واقعا بارسلونا ال گواخه رو خیلی مفت فروخت...!
حیف درسته بعد از مصدومیت نتونست به دوران اوجش برگرده ولی ال گواخه بیشتر از اینا ارزش داشت
Printable View
واقعا بارسلونا ال گواخه رو خیلی مفت فروخت...!
حیف درسته بعد از مصدومیت نتونست به دوران اوجش برگرده ولی ال گواخه بیشتر از اینا ارزش داشت
رفتن ویا از بارسلونا، اونهم با این قیمت کم بدترین خبرِ این روزها بود...:n03:
خیلی دوسش داشتم این بازیکن رو...مفید و خوب بود. 20 دقیقه ی آخر بازی پادشاهی میکرد... خب اگه قراره دقیقه 70 بیاد تو، الان هم میتونه نجات بخش باشه و کمک کنه....
واقعاً حیف شد...
راسل هر فصل تو دوره نقل و انتقالات چندتا گند بالا نیاره آروم نمیشه!:n15: اون از تیاگو که به نظر داره با رقم مفت 17 میلیون میره منچستر اینم از ویا! تصور کنید پرزی که کایخون رو با 10 میلیون انداخت به ناپولی اگر بازیکنایی مثل تیاگو و ویا رو میخواست بفروشه چطور اقدام میکرد! (البته سر قضیه تیاگو تیتو هم مقصره که با کم بازی دادن بهش بند جدایی ارزون ترش که تو قراردادش بود رو فعال کرد!)
البته یه نکته رو در نظر داشته باشین ویا باید جایی میرفت که بالای هشتاد درصد تو ترکیب ثابت باشه وگرنه تاتنهام با قیمت بیشتر میخواستش, سال دیگه جام جهانیه و فرصت پيدا ميكنه خودشو نشون بده تا اون بازی ها و فرصت فيكس شدنو تو تيم ملي پيدا كنه.
ولی بازم این حال دلم گرفت ویا با این قیمت و وضعیت از بارسا جدا شد...:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(1
Barça 5-0 Madrid (League). 29 November 2010. Villa scored the third and fourth goals as Josep Guardiola’s team thrashed
.Mourinho’s Madrid
(2
Barça 3-1 Manchester United (Champions League). 28 May 2011. Maybe his best goal for the team, a superb strike from the edge of the box that gave Van der Sar no chance in the 2011 Champions League final at Wembley
(3
.Madrid 2-2 Barça (Spanish Super Cup). 14 August 2011. Another brilliant goal scored just when the team most needed it
.Barça went on to take the title
(4
.Barça 5-0 Real Sociedad (League). 19 August 2012. After an eight and a half month injury lay off, Villa comes back and
.scores Barça’s fifth of the game
(5
.Sevilla 2-3 Barça (League). 29 September 2012. Right on full time Villa scored the winner at the Sanchez Pijuan after Barça
.had fallen 2-0 down at the start of the second half
(6[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.Barça 3-1 Alaves (Spanish Cup). 28 November 2012. Villa’s two goals in eth return leg of the last 16 of the Spanish Cup take
.him past the 300 mark in his career
(7
.Barça 4-0 AC Milan (Champions League). 12 March 2013. His last big goal for the team, scoring the third and putting the
.team ahead in the second leg of the Champions League last 16
واقعا این یکی دو سال خرید خوبی جز نیمار نداشتیم . واقعا چرا بارسا اینقدر توی نقل و انتقالات ضعیفه ؟ کلا رئال هم فکر کنم همین حالت رو داره . برعکس تیمهای فرانسوی که دارن خودشون رو با خریدهای خوب بالا میکشن . والا سرمایه ی رئال و بارسا کم از اونا نداره . یه مقایسه هم با تیمهای ایتالیایی بکنی میبینی بارسا با این همه بودجه و سرمایه باز هم توی نقل و انتقالات از اونا هم بدتر عمل کرده .نقل قول:
فروشش هم به نفع خودش بود هم باشگاهش!
به نفع خودش:چون دیگه با اومدن نیمار و داشتن سن 32 سال ،تو بارسا نیمکت نشین می شد و اعتبارش زیر سوال می رفت و خطر از دست دادن جام جهانی براش وجود داشت.یادتون باشه اتلتیکو تیم کمی نیست! و با رفتنش فیکس بودنش تو اتلتیکویی که الان سومین تیم اسپانیاست و تو چمپیونز لیگه و قهرمان کوپا شده، تضمینه و احتمال بازگشتش به اوج و ترکیب ثابت تیم ملی خیلی زیاده.
به نفع بارسا:تو قرارداد ویا بندی بوده که اون تو سال چهارم قراردادش باید سالی 11 میلیون یورو حقوق میگرفته و هزینه پرداخت این دستمزد برای بارسا مشکل بوده و با فروشش در واقع این پول رو ذخیره میکنیم!
راسل کپی برابر با اصل گاسپارته. فقط با این تفاوت که گاسپارت عاشق بارسا بود. ولی راسل فقط اسم بارسا رو یدک میکشه.
رئال مادرید هیگواینی رو که کل افتخاراتش رو روی هم بریزی اندازه یک پنجم ویا هم نمیشه به کمتر از 30 میلیون نمیخواد بفروشه.اونوقت اینا اومدن با گرفتن فقط 2 میلیون!
با 48 میلیون آوردیمش و فقط با 5 میلیون فروختیمش
چند روز پیش تو سایت گل نوشته بود که ویا قیمتش 25 میلیونه که با 5 میلیون دیگه میتونن ویا رو بدن و از منچستر رونی رو بگیرن ولی حالا...
زلاتان ی نمونش ! اتوئو را با خدا تومن پول داد اینتر! دکو رو 15میلیون به چلسی فروختن ویا رو با 5میلیون به اتلتیکو !
با این قیمت،من می ترسم تیاگو را هم دو دستی تقدیم منچستر کنه!:n02:
به هر حال خودش صلاح دیده که باید باشگاه رو ترک کنه و این تصمیمی که به خودش مربوطه
به امید موفقیتش:n12:ممنونیم داوید.....:n12:
دقیقا همونطور که ایمان توضیح داد این انتقال به نفع خودش و باشگاه هست. به نظر من خودش بیشتر دوست داشت بره چون نیمکت نشینی توی بارسا شانسش رو برای جام جهانی کم می کنه.
الان بارسا میانگین سنی بالایی داره و به نوعی رد کردن این بازیکن های پا به سن گذاشته که دوران اوج خودشون رو پشت سر گذاشتند و دستمزد های خیلی بالایی می گیرند باید جزو اولویت های باشگاه باشه. الان فرصت خوبی هم هست که بازیکن های جوونمون بتونن زمان بیشتری برای بازی داشته باشن.
تکلیف بوژان هم این فصل مشخص نشد! باشگاه چقدر میخواد بهش فرصت بده خودی نشون بده من نمی دونم.
دلیلش اینه که رفقای ما در اون باشگاه ها با پول ها و دستمزد های هنگفتی که میدن یه جور عدم تعادل در فوتبال درست کردن که بقیه تیم ها که پول مفت ندارن و باید درآمدزایی کنن و پول در بیارن تا خرج کنن (مثل بارسا) براشون مشکلاتی درست میشه.نقل قول:
همین دیگه . از وقتی من سیتی و پی اس جی اومدن رو کار دقیقا از همون موقع اوضاع اروپا اینطوری شد :n02:نقل قول:
عقلانی اینه که هر تیمی متناسب با نیازش پول خرج کنه.نقل قول:
واقعا این یکی دو سال خرید خوبی جز نیمار نداشتیم . واقعا چرا بارسا اینقدر توی نقل و انتقالات ضعیفه ؟ کلا رئال هم فکر کنم همین حالت رو داره . برعکس تیمهای فرانسوی که دارن خودشون رو با خریدهای خوب بالا میکشن . والا سرمایه ی رئال و بارسا کم از اونا نداره . یه مقایسه هم با تیمهای ایتالیایی بکنی میبینی بارسا با این همه بودجه و سرمایه باز هم توی نقل و انتقالات از اونا هم بدتر عمل کرده .
دو تیم فرانسوی زیاد خرج می کنند چون کیفیت بازیکن هاشون پایینه و می خوان خیلی زود به سطح تیم های قوی برسند.
خرج های هنگفت این دو تیم فرانسوی و چلسی و سیتی همراهه با ضرردهی بسیار بالا که به لطف داشتن چاه نفت مشکلی واسشون ایجاد نمی کنه.
بارسا و رئال در طول 10 سال گذشته به ترتیب حدود 700 میلیون یورو و 1 میلیارد یورو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس زیاد احساس کم پولی نکنید!
هفته اول
بارسلونا - لوانته
هفته دوم
مالاگا - بارسلونا
هفته سوم
والنسیا - بارسلونا
هفته چهارم
بارسلونا - سویا
شروع سختی هست امیدوارم تیتو با بی تجربگیش وا نده همین اول کاری :n01:
شما آلبا و سانچز رو جزو خریدای بد میدونید؟نقل قول:
اونوقت چجوری نیماری که هنوز بازی نرکده رو خرید خوب میدونین؟
بارسا اعلام کرد؛ حضور تیاگو آلکانتارا در تمرینات پیش فصل آبی و اناری ها
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت گل- باشگاه بارسلونا تایید کرد که تیاگو آلکانتارا، هافبک جوان جدایی طلب این باشگاه، این هفته در تمرینات پیش فصل آبی و اناری ها شرکت کرد تا ماجرای پیوستن این بازیکن به منچستریونایتد بیش از پیش در هاله ای از ابهام قرار گرفت.
این ستاره جوان که از شرایطش در نوکمپ راضی نیست، قصد دارد راهی الدترافورد شود و حتی با شیاطین سرخ بر سر دستمزد 6.2 میلیون پوندی به توافق رسید اما هنوز دو باشگاه بر سر این انتقال به توافق نرسیده اند.
اما اکنون تونی فریکسا، سخنگوی باشگاه بارسا، اعلام کرد که تیاگو بعد از تعطیلات تابستانی، به تمرینات آبی و اناری ها اضافه خواهد شد.
او در گفتگو با رادیو کاتالونیا گفت:" ما همه بازیکنان مان را داریم. تیاگو یکی از آنهاست و او با سایر بازیکنان در تمرینات پیش فصل حضور پیدا خواهد کرد."
دیوید مویس در اولین کنفرانس مطبوعاتی اش به عنوان سرمربی منچستریونایتد، از صحبت در این مورد خودداری کرد اما تایید کرد که پیش از تور آسیایی شیاطین سرخ، هیچ انتقالی صورت نخواهد گرفت.
================================================== ================================================
چلسي پيشنهاد اغواکننده بارسا را رد کرد
باشگاههاي متعددي خواهان به خدمتگرفتن داويد لوئيز مدافع برزيلي چلسي هستند و در اين ميان بارسلونا هم اين مدافع مليپوش را ميخواهد.
به گزارش فارس، بر اساس گزارش ديلي ميل سران باشگاه بارسا براي به خدمت گرفتن داويد لوئيز مبلغ 35 ميليون يورو را به چلسي پيشنهاد دادهاند و لندنيها به اين درخواست پاسخ منفي دادهاند و آنها بابت اين بازيکن مبلغ بيشتري ميخواهند.
ويلانووا سرمربي بارسلونا براي فصل آينده به دنبال مدافعاني مانند تياگو سيلوا و داويد لوئيز است - ورزش 3
================================================== =================================================
جا براي حضور آگوئرو در بارسلونا باز شد
فروش داويد ويا با 2.1 ميليون يورو به اتلتيکو مادريد موجب شده تا جاي خالي يک مهاجم شماره 9 در بارسلونا خالي بماند.
به گزارش فارس، با توجه به اينکه بارسلونا مهاجمان زيادي در ترکيب خود دارد ولي آنها قابليتهاي حضور در ديگر مناطق زمين را نيز دارند. اين بدان معنا است که بارسلونا به راحتي ميتواند برنامههاي زيادي براي غافلگير کردن حريفان اجرا کند ولي مشکل اينجاست که آنها بدون يک مهاجم کاذب شماره 9، ديگر برنامه اصلي براي رويارويي با حريفان خود ندارند!
حضور داويد ويا ميتوانست اين مشکل را حل کند ولي با توجه به فروش او به اتلتيکو، حضور مهاجم ديگري که بتواند کارايي او در ترکيب را داشته باشد به شدت احساس ميشود.
از اين رو پروژه آوردن سرجيو آگوئرو به بارسلونا بار ديگر کليد خورده است. مهاجم آلبي سلسته که بارها تمايل خود براي حضور در ترکيب آبي و اناريها را اعلام کرده بود، اکنون با خيال راحتتري ميتواند منچسترسيتي را ترک کرده و به بارسلونا بيايد زيرا اين بار سران تيم کاتالاني نيز براي جذب او ابراز تمايل کردهاند - ورزش3
تیترهای روزنامه اسپورت - 9 جولای
ویا بسوی آتلتیکو
بارسا در سه فصل 5.1 میلیون یورو دریافت خواهد کرد
کلید ترانسفر : پیشنهاد دیگری نبود،او میخواست در لالیگا بازی کند،آتلتیکو 11 میلیون او را در این فصل پرداخت میکند
...چشمها به دنبال کون (منظور آگوئرو هستش فکر دیگه ای نکنید :D )
او خودش را به بارسا پیشنهاد داد.کادر فنی OK دادند،قیمت او 30 میلیون یورو است بنابراین آنها مجبورند برای اینکه انتقال ارزن تر شود یک بازیکن را به منچستر سیتی بدهند
(این مورد رو اصلا جدی نگیرید)
آبیدال در حال حاضر بازیکن موناکو است
بهترینای یوفا معرفی شدن!
مسی، رونالدو، ریبری، روبن، مولر، شواین اشتایگر، گرت بیل، ابراهیموویچ، لواندووسکی، فن پرسی
- بهترین بازیکن سال اروپا از بین این 10 نفر انتخاب خواهد شد
تیترهای روزنامه الموندو دپورتیوو - 9 جولای
متشکریم گواخه
بارسلونا با 2.1 میلیون یورو داوید ویا را به اتلتیکو مادرید ترانسفر کرد،که میتواند به 5.1 میلیون یورو برسد اگر او سه فصل در کالدرون بازی کند
او همیشه با گلزنی در دیدار فینال مقابل منچستر یونایتد بخاطر سپرده خواهد شد
118 بازی برای بارسا انجام داد و 48 گل زد
آبیدال بعد از 11 سال به موناکو بازگشت
اگِر ، مدافع مرکزی توصیه شده کادر فنی
مسی در کنار پینتو و سسک در ایبیسا استراحت میکند
سابه یا ( سرمربی تیم ملی آرژانتین ) :" من به مسی چند دستورالعمل میدهم ، او به فشار اضافی نیاز ندارد ، او باید احساس آزادی کند و هر چه میخواد انجام دهد...! "
ویا: بارسلونا کار خروج مرا آسان کرد زیرا من خودم میخواستم به اینجا بیایم
داوید ویا توضیح داد که "یکی از اصلی ترین" دلایلی که میخواست به اتلتیکو برود "اعتماد" دیگو سیمئونه به او بود و همچنین عنوان کرد که بارسا "کمک های زیادی" برای رفتن ویا به اتلتیکو کرد، به خاطر اینکه "آنها میدانستند که من میخواهم به اینجا بیایم"
"من خیلی هیجان زده و خوشحالم به خاطر اینکه میخواهم وارد فاز جدیدی شوم، به خصوص که اتلتیکو مادرید این روزها علاقه بسیاری به من نشان داد، و سر من قمار کرد، بسیار مشتاق هستم تا هر چه زودتر کارم را با تیم جدید آغاز کنم و وارد ماجراجویی تازه شوم." بخشی از مصاحبه ی داوید ویا پس از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی.
این مهاجم، که بهترین گل زن تاریخ اسپانیا است، با دیگو سیمئونه مربی جدید خود در اتلتیکو مادرید صحبت کرده است.
"از بین این همه موقعیت های خوب و تیم هایی که برای من آمده بودند این اعتماد او، و مشتاق بودن برای کار کردن با من و حس اعتماد در هر بازی نسبت به من، مرا موجاب ساخت که نهایتا به این تیم بیایم و برای آنها بازی کنم."
حالا او باید جایگاه فیکس را در اتلتیکو "به دست آورد"، "یک تیم برنده که در سالهای اخیر به چیزهای زیادی رسیده اند"، "من فقط برای یک چیز به اینجا آمده ام، به اینجا آمده ام تا به تیم و گروه کمک کنم تا بتوانیم بیشتر رقابت کنیم و بهتر باشیم، امیدوارم بتاونم این کار را انجام بدهم."
ویا خیلی ساده از بارسا "تشکر" کرد، جایی که سه فصل اخیر را در آنجا بازی کرده است. "از روز اول تا روز آخر در آنجا به من علاقه نشان دادند. از آنها متشکرم که به من این شانس را دادند که بتوانم سه سال در باشگاه فوق العاده ای مانند بارسا بازی کنم، امیدوارم بتوانم مانند آنجا خوشحال باشم."
"هیچ شکایتی از روز اول تا روز آخرم در بارسا ندارم. از آنچه شنیدم، از زمانی که من حتی مذاکره هم نمیکردم، به بهترین شکل به رفتن من به اتلتیکو کمک کردند، به خاطر اینکه آنها میدانستند من میخواهم اینجا بازی کنم و از آنها متشکرم."
منبع: اسپورت
تعطیلات ادامه دارد...! :)
خانواده سسک و خانواده پینتو به همراه خانواده مــســـی...
ويا: ٨ جام در سه فصل حضور در بارسا
انتقال ويا به اتلتيكو مادريد پايان داستان ويا در بارسا بود، داستاني كه قبل از جام جهاني آفريقاي جنوبي آغاز شده بود.
٢١ مي ٢٠١٠، كمپ نو براي مراسم معارفه داويد ويا يكي از خريدان بزرگ فصل ٢٠١٠/١١ آماده ميشد. داويد ويا والنسيا را براي پيوستن به بارسا با قراردادي چهار سال ترك كرد، قراردادي كه ميتوانست يك فصل ديگر تمديد شود. مجموعا براي خريد او ٤٠ ميليون يورو هزينه شد و او جزؤ آخرين بازيكناني بود كه توسط لاپورتا خريداري شد، آن تابستان دوباره براي پست مدير عاملي اتخاب برگزار شد و نهايتاً ساندرو راسل به عنوان مدير عامل جديد برگزيده شد.
ويا سه سال از اين چهار سال را در بارسا بود و به طور رسمي شروع به پوشيدن لباس بارسا، پس از فتح جام جهاني با اسپانيا، كرد. اين مقدمه مسير ويا در بارسا بود، مسيري كه نهايتا ٨ جام را براي ويا به ارمغان آورد.
اولين جام او در آگوست ٢٠١٠ و در سوپركاپ اسپانيا به دست آمد، در آن بازي بارساي گوارديولا سويا را شكست داد. اين آغازي بود بر كسب جام هاي ويا. پس از آن ويا يكي از اصلي ترين جام هاي خود را برد: جام باشگاه هاي اروپا در ومبلي و مقابل يونايتد. بارسا آن بازي را ٣-١ برد و ويا گل سوم را روي يك شوت زيبا به ثمر رساند.
اين بازيكن در مجموع با بارساهشت جام برد، دو قهرماني در ليگ، يك كوپا دل ري، دو سوپر كاپ، يك جام باشگاه هاي اروپا، يك سوپر كاپ اروپا و جام باشگاه هاي سال ٢٠١١ كه براي او خاطره اي تلخ و شيرين است زيرا در مرحله نيمه نهايي و مقابل ال اسعد از ناحيه ساق پا دچار شكستگي شد. اين مصدوميت باعث شد او تمام بازيها را تا آخر فصل از دست دهد و حتي نتواند در يورو ٢٠١٢ هم شركت كند.
او ١١٩ بازي رسمي با لباس بارسا انجام داد و زير نظر تيتو ويلانوئوا و پپ گوارديولا در سه فصل توانست ٤٨ گل به ثمر برسانداز حا به بعد او بايد در پنجمين تيم اسپانيايي خود بعد از اسپورتينگ، زاراگوزا، والنسيا و بارسا بازي كند.
آنها میخواهند تیتو را قانع کنند که گزینه های دیگری هم به جز سیلوا هست
ضعف در خط دفاعی و شرایط حساس بدنی این روزهای پویول باعث شده است تا کادر فنی بارسا دوباره گزینه هایی که ماه ها پیش دور انداختند را دوباره بررسی کنند.
سالیانی است که خط دفاعی بارسا دچار نواقصی است. این نقیصه در کمربند خط میانی دفاع بارسلونا است و امر جدیدی هم نیست و میلیون ها یورو سرمایه گذاری برای برطرف کردنش لازم است. تلاش اصلی باشگاه برای رفع این نقیصه تا کنون چندان موفقیت آمیز نبوده است.
تیتو ویلانوئوا میداند که بیشترین آسیب را از ناحیه دفاع دیده است، به همین خاطر میخواهد به بهترین شکل ممکن تیمش را دراین ناحیه تقویت کند و برای او بهترین گزینه سیلوا میباشد. چند روز پیش تکنسیسن اسپورت پیشنهاد داد که در صورت جذب سیلوا باید با او برای چهار فصل قرارداد بست، اما با وجود مشکلات بر سر راه خرید سیلوا، هنوز تیتو بر این باور است که تنها فرد برای تکمیل خط دفاعی تیمش سیلوا میباشد. در نظر او مابقی افراد حاضر در بازار برای او کامل نیستند و شک و شبهاتی را به وجود میاورند به همین دلیل الان ماه ها است که تیتو تمامی اسامی پیشنهادی باشگاه به او را رد کرده است و خرید بازین دیگری را نوعی ریسک میداند.
در باشگاه، اعضا و مسئولان ورزشی، گفته اند که تقریبا هر کاری که ممکن و غیر ممکن بود را انجام داده اند را بتوانند مذاکره با پی اس جی را آغاز کنند اما تا کنون این باشگاه پاریسی مانع انتقال کاپیتان تیم برزیل به بارسلونا شده است و به نظر میرسد به این سادگی ها رضایت نخواهد داد. اینجا است که چالش راضی کردن تیتو برای خریدن بازیکن دیگری جز سیلوا به وجود میاید .
در روزهای اخیر دوباره بحث جایگزین های سیلوا مطرح شد، در حالی که گویا باشگاه بودجه کافی برای خرید مدافع دیگر را هم دارد. بحث با باشگاه بر سر این موضوع کم نیست. اولا به خاطر اینکه، تیتو اولین نفری بود که قبول کرد که بارسا به یک مدافع مرکزی اصیل نیاز دارد و خرید یک بازیکن مانند ماسکرانو که ذاتا دفاع نیست اشتباه است. مصدومیت جدید پویول هم باعث شد تا کمی شک و شبهات در مورد میزان آمادگی او در فصل جدید مطرح شود، و در نهایت همه را بر این باور برسانده که بارسا برای فصل بعد نیاز به جذب یک مدافع دارد. اگر او تیاگو سیلوا باشد، خیلی خوب خواهد بود و همه خوشحال خواهند شد، ولی اگر او نشد باشگاه باید سراغ گزینه های دیگر رود و تیتو هم باید تغییر عقیده دهد.
باشگاه فعلا از دو طریق در حال کار بر روی پروژه خط دفاعی تیم است، اولین پروژه نام آشنا است و داوید لوییز است، مدافع مرکزی چلسی به احتمال زیاد این تابستان چلسی را ترک خواهد کرد و فعلا مقصد مشخصی ندارد. عملکرد او در جام کنفدراسیون ها جلب توجه کرد و باعث شد در نظر سنجی ها امتیاز زیادی کسب کند.
بالاخره این فصل یک مدافع جذب خواهد شد، اما این مدافع باید با نظر جمعی باشگاه جذب شود. در این خرید مدیران بارسا، مدیر ورزشی تیم و مربی بارسا باید با همفکری هم یک مداقع مناسب را انتخاب کنند که بتواند سطح بازی بارسا را ارتقاع بخشد.
تاتنهام و فیورنتینا مبلغ بیشتری برای ویا پیشنهاد داده بودند
بارسلونا توافق با اتلتیکو مادرید را بر سر فروش داوید ویا روز گذشته رسما اعلام کرد. طبق گزارش رادیو کاتالونیا بارسا قصد داشت تا به این بازیکن احترام بگذارد و به سپاس زحماتش اجازه دهد تا مقصد نهاییش را خودش انتخاب کند زیرا فیورنتینا و تاتنهام ۳ - ۴ میلیون بیشتر از این مبلغ برای خرید ویا به بارسا پیشنهاد داده بودند.
این عملیات مابین بارسلونا و اتلتیکو تقریبا مخفی است ولی بارسا حذاکثر ۵.۱ میلیون یورو از این انتقال دریافت خواهد کرد، ۲.۱ میلیون یورو در این فصل، ۲ میلیون اگر فصل آینده هم با اتلتیکو باشد و در نهایت یک میلیون دیگر در صورت تمدید قرارداد. بارسا همچنین مقداری از حق فروش این بازیکن را در اختیار گرفته است. در صورت جدایی ویا از اتلتیکو 50% مبلغ فروشش به بارسلونا میرسه
ویا خود پیشنهاد اتلتیکو را قبول کرده است، با وجود پیشنهاد های بهتر، بارسا به نظر الگواخه احترام گذاشت. در زمستان ویا خواستار ترک بارسا به مقصد آرسنال شده بود اما تیتو نمیخواست او را در میانه فصل از دست دهد و در نهایت خود ویا هم تصمیم گرفت تا انتهای فصل در بارسا باقی بماند.
منبع: موندو
در نظر سنجی روزنامه اسپورت درباره اینکه آیا فروش ویا به اتلتیکو مادرید به این صورتی که انجام گرفت، کار درستی بود؟ تا اینجای کار، تنها 7 درصد پاسخ مثبت داده اند و 93 در صد از هواداران بارسلونا این اقدام را نپسندیده اند.
نکات مثبت و منفی فروش ویا
نکات منفی
قیمت، پست بازی او و مصدومیت های احتمالی در طول فصل نکات منفی اصلی فروش ویا هستند
فکر کردن به نکات منفی ویا به اتلتیکو مادرید منطقی است. اول قیمت او، این بازیکن سه فصل پیش از مستایا با قیمت ۴۰ میلیون یورو به کمپ نو آمد، به همین خاطر فروش او با قیمت ۲.۱ میلیون برای خیلی ها مسخره به نظر میرسد. بله ۲.۱ میلیون یورو، این چیزی است که بارسا از فروش این بازیکن به دست آورد، البته در صورت تمدید قرارداد ویا با اتلتیکو برای یک فصل دیگر بارسا ۲ میلیون یورو دریافت خواهد کرد، و یک فصل دیگر یک میلیون دیگر که در مجموع قیمت این بازیکن را به ۵.۱ میلیون یورو که باشگاه اعلام کرد میرساند. اما امروز بارسا واقعا فقط ۲.۱ میلیون یورو کسب کرد.
دوما در پست او بارسا بازیکنی غیر از او نداشت. درست است که نیمار به بارسا آمده و سیستم بازی بارسا بدون مهاجم کلاسیک نوک است، اما این بدان معنا است که فصل بعد تیتو قصد استفاده از الکسیس در این پست را دارد؟ اینطور به نظر میرسد.
یک سوال اساسی دیگر که به وجود میاید این است که: در صورت بروز مصدومیت جدی چه اتفاقی خواهد افتاد؟ در این قسمت باید بسیار حساس بود، شاید اتفاقی که برای خط دفاعی فصل پیش رخداد برای مهاجمان فصل بعد هم رخ دهد. به یاد بیاورید که در نیمه نهایی اروپا مقابل بایرن بارسا مجبور به استفاده از بارترا شد، کسی که حتی در ذخیره ها هم نبود، به همین دلیل شما اگر میخواهید برای رقابت در جام های بزرگ بجنگید نیاز به بازیکنان با تجربه دارید تا در مواقع مصدومیت به کمک تیم بیایند.
در نتیجه رفتن ویا به اتلتیکو نکات منفی زیادی برای بارسا به همراه خواهد داشت و همچنین اختلاف بسیار زیادی بین ۴۰ میلیون و ۲.۱ هم وجود دارد.
نکته مثبت
نکته مثبت فروش ویا به اتلتیکو مادرید این است که بارسا دیگر دستمزد او را پرداخت نخواهد کرد و میتواند این مبلغ را ذخیره کند. در سال ۲۰۱۰ که ویا با بارسا قرارداد امضا کرد، شرطی در قراردادش قرار داد که میتوانست باشگاه را وادار کند تا ۴ میلیون بر ۷ میلیون میزان دستمزدش بیافزاید و آن را حتی به ۱۱ میلیون برساند، مبلغی تقریبا غیر واقعی برای بازیکنی که در پستش کمبود جدی احساس نمیشد و حتی پس از مصدومیت جدیش در سال ۲۰۱۱ جایش به خوبی در تیم پر شد.
دقایق کمی که احتمالا در فصل بعد به او میرسد، آمدن نیمار، پیشرفت فالکائو در اتلتیکو و حقیقت اینکه فصل بعد فصلی کلیدی برای رسیدن ویا به جام حهانی خواهد بود، در نهایت او را از بارسا جدا کرد.
ازت به خاطر شب ویمبلی متشکریم
به خاطر تونل بازی 5-0 متشکریم
به خاطرگل آرامش بخش میلانت متشکریم
به خاطر تمام لحظاتی که با این تیم بودی ازت متشکریم
موفق باشی در اتلتیکو مادرید
منظور من از خرید خوب خرید بازیکنهای بالقوه و جوون بود که اینده بسیار خوبی دارن . بارسا این یکی دو ساله یا بازیکن خوب نخریده یا هر چی بازیکن جوون خریده اونقدرها خوب در نیومدن و سریعا دچار افت شدن جوری که نمیشه واسه اینده بارسا روی اینا حساب کرد . البته البا و نیمار جدا از این قضیه ان .نقل قول:
البا اره اما سانچز رو قبول ندارم . شاید اون اولا خیلی درخشید ولی سریعا دچار افت شد . مگه حالا خودش رو بالا بکشه .نقل قول:
در مقابل تیمهایی که نام بردم رو نگاه کنین . اکثرا بازیکنهای جوون و اینده دار رو دست گذاشتن روشون . مثل لوکاس ، ادن هازارد و ... . الان بارسا به جای این همه پول دور ریختن بیاد یه فکر به حال دفاعش بکنه که این فصل مطمئنم بدجوری میخوره از دفاع .
نقل قول:
بارسا خودش یه آکادمی برای ساخت بازیکن داره و لزومی نداره بازیکن جوان بخره!
بارسا این خریدایی رو هم که انجم میده برای پر کردن نقاط ضعف توی پستای مختلف هست تا زمانی که بازیکنان جوان به حداقلی از تجربه برسن!
در مورد سانچز هم باید گفت خیلی بهتر از اواسط فصل بازی میکنه
آخر فصل هم تقریبا تو هر بازی گل زنی کرده!
ما اینجا نشستیم میگیم لنگش کن!
اونا دارن از این باشگاه و فوتبال پول در میارن و 100% بیشتر از ما به دنبال ضرر و سود خودشون هستن که این یعنی دنبال تقویت خط دفاعی هستن ولی همینطوری نمیتونن رو هر کی دست میذارن رو بگیرن و باید صبور بود
به نظر من خریدای بارسا تو چند سال اخیر خوب بوده ولی با بد شانسی و مصدومیت های زیاد مواجح شدن که باعث کم رنگ شدن خریدا شده
رونالدینیو:
"تنها چیزی که بابتش تاسف میخورم، بیشتر بازی نکردن در کنار مسی است"
اخبار کوتاه:
-کمترین دقایق برای هر گل در فصل ۲۰۱۲/۱۳: مسی هر ۵۷ دقیقه - گومز هر ۷۹.۷ دقیقه - رونالدو هر ۷۹.۹ دقیقه - چیچاریتو هر ۹۴.۸ دقیقه - زلاتان هر ۹۹ دقیقه
-بازی سوپر کاپ بین اتلتیکو و بارسا در ۲۱ و ۲۸ آگوست میتواند اولین بازی داوید برای اتلتیکو مادرید باشد.
-داوید ویا در ۱۱۹ بازی رسمی خود برای بارسا ۴۸ گل به ثمر رساند. او در سال ۲۰۱۰ به پیوسته بود.
-کرزو (مدیر اتلتیکو): ما درباره خرید ویا بسیار امیدواریم، خرید او بسیار حیاتی بود. این یک توافق خوب برای طرفین بود.
-داوید ویا قصد داشت تا به انگلیس برود اما نماینده اتلتیکو در یک صحبت کوتاه او را راضی کرد تا به آنها بپیوندد.
-مل (مربی بتیس): من درک میکنم که بویان آژاکس رو به ما ترجیح داد. آژاکس تیم با ریشه ای است. برای او آرزوی موفقیت میکنم.
-سابایا (مربی آرژانتین): من به مسی راهنمایی های کوچکی دادم. او به فشار اضافی نیاز نداره. او باید آزاد باشه و هرکاری که میخواد انجام بده.
-مونتیلو (سانتوس): مسی و نیمار هر دو به تنهایی میتوانند سرنوشت یک بازی را عوض کنند. برای دیدن اونا نمیتونم بیشتر از این صبر کنم. اونها میتونند زوج مرگباری شوند.
-دل بوسکه: نکته مهم برای تیاگو بازی کردن است. من فکر میکنم به اندازه ی کافی در بارسا به او بازی برسد.
-تیتو ویلانوئوا تصمیم دارد تا برنامه ای برای ژاوی بچیند تا او در فصل بعد کمتر از ۵۰ بازی انجام دهد.
-اریک آبیدال تنها بازیکن فرانسوی است که بیشترین بازی را برای بارسا انجام داده است. (۱۲۵ بازی)
-مربی تاتنهام، آندرس ویلاس بواش به سختی تلاش کرد تا او را جذب کند. او بارها تلاش کرد تا تلفنی او را برای پیوستن به تاتنهام متقاعد کند.
-با ۱۴ گل و ۶ پاس گل داوید ویا در ۲۰ گل در ۱۰ دوره اخیر حضورش در لیگ قهرمانان تاثیر مستقیم داشته است.
-هیچ تیم لالیگایی تا به حال بازی دوم خود را پس از بازی با لوانته نتوانسته است ببرد.
-کوکه (اتلتیکو): ویا به کیفیت تیم ما خواهد افزود، به خصوص اینکه او میتوانند تعداد گل های ما را افزایش دهد.
-مل ویا (پدر ویا): تا زمانی که اتلتیکو آمد، او قصد داشت تا در خارج از کشور بازی کند. بارسا برای فصل بعد روی او حساب نکرد اما ما از آنها ممنونیم زیرا آنها در این انتقال خیلی به ما کمک کردند.
-مل ویا (پدر ویا): ما فکر میکردیم زمان او در اسپانیا به پایان رسیده است اما اتلتیکو آمد و هیجان او را برانگیخت.
-فرکسیا (سخنگوی باشگاه): اگر جزئیات قرارداد را ندانید به سختی فروش ویا را درک خواهید کرد. این انتقال به نفع همه بود.
-نیمار در ۲۴ یا ۲۵ جولای به بارسلونا خواهد آمد. اولین تمرین او ۲۹ جولای در روز دوشنبه خواهد بود، روزی که بازیکنان حاضر در جام کنفدراسیون ها از مسابقات برخواهند گشت.
-مربیانی که بیشترین جام را با بارسا برده اند: گواردیولا ۱۴ - کرویف ۱۱ - گرینول ۸ - دائوکیک ۶ - ریکارد
اخبار نقل و انتقالات:
-الچه تیم تازه صعود کرده به لالیگا، جذب مدافع ب بارسا لومبان (۲۶) را رسما اعلام کرد.
-ویلانوئوا داویید لوییز را جایگزین مناسبی برای تیاگو سیلوا میداند، اما مدیر ورزشی بارسا زوبیزارتا شک و شبهاتی دارد و مارکیونیس یا اَگر را ترجیح میدهد.
-تاتنهام و فیورنتینا پیشنهاد های مالی بهتری برای ویا داده بودند، اما باشگاه به تصمیم ویا برای رفتن به اتلتیکو احترام گذاشت.
-پی اس وی به جذب ابراهیم آفلای علاقه مند است. این بازیکن هلندی سال ۲۰۱۱ از این تیم جدا شد و به بارسا پیوست.
-نقل و انتقالات این تابستان بارسا> خرید: نیمار، فروش: فونتاس (سلتا)، مونیسا (استوک)، بویان (آژاکس، قرضی)، آبیدال (موناکو)، ویا (اتلتیکو)
-باشگاه سعی دارد تا ویلانوئوا را متقاعد کند تا از خرید سیلوا صرف نظر کند. آنها در حال کار بر روی انتقال لوییز هستند و احتمال جذب هولس را هم غیر محتمل نمیدانند.
-دوس سانتوس این هفته با ویلانوئوا صحبت خواهد کرد. اگر مربی مانند فصل قبل حسابی روی او باز نکند، او به یک تیم لالیگایی خواهد رفت.
-حتی اگر بارسلونا یک هافبک دیگر جذب کند سرخی روبرتو باشگاه را ترک نخواهد کرد. باشگاه انتهای فصل پیش به او گفت که برای فصل بعد روی او حساب باز کرده است.
-داوید ویا پیشنهاد هایی از انگلیس و آلمان هم داشت ولی به دلیل برخی مسائل خانوادگی تصمیم گرفت در اسپانیا بماند.
-چلسی پیشنهاد ۳۵ میلیونی بارسا برای لوییز را رد کرده است. آنها مبلغ بیشتری میخواهند. منابع میگویند احتمال ماندن او ۵۰ -۵۰ است. (شایعه!)
-فرکسیا (سخنگوی باشگاه): تیاگو بازیکن بارسا است، بنابراین او همانند سایر بازیکنان پیش فصل را با گروه، همانطور که برنامه ریزی شده است، آغاز خواهد کرد.
-فرکسیا (سخنگوی باشگاه): ما در حال کار بر روی خرید مدافع هستیم. شاید در نهایت یکی را خریدیم، شاید هم نه.
-آژاکس به جذب قرضی سرخی روبرتو علاقه مند است. این بازیکن به تازگی به تیم اصلی منتقل شده است و به احتمال زیاد فصل بعد در بارسا خواهد بود.
-بارترا: فصل بعد کجا خواهم بود؟ الویت من بازی در بارسا است، اما خواهیم دید. فصل نقل و انتقالات تا ۳۱ آگوست باز است.
-ایجنت الکسیس سانچز در توییتر شایعات رفتن او به گالاتاسرای که در مطبوعات ترکیه مطرح شده بود را تکذیب کرد.
-خرید تیاگو سیلوا تقریبا منتفی شده است، زیرا مسئولان پی اس جی درخواست ملاقات بارسا را رد کرده اند و حتی به پیشنهاد بارسا گوش هم نداده اند.
-بتیس علاقه دارد تا دلوفئو و بارترا را به صورت قرضی جذب کند.
-دروازه بان ب ویارئال ادریا اورتولا اولین خرید این فصل تیم ب بارسا است. این دروازه بان ۱۹ ساله با قراردادی مجانی و سه ساله به بارسا خواهد پیوست.
ژاوی داماد می شود!
این شنبه ژاوی ارناندس، بازیساز بارسا و تیم ملی اسپانیا با نامزدش نوریا کنیرا ازدواج می کند.
ژاوی سی و سه ساله و نوریای سی و یک ساله تصمی گرفته اند تنها خویشاوندان نزدیک و دوستان صمیمی شان را برای مراسم عروسی دعوت کنند.
به گفته ی نزدیکان این دو، شما مدعوین در حدود 150 نفر است که در میانشان لئو مسی و آندرس اینیستا هم حضور دارند.
از میان کسانی که دعوت شده اند و هر کدام به دلایلی در جشن غایب خواهند بود می توان به کارلس پویول، جرارد پیکه و ایکر کاسیاس اشاره کرد که در مسافرت به سر می برند.
دوستان حدود 20 روز دیگه قیمت تیاگو دوباره 90 میلیون یورو میشه ...
خدا کنه این قضیه اینقدر کش پیدا کنه تا 20 روز تموم بشه ...
هرکی تیاگو رو میخواد 100 میلیون یورو ... نبود؟
تیترهای روزنامه اسپرت ۱۰جولای
بارسلونا با تیاگو سیلوا به توافقات یک قرار داد ۵سال رسیده و آماده مذاکرات بیشتر با مسئولین باشگاه پاریسن ژرمن هست
تلاش بارسا برای بستن این قرار داد
اما همچهن مذاکرات با داوید لوئیز و مارکینوس و آگر را حفظ میکند
مسی در تعطیلات تابستانی
و تیتو منتظر شروع فصل جدید با آغاز تمرینات در هفته آینده
باسخ منفی تیاگو به رئال مادرید
داوید ویا: در بارسا همیشه با من خوب برخورد کردند، از همه سپاس گذارم
اولین الکلاسیکوی فصل آینده ۲۷ اکتبر (۵آبان)
================================================== ==============================================
تیترهای روزنامه الموندو ۱۰جولای
تعطیلات تابستانی بازیکنان بارسا در کنار هم، مسی، سسک و پینتو در جزیره ایبزا تعطیلات خود را در کنار هم مگزرانند
پینتو و سسک سوار بر جت اسکی
و پیکه در حال بازی پوکر
سه گزینه نهایی بارسا برای تقویت خط دفاعی
تیاگو سیلوا، داوید لوئیز، آگر
ویا: از بارسا برای انتقال آسانم به اتلتیکو سپاس گذارم
اولین الکلاسیکو در تاریخ ۲۷ اکتبر(۵آبان)
بازی برگشت ۲۳ مارچ(۳فروردین)
================================================== ================================================== ===
فرکسیا: تیاگو پیش فصل را همانطور که برنامه ریزی شده است آغاز خواهد کرد
سخنگوی باشگا بارسلونا، تونی فرکسیا درباره شرایط نقل و انتقال داوید ویا صحبت کرد.
تونی فرکسیا تنها یک روز پس از فروش ویا به اتلتیکو با رادیو کاتالونیا مصاحبه کرد و درباره وجه های دیگر این عملیات بیشتر توضیح داد.
"فکر میکنم فروش ویا به نفع هر سه طرف بود. منوجه هستم که درک بعضی معامله ها برای عده ای خیلی سخت میشه و علتش هم اینه که از شرایط آگاهی ندارند اما ما از این فروش راضی هستیم. این کار برای بازیکن و باشگاه ضروری بود."
"او بازیکن عالی است و توانایی بالایی در گل زنی دارد و اگر بهش فرصت میرسید میتوانست به ما در لیگ کمک کند. اما به او بازی نمیرسید. و بارسا بازیکنان زیادی در اون پست داشت." بخشی از مصاحبه های تونی فرکسیا سنخگوی باشگاه.
او همچنین از بازیکن جدید اتلتیکو داوید ویا، که از بارسا به خاطر دوران در آنجا تشکر کرده بود، سپاسگذاری کرد.
"ما خیلی خوشحالیم که توانسته ایم سه فصل از وجود همچنین بازیکنی لذت ببریم، او عملکرد فوق العاده ای داشت و ما را به قهرمانی های زیادی رساند. او به باشگاه خوبی مانند اتلتیکو رفته است، ما برای او خوشحال هستیم."
درباره تیاگو
فرکسیا همچنین درباره تیاگو هم توضیحاتی داد "تیاگو جزؤ بازیکنان ما است و طبق برنامه ریزی ها پیش فصل را با تیم آغاز خواهد کرد. "
او همچنین کمی دقیق تر شد و درباره جذب مدافع وسط توضیح داد "این یکی از منطقه هایی است که ما باید آن را تقویت کنیم." اما هشدار داد که "ممکن است کسی را جذب کنیم و ممکن هست کسی را هم جذب نکنیم"
فرکسیا در نهایت به هواداران اطمینان داد که "ما در تلاشیم تا بهترین تیم را جمع کنیم تا بتوانیم تمام عناوین را کسب کنیم"
منبع:اسپورت
================================================== ================================================== ===
در مراسم دیروز قرعه کشی فصل جدید لالیگا، به تیم بارسلونا جایزه ی بازی جوانمردانه ی فصل گذشته تعلق گرفت.
بارسا در فصلی که گذشت، 74 امتیاز منفی کسب کرد و عنوان جوانمردترین تیم را از آن خود نمود و پس از آن، وایادولید با 88 و رئال سوسیه داد با 102 امتیاز منفی قرار گرفتند.
این پنجمین باری است که بارسا جایزه ی بازی جوانمردانه ی لالیگا را دریافت می کند که سه بار آخر در سه فصل اخیر بوده است.
همچنین تیم بارسای ب هم جایزه ی بازی جوانمردانه ی لیگ دسته دوم را به خود اختصاص داد.
شما چه شماره ای را برای نیمار می پسندید؟
با جداشدن داوید ویا از بارسلونا، پیراهن شماره ی 7 او نیز آزاد شده است. از سوی دیگر وضعیت تیاگو آلکانتارا که شماره ی 11 می پوشد نیز همچنان نامشخص است.
به نظر می رسد که نیمار، ستاره ی جدید بارسا یکی از این دو شماره را برخواهد گزید. خود او در سانتوس پیراهن شماره ی 11 را می پوشید و بازیکن مورد علاقه اش روماریو هم این شماره را بر تن می کرد.
================================================== ================================================== ==
در این تصویر تصویر بازیکنانی را که در دوران ریاست ساندرو روسل توسط بارسلونا به فروش رسیده اند و نیز مبلغ فروش آنها را می بینید. بازیکنانی که چند تن از آنها مانند زلاتان، داوید ویا و چیگرینسکی، با رقمی بسیار پایین تر از مبلغ خریدشان، فروخته شدند.
بارسا از فروش ده بازیکن در مجموع 91 میلیون یورو در آمد داشته است که چندان قابل قبول به نظر نمی رسد
ژاوی داماد می شود!
این شنبه ژاوی ارناندس، بازیساز بارسا و تیم ملی اسپانیا با نامزدش نوریا کنیرا ازدواج می کند.
ژاوی سی و سه ساله و نوریای سی و یک ساله تصمی گرفته اند تنها خویشاوندان نزدیک و دوستان صمیمی شان را برای مراسم عروسی دعوت کنند.
به گفته ی نزدیکان این دو، شما مدعوین در حدود 150 نفر است که در میانشان لئو مسی و آندرس اینیستا هم حضور دارند.
از میان کسانی که دعوت شده اند و هر کدام به دلایلی در جشن غایب خواهند بود می توان به کارلس پویول، جرارد پیکه و ایکر کاسیاس اشاره کرد که در مسافرت به سر می برند
فروش پیراهن جدید داوید ویا در مادرید!
برای دوستانی که میگن چرا انقدر ویا رو ارزون فروختن، تا جایی که من می دونم این خواستهء خود ویا بوده که اولاً توی لالیگا بمونه (که بهش عادت داره) تا بتونه قبل جام جهانی بدرخشه. ثانیاً توی تیمی باشه که در لیگ قهرمانان فرصت بازی پیدا کنه. ثالثاً کلاً اتلتیکو تیم خوبیه و با رفتن فالکائو الان جای مناسبی برای ویا داره.
وگرنه بارسا پیشنهادات گرونتری هم از تیم های انگلیسی و ایتالیایی داشت. این کار بارسا در واقع احترام به خواستهء ویا بود که پول کمتری بگیره، اما ویا جایی که دوست داره بازی کنه
کارتون زلاتان و پیراهنهای داخل کمدش
این پیراهن آژاکس، اینم یوونتوس، لباس اینتر، (گواردیولا برو کنار!)، پیراهن میلان، پاریسنژرمن، این هم لباس رئال...
زلاتان تیمهای زیادی عوض کرده و غیر از یک سال در تمام سالهایی که از این تیم به آن تیم میرفته تیمهایش را قهرمان میکرده
مسی و اینیستا،میهمانان ویژه جشن عروسی چابی
شنبه شب در بلانس، جشن ازدواج چابی ارناندس و نامزدش نوریا برگزار می شود. این مراسم در بلانس در منطقه ال کنونت، در بنایی ساحلی متعلق به قرن شانزدهم میلادی که مبدل به ساختمانی برای برگزاری جشن های بزرگ گردیده، برگزار خواهد شد.
چابی که یکی از فوتبالیست های خاص و با ارزش فوتبال اسپانیاست، جای خاص و ویژه ای را هم برای برگزاری جشن ازدواجش انتخاب کرده. جزئیات زیادی دراین باره منتشر نشده اما روزنامه لا وانگواردیلا دراین باره به اطلاعاتی دست یافته است.
طبق گزارش های منتشره حدود 150 میهمان دراین جشن شرکت خواهند کرد و تنها اعضای خانواده عروس و داماد و دوستانشان برای شرکت دراین مراسم دعوت شده اند.
از میان بارسایی ها، لیونل مسی و همسرش آنتونیا همراه با آندرس اینیستا و همسرش آنا، که دوشنبه شب اولین سالگرد ازدواجشان را جشن گرفتند، حضورشان دراین جشن را قطعی کرده اند.
این جشن دو غایب بزرگ نیز دارد: کارلس پویول و جرارد پیکه.. پویول همراه با نامزدش وانسا لورنزو که یک مدل اسپانیایی است به تعطیلات تابستانی رفته و جرارد پیکه هم این روزها همراه با شکیرا و پسرش میلان در لس آنجلس هستند و چند روزی هم برای استراحت به میامی خواهند رفت، قادر به شرکت دراین مراسم نخواهند بود.
البته طبق گزارشهای منتشره مدت زیادی نیست که چابی و نوریا روز جشن ازدواجشان را قطعی کرده اند و زمانی که آنها تاریخ جشن را به دوستان اعلام کردند، برخی ها مانند پویول و پیکه برنامه های تعطیلاتشان را چیده بودند.
چابی می داند که بعد از سپری کردن فصلی سخت و حضور در جام کنفدراسیون ها ، هم تیمی هایش به چند روز استراحت نیاز دارند و ازهمین رو از آنها خواسته که به خاطر جشن ازدواج او برنامه های سفرشان را برهم نزنند.
یک غایب دیگر این جشن، ایکر کاسیاس، دوست صمیمی چابی در تیم ملی اسپانیاست. فردی که رابطه صمیمانه اش با چابی یکی از دلایل بروز اختلافات میان او و ژوزه مورینیو سرمربی اسبق رئال مادرید شد.
ایکر و چابی که درماه اکتبر سال گذشته به صورت مشترک جایزه شاهزاده آستوریاس را دریافت کردند، سالهاست که دوستانی صمیمی هستند.ولی ایکر هم به دوست خوبش اعلام کرده که بعد از سپری کردن فصلی سخت و پرفشار وبعد ازمصدومیتی که سپری کرده و درگیری هایی که با مورینیو داشته و البته بعد از حضور درجام کنفدراسیون ها، به استراحت نیاز فراوانی دارد ومی خواهد که درکنار سارا کاربونرو که باردار نیز هست به تعطیلات تابستانی برود.
تیتو ویلانووا، پپ گواردیولا و بیسنته دل بوسکه هم دراین جشن حضور نخواهند داشت. چرا که با وجود رابطه صمیمانه چابی با این سرمربیان بزرگ، او ترجیح داده تا جشن عروسی اش کاملا دوستانه باشد و به همین خاطرسرمربیانش را دعوت نکرده.
ماریا مرسه کرئوس، مادر چابی دراین جشن به شدت خوشحال خواهد بود. چرا که چابی اولین بچه از 4فرزند اوست که ازدواج خواهد کرد. خواکیم، پدر چابی و اسکار برادر بزرگ او هم در تدارک مراسم جشن به این ستاره اسپانیایی کمک زیادی خواهند کرد.
چابی 33 ساله و نوریا کنیرای 31 ساله که یک روزنامه نگار نیز هست سالهاست که باهم آشنا هستند و البته مدتها بود که دور از یکدیگر زندگی می کردند. در طول سالهای بی خبری، چابی با دختری به نام السا اگئا آشنا شده بود و نوریا هم نامزد دیگری داشت ولی یک سال و نیم پیش، زمانی که هر دوی آنها به ارتباطشان با نامزدهایشان پایان داده بودند، سرنوشت مجددا آنها را با هم روبرو کرد و روز 13 جولای پیوند ازدواج این زوج موفق بسته خواهد شد.
جزئیات مالی خرید نیمار
بارسا ۱۷.۱ میلیون یورو برای صد درصد حقوق نیمار به سانتوس، تیسا و دی ای اس پرداخت کرد. رادیو گلوبو دقایقی پیش درباره جلسه ای که در سانتوس برای فروش نیمار برگزار شد توضیح داد، جلسه ای که در آن اودیلیو رودریگز مدیر باشگاه سانتوس نیز حضور داشت و در آن جلسه درباره این عملیات توضیح داد.
مطابق این گزارش که درباره جلسه اول در مورد فروش نیمار بود، اولین پیشنهاد ساندرو روسل به سانتوس برای نیمار ۱۶.۵ میلیون یورو بوده است.، که به صورت اقساط تا سال ۲۰۱۶ پرداخت میشد. پس از مذاکرات طرفین بر سر مبلغ ۱۷.۱ میلیون یورو به توافق رسیدند که ۹.۳۵ میلیون یورو آن به سانتوس میرسید و مابقی بین بقیه تقسیم میشد که از این سهم ۴۰ درصد به DIS و ۵ درصد به Teisa رسید. بارسا همچنین ۱۷۱،۰۰۰ یورو هم به خاطر کارهای اداری و هزینه های قانونی پرداخت کرد.
سانتوس همچنین در صورت فروش نیمار در آینده دارای حق و حقوقی نیز خواهد بود و همانطور که قبلا گزارش داده شده بود در صورتی که نیمار جزؤ سه بازیکن برتر دنیا شود بارسا باید ۲میلیون یورو به سانتوس بپردازد.
از سوی دیگر بارسا باید دو بازی دوستانه با سانتوس انجام دهد که اولینش در ۲ آگوست و در جام خوان گمپر برگزار خواهد شد و دومی در برزیل بین جولای و سپتامبر امسال یا سال دیگر با اجازه از فدارسیون فوتبال برزیل باید برگزار شود. اگر فدراسیون فوتبال برزیل اجازه بازی به سانتوس ندهد بارسا باید به سانتوس ۴.۵ میلیون یورو بپردازد.
رسانه های برزیلی همچنین حق الویت بارسا برای دو بازیکن سانتوس را نیز تایید کردند. در نتیجه این توافق به نفعه هر سه طرف یعنی سانتوس، نیمار و بارسا بود. باشگاه هم قیمت نهایی نیمار را ۵۷ میلیون یورو اعلام کرد.
منبع: موندو
دوست عزیز شما خبر رو از روی سایت fcbarca.ir بر میداری بدون ذکر منبع ارسال میکنی پایینش مینویسی منبع اسپورت، منبع الموندو؟!
درسته این بحثا واسه ما تا حدی قابل درک نیست، ولی رعایت اخلاق که انقدر موضوع پیچیده ای نیست!
الموندو، یا اسپورت برای ما منبع محسوب میشه که خبر رو از روی نسخه اسپانیایی ترجمه میکنیم و به رایگان در اختیار بقیه میذاریم. نه برای شما که زحمت میکشید کپی میکنید. شما با این حرکت باعث میشی اخباری که توسط دوستان با زحمت زیاد و به رایگان ترجمه میشه بدون ذکر منبع توی همچین سایت پر مخاطبی منتشر بشه.
اگه یه نفر هم بخواد خبر رو از اینجا کپی کنه چون منبعش ذکر نشده به همون شکل کپی میکنه و خبر ما تو سایتای دیگه به همین راحتی منتشر میشه.
جالبه شما از روی پیج منتسب به وبسایت اخبار رو کپی میکنید و پایینش مینویسید هواداران بارسلونا، ولی وقتی خبر رو مستقیما از روی سایت بر میدارید منبع رو ذکر نمیکنید.
ممنون میشم یا این کار رو متوقف کنید یا حداقل بعد از این منبع رو ذکر کنید.
من به صراحت میگم اخباری که شما به این راحتی کپی میکنید توی هیچ وبسایت ایرانی پیدا نمیکنید و طبیعتا ادامه این روند تنها باعث دلسرد شدن افرادی میشه که این اخبار رو در اختیار هوادارا میذارن.
ممنون
والا من از روی اون سایتی که شما معرفی کردی خبری نمیذارم!نقل قول:
من از روی پیج های هواداران توی شبکه های اجتماعی خبر هارو می ذارم که اونجا هم نامی از سایتی که شما میگید نیست و فقط اسم کسی که پستو گذاشته زده شده
اینم یه عکس از اخبارای سایتی که گفتین من که چیزی نمیبینم!!
مگر اینکه تو فروم باشه که من باز میگم خبری از اونجا کپی نکردم!!
شما همچین میگید که برا ما منبع هست و برا شما منبع نیست انگار فقط شما زبان بلدید!!!
خیلی ها توی این فروم هستن که اصلا شاید اخبارا رو از منابع خارجی دنبال میکنن
در هر صورت من تا جایی که تونستم منبع هارو معرفی کردم حالا اینکه اون پیج اسم مترجم رو نزده من مقصر نیستم و اگر هم شما ترجمه کردی دستت درد نکنه و خسته نباشی
خوب برا دلگرمی من میتونم چی کار کنم؟
شما بگید ما همونو انجام بدیم!
حضور جرارد دلوفوئه در اورتون به صورت قرضی
باشگاه بارسلونا و اورتون برای حضور قرضی جرارددلوفوئه در فصل 2013-14 در این باشگاه به توافق رسیدند.
این بازیکن 19 ساله یکی از ستارگان بارسا ب در فصل های اخیر بوده است . اما در فصل بعد در لیگ انگلستان به بازی خود ادامه میدهد.جرارد بازی خودرا زیر نظر مربی همشهری (کاتالان) رابرت مارتینز ادامه میدهد،کسی که در ادامه خروج دیوید مویس که در تابستان امسال از اورتون به منچستر یونایتد رفت به مربیگری اورتون رسید!
18 گل در فصل قبل
جرارد در فصل قبل در 34 بازی برای بارسا به میدان رفت که از این تعداد 34 بازی برای بارسا ب و 4 بازی برای تیم اصلی بوده که حاصل آن 18 گل بوده است ، که یکی از بهترین گل زنان دست دو لیگ اسپانیا به شمار میرود.
وی کار خودرا برای تیم اصلی در تاریخ 29, اکتبر , 2011 زیر نظر گواردیولا آغاز کرد و در 30 دقیقه از بازی ای که با پیروزی 5-0 بارسا در مقابل مایورکا در لالیگا همراه بود حضور داشت.
جرارد از 9سالگی در بارسا حضور داشته است وبا سرعت خود باعث شده است جزو بازیکنانی باشد که همواره حضورش احساس شود.2ماه پیش در تاریخ 15 می قرارداد خودرا تا 2017 تمدید کرد.
وی به تازگی از جام جهانی زیر 20 سال در ترکیه جایی که در بازی با امریکا با زدن 2گل دبل انجام داد بازگشته است.
مسي تاييد کرد؛ کلاهبرداري کار پدرم بود
بازپرس پرونده فرار مالياتي ليونل مسي اعلام کرد که اين ستاره آرژانتيني تاييد کرده که اين کلاهبرداري توسط پدرش صورت گرفته است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره آرژانتيني بارسا متهم است که بين سال هاي 2006 تا 2009 حدود 4 ميليون يورو از مالياتش را پرداخت نکرده است؛ اتهامي که علاوه بر او، پدرش را هم شامل مي شد.
به گزارش گل، در همان زمان روزنامه آ.اس گزارشي منتشر کرد که براساس آن، از نظر دادگاه قضايي، خورخه اوراسيو مسي پرس، پدر ليونل ، برنامه ريز و ايدئولوگ اين فساد مالي بوده و در زماني که سن مسي کمتر از سن قانوني بوده او با بهره گيري از اجاره حق تصاوير او درآمدزايي اقتصادي زيادي داشت.
دادگاه براين باور است زماني که مسي به سن قانوني رسيده، که او نيز تاکتيک پدرش را دنبال کرده و در طول سالهاي 2006 تا 2009 اختلاس مالياني داشته و سران باشگاه بارسلونا، بانک سابادل، کمپاني دانون، آديداس، پپسي کولا، تلفونيکا، کويت فود کمپاني و برخي ديگر از کمپاني هايي که با مسي همکاري داشتند، مي دانستند که او به خاطر حق تصاويرش، هيچ مالياتي نمي پردازد.
در واقع آنها با انتقال پول حاصل از اين درآمدها به کشورهاي بليز و اروگوئه که شرايط مالياتي متفاوت و آزادتري دارند، از پرداخت ماليات به دولت اسپانيا خودداري مي کردند.
اکنون بازپرس مدعي شده که مسي تاييد کرد که اين کار با ايده پدرش صورت گرفته است.
قرار است مسي و پدرش روز 17 سپتامبر براي پاسخگويي به اين اتهامات در دادگاه حاضر شوند.
ورزش 3
اولا من ترجمه نکردم و این ترجمه یکی دیگه هست. صحبت من کلی بود و مربوط به یکی دو مورد قبلی هم نمیشه.
خبرایی که شما زحمت کپی کردنشون رو میکشی همگی داخل فروم ارسال میشه. شما عکس از صفحه خبری سایت گذاشتی که فقط خبرهای سایت رسمی داخلش قرار میگیره.
اگه اصرار داری تا تمام اخبار رو یکی یکی بذارم با تاریخ و ساعتش مقایسه کنی. فقط ما زبان بلد نیستیم، ولی کسی هم نمیتونه ادعا کنه ترجمه ش با ترجمه یکی دیگه خط به خط و کلمه به کلمه یک شکل در میاد.
آره بازم تکرار میکنم برای ما منبع محسوب میشه نه شما. شما از روی پیج خبر رو کپی میکنی. پس منبع شما میشه اون پیجی که خبر رو بر میداری و اسمش رو حذف میکنی و اتفاقا زیر مجموعه ی همین سایته!
من به خیلیهای دیگه هم کاری ندارم. شما همین که لطف کنی اسم سایت یا حتی همون پیج رو ازش حذف نکنی کفایت میکنه. نیازی به دلگرمی دادن نیست.
موفق باشید!
منبع جایی هشت که خبر اصلی رو تهیه کرده حالا به هر زبانی که هست و شما به عنوان مترجم حق دارید ، شما تمام پستای من رو ببینین تمام پیجایی که پستارو ارسال کردن ذکر شده هواداران بارسا هم تو تمام پستای خبری بوده!نقل قول:
ما سعی میکنیم از این به بعد خودمون ترجمه کنیم تا با شما هم به مشکل نخوریم!
من تا جایی که تونستم مترجم هارو ذکر کردم
Villa: I can only be grateful to Barcelona
I can only be grateful to Barca for their respect and special appreciation, and I would like to thank them for giving me three years at a club as great as Barca
از بارسا به خاطر احترام و محبت ویژه ای که به من داشتند تشکر می کنم و متشکرم که به من اجازه دادند که سه سال از حضور در تیم بزرگی مثل بارسا لذت ببرم
I have no complaints about Barcelona and they made it easy for me to move to Atletico because they knew I wanted to play here. I hope I can be just as happy at Atleti as I was at Barca
هیچ گلایه ای از بارسلونا ندارم. آنها به سادگی با انتقالم به اتلتیکو موافقت کردند چون می دانستند که دوست دارم اینجا بازی کنم. امیدوارم که در اتلتیکو هم مثل بارسا خوشبخت باشم
پی نوشت: کمتر باشگاهی همچین کاری میکنه. اونم تو این اوضاع اقتصادی و رقابت سنگین
تاتنهام و آرسنال دو سه برابر میدادن
گواردیولا : تیاگو را می خواهم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت گل – پپ گواردیولا ، سرمربی جدید تیم بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که خواهان حضور تیاگو آلکانترا در تیم بایرن مونیخ است.
در حالیکه به نظر می رسید منچستر یونایتد مقصد احتمالی ستاره جوان باشگاه بارسلونا باشد اما گزارش ها حاکی از علاقه مندی گواردیولا به خرید تیاکو آلکانترا است.
گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت : " من از ماتیاس سامر و کارل هاینس رومنینگه برای خرید تیاگو درخواست کرده ام.من نمی دانم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد اما می خواهم با تیاگو در مونیخ کار کنم." گواردیولا در ادامه نیز گفت : " تیاگو در بارسلونا بازی می کند و من به خوبی اورا می شناسم.
من در تیم بارسلونای بی با او کار کردم و او یک بازیکن بسیار خوب است. "
همچنین گفتنی است تیاگو آلکانترا تا تابستان 2015 با باشگاه بارسلونا قرار داد دارد.
================================================== ============================================
اولا اینکه تیاگو نباید بره ثانیا چنانچه خدای ناکرده بخواد بره همون بهتر بایرن رو انتخاب کنه چون ما بازیکن دست غریبه نمیدیم ...
حضور سه ساله داوید ویا در بارسلونا
جزئی از یکی از بهترین بارساهای تاریخ - بارسلونا 2011
David Villa
Barcelona
La Liga (2): 2010–11, 2012–13
Copa del Rey (1): 2011–12
Supercopa de España (2): 2010, 2011
UEFA Champions League (1): 2010–11
UEFA Super Cup (1): 2011
FIFA Club World Cup (1): 2011
چرا تیاگو رو قرضی واگذار نمیکنن به جای اینکه بفروشنش؟
شاید باشگاه به پولش احتیاج داره!
بیشترین امتیاز همیشه برای استعداد های خانگی
بیش از نصف گل های زده شده توسط بارسا در 4 فصل گذشته توسط بازیکنان ساخته شده در لاماسیا بوده.
از تعداد 115 گل که در مجموع در فصل گذشته بارسا به ثمر رساند 89 گل توسط استعداد های لاماسیا بوده است مسی با 46 گل رهبر این بازیکنان بوده است.
بارسا در فصل قبل 115 گل به ثمر رساند.محصولات لاماسیا با زدن 89 گل از این 115 گل درخشیدند.
مسی با 46 گل در صدر این بازیکنان قرار دارد آرژانتینی ای که در ماه دسامبر تجارت را در لاماسیا فرا گرفت و با پشت سر گذاشتن رکورد گرد مولر که تعداد گل در سال بوده است که 85 گل برای باشگاه و بقیه برای تیم ملی خود بوده است.
آمار محصولات لاماسیا در 4 فصل گذشته
تاثیر گذار بر روی بیش از نصف گل ها از فصل 2009-10 تا 2012-13
فصل 2009-10 : 56 گل از 98 گل (57%)
فصل 2010-11 : 70 گل از 95 گل (74%)
فصل 2011-12 : 89 گل از 114 گل (78%)
فصل 2012-13 : 89 گل از 115 گل (78%)
فصل های دیگر
محصولات جوان بارسا 77 گل در بین سال های 2000 تا 2007 به ثمر رسانندند
در فصل اول زیر نظر پپ گواردیولا (2008-09) بازیکنان لاماسیا 36 گل زدند زیر نظر رایکارد (2003-04) 12 گل زدند، زیر نظر فن گال (1997-98) 9گل زدند و در دوران کرایوف (1990-91) 5گل به ثمر رساندند
17 - 18 میلیون چقدره مگه که باشگاه بخواد تیاگویی رو که دست کم خیلی بیشتر از این قیمتها می ارزه رو بخاطرش قربانی کنه ؟نقل قول:
طرفداری- لیونل مسی همزمان با دهمین سالگرد معارفه رسمی رونالدینیو به عنوان بازیکن 'آزولگرانا'، با Barça TV مصاحبه ای انجام داد. او با نگاهی به گذشته از تأثیرات این برزیلی در کمپ نو صحبت کرد و از هم تیمی سابق خود ستایش کرد.
"رونالدینیو مسئول تغییر بارسلونا بود. دوران بدی بود ولی با آمدن او تغییرات شگفت انگیزی ایجاد شد."
رختکن بارسلونا:
"من همیشه گفته ام که از لحظه اولی که وارد رختکن شدم، رونالدینیو و بقیه برزیلی ها- دکو، سیلوینیو و [تیاگو] موتا- به من خوش آمد گفتند و همه چیز را برای من آسان کردند. اما بالاتر از همه، رونالدینیو بود، چرا که او ستاره تیم بود. من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم."
تأثیر رونالدینیو روی او:
"او کمک بزرگی بود. هیچوقت ورود به یک رختکن بزرگ در 16 سالگی آسان نیست، مخصوصاً برای فردی با کاراکتر من. رونالدینیو همه چیز را برای من ساده تر کرد. من خوش شانس بودم که بودن در کنار او را تجربه کردم و بسیاری از مسائلم را با او در میان گذاشتم. می توانم بگویم که او واقعاً شخص بزرگی است و این مهمترین چیز است."
تأثیر رونالدینیو روی تیم:
"رونالدینیو مسئول تغییر بارسلونا بود. دوران بدی بود ولی با آمدن او تغییرات شگفت انگیزی ایجاد شد. در سال اول، او چیزی نبرد اما مردم عاشق او شدند. بعد از آن افتخارات از راه رسیدند و همه آن مردم خوشحال شدند. بارسا همیشه باید قدردان کارهای او باشد."
مربی سابق بارسلونا، فرانک رایکارد:
"بعضی وقتها نمی توانستم درک کنم که چرا انتخاب نشده ام و یا چرا بازی نمی کنم. حالا که به آن زمان نگاه می کنم، بی درنگ فکر می کنم او واقعاً رفتار خوبی با من داشت. من خیلی از رایکارد تشکر می کنم چرا که او هر لحظه می دانست که چه چیز برای من بهترین است. این دلیلی است که من همیشه قدردان او و تمام کادر فنی اش هستم."
قهرمانی چمیپونزلیگ در سال 2006:
"من در حال ریکاوری مصدومیتم بودم و به بازی فینال نرسیدم. خیلی جوان بودم و نمی خواستم آن قهرمانی را جشن بگیرم. سپس، رونالدینیو، دکو و موتا جام را برای من آوردند تا من هم بتوانم جشن بگیرم و این واقعاً خاطره خوبی است. حالا تأسف می خورم که چرا داخل زمین بیشتر خوشحالی نکردم."
.........
باشگاه تیاگو نمیخواد بفروشه این تصمیم خوده بازیکن هست که می خواد به جایی بره که بیشتر بش بازی برسهنقل قول:
تیاگو برای بازی بیشتر داره تلاش میکنه همونطور که میدونین جام جهانی نزدیک هست و بازیکنی با این کیفیت طبیعتا دوست داره تو تیم ملیش بازی کنه که چیزی که برای انتخاب شدن بش کمک میکنه بازی کردن و درخشیدن هست!!!
تیاگو برای پول نمیره و باشگاهم به پول اون نیازی نداره!!
درسته با همه این اوصاف (عدم نیاز به پول و بازی بیشتر و ...) به نظر میرسه باشگاه میتونه تیاگو رو قرضی واگذار کنه مثل بقیه بازیکنان جوان تیم امثال دلوفئو ...نقل قول:
ولی نمیدونم چرا این کارو نمیکنه
خب انتقال قرضی بده ... :n13:
به نظر خودم انتقال قرضی برای بازیکنی مثل دلوفوئه خوب هست ولی برای تیاگو که به نظر میرسه به پختگی لازم برای قرار گرفتن تو ترکیب اصلی رسیده دیگه مناسب نیستنقل قول: