بلهنقل قول:
حسب معمول یک بار دیگه مارکیزیو جلو دروازه حریف گیج بازی دراورد.
بازیکنی که وافعا جلو در.ازه حریف خیلی فرصتهای طلایی از دست میده و غتقد یک درصد نبوغ است.
Printable View
بلهنقل قول:
حسب معمول یک بار دیگه مارکیزیو جلو دروازه حریف گیج بازی دراورد.
بازیکنی که وافعا جلو در.ازه حریف خیلی فرصتهای طلایی از دست میده و غتقد یک درصد نبوغ است.
امشب ساعت 23:30 دقیقه به وقت تهران ..... دیدار سوپجام ایتالیا (لاتزیو-یووه)
امیدوارم یووه بازی هایی که توی تور پیش فصل انجام داد را تکرار نکنه ..... چقد بد بودیم توی تور پیش فصل مخصوصا توی جام گینس ....
فعلا که من به این یووه هیچ امیدی ندارم ، توی سری آ هم امسال به مشکل برمیخوریم چه برسه به CL
کونته اون همه اصرار کرد به ماروتا تا بره یورنته را بخره ، حالا که اومده میبینه داره بد بازی میکنه میگه بهش اعتقادی ندارم
واسه همین رفتن سراغ ریچموند بواکیه ...... به نظرم تیم اصلا وضعیت خوبی نداره ولی امیدوارم بتونیم با قهرمانی تو سوپرجام یه شروع خوب داشته باشیم
تبریک به همه تیفوسی های عزیز ، اولین جام این فصل را گرفتیم تا شروعی عالی داشته باشیم
یووه توی 15 دقیقه آغازین نیمه دوم فوق العاده بود ، عالی بازی کردن ولی نیمه اول از همه شاکی بودم من ! مخصوصا توز
البته بازی توز نیمه دوم هم چنگی به دل نزد ! بهترین بازیکن زمین هم فکر کنم لیختشتاینر انتخاب بشه ، بحث جدایی استفان تو تابستون شنیده میشد که من همیشه مخالفت میکردم
ولی دوستان میگفتن لیخت به درد نمیخوره و به جاش باید ایسلا بازی کنه و . . .
حالا نمیدونم با این بازی که لیخت انجام داد بازم نظرشون روی ایسلا میمونه یا تغییر میکنه !؟
در هر صورت این بازی هم گذشت و از شنبه کالچو استارت میخوره و بازی سختی هم داریم ! سمپدوریا تنها تیمی بود که فصل قبل تونست رفت و برگشت
ما را شکست بده !
انتقام خوبی بود! امیدواربم این جام روحیه ی تیم را زنده کنه.
من فکر کنم حتی اگر پیرلو خوب هم بازی نکنه بودنش توی تیم به معنای برد میمونه نمیدونم یووه خیلی بهش وابسته ست هر وقت که بازی نکرده یا دیرتر تو زمین اومده کل تیم خراب کرده!
تبریک بابت اولین 3 امتیاز .... من کامل بازی را دیدم اعصابم از دست کونته به شدت خورده
نمیدونم چرا با اون بازیهایی که توز قبل از شروع فصل انجام میداد ، بازم بهش اعتماد داره و اجازه میده فیکس باشه !!!!؟
یه اشکال دیگه ای که داره اینه که خیلی دیر تعویض میکنه ..... از دقیقه 65 به بعد عملاً هیچ کاری از توز و ووچینیچ ندیدیم ولی نمیدونم چرا با اینکه 3 تا تعویض میتونه انجام بده ، بازم میزاره واسه دقایق آخر
نمیدونم چرا تیم نیمه ی دوم انقد خسته بازی میکرد،سمپدوریا کشته بودمون توی وسطای نیمه دوم.................نقل قول:
شاید به خاطر خستگی دوران بدنسازی بوده............
+
من توی کل بازی از توز و ووچینیچ چیزی ندیدم.............
به نظرم هنوز هم زوج یورنته و جوینکو خیلی بهتر از این دوتاس،البته همون وویچینیچ و جوینکوی فصل قبل هم خوبه.....................
اما توی همون چند دقیقه ای که یورنته بازی کرد،کاملا کلاس بازی خودش رو نشون داد،جاگیری هاش خیلی عالی بود...............
کاملا موافقم آقا محمدنقل قول:
یورنته همون 4-3 دقیقه ای که بازی کرد نشون داد میتونیم روش اعتماد کنیم ..... از نظر من جووینکو فوق العادست ، زمانی که یووه در به در دنبال یووتیچ بود
من میگفتم اصلا نیازی بهش نیست چون ما یکی بهتر و عالی تر از یووتیچ را داریم به اسم جووینکو ولی آقای کونته (:n21:) نمیخواد بهش بازی بده
این خیلی به آدم فشار وارد میکنه که بعد از بازی کونته میاد مصاحبه میکنه میگه "توز بازیکن فوق العاده ایست" :n04:
والا ما که هیچی ازش ندیدیم به جز اون گلی که زد ، اون گل هم هر بازیکن فوتبالی میتونست به ثمر برسونه
بازم ووچینیچ خیلی بهتر از توز کار میکنه ، فقط الان نمیدونم چرا کونته از سیستم چرخشی در خط حمله استفاده نمیکنه !!؟ :n15:
امسال سری ا فقط محدود به یووه و میلان نیست.
ناپل و فیرنزه هم اضاف کنید.
توز- ووچینیچ زوج خوبی هسنن.
منتظر یورنته هم هستیم.
گروه B
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Real Madrid(ESP)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Juventus(ITA)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Galatasaray(TUR)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] København(DEN)
نظرتون ؟!
به نظرم گروه سختی افتاد به ما ! گالا پارسال تیم خوبی بوده
یوونتوس میتونه تیم اول گروه بشه
در سخت بودن گروه که شکی نیست ، کلا تیم هایی که به یو سی ال میان تیم های دست و پا بسته ای نیستن حتی همین کپنهاگن هم میتونه دست و پا گیر بشه.
امیدوارم یووه بتونه بدون مشکل و به عنوان تیم اول به مرحله بعد بره.
+
کونته:این گروه،گروه سختیست،بازیهای زیبایی رخ خواهد داد،بازیهای بین رئالمادرید و یوونتوس همیشه تاریخی بوده است.
+
We start with FC Copenhagen!
FC Copenhagen - away - 17 September
FC Copenhagen - home - 27 November
رئال که بحثش جداس............
کپنهاگن و گالا هم از تیمای متوسط رو به بالای اروپا هستن................
سخت هست،اما نه برای یووه:n02:
+
البته اگه کنته از تعصب روی ترکیبش دست برداره............
اینا اتفاقی پیدا کردم، خیلی باحاله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب یکی از بهترین بازیهای یووه را دیدم ! تیم خیلی منسجم و با برنامه بازی کرد
خط هافبک و دفاعمون حرف نداره ! مخصوصا پوگبا که یه بار دیگه ارزش های خودشو نشون داد
بیخود نیست رئال 40 میلیون پیشنهاد داده بود ! من به شخصه آینده فوق العاده ای برای پوگبا پیش رو میبینم
بهترین بازیکن دیشب به نظرم بونوچی بود که با پاس های فوق العادش 2 گل ساخت !
توز هم به رکورد باجو رسید .... برای سومین بازی پیاپی گلزنی کرد
فقط تنها نگرانی من اینه که وقتی کونته به جووینکو و یورنته بازی نمیده اینا بخوان جدا بشن
این فصل ، فصلِ قبل از جام جهانی ــه .... همه بازیکن ها میخوان خودشونو نشون بدن برای تیم ملی تا حداقل برای جام جهانی دعوت بشن
وقتی جووینکو و یورنته بهشون بازی نمیرسه قطعا تو نیم فصل جدا خواهند شد !
فعلا ابتدای فصل هستیم و من خیلی نگران مسئله بازی ندادن به یورنته و جووینکو نیستم، یورنته که فصل پیش خیلی کم بازی کرد و قطعا طول می کشه به آمادگی برسه، جووینکو هم قطعا خودش می دونه در ترکیب تیم گزینه چهارم/پنجم هست و در مقاطع بعدی فصل قطعا فرصت بازی کردن بیشتری خواهد داشت.نقل قول:
با این بازی هایی که پوگبا می کنه قطعا بعد از برگشتن مارکیزیو باز هم گزینه اول تیم پوگبا خواهد بود!
غوغا است این خط حمله
دیگه از اون مهاجم های خنثی نجات پیدا کردیم.
ویدال هم نقشش ازادتر شده و خودش یک مهاجم شده در سیستم جدید کونته
ولی دیگه خیلی جلو میاد.
خود کونته بهش این وظیفه را داده تا جلو بیاد ! واقعا فوق العادست ویدالنقل قول:
شما فقط به فرارهای پشت مدافعین جلوی لاتزیو نگاه کنید ..... از یه هافبک بعیده این فرارها
به نظرم از موقعی که اومده یووه بهترین بازیکن ما بوده و هست
ایشالا این فصل بهترین بازیکن سری آ هم خواهد شد
بوفون: در يووه با فوتبال خداحافظي ميکنم
جانلوئيجي بوفون دروازه بان باتجربه يوونتوس در صحبت هايي اعلام کرده که مي خواهد با پيراهن يوونتوس با فوتبال حرفه اي خداحافظي کند.
اين دروازه بان 35 ساله در بيش از 430 بازي درون دروازه بينکونري قرار گرفته و در سال 2001 با قراردادي 51 ميليون يورويي از پارما به يوونتوس پيوسته. حالا او اعلام کرده که برنامه اي براي پيوستن به تيمي ديگر قبل از خداحافظي از دنياي فوتبال ندارد.
بعد از برد 0-1 تيم ملي ايتاليا مقابل بلغارستان از سري بازيهاي مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 در قاره اروپا، بوفون به خبرنگاران گفت:« فوتبالم را در يوونتوس به پايان خواهم برد؛ تا زماني که آنها از من خسته نشوند، بعيد مي دانم که از يوونتوس جدا شوم.»
به گزارش گل، بوفون درآناليز بازي تيمش مقابل بلغارستان و عملکرد خودش در اين بازي گفت:« نمي دانم که کدام مهارم دراين بازي، سخت ترين مهار بود. از نظر سختي کار بايد بگويم که مهارهايم دراين بازي شباهت زيادي به هم داشتند. من خوشحالم ولي بعيد مي دانم که اين اولين بار در 135 بازي ملي ام بوده باشد که عملکرد خوبي نشان داده ام.»
بوفون در صورتي که در بازي سه شنبه شب تيم ملي ايتاليا مقابل جمهوري چک در ترکيب آتزوري قرار بگيرد به رکورد 136 بازي ملي کاناوارا خواهد رسيد. حالا بوفون اعلام کرده که از اين بابت احساس غرور مي کند:« اميدوارم که سه شنبه شب، شب جشن همه باشد. شرايط شايد براي من رضايت بخش باشد ولي اين بازي به شرطي برايم لذت بخش است که بتوانيم مجوز صعود به جام جهاني را کسب کنيم.»
varzesh3
چه حال و خبر
امشب مباراه ناریه
قطعن برد برای خودمونه.
خب امروز حساس ترین بازی فصل را پیش رو داریم ! بازی هم از لحاظ امتیازی و هم از لحاظ حیثیتی خیـــــــــلی حساسه
اینتر هم این فصل خط حمله خوبی داشته و تونسته با 2 بُردی که به دست بیاره خودشو به یووه بچسبونه
امشب همه تمرکزم روی کینگ آرتوره ، خیلی دوست دارم گل بزنه
ایشالا بعد بازی همینجا بهم تبریک بگیم :n10:
نتیجه چندان راضی بخش نبود.
اما توز در نیمه اول خیلی جذاب بود.
من یجورایی نگرانم، بعد از بازی با لاتزیو به نظرم تیم تا الان در حد متوسط کار کرده، نمیدونم شاید انگیزه ی کمتری دارن در حالی که اینتر و ناپولی امسال خیلی خطرناک نشون دادن. امیدوارم در ادامه بهتر بشیم مخصوصا تو لیگ قهرمانان.
اینتر که فقط توی سری آ بازی میکنه و بهش فشاری وارد نمیشه ! بازیهای ناپولی و یووه توی چمپیونزلیگ سنگینه و مطمئنم ناپولی وسط فصل کم میاره !
ناپولی کلا یه ترکیب بیشتر نداره و همین باعث میشه بازیکناش وسط فصل ، وقتی دارن توی 3 تا جام رقابت میکنن ، خسته بشن و آمار مصدومیتشون بره بالا !
اینتر هم که خیالش راحته ، فقط داره داخل ایتالیا بازی میکنه و خبری از پروازهایی که یووه به کشورهای دیگه انجام میده نیست ! بنابراین این فصل اصن نباید عملکرد اینتر را با یووه مقایسه کرد
آرش جان شما که این دو تا تیم را نابود کردی! پس باید حواسشون باشه که به سری ب سقوط نکنن :n02:
الان شاید برای قضاوت زود باشه هم برای یووه هم برای بقیه.
بازی بعدی با تورینو فکر نکنم زیاد آسون باشه.
من نمیدونم دیگه چی بگم به این مدافع ها ! :n14: هرچقدر توی هافبک و حمله خوب هستیم توی دفاع افتضاح ظاهر میشیم !
بونوچی هم که دیگه برای همه ثابت شده ، توی یه بازی سوتی نده نمیشه :n15:
بیخودی داریم امتیازها را از دست میدیم و مطمئنا آخرش حسرت همین بازیها را میخوریم
لبخـند می زنیـم و می جنگیـم
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲
juventus. ir: آنـتونیو کونته در شرایطی که در روزهای اخیـر انتقادهای زیادی نسبت به تاکتیک و سیستم بازی یووه می شود در آستانه بازی حساس با میلان در مقابل خبرنگاران قرار گرفـت .
" من فکر می کنم که بازیکنانم 2 سال فوق العاده را پشت سر گذاشتند و اکنون در حال طی کردن سومین سال هستند. زمانی که شما 2 سال خوب را می گذرانید ممکن است در سال سوم تحت تاثیر بعضی چیزها قرار بگیرید و تحت فشار باشید "
" چیزی که من از بازیکنانم خواسته ام این است که راحت و آزاد باشند. من نمی خواهم تحت فشار قرار بگیرند و بازی خود را انجام ندهند. اشتباه در هر چیزی ممکن است رخ دهد اما نباید آن را چندین بار تکرار کرد "
" من می دانستم که در این فصل بازی های سختی خواهیم داشت و از 1 ما و نیم قبل گفته بودم که راه سختی در پیش است. اما ما با این حال این فصل را خوب شروع کردیم و موفق بودیم. ما متحمل شکستی نشدیم اما همیشه حریف در کمین ما و پشت سر ِ ما قرار دارد و باید آگاه بود "
" ما آرامش داریم. ما باید آرام باشیم. زیرا ما در حال تلاش هستیم و زمانی که شما به سختی کار می کنید شما نباید از چیزی شکایت کنید. ممکن است شما برنده باشید ممکن است بازنده باشید و شاید مساوی کنید .. این فوتبال اسـت و همیشه نمی توان پیروز بود . اما ما در حال ار هستیم تا به بهترین صورت نتیجه بگیریم و سعی می کنیم که بهترین باشیم. اما فشار و خستگی بازی ها تاثیر زیادی بر روی بازیکنان ما دارد "
" در این فصل شگفتی های زیادی وجود دارد. برای مثال تیم رم که خود را به عنوان یکی از مدعی های بالا بردن جام معرفی کرده و از 6 بازی 6 برد را کسب کرده که این واقعا فوق العاده است و من به آن ها تبریک می گویم "
" من حافظه خوبی دارم . در فصل قبل در دور اول مسابقات ما در مقابل سیه نا و حتی جنوا سختی زیادی کشیدیم. در بازی هایی داوری به ضرر ما بود و حتی باعث اخراج نا درست بازیکن ما شد. اما من آرام بودم زیرا من یک ورزشکار و یک فرد حرفه ای هستم و سعی می کنم شرایط را درک کنم "
" کسانی که در گذشته از یووه تعریف می کردند اکنون به شکل ِ عجیبی انتقاد می کنند. البته انتقاد حق ان هاست و من می خواهم که همه بازیکنانم صبور باشند و لبخند بزنند اما گاهی چیزهای عجیبی درمورد یووه شنیده می شود "
" ما برای اینکه موفق باشیم نیاز به آرامش داریم. عده ای خواهان آرامش داشتن ما نیستند که من بازیکنانم را از این مسائل آگاه کردم. من انتقادات را قبول می کنم و دوست ندارم بر روی اشکالات تیم پافشاری کنم "
" ما می دانیم که برای بهتر شدن باید تغییراتی کنیم و در طول فصل رو به بهتر شدن حرکت کنیم. اما برای این نیاز به زمان داریم . ما در این فصل به ندرت اجازه دادیم که شوتی به سمت دروازه ما زده شود ولی 4 گل دریافت کردیم که این عجیب است "
" در مقابل کپنهاگن و گالا نیز در اروپا بازی را با تساوی تمام کردیم که البته موقعیت های بسیار زیادی را داشتیم و استفاده نکردیم. این آمار در ابتدا برای ما خوب و مثبت است اما باید برای صعود از فرصت ها نیز استفاده کنیم "
" در بعضی از بازی های این فصل اشتباهات فردی مشکلاتی را برای ما ایجاد کرد. من باز هم می گویم که تیم من نیاز به آرامش بیشتر و رهایی از فشار دارد "
" من یک گروه خوب را در اختیار دارم و به تمام بازیکنانم اعتماد کامل دارم . می دانیم که باید در انجام کار بهتر باشیم اما کمی نیز بدشانس بودیم ولی اطمینان دارم که یوونتوس مانند فصل گذشته روند خوب و مثبتی را خواهد داشت "
" اما باز هم تکرار می کنم که این فصل, فصلی سخت خواهد بود و در بسیاری از مقاطع حساسیت بالایی وجود خواهد داشت اما بازیکنان من می خواهند که همه را دوباره شگفت زده کنند و راه ِ این را هم می دانند "
"روزنامه ها برای تحریک مردم و هواداران تیترهای مختلفی می زنند تا ان ها روزنامه را باز و خریداری کنند . من برای الساندرو ماتری بهترین آرزوها را دارم. زیرا او یک بازیکن بزرگ است اما ما نمی خواهیم فردا با دریافت یگ گل دوباره از خواب بیدار شویم "
" من می دانم که ما مانند فصل گذشته موفق خواهیم بود. ما در فصل گذشته نیز سختی های زیادی متحمل شدیم. ابتدا با نتایج خوبی که کسب کردیم تحسین شدیم اما بعد از آن با محکوم کردن من شرایط پیچیده تر شد. من از داخل BOX بازی را دنبال می کردم اما در نهایت نتیجه گیری ما همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داد و پوشاند "
" نتایج ما در شروع فصل خوب بود اما همچنان انتظارات از یووه زیاد است زیرا ما با تجربه تر شدیم و فکر می کنم که چیزهای زیادی به نسبت فصل قبل بهتر هم شده . اما کماکان همه از یووه نمایش بهتری می خواهند زیرا نام یوونتوس بزرگ است "
" اما من شرایط یووه را خوب می بینم. من شرایط سخت امسال را از گذشته پیش بینی می کردم و اکنون دلیلی برای استرس و نگرانی وجود ندارد و همه چیز خوب است. ما باید با این شرایط در لیگ قهرمانان و کالچو مبارزه کنیم "
" من فکر می کنم که یووه در 2 سال گذشته بر فوتبال ایتالیا سلطه کامل داشته است و به همین دلیل میلان تلاش می کند به شرایط خوب برسد و بار دیگر در ایتالیا قهرمان شود. یووه در 6 بازی گذشته تنها یک بار در مقابل میلان شکست خورده است که به نظرم این آمار خوبی برای من و تیمم به حساب می آید "
" میلان یک تیم بزرگ است که همیشه جز بهترین ها بوده . همیشه بازیکنان برتر دنیا را داشته و اعتقاد آن ها این است که می توانند از هر تیمی بهتر باشند. ما باید مراقب باشیم زیرا آن ها به دنبال اسکودتو و پیروزی هستند و می خواهند بهترین نتیجه را در مقابل ما بگیرند. من از بازیکنان میلان زیاد شنیده ام و می دانم که آن ها با کیفیت هستند و شانس بردن اسکودتو را هم دارند "
" فردا 2 تیمی بازی خواهند داشت که هر دو در این فصل با هم برای قهرمانی و پیروزی مبارزه خواهند کرد "
وضعیـت میرکو ؟
" میرکو ووچینیچ دچار مشکل و ضعف عضلانی است و ممکن است از او برای این بازی استفاده نکنیم. زیرا نمی خواهیم در این شرایط حساس ریـسک کنیم "
لختشتاینر ؟
" او نیز دچار مشکل است و فعلا برای بازی با میلان در دسترس نیسـت "
سلام به دوستان گلم
میخواستم بدونم پیرلو با این فصل چند ساله در یوونتوس حضور داره؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین...
من بازهم راضی نیستم. با تیم دوم میلان تو زمین خودمون بازی داشتیم. خیلی بهتر میتونستیم باشیم.
+
امسال فصل سومش میشه، به عبارتی دو سال و نیم.نقل قول:
مطمئنا تا وقتی هم که بازی کنه یووه قهرمان سری آ میشه :n02:
ممنون دمت گرمنقل قول:
. . . و باز هم یار دوازدهم تیم حریف کسی نبود جز آقای بونوسوتی :n24: اون از بازی با گالا اینم از میلان
روی گل اول میتونست توپ را دور کنه که میاد پاس میده به نوچرینو ، روی گل دوم هم که کاملا مقصر بود ! نمیدونم این چندمین گل بود که وقتی بازیکن حریف میشوته
ایشون پاشو میاره جلوی توپ . کمونه میکنه میره تو گل ! نمیدونم چرا کونته به اوگبونا بازی نمیده ؟! چرا خریدتش پس ؟!
توز وقتی 80 دقیقه کاری نکرده خب سریعتر بیارش بیرون ، نه که دقیقه 85 تازه یورنته رو میاره ........ پس اینا رو خریده واسه چی ؟!
کونته گفه بود من به یورنته نیاز دارم ، پس چرا ازش استفاده نمیکنی ؟!
پیرلو در آستانه چهار پیشنهاد غیرایتالیایی
اف سی یوونتوس دات آی آر – آندره آ پیرلو ستاره پا به سن گذاشته فوتبال ایتالیا، با پیشنهاد های وسوسه انگیز باشگاه های اروپایی مواجه شده است. این بازیکن که سومین سال حضور در یوونتوس را تجربه میکند، در ماه ژوئن شرایط ویژه ای را تجربه خواهد کرد.
گفتنی است که ماروتا و کونته رقبانی همانند رئال مادرید، منچستر یونایتد، تاتنهام و آرسنال را برای جذب این ستاره مشاهده میکنند.
گفتنی است که به دلیل حضور کارلو آنجلوتی مربی جدید رئال پیشین پیرلو در تیم میلان، وی علاقه زیادی به رفتن به اسپانیا دارد.
حال باید دید که آرشیتکت ایتالیایی حاظر به ترک ایتالیا و پیوستن به یک تیم غیر ایتالیایی خواهد شد یا خیر؟
============================
یوونتوس وارد رقابت با یونایتد بر سر کوئنترائو
اف سی یوونتوس دات آی آر – یوونتوس در حال آماده سازی پیشنهادی برای به خدمت گرفتن بال کناری رئال مادرید ف فابیو کوئنترائو ، میباشد ولی در این چالش باید با تیم منچستر یونایتد نیز وارد رقابت شود.
تیم منچستر یونایتد در آخرین دقایق نقل و انتقالات تابستانی در آستانه امضای قرار داد با این ستاره پرتغالی بود که ناگهان با تغییر موضع باشگاه اسپانیایی مواجه شد ، باشگاه اسپانیایی که از به خدمت گرفتن بازیکن جایگزین برای این پست که گیلرمو سیکویرا را مد نظر داشتند باز مانده بود و این بازیکن به بنفیکا پیوست تا کوئنترائو در مادرید ماندگار شود.
در آغاز دوباره بازار نقل و انتقالات این بار در ماه ژانویه ، منچستر یونایتد بسیار امیدوار است که رضایت باشگاه اسپانیایی را برای امضای قرار داد با این مدافع پرتغالی بدست بیاورد و این در حالی است که بنا بر گزارشات ، باشگاه یوونتوس نیز که از دیرباز به این مدافع ابراز علاقه کرده بود رقیب سختی برای یونایتدی ها بر سر این انتقال خواهد بود.
بیانکونری ها بسیار امیدوار هستند که این مدافع ۲۵ ساله را در نقل و انتقالات ژانویه به تورین بیاورند تا دست خود را برای اجرای سیستم های مختلف باز تر ببینند.
پیرلو زمانی باید بره که حداقل یه جانشین عالی داشته باشه ، خیلی از طرفداران یووه میگن وراتی میتونه بهترین جانشینش باشه ! چند روز پیش
وراتی مصاحبه کرده بود گفته بود "چون فکر میکردم توی یووه نمیتونم فیکس بازی کنم پیشنهاد این تیم را رد کردم"
مطمئن باشید اگه وراتی بفهمه که میتونه توی یووه فیکس بازی کنه با کله میاد . . .
++
کوئنترائو هم خوبه ولی نمیدونم چرا میخوان بهش پیشنهاد بدن !؟ آساموا خیلی خوب داره کار میکنه و فکر نکنم نیازی بهش باشه
درضمن تا 3-2 هفته دیگه سیمونه هم برمیگرده به بازیها و میتونه سمت چپ بازی کنه . . .
از این خریدهای الکی نباید انجام بده ! الان فقط باید 2 تا هافبک وسط بگیره !
ویدال بدبخت هر بازی مث اسب میدوئه . مطمئن باشید بدنش وسط فصل کم میاره پس باید بدنبال یه تعویضی خوب واسش باشیم
آره موافقم، البته 3 4 تا بازیکن دیگه هم تو خبرهای امروز اومده که تو رادار یوونتوس قرار گرفتن (من که هیچ کدوما نمیشناسم P: )
امیدوارم با پیرلو تمدید کنن، فکر نکنم کسی بتونه جاش رو پر بکنه، بعد از پاتریک وییرا بازیساز میانی درست حسابی نداشتیم و تا اومدن پیرلو تیم خیلی لطمه خورد
البته اگه الان به بازیهای یووه دقت کنین ، پیرلو همش توپ را میندازه به ویدال تا بازیسازی کنهنقل قول:
پیرلو زیاد به پشت محوطه حریف نمیاد و بازیسازی پشت محوطه حریف ، الان به عهده ویداله
پیرلو بیشتر توپ را از مدافعین میگیره و به هافبک های دیگه تحویل میده
چندوقته خبری از اون پاس های ویران کننده ای که میداد نیست
مسئولین یووه تو فکر جذب نمانیا ویدیچ هستن ! ژانویه میخوان بهش پیشنهاد بدن ( پیشنهاد 9.5 میلیون یورویی )
آنیلی هم مصاحبه کرده گفته اگه به پوگبا پیشنهاد بالایی ارائه بشه ، نمیتونیم رد کنیم ! نمیدونم این آنیلی احمق کی میخواد از این مصاحبه ها انجام نده ؟!
اون از مصاحبه اش علیه الکس اینم از این ! حالم ازش بهم میخوره :n21: حیف باشگاه بزرگ و ریشه داری مث یووه که همچین آدمی باید رئیسش باشه :n23:
قطعا مثل همیشه رد میشه این پیشنهاد... الان یونایتد خودش مشکل داره در خط دفاع و تراکم مصدومینش هم تو این بخش سینوسیه! خود ام یو دنبال حفظ مدافعانش و تقویت خط دفاعش هست.نقل قول:
تابستان قراردادش تموم میشه با منچستر و تا الان مسئولین یونایتد هیچ اقدامی برای تمدید قراردادش نکردننقل قول:
درضمن به نظرم اصن نیازی به ویدیچ نیست ! همین الان اوگبونا وضعیت به مراتب بهتری نسبت به ویدیچ داره !
ویدیچ تا میخوره زمین مصدوم میشه ، مصدومیتش هم همیشه بلند مدت بوده !
نمیدونم چرا مسئولین یووه میخوان بهش پیشنهاد بدن !؟
کلا سیاست باشگاه منچستر یونایتد در قبال بازیکنان بالای 30 سال تمدید قرارداد به مدت یک فصله. چند سال پیش هم راجع به فردیناند این صحبت ها بود، ولی مسئولین یونایتد خیلی خوب باهاش قرارداد های فصلی بستن.نقل قول:
این چند فصله خصوصا بعد مصدومیت بلند مدت لیگامنتش در CL، نتونسته هنوز به افتش به صورت عالی غلبه کنه... خصوصا اینکه بعد از اون هم یکی دو بار هم مصدوم شد. ویدیچ اگه به روز های اوجش بین سال های 2008 تا 2011 برگرده، پیشنهادات زیادی رو خواهد داشت.
من از مصاحبه های ماروتا و مدیران بالاتر از اون احساس می کنم که قرارداد پیرلو رو تمدید نخواهند کرد و یووه به سیستم دیگری به غیر از 352 در فصل اتی سویچ خواهد کرد تا نیازی به یک هافبک مرکزی از بین بره.
کونته 5 بازیکن را برای ژانویه در نظر داره
آندره آ رانوکیا ، جرمی منز ، آمالفیتانو (بازیکن مارسی) ، کواردادو (وینگر فیورنتینا) و زاها (مهاجم منچستر)
مهمترین هدف کونته برای ژانویه ، تقویت کردن خطوط دفاعیه ! همچنین کونته میخواد سیستم خود را به 3-3-4 تغییر بده و برای همینه که دنبال وینگر افتاده