مرا به خیر تو امید نیست،شر مرسان !!!نقل قول:
دوست عزیز شما اگه اینکار رو بیهوده یا اشتباه می دونید می تونید همکاری نکنید،لطف کنید پارازیت نندازید :n23:
مرا به خیر تو امید نیست،شر مرسان !!!نقل قول:
دوست عزیز شما اگه اینکار رو بیهوده یا اشتباه می دونید می تونید همکاری نکنید،لطف کنید پارازیت نندازید :n23:
سلام
دوست دارید سرعت دانلود چقدر باشه ؟
دوست دارید فیلترینگ در چه حدی باشه؟ الان مگه فیلترینگ چه جوریه ؟ میخواین چه جوری باشه ؟
فیل.ترینگ باید برداشته شه تا سرعت زیاد يشه و اختلالات هم کم شه.نقل قول:
سرعت دانلود هم بین 1 تا 2 مگابایت بر ثانیه عالیه
از مدیران سایت درخواست میکنم با کسایی که پارازیت میندازن برخورد کنه دوست نداری شرکت کنی کسی مجبورت نکره شما از همون دسته افراد هستید که نشستین معجزه بشه و حثق شما به شما پس داده بشه.لطفا این جای نیاین بگین این جور اون جور من خودم به 10 نفر دیگه هم گفتم این ایمیل رو برنن و هر چی بتونم افراد بیشتری رو برای این کار تشویق میکنم چون من به این کار ایمان دارم و حتی اگه این کار انجام نشه من افسوس انجام ندادنش رو نمیخورم حداقل کاری که میتونم انجام میدم تا شاید فرجی بشه.
کاملا درسته - 1 یا 2 مگابایت بر ثانیه باید کلامون و بندازیم هوا ...نقل قول:
سرعت دانلود هم بین 1 تا 2 مگابایت بر ثانیه عالیه
اگه کاملا حذف بشه مشکلی پیش نمیاد؟ بعضی سایت ها مثل سایتهای غیر اخلاقی تکلیفش چی میشه؟ سرعت بالا باشه ولی بعضی سایتها اونم بحرانی .... بشن بده ؟نقل قول:
فیل.ترینگ باید برداشته شه تا سرعت زیاد يشه و اختلالات هم کم شه.
تو خط دوم به جای عبارت"لازم دانستیم در کنار خواستههای مشروع خود نکتهای را به شما یادآوری کنیم" عبارت
"فرصت را مغتنم شماردیم تا یکی از مهمترین نیازهای زمان حال را که در تمامی ابعاد رشد و شکوفایی میهنمان دخیل است را به استحضار شما برسانیم "
قرار بدین بهتر نیست؟! "لازم دانستیم" به نظرم یعنی اینکه شما به فلان موضوع دقت نمیکنید ما به شما الزام میکنیم و...
ادامه شو میخونم اگه موردی بود قرار میدم ;)
چرا فیلترینگ باشه ولی دیگه DPI انجام ندن! این حالت پینگا رو بالا میبره و بعضی مواقع حتی باعث packet lost هم میشهنقل قول:
الان نوع جدیدی از فیلترینگ تو کشورهای توسعه یافته مرسوم شده اونم اینکه نرم افزارشو به کاربر میدن اون رو سیستم نصب میکنه و برحسب شرایط کسانی که از سیستم استفاده میکنن تغییرات رو اعمال میکنه. البته این مورد خیلی عالیه ولی با شرایط حال حاظر کشورمون نمیدونم بشه یا نه
بازم میشه درخواست فرستاد؟ دوستانی که ندادن برن بدن چون تیریه در تاریکی
DPI چیه؟نقل قول:
این دو خبر نظرات رییس جمهور منتخب در این زمینه هست:
انتقاد صریح رییس جمهور منتخب از فیلترینگ: فیلترینگ نتیجه ای جز زیان اقتصادی و بی اعتمادی مردم به دولت ندارد
روحانی: سرعت و پهنای باند اینترنت باید افزایش یابدکد:http://www.itmen.ir/index.aspx?pid=10317&articleid=29276
امیدوارم قفلشون باز بشه!کد:http://www.itmen.ir/index.aspx?pid=10318&articleid=29493
چه اشکالی داره باز بمونه؟ مگه همه دنبال این جور چیزها هستن مثل اونایی که فیلتر می کنن؟ این فرهنگ هر کس هست نه اجبار! هر کس خواست میتونه جلوی شهوتشو بگیره نره خوب! مگه با بستن چیزی فرهنگ سازی میشه؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثلا موقع انتخابات اگه خاطرتون باشه هر درخواستی که encode شده بود دیگه تو همون قسمت لودینگ میموند و آخر سر هم ارور میداد. یکی از شگردهای این روشه
نیست که راه دسترسی وجود نداره فقط این بین یک پولی برای چیز شکن میدن و باز هم بدون هیتر میرن هر کاری مخوان میکنن در کل این وضعیت درست نیست و باید اصلاح بشه اگه نشه همین اعتراض های کوچیک کار رو به جا های باریک میکشونه
اینکه فیلترینگ کلا حذف بشه تقریبا محاله,بالاخره همه کشورها ی خط قرمزی دارن!
ولی در مورد افزایش پهنای باند و سرعت امیدوارم ترتیب اثر بدن...
tApAtAĺK
فیلترینک که فک نکنم حل بشه ولی افزایش باند چرا
دیگه تا اون حد باز باز که نه یه حداقل فیلترینگی باشه فعلا بهتره ...نقل قول:
دعا کنید سرعت اینترنت بالا بره و البته هزینه ها کمتربشه بقیه رو فعلا ولش --فعلا نقد رو باید چسبید ...
حجم ها هم باید نا محدود بشه.
بخوان درست کنن حداقل 6 ماهی طول میکشه :n02:
حمایت می کنیم.
:n16:
نکته ای به مدیران : حذف صورت مساله نکنید، اگر احتیاج بود فقط پست های خاص را اصلاح نمایید.
با فرستادن این نامه موافقم هر چند که میدونم به جایی نمیرسه ولی باز هم بهتر از خاموش ماندن و کاری نکردنه.در ضمن این سیستم فیلترینگ و اینترنت اصلا" به دولت ربطی نداره که به رئیس جمهور میخواید نامه بنویسید.فیلترینگ اینترنت و سرعتش زیر نظر سپاه پاسدارانه که خودش یک دولته و به هیچ دولتی جواب پس نداده و نخواهد داد و دولت در این زمینه هیچ کاره ست.
موافقم کار خیلی خوبیه
تا زمانی که نگیم چی میخوایم کسی برامون کاری انجام نمیده
بهترین حالت فیلترینگ اینترنت اینه که توسط خانواده ها انجام بشه نه اینکه به صورت کلی همه چی برای همه فیلتر بشه
یا در همین حالت فعلی باید سیستم فیلترینگ تعاملی باشه یعنی مخاطبی که میبینه سایتی به اشتباه فیلتر شده بتونه با یک ایمیل سایت رو رفع فیلتر کنه
برای اپراتوری رفع فیلتر میتونن از پشتیبانای بی خاصیت اینترنت مخابرات استفاده کنن که الکی دارن حقوق میگیرن جوابگو هم نیستن
کم فروشی اینترنت قابل پیگیری باشه شرکتهای کم فروش جریمه بشن و ضرر و زیان کاربر رو بهش برگردونن
گوگل و فیسبوک و یوتوب و سایتهایی که ابزار کار و پیشرفت خیلی از کاربران هستن باید رفع فیلتر بشن
قیمت اینترنت باید هم سطح کشورهای دیگه بشه
در ضمن اینایی که گفتم خواب و خیال نیست یه زمانی تو همین کشور واقعیت داشت
یه زمانی فیلترینگی در کار نبود
پشتیبانی شرکتهای فروش اینترنت دیال اپ چه عزت و احترامی میزاشتن به کاربر وقتایی که قطعی داشتن با دادن اعتبار جبران میکردن البته اوایلش
از وقتی که مخابرات و زیرساخت مثل بختک افتادن رو شبکه مخابراتی مملکت دزدی و بی قانونی داره بیداد میکنه
حق ما اینترنت ازاده دوستان خودتونو دست کم نگیرین
یاد فیلم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتادم.اونجایی که برای کتابخونه دست از نامه نوشتن برنمیداره.:n07:
یه بار دیگه رفتم صحنه های فیلمو مرور کردم.خیلی جالبه اگه ندیدید توصیه میکنم حتما تماشا کنید.ارزششو داره.
امیدوارم ما هم نتیجه بگیریم.هر چند این نتیجه ممکنه با اون چیزی که ما انتظارشو داریم کاملا یکی نباشه.
تبریک میگم به بچه های p30world که تمرین ما شدن میکنند.:n16:
من وظیفه خودم دونستم که این حرکت رو انجام بدن که نسب بعد نسل های بعد از ما نگن این نسل تو سری خور بود و هیچ کاری نکرد
من خودم امشب همین متن رو بصورت کتبی با پست ارسال میکنم به دفتر ریاست جمهوری تا شاید فرجی بشه
اول از همه افزايش پهناي باند.
بعدش منطقي كردن ف ي ل ت رينگ( مثلا همين توييتر - چه آزاري داره مگه ؟ ف ي ل ترنيگ فقط و فقط بايد در زمينه سايت هاي غيراخلاقي بايد باشه )
و در نهايت از بين بردن واژه حجم اينترنتي. (يعني بيان نامحدودش كنند.
البته :
اشتباه نكنيد. رئيس جمهور همچين قدرتي رو نداره كه بخواد دستور اين موارد رو صادر كنه.
اصل كار اونايي هستند كه خودتون هم ميدونيد كيا هستند.تا اونا صلاح ندونند اين كار شدني نيست. مثل اون زمان كه قنـــد رو حرام كردند.:n02:
منم موافقم...
ولی الان باید چکار کنم؟ اون نامه ای که باس امضا کنیم کجاس؟!
البته اون نامه ی قبلی رو توی یک اخباری نشون داد ، نمیدونم ایران بود یا خارج!
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید کامل توضیح داده شده.نقل قول:
دوستانی که با اینکار مخالفن ، راه بهتری میشناسین ... نمیشه که دست رو دست گذاشت
یادش بخیر فیلم شاوشنگ خیلی چیز ها رو درباره امید بهمون گفت :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
رئیس جمهوری که ندونه وضع نت این مملکت چقدر خرابه باید بره بمیره
بعلاوه اینکه حتی اگه ما هم نخوایم باید سرعت ها رو بهبود بدن، همین کشورهای کفار رو نگاه کنید که با همین اینترنت چه کاسبی های بزرگی راه انداختن
البته من یکی که ایمیل نمیزنم چون میدونم این یارو کلید سازه هیچ غلطی نمیتوانه بکنه چون اصل کاری یه سر خر دیگه ست:n02:
"برخی امروز با گمانه زنی ها هم خود و هم دیگران را خسته می کنند و گاهی هم توقعات نابجا در جامعه به وجود می آورند و گاهی برخی از سخنان و گفتارها خیلی با اخلاق اسلامی سازگار نیست، رسانه ای کسی را به عنوان کاندیدای یک وزارتخانه معرفی می کند، رسانه ای دیگر آن را نقد می کند، رسانه ای دیگر نیز برای او شرط و شروط می گذارد، این جز خستگی ذهنی و فکری چیز دیگری نخواهد داشت
این بخشی از اظهارات دکتر حسن روحانی رییس جمهور منتخب ملت ایران بود که روز چهارشنبه گذشته در دیدار با علما و روحانیون بیان کرد.
"
یه سر نخ ::n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبیر شورایعالی فضای مجازی، میگوید: «شرکت دولتی زیرساخت یک Mb/s پهنای باند را 15 تا 16 دلار میخرد و 250 تا 260 هزار تومان به شرکتها میفروشد.»
به گزارش خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دکتر مهدی اخوان بهابادی در سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر فقط یک دستگاه دولتی به صورت رسمی پهنای باند خرید و فروش میکند که موجب بروز مشکلاتی در کشور شده است.
وی افزود: این مجموعه دولتی در حال حاضر یک مگابیت بر ثانیه پهنای باند را با قیمتی نزدیک به 16-15 دلار از خارج خریده است و به قیمتی حدود 250 تا 260 هزار تومان به شرکتهایی توزیع کننده اینترنت در داخل کشور میفروشد؛ مقایسه این دو نرخ نشانگر این است که برای شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنت قیمت تمام شده بسیار زیاد است.
اخوان گفت: با توجه به قیمت تمام شده و گرانی آن، مشترکان پول زیادی نمیتوانند بپردازند پس توزیع کنندگان اینترنت در داخل کشور پهنای باند را بین عدهی زیادی تقسیم میکنند و به قولی آب داخل آن میبندند تا بتوانند این اختلاف قیمت را جبران کنند.
این متنی که قرار دادید چه ربطی به موضوع این تایپیک داشت؟نقل قول:
رئیس جمهور و بقیه مسئولین همگی باید در خدمت منافع مردم قرار بگیرن.
این نامه داره به رئیس جمهور این مملکت میگه ما کاربران اینترنت از وضعیت موجود اینترنت کاملا ناراضی هستیم و خواستار رسیدگی به این وضعیت هستیم.
اینترنت:
ابزار کار
تحصیل
تحقیق
تفریح
رسانه
و مهمترین زیرساخت پیشرفت در تمام کشورهای دنیا هست.
چرا باید وضعیتش در ایران به این شکل باشه؟
چرا هیچکس این همه نارضایتی رو نمیبینه؟
به نظرم این نامه قشنگ ترین کار ممکن هست در این زمینه و با وجود ناراحتی و نارضایتی که وجود داره نشون دهنده شعور این مردم هست.
راه حل این مشکل اینه که صدای همه ما در کنار هم از این نامه به گوش اونی که باید برسه و نتیجه بده.
الان بعد از انتخاباته، سرعت اینترنت مخابراتی که من دارم یک دهم شده و غیر از چندتا سایت خودی ! هیچ صفحه ای باز نمیشه و عملا قطعه، خدا به داد بعدش برسه، سالی که نکوست از بهارش پیداست
بهتره تلاشمون را با این نامه بکنیم...
عجیبه که یه سری از دوستان مخالفن با این کار . میتونستن چند دقیقه ای که صرف اعتراض به کاری که اگه سود نداشته باشه ضرر هم نداره رو بذارن سر همین نامه . یه کپی پیست بود با یه تغییر اسم .
من هم نامه رو فرستادم چند روز پیش ، تا ببینیم چی میشه .
نامه را فرستادم هر چند که امیدی به بهبود وضعیت اینترنت ندارم !
از قدیم گفتن سنگ مفت گنجیشک هم مفت میزنیم شد شد نشد هم نشد دیگه.ولی در هر صورت اگه درست نشه من دیگه تا اخر عمرم نه رای میدم و نه حتی خودم رو یه ایرانی میبینم.(چراغی که به خانه رواست به مسجد بردنش حرام است)تا وقتی مسئولین ما به جای کمک کردن به مردم خودمون که خیلی هاشون گشنه هستن و نون شب ندارن میرن پول میدن سومالی تانزانیا و کشورهای که حتی اسمش هم نمیدونیم و حماس که تا دیروز از ما کمک میگرفت حالا شده طرف دار قطر و اسرائیل همین میشه دیگه همینه حرف قدیمی ها رو باید با طلا نوشت.بشکنه دستی که نمک نداره.ما از خانواده هامون خون ها دادیم برای این مملکت حال باید این جوری نتیجه ببینیم.:n28:
با سلام
نامه به تمامی ایمیل ها ارسال شد
به نظر من مهم نیست که چی میشه . مهم نیست که وضع اینترنت خوب میشه یا نه البته خیلی خوشحال میشیم که وضع بهتر از این بشه ولی حداقل به نوبه ی خودم خوشحالم که چند دست حالا چه 10 نفر چه 100 و .... با هم دست به دست هم دادیم تا شاید یه مشکل رو از سر راه برداریم
مهم نیست که به نتیجه میرسیم یا نه مهم اینه که تلاشمون رو کردیم
ممنون از عزیزی که این کارو شروع کرد به امید روز های بهتر
پایان شب سیه سفید است
اکثر ایمیل هایی که گذاشتین و رییس جمهور قبلی میخونه و اثری نداره چون هنوز پست جدید تحویل داده نشده.
دوست عزیز استارتر این تاپیک از سایت رسمی ریاست جمهوری که حرفی نزده ، و لینک به دو سایت مرتبط با جناب روحانی داده :نقل قول:
این سایت ها :
این لینک مرتبط با رئیس جمهور قبلیه :نقل قول:
منظورم خبرگزاری ها بود که فعلا با قبلی هستن تا باد این طرف بوزد و اونوقت انتقال بدن!نقل قول:
کسی اطلاعی داره که چی شد
خبرگذاری ها حرفی از این موضوع زدن یا نه
فکر بهتر باشه به سایت باشگاه خبرنگاران هم یکی بفرستیم
وستان ای برنامه وب گردی 20:30 iهست حتما نگاش کنید