
گل سوم گوندوغان هم خوب حرکت کرد هم خوب تو سر توپ زد و هم خوب شوت زد !
گل چهارم هم سرعت خوب اوبامیانگ خیلی کمک کرد ..
معراج حالا من فهمیدم چرا از این بازیکن خوشم میومد :31:
البته از گلی که رویس زد و اشتباه آفساید اعلام شد نباید گذشت :31:
در آخر از کلوپ تشکر میکنم :31:
دورتموند الان دیگه فلسفه کاری خودش رو داره و به نظرم مهمترین عامل شکست بایرن این بود که خیلی مغرور شده بودن .. حتی پپ !
ولی هر چی فوتبال آلمان بیشتر به سمت دو قطبی شدن پیش بره به نفع فوتبال ملی هست و مخصوصا تو این فصل که منتهی به جام جهانی هست امیدوارم تیم روی فرم خوبی تا پایان فصل باشن ..
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دورتموند با شکست 4-2 بایرن، فاتح سوپرجام فوتبال آلمان شد، برخی از بازیکنان و اعضای کادر فنی پس از پایان این دیدار در این خصوص سخن گفتند.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ پس از قهرمانی دورتموند در سوپرجام فوتبال آلمان، برخی از بازیکنان و اعضای کادر فنی طلایی پوشان در خصوص این قهرمانی صحبت کردند که خلاصه ای از آن را در زیر مرور خواهم کرد؛
یورگن کلوپ: از این که برنده سوپر کاپ شدیم بسیار خوشحالم، ما فاتح نخستین جام شدیم اما هنوز دربوندس لیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان بازی های دشواری را پیش رو داریم.
رومن وایدنفلر: این بسیار منطقی بود که مابرنده سوپر کاپ شدیم، چون در زمین تیمی که بازی بهتر و کم اشتباه تری ارائه دهد پیروز خواهد شد. هیچ چیز در فصل آینده بوندس لیگا به این بستگی ندارد که ما برنده سوپرکاپ شدیم، هنوز رقابت های مهم در سه جام پیش رو آغاز نشده است.
سباستین کئل: برنده شدن در این دیدار از آن جهت برای ما اهمیت داشت که میخواستیم نشان دهیم هنوز قدرت شکست دادن بایرن را داریم و می توانیم اثبات کنیم که بهترینیم، اما میدانیم که بازی های مهم تری در پیش داریم و پیروزی در این دیدار تاثیری در روند کار ما در این فصل نخواهد داشت.
نوری شاهین: هردو تیم برای پیروزی در این دیدار به میدان آمده بودند، همین که ما اجازه ندادیم بایرن توپ را به خوبی در زمین بگردش درآورد وسعی برآن داشتیم که بازی خود را در زمین پیاده کنیم سبب شد که ما این پیروزی ارزشمند را کسب کنیم. پیروزی در این دیدار کار ساده ای نبود زیرا که بایرن تیم آماده ای است که به خوبی خود را برای آغاز فصل آماده میکند.
*****[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از برتری مقتدرانه دورتموند در دیدار سوپرجام آلمان، خبرهای خوبی از بازگشت احتمالی شینجی کاگاوا، حتی در همین تابستان به وستفالن به گوش می رسید.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از fussballtransfers، علاوه بر پیروزی مقتدرانه ۴-۲ برابر بایرن مونیخ در سوپر کاپ، شایعاتی از وقوع یک اتفاق خوب دیگر در اردوی دورتموند در هفته های پیش رو به گوش میرسد.
چند روز قبل شینجی کاگاوا از علاقه اش به بازگشت به وستفالن دورتموند پرده برداشت و گفت: با منچستر فصل خوبی را تجربه نکردم. اگر سران دورتموند موافقت کنند دوست دارم به دورتموند برگردم .
اما یورگن کلوپ سر مربی محبوب دورتموند از کنار اظهارات کاگاوا نگذشت و این امر را محتمل دانست. هرچند که وی در گفتگو با SKY خاطرنشان کرد : او امسال در منچستر به سرعت جا می افتد!
بر کسی پوشیده نیست که یورگن کلوپ هنوز هم طرفدار پر و پا قرص این ستاره ژاپنی است. بنابراین این امکان وجود دارد که شینجی از در های همیشه باز وستفالن وارد شود.
گفته می شود؛ کلوپ مخفیانه به دنبال انتقال کاگاوا در همین تابستان است. وی در پایان عنوان کرد: باید دید چه خواهد شد!
شایان ذکر است؛ شینجی کاگاوا پس از گذراندن دو فصل درخشان در دورتموند، سال پیش وستفالن را به مقصد اولدترافورد ترک کرد. اما با وجود رضایت کادر فنی منچستر این هافبک ۲۴ ساله، در هفته های پایانی فصل پیش اعتراف کرد به اندازه زمانی که در دورتموند بود احساس خوشحالی و موفقیت نمی کند.
پس از پیروزی دورتموند برابر بایرن مونیخ و تصاحب سوپرجام فوتبال آلمان، هوملس در خصوص این دیدار و عملکرد تیمش صحبتهایی را به زبان آورد.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛وبسایت رسمی باشگاه بروسیا دورتموند پس از بازی سوپر کاپ با متس هوملس مدافع ملی پوش خود مصاحبه کوتاهی به شرح زیر انجام داده است؛
آیا مهم بود که برای کل لیگ ثابت کنید رقیقب شما قابل شکست است؟
شاید چیزی شبیه به این. هر کسی میداند که این فصل بایرن با قدرت ظاهر خواهد شد چرا که تیمی دارد که تا کنون در تاریخ خود ندیده است.اما شما هنوز هم میتوانید ۹۰ دقیقه برابر آنها برای برد مبارزه کنید. این کاری بود که در بازی دیشب کردیم و جواب داد
قبل از بازی گفته بودید میدانید به چه سمتی پیش میروید. هدفتان چیست؟
اگر فوتبال خودمان را مانند ۴ سال اخیر به طور پایدار پیش ببریم یک تیم عالی خواهیم بود و چیز های زیادی بدست خواهیم آورد.
آیا عملکرد خوبتان پس از ناکامی هفته گذشته، شما را متعجب کرد یا دلیلش انگیزه بیشتر برای بازی با بایرن و انتقام بود؟
نه، کاملا روشن بود که هر هفته بهتر میشویم. هفته گذشته کمی نگرانی به خاطر بازی با مونشن گلادباخ و هامبورگ به وجود آمد، اما پس از آن شرایط در اردوی آمادگی متفاوت شد و طراوت خاصی به بر کمپ حکم فرما شد.
گفتنی است؛ متس هوملس مدافع ملی پوشان بروسیا دورتموند، عملکرد فوق العاده ای را در دیدار سوپرجام از خود به نمایش گذاشت.
دلخوری لواندوفسکی از سران باشگاه دورتموند
روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه دورتموند به نظر از سران باشگاه دورتموند برای آنکه اجازه ی جدایی او در این فصل را ندادند دلخور است
سایت گل - روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه بوروسیا دورتموند در جشن قهرمانی سوپر کاپ آلمان از صحبت کردن با سران باشگاه دورتموند اجتناب کرد تا بدین ترتیب دلخوری خود از آنچه که در فصل نقل و انتقالات در مورد وی رخ داده است را نشان دهد.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ لواندوفسکی بارها اعلام کرد که می خواهد دورتموند را ترک کند و به بایرن بپیوندد اما سران بوروسیا دورتموند با انتقال وی مخالفت کردند تا او برای پیوستن به تیم مونیخی یک فصل دیگر صبر کند. او باید تا پایان قراردادش در دورتموند بازی کند چیزی که چندان به مذاق این مهاجم لهستانی خوش نمی آید.
روبرت لواندوفسکی در حاشیه اهدای جام و جوایز قهرمانی در سوپر کاپ در گفتگویی با اسکای اظهار داشت:" تمام این مسائل حل و فصل شده است من از حضور در تیم احساس خوبی دارم اما مشکل با برخی افراد خاص است که این مسئله را دشوار می کند." بدون شک منظور از افراد خاص در صحبت های لوا کسی جزء واتسکه و میشائیل سورک نیست. مدیران دورتموندی که مانع از انتقال او به بایرن شدند.
یک تبریک به یوسف و سایر هواداران دورتموند جا داره بگم ...
دیدن بازی و لاین اپ و وضعیت بازی بایرن اینقدر اعصاب خورد کن بود که ...
ولی دروتموند هنوز کار سختی داره... این تیم دست پپ بیاد و به اشتباهاش پی ببره کارتون تمومه :دی حالا کی خدا داند ...:دی
کاریکاتور اسپورت
پپ: "بسیار خوب، شما برنده شدید، اما ... حالا میتونی دست از خندیدن برداری؟"
کلوپ: "من سعیمو می کنم، پپ ... اما وقتی در مورد این واقعیت که ما به شما و تیم مو مثل هم 4 تا زدیم فکر می کنم، من نمی تونم جلوی خندمو بگیرم...
دو باشگاه شالکه و دورتموند همواره رقابت شديدي با يکديگر دارند و سانتانا نيز به خوبي مي داند که ممکن است مورد هدف هواداران هر دو تيم قرار بگيرد.
فيليپه سانتانا، مدافع سابق تيم بروسيادورتموند که به تازگي به تيم شالکه منتقل شده است اعلام کرد که ترک بروسيا دورتموند برايش بسيار دشوار بوده است . او همچنين تاکيد کرد که آماده هر گونه توهين از سوي هر کدام از طرفداران دو تيم شالکه و دورتموند نيز هست.
سانتانا گفت: " اگر چه شخصا براي من ،تغيير به دليل شانس هاي جديدي که من داده است ، خوب بوده اما اين تصميم برايم بسيار سخت بود. حالا بايد ببينيم چه اتفاقي در ادامه مي افتد."
سانتانا در ادامه گفت: " از ابتداي حضور در اينجا (تيم شالکه) به گرمي مورد استقبال قرار گرفته ام و ارتباطم با هواداران تا اينجا خوب بود. از زماني که به اينجا آمده ام هيچ گونه اعتراض يا توهيني را عليه خودم نشنيده ام و اميدوار هستم اين روند ادامه پيدا کند.اما براي هو شدن آماده شده ام. "
" من به دليل تجربه هايي که در باشگاه دورتموند به دست آوردم همواره سپاسگزار خواهم بود. آنچه را که در دورتموند و در کنار همه مردم و کسانيکه در کنار من کار مي کردند را آموختم فراموش نخواهم کرد. اما هر کسي بايد راه خود را در پيدا کند و من راهم را در اينجا پيدا کردم. من بهترين ها را براي دورتموند آرزو مي کنم اما آنچه که مهم است اين است که فعلا بازيکن شالکه هستم. "
سانتانا در پايان در خصوص احتمال قرار گرفتنش در ترکيب اصلي تيم شالکه نيز گفت : " من همواره گفته ام چيزي که ضمانت بدهد که من در هر بازي به ميدان بروم در قرار دادم وجود ندارد. من بايد براي رسيدن به ترکيب اصلي بجنگم.متاسفانه هفته قبل مصدوميت کوچکي داشتم اما حالا مصدوم نيستم و اميدوارم اوضاع به همين صورت باقي بماند و بتوانم شروع خوبي در فصل جديد داشته باشم. "
لواندوفسکی: حالا تنها به دورتموند فکر می کنم
این ملی پوش لهستانی که فصل گذشته بازی های درخشانی ارائه داد، قصد داشت در این تابستان راهی بایرن مونیخ شود اما مدیران باشگاه دورتموند با این انتقال مخالفت کردند سایت گل- روبرت لواندوفسکی، مهاجم بوروسیا دورتموند، اعلام کرد علی رغم ابهام هایی که درمورد آینده اش وجود دارد، تمام تلاشش را برای موفقیت تیمش در فصل پیش رو انجام خواهد داد.
این ملی پوش لهستانی که فصل گذشته بازی های درخشانی ارائه داد، قصد داشت در این تابستان راهی بایرن مونیخ شود اما مدیران باشگاه دورتموند با این انتقال مخالفت کردند؛ این در حالی است که تنها یک سال از قرارداد او با این باشگاه باقی مانده است.
لواندوفسکی به تازگی تایید کرد که اعلام رسانه ای علاقه مندی اش برای جدایی از دورتموند، مشکلاتی را در داخل تیم و بین بعضی از بازیکنان به وجود آورد اما بعد از پیروزی 4-2 مقابل بایرن در سوپرکاپ آلمان، او اکنون به هواداران باشگاه اطمینان داد که تنها روی بازی در ترکیب دورتموند و موفقیت این تیم تمرکز کرده است.
او به بیلد گفت:" من هر کاری بتوانم برای دورتموند انجام می دهم. من به میدان می روم و بازی می کنم، تنها به دورتموند فکر می کنم. من بهترین بازی ام را برای موفقیت تیم به نمایش می گذارم.
امیدوارم قهرمانی در سوپرکاپ آخرین جام ما نباشد."
ظاهرا بروسیا دورتموند برای جذب گلزن 23 ساله روبین کازان روسیه علاقه نشان داده است.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛
به نقل از Transfermarkt, نشریه مارکا اسپانیا از علاقه دورتموند برای خرید سالومون روندون مهاجم ونزوئلایی باشگاه روبین کازان روسیه خبر داد.طبق گزارش این نشریه اسپانیایی؛ طلایی پوشان به دنبال امضای قرراداد با این مهاجم تنومند هستند، روندونی که سال 2012 از مالاگا راهی روبین کازان شد.
گویا باشگاههای لیورپول و تاتنهام نیز علاقه مند به جذب این مهاجم 23 ساله اهل ونزوئلا هستند.
گفته می شود؛ ارزش این گلزن یک متر 86 سانتی باشگاه روبین کازان حدود 11 ملیون یورو است.
در آستانه آغاز فصل جدید بوندس لیگا، دورتموند نایب قهرمان فصل گذشته همچنان با مصدومیت و محرومیت چند بازیکن خود روبروست.
در حالی که تنها 9 روز تا آغاز فصل جدید بوندس لیگا باقی مانده است، بروسیا دورتموند امروز شنبه 3 آگوست 2013 در ساعت 18:00 به وقت ایران در حالی در چارچوب رقابت های جام حذفی آلمان به مصاف ویلهلم شاون میرود که بازیکنان متعدی از تیم با مشکل مصدومیت دست و پنجه نرم میکنند.
هنریک میکیتاریان ستاره ارمنی دورتموند که به تازگی به این تیم پیوسته 16 روز پیش و در چارچوب دیدارهای تدارکاتی پیش فصل، متحمل آسیب دیدگی از ناحیه مچ پا شد. اما وی به تازگی تمرینات سبک را آغاز کرده و به گفته یورگن کلوپ سرمربی تیم تاکنون پیشرفتهای چشم گیری در وضعیت عمومی وی حادث گردیده شده است.
اسون بندر که پیش از این دچار مشکل کشاله ران شده بود دوره نقاهت خود را سپری کرده وبه تازگی به تمرینات برگشته است.
همینطور یاکوب بلاژیکوفسکی (کوبا) که پس از دیدار سوپر کاپ مقابل بایرن مونیخ دچار عفونت دستگاه تنفس وگلو درد شده بود اکنون در وضعیت خوبی به سر می برد.
رومن وایدنفلر سنگربان طلایی پوشان دورتموند نیز در دیدار تدارکاتی مقابل ورتسبورگ دچار آسیب دیدگی و درد از ناحیه کمر شده وبه احتمال فراروان دیدار جام حذفی مقابل ویلهلم شاون را از دست خواهد داد، بدین ترتیب باید شاهد حضور میچل لانگراگ در دروازه دورتموند در بازی پیش رو (امروز عصر) باشیم.
همچنین گفتنی است؛ رومن وایدنفلر نیز به دلیل اخراج در دیدار انتهایی بوندس لیگای فصل گذشته برابر هوفنهایم که روی یک صحنه منچر به پنالتی رخ داد، در تصمیمی سخت گیرانه 3 جلسه از همراهی تیمش محروم شد و بدین ترتیب، سه دیدار ابتدایی بوندس لیگا در فصل جدید را از دست خواهد داد.
سيلويا نايد عامل موفقيت تيمش در رقابتهاي يورو 2013 را كپي برداري از سبك بازي دورتموند دانست.
به گزارش كانون هواداران دورتموند در ايران؛
به نقل از wa.de, سیلویا ناید سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان آلمان ، به تعریف و تمجید از سبک بازی دورتموند پرداخت.
ناید گفت: دورتموند کارهای ترکیبی را بسیار سریع و خوب انجام می دهد و در حرکات رو به جلو ترسناک است به همین خاطر من در تیمم از این ویژگی های دورتموند کپی برداری کردم.
وي كه به همره تيم ملي زنان آلمان فاتح رقابتهاي جام ملتهاي اروپا شد، دورتموند را به عنوان الگويي براي موفقيت تيمش در اين جام دانست.
لازم به ذكر است؛ تيم ملي فوتبال زنان آلمان در ديدار پاياني اين رقابتها با يك گل از سد نروژ گذشت و قهرمان اروپا شد.
گویا دورتموند هم کوین بواتنگ رو می خواد بگیره و یه پیشنهاد تپل هم آماده کردن
Corriere dello Sport
رویس : به ترک دورتموند فکر نمی کنم
مارکو رویس ملی پوش آینده دار آلمانی باشگاه بوروسیا دورتموند با رد احتمال ترک دورتموند گفت که تیمش می تواند بار دیگر به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسد.
سایت گل-مارکو رویس ستاره جوان باشگاه بوروسیا دورتموند در تازه ترین صحبت هایش گفت که قصد ترک دورتموند را ندارد چرا که در از بودن در این تیم بسیار خوشحال و راضی است.
این ملی پوش آلمانی در تابستان 2012 مونشن گلادباخ را به مقصد بوروسیا دورتموند ترک کرد و موفق شد به یکی از بازیکنان کلیدی این تیم تبدیل شود.در عین حال به تازگی گزارشاتی مبنی بر احتمال پیوستن این ستاره به منچستر سیتی منتشر شده بود.
رویس 24 ساله در مصاحبه به نشریه بیلد چاپ آلمان چنین گفت :"قطعا بوروسیا دورتموند به هیچ نباید از بابت اینکه من باشگاه را ترک کنم نگران باشد چرا که من چنین قصدی ندارد و از بودن در اینجا کاملا احساس رضایت دارم"
او در ادامه گفت :"فکر نمی کنم رسیدن به فینال لیگ قهرمانان سال گذشته برای ما یک اتفاق بوده چرا که ما توانایی رسیدن دوباره به این مرحله از رقابت ها را داریم.نسبت به سال گذشته ما با تجربه تر شده ایم و می توانیم دوباره به این مهم برسیم"
دورتموند در حال حاضر خود را برای بازی شنبه شب برابر آگسبورگ از هفته نخست رقابت های بوندس لیگا آماده می کند.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ________
پیشچک زیرتیغ جراحی؛غیبت مدافع دورتموند تا سال 2014
ستاره 28 ساله دورتموند روز پنجشنبه زیر تیغ جراحی رفت و انتظار می رود که بعد از اتمام تعطیلات زمستانی به میادین بازگردد
سایت گل- لوکاس پیشچک، مدافع لهستانی باشگاه بوروسیادورتموند تا سال 2014 قادر به همراهی تیمش نخواهد بوداو روز پنجشنبه زیرتیغ جراحی رفت و ران پایش را به تیغ جراحان سپرد. این درحالی است که او در ماه ژوئن نیز پایش را به دست جراحان سپرده بود ولی حالا برای دومین بار برای حل مشکل متفاوتی مورد جراحی قرار گرفته است.دربیانیه رسمی منتشره در وب سایت رسمی باشگاه بوروسیا دورتموند می خوانیم:« عمل جراحی روی پای پیشچک که مدتها قبل برایش برنامه ریزی شده بود صبح روز 5شنبه در بیمارستان دورتموند انجام شدو دکتر کارل هاینتس باوئر با موفقیت این جراحی را انجام داد.طبق اعلام دکتر مارکوس براون، پزشک باشگاه دورتموند، این عمل جراحی روند بهبود این بازیکن را به تعویق نخواهد انداخت.»در حال حاضر کوین گروسکروتز به جای پیشچک در سمت راست خط دفاعی بایرن به میدان می رود و آنها ممکن است برای تقویت خط دفاعی تیمشان در بازار نقل و انتقالات به خرید بپردازند؛ چرا که اولیور کرچ، تنها گزینه دیگر پیش روی کلوپ است.پیشچک یکی از مهره های کلیدی خط دفاع دورتموند بود و نقش پررنگی دررسیدن این تیم به فینال فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا داشت. اودر 12 بازی از 13 بازی فصل گذشته اروپایی دورتموند در ترکیب اصلی تیمش قرار داشت و علاوه بر زدن 2 گل، 10 پاس گل در 29 حضورش در ترکیب تیمش در رقابت های فصل گذشته بوندس لیگا داده بود.
شبکه ورزش داره بازی بین دورتموند و آگزبورگ رو پخش می کنه
اول اینو بگه که بازی یه پدیده داره یعنی گزارشگر بازی که اولین گزارشی بود که ازش دیدم و به نظر می رسید کلا به جز یکی دو تا بازیکن از دورتموند کسی رو دیگه نمی شناسه :دی جالبه متوجه این نبود که سباستین کل روی نیمکت نشسته و کاپیتان هوملزه و دائم اسم سباستین کل رو می اورد! :دی
نیمه اول در کل بازی خوبی بود و دورتموند هم خوب کار کرد و نتیجه رو یک بر صفر به سود خودش به پایان برد
گل رو بازیکن جدید دورتموند یعنی اوبامیانگ با سانتر خوب اشملزر با ضربه سر به ثمر رسوند
گل دوم هم چند دقیقه پیش یعنی دقیقه 66 بازی دوباره اوبامیانگ با پاس خوب رویس که اونو تک به تک با دروازه بان کرد ، به ثمر رسوند
به نظر می رسه که خرید خوبی بوده و می تونه جزو پدیده های این فصل دورتموند باشه
کلا خریدهای دورتموند خوب بودن و فکر کنم میختاریان هم برگرده بتونه تا حدودی جای خالی گوتزه رو پر کنه
به نظر می رسه دورتموند این فصل هم حداقل ترکیب اصلیش خیلی عالیه و از این لحاظ شاید فاصله ای با تیمی مثل بایرن نداشته باشه ولی خب از نظر بازیکنای ذخیره میشه گفت تفاوت داره و ممکنه به خاطر همین در طول فصل برای قهرمانی به مشکل بخوره...
ویرایش:
عجب بازیکنیه این اوبامیانگ و چه سرعتی داره!
گل سوم هم دقیقه 79 به ثمر رسوند و هتریک کرد
کلا هم به عنوان هافبک راست هم هافبک چپ خیلی عالی و سطح بالا بازی کرد
دقیقه 86 هم لواندوفسکی گل چهارم رو از روی نقطه پنالتی زد که این پنالتی با درخشش بازیکن جوون دورتموند یعنی هافمن بدست اومد که تازه 3-4 دقیقه از اومدنش به بازی گذشته بود
بازی هم در نهایت 4 بر صفر به نفع دورتموند تموم شد...
آگسبورگ 0-4 دورتموند؛ شروع طوفانی زردها
سایت گل- بوروسیا دورتوند فصل جدید بوندس لیگا را با یک پیروزی پرگل مقابل آگسبورگ آغاز کرد.
در این دیدار پیر امریک آئوبامیانگ، خرید جدید زردها، ستاره تیمش بود و با زدن سه گل، به ششمین بازیکن در تاریخ بوندس لیگا تبدیل شود که توانست در اولین بازی اش، هت تریک کند. دیگر گل دورتموند در این بازی را روبرت لواندوفسکی از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
آگسبورگ بازی را بهتر آغاز کرد اما توانایی عبور از خط دفاعی دورتموند را نداشتند. در مقابل دورتموندی ها رفته رفته بر بازی مسلط شدند ت اینکه در دقیقه 24، روی ارسال دقیق اشملزر، آئوبامیانگ با یک ضربه سر شیرجه ای دیدنی، دروازه حریف را باز کرد.
نیمه اول در نهایت با همین نتیجه به پایان رسید.
در نیمه دوم دورتموند بر بازی مسلط تر شد و در 25 دقیقه پایانی، به سه گل رسید. ابتدا در دقیقه 66، آئوبامیانگ از گوشه محوطه جریمه صاحب توپ شد و بعد از یک حرکت عرضی، با ضربه ای محکم دروازه حریف را برای بار دوم باز کرد.
13 دقیقه بعد، یک پاس در عمق عالی از رویس، با فرار زیبای آئوبامیانگ، به یک موقعیت تک به تک تبدیل شد و این ستاره گابنی بعد از پشت سر گذاشتن دروازه بان حریف، گل سوم را به ثمر رساند.
در دقایقی پایانی یک ضربه پنالتی به سود دورتموند اعلام شد که لواندوفسکی آن را به گل چهارم تبدیل کرد تا شاگردان کلوپ با اقتدار فصل جدید را آغاز کنند وخط و نشانی اساسی برای بایرن بکشند.
آره دقیقانقل قول:
اول اینو بگه که بازی یه پدیده داره یعنی گزارشگر بازی که اولین گزارشی بود که ازش دیدم و به نظر می رسید کلا به جز یکی دو تا بازیکن از دورتموند کسی رو دیگه نمی شناسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبه متوجه این نبود که سباستین کل روی نیمکت نشسته و کاپیتان هوملزه و دائم اسم سباستین کل رو می اورد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میانگ رو میگفت دیانگ
لواندوفسکی رو هم یه چیز عجیب غریب میگفت : دی
+
لواندوفسکی زیاد تو جریان بازی نبود ..
این بازیکن سیه چردتون:دی خیلی خوب بود .. سال دیگه می خریمش :n09:
تو دفاع یه سوتی هایی هم هوملز و اشملزر دادن .. بازی دفاع چپتون خیلی ضعیف بود، اصلا در حد بازیکن تیم ملی نبود امروز..
بایرن دفاع وسط خیلی خوبی نداره ولی دورتموند دفاع گوش های خیلی خوبی نداره .. یکی باید این وسط فداکاری کنه : دی
کلا برای اولین بازی فصل خوب بود وگرنه هنوز خیلی جا داره تیم تا بهتر بشه
خب باید بگم کمی خوش شانس بودیم که بازی اول به آگس خوردیم.شاید اگه تیم سنگین تری روبه رومون قرار میگرفت نتیجه چیز دیگه ای میشد.
خط دفاع
به معنای واقعی کلمه ناهماهنگ سردرگم و گیج بود.گل سرسبدشون هوملس که به شدت افت کرده این پسر.
سوبوتیچ مثل همیشه خوب و موثر.
اشملزر از باقی مدافعان بهتر عمل کرد!مسعود من برعکس شما اعتقاد دارم دفاع دورتموند به مراتب بهتر از بایرنه.هم وسطش هم کنارش:دی
گروسکروتزز معمولی
لانگراک خوب بود و مسلط نشون داد میتونه جانشین خوبی برای فیلر باشه.اگه حمایت بشه چیزی از "نویر" کم نداره.(خوشکلتر هم هست:دی)
خط هافبک
بندر ضعیف بود و ناآماده!
رویس معمولی
گوندوگان معمولی
نوری شاهین بگم خدا چه کار کنه رئال رو که زد این بچه رو به این روز انداخت...جا داره که به اوج برگرده.
هوفمن فقط یه جمله بگم و خلاص "موش" رو از ما دزدیدن و "گربه" رو خدا به ما هدیه داد.عالی و با شکوه.
کوبا معمولی
خط حمله
میانگ اون یه نمونه از مهاجم خوب هستش که کمی باید مراقب باشه،بیماری توهم شهرت نیاد سراغش.
هر چقدر که میانگ خوب و عالی بود لوا بی انگیز و مزخرف بازی کرد.در حین بازی فقط برای بایرن ترانه "دوستت دارم لیلی" نخوند.
انگار نه انگار که 3فصل قبل داشت توی تیم "لخ پوز" تباه میشد و این کلوپ بود که به اون راه رفتن توی زمین رو یاد داد.
یادم نمیره 2سال قبل رو که دهنمون رو مورد عنایت قرار میداد تا گل بزنه! الان تقی به طوق خورده آقا فکر کرده میره بایرن براش فرش قرمز پهن میکنن؟؟؟
بایرن تیمیه که به کلوزه با اون قابلیت هاش رحم نکرد.گومز رو با اون آمار عالی(cl - بوندس لیگا) نخواست!! تو که جای خود دای لوا خان.
نمیدونم ندید چه بلایی سر شاهین اومد؟
نمیدونم نمیبینه "شینجی" چطور داره موت موت میکنه برگرده به تیم؟
نتیجه گیری:هیچی دیگه ما قهرمانیم:دی
آئوبامیانگ: اگر دورتموند همین روند را ادامه بدهد، فصل فوق العاده ای خواهد داشت
این ستاره گابنی که در این تابستان با انتقالی 13 میلیون یورویی از سن اتین به دورتموند پیوست، در اولین بازی اش در رقابت های بوندس لیگا، نمایشی خیره کننده داشت
سایت گل- پیر- امریک آئوبامیانگ، پس از هت تریک در اولین بازی اش برای این تیم در بوندس لیگا، این اتفاق را یک رویا دانست.
این ستاره گابنی که در این تابستان با انتقالی 13 میلیون یورویی از سن اتین به دورتموند پیوست، در اولین بازی اش در رقابت های بوندس لیگا، نمایشی خیره کننده داشت و نقشی اساسی در پیروزی 4-0 تیمش ایفا کرد.
او در گفتگو با بیلد گفت:" این هت تریک برای من مانند یک رویاست؛ یک احساس فوق العاده. در دورتموند کاملا احساس راحتی می کنم.
بوندس لیگا خیلی پرفشارتر از لیگ فرانسه است. ضرباهنگ بازی بیشتر است و باید در کارهای دفاعی هم شرکت کنم اما مشکلی نیست.
اگر بتوانیم همین روند را ادامه بدهیم، فصل فوق العاده ای خواهیم داشت. گل اول برای من واقعا ویژه بود و می خواستم آن را به شکل ویژه ای جشن بگیرم."
دورتموند هفته آینده در خانه میزبان آینتراخت برانشوایگ خواهد بود
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
کلوپ: از این پیروزی احساس غرور می کنم
زردها که در سوپرکاپ آلمان با نتیجه 4-2 بایرن را شکست داده بودند، در دیدار شب گذشته هم مقابل آگسبورگ نمایشی دیدنی ارائه دادند
سایت گل- یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، پس از پیروزی 4-0 تیمش مقابل آگسبورگ در هفته اول بوندس لیگا، شاگردانش را مورد ستایش قرار داد.
زردها که در سوپرکاپ آلمان با نتیجه 4-2 بایرن را شکست داده بودند، در دیدار شب گذشته هم مقابل آگسبورگ نمایشی دیدنی ارائه دادند و با درخشش پیر- امریک آئوبامیانگ، توانستند حریف را درهم بکوبند.
کلوپ تاکید کرد که اگر می خواهند عنوان قهرمانی بوندس لیگا را از بایرن پس بگیرند، باید این روند را حفظ کنند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من به بازیکنانم گفته بودم که باید در همیشه دیدارها با جدیت و قدرت ظاهر شویم؛ مانند دیدار سوپرکاپ.
این دیدار برای هر دو دشوار بود زیرا شرایط زمین بد بود. آگسبورگ تکل های خشنی می زد و وقتی ما با جدیت بازی نمی کردیم، دچار مشکل می شدیم.
حریف ما بسیار قدرتمند بود اما ما در نیمه دوم بیشتر توپ را به دست آوردیم و فضاهای بیشتری برای مان ایجاد شد. ما گل های فوق العاده ای به ثمر رساندیم و با اعتماد به نفس بازی را به پایان بردیم.
بازی های زیادی نیست که 4-0 به پایان برسد و ما از این نتیجه احساس غرور می کنیم."
دورتموندی ها هفته آینده میزبان تیم تازه صعود کرده آینتراخت برانشویگ خواهند بود.
شاید دفاع های وسط شما بهتر باشن که البته آمار فصل قبل یه چیز دیگه رو میگه : دینقل قول:
اشملزر از باقی مدافعان بهتر عمل کرد!مسعود من برعکس شما اعتقاد دارم دفاع دورتموند به مراتب بهتر از بایرنه.هم وسطش هم کنارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دفاع های کناری دورتموند خیلی با آلابا و لام فاصله دارن.
فصل قبل می خواستین اون آخرا کاسه رو سر بکشین که یوپ با کف گیر زد رو دستتون :دینقل قول:
امسال ولی نبرد دیدنی تر میشه .. خدا کنه پپ از خر 4-1-4-1 بیاد پائین
+
لوا هم قابل درک هست
یکم باید بهش فرصت داد تا بشه همون بازیکن فصل قبل
نه دیگه مسعودی لام رو قبول دارم اما آلابا رو بی خیال حتی عبود مربی تیم عیندو (روستای کنار اهواز) هم میتونه تشخیص بده آلابا ضعیف تر از اشملزر هستش.
+
میدونی از همه چی بیشتر میسوزونه آدم رو؟
اینی که خودت صاحب سبک،موفق و یگانه باشی بعد بیان بزنن همه چیز رو عوض کنن تا با سبک و صیاق تیم دیگه ای موفق بشی.
باورکن 3گانه رو هم که ببرین(عمرا)میگن:
"کسب سه گانه توسط بایرن به شیوه بارسا"
این افتخارات از سقوط به دسته3 لیگ آلمان هم خفت بار تره......
نام تجاری بروسیا دورتموند به عنوان برترین برند در میان باشگاه های فوتبال آلمان انتخاب شد.
به نقل از وبسایت رسمی باشگاه دورتموند، بروسیا دورتموند بار دیگر به عنوان برند شماره یک بوندس لیگا معرفی شد.دورتموند با ۷.۱ امتیاز در صدر لیست رده بندی نشان های تجاری بوندس لیگا قرار گرفت. این رتبه بندی توسط شرکت مشهور تحقیقات بازار Mafo انجام شده است. این گروه مستقر در هامبورگ ۱۸ باشگاه ردیف اول فوتبال آلمان را بر مبنای ۲۵ معیار مختلف مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار دادند.این مطالعه با نگاه به معیارهایی نظیر هوشیاری و تداوم فعالیت، وجهه برند( بر اساس پارامتر هایی چون: کیفیت، همبستگی یا پویایی)، صحت مطالبات، اعتبار و منحصر به فرد بودن برند، انجام شد.
W&V یک مجله تخصصی ارتباطات، در نسخه آنلاین خود درباره دورتموند میگوید:" باشگاه مذکور تقریبا در همه زمینه ها از رقبای خود فاصله گرفته است".کارستن کرامر مدیر فروش و بازاریابی دورتموند عنوان کرد:" ما از نتیجه این ارزشیابی مسروریم و بودن در این جایگاه را وظیفه خود میدانیم. بروسیا دورتموند یک باشگاه سنتی، اصیل و پر احساس با نیروی همبستگی عمیق است و ما می خواهیم در این سطح بمانیم".جدول رده بندی برندهای برتر سال ۲۰۱۳ آلمان:
به نظر میرسد طبق نظر یوفا بروسیا دورتموند باز هم در سید سوم قرعه کشی لیگ قهرمانان جای گرفته است.
به نقل از وبسایت رسمی باشگاه دورتموند، به احتمال فراروان طلایی پوشان امسال نیز در سید سوم قرعهکشی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا خواهند بود.
قرعهکشی مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در تاریخ 29 آگوست 2013 در موناکو فرانسه برگزار میشود و تیم بروسیا دورتموند که با توجه به ارزیابی پنج ساله ی اخیر یوفا، علیرغم درخشش فوقالعاده و حضور در فینال رقابتهای فصل قبل، نتوانسته جایگاه در خور نام خود پیدا کند، احتمالا" در سید سوم این رقابتها قرار خواهد گرفت که این ناشی از عملکرد نه چندان مناسب این تیم در فصول 2008-2009 و 2009-2010 میباشد.
این سبک سیدبندی یوفا که با انتقادات بسیاری نیز همراه است، با توجه به عملکرد 5 سال اخیر تیمها محاسبه می شود و نه نام و آوازه و افتخارات باشگاههای اروپایی و حتی قدرت و عملکرد کنونی آنها.
گفتنی است؛ از میان سایر تیمهای آلمانی حاضر در این رقابتها تیم بایرن مونیخ، قهرمان فصل 2012-2013 در سید اول و به عنوان تیم اول قرار داده شده است. تیمهای شالکه که باید منتظر دیدار حذفی مرحله پلی آف برابر متالیست اوکراین باشد در صورت حضور در مرحله گروهی در سید دوم و بایر لورکوزن نیز احتمالا در سید چهارم قرار خواهند گرفت.
لازم به ذکر است؛ هزینهها و پاداشهای اقتصادی این رقابت ها نسبت به فصل گذشته بدون تغییر است.
لواندوفسکی: دورتموند نسبت به فصل قبل بهتر شده است
دورتموندی ها در این تابستان گوتزه را به بایرن مونیخ واگذار کردند اما در مقابل، بازیکنانی مانند هنریخ میختاریان، پی یر امریک آئوبامیانگ و سوکراتیس پاپاستوپولوس را به خدمت گرفتند
سایت گل- روبرت لواندوفسکی، مهاجم دورتموند، معتقد است این تیم، نسبت به فصل قبل که توانست به فینال چمپیونزلیگ راه پیدا کند، بهتر شده است.
دورتموندی ها در این تابستان ماریو گوتزه را به بایرن مونیخ واگذار کردند اما در مقابل، بازیکنانی مانند هنریخ میختاریان، پی یر امریک آئوبامیانگ و سوکراتیس پاپاستوپولوس را به خدمت گرفتند.
لواندوفسکی که خود سخت به دنبال جدایی از زردها و پیوستن به بایرن بود، به بیلد گفت:" من معتقدم که دورتموند، در مجموع، نسبت به فصل گذشته در شرایط بهتری قرار دارد."
دورتموند در هفته اول فصل جدید، با هت تریک آئوبامیانگ، مقابل آگسبورگ به پیروزی رسید و به همین دلیل، لواندوفسکی هم تیمی جدیدش را مورد ستایش قرار داد.
" آئوبامیانگ سریع ترین بازیکنی است که من تا به حال دیده ام. با پیوستن او به تیم، ما اکنون گزینه های بیشتر و بهتری در اختیار داریم."
آئوبامیانگ در این تابستان با قراردادی 5 ساله، از سن اتین به دورتموند پیوست. او در 96 بازی برای تیم فرانسوی، 41 گل به ثمر رسانده بود.
غیبت ایلکای گوندوگان تا ماه سپتامبر[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره آلمانی در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل پاراگوئه ازناحیه کمر مصدوم شد
سایت گل- ایلکای گوندوگان ستاره خط میانی تیم ملی آلمان و باشگاه بوروسیا دورتموند تا ماه سپتامبر از میادین ورزشی به دور خواهد بود.او در جریان دیدار دوستانه تیم ملی آلمان مقابل پاراگوئه که روز 4شنبه برگزار و با تساوی 3-3 دوتیم به پایان رسید از ناحیه کمر مصدوم شد.تست های به عمل آمده حکایت از آن دارد که او تا اوایل ماه سپتامبر از میادین ورزشی به دور خواهد بود و بازیهای تیمش در بوندس لیگا مقابل اینتراخت برائونشیوگ و وردربرمن را از دست خواهد داد. در بیانیه منتشره در وب سایت بوروسیا دورتموند می خوانیم:« ایلکای گوندوگان ستاره خط میانی بوروسیا دورتموند برای دو هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود. دلیل این غیبت مصدومیت او در دیدار دوستانه تیم ملی آلمان مقابل پاراگوئه است. او از ناحیه کمر احساس ناراحتی می کند و این را دکتر مارکوس براون، پزشک دورتموند نیز تائید کرده.»گوندوگان امیدوار است تا بتوانددر بازی دورتموند مقابل اینتراخت فرانکفورت که درروز اول سپتامبر برگزار می شود به اوج آمادگی بازگردد تا بتواند بعد از آن هم تیم ملی آلمان را در بازیهای ملی همراهی کند.وایندفلر: حاضرم دروازه بان سوم آلمان در جام جهانی باشم
__________________________________________________ _____________________________________
دروازه بان 33 ساله بوروسیا دورتموند امیدوار است تا بتواند پیراهن تیم ملی کشورش را برتن کند
سایت گل- رومن وایدنفلر، دروازه بان بوروسیا دورتموند در صحبت هایی اعلام کرده که از پیشنهاد حضور در اردوی تیم ملی آلمان درجام جهانی 2014 به عنوان دروازه بان سوم تیم استقبال می کند.این دروازه بان 33 ساله تا پیش از این هرگز به اردوی تیم ملی کشورش دعوت نشده ولی اخیرا از سوی یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان مورد ستایش قرار گرفته و لو اعلام کرده که عملکرد وایدنفلر را زیر ذره بین دارددراین میان وایدنفلر در گفتگو با کیکر گفت:« من واقعا خوشحالم که سرمربی تیم ملی به عملکرد من توجه دارد. اگر اتحادیه فوتبال آلمان به کمک من نیاز داشته باشد، خوشحال می شوم که بتوانم به تیم کمک کنم.هر زمان که مرا بخواهند، من آماده ام. خوشحال می شوم که پیراهن شماره سه دروازه بانان تیم ملی آلمان برای جام جهانی سال آینده را برتن کنم.»وایدنفلر بیش از یک دهه است که در سیگنال ایدونا پارک فوتبالش را دنبال می کند و سالها پیش به اردوی تیم ملی زیر 21 ساله های آلمان دعوت شده بود__________________________________________________ ________________
لعنت به فیفا دی!:n29:
نویر هم اون شب دوتا گل بد خورد ، وایدنفلر امیدوار شده:n02:
نوئر رو گل ها تقصیری نداشتنقل قول:
نویر هم اون شب دوتا گل بد خورد ، وایدنفلر امیدوار شده:n02:
دفاع آلمان خیلی افتضاح بود، خیلی
امیدوارم تا جام جهانی لو یه فکری بکنه !
+
البته اینکه یه رقیب برای نوئر باشه خیلی تو عملکرد خود نوئر هم تاثیر گذار هست
خب 2-1 جلو هستیم.
این هافمن عجب اعجوبه ای بشه! یه گل زد یه پنالتی گرفت! صحنه ای که پنالتی شد ، یه توپ ربایی عالی انجام داد و رفت جلو دریبل زد و روش خطا شد!
به نظرم بازی بهتری میتونستیم انجام بدیم با توجه به اینکه حریفمون تازه وارد بود به لیگ و ما هم تو خونه بازی میکردیم...
لوا...............:n29:
روی گلی که خوردیم کاملا مقصر بود! یار گیری نا مناسب بعدشم که توپ خورد بهش و رفت تو گل ، یه جورایی شاید بشه گل به خودی هم حسابش کرد!!
چند صحنه که توپ دستش می اومد هو میشد و یه صحنه هم که دیگه خیلی تعلل کرد حسابی تماشاچیا بهش اعتراض کردن!!
توی بازی قبلی که تا اومد یه پنالتی گرفت توی این بازی هم یه گل زد و یه پنالتی گرفت
میشه گفت گل به خودی بودشنقل قول:
روی گلی که خوردیم کاملا مقصر بود! یار گیری نا مناسب بعدشم که توپ خورد بهش و رفت تو گل ، یه جورایی شاید بشه گل به خودی هم حسابش کرد!!
توی بعضی سایت ها هم نگاه کردم گل رو به نام لواندوفسکی ثبت کردن
کلا لواندوفسکی آمار جالبی فعلا داشته. 2 تا بازی 1- گل! :دی
برد دلچسبی نبود.
کارهای تیمی اصلا انجام نمیشد و تیم ناهماهنگ و بدون رتیم خاصی توپ میزد!
نقطه قوت بازی درخشش هافمن و پابه توپ شدن های رویس بود.
نقطه منفی بازی علاوه بر خط دوم بی انگیزگی "لوا"بود!
پ ن:قابل توجه دوستانی که میگن دفاع کناریمون نقش هویج دارن! اشملزر رو عشق کردین:دی
کلوپ: دورتموند قبلاً خلاقانهتر بازي ميکرد
سرمربي بورسيا دورتموند با اعتراف به اينکه خط حمله تيمش در سطح سال گذشته بازي نميکند، ابراز اميدواري کرد که خلاقيت به اين خط برگردد زماني که بازيکنان جديد با شيوه بازي زردپوشان ايدوناپارک هماهنگ شوند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يورگن کلوپ که تيمش در هفته سوم بوندسليگا بايد به مصاف وردربرمن برود، اذعان داشت با وجود اضافه شدن بازيکناني مانند پيره امريک آئوباميانگ و هنريک مخيتاريان و کسب 2 پيروزي در 2 هفته نخست فصل جديد بوندسليگا، تيم او هنوز با خلاقيت و کيفيتي که در سالهاي گذشته داشته است، بازي نميکند.
به نقل از تسنيم،کلوپ در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: اينکه در ابتداي فصل کمي در حملات خود به مشکل برخورد کنيم چيز غيرعادي نيست. قبول دارم، در گذشته ما خلاقانهتر بازي ميکرديم.
وي در ادامه با اشاره به بازي عصر فردا (جمعه) تيمش برابر وردربرمن، به شاگردانش در خصوص دستکم گرفتن حريف با توجه به اعتمادبهنفسي که اين تيم از شروع خوب خود در فصل جديد کسب کرده است، هشدار داد، هرچند وي ادعا کرد که وردربرمن در کسب 2 برد متوالي ابتداي فصل خوش شانس بوده است.
سرمربي دورتموند تصريح کرد: فکر ميکنم وردربرمن ميداند که 2 پيروزي نخستش در اين فصل برابر اينتراخت برانشويگ و آگزبورگ کاملاً شانسي بوده است. برانشويگ در بازي اول ميتوانست مساوي بگيرد و آگزبورگ هم مالکيت فراواني بر توپ داشت و موقعيتهاي زيادي خلق کرد. البته وردربرمن هم صبوري کرد و خوب جنگيد. من تا قبل از آنکه زلاتکو يانوزوويچ (هافبک وردربرمن) در يک مصاحبه نگفته بود، نميدانستم که اين تيم پيش از پيروزي مقابل برانشويگ از ماه فوريه هيچ بردي نداشته است. به همين خاطر اين 2 پيروزي حتماً خيلي خوشايند بوده و به آنها اعتمادبهنفس داده است.
دورتموند فردا از ساعت 20:30 به وقت محلي در ورزشگاه سيگنال ايدوناپارک ميزبان وردربرمن خواهد بود.
* متاسفانه رومن به دلیل ناراحتی معده نمیتونه برای بازی با برمن توی دروازه بایسته!هرچند هنوز این امر قطعی نیست اما بعید به نظر میرسه کلوپ ریسک کنه و از رومن استفاده کنه،درثانی ما یه ذخیره خوب به نام میچل لانگرک داریم که دست کمی از وایدنفلر نداره.
* تیم اعلام کرده که درآمد فصل گذشته اون بالغ بر305میلیون یورو بوده که 61/5اون سود خالص باشگاه خواهد بود.
این فوق العاده است و میتونه سال آینده این رقم بیشتر هم بشه.
پاپاستاپولوس: کلوپ یکی از بهترین مربیان دنیاست
این مدافع یونانی که در این تابستان از وردربرمن به دورتموند پیوست، در این مدت تحت تاثیر کار زیر نظر این مربی قرار گرفت.
سایت گل- سوکراتیس، پاپاستاپولوس، مدافع دورتموند، با ستایش از یورگن کلوپ، او را یکی از بهترین مدافعان دنیا توصیف کرد.
این مدافع یونانی که در این تابستان از وردربرمن به دورتموند پیوست، در این مدت تحت تاثیر کار زیر نظر این مربی قرار گرفت.
او به نشریه بیلد گفت:" کلوپ و کادر فنی دورتموند، جز بهترین های دنیا هستند.
حضور آنها باعث شده تا از بودن در دورتموند راضی باشم. من در این مدت چیزهای زیادی یاد گرفتم."
پاپاستاپولوس همچنین در مورد رابطه اش با متس هوملس و نون سوبوتیچ صحبت کرد و گفت:" من رابطه خوبی با متس و نون دارم. ما بازیکنان خوبی در تیم داریم؛ آنها هم بازیکنان خوبی هستند و هم انسان هایی خوب."
بروسیا دورتموند با پیروزی یک بر صفر برابر وردربرمن در آغاز هفته سوم بوندس لیگا موقیعت خود در صدر جدول را حفظ کرد.
طلایی پوشان دورتموند در آغاز هفته سوم بوندس لیگا با برتری 1-0 برابر حریف قدرتمند خود وردربرمن موقعیتشان صدر جدول بوندس لیگا را حفظ کردند.
دورتموندی ها در این دیدار که با غیبت پیژک و گوندوگان پای به وستفالن گذاشتند، فرصتهای بیشماری را در هر دو نیمه بر روی دروازه میلتز دروازبان جوان سبزپوشان برمن خلق کردند که این فرصتها یکی پس از دیگری از دست رفت.
از جمله موقعیتهای ایده آل پسران طلایی می توان به ضربه کوبا در نیمه نخست که به تیر دروازه برخورد کرد یا 2 مرتبه ای که مدافعین وردربرمن توپ را از روی خط دروازه بیرون کشیدند بعلاوه فرصتهای متعددی که شاگردان کلوپ بر روی دروازه حریف خلق کردند اشاره کرد که ثمره آنها تنها یک گل بود، گلی که روبرت لواندوفسکی روی پاس زیبای رویس در دقیقه 55 به ثمر رساند تا همین تک گل 3 امتیاز خانگی ارزشمند را برای دورتموند صدرنشین به ارمغان آورد.
این جدال یک صحنه مشکوک به پنالتی نیز داشت، صحنه ای که شارژ هردو دست مدافع برمن روی یوناس هوفمان در نیمه دوم از دید زوایر داور این دیدار خطای پنالتی تشخیص داده نشد.
دورتموند با برتری یک بر صفر برابر برمن در هفته سوم بوندس لیگا، 9 امتیازی شد و در صدر جدول رده بندی باقی ماند.
هواداران دورتموند شب گذشته و در چارچوب دیدار تیمشان برابر وردربرمن از هواداران تیم رقیب، بایرن مونیخ حمایت کردند.
شب گذشته و در چارچوب دیدار حساس دورتموند برابر برمن در آغاز هفته سوم بوندس لیگا، هواداران ضلع جنوبی ورزشگاه وستفالن دورتموند با بنری بزرگ از هواداران بایرن حمایت کردند.
قصه از این قرار بود که؛ طبق قوانین جدید ورزشگاه آلیانس آره نای مونیخ، از این پس هوادارن بایرن اجازه تجمع بیش از حد در بخش جنوبی این ورزشگاه را نخواهند داشت، و در این بخش ورزشگاه آلیانس آره نا کنترل شدیدی صورت خواهد گرفت تا هواداران زیادی وارد این قسمت ورزشگاه نشوند، که این موضوع موجب اعتراض شدید هواداران بایرن شده و حال هواداران دورتموند نیز در اقدامی جالب به حمایت از هواخاهان تیم رقیب پرداختند.
هواداران دورتموند پیش از این نیز با بنرهای حمایتی به حمایت از هواداران یک تیم یا حتی بازیکن خاصی پرداخته بودند.
پ ن:بعد بگین ملت آلمان فلانن بهمانن!کمی اتحاد و جوانمردی یاد بگیرین:دی
خبر خوب برای دورتموندی ها؛ گوندوگان نیاز به جراحی ندارد
پیش از این اعلام شده بود که کادر پزشکی باشگاه دورتموند موفق به شناسایی دلیل اصلی درد کمر گوندوگان نشده اند و به همین دلیل، او نیاز به جراحی دارد
سایت گل- ایلکای گوندوگان، هافبک بوروسیا دورتموند، نیاز به عمل جراحی روی کمرش ندارد و می تواند به زودی به میادین برگردد.
پیش از این اعلام شده بود که کادر پزشکی باشگاه دورتموند موفق به شناسایی دلیل اصلی درد کمر گوندوگان نشده اند و به همین دلیل گمانه زنی هایی در مورد احتمال نیاز این ملی پوش آلمان به جراحی منتشر شده بود.
اما این بازیکن در گفتگو با نشریه بیلد، این شایعات را رد کرد و گفت:" در مورد شایعاتی که در مورد عمل جراحی من منتشر شده، باید بگویم که نمی دانم این شایعه ها از کجا آب می خورد اما خدا رو شکر، کمرم خیلی بهتر شده و همه چیز تحت کنترل است.
با این وجود، مطمئنا نمی توانم در دیدار یکشنبه آینده مقابل فرانکفورت بازی کنم؛ مگر اینکه معجزه ای رخ بدهد.
هدف جدید من بازگشت به میادین بعد از بازی های ملی پیش رو است؛ می خواهم مقابل هامبورگ بازی کنم (17 روز دیگر)."
گروه نسبتا سخته بورسیا دورتموند
گروهF : آرسنال انگليس، المپيک مارسي فرانسه، دورتموند آلمان، ناپولي ايتاليا
دورتموند قبلا تجربه مارسی و آرسنال رو داره.
آرسنال اگه همین سیستم بمونه رقیب سختی نیست ولی خبرایی شنیده میشه که میخواد بنزما،دی ماریا و کاسیاس رو از رئال بخره که حتی اگه تو دی ماریا هم موفق بشه اونوقت یه کم خطری تر میشه.
ناپولی هم که حریف چغریه ولی فکر کنم دورتموند بتونه صعود بکنه اگه دست کم نگیرن
کلوپ: جدایی گوتزه دیگر مهم نیست
گوتزه براساس بندی که در قراردادش با دورتموند وجود داشت، با بایرن به توافق رسید و در این تابستان با انتقالی 37 میلیون یورویی به آلیانس آره نا رفت.
سایت گل- یورگن کلوپ، سرمربی بوروسیا دورتموند، پیوستن گوتزه به بایرن با بی اهمیت دانست و اعلام کرد که تیمش بدون این ملی پوش آلمانی، قوی تر از قبل شده است.
گوتزه براساس بندی که در قراردادش با دورتموند وجود داشت، با بایرن به توافق رسید و در این تابستان با انتقالی 37 میلیون یورویی به آلیانس آره نا رفت.
اما بعد از سه پیروزی در سه هفته ابتدایی فصل جدید بوندس لیگا، کلوپ تاکید کرد که دیگر به جدایی گوتزه فکر نمی کند.
او به خبرنگاران گفت:" شاید بعضی ها بگویند این شانسی است که تیم بهتر بازی می کند.
اما جدایی ماریو تاثیری منفی روی تیم ما نداشت. شاید اگر این اتفاق نمی افتاد، بهتر بود اما از نظر ورزشی، از دست دادن او مهم نیست."
دورتموندی ها در این تابستان بازیکنانی مانند هنریخ میختاریان و پی یر امریک آئوبامیانگ را به خدمت گرفتند.
دورتموند این هفته در بوندس لیگا مقابل آینتراخت فرانکفورت قرار خواهد گرفت.